Randstad AB jobb i Umeå

Hitta lediga jobb hos Randstad AB i Umeå. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Umeå.

Terminalarbetare, extrajobb

Terminalarbetare
Läs mer Nov 14
Arbetsbeskrivning
Vi  söker dig som är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning för kommande extraarbete hos någon av våra kunder inom lager och logistik. Här kommer du arbeta med lager och/eller terminalarbete såsom pakethantering, plock, pack samt truckkörning.

I detta uppdrag kommer du jobba extra vid behov, där arbetsmängden kan variera under månaden. Vi ser gärna att du som söker har möjlighet att arbeta i snitt 2-4 pass i veckan. Det här jobbet passar dig som vill ha ett flexibelt extrajobb för att kombinera tillsammans med ett annat arbete eller studier.

I enlighet med vårt kollektivavtal är det viktigt att du som söker kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50 %. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta uthyrd som konsult.

Du erbjuds samma fördelar hos Randstad som arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar, dedikerad konsultchef vid din sida och rabatt på träningskort. Läs gärna mer här: https://www.randstad.se/arbetssokande/karriarmojligheter/jobba-som-konsult/ 

Ansvarsområden
Pakethantering, truckkörning. Du tar ansvar över att följa alla säkerhetsföreskrifter som gäller på arbetsplatsen.

Arbetet sker huvudsakligen på vardagar, men även arbete på helger kan förekomma. Det går att ta sig till företaget via kollektivtrafik men bil/cykel är att rekommendera. 

Kvalifikationer
Till den här tjänsten söker vi dig som är driven och engagerad i ditt jobb. Du är flexibel och kan anpassa dig till nya miljöer.

Du Har:


Truckkort A+B 
B-körkort
Mycket goda kunskaper i svenska språket
En annan sysselsättning, minst 50%.
Meriterande, men ej ett krav:  tidigare erfarenhet av arbete inom branschen


Som konsult hos oss är du Randstads främsta ansikte utåt. Du arbetar i skift med många olika kollegor vilket innebär att din sociala kompetens, ditt driv, en stark initiativförmåga och god samarbetsförmåga är högt värderade. Är du dessutom noggrann och ansvarstagande samt en person som uppskattar arbete i högt tempo så tror vi att du kommer trivas här!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Serviceman till företag i Umeå

Uthyrare
Läs mer Nov 24
Arbetsbeskrivning
Som serviceman har du en viktig roll i  verksamheten då den främsta uppgiften blir att underlätta för kundernas vardag genom att förse dem med fungerande maskiner/material och god service. Du ingår i ett team där du främst tar emot returnerade bygg- och anläggningsmaskiner och material från våra kunder. Utöver det genomför du besiktning och enklare funktionskontroller samt tvättar och rengör återlämnade maskiner och material. Allt som kommer i retur registreras i affärssystemet.

Du erbjuds samma fördelar hos Randstad som arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar, dedikerad konsultchef vid din sida och rabatt på träningskort. Läs gärna mer här: https://www.randstad.se/arbetssokande/karriarmojligheter/jobba-som-konsult

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2022-12-08. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Stina Degerfeldt, stina.degerfeldt@randstad.se. 

Ansvarsområden
Vår kund behöver förstärka sin serviceavdelning med en serviceman och söker nu dig som trivs med ett omväxlande arbete med kunden i fokus

Kvalifikationer
Vi tror att du trivs i en bred roll med varierade arbetsuppgifter och drivs av att ge god service till våra kunder. Du är duktig på att se vad som behöver göras och tar gärna egna initiativ. Vidare är du en
strukturerad person och gillar att ha ordning och reda omkring dig. Service är en självklarhet för dig och det faller sig naturligt att leverera den bästa lösningen för kunden. För att lyckas i rollen ser vi att du har god maskinkännedom och ett tekniskt intresse och har du dessutom hjullastarkort är det meriterande. Datavana och B-körkort är ett krav.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Teknisk säljare

Utesäljare
Läs mer Nov 14
Arbetsbeskrivning
Drivs du av försäljning och har ett stort tekniskt intresse? Motiveras du av att skapa långsiktiga relationer med kunder och har lätt för att ta egna initiativ? Då är det här en möjlighet för dig!

Som Teknisk Säljare på Benzlers ansvarar du för försäljning och marknadskommunikation inom ditt arbetsområde i Norra Sverige, som sträcker sig mellan Sundsvall till Kiruna. Tjänsten innebär såväl operativ som strategisk försäljning innehållande marknadsanalyser, kundbesök, mässor, kommersiell och teknisk kommunikation, utfärda offerter, göra priskalkyleringar, genomföra förhandlingar och upprätta avtal mm. Du kommer att få en gedigen intern utbildning för att lära dig företagets produktsortiment mm. Arbetet innebär en hel del tjänsteresor med övernattningar per år. 

Din roll är viktig för företaget och har du drivet att arbeta självständigt och strukturerat kommer du att trivas hos oss. Du blir en del av ett härligt team med andra säljare, Costomer support i Örebro och Teknikavdelning i Helsingborg.

Sista ansökningsdag: 2022-12-06, urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök gärna så snart som möjligt. Välkommen att ansöka på www.randstad.se

För information: Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Benzlers AB och Randstad. För frågor om processen eller mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kristina Karlsson, 070-577 34 61,  kristina.karlsson@randstad.se

Placeringsort: Umeå eller annan lämplig ort inom arbetsområdet från bostaden eller företagshotell. Tjänstebil/Förmånsbil ingår i tjänsten.

Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid och tillsvidare, och du blir anställd av Benzlers. 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Som Teknisk säljare hos oss arbetar du med införsäljning av transmissionsutrustning till mellanstora och stora företag i norra regionen. Stort fokus ligger på uppsökande försäljning till både nya och befintliga kunder och du ansvarar för hela säljprocessen från prospektering till vunnen affär. 

Dina arbetsuppgifter är bland annat:
• Prospektering
• Kundbesök och försäljning
• Kundvård och säljaktiviteter
• Offerter och avtalsskrivning
• Avtals/affärsuppföljning
Som stöd har du säljkollegor och vår Teknikavdelning i Helsingborg samt Costomer support i Örebro. Du kommer även att initiera, genomföra och följa upp regionala säljaktiviteter. Du har ansvar för budget och resultat för försäljningen i ditt område och rapporterar till försäljningschefen.

Kvalifikationer
För rätt person som brinner för att sälja och vill hjälpa till att utveckla Benzlers försäljning erbjuder vi ett spännande och utvecklande arbete i ett internationellt företag, där laganda och motivation skapar en plattform i ditt dagliga arbete.

För att lyckas i rollen krävs det:
• Erfarenhet från uppsökande B2B-försäljning med ansvar för budget och resultat
• Universitets- alternativ högskoleutbildning inom el eller maskinteknik eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Goda kunskaper i Officepaketet
• Flytande svenska i tal och skrift
• God engelska i tal och skrift
• B-körkort
• Intresse för kontakt med människor och långsiktiga relationer
• God kommunikativ förmåga
• Teknikintresse
• Driven och serviceinriktad
• Noggrann och ansvarsfull
• Utan anmärkning i polisens belastnings- och misstankeregister

Meriterande:
• Erfarenhet av försäljning inom industriväxlar och transmission
• Erfarenhet och kontakter inom pappersbruk, stålverk och gruvor

Erfarenhet
Två till fyra år från liknande arbete.

Om företaget
AB Benzlers är en ledande producent och leverantör av transmissionsutrustning för industrin. Produktprogrammet omfattar olika typer av växlar, motorer och domkrafter. Benzlers har en 75-årig kompetens inom detta område och har en stark position i Skandinavien, tack vare dess höga kvalitet och lokal produktion. Benzlers ägs av den internationella koncernen Elecon Engineering Company Limited. Benzlers marknadsför sina produkter och tjänster i Norden, Benelux, Tyskland och Italien genom dotterbolag och genom sitt huvudkontor i Helsingborg.

Ansök nu

Montörer till kommande uppdrag i Umeå

Montör, metallprodukter
Läs mer Nov 16
Arbetsbeskrivning
Har du tidigare erfarenhet från produktion och montering? Eller önskar du att få in en fot i denna bransch?  Då kan detta vara tjänsten för dig! Nu söker vi på Randstad montörer till kommande uppdrag i Umeå.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna kommer variera beroende på uppdrag men kan innefatta montering i produktionen, maskin- samt processoperatör, truckförare och CNC-operatör. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
Har goda kunskaper i svenska tal och skrift
Har ett tekniskt intresse
Är noggrann och kvalitetsmedveten
Har lätt att lära sig samt följa instruktioner
Har god samarbetsförmåga

Har du arbetat med montering tidigare eller har en annan teknisk bakgrund eller en gymnasieexamen från ett praktiskt program är det meriterande. Det viktigaste är dock att du är positiv, engagerad och har en vilja att lära dig nytt.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Studenter till Schenker

Terminalarbetare
Läs mer Nov 18
Arbetsbeskrivning
Vi  söker dig som är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning för kommande extraarbete hos Schenker. Här kommer du arbeta med lager och terminalarbete såsom pakethantering, plock, pack samt truckkörning.
 
I detta uppdrag kommer du att vara anställd av Randstad, men uthyrd till Schenker, och jobba extra vid behov, där arbetsmängden kan variera under månaden. Vi ser gärna att du som söker har möjlighet att arbeta i snitt 1-4 pass i veckan. Det här jobbet passar dig som vill ha ett flexibelt extrajobb för att kombinera tillsammans med ett annat arbete eller studier.
 
I enlighet med vårt kollektivavtal är det viktigt att du som söker kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50 %. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta uthyrd som konsult.
 
Du erbjuds samma fördelar hos Randstad som arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar, dedikerad konsultchef vid din sida och rabatt på träningskort. Läs gärna mer här: https://www.randstad.se/arbetssokande/karriarmojligheter/jobba-som-konsult

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2022-12-04. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Stina Degerfeldt, stina.degerfeldt@randstad.se. 

Ansvarsområden
Pakethantering, truckkörning. Du tar ansvar över att följa alla säkerhetsföreskrifter som gäller på arbetsplatsen.

Arbetet sker huvudsakligen på vardagar, men även arbete på helger kan förekomma. Det går att ta sig till företaget via kollektivtrafik men bil/cykel är att rekommendera. 

Kvalifikationer
Till den här tjänsten söker vi dig som är driven och engagerad i ditt jobb. Du är flexibel och kan anpassa dig till nya miljöer.

Du Har:
B-körkort
Mycket goda kunskaper i svenska språket
En annan sysselsättning, studier eller annat jobb på minst 50%.
Meriterande, men ej ett krav:   Truckkort A+B, samt tidigare erfarenhet av arbete inom branschen


Som konsult hos oss är du Randstads främsta ansikte utåt. Du arbetar i skift med många olika kollegor vilket innebär att din sociala kompetens, ditt driv, en stark initiativförmåga och god samarbetsförmåga är högt värderade. Är du dessutom noggrann och ansvarstagande samt en person som uppskattar arbete i högt tempo så tror vi att du kommer trivas här!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Om företaget
Hos DB Schenker blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 72 000 kollegor över hela världen, varav ca 4 000 på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.

Ansök nu

IT-support sökes till kommande uppdrag i Umeå

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 16
Arbetsbeskrivning
Är du en serviceinriktad, lagspelare med IT-intresse, har utbildning inom IT eller erfarenhet som supporttekniker? Då är det dig vi söker! Randstad söker nu konsulter för kommande uppdrag inom  IT-support i  Umeå. Vi ser fram emot din ansökan!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.
Ort: Umeå

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna kan komma att variera och styrs av kundens behov. Din roll blir att ge IT-relaterad service till kunder och vara behjälplig i olika ärenden. Vanligt förekommande uppgifter kan vara:
Support och felavhjälpning av den lokala pc-miljön.
Placering kan ske både i 1:a linjen, via telefon samt i 2:a linjen med ”på plats support”, beställningar samt installationer


Kvalifikationer
Vi söker dig med:
Avslutad gymnasieutbildning.
Goda kunskaper inom Windowsoperativet. 
Körkort B
Meriterande är om du tidigare arbetat med IT-support. Som person tror vi att du är en lagspelare som trivs att arbeta med olika typer av människor då du kan komma arbeta mot väldigt många olika typer av kunder.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Serviceman till Umeå

Husmontör
Läs mer Nov 17
Arbetsbeskrivning
Vi på Randstad Umeå söker nu  en serviceman till en av våra kunder.  Här blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter etablering och avetablering samt service av bodar, containrar och vagnar till våra kunder. Utöver det kommer du även att arbeta med underhåll utav dessa. Du kommer att träffa kunder både ute på arbetsplatserna och på vår filial där du utöver riktigt bra service även förväntas fungera som en rådgivare till kunden. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.
Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. 

Ansvarsområden
Arbetsuppgifter består bl.a. av:
Etablering och avetablering
Service av bodar, containrar och vagnar till våra kunder.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete, kanske har du till och med arbetat med bodar, containrar eller vagnar tidigare? Du sätter stort värde i kvalité och service och du är en engagerad lagspelare. Vidare är du duktig på att ta initiativ och ser vad som behöver göras, rullar upp ärmarna och hugger i, tillsammans med dina kollegor får du samarbetet att fungera. Vi tror att du trivs med ordning och reda på din arbetsplats och ser fördelen med att arbeta strukturerat. B-körkort är ett krav för denna tjänst. 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Coach till Randstad RiseSmart i Umeå

Studie- och yrkesvägledare
Läs mer Nov 11
Arbetsbeskrivning
Randstad RiseSmart stödjer organisationer och individer att se nya möjligheter, utvecklas och genomföra förändringar. Vi skräddarsyr projekt, program och workshops på grupp- och individnivå för våra kunder. Vi stödjer ledning, HR och chefer vid verksamhetsförändringar, att rätt kompetens stannar kvar i verksamheten och att förändringarna går så smidigt som möjligt. Vi hjälper medarbetare att utvecklas och planera sin karriär samt stöttar varje individs behov och mål.  Nu söker vi en erfaren Coach som kommer att arbeta med coachning, ledar- och teamutveckling samt med chefsstöd.

Du kommer att vara placerad på vårt kontor i Umeå och du rapporterar till Regional Manager.

Sista ansökningsdag:
Varmt välkommen med din ansökan senast 2022-11-25. Vänligen notera att vi tillämpar löpande urval. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag. 

För information: 
För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Anneli Giocondi, Regional Manager, på 0733-434421 

För frågor rörande rekryteringsprocessen vänligen kontakta Susanne Zell, HR Talent Manager via: susanne.zell@randstad.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansvarsområden
Som coach hos Randstad RiseSmart coachar och möter du individer inom våra olika tjänsteområden; omställning, karriärutveckling samt team-och ledarutveckling. Du arbetar med hela processen från att kartlägga kompetens, motivation och utmaningar, till att sätta upp kortsiktiga och långsiktiga mål för hur ett team eller individ skall nå en lösning som de är nöjda med. Du möter kunder tillsammans med våra Business Partners vilket innebär att du rör dig på olika nivåer i olika typer av organisationer. Du är även en konsultativ partner till våra  kunder och rådgör i dessa dialoger.

Utöver coachning på individ och gruppnivå håller du även i olika seminarier, workshops och utbildningar som kan rikta sig mot olika målgrupper såsom chefer, medarbetare, HR samt fackliga organisationer. Kort sagt får du ett mångfacetterat uppdrag med stort ansvar , där den ena dagen sällan är den andra lik.

Kvalifikationer
Till den här rollen söker vi dig som har flera års dokumenterad erfarenhet av en liknande roll med fokus på individuell coaching, team- och ledarutveckling. Du har avslutad universitets- eller högskoleutbildning.
Personliga egenskaper vi värdesätter är ett målinriktat, drivande samt ett positivt förhållningssätt i både med- och motgång. Vidare har du god självkännedom, trygg i dig själv och din kunskap. 

Du är affärsmässig och har god förståelse för företagens perspektiv på frågor relaterade till personalutveckling. Vi ser också att du är uthållig, resultatinriktad och modig samt agerar förebild för andra genom att efterleva och marknadsföra våra kärnvärden: 
- To know, to serve, to trust, simultaneous promotion of all interest och striving for perfection

Digitalisering präglar i hög grad vårt dagliga arbete därför är du digitalt och tekniskt mogen, och känner dig hemma med att både arbeta och tänka digitalt.
Då tjänsten omfattar visst resande så är körkort ett krav.  

Om företaget
Randstad RiseSmart är ett helägt dotterbolag till Randstad Sweden Group AB. Randstad RiseSmart är ett av Sveriges ledande företag inom omställningsstöd, outplacement och karriärutveckling. Vi levererar program till medarbetare, specialister och chefer på 50 orter i hela Sverige. Huvudkontoret finns i nybyggda kontorslokaler precis vid Solna station. Lokalkontor med mötes- och arbetsplats för deltagare finns på alla större orter i landet.

Ansök nu

Livsmedelsarbetare till Norrmejerier

Livsmedelsarbetare, mejeri
Läs mer Okt 24
Arbetsbeskrivning
Är du en nyfiken person som gillar att jobba i team? Är du intresserad av att arbeta med tekniska moment och trivs med ett strukturerat arbete? Är du flexibel och vill jobba i skift? Då kan detta vara tjänsten för dig! 

Vi är på jakt efter noggranna och ambitiösa medarbetare som vill arbeta som konsult på vårt kundföretag Norrmejerier på Ersboda, Umeå.  
Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på kvalitet och hygien och du får därför ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till kraven. 

Ansvarsområden
Vi söker nu medarbetare till livsmedelsproduktion där din huvudsakliga uppgift att se till att tillverkningsprocessen av Norrmejeriers produkter går felfritt, i syfte att uppnå högsta tänkbara kvalitet. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att övervaka maskiner och processer, arbete på produktionslina, livsmedelshantering, rengöring och service av maskiner samt truckkörning.

Kvalifikationer
Du som söker har fullständig gymnasieutbildning eller högre utbildning. 

Som person är du driven, nyfiken, självständig, ansvarstagande och är bra på att samarbeta. Du är engagerad har lätt att se och förstå flöden och processer samt jobbar för en god struktur och god ordning. Du har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt med en positiv inställning till de utmaningar som arbetet på en produktions- och processavdelning innebär.

Meriterande är om du tidigare arbetat inom industri, har erfarenhet av truckkörning, samt om du har goda kunskaper om hygienregler. Truckkort är meriterande.
Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.

Vi söker både heltidare och studenter som vill ha möjlighet till ett extrajobb vid sidan av studierna.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Start: Omgående

Om företaget
Norrmejerier är Sveriges nordligaste mejeriförening och ägs av mjölkbönder i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län.
Vårt uppdrag är att skapa bra förutsättningar för en livskraftig mjölkproduktion i Norrland och tillgodose konsumenters och kunders önskemål om färska, lokalproducerade och unika norrländska mejeriprodukter av utmärkt kvalitet.

Vår vision är att göra gott för Norrland – ett levande Norrland som vi kan vara stolta över.

Ansök nu

Säljare i region Norr till CERTEGO, Umeå

Utesäljare
Läs mer Okt 24
Arbetsbeskrivning
Söker du ett arbete med spännande arbetsuppgifter, med många sociala kontakter, fantastiska kollegor och en möjlighet att utvecklas är det här jobbet för dig!

Din roll hos oss är viktig och har du drivet och ambitionen kommer du att trivas hos oss. Du blir en del av ett härligt team där alla är med och bidrar.

Region Norr sträcker sig från Uppsala till Kiruna med utgångspunkt från Umeå eller Luleå.

Ansvarsområden
Som regional säljare hos oss arbetar du med införsäljning av säkerhetslösningar som tex larm, passersystem, CCTV och låssystem till mellanstora och stora företag i regionen. Stort fokus ligger på uppsökande försäljning till både nya och befintliga kunder och du ansvarar för hela säljprocessen från prospektering till vunnen affär.

Dina arbetsuppgifter är bland annat:
• Prospektering
• Försäljning av säkerhetslösningar
• Kundvård och säljaktiviteter
• Avtalsskrivning
• Avtals/affärsuppföljning

Som stöd har du kollegor i vårt tekniska säljstöd, våra projektledare och filialchefer. Du kommer även att initiera, genomföra och följa upp regionala säljaktiviteter. Du har ansvar för budget och resultat för försäljningen i ditt område och rapporterar till försäljningschefen.

Placeringsort: Umeå alternativt Luleå
Omfattning: Heltid, flexibla arbetstider med vardagar 8-17 som grund.                  Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Månadslön och rörlig lön samt förmånsbil.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen krävs det:
• Erfarenhet från uppsökande B2B-försäljning med ansvar för budget och resultat
• Gymnasieutbildning
• Goda kunskaper i Officepaketet
• Flytande svenska i tal och skrift
• B-körkort
• Utan anmärkning i polisens belastnings- och misstankeregister
• Svenskt medborgarskap
• Intresse för kontakt med människor och långsiktiga relationer
• God kommunikativ förmåga
• Teknikintresserad
• Driven och resultatinriktad
• Hög samarbetsförmåga
• Noggrann och ansvarsfull

Meriterande:
• Erfarenhet av försäljning inom säkerhetsbranschen
• Förhandlingserfarenhet genom förvärvad erfarenhet eller utbildning

Vi söker dig som brinner för försäljning och lockas av att vi säljer trygghet till människor. Du har flerårig erfarenhet av framgångsrik B2B-försäljning, gärna från säkerhetsbranschen men det är inget krav. Du har stort intresse för tekniska lösningar och lätt att förstå nya system. Du drivs av att nå uppsatta mål och trivs med högt tempo och många aktiviteter.

För dig är det viktigt att skapa och bibehålla goda relationer och du är van att ta stort eget ansvar. Du vill vara en del av vårt team i regionen som kännetecknas av den goda stämningen och viljan att hjälpa varandra att lyckas.

Vi sätter stort värde i att du vill arbeta i enlighet med våra värderingar;
Jag tar ansvar - Vi vill alltid bli bättre - Tillsammans gör vi det enkelt.
Känner du att dessa värderingar rimmar med vem du är och vad du vill bidra med så har du redan fångat vårt intresse!

B-körkort är ett krav för denna tjänst. Då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från Polisens belastningsregister.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vårt erbjudande till dig:
CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och erbjuder stora möjligheter till personlig utveckling och goda arbetsvillkor. Vi erbjuder fast och rörlig lön, förmånsbil  och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en start teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och Unionen. 

Erfarenhet
Tre till fem år från liknande arbete.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-11-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök gärna så snart som möjligt. Välkommen att ansöka på www.randstad.se

För information: Den här rekryteringen är ett samarbete mellan CERTEGO och Randstad. För frågor om processen eller mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kristina Karlsson, 070-577 34 61,  kristina.karlsson@randstad.se

Placeringsort: Umeå alternativt Luleå
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid och tillsvidare, och du blir anställd av CERTEGO
Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av säkerhetslösningar för fastigheter, egendom och människor. Vi erbjuder produkter och tjänster inom passerkontroll, brandskydd, kamerabevakning, lås och beslag m.m. Vi levererar skräddarsydda säkerhetslösningar - mekaniska, elektromekaniska och digitala- till såväl högsäkerhetsanläggningar som bostadsbolag. Vi finns med under hela processen, från projektering till installation, och kan sedan sköta drift, underhåll och service. Med våra tjänster för hantering av passage- nyckel och bokningssystem sköts systemen säkert, kostnadseffektivt och tidsbesparande. Vi finns på 29 orter i Sverige och är ca 500 anställda.

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till Länstrafiken, Umeå

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Okt 24
Arbetsbeskrivning
Vi växer med nya uppdrag och behöver bli fler till vårt team och söker nu två medarbetare till vår kundservice i Umeå!

Det här är jobbet för dig som trivs med att ge viktig service och vill arbeta tillsammans med erfarna och ansvarstagande kollegor i ett team som har god sammanhållning och nära samarbete.

Som kundservicemedarbetare ger du viktig service och möjliggör insatser som påverkar många. 

Sista ansökningsdag är 2022-11-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Tjänsterna är tillsvidareanställningar.

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter blir att bistå våra resenärer med information och hjälp på sina resor. Det gör du genom att vara lyhörd för resenärens önskemål och behov. 
Vi hjälper våra resenärer under hela resan. Detta genom att sälja buss- och tågbiljetter, ge trafikupplysning, publicera trafikinformation och registrera synpunkter från våra resenärer samt hantera andra administrativa uppgifter. 
På kvällar och helger hanterar du även bokning av sjukresor och färdtjänstresor. Arbetet består av att registrera beställningar, samordna och avropa samhällsbetalda transporter. 

Länstrafiken har idag biljettkontor (Reseinfo) på Vasaplan och Norrlands universitetssjukhus. Vår telefoni är placerad på vårt kontor öst på stan och du kommer att rotera mellan dessa tre arbetsplatser. 

Länstrafikens kundservice har öppet mellan kl. 06.00-23.00 på vardagar och 07:00 – 23.00 på helger, vilket innebär att dina arbetstider varierar där emellan. 

Tjänsterna är tillsvidareanställningar.

Kvalifikationer
Din profil
Vi söker dig som har en godkänd gymnasieutbildning samt tidigare arbetslivserfarenhet på minst ett par år. Erfarenhet från arbete i telefonväxel, kundservice eller om du arbetat med kundbemötande är meriterande. 
Eftersom datorn är ditt främsta verktyg i tjänsten behöver du ha god datorvana. Du behöver ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska språket samt god förmåga att uttrycka dig i tal på engelska. 

Du har god kommunikativ förmåga och ett genuint intresse av att dagligen möta många människor med en hög servicenivå. Arbetet är emellanåt stressigt varför du måste kunna behålla ditt lugn och prioritera dina arbetsuppgifter. Du trivs att jobba tillsammans med andra likväl som självständigt. 

Som anställd hos oss vill vi att du ska ha förutsättningar för att skapa en bra balans mellan arbete och fritid. Därför har du möjlighet att arbeta en viss del av din arbetstid på distans, om verksamheten tillåter och i samråd med din chef.
Exempel på några av våra förmåner:
• Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och ditt intresse
• Föräldrapenningtillägg
• Möjlighet till semesterväxling
• Friskvårdsbidrag
• Viss ersättning för medicin och läkarbesök

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-11-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Länstrafiken Västerbotten och Randstad. För frågor om processen eller mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kristina Karlsson, 070-577 34 61,  kristina.karlsson@randstad.se

Placeringsort: Umeå

Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsterna är tillsvidareanställningar.
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Om företaget
Länstrafiken i Västerbotten AB ägs sedan 2012 av Region Västerbotten.
Länstrafikens uppdrag är främst att upphandla kollektivtrafik och genom entreprenadavtal med olika trafikutövare bedriva linjetrafik i länet och angränsande områden. Länstrafiken har även till uppdrag att bedriva kundservice och har idag kundservicemedarbetare på tre orter i länet; Umeå, Skellefteå och Lycksele. Sedan årsskiftet 2021 har Länstrafiken en beställningscentral inom avdelningen för kundservice som har ansvaret för att boka och administrera resor inom den särskilda kollektivtrafiken.

Ansök nu

Underleverantörer inom Studie- och yrkesvägledning

Personalutvecklare
Läs mer Okt 21
Arbetsbeskrivning
Randstad RiseSmart har i uppdrag att via omställningsorganisationer ge kompetensvägledning till anställda som omfattas av kollektivavtal i syfte att stärka deras ställning på arbetsmarknaden. Vi söker dig som har eget
företag, är utbildad Studie- och yrkesvägledare och vill ha ett flexibelt samarbete med oss.
Uppdraget utförs i första hand på distans och täcker hela Sverige, men då några deltagare kan behöva stöd på plats är lokal förankring/kännedom om arbetsmarknaden i Västerbotten/Norrbotten samt Kalmar är meriterande.

För frågor som rör uppdraget är du välkommen att vända dig till Frida Kristofferson, Concept manager via:  070 212 87 66. Du är välkommen med din ansökan senast 2022-11-04. Vi kommer att påbörja urval efter sista ansökningsdag.

Ansvarsområden
I rollen som studie- och yrkesvägledare ingår att genomföra vägledande samtal, skriva yttrande till CSN vid
ansökan om omställningsstudiestöd och vid behov bistå deltagare när de ansöker till CSN. Målet är att stödet ska bidra till att individen stärker sin ställning på arbetsmarknaden genom kortare eller längre studier. Arbetet
kommer i första hand att utföras på distans. Samarbetet kan eventuellt utvidgas till studie-och yrkesvägledning
för deltagare i Randstad RiseSmarts andra tjänster.

Kvalifikationer


Du har en studie- och yrkesvägledarexamen.
God förmåga att coacha och vägleda
Aktuell kunskap om utbildningssystemet och arbetsmarknaden.
Erfarenhet av studie- och yrkesvägledning mot vuxna
God administrativ förmåga och vana av att hantera digitala verktyg
Förmåga att kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift
Goda kunskaper i engelska

Som person är du målinriktad, drivande och har ett positivt förhållningssätt. Du har god självkännedom, inre
trygghet och ser möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas
och ta ansvar för sig själv. Ödmjukhet, förmåga att lyssna, empati och en pedagogisk ådra är egenskaper som
värderas högt.

Ansökan

För frågor som rör uppdraget är du välkommen att vända dig till Frida Kristofferson, Concept manager via:  070 212 87 66. Du är välkommen med din ansökan senast 2022-11-04. Vi kommer att påbörja urval efter sista ansökningsdag.

Om företaget
På Randstad RiseSmart hjälper vi människor och företag att utvecklas och växa i förändring. Genom våra innovativa lösningar för talangmobilitet uppmuntrar vi företag att engagera och utveckla sina medarbetare samtidigt som de stärker sitt arbetsgivarvarumärke, och individer att växa och ta sig an nya karriärmöjligheter.

Ansök nu

Junior Account specialist, Student, till Randstad i Umeå

Administrativ assistent
Läs mer Okt 13
Arbetsbeskrivning
Studerar du Hr, ekonomi eller liknande, har ca 1 år kvar på dina studier och vill påbörja din karriär inom rekrytering på världens största HR Serviceföretag? Då kan du vara precis den vi söker! Vi letar nu nämligen efter en Junior Account specialist som vill utöka studentkassan och jobba deltid hos oss under veckor vid behov samt under lov. 

Vi ser att du kan jobba någon dag i veckan och vi har full förståelse för att dina studier får avgöra när och hur du lägger upp ditt arbete. Vi ser gärna att du sitter tillsammans med dina kollegor på kontoret, men chans till att utföra arbetet hemifrån kommer också finnas. Ju mer vi får träffa dig desto gladare blir vi!

Omfattning: 
Deltid efter överenskommelse med start omgående. 

Sista ansökningsdag:
Varmt välkommen med din ansökan senast 2022-11-03. Vänligen notera att vi tillämpar löpande urval. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag.

Ansvarsområden
Arbetsbeskrivning:
Hos Inhouse services på Randstad jobbar man i ett Account team – ett team med Randstadmedarbetare som jobbar on site hos någon av våra inhousekunder  – med andra ord ett team som arbetar tillsammans med våra kandidater ute hos kunden i fråga och är behjälpliga med allt i vardagen som rör rekrytering och konsultvård hos kund. Du kommer att arbeta och vara stationerad ute hos vår kund i Umeå.

I rollen som Junior account specialist har du en viktig funktion som ansvarig för rekrytering och förvaltning av konsulter. Du arbetar verksamhetsnära tillsammans med Account-teamet för att förstå kundens behov och önskemål, liksom du ansvarar för kandidaternas upplevelse av rekryteringen. 

Som Junior account specialist kan du under en vanlig arbetsdag jobba med bland annat:
• Rekryteringsprocessen, från behovsanalys i dialog med kunden – till tillsättning av 
  konsulter.
• Personalärenden som rör våra medarbetare, för exempel; sjukskrivningar, 
  föräldraledigheter, semesterfrågor e.t.c.
• Annonsering, screening och urval.
• Dokumentation kring kandidater i enlighet med våra rutiner och GDPR liksom
  att säkerställa att rekryteringsprocessen hanteras i enlighet med   
  Diskrimineringslagstiftningen med mera...

 ...kort sagt en mångfacetterad roll med kund och medarbetare i fokus!

Kvalifikationer
Kvalifikationer:
För att trivas riktigt bra och blomstra i denna roll tror vi att du har: 
• Någon typ av erfarenhet av arbete med administration och service. 
  Det är dessutom starkt meriterande om du har erfarenhet av rekrytering och/eller 
  personalarbete sedan tidigare.
• Sinne för planering och struktur och ett öga för detaljer. 
• Samarbetsvilja. Vi tror att du, precis som vi, värdesätter ordet ”tillsammans” och vill 
vara en del av ett team som tror på att göra saker just så – tillsammans. 
• Vi ser också att du har förmågan att kunna ”växla upp” och hantera flera olika typer av 
  ärenden när situationen och tidsramarna kräver det, liksom du kan ”växla ner” och förse dig 
  själv med saker att göra i de perioder tempot går ner och ”Att-göra-listan” krymper – och du 
  tycker förmodligen att båda sakerna har sin charm. 

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 2022-11-03. Vänligen notera att vi tillämpar löpande urval. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. 

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Affärsområdeschef till Randstad i Umeå

Personalchef/HR-chef
Läs mer Sep 30
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi på Randstad en ny Affärsområdeschef till Umeå. Internt hos oss på Randstad kallas denna roll Branch Manager. En perfekt roll för dig som vill kombinera din tidigare ledarerfarenhet med ett brinnande intresse för att göra affärer.

Har du engagemanget, kunskapen och drivkraften som krävs för att utveckla vår rekrytering- och bemanningsaffär för att både möta och överträffa morgondagens behov och förväntningar? Vill du vara med i en otroligt spännande expansiv fas för Randstad i Västerbotten? Då är detta rollen för dig!

Aldrig förr har det hänt så mycket i omvärlden som nu. Konkurrensen om kompetensen och affärerna skärps, nya trender dyker ständigt upp och människors inställning till arbetets roll förändras. I denna föränderliga värld är vårt uppdrag som specialister och kompetensförsörjningspartners både svårare och viktigare än någonsin förr. Därför har vi ambitiösa mål och söker dig som vill ta vårt team och våra affärer i Västerbotten till nya höjder! Detta genom att äga, växa och utveckla vår affär inom rekrytering och bemanning med ständigt fokus på kommersiell hållbarhet, kund- och kandidatupplevelse och tillväxt. 

Som Branch Manager i Umeå ansvarar du för kontoren i Umeå och Skellefteå. Du kommer rapportera till Regional Director Norr och ingå i ledningsgruppen. 

Varmt välkommen med din ansökan senast 2022-11-01. Vänligen notera att vi tillämpar löpande urval. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag. 

Ansvarsområden
? Personalansvar: Leda och fördela arbetet för dina medarbetare liksom att coacha och utveckla dem i både affären och det egna arbetet. Du ansvarar också för aktiv personal- och successionsplanering i det egna teamet.
? Kommersiellt ansvar: Skapa affärsaktiviteter genom bland annat kundkontakt och säljaktiviteter och ansvara för övergripande marknadsbearbetning och försäljningsplanering.
? Omsättnings och resultatansvar: Upprättande av affärsplan, budget och prognos liksom ansvar för uppföljning och utförande av dessa. Du mäts på resultat i förhållande till budget, NKI/NMI, kundbearbetning och produktutveckling. 
? Lednings- och utvecklingsansvar: Ingå i ledningsgruppsarbete och driva vår övergripande utveckling framåt tillsammans med kollegorna. 

Omfattning och placering:
Tjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Du kommer att utgå från kontoret i Umeå. Resor förekommer i tjänsten då Randstad verkar i hela Västerbotten. 

Kvalifikationer
Kvalifikationer:
? Du behöver nödvändigtvis inte komma från vår bransch – utan kommer du från en bransch där det händer mycket, likt vår, så kommer du trivas och passa in perfekt! 
? Vi tror att du har erfarenhet från B2B-försäljning samt har ett etablerat nätverk i Västerbotten. 
? Tidigare erfarenhet av att leda intern personal är mycket starkt meriterande.  
? Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller personal & arbetsliv.
? Då vi är ett internationellt bolag med många kontaktytor behärskar du både engelska och svenska på hög nivå i tal och skrift. 
? Körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

Vi värderar personliga egenskaper högt och söker dig som är:
? Kommersiellt orienterad: Vi söker dig som är affärsmässig och strategisk och som ser till hela verksamhetens bästa. Du trivs med att ha örat mot marken, bevaka marknaden och förutse trender och tendenser kopplat till rekryteringsaffären.
? Kvalitetsmedveten: Vi söker dig som ständigt strävar efter nöjda kunder, nöjda kandidater och nöjda medarbetare och som har fokus på hur vi kan förbättra affären utifrån det.
? Utåtriktad och målmedveten: Vi söker dig som drivs av att etablera nya kontakter och identifiera nya affärsmöjligheter i mötet med våra kunder. Vi ser att du både etablerar och ingår i externa nätverk och har ett brinnande intresse för att positionera oss och vår perm-affär på marknaden.
? En trygg ledare: Vi söker dig som både kan agera varmhjärtat och empatisk med bibehållen integritet. Du behöver kunna känna in gruppen och individen men samtidigt ha förmågan att vid behov fatta, och agera på, tuffa beslut.
? Analytiskt- & strategiskt lagd: Vi söker dig som har ett holistiskt perspektiv på affären och som hela tiden ser till affärens alla delar och aspekter när du fattar beslut. Du har ett strategiskt långsiktigt perspektiv, men också förmåga att bryta ner de långsiktiga målen till mätbara delmål för dig och dina medarbetare att agera på och mäta framgång igenom.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 2022-11-01. Vänligen notera att vi tillämpar löpande urval. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag. 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Terminalarbetare, extrajobb

Truckförare
Läs mer Okt 17
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning för kommande extraarbete hos någon av våra kunder inom lager och logistik. Här kommer du arbeta med lager och/eller terminalarbete såsom pakethantering, plock, pack samt truckkörning.

I detta uppdrag kommer du jobba extra vid behov, där arbetsmängden kan variera under månaden. Vi ser gärna att du som söker har möjlighet att arbeta i snitt 2-4 pass i veckan. Det här jobbet passar dig som vill ha ett flexibelt extrajobb för att kombinera tillsammans med ett annat arbete eller studier.

I enlighet med vårt kollektivavtal är det viktigt att du som söker kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50 %. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta uthyrd som konsult.

Du erbjuds samma fördelar hos Randstad som arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar, dedikerad konsultchef vid din sida och rabatt på träningskort. Läs gärna mer här: https://www.randstad.se/arbetssokande/karriarmojligheter/jobba-som-konsult/

Ansvarsområden
Pakethantering, truckkörning. Du tar ansvar över att följa alla säkerhetsföreskrifter som gäller på arbetsplatsen.

Arbetet sker huvudsakligen på vardagar, men även arbete på helger kan förekomma. Det går att ta sig till företaget via kollektivtrafik men bil/cykel är att rekommendera.

Kvalifikationer
Till den här tjänsten söker vi dig som är driven och engagerad i ditt jobb. Du är flexibel och kan anpassa dig till nya miljöer.

Du Har:


Truckkort A+B
B-körkort
Mycket goda kunskaper i svenska språket
En annan sysselsättning, minst 50%.
Meriterande, men ej ett krav: tidigare erfarenhet av arbete inom branschen


Som konsult hos oss är du Randstads främsta ansikte utåt. Du arbetar i skift med många olika kollegor vilket innebär att din sociala kompetens, ditt driv, en stark initiativförmåga och god samarbetsförmåga är högt värderade. Är du dessutom noggrann och ansvarstagande samt en person som uppskattar arbete i högt tempo så tror vi att du kommer trivas här!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Rekrytering och tillsättning sker löpande. Ansökningar behandlas enligt sökformuläret här på sidan. Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som skickas via mail.

Har du frågor om rekryteringsprocessen eller om tjänsten så kontakta konsultchef Stina Degerfeldt på stina.degerfeldt@randstad.se eller 070 - 485 61 93.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Projektledare betongfundament Region Nord

Betongarbetare
Läs mer Sep 30
Arbetsbeskrivning
Har du behörighet betong klass 1 och är redo för en ny utmaning? Alternativt om du har jobbat några år med betong och har drivet att ta nästa steg i din utveckling genom att bli behörig betong klass 1? Nu finns möjligheten att bli en del av Stenger & Ibsen Construction Sverige AB i region nord och arbeta som projektledare fundament. Vi söker dig som brinner för att arbeta med kvalitativa betongarbeten.

SIC arbetar inom vindkraftsindustrin där kärnverksamheten är betongfundament till vindkraftverk, infrastruktur (väg mm) samt förläggning av internt el-kabelnät. Den projektledare som nu eftersökes kommer ansvara för att leda arbetet av betongfundament. 

Du kommer att utgå från ditt hem och arbeta i projekt som ligger runt om i norra Sverige. Vi ser gärna att du bor i exempelvis Sundsvall-, Östersund-, Örnsköldsvik- eller Umeå-trakten. En typisk arbetsvecka i projekten är måndag morgon till torsdag eftermiddag. Fredagar är oftast inarbetade dagar och således lediga. Tjänsten är heltid, 100%. Resa till projektplatsen söndag kväll/tidig måndag morgon beroende på avstånd.

Hos SIC får du möjlighet att utvecklas och växa och bli en del av företagets kultur och framtidsplaner! 

Sista ansökningsdag 2022-10-26. Annonsen är publicerad på flera orter men avser samma tjänst. 

För information:  I denna rekrytering samarbetar Stenger & Ibsen Construction Sweden AB med Randstad AB. För frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Pernilla Melander, pernilla.melander@randstad.se 

Ansvarsområden
Projektledarens roll och ansvar är att leda byggnationsarbetet av betongfundament, från start till slut. I rollen som projektledare inom fundament kommer du att arbeta både strategiskt och operativt. Den vi söker är en "hands-on" person, en person som får saker att hända. Du brinner för att arbeta med kvalitativa betongarbeten. 


Du arbetsleder och ansvarar för ditt team på siten och ser till att arbetet flyter enligt plan. Samtidigt som du ansvarar för kvalitet och din ekonomi. 
Du planerar, beställer, dokumenterar och följer upp arbetet.
Rollen innebär mycket kontakt med kollegor, underentreprenörer och många övriga aktörer så det är av stor vikt att du har god samarbetsförmåga, ledaregenskaper och god social kompetens.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat något år inom branschen med betong och är redo för en ny utmaning. Du trivs med att leda entreprenadarbete, planera, bemanna och tidsplanerna, vara på plats och hugga i där det behövs. Du ser till helheten, effektiviteten och värderar kvalitativt arbete.
Det kommer finnas en utvecklingsplan för dig och ditt arbete, som anpassas din kunskaps-och kompetensnivå inom betong. Du talar och skriver engelska och svenska flytande. Det är meriterande om du har behörighet i klass 1 och tyska språket. 

Ansökan
Sista ansökningsdag 2022-10-26

För information:  I denna rekrytering samarbetar Stenger & Ibsen Construction Sweden AB med Randstad AB. För frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Pernilla Melander, pernilla.melander@randstad.se 

Om företaget
Med 30 års sammanlagd erfarenhet grundade Johan Stenger och Jens Ibsen Stenger & Ibsen Construction (SIC) 2003. SIC är specialiserat på att leverera nyckelfärdiga lösningar inom byggnadsarbete för vindkraftsindustrin på land. SIC erbjuder etablering av vindkraftverk och relaterade anläggningsarbeten för vindkraftsprojekt i alla storlekar, med särskilt fokus på de skandinaviska och nordeuropeiska marknaderna. I Skandinavien finns 4 kontor varav det i region nord ligger i Örnsköldsvik. https://si-construction.com/about-sic

Ansök nu

Stationschef till Besikta Bilprovning, Umeå

Platschef, bilprovning
Läs mer Okt 3
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta som chef med ett uttalat mandat och nära till besluten på ett företag med gott klimat och hög standard? Nu finns det en möjlighet att bli Stationschef på attraktiva och framtidssatsande Besikta. Du blir ansvarig för verksamhet och personal på stationerna i Umeå, Skellefteå, Piteå, Boden och Vännäs.

Är du en tydlig ledare som vill sätta din goda prägel på respektive station?

Som Stationschef på Besikta leder, styr och utvecklar du din personal, idag sex medarbetare, fördelade på fem stationer. Du arbetar föredömligt och aktivt med det viktiga kundbemötandet, försäljningen och kvalitetssäkringen.

Du rapporterar till Marknadsområdeschefen, som du har en nära dialog och kontinuerlig uppföljning med. Etableringstakten inom Besikta är stor, varför ett både strategiskt, affärsmannamässigt och förändringsbenäget förhållningssätt är avgörande för att lyckas tillsammans.

På Besikta sätter vi laget för jaget, i alla led.

Vi letar efter dig som:
• har en bra känsla för människor
• är tillgänglig och närvarande, även om du leder på distans
• är tekniskt kunnig, och vill vara i produktion som en del av arbetet
• motiveras av kvalité och uppföljning, och är trygg i kommunikation med medarbetare, kunder och myndigheter
• är en stabil och förtroendefull ledare

Att du har ett genuint fordonsintresse är avgörande, då om du inte redan är, måste bli besiktningstekniker själv, vilket innebär att ta till sig den kunskapen och utbildningen som Besikta tillhandahåller.

Placeringsort: Umeå, Skellefteå eller Piteå.
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid och tillsvidare, och du blir anställd av Besikta.

Ansvarsområden
Som Stationschef är du övergripande resultatansvarig för all verksamhet på dina stationer.  Det innebär att du t ex ansvarar för:
• optimering av bemanningen för att möta lokala kundbehov personalansvar för all personal på dina fyra stationer, vilket innebär daglig ledning samt utveckling och uppföljning av medarbetare, samt löpande administration och rapportering.
• på uppdrag av Marknadsområdeschefen implementera Besiktas strategier lokalt.
• upprätthålla ett arbetsklimat och en arbetsmiljö i linje med gällande regelverk och lagstiftning, samt Besiktas grundläggande värderingar och strategier.
• att vara lokalt tekniskt- och kvalitetsansvarig enligt gällande riktlinjer och krav. Detta omfattar bolagets, branschens, myndighets- samt där utöver gällande lagkrav (bland annat ISO 17020).

Som Stationschef förväntas du arbeta aktivt i produktion med att utföra besiktningar, parallellt med din chefsroll.

Sammanfattningsvis:
- Har du jobbat med service?
- Förstår du kundperspektivet? 
- Är du en bra chef och ledare?
- Har du Fordonsintresse?

Då kan du ha goda förutsättningar att lyckas i rollen som Stationschef på Besikta, i en roll med stor utvecklingspotential och med ständigt förbättringsarbete. Besikta är en attraktiv arbetsgivare som månar om sin personal och erbjuder generösa förmåner och villkor, högt i tak och en vänlig och god atmosfär.

Kvalifikationer
För att bli aktuell för rollen krävs det:
• God ledarförmåga med erfarenhet från att leda service- eller teknikpersonal
• God planerings- och bemanningsförmåga
• God kommunikativ förmåga.
• Mål och resultatorienterad
• Kunskap om grundläggande företagsekonomiska samband
• Erfarenhet från affärs- och marknadsorienterad verksamhet med stora krav på kundservice.
• Körkort lägst klass B samt tillgång till egen bil. På sikt kommer det att finnas tillgång till en gemensam poolbil i området.
• God datorvana.

Meriterande är:
• Behörig besiktningstekniker med giltigt certifikat 

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-10-24, urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök gärna så snart som möjligt.

För information: Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Besikta och Randstad. För frågor om processen eller mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kristina Karlsson, 070-577 34 61,  kristina.karlsson@randstad.se

Placeringsort: Umeå, Skellefteå eller Piteå.
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid och tillsvidare, och du blir anställd av Besikta.
Varmt välkommen med din ansökan, gärna med svar på Varför du? och Varför Besikta?

Om företaget
I över 50 år hade den statligt ägda Bilprovningen monopol på den svenska marknaden för bilbesiktning. När marknaden avreglerades 2010 steg Besikta Bilprovning in som en ny aktör inom bilprovningen med målsättningen att göra något annorlunda. Något nytt. Vi ville sätta en ny standard för bilprovning – och det behövdes. Besiktningarna hade inte utvecklats i samma takt som bilarna. Jämfört med förr ser dagens bilar mer ut som rullande datorer, och besiktningen måste anpassas därefter. Därför startade vi en bilprovning som inte bara gör det som lagen kräver, utan erbjuder något mer. Något som både är enklare och säkrare för dig och din familj. Resultatet blev Besikta Bilprovning.

Ansök nu

Reseadministratör till Länstrafiken, Umeå

Taxitelefonist
Läs mer Okt 4
Arbetsbeskrivning
Trivs du med kundkontakter och att ge viktig service som påverkar många kan det här vara jobbet för dig! Länstrafikens beställningscentral växer och är inne i en expansiv fas där du får en viktig roll som Reseadministratör.

Beställningscentralen ansvarar för administrationen kring Region Västerbottens sjukresor samt bokning av färdtjänstresor åt ett antal av länets kommuner. Kunderna är våra medborgare, patienter och all verksamhet inom Region Västerbotten.
Vi söker nu reseadministratörer till vår beställningscentral inom kundservice, tjänsterna är tillsvidaretjänster med placeringsort Umeå.

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter:
Som reseadministratör är du en del av Länstrafikens kundservice och arbetar tillsammans med erfarna och ansvarstagande kollegor. Du kommer till ett team som har god sammanhållning och nära samarbete. Som reseadministratör hos oss ger du viktig service och möjliggör insatser som påverkar många. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:
• Ta emot resebeställningar via telefon från privatpersoner och vårdgivare och handlägga dessa efter regelverk och avtal. 
• Samordna resorna och lägga ut dem på avtalade leverantörer via beställningssystemet SAM3001. 
• Göra efterkontroll av registrerade beställningar inför utbetalning samt hantera övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter. 

Arbetstiderna är varierande vilket innebär att man jobbar vardagar enligt gällande schema, för närvarande är arbetspassen förlagda mellan 07:00 – 18:00 måndag till fredag. 

Som anställd hos oss vill vi att du ska ha förutsättningar för att skapa en bra balans mellan arbete och fritid. Därför har du möjlighet att arbeta en viss del av din arbetstid på distans, om verksamheten tillåter och i samråd med din chef.
Exempel på några av våra förmåner:
• Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och ditt intresse
• Föräldrapenningtillägg
• Möjlighet till semesterväxling
• Friskvårdsbidrag
• Viss ersättning för medicin och läkarbesök

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en godkänd gymnasieutbildning samt tidigare arbetslivserfarenhet på minst ett par år. Erfarenhet från arbete i telefonväxel, beställningscentral eller större kundtjänst är meriterande. Du har lätt för att sätta dig in i regelverk och avtal.
Eftersom datorn är ditt främsta verktyg i tjänsten behöver du ha god datorvana. Du behöver ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska språket samt god förmåga att uttrycka dig i tal på engelska.
Du har god kommunikativ förmåga och ett genuint intresse av att dagligen möta många människor med en hög servicenivå. Att vara verksam inom särskild kollektivtrafik innebär att man ställs inför många olika situationer och livsöden vilket gör att du måste vara lyhörd och tålmodig. Arbetet är emellanåt stressigt varför du måste kunna behålla ditt lugn och prioritera dina arbetsuppgifter. Du trivs att jobba tillsammans med andra likväl som självständigt.

Sammanfattningsvis: 
- Godkänd gymnasieutbildning
- God data och systemvana
- Arbetslivserfarenhet ca 3 år
- Mycket god svenska i tal och skrift samt god engelska i tal
- God kommunikativ förmåga
- Hög servicekänsla

Erfarenhet
Tre till fem år från liknande arbete.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-10-16, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Länstrafiken Västerbotten och Randstad. För frågor om processen eller mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kristina Karlsson, 070-577 34 61,  kristina.karlsson@randstad.se

Placeringsort: Umeå.

Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid och tillsvidare, och du blir anställd av Länstrafiken Västerbotten.
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Om företaget
Länstrafiken i Västerbotten AB ägs sedan 2012 av Region Västerbotten.
Länstrafikens uppdrag är främst att upphandla kollektivtrafik och genom entreprenadavtal med olika trafikutövare bedriva linjetrafik i länet och angränsande områden. Länstrafiken har även till uppdrag att bedriva kundservice och har idag kundservicemedarbetare på tre orter i länet; Umeå, Skellefteå och Lycksele. Sedan årsskiftet 2021 har Länstrafiken en beställningscentral inom avdelningen för kundservice som har ansvaret för att boka och administrera resor inom den särskilda kollektivtrafiken.

Ansök nu

grävmaskinist sökes för kommande uppdrag

Grävmaskinförare
Läs mer Sep 30
Arbetsbeskrivning
För kommande uppdrag söker vi duktiga grävmaskinister i Umeå. Vi söker både dig som kört grävmaskin i några år, men också dig som är ny i branschen. Vi söker dig som är driven, noggrann, samarbetsvillig och har lätt att arbeta självständigt. Arbetsuppgifterna i tjänsten kan variera.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna varierar, men innefattar att köra lättare grävmaskiner. 

Kvalifikationer
För att vara aktuell till tjänsten har du förarbevis för grävmaskin och ADR grund, samt B-körkort och tillgång till bil. Vidare är det meriterande om du har ESA och EBR, men inget krav.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald

Erfarenhet
Vi söker både personer med lång och kort erfarenhet, störst vikt läggs vid personlig lämplighet

Ansökan
Skicka gärna in din ansökan redan idag, dock senast 2022-10-16. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
För information: Vid frågor kontakta gärna Stina Degerfeldt, konsultchef 070 - 485 61 93 stina.degerfeldt@randstad.se 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till Länstrafiken, Umeå

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 23
Arbetsbeskrivning
Här är jobbet för dig som trivs med att ge viktig service och vill arbeta tillsammans med erfarna och ansvarstagande kollegor!

Du kommer till ett team som har god sammanhållning och nära samarbete. Som kundservicemedarbetare ger du viktig service och möjliggör insatser som påverkar många. 

Vi söker nu 1–3 medarbetare till vår kundservice. 
Tjänsterna är ett vikariat tom 2023-05-31 med möjlighet till förlängning. 

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter blir att bistå våra resenärer med information och hjälp på sina resor. Det gör du genom att vara lyhörd för resenärens önskemål och behov. 
Vi hjälper våra resenärer under hela resan. Detta genom att sälja buss- och tågbiljetter, ge trafikupplysning, publicera trafikinformation och registrera synpunkter från våra resenärer samt hantera andra administrativa uppgifter. 

Länstrafiken har idag biljettkontor (Reseinfo) på Vasaplan och Norrlands universitetssjukhus. Vår telefoni är placerad på vårt kontor öst på stan och du kommer att rotera mellan dessa tre arbetsplatser. 
Länstrafikens kundservice har öppet mellan kl. 06.00-23.00 på vardagar och 07:00 – 23.00 på helger, vilket innebär att dina arbetstider varierar där emellan. 

Tjänsterna är ett vikariat tom 2023-05-31 med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer
Din profil:
Vi söker dig som har en godkänd gymnasieutbildning samt tidigare arbetslivserfarenhet på minst ett par år. Erfarenhet från arbete i telefonväxel, kundservice eller om du arbetat med kundbemötande är meriterande.
Eftersom datorn är ditt främsta verktyg i tjänsten behöver du ha god datorvana. Du behöver ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska språket samt god förmåga att uttrycka dig i tal på engelska.
Du har god kommunikativ förmåga och ett genuint intresse av att dagligen möta många människor med en hög servicenivå. Arbetet är emellanåt stressigt varför du måste kunna behålla ditt lugn och prioritera dina arbetsuppgifter. Du trivs att jobba tillsammans med andra likväl som självständigt.

Som anställd hos oss vill vi att du ska ha förutsättningar för att skapa en bra balans mellan arbete och fritid. Därför har du möjlighet att arbeta en viss del av din arbetstid på distans, om verksamheten tillåter och i samråd med din chef.

Exempel på några av våra förmåner:
• Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och ditt intresse
• Föräldrapenningtillägg
• Möjlighet till semesterväxling
• Friskvårdsbidrag
• Viss ersättning för medicin och läkarbesök

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-10-09, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Länstrafiken Västerbotten och Randstad. För frågor om processen eller mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kristina Karlsson, 070-577 34 61,  kristina.karlsson@randstad.se

Placeringsort: Umeå
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsterna är ett vikariat tom 2023-05-31 med möjlighet till förlängning.

Om företaget
Länstrafiken i Västerbotten AB ägs sedan 2012 av Region Västerbotten.
Länstrafikens uppdrag är främst att upphandla kollektivtrafik och genom entreprenadavtal med olika trafikutövare bedriva linjetrafik i länet och angränsande områden. Länstrafiken har även till uppdrag att bedriva kundservice och har idag kundservicemedarbetare på tre orter i länet; Umeå, Skellefteå och Lycksele. Sedan årsskiftet 2021 har Länstrafiken en beställningscentral inom avdelningen för kundservice som har ansvaret för att boka och administrera resor inom den särskilda kollektivtrafiken.

Ansök nu

Serviceman till kund i Umeå

Uthyrare
Läs mer Sep 20
Arbetsbeskrivning
Som serviceman har du en viktig roll i  verksamheten då den främsta uppgiften blir att underlätta för kundernas vardag genom att förse dem med fungerande maskiner/material och god service. Du ingår i ett team där du främst tar emot returnerade bygg- och anläggningsmaskiner och material från våra kunder. Utöver det genomför du besiktning och enklare funktionskontroller samt tvättar och rengör återlämnade maskiner och material. Allt som kommer i retur registreras i vårt affärssystem.

Ansvarsområden
Vår kund behöver förstärka sin serviceavdelning med en serviceman och söker nu dig som trivs med ett omväxlande arbete med kunden i fokus

Kvalifikationer
Vi tror att du trivs i en bred roll med varierade arbetsuppgifter och drivs av att ge god service till våra kunder. Du är duktig på att se vad som behöver göras och tar gärna egna initiativ. Vidare är du en
strukturerad person och gillar att ha ordning och reda omkring dig. Service är en självklarhet för dig och det faller sig naturligt att leverera den bästa lösningen för kunden. För att lyckas i rollen ser vi att du har god maskinkännedom och ett tekniskt intresse och har du dessutom hjullastarkort är det meriterande. Datavana och B-körkort är ett krav.

Ansökan
Uppdraget är med start omgående och urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta konsultchef Stina Degerfeldt på 070 - 485 61 93 eller på stina.degerfeldt@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.
Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Livsmedelsarbetare till Norrmejerier

Livsmedelsarbetare, mejeri
Läs mer Sep 1
Arbetsbeskrivning
Är du en nyfiken person som gillar att jobba i team? Är du intresserad av att arbeta med tekniska moment och trivs med ett strukturerat arbete? Är du flexibel och vill jobba i skift? Då kan detta vara tjänsten för dig! 

Vi är på jakt efter noggranna och ambitiösa medarbetare som vill arbeta som konsult på vårt kundföretag Norrmejerier på Ersboda, Umeå.  
Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på kvalitet och hygien och du får därför ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till kraven. 

Ansvarsområden
Vi söker nu medarbetare till livsmedelsproduktion där din huvudsakliga uppgift att se till att tillverkningsprocessen av Norrmejeriers produkter går felfritt, i syfte att uppnå högsta tänkbara kvalitet. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att övervaka maskiner och processer, arbete på produktionslina, livsmedelshantering, rengöring och service av maskiner samt truckkörning.

Kvalifikationer
Du som söker har fullständig gymnasieutbildning eller högre utbildning. 

Som person är du driven, nyfiken, självständig, ansvarstagande och är bra på att samarbeta. Du är engagerad har lätt att se och förstå flöden och processer samt jobbar för en god struktur och god ordning. Du har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt med en positiv inställning till de utmaningar som arbetet på en produktions- och processavdelning innebär.

Meriterande är om du tidigare arbetat inom industri, har erfarenhet av truckkörning, samt om du har goda kunskaper om hygienregler. Truckkort är meriterande.
Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.

Vi söker både heltidare och studenter som vill ha möjlighet till ett extrajobb vid sidan av studierna.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Start: Omgående

Om företaget
Norrmejerier är Sveriges nordligaste mejeriförening och ägs av mjölkbönder i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län.
Vårt uppdrag är att skapa bra förutsättningar för en livskraftig mjölkproduktion i Norrland och tillgodose konsumenters och kunders önskemål om färska, lokalproducerade och unika norrländska mejeriprodukter av utmärkt kvalitet.

Vår vision är att göra gott för Norrland – ett levande Norrland som vi kan vara stolta över.

Ansök nu

Marknadskoordinator till Homerun Festivals, Umeå

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Sep 20
Arbetsbeskrivning
Trivs du med kundkontakter och att arbeta i en flexibel roll där du får ta ansvar och driva sälj- och marknadsarbetet framåt tillsammans med kollegor är det här jobbet för dig! 

Festivalbolaget Homerun Festival som bl.a driver de årligt återkommande festivalerna Brännbollsyran i Umeå, Bayside Festival i Helsingborg och Bonfire Festival i Linköping söker en driven och självständig ny kollega som ska ansvara för strategisk marknadsbearbetning, prospektering och försäljning inom ett flertal orter i Sverige med utgångspunkt från Umeå alternativt Stockholm. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor i Stockholm och Umeå där Homerun Festival har sina två kontor.

Tjänsten innefattar en del resor, ca 3-5 dagar per månad runt om i landet. Du kommer vara en central punkt i sälj- och marknadsarbetet och bidra med vård av partners och säkerställa partnerleverans under arrangemangen.

Placeringsort: Umeå, alternativt Stockholm

Omfattning: Heltid, flexibla arbetstider med vardagar 8-17 som grund.
                  
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara att arbeta med försäljning av Homerun Festivals produkter över telefon och via möten som du bokat upp mot företag och presumtiva samarbetspartners. Du planerar, genomför och dokumenterar utifrån Homerun Festivals sälj- och marknadsplan där du har budget och resultatansvar. Dina produkter är partnerskap kopplat till festivaler och konserter samt platser i expobyer.

Dina arbetsuppgifter är bland annat:
• Prospektering
• Försäljning av företagslösningar och partnerskap för event och festivaler
• Kundvård, vård av partners
• Avtalsskrivning
• Avtalsuppföljning
I arbetet ingår även att vara en del av de säljnätverk som anses främjande för försäljningen.

Du fungerar även som koordinator för marknadsföringen av Homerun Festivals arrangemang där dina arbetsuppgifter bland annat är:
• Framtagande av marknadsplaner för respektive arrangemang
• Upphandling av marknadsföring
• Utförande av eventmarknadsföring

Kvalifikationer
Ett krav är att du har tidigare säljerfarenhet mot företag och vana att arbeta i något CRM system. Meriterande är om du har ett brett kontaktnät gärna rikstäckande och van att bygga och bibehålla affärskontakter. Du behöver också ha en god datavana samt erfarenhet av presentationer och marknadskommunikation. Självklart har du mycket god kommunikativ förmåga och kvalité, så väl verbalt som i skrift.

Körkort är inget krav.

Du är en social och driven person som inger förtroende. Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete. Du triggas också av att jobba mot uppsatta mål och ta ansvar för ditt eget resultat och tvekar inte att själv hugga in i det praktiska arbetet om det krävs. Du är kreativ och noggrann, uthållig och har helhetssyn. Du skapar goda relationer både inom och utanför företaget och har viljan och förmågan att arbeta självständigt.

Erfarenhet från musik och eventbranschen alternativt arbete med rättigheter/sponsring inom idrott eller event är en fördel men inget krav. Dina personliga egenskaper väger vi tungt i denna rekrytering.

Personliga egenskaper:
• God kommunikativ förmåga
• Kreativ och lyhörd
• Hög samarbetsförmåga
• Driven och resultatinriktad
• Noggrann och ansvarsfull

Vad erbjuder vi?
Förutom att jobbet i sig är en utvecklande tjänst med möjlighet att utveckla och effektivisera vår festivalverksamhet, så erbjuds även korta beslutsvägar där nytänkande är uppskattat och en familjär stämning med mycket skratt.
Vi erbjuder individuell lönesättning, friskvårdsbidrag, möjlighet till visst distansarbete och andra fördelaktiga personalförmåner.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-09-25, urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad rekrytering. Du är välkommen att ställa dina frågor till rekryteringskonsult Kristina Karlsson 070-577 34 61 kristina.karlsson@randstad.se

Om företaget
Homerun Festival är ett fristående privatägt arrangörsbolag specialiserade på urbana musikfestivaler och större konserter. Homerun Festival är Sveriges snabbast växande festivalbolag och ligger bakom festivalsuccér som Bayside Festival och Brännbollsyran. Brännbollsyran utsågs till årets festival på branschgalan Sweden Live 2020.   

Homerun Festival är redan ett av de ledande bolagen inom den svenska festivalbranschen när det kommer till rättighetsförsäljning. Bolaget är inne i en expansiv fas av verksamheten med start av nya festivaler och event vilket därmed utökar katalogen och möjligheterna för att ta nationella och internationella marknadsandelar kopplat till festivalrättigheter.

Ansök nu

Logistikansvarig till Homerun Festivals, Umeå

Transportsamordnare
Läs mer Sep 20
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta i en flexibel roll där du är navet för logistiken vid arrangemangen tillsammans med drivna kollegor, då är det här jobbet för dig! 

Festivalbolaget Homerun Festival som bl.a driver festivalerna Brännbollsyran i Umeå,  Bayside Festival i Helsingborg och Bonfire Festival i Linköping söker en ny kollega som ska ansvara för logistikplaneringen vid respektive arrangemang med utgångspunkt från Umeå. Du kommer vara en mycket viktig  kugge i navet av kollegor där du ansvarar för planering, koordinering, genomförande och uppföljning. 

Placeringsort: Umeå

Omfattning: Heltid, flexibla arbetstider med vardagar 8-17 som grund. 

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Ansvarsområden
Ditt arbete som logistikansvarig för Homerun Festivals verksamhet innebär planering och koordinering vid genomförande för respektive arrangemang, dokumentation och uppföljning av lager, underhåll av inventarier samt delaktighet vid rekrytering och inköp.

Dina arbetsuppgifter är bland annat:
• Planering inför arrangemang
• Koordinering av leverantörer vid respektive arrangemang
• Delaktighet vid rekrytering av personal för bygg/riv- process (inget personalansvar)
• Planering och uppbyggnad av olika lagerytor
• Kontinuerligt underhåll av inköpta inventarier
• Delaktighet vid inköp av material samt hyra av material till arrangemang
• Ansvara för underhåll av fordon för service och däckbyte mm
• Ansvara för uthyrning av hyresprodukter 

Kvalifikationer
För att trivas och lyckas väl i rollen som Logistikansvarig behöver du gilla att ha omväxlande arbetsuppgifter som du tar dig an på ett noggrant och metodiskt sätt. Självklart har du mycket god kommunikativ förmåga, så väl verbalt som i skrift och gilla att samarbeta med många olika människor.

Du är en social och driven person som inger förtroende. Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete. Du triggas också av att jobba mot uppsatta mål och ta ansvar för ditt eget resultat och tvekar inte att själv hugga in i det praktiska arbetet om det krävs. Du är kreativ och noggrann, uthållig och har helhetssyn. Du skapar goda relationer både inom och utanför företaget och har viljan och förmågan att arbeta självständigt.

Erfarenhet från musik och eventbranschen är en fördel men inget krav. Dina personliga egenskaper väger vi tungt i denna rekrytering.

Krav:
• Godkänd gymnasieutbildning
• Körkort B E
• God data och systemvana
• Mycket god svenska i tal och skrift samt god engelska i tal

Meriterande:
• Event management utbildning
• Erfarenhet från lagerarbete
• Tidigare erfarenhet från upphandling
• Truckkort samt vana att köra traktor

Personliga egenskaper:
• God kommunikativ förmåga
• Strukturerad och noggrann
• Praktisk
• Hög arbetsmoral

Vad erbjuder vi?
Förutom att jobbet i sig är en utvecklande tjänst med möjlighet att utveckla och effektivisera vår festivalverksamhet, så erbjuds även korta beslutsvägar där nytänkande är uppskattat och en familjär stämning med mycket skratt.
Vi erbjuder individuell lönesättning, friskvårdsbidrag och andra fördelaktiga personalförmåner.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-09-25, urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad rekrytering. Du är välkommen att ställa dina frågor till rekryteringskonsult Kristina Karlsson 070-577 34 61 kristina.karlsson@randstad.se

Om företaget
Homerun Festival är ett fristående privatägt arrangörsbolag specialiserade på urbana musikfestivaler och större konserter. Homerun Festival är Sveriges snabbast växande festivalbolag och ligger bakom festivalsuccér som Bayside Festival och Brännbollsyran. Brännbollsyran utsågs till årets festival på branschgalan Sweden Live 2020.   

Homerun Festival är redan ett av de ledande bolagen inom den svenska festivalbranschen när det kommer till rättighetsförsäljning. Bolaget är inne i en expansiv fas av verksamheten med start av nya festivaler och event vilket därmed utökar katalogen och möjligheterna för att ta nationella och internationella marknadsandelar kopplat till festivalrättigheter.

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till Länstrafiken, Umeå

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Aug 30
Arbetsbeskrivning
Här är jobbet för dig som trivs med att ge viktig service och vill arbeta tillsammans med erfarna och ansvarstagande kollegor!

Du kommer till ett team som har god sammanhållning och nära samarbete. Som kundservicemedarbetare ger du viktig service och möjliggör insatser som påverkar många. 

Vi söker nu 1–3 medarbetare till vår kundservice. 

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter blir att bistå våra resenärer med information och hjälp på sina resor. Det gör du genom att vara lyhörd för resenärens önskemål och behov. 
Vi hjälper våra resenärer under hela resan. Detta genom att sälja buss- och tågbiljetter, ge trafikupplysning, publicera trafikinformation och registrera synpunkter från våra resenärer samt hantera andra administrativa uppgifter. 

Länstrafiken har idag biljettkontor (Reseinfo) på Vasaplan och Norrlands universitetssjukhus. Vår telefoni är placerad på vårt kontor öst på stan och du kommer att rotera mellan dessa tre arbetsplatser. 
Länstrafikens kundservice har öppet mellan kl. 06.00-23.00 på vardagar och 07:00 – 23.00 på helger, vilket innebär att dina arbetstider varierar där emellan. 

Tjänsterna är ett vikariat tom 2023-05-31 med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer
Din profil:
Vi söker dig som har en godkänd gymnasieutbildning samt tidigare arbetslivserfarenhet på minst ett par år. Erfarenhet från arbete i telefonväxel, kundservice eller om du arbetat med kundbemötande är meriterande.
Eftersom datorn är ditt främsta verktyg i tjänsten behöver du ha god datorvana. Du behöver ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska språket samt god förmåga att uttrycka dig i tal på engelska.
Du har god kommunikativ förmåga och ett genuint intresse av att dagligen möta många människor med en hög servicenivå. Arbetet är emellanåt stressigt varför du måste kunna behålla ditt lugn och prioritera dina arbetsuppgifter. Du trivs att jobba tillsammans med andra likväl som självständigt.

Som anställd hos oss vill vi att du ska ha förutsättningar för att skapa en bra balans mellan arbete och fritid. Därför har du möjlighet att arbeta en viss del av din arbetstid på distans, om verksamheten tillåter och i samråd med din chef.

Exempel på några av våra förmåner:
• Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och ditt intresse
• Föräldrapenningtillägg
• Möjlighet till semesterväxling
• Friskvårdsbidrag
• Viss ersättning för medicin och läkarbesök
• Kontorsmassage

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-09-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Länstrafiken Västerbotten och Randstad. För frågor om processen eller mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kristina Karlsson, 070-577 34 61,  kristina.karlsson@randstad.se

Placeringsort: Umeå
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsterna är ett vikariat tom 2023-05-31 med möjlighet till förlängning.

Om företaget
Länstrafiken i Västerbotten AB ägs sedan 2012 av Region Västerbotten.
Länstrafikens uppdrag är främst att upphandla kollektivtrafik och genom entreprenadavtal med olika trafikutövare bedriva linjetrafik i länet och angränsande områden. Länstrafiken har även till uppdrag att bedriva kundservice och har idag kundservicemedarbetare på tre orter i länet; Umeå, Skellefteå och Lycksele. Sedan årsskiftet 2021 har Länstrafiken en beställningscentral inom avdelningen för kundservice som har ansvaret för att boka och administrera resor inom den särskilda kollektivtrafiken.

Ansök nu

Marknadskoordinator till Homerun Festivals, Umeå

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Aug 29
Arbetsbeskrivning
Trivs du med kundkontakter och att arbeta i en flexibel roll där du får ta ansvar och driva sälj- och marknadsarbetet framåt tillsammans med kollegor är det här jobbet för dig! 

Festivalbolaget Homerun Festival som bl.a driver de årligt återkommande festivalerna Brännbollsyran i Umeå, Bayside Festival i Helsingborg och Bonfire Festival i Linköping söker en driven och självständig ny kollega som ska ansvara för strategisk marknadsbearbetning, prospektering och försäljning inom ett flertal orter i Sverige med utgångspunkt från Umeå alternativt Stockholm. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor i Stockholm och Umeå där Homerun Festival har sina två kontor.

Tjänsten innefattar en del resor, ca 3-5 dagar per månad runt om i landet. Du kommer vara en central punkt i sälj- och marknadsarbetet och bidra med vård av partners och säkerställa partnerleverans under arrangemangen.

Placeringsort: Umeå, alternativt Stockholm

Omfattning: Heltid, flexibla arbetstider med vardagar 8-17 som grund.
                  
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara att arbeta med försäljning av Homerun Festivals produkter över telefon och via möten som du bokat upp mot företag och presumtiva samarbetspartners. Du planerar, genomför och dokumenterar utifrån Homerun Festivals sälj- och marknadsplan där du har budget och resultatansvar. Dina produkter är partnerskap kopplat till festivaler och konserter samt platser i expobyer.

Dina arbetsuppgifter är bland annat:
• Prospektering
• Försäljning av företagslösningar och partnerskap för event och festivaler
• Kundvård, vård av partners
• Avtalsskrivning
• Avtalsuppföljning
I arbetet ingår även att vara en del av de säljnätverk som anses främjande för försäljningen.

Du fungerar även som koordinator för marknadsföringen av Homerun Festivals arrangemang där dina arbetsuppgifter bland annat är:
• Framtagande av marknadsplaner för respektive arrangemang
• Upphandling av marknadsföring
• Utförande av eventmarknadsföring

Kvalifikationer
Ett krav är att du har tidigare säljerfarenhet mot företag och vana att arbeta i något CRM system. Meriterande är om du har ett brett kontaktnät gärna rikstäckande och van att bygga och bibehålla affärskontakter. Du behöver också ha en god datavana samt erfarenhet av presentationer och marknadskommunikation. Självklart har du mycket god kommunikativ förmåga och kvalité, så väl verbalt som i skrift.

Körkort är inget krav.

Du är en social och driven person som inger förtroende. Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete. Du triggas också av att jobba mot uppsatta mål och ta ansvar för ditt eget resultat och tvekar inte att själv hugga in i det praktiska arbetet om det krävs. Du är kreativ och noggrann, uthållig och har helhetssyn. Du skapar goda relationer både inom och utanför företaget och har viljan och förmågan att arbeta självständigt.

Erfarenhet från musik och eventbranschen alternativt arbete med rättigheter/sponsring inom idrott eller event är en fördel men inget krav. Dina personliga egenskaper väger vi tungt i denna rekrytering.

Personliga egenskaper:
• God kommunikativ förmåga
• Kreativ och lyhörd
• Hög samarbetsförmåga
• Driven och resultatinriktad
• Noggrann och ansvarsfull

Vad erbjuder vi?
Förutom att jobbet i sig är en utvecklande tjänst med möjlighet att utveckla och effektivisera vår festivalverksamhet, så erbjuds även korta beslutsvägar där nytänkande är uppskattat och en familjär stämning med mycket skratt.
Vi erbjuder individuell lönesättning, friskvårdsbidrag, möjlighet till visst distansarbete och andra fördelaktiga personalförmåner.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-09-19, urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad rekrytering. Du är välkommen att ställa dina frågor till rekryteringskonsult Kristina Karlsson 070-577 34 61 kristina.karlsson@randstad.se

Om företaget
Homerun Festival är ett fristående privatägt arrangörsbolag specialiserade på urbana musikfestivaler och större konserter. Homerun Festival är Sveriges snabbast växande festivalbolag och ligger bakom festivalsuccér som Bayside Festival och Brännbollsyran. Brännbollsyran utsågs till årets festival på branschgalan Sweden Live 2020.   

Homerun Festival är redan ett av de ledande bolagen inom den svenska festivalbranschen när det kommer till rättighetsförsäljning. Bolaget är inne i en expansiv fas av verksamheten med start av nya festivaler och event vilket därmed utökar katalogen och möjligheterna för att ta nationella och internationella marknadsandelar kopplat till festivalrättigheter.

Ansök nu

Logistikansvarig till Homerun Festivals, Umeå

Transportsamordnare
Läs mer Aug 29
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta i en flexibel roll där du är navet för logistiken vid arrangemangen tillsammans med drivna kollegor, då är det här jobbet för dig! 

Festivalbolaget Homerun Festival som bl.a driver festivalerna Brännbollsyran i Umeå,  Bayside Festival i Helsingborg och Bonfire Festival i Linköping söker en ny kollega som ska ansvara för logistikplaneringen vid respektive arrangemang med utgångspunkt från Umeå. Du kommer vara en mycket viktig  kugge i navet av kollegor där du ansvarar för planering, koordinering, genomförande och uppföljning. 

Placeringsort: Umeå

Omfattning: Heltid, flexibla arbetstider med vardagar 8-17 som grund. 

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Ansvarsområden
Ditt arbete som logistikansvarig för Homerun Festivals verksamhet innebär planering och koordinering vid genomförande för respektive arrangemang, dokumentation och uppföljning av lager, underhåll av inventarier samt delaktighet vid rekrytering och inköp.

Dina arbetsuppgifter är bland annat:
• Planering inför arrangemang
• Koordinering av leverantörer vid respektive arrangemang
• Delaktighet vid rekrytering av personal för bygg/riv- process (inget personalansvar)
• Planering och uppbyggnad av olika lagerytor
• Kontinuerligt underhåll av inköpta inventarier
• Delaktighet vid inköp av material samt hyra av material till arrangemang
• Ansvara för underhåll av fordon för service och däckbyte mm
• Ansvara för uthyrning av hyresprodukter 

Kvalifikationer
För att trivas och lyckas väl i rollen som Logistikansvarig behöver du gilla att ha omväxlande arbetsuppgifter som du tar dig an på ett noggrant och metodiskt sätt. Självklart har du mycket god kommunikativ förmåga, så väl verbalt som i skrift och gilla att samarbeta med många olika människor.

Du är en social och driven person som inger förtroende. Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete. Du triggas också av att jobba mot uppsatta mål och ta ansvar för ditt eget resultat och tvekar inte att själv hugga in i det praktiska arbetet om det krävs. Du är kreativ och noggrann, uthållig och har helhetssyn. Du skapar goda relationer både inom och utanför företaget och har viljan och förmågan att arbeta självständigt.

Erfarenhet från musik och eventbranschen är en fördel men inget krav. Dina personliga egenskaper väger vi tungt i denna rekrytering.

Krav:
• Godkänd gymnasieutbildning
• Körkort B E
• God data och systemvana
• Mycket god svenska i tal och skrift samt god engelska i tal

Meriterande:
• Event management utbildning
• Erfarenhet från lagerarbete
• Tidigare erfarenhet från upphandling
• Truckkort samt vana att köra traktor

Personliga egenskaper:
• God kommunikativ förmåga
• Strukturerad och noggrann
• Praktisk
• Hög arbetsmoral

Vad erbjuder vi?
Förutom att jobbet i sig är en utvecklande tjänst med möjlighet att utveckla och effektivisera vår festivalverksamhet, så erbjuds även korta beslutsvägar där nytänkande är uppskattat och en familjär stämning med mycket skratt.
Vi erbjuder individuell lönesättning, friskvårdsbidrag och andra fördelaktiga personalförmåner.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-09-19, urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad rekrytering. Du är välkommen att ställa dina frågor till rekryteringskonsult Kristina Karlsson 070-577 34 61 kristina.karlsson@randstad.se

Om företaget
Homerun Festival är ett fristående privatägt arrangörsbolag specialiserade på urbana musikfestivaler och större konserter. Homerun Festival är Sveriges snabbast växande festivalbolag och ligger bakom festivalsuccér som Bayside Festival och Brännbollsyran. Brännbollsyran utsågs till årets festival på branschgalan Sweden Live 2020.   

Homerun Festival är redan ett av de ledande bolagen inom den svenska festivalbranschen när det kommer till rättighetsförsäljning. Bolaget är inne i en expansiv fas av verksamheten med start av nya festivaler och event vilket därmed utökar katalogen och möjligheterna för att ta nationella och internationella marknadsandelar kopplat till festivalrättigheter.

Ansök nu

Serviceman till Umeå

Montör, papp- och textilprodukter
Läs mer Sep 6
Arbetsbeskrivning
Vi på Randstad Umeå söker nu  en serviceman till en av våra kunder.  Här blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter etablering och avetablering samt service av bodar, containrar och vagnar till våra kunder. Utöver det kommer du även att arbeta med underhåll utav dessa. Du kommer att träffa kunder både ute på arbetsplatserna och på vår filial där du utöver riktigt bra service även förväntas fungera som en rådgivare till kunden.

Ansvarsområden
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.
Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga.Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete, kanske har du till och med arbetat med bodar, containrar eller vagnar tidigare? Du sätter stort värde i kvalité och service och du är en engagerad lagspelare. Vidare är du duktig på att ta initiativ och ser vad som behöver göras, rullar upp ärmarna och hugger i, tillsammans med dina kollegor får du samarbetet att fungera. Vi tror att du trivs med ordning och reda på din arbetsplats och ser fördelen med att arbeta strukturerat. B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Ansökan
På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV.
Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Licens och avtalsexpert till Migrationsverket Umeå

IT-strateg
Läs mer Sep 1
Arbetsbeskrivning
Är du en fena inom offentlig upphandling? Vill du ha mycket kontakter i jobbet och är duktig på att fånga upp behov? Vi söker nu en licens- och avtalsexpert med inköpskompetens till Digitaliserings- och utvecklingsavdelningen på Migrationsverket.

Du kommer att ingå i ett team som jobbar i gränslandet mellan inköp, IT och kärnverksamhet, som bidrar till vår förmåga att handla upp och leverera nytta med köpta tjänster. I den här rollen kommer du tydligt att se resultat av vad just du åstadkommit och ha många olika kontaktytor.

Digitaliserings- och utvecklingsavdelningen, som har drygt 300 medarbetare ska skapa verksamhetsnytta genom verksamhetsutveckling och digitalisering. I din roll som expert har du en viktig roll i att samordna avdelningens arbete och att bidra till att vårt arbete håller en hög kvalitet.

Migrationsverket har verksamhet i hela landet. Din roll utgår från något av våra kontor, med Norrköping eller Stockholm som föredragna orter. Som medarbetare på Migrationsverket kan du förvänta dig ett givande arbete i en dynamisk miljö som präglas av ett fokus på ständiga förbättringar, samarbete och respekt för människan. Hos oss gör du skillnad och bidrar till samhällsnyttan.

Ansvarsområden
Ditt huvudsakliga arbetsområde är att tillsammans med resten av teamet säkerställa licensförsörjningen för såväl klient som servermiljöer samt stödja andra typer av inköp och avtal med dina upphandlings- och inköpskunskaper.


Handlägga avrop och avtalsskrivning från Kammarkollegiets olika ramavtal inom licensförsörjning
Upphandla egna ramavtal
Samarbeta internt för att utreda och klarlägga behov
Etablera samarbete med avdelningens viktigaste leverantörer
Ansvara för planering och budgetarbete för upphandlade produkter och tjänster
Avtalsadministration/-bevakning samt praktisk handläggning, säkerställa att avrop initierads i rätt tid


Du kommer delta i arbetet med att utveckla och effektivisera myndighetens arbetsprocesser/struktur och vara en viktig länk och samarbetspartner mellan vår verksamhet och upphandlings- och inköpsfunktionen. Arbetet innebär många kontakter både externt och internt. I arbetsuppgifterna ingår även viss omvärldsbevakning.

Kvalifikationer
Du är en god representant för Migrationsverket och för vår avdelning. Du har ett respektfullt och prestigelöst förhållningssätt och bemötande såväl internt som externt. Du deltar aktivt i vårt förbättringsarbete och visar engagemang för vårt uppdrag och dina arbetsuppgifter.

Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp mål och tidsramar. Du arbetar strukturerat och driver dina processer vidare. Du fokuserar på värde och nytta och utmanar gärna invanda arbetssätt och lösningar. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt och ser möjligheterna i förändringar. Vidare arbetar du bra med andra människor där du relaterar dig till dem efter våra värdeord mod, empati och tydlighet.

Kvalifikationer
• Du har akademisk utbildning inom juridik, it eller motsvarande alternativt annan relevant utbildning i kombination med kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet
• Du har egen praktisk erfarenhet av inköpsarbete inom offentlig sektor (LOU)
• Du har egen praktisk erfarenhet av upphandling och avtalsförvaltning
• Erfarenhet av att driva kravarbete och uppföljning gentemot externa leverantörer
• Flerårig ekonomikompetens med god förståelse för hur upphandlade produkter och tjänster bokförs och följs upp

Meriter
• Du har erfarenhet av att analysera olika försörjningsalternativ
• Du har erfarenhet av inköpsarbete inom privat sektor
• Erfarenhet från andra roller inom IT och/eller inköp
• Goda kunskaper om grundläggande IT-komponenter för infrastruktur och applikation
• Erfarenhet av att hålla presentationer och att leda arbetsmöten
• Erfarenhet från arbete inom en större organisation eller myndighet

Ansökan
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidare
Arbetstider: Kontorsarbetstider
Individuell lönesättning.

Flexibel ort bland Migrationsverkets orter Stockholm, Norrköping, Göteborg, Umeå, eller Malmö. Flertalet medarbetare i teamet utgår från Norrköping, därför kan förtur komma att ges sökande som kan arbeta med Norrköping som placeringsort. Möjlighet till distansarbete finns enligt en hybridprincip. 

Då tjänsten kommer bli placerad i säkerhetsklass krävs även svenskt medborgarskap. Inför anställning kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras

Om företaget
På Migrationsverket är vi cirka 5 000 personer som arbetar med en av vår tids stora samhällsfrågor, och med uppgifter som rör människors liv och framtid. Varje dag söker sig människor till Sverige för att arbeta, studera, bo eller söka skydd här. Migrationsverkets uppdrag är att pröva ansökningar för dem som vill stanna i Sverige. I det större perspektivet bidrar vi till att migrationen till vårt land fungerar och ett konkurrenskraftigt Sverige. Vi fyller en viktig roll i samhället - vårt jobb är viktigt på riktigt.

I vårt arbete som statstjänstemän handlar vi i enlighet med fattade beslut och visar omdöme vid uttalanden och agerande. Det krävs en hög säkerhets- och sekretessmedvetenhet hos oss och vi vägleds av den statliga värdegrunden och av mod, empati och tydlighet.

Vi använder urvalsfrågor i ansökningsförfarandet. Besvara dessa så utförligt du kan eftersom dina svar avgör om du är kvalificerad att gå vidare i rekryteringen eller inte. Vi använder också ofta tester för att vidare bedöma din skicklighet för den sökta tjänsten. Kallas du till intervju kan du behöva besvara frågor kopplat till säkerhet. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald.

Ansök nu

IT-support sökes till bolag i Umeå

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Aug 19
Arbetsbeskrivning
Är du en lagspelare som kanske har erfarenhet av kundsupport inom IT? Då är detta jobbet för dig! Randstad söker nu konsulter för att jobba med IT-support hos vår kund i Umeå. Vi ser fram emot din ansökan!


I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag!


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Ort: Umeå
Omfattning: Heltid, dagtid. Uppdraget sträcker sig till och med 2023-06-30 med start 2022-09-15. Det finns goda möjligheter till att uppdraget förlängs efter avslutad period. 

Ansvarsområden
Support och felavhjälpning av den lokala pc-miljön.

Placering kan ske både i 1:a linjen, via telefon samt i 2:a linjen med ”på plats support”, beställningar samt installationerKvalifikationer
Vi söker dig med:
Avslutad gymnasieutbildning.
Goda kunskaper inom Windowsoperativet. 

Meriterande för rollen är om du tidigare arbetat med IT-support. Som person tror vi att du är en lagspelare som trivs att arbeta med olika typer av människor då du i denna roll kommer arbeta mot väldigt många olika typer av kunder. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-08-24, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag så ansök redan idag! 
 
För information: Har du frågor så kontakta gärna Mikael Melin Bhy, mikael.melin@randstad.se 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till Länstrafiken, Umeå

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jul 15
Arbetsbeskrivning
Här är jobbet för dig som trivs med att ge viktig service och vill arbeta tillsammans med erfarna och ansvarstagande kollegor!

Du kommer till ett team som har god sammanhållning och nära samarbete. Som kundservicemedarbetare ger du viktig service och möjliggör insatser som påverkar många. 

Vi söker nu 1–2 medarbetare till vår kundservice. 

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter blir att bistå våra resenärer med information och hjälp på sina resor. Det gör du genom att vara lyhörd för resenärens önskemål och behov. 
Vi hjälper våra resenärer under hela resan. Detta genom att sälja buss- och tågbiljetter, ge trafikupplysning, publicera trafikinformation och registrera synpunkter från våra resenärer samt hantera andra administrativa uppgifter. 

Länstrafiken har idag biljettkontor (Reseinfo) på Vasaplan och Norrlands universitetssjukhus. Vår telefoni är placerad på vårt kontor öst på stan och du kommer att rotera mellan dessa tre arbetsplatser. 
Länstrafikens kundservice har öppet mellan kl. 06.00-23.00 på vardagar och 07:00 – 23.00 på helger, vilket innebär att dina arbetstider varierar där emellan. 

Tjänsterna är ett vikariat tom 2023-05-31 med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer
Din profil:
Vi söker dig som har en godkänd gymnasieutbildning samt tidigare arbetslivserfarenhet på minst ett par år. Erfarenhet från arbete i telefonväxel, kundservice eller om du arbetat med kundbemötande är meriterande.
Eftersom datorn är ditt främsta verktyg i tjänsten behöver du ha god datorvana. Du behöver ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska språket samt god förmåga att uttrycka dig i tal på engelska.
Du har god kommunikativ förmåga och ett genuint intresse av att dagligen möta många människor med en hög servicenivå. Arbetet är emellanåt stressigt varför du måste kunna behålla ditt lugn och prioritera dina arbetsuppgifter. Du trivs att jobba tillsammans med andra likväl som självständigt.

Som anställd hos oss vill vi att du ska ha förutsättningar för att skapa en bra balans mellan arbete och fritid. Därför har du möjlighet att arbeta en viss del av din arbetstid på distans, om verksamheten tillåter och i samråd med din chef.

Exempel på några av våra förmåner:
• Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och ditt intresse
• Föräldrapenningtillägg
• Möjlighet till semesterväxling
• Friskvårdsbidrag
• Viss ersättning för medicin och läkarbesök
• Kontorsmassage

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-08-16, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Länstrafiken Västerbotten och Randstad. För frågor om processen eller mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kristina Karlsson, 070-577 34 61,  kristina.karlsson@randstad.se

Placeringsort: Umeå
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsterna är ett vikariat tom 2023-05-31 med möjlighet till förlängning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Om företaget
Länstrafiken i Västerbotten AB ägs sedan 2012 av Region Västerbotten.
Länstrafikens uppdrag är främst att upphandla kollektivtrafik och genom entreprenadavtal med olika trafikutövare bedriva linjetrafik i länet och angränsande områden. Länstrafiken har även till uppdrag att bedriva kundservice och har idag kundservicemedarbetare på tre orter i länet; Umeå, Skellefteå och Lycksele. Sedan årsskiftet 2021 har Länstrafiken en beställningscentral inom avdelningen för kundservice som har ansvaret för att boka och administrera resor inom den särskilda kollektivtrafiken.

Ansök nu

Teamchef, Eltel Networks Infranet AB, Umeå

Gruppchef, teknik
Läs mer Jun 22
Arbetsbeskrivning
Är du en engagerad och affärsmässig ledare, som trivs bäst när du får fatta snabba beslut och driva en verksamhet framåt? 
Eltel är i en tydlig tillväxtfas och söker dig som kan driva och utveckla kundfokuset och produktionen framåt, genom att leda ett kompetent team präglat av stolthet, ansvarskännande och hög motivation. Sök tjänsten som Teamchef redan idag, urval sker löpande! 

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter:
I första hand förväntas du vara en ledare som föregår med gott exempel och leder arbetet framåt mot uppsatta mål. Verksamheten präglas av ett högt tempo med många snabba svängningar som kräver att du kan fatta beslut här och nu och vara anpassningsbar i situationen. 
Du rapporterar till Distriktschef och du ingår i distriktets ledningsgrupp. Team Umeå består av ett 25-tal medarbetare med en mix av tekniker, projektörer, projektledare, produktionsplanerare och en teamledare som ansvarar för del av personalen. Det geografiska området är Västerbotten.
Rollen som Teamchef innebär att du ansvarar för att utveckla både team och medarbetare, i kombination med kontinuerlig affärsutveckling. För att lyckas är det avgörande att du har en stor social förmåga och är en tydlig ledare som leder genom exempel och entusiasm.
Dagar då det ösregnar och livet känns lite surt är precis då du tar på dig arbetsstället och går ut i fält för att genomföra en Safety Walk.    

Kvalifikationer
Ditt ansvar:
·      Kund – Du brinner för att utveckla och skapa nya kundrelationer.
       Att leverera rätt kvalitet, i rätt tid till rätt kostnad är självklarhet.
       Entreprenörsandan inom dig är stark och motiverar dig att söka dessa kontakter.
·      Personal – Genom ett tydligt, aktivt och synligt ledarskap utvecklar du        medarbetarna
       och har deras vardag i fokus.
·      Ekonomi och verksamhet – Du har resultat- och budgetansvar för teamet.
·      Arbetsmiljö och säkerhet – Ansvar för kontroll och efterlevnad samt driva
       ”Safety first” i alla uppgifter.
·      Kvalité – Du ansvarar för kvalité på både interna och externa arbetsuppgifter.
·      Engagemang i ledningsgruppen – Bidrar och utmanar med din erfarenhet,
       öppenhet och ärlighet.

Vem är du?
Som person är du drivande, entusiastisk och har lätt för att få med dig andra. Du har förmåga att överblicka helheten och göra rätt prioriteringar.
Erfarenhet som ledare med en hög ekonomisk förståelse, gärna med en högskoleexamen eller liknande i grunden, är en förutsättning för att lyckas.
Att vilja vara en ledande aktör i framkant kräver att du drivs av ständig förbättring, utveckling och beslutsfattande.
Du behöver vara nyfiken på dina medarbetares vardag och kundernas behov för att kunna planera, kommunicera och sätta rätt mål att leda mot.
Svenska, engelska, körkort och god systemvana är ett måste för tjänsten.

Ansökan
Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer ske löpande.
Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Skicka in din ansökan via länken nedan.
https://jobb.eltelnetworks.se/p/33850-teamchef-umea

Sista ansökningsdag är 2022-08-15.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.
Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. 
Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.
Denna rekrytering sker i samarbete med Randstad. 
För eventuella frågor ber vi dig kontakta rekryteringskonsult Kristina Karlsson    070-577 34 61, kristina.karlsson@randstad.se

Om företaget
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/

Ansök nu

Teamchef, Eltel Networks Infranet AB, Umeå

Gruppchef, teknik
Läs mer Jun 21
Arbetsbeskrivning
Är du en engagerad och affärsmässig ledare, som trivs bäst när du får fatta snabba beslut och driva en verksamhet framåt? 
Eltel är i en tydlig tillväxtfas och söker dig som kan driva och utveckla kundfokuset och produktionen framåt, genom att leda ett kompetent team präglat av stolthet, ansvarskännande och hög motivation. Sök tjänsten som Teamchef redan idag, urval sker löpande! 

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter:
I första hand förväntas du vara en ledare som föregår med gott exempel och leder arbetet framåt mot uppsatta mål. Verksamheten präglas av ett högt tempo med många snabba svängningar som kräver att du kan fatta beslut här och nu och vara anpassningsbar i situationen. 
Du rapporterar till Distriktschef och du ingår i distriktets ledningsgrupp. Team Umeå består av ett 25-tal medarbetare med en mix av tekniker, projektörer, projektledare, produktionsplanerare och en teamledare som ansvarar för del av personalen. Det geografiska området är Västerbotten.
Rollen som Teamchef innebär att du ansvarar för att utveckla både team och medarbetare, i kombination med kontinuerlig affärsutveckling. För att lyckas är det avgörande att du har en stor social förmåga och är en tydlig ledare som leder genom exempel och entusiasm.
Dagar då det ösregnar och livet känns lite surt är precis då du tar på dig arbetsstället och går ut i fält för att genomföra en Safety Walk.    

Kvalifikationer
Ditt ansvar:
·      Kund – Du brinner för att utveckla och skapa nya kundrelationer.
       Att leverera rätt kvalitet, i rätt tid till rätt kostnad är självklarhet.
       Entreprenörsandan inom dig är stark och motiverar dig att söka dessa kontakter.
·      Personal – Genom ett tydligt, aktivt och synligt ledarskap utvecklar du medarbetarna
       och har deras vardag i fokus.
·      Ekonomi och verksamhet – Du har resultat- och budgetansvar för teamet.
·      Arbetsmiljö och säkerhet – Ansvar för kontroll och efterlevnad samt driva
       ”Safety first” i alla uppgifter.
·      Kvalité – Du ansvarar för kvalité på både interna och externa arbetsuppgifter.
·      Engagemang i ledningsgruppen – Bidrar och utmanar med din erfarenhet,
       öppenhet och ärlighet.

Vem är du?
Som person är du drivande, entusiastisk och har lätt för att få med dig andra. Du har förmåga att överblicka helheten och göra rätt prioriteringar. 
Erfarenhet som ledare med en hög ekonomisk förståelse, gärna med en högskoleexamen eller liknande i grunden, är en förutsättning för att lyckas.
Att vilja vara en ledande aktör i framkant kräver att du drivs av ständig förbättring, utveckling och beslutsfattande.
Du behöver vara nyfiken på dina medarbetares vardag och kundernas behov för att kunna planera, kommunicera och sätta rätt mål att leda mot.
Svenska, engelska, körkort och god systemvana är ett måste för tjänsten.

Ansökan
Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer ske löpande.
Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Skicka in din ansökan via länken nedan.
https://jobb.eltelnetworks.se/p/33850-teamchef-umea

Sista ansökningsdag är 2022-08-15.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.
Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. 
Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.
Denna rekrytering sker i samarbete med Randstad. 
För eventuella frågor ber vi dig kontakta rekryteringskonsult Kristina Karlsson 070-577 34 61, kristina.karlsson@randstad.se

Om företaget
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/

Ansök nu

Reseadministratör till Länstrafiken, Umeå

Taxitelefonist
Läs mer Jul 14
Arbetsbeskrivning
Trivs du med kundkontakter och att ge viktig service som påverkar många kan det här vara jobbet för dig! Länstrafikens beställningscentral växer och är inne i en expansiv fas där du får en viktig roll som Reseadministratör.

Beställningscentralen ansvarar för administrationen kring Region Västerbottens sjukresor samt bokning av färdtjänstresor åt ett antal av länets kommuner. Kunderna är våra medborgare, patienter och all verksamhet inom Region Västerbotten.
Vi söker nu reseadministratörer till vår beställningscentral inom kundservice, tjänsterna är tillsvidaretjänster. 

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter:
Som reseadministratör är du en del av Länstrafikens kundservice och arbetar tillsammans med erfarna och ansvarstagande kollegor. Du kommer till ett team som har god sammanhållning och nära samarbete. Som reseadministratör hos oss ger du viktig service och möjliggör insatser som påverkar många. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:
• Ta emot resebeställningar via telefon från privatpersoner och vårdgivare och handlägga dessa efter regelverk och avtal. 
• Samordna resorna och lägga ut dem på avtalade leverantörer via beställningssystemet SAM3001. 
• Göra efterkontroll av registrerade beställningar inför utbetalning samt hantera övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter. 

Arbetstiderna är varierande vilket innebär att man jobbar vardagar enligt gällande schema, för närvarande är arbetspassen förlagda mellan 07:00 – 18:00 måndag till fredag. 

Som anställd hos oss vill vi att du ska ha förutsättningar för att skapa en bra balans mellan arbete och fritid. Därför har du möjlighet att arbeta en viss del av din arbetstid på distans, om verksamheten tillåter och i samråd med din chef.
Exempel på några av våra förmåner:
• Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och ditt intresse
• Föräldrapenningtillägg
• Möjlighet till semesterväxling
• Friskvårdsbidrag
• Viss ersättning för medicin och läkarbesök
• Kontorsmassage

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en godkänd gymnasieutbildning samt tidigare arbetslivserfarenhet på minst ett par år. Erfarenhet från arbete i telefonväxel, beställningscentral eller större kundtjänst är meriterande. Du har lätt för att sätta dig in i regelverk och avtal.
Eftersom datorn är ditt främsta verktyg i tjänsten behöver du ha god datorvana. Du behöver ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska språket samt god förmåga att uttrycka dig i tal på engelska.
Du har god kommunikativ förmåga och ett genuint intresse av att dagligen möta många människor med en hög servicenivå. Att vara verksam inom särskild kollektivtrafik innebär att man ställs inför många olika situationer och livsöden vilket gör att du måste vara lyhörd och tålmodig. Arbetet är emellanåt stressigt varför du måste kunna behålla ditt lugn och prioritera dina arbetsuppgifter. Du trivs att jobba tillsammans med andra likväl som självständigt.

Sammanfattningsvis: 
- Godkänd gymnasieutbildning
- God data och systemvana
- Arbetslivserfarenhet ca 3 år
- Mycket god svenska i tal och skrift samt god engelska i tal
- God kommunikativ förmåga
- Hög servicekänsla

Erfarenhet
Tre till fem år från liknande arbete.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-08-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Länstrafiken Västerbotten och Randstad. För frågor om processen eller mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kristina Karlsson, 070-577 34 61,  kristina.karlsson@randstad.se

Placeringsort: Umeå alternativt Lycksele eller Skellefteå.

Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid och tillsvidare, och du blir anställd av Länstrafiken Västerbotten.
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Om företaget
Länstrafiken i Västerbotten AB ägs sedan 2012 av Region Västerbotten.
Länstrafikens uppdrag är främst att upphandla kollektivtrafik och genom entreprenadavtal med olika trafikutövare bedriva linjetrafik i länet och angränsande områden. Länstrafiken har även till uppdrag att bedriva kundservice och har idag kundservicemedarbetare på tre orter i länet; Umeå, Skellefteå och Lycksele. Sedan årsskiftet 2021 har Länstrafiken en beställningscentral inom avdelningen för kundservice som har ansvaret för att boka och administrera resor inom den särskilda kollektivtrafiken.

Ansök nu

IT-support sökes till kommande uppdrag i Umeå

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jul 19
Arbetsbeskrivning
Är du en serviceinriktad, lagspelare med IT-intresse, har utbildning inom IT eller erfarenhet som supporttekniker? Då är det dig vi söker! Randstad söker nu konsulter för kommande uppdrag inom  IT-support i  Umeå. Vi ser fram emot din ansökan! 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ort: Umeå

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna kan komma att variera och styrs av kundens behov. Din roll blir att ge IT-relaterad service till kunder och vara behjälplig i olika ärenden. Vanligt förekommande uppgifter kan vara:
Support och felavhjälpning av den lokala pc-miljön.
Placering kan ske både i 1:a linjen, via telefon samt i 2:a linjen med ”på plats support”, beställningar samt installationer


Kvalifikationer
Vi söker dig med:
Avslutad gymnasieutbildning.
Goda kunskaper inom Windowsoperativet. 
Meriterande är om du tidigare arbetat med IT-support. Som person tror vi att du är en lagspelare som trivs att arbeta med olika typer av människor då du kan komma arbeta mot väldigt många olika typer av kunder.För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Skicka gärna in din ansökan redan idag, dock senast 2022-08-01. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
För information: Vid frågor kontakta gärna Stina Degerfeldt, konsultchef 070 - 485 61 93 stina.degerfeldt@randstad.se 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Livsmedelsarbetare till Norrmejerier

Livsmedelsarbetare, mejeri
Läs mer Jun 13
Arbetsbeskrivning
Är du en nyfiken person som gillar att jobba i team? Är du intresserad av att arbeta med tekniska moment och trivs med ett strukturerat arbete? Är du flexibel och vill jobba i skift? Då kan detta vara tjänsten för dig! 

Vi är på jakt efter noggranna och ambitiösa medarbetare som vill arbeta som konsult på vårt kundföretag Norrmejerier på Ersboda, Umeå.  
Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på kvalitet och hygien och du får därför ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till kraven. 

Ansvarsområden
Vi söker nu medarbetare till livsmedelsproduktion där din huvudsakliga uppgift att se till att tillverkningsprocessen av Norrmejeriers produkter går felfritt, i syfte att uppnå högsta tänkbara kvalitet. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att övervaka maskiner och processer, arbete på produktionslina, livsmedelshantering, rengöring och service av maskiner samt truckkörning.

Kvalifikationer
Du som söker har fullständig gymnasieutbildning eller högre utbildning. 

Som person är du driven, nyfiken, självständig, ansvarstagande och är bra på att samarbeta. Du är engagerad har lätt att se och förstå flöden och processer samt jobbar för en god struktur och god ordning. Du har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt med en positiv inställning till de utmaningar som arbetet på en produktions- och processavdelning innebär.

Meriterande är om du tidigare arbetat inom industri, har erfarenhet av truckkörning, samt om du har goda kunskaper om hygienregler. Truckkort är meriterande.
Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Start: Omgående

Om företaget
Norrmejerier är Sveriges nordligaste mejeriförening och ägs av mjölkbönder i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län.
Vårt uppdrag är att skapa bra förutsättningar för en livskraftig mjölkproduktion i Norrland och tillgodose konsumenters och kunders önskemål om färska, lokalproducerade och unika norrländska mejeriprodukter av utmärkt kvalitet.

Vår vision är att göra gott för Norrland – ett levande Norrland som vi kan vara stolta över.

Ansök nu

HR Talent Researcher - student

Researcher, rekrytering
Läs mer Jun 15
Arbetsbeskrivning
Pluggar du HR, är ambitiös och nyfiken som person och vill påbörja din karriär inom rekrytering på HR avdelningen på världens största HR Service företag? Du kan du vara helt rätt för oss!

Vi på HR Talent ansvarar för all internrekrytering på Randstad i Sverige. Vi tillhör vår centrala HR funktion men utgör där ett eget litet “team i teamet”. När vi söker nya medarbetare till något av alla våra Randstad kontor runt om i landet så är det vi som hjälper våra interna chefer att hitta dessa. Det är världens roligaste jobb! De vanligast förekommande rollerna som vi jobbar med att rekrytera till är konsultchefer, rekryteringskonsulter och chefer på olika nivåer men vi jobbar även med alla mer specialiserade roller, ex till våra stabsfunktioner.

Nu har vi nöjet att välkomna en student som har ca 1 år kvar på sina HR studier och som vill ha ett kvalificerat extrajobb parallellt med studierna med start i november (eller tidigare om du vill och kan!). Vi ser långsiktigt på detta och vår förhoppning är att rätt person vill stanna kvar hos oss efter avslutade studier.

Vi ser att du kan jobba 2-3 dagar i veckan och vi har full förståelse för att dina studier får avgöra när och hur du lägger upp ditt arbete. Du kommer att kunna utföra arbetet hemifrån men du är alltid välkommen att sitta med oss på kontoret. Ju mer vi får träffa dig desto gladare blir vi!  I denna roll så kommer du att rapportera till HR Talent Manager och utgå ifrån vårt kontor i Umeå.

Omfattning och placering:
Deltid med start i november, med placering i Umeå.

Ansökan:
Sista ansökningsdatum är 27 Juni. 

För information om rollen vänligen kontakta Hr Talent Recruiter Andreas Berglund via: andreas.x.berglund@randstad.se 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Ansvarsområden
Rollbeskrivning:
Som HR Talent Researcher är ditt uppdrag att identifiera och approchera de bästa medarbetarna som marknaden har att erbjuda. Konkret så handlar det om att hitta potentiella kandidater till de roller som vi för tillfället jobbar med. Oftast finner du dessa via LinkedIn och om du inte är en fena på det verktyget redan så blir du det garanterat det här hos oss! När du har hittat spännande kandidater så tar du kontakt med de via telefon alt via ett personligt meddelande i syfte att lära känna dem bättre, berätta om oss på Randstad och se om rollen hos oss skulle kunna vara intressant för dem? 

Du kommer jobba nära oss övriga inom HR Talent men även ha kontakter med våra rekryterande chefer i organisationen. Rollern är fokuserad på researcharbetet men du kommer även att få arbeta med övriga delar relaterade till vår rekryteringsprocess.

Du kommer bland annat att arbeta med:
? Research av potentiella kandidater; dvs hitta dessa och kontakta de för att lära känna dem och berätta om såväl oss som rollen som du har i åtanke för dem. 
? Genomföra inledande telefonavstämningar med aktuella kandidater
? Skriva annonser
? Göra referenstagningar
? Stötta i allehanda administration kopplad till våra rekryteringsprocesser.

Om oss:
HR Talent ingår i det koncernövergripande HR teamet inom Randstad Sweden. Hos oss blir du del av ett kompetent och varmt HR-team som präglas av utvecklingsfokus, kvalitetstänk och framåtanda – och vi törs lova att du kommer att både utvecklas och ha mycket roligt tillsammans med oss!

Kvalifikationer
Kvalifikationer:
? Vi söker dig som är i slutet av dina studier och som har ca ett år kvar och som vill jobba ca 50%
? Du har ett brinnande intresse för rekrytering och då i synnerhet för research
? Vi tror att du kanske har tidigare erfarenhet av att arbeta inom service/försäljning/kundbemötande och gillar nya sociala kontakter. Kanske har du jobbat inom butik eller restaurang/café tidigare? 
? Tidigare erfarenhet som researcher bedöms som mycket meriterande.

Som person är du orädd, nyfiken och vetgirig. En stor del av arbetet handlar om att approchera och influera externa talanger därför söker vi dig som trivs med ett ”säljande” arbetssätt och som inte räds att plocka upp telefonen utan stimuleras av att knyta nya kontakter.  

Du arbetar strukturerat och målfokuserat, kommunicerar tydligt och enligt förväntan med uppdragsgivare och kandidat samt drivs av att överträffa högt ställda förväntningar. Vår miljö är föränderlig och snabbrörlig så vi ser att du trivs med att arbeta i ett tempo som är mer eller mindre ständigt högt. 

Ansökan
Omfattning och placering:
Deltid med start i november, med placering i Umeå.

Ansökan:
Sista ansökningsdatum är 27 Juni. 

För information om rollen vänligen kontakta Hr Talent Recruiter Andreas Berglund via: andreas.x.berglund@randstad.se 

Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

IT-support sökes till bolag i Umeå

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 14
Arbetsbeskrivning
Är du en lagspelare som kanske har erfarenhet av kundsupport inom IT? Då är detta jobbet för dig! Randstad söker nu konsulter för att jobba med IT-support hos vår kund i Umeå. Vi ser fram emot din ansökan!


I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag!


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Ort: Umeå
Omfattning: Heltid, dagtid. Uppdraget sträcker sig till och med 2023-06-30 med start 2022-08-15. Det finns goda möjligheter till att uppdraget förlängs efter avslutad period. 

Ansvarsområden
Support och felavhjälpning av den lokala pc-miljön.

Placering kan ske både i 1:a linjen, via telefon samt i 2:a linjen med ”på plats support”, beställningar samt installationer

Kvalifikationer
Vi söker dig med:
Avslutad gymnasieutbildning.
Goda kunskaper inom Windowsoperativet. 

Meriterande för rollen är om du tidigare arbetat med IT-support. Som person tror vi att du är en lagspelare som trivs att arbeta med olika typer av människor då du i denna roll kommer arbeta mot väldigt många olika typer av kunder. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-06-23, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag så ansök redan idag! 
 
För information: Har du frågor så kontakta gärna Stina Degerfeldt, konsultchef, stina.degerfeldt@randstad.se eller 070 – 485 61 93.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Forskningssamordnare med inriktning EU-finansiering

Utbildningsadministratör/Utbildningssekreterare
Läs mer Maj 27
Arbetsbeskrivning
Enheten för forskningsstöd och samverkan vid Umeå Universitet söker nu två forskningssamordnare med inriktning mot EU-finansiering. Enheten utgör en viktig del av det universitetsgemensamma forskningsstödet vid Umeå universitet och stödjer universitetets mål om att öka andelen nationella- och internationella externa forskningsmedel. Hos oss tar du del av och bidrar till den senaste utvecklingen inom forskningsfinansiering, samtidigt som du breddar ditt nätverk i Sverige och Europa. Arbetet präglas av spännande möten med forskare från olika discipliner.

I denna roll ingår i en arbetsgrupp om ca tio medarbetare bestående av verksamhetsledare, EU-expert, forskningssamordnare, ekonomer och jurister. Gruppen arbetar för att stärka Umeå Universitets forskares möjligheter att konkurrera om externa forskningsmedel genom att informera om forskningsfinansiering och finansiärernas krav, vara stöd i ansökningsprocessen och under projektetens gång samt ge feedback för att stärka ansökningar. Detta sker via seminarier för både forskare och administratörer, information genom hemsidor och nyhetsbrev samt aktivt arbeta med forskares ansökningar.

Umeå Universitet erbjuder här en meningsfull och omväxlande tjänst där du får möjlighet att arbeta med att utveckla och stärka forskningsstödet vid Umeå universitet.Ansvarsområden
Som forskningssamordnare arbetar du med avancerad rådgivning och skrivstöd till forskare i samband med ansökningar till forskningsprojekt. Din viktigaste uppgift att ge stöd till universitetets forskare under ansökningsprocessen för EU-finansiering samt skapa förutsättningar för att fler forskningsansökningar leder till framgångsrika EU-finansierade forskningsprojekt

Du planerar och leder seminarier och informationstillfällen liksom är delaktig i arbetet med att utveckla och ständigt förbättra forskningsstödet. Du kommer också stödja redan beviljade EU-projekt. I tjänsten kommer du bland annat att:


arbeta med rådgivning i samband med forskningsansökningar, i huvudsak med inriktning på EU som forskningsfinansiär och då särskilt EU:s ramprogram, Horisont Europa.
arbeta proaktivt i att stödja forskare och forskargrupper och bidra till att skapa konsortier och nätverk.
arbeta proaktivt med finansiärers framtida utlysningar och hålla forskarna uppdaterade om aktuella utlysningar.
initiera och genomföra internutbildningar, seminarier och workshops i syfte att öka kvaliteten i ansökningar och därmed antalet beviljade bidrag
bidra till att utveckla strategier för ökad extern forskningsfinansiering från EU:s program.
stödja och underlätta rapportering och redovisning av EU-projekt.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är självgående och som även kan planera, leda och genomföra projekt tillsammans med olika aktörer, något som ställer krav på din förmåga att skapa goda relationer i både interna och externa sammanhang. Du stimuleras av att skapa resultat i kunskapsintensiva miljöer och har ett proaktivt arbetssätt som ger positiva effekter på verksamhetens utveckling. Som person är du flexibel, lösningsfokuserad och engagerad.

Vi söker dig som har:


Akademisk examen
Kunskaper om internationell forskningsfinansiering och är väl insatt i EU-kommissionens arbetssätt och processer.
Erfarenhet av att skriva och utvärdera externa forskningsansökningar
Förmåga att organisera och prioritera så att du kan hantera komplexa arbetsflöden även under tidspress
Förmåga att arbeta självständigt, men samtidig har lätt för att arbeta i grupp
Ansvarskänsla, servicekänsla, samt förmåga att skapa goda relationer med olika aktörer
Förmåga att förmedla dina kunskaper på ett pedagogiskt sätt
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skriftDet är meriterande om du har:


Disputerat
Erfarenhet från arbete vid andra forskningsstödjande verksamheter/Grants Office eller arbete hos forskningsfinansiärer
Relevanta nätverk nationellt och inom EU
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Umeå Universitet med Randstad Life Sciences. För frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Peter Janson, +46766287150

Om företaget
Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med drygt 36 000 studenter och 4 200 anställda. Här finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden. Umeå universitet är också platsen för den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 – en revolution inom gentekniken som tilldelats Nobelpriset i kemi.

Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur där vi gläds åt varandras framgångar.

Är du intresserad av att veta mer om Umeå universitet som arbetsplats läs mer på:

https://umu.se/jobbahos-oss/

Ansök nu

Sjuksköterska till smärtklinik, Umeå

Smärtsjuksköterska
Läs mer Maj 9
Arbetsbeskrivning
Vill du tillhöra en nystartad och utvecklingsorienterad klinik i framkant inom sitt verksamhetsområde? Vill du vara med och utforma och utveckla verksamheten i rollen som sjuksköterska inom smärtbehandling? Då kan detta vara arbetsplatsen för dig!
Ansvarsområden
Som sjuksköterska på den nystartade kliniken EuroPainClinics Sverige i Umeå kommer du att inneha en central roll i det dagliga patientarbetet där du förutom det kliniska arbetet även ansvarar för en del administrativt. Tjänstgöringsgrad: 100% med möjlighet till deltid. Arbetstid måndag-fredag, dagtid. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, med några års yrkeserfarenhet och ett intresse för smärtbehandling. Meriterande är erfarenhet av kliniskt arbete inom smärtlindring och/eller röntgen.
Som person är du ansvarstagande, självständig och ödmjuk med en förmåga att prioritera. Du trivs med att vara en del av en liten verksamhet med potential i en uppstartsfas och är beredd att hjälpa till där det behövs. 

För att trivas hos EuroPainClinics är det viktigt att du delar deras värderingar: 
Innovation, professionalism, expertkunskap och precisionAnsökan
Senaste ansökningsdag: 22-06-12. Intervjuer sker löpande så ansök redan idag. Randstad Care ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir anställd av EuroPainClinics i Umeå. För mer information om tjänsten eller ett förutsättningslöst samtal, kontakta gärna: Karina Dyrsborg, Rekryteringskonsult Randstad Care 0706-860368 alt. Karina.dyrsborg@randstad.se 

Om företaget
Om EuroPainClinics Sverige
Vi är specialister på behandling av ryggsmärtor samt smärta i de stora lederna och huvudet. Vi tillhandahåller vetenskapligt bevisad och patientvänlig smärtbehandling med hjälp av unika miniinvasiva och endoskopiska procedurer, som är bland de mest avancerade inom området interventionell smärtbehandling. Vi strävar efter att uppnå bästa resultat och högsta upplevda kvalitet på behandlingen och att låta patienterna återgå till ett fullt och aktivt liv så snabbt som möjligt.

Ansök nu

Upphandlingsjurist till Länstrafiken i Västerbotten, Umeå

Affärsjurist
Läs mer Apr 12
Arbetsbeskrivning
Nu finns möjligheten till en spännande tjänst för dig som vill leda upphandlingsprojekt i ett väletablerat företag där du får varierande arbetsuppgifter i en utvecklande framtid!

Tjänsten som upphandlingsjurist tillhör organisatoriskt huvudkontoret i Lycksele, men mycket stor del av arbetet kommer kunna ske på distans. Vi vill att du bor i Norr- eller Västerbotten.

Kollektivtrafiken är en viktig bransch för framtiden och den utveckling som sker i norra Sverige. Vi vill skapa ett hållbart Norrland, där människor vill leva och bo, men ändå kunna resa till jobbet på ett för vårt klimat hållbart sätt. 

Länstrafiken Västerbotten och Norrbotten har gått samman för ett gemensamt arbete vid upphandlingar och avtalsfrågor inom alla områden som berör kollektivtrafiken, dvs trafik, IT-system, osv.  Rutiner inför upphandlingar, kravställning och rutiner för uppföljning av ingångna avtal ska ske gemensamt i syfte att strategiskt och kompetensmässigt effektivisera upphandling- och avtalsuppföljningsområdet. Ett begränsat antal upphandlingar sker gemensamt, men flertalet kommer ske i respektive organisations namn, men rutinerna ska vara gemensamma. 

Länstrafiken Västerbotten och Norrbotten upphandlar och förvaltar några hundratal avtal inom många olika avtalsområden med ett stort antal leverantörer, framför allt inom trafikområdet, både inom allmän och särskild kollektivtrafik. Avtalen konkurrensutsätts regelbundet i nya upphandlingar.

Ansvarsområden
Upphandlingarna genomförs i projektform, där olika kompetenser ingår i projektgrupperna. I varje upphandlingsprojekt genomförs en förstudie där interna och externa referensgrupper kan ingå. Dit bjuds deltagare in för att tydliggöra behovet inför upphandlingen. I förstudiearbetet ingår också en marknadsanalys där dialog förs med olika branschaktörer för att fånga upp marknadens synpunkter och förslag inom det aktuella upphandlingsområdet.

I båda våra organisationer har kommuner och regionerna stort inflytande på kollektivtrafiken, så dialog med representanter från dessa sker i stor utsträckning.

Rutinerna inför start av nya trafikavtal behöver utvecklas inom både organisationerna, så även löpande kvalitetsuppföljning. Våra avtal är ofta långa, så goda relationer med våra leverantörer är centralt.

Arbetsuppgifter:
• Säkerställa de juridiska delarna i våra upphandlingsprojekt
• Upphandla såväl trafikavtal som andra typer av avtal, framför allt kopplat till IT-området och som ska leda till ökad digitalisering av kollektivtrafiken 
• Tillsammans med kollegor inom våra organisationer strukturera processen för att skapa system för att följa upp ingångna avtal på alla områden 
• Löpande hantera olika typer av avtalsfrågor
• Delta i olika typer av nätverk där upphandlings- och avtalsfrågor diskuteras
• Säkerställa uppfyllnad av inköpspolicyer och inköpsprocedurer, etiska krav samt efterlevnad av relevanta lagar och regler
• I andra juridiska frågor som kan vara aktuella i offentliga bolag utgöra stöd för ledningen
• Utbilda kollegor i olika typer av juridiska frågor

Du arbetar nära en upphandlings- och avtalsansvarig med mångårig erfarenhet från branschen i dina projekt och rapporterar direkt till VD för Länstrafiken Västerbotten.

Vissa upphandlingsprojekt kan ha ytterligare medlemmar, som andra kollektivtrafikmyndigheter eller Länstrafikbolag. Du kan också komma att medverka i nationella upphandlingar exempelvis inom ramen för vår branschorganisation Svensk kollektivtrafik. 

Då tjänsten ställer höga krav på affärsmässig etik kommer vi genomföra kontroller i bland annat kronofogdemyndighetens register innan den tillsätts.

Kvalifikationer
Som upphandlingsjurist hos oss har du god förmåga att hålla tidplaner och strukturera dina arbetsuppgifter. Du kan skifta fokus mellan olika upphandlingsområden allt efter vad arbetsuppgifterna kräver och har lätt för att samarbeta. Du bidrar med stort intresse för utvecklingsfrågor som ger engagemang och delaktighet i gruppen. Länstrafiken är en organisation som är under ständig utveckling och du behöver därför med lätthet kunna ställa om efter nya förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:
• Akademisk examen inom juridik
• Erfarenhet av praktiskt arbete med upphandling inom offentlig sektor
• Mycket god svenska i tal och skrift
• God vana av Officepaketet

Meriterande:
• Djupa kunskaper inom lagen om offentlig upphandling (LOU/LUF)
• Inköpserfarenhet
• Erfarenhet av avtalshantering
• Projektledning, eller annan typ av ledarerfarenhet 
• Erfarenhet av e-avrop eller Tendsign
• Certifiering inom upphandling

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-05-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök gärna så snart som möjligt.

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning

Ort: Du kommer organisatoriskt att tillhöra huvudkontoret i Lycksele, men en mycket stor del av arbetet kommer kunna ske på distans. Vi vill att du bor i Norr- eller Västerbotten.

Arbetstider: Dagtid

För information: I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad rekrytering. Du är välkommen att ställa dina frågor till rekryteringskonsult Kristina Karlsson 070-577 34 61 kristina.karlsson@randstad.se

Om företaget
Länstrafiken i Västerbotten är ett bolag som ägs av Region Västerbotten. Länstrafikens uppdrag är att upphandla och genom avtal med trafikföretag bedriva kollektivtrafik i Västerbotten. I Länstrafikens verksamhet finns även dotterbolaget Bussgods i Norr. Bussgods bedrivs på persontrafikens villkor vilket innebär att gods skickas med den befintlig kollektivtrafik som ger minimal miljöpåverkan. Länstrafiken arbetar för att kollektivtrafiken ska vara en självklar del av resandet i ett hållbart Västerbotten.
Länstrafiken har en kundservice för den allmänna kollektivtrafiken och en beställningscentral för serviceresor i Umeå, Lycksele och Skellefteå. I Lycksele finns Länstrafikens huvudkontor.
Läs gärna mer på www.tabussen.nu

Ansök nu

Förvaltningsledare IT till kollektivtrafiken i Norrland

Systemförvaltare
Läs mer Apr 26
Arbetsbeskrivning
Vill du leda framtidens utveckling inom IT och vara en del av en viktig bransch med spännande och varierande arbetsuppgifter kan det här vara jobbet för dig!  

Då vi rekryterar en gemensam resurs kommer du att bli anställd av den part som finns närmast dig, men vi vill att du bor i området som omfattar Jämtland/Härjedalen, Västernorrland, Västerbotten eller Norrbotten. 

Kollektivtrafikaktörerna i Jämtland, Västernorrland, Västerbotten (inkl Skellefteåbuss) och Norrbotten (inkl Luleå lokaltrafik) har gått samman i ett projekt för att gemensamt upphandla och implementera olika delkomponenter i ett nytt biljett- och betalsystem som ska ersätta tidigare lösningar avseende mobilapplikation för resenärerna och utrustning ombord på fordon, på stationer och hos olika typer av försäljare (återförsäljare och egna kundcenter/butiker). Förvaltningen av det nya biljett- och betalsystemet skall ske gemensamt mellan trafikhuvudmännen enligt en förvaltningsmodell som är specifikt framtagen för detta ändamål.

Kollektivtrafiken är en framtidsbransch och nu finns en möjlighet för dig som vill arbeta för ett mer hållbart Norrland!

Ansvarsområden
Som Förvaltningsledare IT är uppdraget att vidmakthålla, supportera och vidareutveckla det gemensamma biljett- och betalsystem för de sex parter som ingår i samarbetet. Du kommer även att ha nära samarbete inom ett flertal angränsade teknikområden som exempelvis trafikdatabas, ekonomisystem, störningsinformation mm. 

Biljett- och betalsystemet har delats upp i förvaltningsområden som i sin tur har fördelats mellan parterna i syfte att fördela ansvar och arbetsbörda i förhållande till respektive organisations storlek. 

Rollen som Förvaltningsledare innebär kontakt, planering, styrning och uppföljning med externa leverantörer för respektive område samt uppföljning på årsbasis. Du ansvarar för att hålla samman processer genom samordning inom förvaltningsområdena, ta fram agendor och sammanställa beslutsunderlag, följa upp resurser och kostnadsfördelning, omvärldsbevaka och ta fram en årlig utvecklingsplan och budget.

Som Förvaltningsledare IT ansvarar du för att leda arbetet inom förvaltningsobjekten så att leveranserna från objekten fungerar på avsett sätt och motsvarar verksamhetens behov. Din roll är också att fånga upp behov från en verksamhetsutvecklingsgrupp, genomföra prioriteringar samt ta fram beslutsunderlag som presenteras för styrgruppen för gemensamt betalsystem i Norrland. 

Förvaltningsorganisationen är under uppbyggnad och du som förvaltningsledare kommer ha en central roll i att utveckla organisationen och påverka dess utformning. I dagsläget ingår biljett- och betalsystemet för kollektivtrafiken i Norrland, men samarbetet kan komma att utvecklas till andra IT-områden inom kollektivtrafiken.

Till din hjälp finns IT- specialister inom respektive parts organisationer. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som drivs av utveckling och tycker om att arbeta med många olika människor i ett brett kontaktnät. Du ska vara lyhörd och ha förmåga att uttrycka dig pedagogiskt. Kollektivtrafikbranschen är under ständig utveckling och du behöver därför med lätthet kunna ställa om efter nya förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:
• Erfarenhet från IT-förvaltning i en lite större organisation, men gärna nära verksamheten
• Systemvetenskaplig utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Goda kunskaper i Office 365
• Kunskaper om befintliga förvaltningsmodeller

Meriterande:
• Erfarenhet av arbete som testledare
• Kunskaper inom IT-arkitekt-området
• Ledarerfarenhet
• Erfarenhet av att bygga en ny fungerande organisation, gärna virtuell
• Erfarenhet av arbete som krävt kontakt med många intressenter, beställare och leverantörer

Personliga egenskaper:
• Förmåga att skapa något nytt och föreslå förändringar
• Mycket strukturerad
• Personlig drivkraft
• Du ska vara pedagogisk och ha förmåga att skapa och hålla i forum där utvecklingsfrågor diskuteras, med många olika typer av deltagare
• Du ska vara väldigt lyhörd för verksamhetens och resenärernas behov och ha förmåga att se tekniska lösningar som löser behoven
• Du behöver vara pragmatisk och prestigelös 
• Du behöver ha god förståelse för digitaliseringens möjligheter och får gärna har ett starkt intresse för kollektivtrafik
• Du behöver ha god förmåga att prioritera och visa resultat
• Arbetet kräver mycket god samarbetsförmåga

Ansökan
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning

Ort: Då vi söker en gemensam resurs kommer du bli anställd av den part som finns närmast dig, men vi vill att du bor i det geografiska område som omfattar Jämtland/Härjedalen, Västernorrland, Västerbotten eller Norrbotten. Mycket stor del av ditt arbete kommer kunna ske på distans.

Arbetstider: Dagtid

Sista ansökningsdag: 2022-05-29, urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad rekrytering. Du är välkommen att ställa dina frågor till rekryteringskonsult Kristina Karlsson 070-577 34 61 kristina.karlsson@randstad.se

Om företaget
Du kan läsa mer om parterna som igår i samarbetet här: 

Kommunalförbundet kollektivtrafikmyndigheten i Västernorrland (Din tur) www.dintur.se
Region Jämtland/Härjedalen (Länstrafiken i Jämtland) www.ltr.se
Länstrafiken i Västerbotten AB  www.tabussen.nu
Skellefteå Buss AB www.skebuss.se
Länstrafiken i Norrbotten AB www.ltnbd.se
Luleå lokaltrafik www.llt.lulea.se

Ansök nu

Livsmedelsarbetare till Norrmejerier

Livsmedelsarbetare, mejeri
Läs mer Apr 29
Arbetsbeskrivning
Är du en nyfiken person som gillar att jobba i team? Är du intresserad av att arbeta med tekniska moment och trivs med ett strukturerat arbete? Är du flexibel och vill jobba i skift? Då kan detta vara tjänsten för dig! 

Vi är på jakt efter en noggranna och ambitiösa medarbetare som vill arbeta som konsult på vårt kundföretag Norrmejerier på Ersboda, Umeå.  
Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på kvalitet och hygien och du får därför ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till kraven. 

Ansvarsområden
Vi söker nu medarbetare till livsmedelsproduktion där din huvudsakliga uppgift att se till att tillverkningsprocessen av Norrmejeriers produkter går felfritt, i syfte att uppnå högsta tänkbara kvalitet. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att övervaka maskiner och processer, arbete på produktionslina, livsmedelshantering, rengöring och service av maskiner samt truckkörning.

Kvalifikationer
Du som söker har fullständig gymnasieutbildning eller högre utbildning. 
Du ska även vara tillgänglig för att påbörja tjänsten omgående.

Som person är du driven, nyfiken, självständig, ansvarstagande och är bra på att samarbeta. Du är engagerad har lätt att se och förstå flöden och processer samt jobbar för en god struktur och god ordning. Du har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt med en positiv inställning till de utmaningar som arbetet på en produktions- och processavdelning innebär.

Meriterande är om du tidigare arbetat inom industri, har erfarenhet av truckkörning, samt om du har goda kunskaper om hygienregler. Truckkort är meriterande.
Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Start: Omgående

Om företaget
Norrmejerier är Sveriges nordligaste mejeriförening och ägs av mjölkbönder i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län.
Vårt uppdrag är att skapa bra förutsättningar för en livskraftig mjölkproduktion i Norrland och tillgodose konsumenters och kunders önskemål om färska, lokalproducerade och unika norrländska mejeriprodukter av utmärkt kvalitet.

Vår vision är att göra gott för Norrland – ett levande Norrland som vi kan vara stolta över.

Ansök nu

Forskningssamordnare med inriktning EU-finansiering

Utbildningsadministratör/Utbildningssekreterare
Läs mer Maj 2
Arbetsbeskrivning
Enheten för forskningsstöd och samverkan vid Umeå Universitet söker nu två forskningssamordnare med inriktning mot EU-finansiering. Enheten utgör en viktig del av det universitetsgemensamma forskningsstödet vid Umeå universitet och stödjer universitetets mål om att öka andelen nationella- och internationella externa forskningsmedel. Hos oss tar du del av och bidrar till den senaste utvecklingen inom forskningsfinansiering, samtidigt som du breddar ditt nätverk i Sverige och Europa. Arbetet präglas av spännande möten med forskare från olika discipliner.

I denna roll ingår i en arbetsgrupp om ca tio medarbetare bestående av verksamhetsledare, EU-expert, forskningssamordnare, ekonomer och jurister. Gruppen arbetar för att stärka Umeå Universitets forskares möjligheter att konkurrera om externa forskningsmedel genom att informera om forskningsfinansiering och finansiärernas krav, vara stöd i ansökningsprocessen och under projektetens gång samt ge feedback för att stärka ansökningar. Detta sker via seminarier för både forskare och administratörer, information genom hemsidor och nyhetsbrev samt aktivt arbeta med forskares ansökningar.

Umeå Universitet erbjuder här en meningsfull och omväxlande tjänst där du får möjlighet att arbeta med att utveckla och stärka forskningsstödet vid Umeå universitet.Ansvarsområden
Som forskningssamordnare arbetar du med avancerad rådgivning och skrivstöd till forskare i samband med ansökningar till forskningsprojekt. Din viktigaste uppgift att ge stöd till universitetets forskare under ansökningsprocessen för EU-finansiering samt skapa förutsättningar för att fler forskningsansökningar leder till framgångsrika EU-finansierade forskningsprojekt

Du planerar och leder seminarier och informationstillfällen liksom är delaktig i arbetet med att utveckla och ständigt förbättra forskningsstödet. Du kommer också stödja redan beviljade EU-projekt. I tjänsten kommer du bland annat att:


arbeta med rådgivning i samband med forskningsansökningar, i huvudsak med inriktning på EU som forskningsfinansiär och då särskilt EU:s ramprogram, Horisont Europa.
arbeta proaktivt i att stödja forskare och forskargrupper och bidra till att skapa konsortier och nätverk.
arbeta proaktivt med finansiärers framtida utlysningar och hålla forskarna uppdaterade om aktuella utlysningar.
initiera och genomföra internutbildningar, seminarier och workshops i syfte att öka kvaliteten i ansökningar och därmed antalet beviljade bidrag
bidra till att utveckla strategier för ökad extern forskningsfinansiering från EU:s program.
stödja och underlätta rapportering och redovisning av EU-projekt.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är självgående och som även kan planera, leda och genomföra projekt tillsammans med olika aktörer, något som ställer krav på din förmåga att skapa goda relationer i både interna och externa sammanhang. Du stimuleras av att skapa resultat i kunskapsintensiva miljöer och har ett proaktivt arbetssätt som ger positiva effekter på verksamhetens utveckling. Som person är du flexibel, lösningsfokuserad och engagerad.

Vi söker dig som har:


Akademisk examen
Kunskaper om internationell forskningsfinansiering och är väl insatt i EU-kommissionens arbetssätt och processer.
Erfarenhet av att skriva och utvärdera externa forskningsansökningar
Förmåga att organisera och prioritera så att du kan hantera komplexa arbetsflöden även under tidspress
Förmåga att arbeta självständigt, men samtidig har lätt för att arbeta i grupp
Ansvarskänsla, servicekänsla, samt förmåga att skapa goda relationer med olika aktörer
Förmåga att förmedla dina kunskaper på ett pedagogiskt sätt
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skriftDet är meriterande om du har:


Disputerat
Erfarenhet från arbete vid andra forskningsstödjande verksamheter/Grants Office eller arbete hos forskningsfinansiärer
Relevanta nätverk nationellt och inom EU
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Umeå Universitet med Randstad Life Sciences. För frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Peter Janson, +46766287150

Om företaget
Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med drygt 36 000 studenter och 4 200 anställda. Här finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden. Umeå universitet är också platsen för den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 – en revolution inom gentekniken som tilldelats Nobelpriset i kemi.

Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur där vi gläds åt varandras framgångar.

Är du intresserad av att veta mer om Umeå universitet som arbetsplats läs mer på:

https://umu.se/jobbahos-oss/

Ansök nu

Sommarjobba på Norrmejerier i Umeå

Lagerarbetare
Läs mer Maj 6
Arbetsbeskrivning
Är du en lagspelare som drivs av gemensamma mål? Är du intresserad av att arbeta fysiskt och trivs med ett strukturerat arbete? Då kan detta vara tjänsten för dig! 
Vi är på jakt efter noggranna och ambitiösa medarbetare som vill arbeta som konsult på vårt kundföretag Norrmejerier på Ersboda, Umeå. 

Som lagerarbetare på Norrmejerier ställer vi höga krav på kvalitet och noggrannhet och du får därför ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till kraven. Vi söker nu semestervikarier inför sommaren med goda chanser till extrajobb under hela året. 

Ansvarsområden
Vi söker nu semestervikarier inför sommaren till livsmedelsproduktion och lager. 

Som lagerarbetare består dina arbetsuppgifter av att plocka och rangera varor till våra kunder där du använder dig av orderverktyget pick-by-voice.  Arbetet är fysiskt krävande och utförs i ett kyllager. Norrmejerier lägger stort fokus på att arbeta med ständiga förbättringar, små som stora, där samtlig personal är delaktig. Arbetsgruppen jobbar mot gemensamma produktivitetsmål. 

Som operatör i livsmedelsproduktion där din huvudsakliga uppgift att se till att tillverkningsprocessen av Norrmejeriers produkter går felfritt, i syfte att uppnå högsta tänkbara kvalitet. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att övervaka maskiner och processer, arbete på produktionslina, livsmedelshantering, rengöring och service av maskiner samt truckkörning.

Kvalifikationer
Du som söker har utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens. 
Tjänsten ställer krav på teknisk fallenhet och som person är du driven, nyfiken, självständig, ansvarstagande och är bra på att samarbeta. Du jobbar för en god struktur och god ordning. Meriterande är om du tidigare arbetat med orderplock, samt om du har erfarenhet av truckkörning.

Meriterande är om du tidigare arbetat inom industri, har erfarenhet av truckkörning, samt om du har goda kunskaper om hygienregler. Truckkort är meriterande, men inte ett krav.  
Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år. 

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Norrmejerier är Sveriges nordligaste mejeriförening och ägs av mjölkbönder i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län.
Vårt uppdrag är att skapa bra förutsättningar för en livskraftig mjölkproduktion i Norrland och tillgodose konsumenters och kunders önskemål om färska, lokalproducerade och unika norrländska mejeriprodukter av utmärkt kvalitet.

Vår vision är att göra gott för Norrland – ett levande Norrland som vi kan vara stolta över.

Ansök nu

Stationschef till Besikta Bilprovning, Umeå

Platschef, bilprovning
Läs mer Apr 24
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta som chef med ett uttalat mandat och nära till besluten på ett företag med gott klimat och hög standard? Nu finns det en möjlighet att bli Stationschef på attraktiva och framtidssatsande Besikta i Umeå. Du blir ansvarig för verksamhet och personal på stationerna i Skellefteå, Piteå, Boden och Vännäs. 

Är du en tydlig ledare som vill sätta din goda prägel på respektive station?

Som Stationschef på Besikta ska du leda, styra och utveckla din personal, idag sex medarbetare fördelade på fyra stationer. Du arbetar föredömligt och aktivt med det viktiga kundbemötandet, försäljningen och kvalitetssäkringen.

Du rapporterar till Marknadsområdeschefen, som du har en nära dialog och kontinuerlig uppföljning med. Etableringstakten inom Besikta är stor, varför ett både strategiskt, affärsmannamässigt och förändringsbenäget förhållningssätt är avgörande för att lyckas tillsammans.

På Besikta sätter vi laget för jaget, i alla led.

Vi letar efter dig som:
• har en bra känsla för människor
• är tillgänglig och närvarande, även om du leder på distans
• är tekniskt kunnig, och vill vara i produktion som en del av arbetet
• motiveras av kvalité och uppföljning, och är trygg i kommunikation med medarbetare, kunder och myndigheter
• är en stabil och förtroendefull ledare

Att du har ett genuint fordonsintresse är avgörande, då om du inte redan är, måste bli besiktningstekniker själv, vilket innebär att ta till sig den kunskapen och utbildningen som Besikta tillhandahåller.

Ansvarsområden
Som Stationschef är du övergripande resultatansvarig för all verksamhet på dina stationer.  Det innebär att du t ex ansvarar för:
• optimering av bemanningen för att möta lokala kundbehov personalansvar för all personal på dina fyra stationer, vilket innebär daglig ledning samt utveckling och uppföljning av medarbetare, samt löpande administration och rapportering
• på uppdrag av Marknadsområdeschefen implementera Besiktas strategier lokalt
• upprätthålla ett arbetsklimat och en arbetsmiljö i linje med gällande regelverk och lagstiftning, samt Besiktas grundläggande värderingar och strategier
• att vara lokalt tekniskt- och kvalitetsansvarig enligt gällande riktlinjer och krav. Detta omfattar bolagets, branschens, myndighets- samt där utöver gällande lagkrav (bland annat ISO 17020)

Som Stationschef förväntas du arbeta aktivt i produktion med att utföra besiktningar, parallellt med din chefsroll.

Sammanfattningsvis:
- Har du jobbat med service?
- Förstår du kundperspektivet? 
- Är du en bra chef och ledare?
- Har du Fordonsintresse?

Då kan du ha goda förutsättningar att lyckas i rollen som Stationschef på Besikta, i en roll med stor utvecklingspotential och med ständigt förbättringsarbete. Besikta är en attraktiv arbetsgivare som månar om sin personal och erbjuder generösa förmåner och villkor, högt i tak och en vänlig och god atmosfär.

Kvalifikationer
För att bli aktuell för rollen krävs det:
• God ledarförmåga med erfarenhet från att leda service- eller teknikpersonal
• God planerings- och bemanningsförmåga
• God kommunikativ förmåga
• Mål och resultatorienterad 
• Kunskap om grundläggande företagsekonomiska samband
• Erfarenhet från affärs- och marknadsorienterad verksamhet med stora krav på kundservice
• Körkort lägst klass B samt tillgång till egen bil
• God datorvana

Meriterande är:
• Behörig besiktningstekniker med giltigt certifikat 
• Kompetens i enlighet med Transportstyrelsens gällande föreskrifter och allmänna råd (TSFS 2017:53) om krav på utbildning och kompetens för besiktningstekniker

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-05-16, urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök gärna så snart som möjligt.

För information: Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Besikta och Randstad. För frågor om processen eller mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kristina Karlsson, 070-577 34 61,  kristina.karlsson@randstad.se

Placeringsort: Umeå alternativt Skellefteå.

Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid och tillsvidare, och du blir anställd av Besikta.

Varmt välkommen med din ansökan, gärna med svar på Varför du? och Varför Besikta?

Om företaget
I över 50 år hade den statligt ägda Bilprovningen monopol på den svenska marknaden för bilbesiktning. När marknaden avreglerades 2010 steg Besikta Bilprovning in som en ny aktör inom bilprovningen med målsättningen att göra något annorlunda. Något nytt. Vi ville sätta en ny standard för bilprovning – och det behövdes. Besiktningarna hade inte utvecklats i samma takt som bilarna. Jämfört med förr ser dagens bilar mer ut som rullande datorer, och besiktningen måste anpassas därefter. Därför startade vi en bilprovning som inte bara gör det som lagen kräver, utan erbjuder något mer. Något som både är enklare och säkrare för dig och din familj. Resultatet blev Besikta Bilprovning.
https://www.besikta.se

Ansök nu

Financial controller sökes till globalt bolag i umeå

Financial controller
Läs mer Apr 14
Arbetsbeskrivning
Randstad söker nu en Financial controller för ett konsultuppdrag på 12 månader med start 2022-06-01 i Umeå. Har du erfarenhet från analytiskt arbete, bokslut samt har en mycket god vana i Excel? Då kan detta vara jobbet för dig!


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Som Financial controller kommer du att arbeta med att analysera och skapa bokslutsjusteringar i SAP för vidare rapportering av månads och kvartalsbokslut. I dina arbetsuppgifter ingår även ansvar för avstämning, rapportering och fakturahantering i leverantörsavräkningar.

 Rollen innefattar även support i vissa projekt och övriga frågor från den operativa verksamheten. Du arbetar i team tillsammans sex kollegor och rapporterar till Reporting manager.

Kvalifikationer
Du har studerat ekonomi på universitet eller högskola och har några års arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Rollen kräver att du besitter mycket goda kunskaper i engelska och svenska, i såväl tal som skrift. Meriterande är om du arbetat inom bank- eller finansbranschen samt med leasingavtal.


Vi ser att du som person är strukturerad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål, samt vara en del i ett team. Du har goda kunskaper i excel och visar ett tydligt engagemang och har viljan att lära dig nya saker. Vidare besitter du mycket god numerisk analysförmåga där du lätt förstår numeriska underlag och löser numeriska uppgifter snabbt och korrekt. Du är kommunikativ och serviceinriktad, där du har förmågan att kommunicera tydligt och med en mycket god känsla för detaljer och noggrannhet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-05-05, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. För mer information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta Andreas Berglund, konsultchef, andreas.x.berglund@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Servicemedarbetare till Sector Alarm i Umeå

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 10
Arbetsbeskrivning
Har du tidigare erfarenhet från serviceyrken och trivs i en roll där du dagligen arbetar med kundbemötande? Vill du ha en varierande arbetsdag med praktiska arbetsuppgifter i kombination med fokus på merförsäljning där du utöver grundlönen har möjlighet att påverka din lön? Då kan det vara dig vi söker! Tjänsten är direktrekrytering till Sector Alarm.

Ansvarsområden
Tjänsten är en roll som larminstallatör och servicemedarbetare. Du påbörjar din arbetsdag från ditt hem. Med din fullt utrustade servicebil tar du dig ut till redan inbokade kunder runt om i Umeå inom rimliga avstånd utifrån där du själv bor. I denna roll kommer du inte ta första kontakten med kund, utan tar över efter säljaren och åker hem till befintliga kunder och installerar larm, säkerställer kundnöjdhet och ska se till att kunden har det dem behöver genom merförsäljning. I början av tjänsten får du 1 veckas utbildning, både teoretisk och praktiskt.

Kvalifikationer
Grundkrav för tjänsten:

•    Inneha B-körkort (manuell växellåda)
•    Vara prickfri i belastningsregistret hos polisen
•    Behärska svenska språket flytande i tal och skrift
•    Vara tillgänglig för tjänsteresor, ca en gång i månaden

Som person ser vi gärna att du är nyfiken, serviceminded, tekniskt intresserad, gillar att tävla och att finna lösningar! Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål, och du vågar att utmana dig själv och du är förändringsvillig.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Väldigt meriterande om du har erfarenhet från service/butik/restaurang där du haft kundkontakt.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-04-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

OBS! vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar eller CV via mejl.

Om företaget
Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sector Alarm är den näst största aktören på den svenska marknaden. Sedan etableringen 1995 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med 600 000 kunder och 2,700 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Finland, Frankrike, Irland, Norge, Spanien, Sverige och Italien. Sector Alarm har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.

Ansök nu

Livsmedelsarbetare till Norrmejerier

Livsmedelsarbetare, mejeri
Läs mer Apr 1
Arbetsbeskrivning
Är du en nyfiken person som gillar att jobba i team? Är du intresserad av att arbeta med tekniska moment och trivs med ett strukturerat arbete? Är du flexibel och vill jobba i skift? Då kan detta vara tjänsten för dig! 

Vi är på jakt efter en noggranna och ambitiösa medarbetare som vill arbeta som konsult på vårt kundföretag Norrmejerier på Ersboda, Umeå.  
Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på kvalitet och hygien och du får därför ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till kraven. 

Ansvarsområden
Vi söker nu medarbetare till livsmedelsproduktion där din huvudsakliga uppgift att se till att tillverkningsprocessen av Norrmejeriers produkter går felfritt, i syfte att uppnå högsta tänkbara kvalitet. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att övervaka maskiner och processer, arbete på produktionslina, livsmedelshantering, rengöring och service av maskiner samt truckkörning.

Kvalifikationer
Du som söker har fullständig gymnasieutbildning eller högre utbildning. 

Som person är du driven, nyfiken, självständig, ansvarstagande och är bra på att samarbeta. Du är engagerad har lätt att se och förstå flöden och processer samt jobbar för en god struktur och god ordning. Du har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt med en positiv inställning till de utmaningar som arbetet på en produktions- och processavdelning innebär.

Meriterande är om du tidigare arbetat inom industri, har erfarenhet av truckkörning, samt om du har goda kunskaper om hygienregler. Truckkort är meriterande.
Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Norrmejerier är Sveriges nordligaste mejeriförening och ägs av mjölkbönder i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län.
Vårt uppdrag är att skapa bra förutsättningar för en livskraftig mjölkproduktion i Norrland och tillgodose konsumenters och kunders önskemål om färska, lokalproducerade och unika norrländska mejeriprodukter av utmärkt kvalitet.

Vår vision är att göra gott för Norrland – ett levande Norrland som vi kan vara stolta över.

Ansök nu

Kvalitetsspecialist inom livsmedel till välkänt bolag i Umeå

Kontrollingenjör
Läs mer Apr 6
Arbetsbeskrivning
Randstad söker nu en kvalitetsspecialist till en välkänd arbetsgivare i Umeå. Har du erfarenhet från arbete med förebyggande kvalitetsarbete, en högskoleutbildning inom naturvetenskap/livsmedel och kanske har erfarenhet av internrevision? Då kan det vara dig vi söker! I denna process arbetar vi med ett löpande urval, så ansök redan idag. 


Jobbet är ett konsultuppdrag på heltid, dagtid, med start omgående som sträcker sig i 6 månader. Det kan finnas chans till förlängning efter uppdragets slut.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Du kommer som kvalitetsspecialist arbeta med förebyggande kvalitetsarbete, bl.a. kvalitetscertifieringar, HACCP, interna revisioner samt avvikelsehantering. 

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har:
 En högskoleutbildning inom naturvetenskap eller livsmedel
Flera års arbetslivserfarenhet av kvalitetsarbete, gärna från livsmedelsbranschen eller läkemedelsindustrin
Dokumenterad kunskap om och erfarenhet av HACCP-arbete, livsmedelslagstigning och livsmedelssäkerhet
Mycket god kunskap i svenska och engelska, muntligt och skriftligt

Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av interna revisioner, avvikelsehantering och har arbetat med dokumenthanteringssystem. 


För att passa in i rollen krävs det att du är analytisk, strukturerad samt gillar att stödja i utredningar för att hitta grundorsaker och bidra till att förbättringar implementeras. Som person kan du sätta dig in i olika situationer, prioritera i dina uppgifter, är lösningsfokuserad och har en pedagogisk förmåga att skapa engagemang för att motivera andra.
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Vi söker dig med 5 års erfarenhet av liknande arbete.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-04-24, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. För mer information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta Andreas Berglund, konsultchef, andreas.x.berglund@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu