Clockwork Bemanning & Rekrytering AB jobb i Umeå

Hitta lediga jobb hos Clockwork Bemanning & Rekrytering AB i Umeå. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Umeå.

VD/KC till Björklöven

Verkställande direktör/VD
Läs mer Jul 11
Om oss
I Björklöven har vi alltid ambitionen att väcka känslor, både på och utanför isen. Med vår vision, att bli Sveriges mest älskade hockeyförening, strävar vi efter att skapa en passionerad och engagerad gemenskap runt vår sport. Vi tror på kraften i att förena människor genom ishockey och vi arbetar ständigt för att våra supportrar och intressenter ska känna sig delaktiga i vår resa.

Vi ser varje individ som en viktig del av vårt lag och vi strävar efter att skapa en miljö där alla känner sig välkomna och kan växa och kan nå sin fulla potential, både på och utanför isen. Vår mission är att engagera vår publik och våra intressenter, samtidigt som vi utvecklar våra spelare till att bli både skickliga hockeyspelare och goda samhällsmedborgare.
Vår affärsidé bygger på passionen för ishockey – sporten vi älskar att se på, engagera oss i och utöva. Nu befinner vi oss i en spännande utvecklingsfas som kräver nya ledarskapskvaliteter!

Har du kraften att skapa en attraktiv plattform för bredd- och elitidrott? Ser du möjligheter med vår verksamhet och kan bidra till en stimulerande och inkluderande miljö? Då kan du vara den VD/Klubbchef som vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Dina primära arbetsuppgifter som VD/KC hos oss är att verka för och utveckla vår bredd till elitverksamhet och bidra till att ishockeyn i Umeå attraherar och engagerar. Du tar ansvar för att etablera en struktur som ger verksamheten en hållbar grund att stå på och ger ditt yttersta för att samordna och implementera positiva förändringsåtgärder.

Vidare har du det yttersta ansvaret för den löpande förvaltningen och att den bedrivs på ett strukturerat sätt inom en given budgetram. Givetvis har du även det högsta personalansvaret för våra medarbetare och säkerställer en trygg och inkluderande miljö som genomsyrar hela verksamheten.

Din profil
Vi söker dig som har en stark förståelse för föreningslivet och har modet att utmana ramar för att hela tiden nå ständig förbättring och du ger dig inte förrän framgångsreceptet gått från att vara en prototyp till att vara självspelande. Du är visionär och analytisk, har en stark affärsförståelse och kan hantera ekonomiska frågor med noggrannhet och skicklighet.

Hur du lärt dig om affärer och vad som lagt grunden för dina unika ledarskapserfarenheter är egentligen oväsentligt, men vi tror att du har en akademisk utbildning eller motsvarande med dig i grunden. Karaktäristiskt för dig är din lyhördhet och ditt sätt att kommunicera på ett sätt som skapar både engagemang och glädje för våra idrottsutövare såväl som för samarbetspartners och supportrar.

Denna kombination av egenskaper gör dig till den perfekta kandidaten för att leda Björklöven mot nya framgångar och uppfylla vår vision om att bli Sveriges mest älskade hockeyförening. Sök idag!

Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 2023-08-18. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna rekryteringskonsult Malin Tengman på 073 – 351 27 28 eller Mattias Adolfsson på 073- 351 27 25.

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Ansök nu

Administration- och kundtjänstmedarbetare till kommande uppdrag

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Jul 11
Om företaget
Vi får många spännande förfrågningar från våra kunder och söker därmed löpande kompetenser inom administration- och kundtjänstområdet. Vi söker både dig som har arbetat med administration och kundtjänstarbete tidigare men också dig som är nyfiken på att samla värdefulla erfarenheter inom området. Är du en engagerad och nyfiken person som gillar att samspela väl i grupp med andra finns goda möjligheter till en bra matchning hos någon av våra kunder.

Dina arbetsuppgifter
Beroende på din bakgrund och var ditt intresse ligger i att utvecklas vidare i karriären så pratar vi gärna igenom våra kunduppdrag med dig för att hitta den bästa matchningen. Arbetsuppgifterna och uppdragen kan således variera beroende på vem du är och vilken kompetens och erfarenhet du besitter.

Din profil
Vi söker dig som brinner för att ge service. Som person är du social och positiv och i ditt arbete är du noggrann och strukturerad. Vi ser att du har en god dator- och systemvana. Det är meriterande om du tidigare arbetat med någon form av service och har utbildning/arbetslivserfarenhet inom relevant område. Det här är ett jobb för dig som är självgående, initiativrik och trivs med att ha många olika kontaktytor.

Ansökan
Är det dig vi söker? Då ser vi fram emot din ansökan! I denna proaktiva annons letar vi efter kandidater till kommande uppdrag hos någon av våra spännande kunder. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Malin Hörnberg på telefon: 0708- 21 53 35. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande ,så ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpeople.se. Då vi nu befinner oss i semestertider så kan din återkoppling från oss dröja. Ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Rekryteringskonsult

Researcher, rekrytering
Läs mer Jul 1
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker rekrytering mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Du möter oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr? Läs mer på www.clockworkpersonal.se?

Dina arbetsuppgifter
Till teamet i Umeå söker vi nu en driven och affärsinriktad person som vill arbeta som rekryteringskonsult. Du välkomnas till en öppen och familjär miljö med högt i tak där vi tillsammans skapar framgång. Som rekryteringskonsult arbetar du självständigt med rekryteringsprocessen och med kundens behov i fokus. Du säljer vårt erbjudande genom strategiskt och proaktivt arbete med kundprospektering, möten och leverans. Du ansvarar över hela rekryteringsprocessen med kravspecifikation, annonsering, search, urval, intervjuer, referenstagning, tester och uppföljning. En stor del av ditt arbete består även av att utveckla nya och befintliga relationer med kunder. Har du ett genuint intresse av att förse företag med rätt kompetens, och samtidigt älskar försäljning och får energi i mötet med människor så är rekryteringskonsult rätt jobb?

Din profil
Det är meriterande om du har en erfarenhet av försäljning alternativt en bakgrund inom HR.
Vi tror att du som söker har ett kombinerat intresse för affärer och kompetensförsörjning. För att du ska trivas i rollen som rekryteringskonsult är det viktigt att du gillar att jobba mot uppsatta mål. Jobbet ställer stora krav på ansvar och självständigt arbete. Vill du ha ett jobb där du själv skapar dina egna affärer och ser till att fylla din kalender med innehåll, då är det här rätt jobb för dig. Du har en hög social kompetens, är affärsorienterad och har ett stort intresse för människor och företag. Eftersom våra rekryteringskonsulter ofta rekryterar chefer och specialister så behövs förkunskaper och erfarenheter inom organisation och företagsstrukturer. Glädje, engagemang, närhet och affärsmässighet är Clockworks fyra kärnvärden. Det sätter tonen för vårt sätt att agera, både med varandra och i relationen till våra kunder och kandidater. Vi tror att du som söker denna tjänst är en driven person som har lätt för att knyta kontakter och skapa och bibehålla varaktiga relationer. Clockwork uppmuntrar och ger utrymme för individuella initiativ, men betonar också vikten av lagets gemensamma framgång.?


Ansökan
Är du den vi söker? Sök då tjänsten på www.clockworkpeople.se. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna Mattias Adolfsson på telefon: 0733-51 27 25. eller Jennifer Åström Gustafsson på telefon 073-351 27 14. För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra rekryteringsprocesser. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.?

Ansök nu

Studenter sökes för skarpa projektuppdrag

Projektledare, IT
Läs mer Jun 10
Om företaget
Vill du bygga på ditt CV med relevant erfarenhet kopplat till din universitetsutbildning? I samarbete med en av våra partners kan vi nu erbjuda flertalet uppdrag hos växande företag med koppling till processindustrin i Sverige.

Dina arbetsuppgifter
Beroende på vilket projekt din kompetens kommer användas i, kommer arbetsuppgifter att variera.

Ett uppdrag inom webb-/sociala medie-analyser kan exempelvis se ut enligt nedan;
- Installera pixlar för att mäta besökare och flöden på företagets webbplats och e-handel.
- Skapa sammanfattande dashboards för att analysera data.
- Testa och mäta effekten av kampanjer i sociala medier för att förstå deras påverkan på webbtrafik och försäljning.
Det förväntade resultatet på ovan uppdrag är att kunden ska få bättre koll på webbplatsens besökarflöde och en ökad förståelse för vilka kampanjer som genererar mest trafik, intresse och köp.

Projektarbetet kommer att göras i tätt samarbete direkt med kundföretaget, där handledning och avstämningar sker veckovis.

Din profil
Vi söker dig som just nu studerar på högskola och vill ha ett extrajobb som kan ligga i linje med din universitetsutbildning. Utbildningar som kan vara av intresse är digital mediaproduktion, interaktionsdesign, teknisk fysik, biomedicin, datavetenskap, IT, m.fl. Uppdragen brukar variera i omfattning men ofta vara på 4-6v heltid med möjlighet att arbeta på distans och det går såklart att kombinera arbetet med studier.

Vi tror att du som person är strukturerad, har en god initiativförmåga och kan arbeta självständigt. Vidare tror vi att du är positiv och flexibel och ser det här som en möjlighet att bygga på dina erfarenheter och få goda referenser för framtiden.
Du kommer att anställas som konsult via oss på Clockwork och arbeta nära vår kund.

Ansökan
Vänta in med din ansökan, utan skicka in ditt CV kort eller långt till www.clockworkpeople.se senast 2024-07-31. Vi jobbar löpande i processen. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna rekryteringskonsult Malin Tengman på 073 – 351 27 28 eller konsultchef Elin Hilli på 073 - 351 27 13. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Teknisk säljare till Telfa AB

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Jun 19
Om företaget
Telfas vision är att vara den ledande aktören på pumpar för hygien, livsmedel och industrikunder i Sverige. Med över 40 års erfarenhet marknadsför vi pumpar och pumpaggregat för ledande tillverkare till den svenska industrin. Det är få som kan slå oss på fingrarna när det kommer till just pumpar och vi delar gärna med oss av vår kunskap för att ge våra kunder trygghet i sitt val av pumpleverantör. Läs gärna mer om oss på https://www.telfa.se/

Nu söker vi dig som brinner för långsiktiga kundrelationer och har känslan för service. Är det du? Tveka inte att söka!
Drivs du av frihet under ansvar, försäljning och är tekniskt intresserad? Då kan detta vara någonting för dig! Norra Sverige är en glödhet marknad och vi förstärker nu vår säljavdelning med en Teknisk säljare. Vill du arbeta på ett stabilt företag som har en familjär och välkomnande kultur? Hos oss trivs personalen då vi har en platt organisation med tydliga mål och ramar.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Teknisk säljare hos oss kommer du att ansvara för hela försäljningsprocessen för våra industrikunder från ax till limpa. Du kommer att identifiera och kontakta både nya och befintliga kunder för att förstå deras utmaningar och behov. Din uppgift är att erbjuda teknisk rådgivning och skapa skräddarsydda lösningar som uppfyller kundernas specifika krav. Tillsammans med våra produktspecialister kommer du att säkerställa att våra produkter och lösningar överträffar kundernas förväntningar.

Rollen innebär en del resor då du kommer ansvara för det Norra distriktet, från Hudiksvall och norrut. Närmaste säljkontor är i Umeå men det kräver inte att du bosätter dig i Umeå men inom distriktet.

Din profil
För att trivas i den här rollen behöver du vara nyfiken på att förstå kundernas behov och motiveras av att utveckla kreativa tekniska lösningar. Du arbetar långsiktigt och tycker om att bygga nya relationer med människor. Vi tror att ett starkt tekniskt intresse och förmågan att arbeta självständigt med frihet under ansvar är viktiga förutsättningar för framgång.

I rollen är din personlighet viktig men tidigare erfarenhet av försäljning och en teknisk bakgrund är mycket meriterande då det hjälper dig att lättare förstå den tekniska delen av arbetet. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift och har körkort.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Mattias Adolfsson via tfn: 073-351 27 25. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande. Ansök därför snarast möjligt, dock senast den 21 juli via www.clockworkpeople.se

Ansök nu

Redovisningsekonom med löneansvar till Sartorius

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 26
Om företaget
Sartorius Stedim Data Analytics are leading data analytics experts with multiple applications in high-tech industries worldwide. We enable customers at both the individual and enterprise levels to maximize the value of their data, enabling better decision-making and process excellence.

Vill du vara en del av Sartorius ekonomiavdelning, där du blir en viktig kugge i deras fortsatta utvecklingsresa? Sartorius är ett välmående och växande företag som tror på allas olikheter. Sartorius är i grunden ett lokalt företag, nu ägda av en internationell koncern med säte i Tyskland.

Du kommer anställas som konsult hos Clockwork och uppdraget startar i augusti eller enligt överenskommelse, med goda möjligheter till fortsatt anställning hos Sartorius för rätt person.


Dina arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom/Senior Accountant hos oss kommer du att arbeta inom många olika områden, exempelvis löpande redovisning, bokslutsarbete med efterföljande avstämningar, internationell såväl som svensk moms, kostnadsuppföljningar, hantering av reseräkningar men även kund- och leverantörsreskontra. Du kommer även att vara en kvalificerad resurs i hantering av hela löneprocessen samt de frågor som hör till den. I lönehanteringen kommer du att arbeta med alla steg i processen, hantera försäkrings- och pensionsfrågor samt ha dialog med myndigheter och externa parter. Du gör arbetsrättsliga tolkningar utifrån kollektivavtal, analyserar och bearbetar statistiska underlag samt utgör en intern support till medarbetare och chefer vid frågor gällande lön.

Då vi verkar i en internationell koncern arbetar vi delvis enligt IFRS. Du kommer att delta i projekt, och även självständigt driva vissa egna projekt för effektiviseringar och förbättringar. Vi arbetar idag i SAP.


Din profil
Vi tror att du är utbildad civilekonom eller motsvarande med inriktning mot redovisning. För att klara av arbetet är det även viktigt att du har några års erfarenhet av att arbeta med redovisning och lönehantering. Arbetet kräver mycket intern och extern kommunikation på engelska, både skriftligt och muntligt, så har du arbetat internationellt sedan tidigare är det meriterande. Det är dessutom bra om du har vana av att starta och driva egna projekt inom ditt arbetsområde. Kunskaper kring internationell moms på tjänsteområdet är en stor fördel, liksom erfarenhet av intäktsredovisning enligt IFRS.

Som person tror vi att du är noggrann och strukturerad, samt att du självständigt driver ditt arbete. För att passa hos oss och i rollen är det en fördel om du är flexibel, engagerad, prestigelös och tar egna initiativ för att förbättra och effektivisera dina ansvarsområden. Vi tror också att du är en serviceinriktad och positiv person, som trivs med utmaningar. Du är en analytisk problemlösare med ett genuint intresse av utvecklingsarbete.


Ansökan
I denna process samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Jennifer Åström Gustafsson på tfn: 0733-51 27 14 eller Elin Hilli på tfn: 0733-51 27 13. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 14 juli.

Ansök nu

Ekonomer till spännande uppdrag i Umeå

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 10
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Vi får många spännande förfrågningar från våra kunder och söker därmed löpande kompetenser inom ekonomiområdet. Vi söker dig som har arbetat med ekonomi i ett antal år och som nu vill ta ytterligare ett kliv i din karriär. Oavsett om du idag är ekonomiassistent eller redovisningsekonom så är du varmt välkommen att skicka in ditt CV till oss. Är du en person som kan kombinera ekonomiarbetet med ett driv och ett engagemang och samtidigt gillar att samspela väl i grupp med andra finns goda möjligheter till en bra matchning hos någon av våra kunder.

Dina arbetsuppgifter
Beroende på din bakgrund och var ditt intresse ligger i att utvecklas vidare i karriären så pratar vi gärna igenom våra kunduppdrag med dig för att hitta den bästa matchningen. Arbetsuppgifterna och uppdragen kan således variera beroende på vem du är och vilken kompetens och erfarenhet du besitter.

Din profil
Du har studerat ekonomi på universitet eller högskola och/eller har några års arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Många av våra kunder kräver att du besitter mycket goda kunskaper i engelska och svenska, i såväl tal som skrift. Vi ser att du som person är strukturerad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål, samt vara en del i ett team. Du har goda kunskaper i Excel och visar ett tydligt engagemang och har viljan att lära dig nya saker. Vidare besitter du mycket god numerisk analysförmåga där du lätt förstår numeriska underlag och löser numeriska uppgifter snabbt och korrekt. Du är kommunikativ och serviceinriktad, där du har förmågan att kommunicera tydligt och med en mycket god känsla för detaljer och noggrannhet.

Ansökan
Är det dig vi söker? Då ser vi fram emot din ansökan! I denna proaktiva annons letar vi efter kandidater till kommande uppdrag hos någon av våra spännande kunder. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Jennifer Åström Gustafsson på telefon: 073 351 27 14 eller Elin Hilli på telefon: 0733-51 27 13. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt, via www.clockworkpeople.se

Ansök nu

Grundskollärare i SO och svenska

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Jun 18
Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering

Om företaget
Svenska skolan i London är en anrik utlandsskola med för- och grundskola belägen i Barnes och gymnasiet i Kew, sydvästra London. Skolan drivs som en stiftelse helt utan vinstintresse och granskas av såval svenska Skolinspektionen som dess brittiska motsvarighet, OFSTED.

Skolan har små klasser för att skapa en motiverande lärmiljö för alla elever oavsett nivå. Undervisningen i teoretiska ämnen sker på svenska av behöriga och erfarna lärare. Besök gärna skolans hemsida för mer information www.swedishschool.org.uk.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en ämneslärare i SO och svenska till grundskolan inför höstterminen 2024. I tjänsten ingår undervisning i SO-ämnena och svenska i valda årskurser på mellan- och högstadiet. Du är också mentor till en av dessa klasser.


Din profil
Som lärare på Svenska skolan i London har du ett elevcentrerat förhållningssätt och är duktig på att skapa goda relationer med dina elever. Du är en trygg och effektiv klasslärare som har höga förväntningar på vad dina elever kan uppnå. Du ger elever och vårdnadshavare regelbunden återkoppling om elevens lärande och framsteg via skolans digitala plattformar, SchoolSoft och Google Classroom. Vidare individualiserar du din undervisning för att engagera och motivera eleverna att utvecklas och utmanar dem på den nivå de befinner sig på.

Vi är ett litet lärarkollegium som strävar efter att arbeta tillsammans för att uppnå uppsatta mål och utvecklingsområden. Stor vikt läggs därför på personliga egenskaper eftersom vi är angelägna om att hitta rätt person.

Kvalifikationer
Krav:
? Du är legitimerad lärare i svenska samt minst två av fyra SO-ämnen för relevanta årskurser.
? Du har minst tre års lärarerfarenhet från relevanta årskurser.
? Du har goda kunskaper i engelska (motsvarande minst B2-nivå).

Meriterande:
? Befintlig uppehållsrätt i Storbritannien.
? Erfarenhet av undervisning i svenska som andraspråk
? Erfarenhet som mentor på grundskola.


Anställningsform
Tjänsten är på heltid och tidsbegränsad. Som nyanställd har du ett läsårs provanställning. Om båda parter är överens om att fortsätta anställningen, förlängs avtalet i ytterligare två läsår, totalt tre läsår inklusive provanställningen. Tillträde sker torsdagen den 15 augusti 2024.

Lön
Individuell lönesättning.

Arbetsvisum
Svenska skolan i London sponsrar och står för kostnaderna för ett treårigt arbetsvisum i Storbritannien vid behov. Vänligen notera att läraren själv måste finansiera visum för eventuella medföljande familjemedlemmar.

Flyttbidrag
Skolan erbjuder ett flytt- och resebidrag för sökande som anställs utanför Storbritannien. Vi bistår även med grundläggande information som kan underlätta flytten till London.Ansökan
Din ansökan ska vara skriven på engelska med anledning av visumkraven. Den ska bestå av följande dokument:
? Personligt brev som beskriver varför du är rätt kandidat för tjänsten.
? CV
? Lärarlegitimation med behörighetsförteckning
? Två referenser, minst en av dessa måste vara en chef/rektor

Sista ansökningsdag är fredag 15 juni. Urval sker löpande och processen kan avslutas innan ansökningstidens slut.

Vid frågor är du är välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Ansök nu

Utesäljare till Morakniv

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Jun 24
Om företaget
Morakniv – Made in Mora Sweden since 1891

Vår fabrik ligger fortfarande i Mora, precis som den gjorde för hundra år sedan. Här tillverkas alla våra knivar under minutiös kontroll, i en blandning av hantverkskunnande och modern teknik. Sedan 1891 har de helsvenska knivarna från Mora varit trofasta hjälpredor för såväl snickare och slöjdare som vandrare och scouter. Vi har kniven som tänder elden, som kapar fiskelinan eller som klyver trästickorna som startar elden. Med en Morakniv i ryggsäcken, runt halsen eller i bältet är du mer än redo att fånga de där minnesvärda stunderna.

Är du en driven och relationsskapande person med erfarenhet av B2B-försäljning? Vill du representera ett starkt varumärke och vara ansiktet utåt för våra produkter? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Vi fortsätter att satsa på hemmamarknaden, Sverige och behöver förstärka vår säljorganisation med en ansvarig utesäljare för mellan & norra Sverige! Du blir en viktig del av vårt nordiska säljteam där vi gemensamt arbetar för att uppnå våra mål och skapa starka kundrelationer. I rollen som Utesäljare kommer du att arbeta med relationsförsäljning där du bygger och vårdar långsiktiga relationer med både nya och befintliga kunder. Du kommer att delta i mässor, demos och kundaktiviteter samt stötta våra distributörer med marknadsaktiviteter. En viktig del av arbetet är att aktivt bearbeta marknaden, hitta nya försäljningskanaler och utveckla befintliga. Utöver ditt självständiga arbete är det gemensamma arbetet minst lika viktigt, här krävs ett nära samarbete med dina kollegor för att vi ska bli framgångsrika tillsammans.

Vi erbjuder en spännande och utmanande tjänst där du får representera ett starkt varumärke och vi ger dig stor frihet under ansvar. Du kommer att vara en del av ett engagerat och stöttande säljteam för med två kollegor och rapporterar till Nordisk försäljningschef.

Din profil
Vi söker sig som har erfarenhet från handel, butiksförsäljning eller ansvarig säljare på distriktsnivå. Gärna inom bygg- och hantverksindustrin. Du har minst 3 års erfarenhet av uppsökande/besökande försäljning inom B2B. Erfarenhet från outdoor/friluftsliv är meriterande. Du har vana av att hantera Office-program samt CRM-verktyg.

Som relationsorienterad säljare förstår du vikten av att skapa långsiktiga relationer och partnerskap. Du lyssnar noga på dina kunders behov och arbetar proaktivt för att erbjuda lösningar som stärker samarbetet. Dina starka relationella färdigheter gör att du inte bara vinner affärer utan också förtroende och lojalitet från dina kunder. Vi tror att det är din förmåga att bygga och vårda relationer som gör dig unik. Du kommer att vara en nyckelperson hos oss och med ditt engagemang och drivkraft motiveras du av att öka vår försäljning och stärka vår marknadsposition.

Du utgår ifrån ditt hemmakontor och har den flexibilitet och vilja som krävs för att resa inom det tilldelade distriktet. Låter detta som en tjänst för dig? Skicka din ansökan redan idag och bli en del av vårt framgångsrika säljteam!

Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Erica Sundin på 073 351 27 60. Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 27 juni 2024. För ytterligare information om Morakniv besök gärna www.morakniv.se

Ansök nu

Heltidsjobb för Dig som snart tar Studenten!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 10
Om företaget
Tar du studenten snart och ännu inte hittat ett jobb? Tycker du om att hjälpa människor och ha ett socialt yrke? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!

Vi erbjuder dig ett spännande jobb där du får chansen att arbeta i en utvecklande och social miljö. Hos oss kommer du att bli en del av ett engagerat team som tror på glädje på jobbet och värdesätter gott samarbete. Dina arbetsuppgifter kommer att variera och är ett heltidsarbete med start omgående. Vi ser till att du får en bra start på ditt yrkesliv och möjlighet att utveckla dina färdigheter.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i kontorsmiljö där arbetstiderna är förlagda på vardagar med enstaka helger. Arbetsuppgifterna inkluderar kundkontakt samt administration. Dessutom får du värdefull arbetslivserfarenhet som kommer att vara en tillgång för dig i framtiden.

Din profil
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar att arbeta med människor. Du bör vara tillgänglig för att arbeta hela sommaren och vara redo att visa engagemang och prestigelöshet. Ingen tidigare erfarenhet krävs – vi ser till att du får den introduktionen som behövs för att lyckas i rollen.

Ansökan
Tjänsten har för avsikt att starta omgående, skicka därför in din ansökan redan idag via www.clockworkpeople.se. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Oliver Chicaiza, via tfn: 070 821 53 05 eller Malin Hörnberg, via tfn: 070 821 53 35.

Ansök nu

Driftsamordnare/Fastighetsskötare till Upab

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 3
Om oss
Upab, Umeå Parkerings AB är ett företag som vill göra Umeå tillgängligt! Vi är ett parkeringsbolag och en samhällsaktör som ständigt arbetar med att utveckla, förnya och förbättra stadsrummet. Utöver våra parkeringsanläggningar har vi kommersiella lokaler med hyresgäster samt hyreslägenheter som vi ansvarar för. Vårt uppdrag är att bidra till Umeås framtid genom att se till att parkeringsmöjligheterna utvecklas i samma takt som övriga staden och tillsammans med andra positiva samhällskrafter arbetar vi för att målen ska förverkligas på bästa möjliga sätt.
Vår trogne driftsamordnare går nu efter 28år i tjänst på Upab i pension och nu söker vi hans efterträdare ¬- en självgående Driftsamordnare/Fastighetsskötare med känsla för service.

Vi kan erbjuda dig ett varierat och viktigt arbete i ett team som gillar att samarbeta och se möjligheter till utveckling. På vår arbetsplats värnar vi om en god arbetsmiljö samt professionellt bemötande och god service till våra medborgare. Tycker du att det är viktigt att skapa mervärde och vill du vara en del i ett arbete som ger goda resultat kan det här vara ett jobb för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som Driftsamordnare/Fastighetsskötare hos oss ansvarar du för ett antal fastigheter och parkeringsanläggningar i Umeås centrala delar. Arbetet varierar med årstiderna, under sommaren ligger fokus på renhållning och anläggningsarbete och under vintermånaderna på tekniskt underhåll. Du blir en del av ett litet team bestående av en tekniker, en anläggningsskötare, en vaktmästare och en hållbarhetskoordinator, som leds av en fastighetschef.

Att arbeta med energieffektiva lösningar och bidra till minskad miljöpåverkan är en naturlig del av din arbetsdag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar daglig tillsyn av fastigheter och tekniska installationer, inklusive egenkontroller, felavhjälpande, förebyggande underhåll, felsökning och mindre reparationer. Du är ansiktet utåt och har löpande kontakt med hyresgäster och entreprenörer. Ditt ansvarsområde innefattar även driftsamordning och beställning av underhållsarbete, hantering av felanmälningar samt renhållning och avfallshantering. I rollen ingår att utföra in- och utflyttningsbesiktningar tillsammans med fastighetschefen och stötta anläggningsskötare, vaktmästare och sommarjobbare. Vidare kommer du även hantera mindre projekt, ekonomirapportering och medverka i upphandlingar.

Din profil
Vi söker dig med gymnasieutbildning inom drift- och underhåll eller fastighetsteknik, eller liknande vuxenutbildning. Därtill har du några års erfarenhet som fastighetsskötare eller fastighetstekniker. Väsentligt för rollen är ett intresse för miljöfrågor och för hållbar fastighetsförvaltning. Som person är du händig och kan givetvis byta en säkring eller ett lysrör. Du har kunskaper inom el, lås- och passagesystem, och SBA (systematiskt brandskyddsarbete) är meriterande.

Med ditt sinne för service och kunden i fokus blir du uppskattad bland kunder. Du är helt enkelt både lyhörd och kommunikativ, vilket också gör dig till en fena på samarbete. Samtidigt är du ansvarsfull och van att arbeta självständigt. Datorvana är nödvändigt då uppföljning och viss projektledning sker digitalt. Tjänsten kräver B-körkort.
Välkommen till ett hållbarhetsinriktat team där din insats gör skillnad!

Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna rekryteringskonsult Malin Tengman på 073 – 351 27 28.
Ansökningarna hanteras löpande med ambition att landa processen innan 18/6, 2024.

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Ansök nu

Grundskollärare i SO och svenska

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Maj 23
Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering

Om företaget
Svenska skolan i London är en anrik utlandsskola med för- och grundskola belägen i Barnes och gymnasiet i Kew, sydvästra London. Skolan drivs som en stiftelse helt utan vinstintresse och granskas av såval svenska Skolinspektionen som dess brittiska motsvarighet, OFSTED.

Skolan har små klasser för att skapa en motiverande lärmiljö för alla elever oavsett nivå. Undervisningen i teoretiska ämnen sker på svenska av behöriga och erfarna lärare. Besök gärna skolans hemsida för mer information www.swedishschool.org.uk.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en ämneslärare i SO och svenska till grundskolan inför höstterminen 2024. I tjänsten ingår undervisning i SO-ämnena och svenska i valda årskurser på mellan- och högstadiet. Du är också mentor till en av dessa klasser.


Din profil
Som lärare på Svenska skolan i London har du ett elevcentrerat förhållningssätt och är duktig på att skapa goda relationer med dina elever. Du är en trygg och effektiv klasslärare som har höga förväntningar på vad dina elever kan uppnå. Du ger elever och vårdnadshavare regelbunden återkoppling om elevens lärande och framsteg via skolans digitala plattformar, SchoolSoft och Google Classroom. Vidare individualiserar du din undervisning för att engagera och motivera eleverna att utvecklas och utmanar dem på den nivå de befinner sig på.

Vi är ett litet lärarkollegium som strävar efter att arbeta tillsammans för att uppnå uppsatta mål och utvecklingsområden. Stor vikt läggs därför på personliga egenskaper eftersom vi är angelägna om att hitta rätt person.

Kvalifikationer
Krav:
? Du är legitimerad lärare i svenska samt minst två av fyra SO-ämnen för relevanta årskurser.
? Du har minst tre års lärarerfarenhet från relevanta årskurser.
? Du har goda kunskaper i engelska (motsvarande minst B2-nivå).

Meriterande:
? Befintlig uppehållsrätt i Storbritannien.
? Erfarenhet av undervisning i svenska som andraspråk
? Erfarenhet som mentor på grundskola.


Anställningsform
Tjänsten är på heltid och tidsbegränsad. Som nyanställd har du ett läsårs provanställning. Om båda parter är överens om att fortsätta anställningen, förlängs avtalet i ytterligare två läsår, totalt tre läsår inklusive provanställningen. Tillträde sker torsdagen den 15 augusti 2024.

Lön
Individuell lönesättning.

Arbetsvisum
Svenska skolan i London sponsrar och står för kostnaderna för ett treårigt arbetsvisum i Storbritannien vid behov. Vänligen notera att läraren själv måste finansiera visum för eventuella medföljande familjemedlemmar.

Flyttbidrag
Skolan erbjuder ett flytt- och resebidrag för sökande som anställs utanför Storbritannien. Vi bistår även med grundläggande information som kan underlätta flytten till London.Ansökan
Din ansökan ska vara skriven på engelska med anledning av visumkraven. Den ska bestå av följande dokument:
? Personligt brev som beskriver varför du är rätt kandidat för tjänsten.
? CV
? Lärarlegitimation med behörighetsförteckning
? Två referenser, minst en av dessa måste vara en chef/rektor

Sista ansökningsdag är fredag 15 juni. Urval sker löpande och processen kan avslutas innan ansökningstidens slut.

Vid frågor är du är välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Ansök nu

Montör till ELE Forsa AB i Umeå

Montör, träprodukter
Läs mer Maj 17
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i 22 städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Läs mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
ELE är en svensk familjeägd träkoncern som verkar på en internationell marknad. Företaget har en djup förankring i Hälsingland och Norrland, där ELE förvaltar egen skog, sågar tall och gran och tillverkar pallar, emballage och komponenter av trä.

Verksamheten innefattar hela kedjan från stående skogsråvara till färdiga produkter inom flera verksamhetsområden och geografisk spridning. ELE förädlar och utvecklar både råvara och kund långsiktigt då deras specialanpassade produkter är utvecklade i nära samarbete med kunden.

ELE odlar nära relationer med deras kunder för att tillsammans utveckla både kundens affär och deras egen lönsamhet både hållbart och långsiktigt.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker en engagerad och skicklig montör till ELE Forsa AB, i denna roll som montör kommer du främst att arbeta med ELEs produkter som träemballage och pallar etc. Arbetsuppgifterna innefattar montering och produktion av träemballage, där snickeriet är av avgörande betydelse. En stor del av arbetet är manuellt och du behöver uppskatta repetitivt arbete för att trivas i rollen. Utöver produktion och montering av träemballage kan det på sikt, för rätt kandidat, även ingå uppgifter såsom körning av leveranser med lastbil men även lastning och lossning med traktor. Tjänsten är en heltidstjänst där arbetet är förlagt på vardagar mellan 7-16.


Din profil
För att lyckas i rollen som montör hos ELE ser vi att du har en stark arbetsmoral, där engagemang och pålitlighet är av yttersta vikt. Eftersom vi är ett litet team är social förmåga viktigt för att trivas och samarbeta väl. Vi värdesätter en positiv inställning och söker någon som är glad och lätt att ha att göra med. Erfarenhet av att vara snabb och effektiv i arbetsuppgifterna är också meriterande. Om du känner att detta låter som en roll som passar dig, ser vi fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna dig till vårt team hos ELE!

Vi söker en kandidat med praktisk bakgrund. Säkerhetsmedvetenhet är avgörande då arbetsplatsen omringas av större kapar och maskiner. En central del av arbetet är fysiskt krävande, så vi söker dig som är fysiskt stark och har förmågan att hantera de fysiska utmaningarna som jobbet innebär. Truckkort, C-körkort och YKB är meriterande.

Ansökan
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt stora chanser att påverka såväl arbetssituation som din personliga utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Oliver Chicaiza på 0708-21 53 05

Vi jobbar med intervjuer löpande och tjänsten är tänkt att börja omgående, ansök därför redan idag. Vi ser fram emot din ansökan!

Sök tjänsten via: www.clockworkpeople.se

Ansök nu

IT-supporttekniker till kund i Umeå

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Maj 10
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.

Om företaget
Vi letar efter en engagerad individ som vill anta rollen som IT-supporttekniker för en av våra kunder. Det här är en spännande möjlighet att arbeta nära företagskunder och hantera IT-relaterade ärenden för att säkerställa den dagliga driften av deras IT-miljö.


Dina arbetsuppgifter
I rollen förväntas du delta i implementationen av nya kunder samt förbättra och övervaka befintliga installationer. Kunden fokuserar huvudsakligen på molnbaserade lösningar som Microsoft 365, Azure och Google Workspace. Du kommer också att arbeta med nätverkskomponenter som brandväggar, switchar och basstationer samt hantera deployment av datorer, konferensutrustning och arbetsplatser.

En viktig del av arbetet är att ge direkt användarstöd, både på plats och via ärendehantering och telefon. Vi söker dig med starkt eget driv och förmåga att självständigt hantera felsökning, konfigurationsförändringar och beställningar.

För att passa i den här rollen värdesätter vi din drivkraft, sociala kompetens och nyfikenhet framför utbildning. Har du dessutom arbetat med liknande tidigare är det såklart meriterande. Ditt arbete kommer att kräva handlingsförmåga och en förmåga att identifiera lösningar snarare än hinder.


Din profil
Vi prioriterar din personlighet, tekniska intresse och viljan att överträffa kundens förväntningar framför din utbildningsbakgrund. Bra kommunikationsförmåga på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt, är viktigt.

B-körkort är ett krav.

Ansökan
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Låter detta som något för dig så tveka inte att skicka in din ansökan via www.clockworkpeople.se Om du har frågor kring processen får du gärna höra av dig till ansvarig konsultchef Oliver Chicaiza tfn: 070-821 53 05.

Ansök nu

Strategisk inköpare till Komatsu Forest

Inköpare
Läs mer Maj 13
Om företaget
Som medarbetare på Komatsu Forest är du del av något större. Du blir en del av de stora innovationer och framsteg som hjälper till att forma skogsmaskinsbranschen. Just nu är vi på en spännande resa kring elektrifiering av våra maskiner. Genom vår globala organisation får du stora möjligheter att utveckla dig och din karriär samtidigt som du tillsammans med dina kollegor är med och bidrar till en värld som är hållbar, inkluderande och tar socialt ansvar.

Vi är ett globalt företag som vet att mångfald bidrar till goda resultat och en bättre arbetsplats.

Komatsu Forest är en internationell koncern med huvudkontor i Umeå. Med cirka 1 650 anställda och tillverkning i Sverige och Nordamerika är Komatsu Forest en av världens största skogsmaskinstillverkare och finns representerat på samtliga marknader där mekaniserat skogsbruk bedrivs.

Vill du ha en viktig roll i arbetet med att utveckla och producera framtidens hållbara skogsmaskiner? Till kontoret i Umeå söker vi nu en strategisk inköpare. Är det du? Varmt välkommen med din ansökan!


Dina arbetsuppgifter
I rollen som strategisk inköpare kommer du att arbeta långsiktigt med leverantörsutveckling, relationsbyggande och kvalitetssäkring. Detta sker i nära samarbete med övriga avdelningar och funktioner inom Komatsu Forest. Som strategisk inköpare på Komatsu Forest kommer du ha en viktig roll i vårt arbete med att utveckla och producera framtidens skogsmaskiner.

Hos oss på Komatsu Forest bidrar du till att skapa effektiva inköpsprocesser från idé och koncept till färdig produkt. Detta gör du i samarbete med utvecklingsavdelningen i nya och befintliga projekt där målsättningen är att optimera inköpsarbetet kopplat till säkerhet, kvalitet, leverans och kostnad.

Dina kollegor består av både strategiska och operativa inköpare. På avdelningen jobbar totalt 15 personer som dagligen arbetar i nära samarbete med varandra. Nu söker vi dig som vill vara med på vår tillväxtresa.


Din profil
För att passa i rollen har du ett tekniskt intresse och en bakgrund inom strategiskt inköp. Du har erfarenhet av leverantörsdialoger och förhandlingar och vi ser det som meriterande om du har förvärvat dina kunskaper i en internationell kontext. Du har en god data/systemvana och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

För att trivas hos oss är du en lagspelare med ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Din lösningsorienterade och flexibla attityd kommer att vara en tillgång, och vi ser gärna att du tar dig an förändringar med en positiv inställning. Sök rollen om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vill vara en del av en framgångsrik global organisation.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering och Bemanning. För mer information om rekryteringen är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Mattias Adolfsson; 0733512725. Urvalsprocessen sker löpande så ansök så snart som möjligt, dock senast 2024-05-30. Ansök på www.clockworkpeople.se

Ansök nu

Senior Backend Developer till VX Fiber

Backend-utvecklare
Läs mer Maj 8
Om företaget
VX Fiber är ett svenskt teknologiföretag — en FTTH-operatör med över 20 års erfarenhet av att driva öppna nätverk globalt. Vi står i framkant för fiberinnovation, och erbjuder en toppmodern plattform. Vårt mål är att förenkla nätverks- och kundhantering, samt göra det sömlöst och kostnadseffektivt. Bolaget har sitt ursprung i Sverige men har kontor på flera platser i Europa.
På VX Fiber strävar vi efter att skapa en kultur av excellens vid varje tillfälle. Vi vet att varje anställd gör skillnad. I teamet kommer du att arbeta i en välkomnande miljö där flitighet och samarbete uppmuntras; och där öppen kommunikation, smidighet och ett driv för operativ effektivitet värderas. Automatiserad, skalbar, högpresterande teknologi är vår DNA.
Vill du arbeta med ny, fräsch teknik i en internationell verksamhet med en stor möjlighet att växa, både som person och i din yrkesroll? Är du driven och tycker om att arbeta med engagerade kollegor och trivs med frihet under ansvar? Till utvecklingsteamet i Umeå söker vi nu en driven och engagerad Senior Backend Developer. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ingå i teamet VX Dev som idag finns i Umeå, Stockholm och Milano. Vi arbetar med den senaste teknologin och levererar mjukvara i en så kallad service-mesh på en hybrid-molnplattform med hjälp av Nomad, Vault och Consul. Vi jobbar ständigt med att utvecklas och bli bättre genom att arbeta med metodiker såsom Lean och Agile. I rollen som Senior Backend Developer kommer du, tillsammans med ett drivet utvecklingsteam, arbeta med den senaste tekniken för att bygga en plattform som driver öppna nät världen över.
I rollen är du en förebild och mentor för att skriva välstrukturerade, beprövade och lättförståeliga tjänster. Vi utvecklar i Go och orkestrerar med Temporal, samma workflow-motor som används av Netflix, Snapchat, Uber och många fler. Du ingår i ett kors-funktionellt team med end-to-end ansvar för kravspecifikation, design, implementation och driftsättning. Arkitektur och systemdesign är en viktig del av arbetet. Du agerar mentor åt dina kollegor genom kodgranskning, parprogrammering, teamarbete och utbildning — allt för att höja vår gemensamma kompetensnivå.

Din profil
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet med att designa och implementera komplexa system och är redo för nya utmaningar i ett startup-företag med stora visioner!
Du har 5+ år erfarenhet av att leverera skalbar och effektiva tjänster på mikrotjänst- eller distribuerad monolit-arkitektur. Vidare har du en gedigen förståelse för skalbarhetsproblem och erfarenhet av att bygga distribuerade applikationer på molninfrastruktur och ett samarbetsinriktat tankesätt med utmärkta kommunikationsfärdigheter och en önskan att hjälpa oss fatta bra beslut på ett empatiskt och respektfullt sätt. Du har erfarenhet av att arbeta med kunder och kan tillämpa en djup förståelse för kundens behov, för att producera effektiva lösningar på deras verkliga problem. Som person är du är proaktiv, entusiastisk och klarar av att driva och genomföra projekt både självständigt och i grupp. Eftersom vi har kontor och anställda på flera platser i Europa så är flytande engelska (B2+) en förutsättning.
Vi ser det som meriterande om du jobbat med övergripande design av en distribuerad systemarkitektur och har tidigare erfarenheter av Golang, Temporal och Typescript/ReactJS. Kanske har du arbetat som nätverkstekniker, nätverksspecialist eller annan erfarenhet av nätverksteknologi? Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet från telekombranschen, oavsett bakgrund eller tidigare erfarenhet av att arbeta med Linux-system, automatisering av processer, CI/CD samt molnbaserade utvecklings- och driftsmiljöer (DevOps).
Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt personer för arbetet. Som person trivs du i ett arbetsklimat där du får möjligheten att arbeta med frihet under ansvar och flexibla arbetstider. Du drivs att lära dig nya saker, att utmana dig sig själv samt vågar testa och tänka nytt. Du är pragmatisk och väljer att fokusera på lösningar istället för problem. Vidare trivs du med att jobba i ett riktigt vasst team — som utmanar och stöttar varandra och du är en problemlösare med ett affärsmässigt tänk.

Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 2023-01-07. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna rekryteringskonsult Malin Tengman på 073 – 351 27 28.
För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Ansök nu

Data Engineer till VK Media i Umeå

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 8
Om företaget
Vill du jobba med teknik i världsklass och vara på en arbetsplats som gör skillnad i samhället på riktigt? Nu söker vi en Data Engineer.

VK Media är ett mediehus i Västerbotten med flera olika varumärken, produkter och tjänster. Med teknik i världsklass, passion och initiativkraft når koncernen över 100 000 människor i Sverige med och genom våra produkter, varje dag. På VK Media arbetar vi alla för samma syfte: öppenhet, demokrati och det fria ordet. Här arbetar cirka 185 medarbetare och experter inom en mängd områden. Följ med på vår förflyttning från ett klassiskt tidningshus till Europas ledande lokala mediehus.

Dina arbetsuppgifter
Att vara Data Engineer på VK Media

Du är en nyckelperson i koncernens ambition att jobba datadrivet i alla delar av vår verksamhet och ansvara för att underhålla och utveckla vår data- och analysplattform. Rollen innebär att samla in, strukturera och visualisera data så att det kan användas för ändamål som analys, produkt- och affärsutveckling och till automatiserade processer.

I uppdraget ingår
- Att underhålla och vidareutveckla vår data- och analysplattform
- Sätta upp, hantera och övervaka dataflöden, hela vägen från datainsamling, till lagring, modellering och analyser
- Modellera och knyta ihop data från många olika källor
- Hantera stora datamängder
- Orkestrering och automatisering av arbetsflöden
- Göra plattformen tillgänglig för verksamheten
- Skapa förståelse för datan, tex med hjälp av en tydlig datamodell
- Hjälp med användandet, tex utbildningar
- Bidra till en datainformerad kultur i koncernen så att vi blir smartare, snabbare och mer relevanta
- Analysera kund-, beteende- och produktdata

Din profil
Vi söker en person med intresse för data och fallenhet för struktur. Du har driv och vill växa och utvecklas tillsammans med oss. En positiv anda, vilja samt det genuina intresset för teknik är något vi värderar högt. Det är viktigt att du som person gillar att ta initiativ och föreslå optimeringar med insikter från data och analys.

Kvalifikationer för att lyckas i tjänsten
- Relevant universitetsutbildning/yrkesutbildning inom exempelvis data management, datavetenskap, dataanalys eller motsvarande nivå utifrån arbetslivserfarenhet
-
- Python

Meriterande är om du har erfarenhet av följande verktyg/tjänster
- Microsoft Server
- Kimball
- SSAS ( Server Analysis Services)
- AWS (Redshift, RDS, S3, ECS, Batch, Lambda)
- Apache Airflow
- Docker
- Git
- PowerBI, Excel

Du behöver även ha goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt. Vi värdesätter sökande med olika bakgrunder och erfarenheter. Vi vill ta vara på de kvaliteter som jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald kan tillföra vår verksamhet.

Vi erbjuder dig ett varierat och inflytelserikt arbete där du får möjlighet att vara med och forma utvecklingen av vår dataplattform som är kärnan i alla beslut vi tar inom VK Media. Du får jobba med automatiserade, molnbaserade tjänster och på en arbetsplats som gör skillnad i samhället på riktigt. Du får jobba i team med analytiker, affärs- och systemutvecklare och UX-designers. Du arbetar nära redaktionerna, privatmarknad och företagsmarknad och rapporterar till CTO.

Företagskultur och förmåner
Vi värdesätter vår personals hälsa och välbefinnande, därför erbjuder vi flexibla arbetstider med möjlighet att jobba hemifrån. Vi erbjuder våra anställda förmåner såsom 3000 kronor i friskvårdsbidrag, fri parkering, gym på kontoret, tidningsprenumeration, gratis mensskydd samt tillgångar till lägenheter i Hemavan och Stockholm.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan
I denna rekrytering har VK Media valt att samarbeta med Clockwork. Skulle du ha några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen tveka inte att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hörnberg på tel. 070-821 53 35. Ansök senast den 29 maj via www.clockworkpersonal.se.

Ansök nu

Industrimekaniker & Servicetekniker till uppdrag i Umeå

Servicetekniker, maskin
Läs mer Apr 19
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.

Om företaget
Är du intresserad av att arbeta som Industrimekaniker eller Servicetekniker i en fartfylld och varierande miljö?

Vi söker just nu praktiskt lagda och serviceinriktade individer som är intresserade av att anta nya utmaningar och utvecklas. Känner du igen dig? Då kanske någon av våra tjänster kan vara precis rätt för dig!


Dina arbetsuppgifter
I rollen som Industrimekaniker/Servicetekniker har du ansvaret för att säkerställa hög kvalitet på service, nyinstallation och förebyggande underhåll av kundens produkter. Dina arbetsdagar kommer bestå av problemlösning, noggrannhet och ansvarstagande mot såväl kollegor som kunder. En central aspekt i din roll är att hantera kunder på ett professionellt sätt, där god kundservice är avgörande. Genom att samarbeta nära med ditt team och hålla kunden i fokus, kommer du att spela en viktig roll i att förbättra och vidareutveckla verksamheten.

För att passa i den här rollen värdesätter vi din drivkraft, sociala kompetens och nyfikenhet framför utbildning. Har du dessutom arbetat med liknande tidigare är det såklart meriterande. Ditt arbete kommer att kräva handlingsförmåga och en förmåga att identifiera lösningar snarare än hinder.


Din profil
Vi söker dig som är noggrann, självgående och ansvarsfull. Det är viktigt att du har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra då du är kundens ansikte gentemot deras kunder. Din förmåga att lyssna och din drivkraft för att lösa problem och ta initiativ kommer naturligt. Din samarbetsförmåga är också avgörande, då du kommer att arbeta i ett team. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och erfarenhet av praktiskt arbete. B-körkort är ett krav för den här rollen. Relevanta certifikat eller utbildningar så som Heta arbeten, Fallskyddsutbildning eller dylikt är meriterande.

Ansökan
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Låter detta som något för dig så tveka inte att skicka in din ansökan via www.clockworkpeople.se Om du har frågor kring processen får du gärna höra av dig till de ansvariga konsultcheferna Elin Hilli tfn: 073-351 27 13 eller Oliver Chicaiza tfn: 070-821 53 05.

Ansök nu

Ta steget in i arbetslivet: Sommar- och Höstuppdrag hos Clockwork!

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Apr 29
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i 22 städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Läs mer på www.clockworkpeople.se


Om företaget
Vi är just nu i full gång med våra sommarrekryteringar! Vi söker entusiastiska och drivna individer som är redo att ta steget in i arbetslivet. Oavsett om du letar efter en kortvarig sommaranställning eller en mer långsiktig position, så har vi möjligheter för dig. Som anställd konsult på Clockwork har du möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. Många av våra uppdrag erbjuder även möjlighet till förlängning efter sommaren. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt, därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under sommaren.

Dina arbetsuppgifter
Vad menar vi med sommarrekrytering?
Vi tillsätter både korta och längre uppdrag inom många branscher, vissa kräver mer erfarenhet medan andra är bra för dig som inte varit på arbetsmarknaden så länge. Uppdragen sträcker sig i olika omfattning och arbetsuppgifterna varierar. Vi söker dig som vill bidra med engagemang och positiv energi till våra kunder!

Din profil
Vi söker engagerade lagspelare med stark serviceanda och en positiv inställning gentemot kunder. Oavsett tidigare erfarenheter välkomnar vi alla som vill växa och lära sig. Om detta låter som dig, ser vi fram emot din ansökan och möjligheten att arbeta tillsammans!


Ansökan
Har du redan fixat ditt sommarjobb? Skicka in din ansökan ändå för att bli aktuell för kommande uppdrag mot hösten.

Genom att söka denna tjänst, anmäler du ditt intresse för våra kommande jobbmöjligheter. Processen pågår löpande nu och fram mot hösten. Intervjuer sker löpande under urvalsprocessen. Ange gärna i din ansökan vilka typer av tjänster du är intresserad av. Återkopplingen kan dröja men vi hör av oss så fort vi har något besked.

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till stort bolag i Umeå

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 30
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i 22 städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs mer på www.clockworkpeople.se Nu söker vi en serviceinriktad och ansvarstagande kundservicemedarbetare till vår kund i centrala Umeå, är detta du? Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Som kundservicemedarbetare hos vår kund är du ansiktet utåt och du kommer ingå i ett team med många härliga kollegor som har liknande arbetsuppgifter. Du planerar, organiserar och följer upp försäljning av abonnemang, samt hanterar, ordinerar och prioriterar bland olika typer av inkommande ärenden på ett systematiskt sätt. I denna roll är du verkligen med där det händer hos vår kund och du får rapportera felanmälningar och arbeta tillsammans med övriga avdelningar hos vår kund för att identifiera förbättringsåtgärder. Du kommer framför allt hjälpa kunder via telefon, chatt och mail, såväl privatkunder som företagskunder.

Du kommer anställas som konsult hos oss på Clockwork och uppdraget väntas starta i januari och löpa i minst 6 månader. För rätt person finns goda möjligheter till en anställning hos vår kund efter uppdragstidens slut. Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Din profil
Vi tror att du har några års erfarenhet inom serviceyrket, där du blivit bekväm med att arbeta i digitala system. Du är serviceinriktad och ansvarstagande och arbetar tillsammans med övriga i teamet för att kunderna ska få den bästa kundupplevelsen när de kontaktar vår kund. Prio ett i denna roll är att du drivs av att upprätthålla goda relationer såväl internt som mot kunder. För att vi ska trivas tillsammans är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående. Vi tror att du har ett strukturerat arbetssätt, i kombination med att du har en strategisk förmåga, där du förstår och agerar efter perspektivet med helheten före delarna på ett stresståligt och lösningsorienterat sätt. Tjänsten kräver att du har en god kommunikationsförmåga, där du är trevlig, professionell, tydlig och saklig, i både svenska och engelska.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Malin Hörnberg via tfn: 070-821 53 35. Vi arbetar löpande med denna rekrytering, så ansök snarast möjligt via www.clockworkpersonal.se, dock senast den 12 maj.

Ansök nu

Matematik och fysiklärare till svenska skolan i London

Lärare i gymnasieskolan
Läs mer Apr 4
Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering

Om företaget
Svenska skolan i London är en anrik utlandsskola med för- och grundskola belägen i Barnes och gymnasiet i Kew, sydvästra London. Skolan drivs som en stiftelse helt utan vinstintresse och granskas av såval svenska Skolinspektionen som dess brittiska motsvarighet, OFSTED.

Skolan har små klasser för att skapa en motiverande lärmiljö för alla elever oavsett nivå. Undervisningen i teoretiska ämnen sker på svenska av behöriga och erfarna lärare. Besök gärna skolans hemsida för mer information www.swedishschool.org.uk.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill undervisa elever i matematik och fysik, främst inom naturvetenskapsprogrammet. Du kommer också att vara mentor för en klass tillsammans med en lärarkollega.


Din profil
Som lärare på Svenska skolan i London har du ett elevcentrerat förhållningssätt och är duktig på att skapa goda relationer med dina elever. Du är en trygg och effektiv klasslärare som har höga förväntningar på vad dina elever kan uppnå. Du ger elever och vårdnadshavare regelbunden återkoppling om elevens lärande och framsteg via skolans digitala plattformar, SchoolSoft och Google Classroom. Vidare individualiserar du din undervisning för att engagera och motivera eleverna att utvecklas och utmanar dem på den nivå de befinner sig på.

Vi är ett litet lärarkollegium som strävar efter att arbeta tillsammans för att uppnå uppsatta mål och utvecklingsområden. Stor vikt läggs därför på personliga egenskaper eftersom vi är angelägna om att hitta rätt person.

Kvalifikationer
Krav:
? Svensk lärarlegitimation i matematik och fysik för gymnasiet
? Du talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska (motsvarande minst B2-nivå).
Meriterande:
? Befintligt arbetsvisum i Storbritannien.
? Du har minst tre års erfarenhet som lärare i relevanta ämnen och åldrar.
? Det är meriterande om du har undervisat matematik 5 och fysik 2.

Anställningsform
Tjänsten är på heltid och är tidsbegränsad. Som nyanställd har du ett läsårs provanställning. Om båda parter är överens om att fortsätta anställningen, förlängs avtalet i ytterligare två läsår, totalt tre läsår inklusive provanställningen. Tillträde sker torsdagen den 15 augusti 2024.

Lön
Individuell lönesättning.

Arbetsvisum
Svenska skolan i London sponsrar och står för kostnaderna för ett treårigt arbetsvisum i Storbritannien. Vänligen notera att läraren själv måste finansiera visum för eventuella medföljande familjemedlemmar.
Flyttbidrag

Skolan erbjuder ett flytt- och resebidrag för sökande som anställs utanför Storbritannien. Vi bistår även med grundläggande information som kan underlätta flytten till London.Ansökan
Din ansökan ska vara skriven på engelska med anledning av visumkraven. Den ska bestå av följande dokument:
? Personligt brev som beskriver varför du är rätt kandidat för tjänsten.
? CV
? Lärarlegitimation med behörighetsförteckning
? Två referenser, minst en av dessa måste vara en chef/rektor

Maila din ansökan till gymnasiet@swedishschool.org.uk med ”Matematik och fysiklärare” som rubrik. Sista ansökningsdag är 2 maj. Notera dock att vi kan komma att processa inkomna ansökningar löpande och att anställningsprocessen kan avslutas innan sista ansökningsdagen.

Frågor
Du är välkommen att kontakta Tomas Darwish, biträdande rektor med ansvar för gymnasieskolan vid eventuella frågor via e-post: tdarwish@swedishschool.org.uk eller mobilnummer +44 (0)7377 054656.

Ansök nu

Sommarjobb laboratorieassistent

Laboratoriebiträde
Läs mer Feb 1
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi Laboratorieassistenter. Du kommer arbeta med att självständigt planera och utföra laborativa uppgifter enligt beprövade metoder av olika slag. Andra uppgifter såsom kvalitetsdokumentation samt granskning och analyser tillkommer också i tjänsten. Arbetsuppgifterna utförs på laboratoriebänk parallellt med kvalificerade maskiner.

Din profil
Vi tror att du som söker studerar exempelvis biomedicinsk analytiker, civilingenjör mot kemi, bioteknik eller biologi. Erfarenhet av laboratoriearbete är meriterande. Du har goda kunskaper i Excel, samt goda kunskaper inom molekylärbiologi och kemi. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift.

Som person är du en ansvarstagande, driven och lösningsorienterad lagspelare som har ett relationsskapande och positivt förhållningssätt. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper i denna process.
Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet


Ansökan
För frågor om tjänsten, kontakta konsultchef Oliver Chicaiza, via tfn 0708-21 53 05. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig! Sök tjänsten via www.clockworkpeople.se.

Ansök nu

Sommarjobba via Clockwork

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Feb 1
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i 22 städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Läs mer på www.clockworkpeople.se


Om företaget
Hurra! Nu börjar vår sommarrekrytering! Men varför ska du välja Clockwork i sommar? Oavsett om du är student och söker ett sommarjobb i linje med din utbildning eller om du vill vidga dina vyer med nya erfarenheter så kanske vi ha just ditt sommaruppdrag. Som anställd konsult på Clockwork har du möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. Många av våra uppdrag erbjuder även möjlighet till förlängning efter sommaren. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt, därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under sommaren.

Dina arbetsuppgifter
Vad menar vi med sommarrekrytering?
Vi tillsätter både korta och längre uppdrag inom många branscher, vissa kräver mer erfarenhet medan andra är bra för dig som inte varit på arbetsmarknaden så länge. Uppdragen sträcker sig i olika omfattning från april till september och arbetsuppgifterna varierar. Vi söker dig som vill bidra med engagemang och positiv energi till våra kunder!

Exempel på uppdrag kan vara ett fysiskt krävande lagerarbete med högt tempo, extrajobb som receptionist på ett kontor eller montering av både små och stora komponenter tillsammans med ett härligt skiftlag.

Din profil
Som person är du arbetsvillig och engagerad. Du blir anställd som konsult och för att trivas i rollen som konsult bör du vara flexibel då du ska vara beredd på att hoppa in och arbeta med kort varsel. Vi ser gärna att du som söker har gått ut gymnasiet, studerar på högskolan eller är redo för nya utmaningar i arbetslivet.

Ansökan
Genom att söka tjänsten sommarjobb anmäler du ditt intresse för våra kommande sommarjobb. Processen pågår fram till sommaren och intervjuer sker löpande under urvalsprocessen. Ange gärna i din ansökan vilka typer av tjänster du är intresserad av. Återkopplingen kan dröja men vi hör av oss så fort vi har något besked.

Ansök nu

Sommarjobba inom lager och logistik

Lagerarbetare
Läs mer Feb 1
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i 22 städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt. Läs mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter
Är du intresserad av ett jobb inom lager och logistik i Umeå? Nu söker vi nya stjärnor för kommande uppdrag hos våra kunder i stan. Rollerna varierar, det kan vara alltifrån lagerarbetare till markarbetare eller terminalarbetare.

Din profil
Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter i liknande branscher tidigare eller om du har truckkort så är det meriterande, men inget krav. För att lyckas i rollen krävs det framförallt att du är en flexibel och driven person som motiveras av att lösa problem. Vi tror att du är prestigelös och självgående i ditt sätt att arbeta, du tycker om när det händer mycket och ser inga problem med deadlines. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och förmågan att fatta snabba beslut.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Ansökan
Vi arbetar löpande med proaktiva intervjuer, ansök därför redan idag via www.clockworkpeople.se. För frågor, ta kontakt med Oliver Chicaiza via tfn: 070-821 53 05.

Ansök nu

Ekonomistudenter till kommande extrajobb i Umeå!

Ekonomiassistent
Läs mer Jan 8
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter
Vill du få relevant erfarenhet samtidigt som du studerar? Då tycker vi att du ska läsa vidare, för kanske är det tillsammans med oss du kommer ta steget mot något nytt! Vi söker efter dig som i dagsläget är studerande på högskola/universitet och som vill kombinera det med ett spännande och lärorikt extrajobb inom ekonomi där du även ges möjlighet att sommarjobba.

Till kommande uppdrag söker vi nu ekonomistudenter som vill hantera ekonomirelaterade och administrativa arbetsuppgifter. För att trivas som konsult så tror vi att du är en person som är serviceinriktad och naturligt nyfiken på människor. Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag och vanligt förekommande arbetsuppgifter är kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring samt avstämningar, varvid vi värdesätter kunskaper inom dessa områden. Moms, månadsavstämningar, löner och annan administration förekommer också beroende på kund.

Din profil
Vi tror att du läser till Civilekonom med inriktning företagsekonomi, redovisning eller handel och logistik alternativt läser du till Civilingenjör med inriktning industriell ekonomi. Har du erfarenhet av liknande roller eller har arbetat med internationella kontakter sedan innan är det meriterande.

För att leverera kvalitet till våra kunder så krävs det att du är noggrann, strukturerad och systematisk. Som person är du positiv i ditt sätt att vara, är flexibel och serviceinriktad i ditt sätt att hantera kunder och har en lösningsorienterad attityd. För att passa in hos oss är det också viktigt att du är en prestigelös lagspelare. Vidare är du noggrann och ambitiös med en positiv inställning. Tack vare ditt driv är du nyfiken och kommunikativ och arbetar lika väl självständigt som i grupp.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Ansökan
Vi arbetar löpande med proaktiva intervjuer, ansök därför redan idag via www.clockworkpeople.se. För frågor, kontakta Elin Hilli via tfn; 0733-51 27 13 eller Jennifer Åström Gustafsson, via tfn; 0733-51 27 14.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Selbergs Entreprenad i Umeå

Redovisningsekonom
Läs mer Mar 28
Om oss
Vi har ambitionen att bygga längs hela Norrlandskusten och att bli ett av regionens största byggföretag. Företaget grundades i slutet av 2013 och idag är vi över 170 anställda och omsätter ca 700 miljoner kronor. Vi bygger allt från mindre serviceprojekt till bostäder, hotell, kontorslokaler, industrier och har flera spännande projekt på gång. Vår organisation är flexibel med korta beslutsvägar och vi arbetar nära våra kunder. Vi har ett starkt produktionsfokus som genererar smidiga processer och i slutändan ett trivsamt arbetsklimat. 2022 hade vi det stora nöjet att vid Umeågalan utnämnas till årets arbetsgivare i Umeå. Trivs du i en varierande roll där du får ta tag i saker högt som lågt, i en organisation som är dynamisk och vill framåt då kanske detta är något för dig?

Har du några års erfarenhet av ekonomiarbete, är analytisk och drivs av ordning och reda? Hos oss får du arbeta brett i hela verksamheten tillsammans med både kompetenta och härliga kollegor. Nu söker vi till Umeåkontoret en Redovisningsekonom som gärna gör det där lilla extra.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Redovisningsekonom hos oss kommer du huvudsakligen arbeta med vår löpande redovisning när det gäller både kund- och leverantörsreskontra. Du kommer arbeta med projektredovisning och framtagande av bokföringsunderlag, vara behjälplig vid bokslutsarbete samt hantera inläsningar och registrering av fakturor. Vidare kommer du att arbeta med utläggs- och kvittohantering, ansvara för vår bilparksadministration, granskning av körjournaler och allmänt förekommande administration.

Du kommer ingå i ekonomiteamet och rapporterar till ekonomichef.

Din profil
I denna tjänst är viktigt att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Vi ser att du har minst en KY-utbildning inom redovisning. Har du arbetat på redovisningsbyrå eller i ett företag som verkar i en liknande bransch som oss är det meriterande.

Du har alltså några års erfarenhet av likartat ekonomiarbete och du gillar att arbeta brett. Har du dessutom erfarenhet av projektredovisning är detta ett plus. Rollen kräver att du tycker om att arbeta noggrant, strukturerat och systematiskt samt att du har ett analytiskt sinne.

Vidare är du en van användare av ekonomisystem, Excel och Officepaketet. Då tjänsten innebär både externa och interna kontakter är det viktigt för oss att du är positiv, prestigelös och relationsskapande i ditt sätt att vara. För att passa hos Selbergs Entreprenad är det också viktigt att du är självgående och initiativrik och du räds inte att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Självklart har du ett strukturerat sätt att arbeta och ett öga för detaljer. Du är en lagspelare som är duktig på att samarbeta och samverka med andra samt har viljan att alltid ge god service. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 2024-04-21. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna rekryteringskonsult Malin Tengman på 073 – 351 27 28 eller Jennifer Åström Gustafsson, på tfn: 0733-51 27 14.

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Ansök nu

Lönespecialist till Selbergs Entreprenad i Umeå

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Mar 28
Om oss
Vi har ambitionen att bygga längs hela Norrlandskusten och att bli ett av regionens största byggföretag. Företaget grundades i slutet av 2013 och idag är vi över 170 anställda och omsätter ca 700 miljoner kronor. Vi bygger allt från mindre serviceprojekt till bostäder, hotell, kontorslokaler, industrier och har flera spännande projekt på gång. Vår organisation är flexibel med korta beslutsvägar och vi arbetar nära våra kunder. Vi har ett starkt produktionsfokus som genererar smidiga processer och i slutändan ett trivsamt arbetsklimat. 2022 hade vi det stora nöjet att vid Umeågalan utnämnas till årets arbetsgivare i Umeå. Trivs du i en varierande roll där du får ta tag i saker högt som lågt, i en organisation som är dynamisk och vill framåt då kanske detta är något för dig?

Vi söker nu till Umeåkontoret en serviceminded och driven lönespecialist med gedigen erfarenhet av alla steg i löneprocessen.

Dina arbetsuppgifter
Som lönespecialist hos oss kommer du vara en kvalificerad resurs i hantering av hela löneprocessen samt de frågor som hör till den. I din roll som lönespecialist är ditt uppdrag att arbeta med alla steg i processen, hantera försäkrings- och pensionsfrågor samt ha dialog med myndigheter och externa parter. Du gör arbetsrättsliga tolkningar utifrån kollektivavtal, analyserar och bearbetar statistiska underlag samt utgör en intern support till medarbetare och chefer vid frågor gällande lön.

I rollen ingår du i HR-avdelningen underställd HR-chef.

Din profil
Du som söker denna roll har flera års erfarenhet av kvalificerat lönearbete. Det är meriterande om du har en vidareutbildning på högskolenivå eller annan likvärdig utbildning samt erfarenhet av lönearbete med såväl tjänstemän som kollektivanställda. Vidare har du god systemförståelse och kunskaper inom avtalstolkning och pensioner. Kunskaper i Hogia Bygglön är meriterande, men inget krav. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av lönearbete från en liknande bransch som oss.

Som person tror vi att du är lösningsorienterad, prestigelös och förtroendeskapande med integritet och gott omdöme. Du har en mycket god analytisk förmåga och är genuint intresserad av att arbeta med siffror, statistik och uppföljningar. Du gillar att ta ansvar, är van att driva egna frågor och du har en god vana av att tolka kollektivavtal. För att passa hos oss på Selbergs Entreprenad är det viktigt att du är självgående och initiativrik och du har ett positivt och relationsskapande sätt att vara. Samtidigt är du noggrann, strukturerad och systematisk, med god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Sammantaget så är du en lagspelare som är duktig på att samarbeta och samverka med andra samt har viljan att alltid ge god service. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 2024-04-21. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna rekryteringskonsult Malin Tengman på 073 – 351 27 28 eller Jennifer Åström Gustafsson, på tfn: 0733-51 27 14.

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till vår kund i Umeå

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 9
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i 22 städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.

Läs mer på www.clockworkpeople.se

Nu söker vi en serviceinriktad och ansvarstagande kundservicemedarbetare till vår kund i centrala Umeå, är detta du? Varmt välkommen med din ansökan!


Dina arbetsuppgifter
Som kundservicemedarbetare hos vår kund är du ansiktet utåt och du kommer ingå i ett team med två kollegor som har liknande arbetsuppgifter. Du planerar, organiserar och följer upp försäljning av abonnemang, samt hanterar, ordinerar och prioriterar bland olika typer av inkommande ärenden på ett systematiskt sätt. I denna roll är du verkligen med där det händer hos vår kund och du får rapportera felanmälningar och arbeta tillsammans med övriga avdelningar hos vår kund för att identifiera förbättringsåtgärder. Du kommer framför allt hjälpa kunder via telefon och mail, samt hjälpa en del kunder som besöker vår kunds kundmottagning.

Du kommer anställas som konsult hos oss på Clockwork och uppdraget väntas starta i januari och löpa i minst 6 månader. För rätt person finns goda möjligheter till en anställning hos vår kund efter uppdragstidens slut. Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.


Din profil
Vi tror att du har några års erfarenhet inom serviceyrket, där du blivit bekväm med att arbeta i digitala system. Du är serviceinriktad och ansvarstagande och arbetar tillsammans med övriga i teamet för att kunderna ska få den bästa kundupplevelsen när de kontaktar vår kund.

Prio ett i denna roll är att du drivs av att upprätthålla goda relationer såväl internt som mot kunder. För att vi ska trivas tillsammans är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående. Vi tror att du har ett strukturerat arbetssätt, i kombination med att du har en strategisk förmåga, där du förstår och agerar efter perspektivet med helheten före delarna på ett stresståligt och lösningsorienterat sätt. Tjänsten kräver att du har en god kommunikationsförmåga, där du är trevlig, professionell, tydlig och saklig, i både svenska och engelska.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Jennifer Åström Gustafsson via tfn: 0733-51 27 14, eller Elin Hilli via tfn: 0733-51 27 13. Vi arbetar löpande med denna rekrytering, så ansök snarast möjligt via www.clockworkpersonal.se, dock senast den 22 mars.

Ansök nu

Säljare till Bredband2 i Umeå

Innesäljare
Läs mer Feb 29
Om oss
Vill du arbeta på ett företag med härlig och kollegial stämning i fantastiska lokaler på Umestan?

Bredband2 är Sveriges tredje största fiberleverantör och förser en halv miljon kunder dagligen med internet både hemma och på jobbet. Vi erbjuder användarvänliga kommunikationstjänster som internet, mobiltelefoni, streaming och IT-säkerhetslösningar till privat- och företagskunder. Hos oss präglas vardagen av ständig utveckling ihop med kompetenta kollegor, där vi ser till att våra medarbetare utvecklas såväl i sina arbetsuppgifter och roller som på ett personligt plan. Vi vet att det är våra medarbetares värdefulla arbete som är grunden till vår framgång, därför visar vi uppskattning gentemot varandra. Tillsammans uppmärksammar vi kollegor som utmärker sig under året och arrangerar löpande aktiviteter för att alla medarbetare ska trivas och må bra. Vi tror att god fysisk och mental hälsa bidrar till högre livskvalitet och vill därför motivera våra medarbetare till en hälsosam livsstil genom kontinuerlig och allsidig fysisk aktivitet. Det gör vi genom att erbjuda våra medarbetare ledig tid i utbyte mot tränad tid. Vi vet att det mentala är minst lika viktigt som det fysiska – och allt hänger ju faktiskt ihop. Därför erbjuder vi friskvård för både kropp och knopp! I vår gemenskap är alla välkomna och vi behandlar varandra med respekt. Vi strävar tillsammans mot gemensamma mål för att skapa en roligare och mer meningsfull vardag. Arbetet som vi gör tillsammans varje dag har lett till att vi de senaste två åren kunnat titulera oss som en av Sveriges bästa arbetsplatser genom att bli certifierade via Great Place to Work®.

Om företaget
Vi söker nu en säljare till Bredband2 i centrala Umeå. Du kommer att ingå i ett glatt gäng med ett genuint intresse för försäljning och service, samtidigt som du befinner dig i en utvecklande och lärande miljö. Som säljare kommer du och dina kollegor att sitta i nya fina lokaler. Det är en heltidstjänst där arbetstiderna är förlagda dagtid på vardagar men någon enstaka helg kan förekomma.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar en inspirerande mix inom försäljning där du på bästa sätt ska ge nya och befintliga kunder en bra upplevelse. Du svarar huvudsakligen på inkommande samtal och e-post där du hjälper kunden med säljrelaterade behov kring bredband och telefonitjänster. Merförsäljning av teknisk utrustning, antivirusprogram, streamingtjänster och andra produkter kommer också att förekomma. Du kommer att erbjudas ett spännande och varierande jobb i en engagerande miljö där du och dina kollegor varje dag utvecklas tillsammans.

Din profil
Din arbetslivserfarenhet är inte det viktigaste, utan vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och din vilja att utvecklas. Det är dock meriterande om du har erfarenhet av försäljning eller kundservice sedan tidigare.

Vi tror att du vill vara en glad, aktiv och omtänksam lagspelare. Du har ett intresse för försäljning och drivs av att jobba emot uppsatta mål. Du har också ett stort tålamod, är lyhörd och kan bemöta alla kunder med en positiv attityd och ett ödmjukt sätt. Du gillar att arbeta i team och kan dela med dig av kunskap till andra. Vidare är du ansvarstagande och ser en utmaning i att överträffa förväntningar.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning och Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Oliver Chicaiza, via tfn: 070 821 53 05 eller Malin Hörnberg, via tfn: 070 821 53 35. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför snarast möjligt men senast 10 april via www.clockworkpeople.se.

Ansök nu

Arrestvakter sökes till Umeå!

Arrestantvakt/Arrestvakt
Läs mer Mar 5
Om oss
Nu hjälper vi på Clockwork vår kund Securus att rekrytera väktare / arrestvakter till flertalet orter runt om i Norra Sverige.

Om företaget
Securus är ett familjärt bevakningsföretag med mer än 20 år i branschen och nästan 400 medarbetare. Vi är ett nischat bolag som arbetar tillsammans med myndigheter för att hantera bemanningen av arrester och temporära polisiära bevakningar. Om du vill jobba med en meningsfull uppgift som stärker och gör vårt samhälle tryggare kan tjänsten som arrestantvakt vara rätt för dig.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som väktare/arrestantvakt i Umeå. Som förordnad arrestantvakt arbetar du primärt i arresten tillsammans med kollegor och sköter driften av arresten samt utför bevakning och tillsyn av intagna. Securus uppdrag innefattar även att vid behov bevaka temporära objekt som uppkommer vid misstanke om brott samt utför transporter kopplat till verksamheten i arresten. För att du ska få rätt förutsättningar att lyckas i tjänsten arbetar vi tillsammans med aktuell myndighet och ger dig den utbildning och handledning som behövs.

För detta uppdrag söker vi dig som vill arbeta deltid eller heltid utifrån ett schema. Då arresten bemannas av Securus personal dygnet runt så är arbetstiderna förlagd på veckans alla dagar och tider.


Din profil
Vi söker främst dig som är utbildad väktare, eller har likvärdig erfarenhet som exempelvis kriminalvårdare, och som vill arbeta som arrestantvakt. Eftersom Securus är ett säkerhetsklassat företag som till stor del arbetar mot offentliga myndigheter genomförs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.

För tjänsten krävs svenskt medborgarskap och obehindrade kunskaper i svenska i både tal och skrift. Tjänsten innebär emellanåt att ta del av och förmedla nödvändig information vid myndighetens hanterande av frihetsberövade personer. Du behöver därför även kunna tala och förstå engelska.

För att kunna förordnas som arrestantvakt måste du ha en godkänd väktarutbildning med VU1 och VU2 alternativt att du jobbat som väktare, kriminalvårdare eller arrestantvakt tidigare och kan tänka dig att gå väktarutbildningen.

Meriterande är om du har erfarenhet av att jobba med människor i utsatta positioner, exempelvis som ordningsvakt, inom psykiatrin eller sjukvården, ungdomsvård eller liknande.
Våra grundläggande värderingar formar vårt företagsklimat och vägleder oss i vårt arbete framåt att bygga samarbeten för ett tryggare samhälle - det är därför viktigt för oss att dessa ledord även är det som driver dig.

· Tillsamman är vår styrka
· Vi är engagerade
· Vi agerar modigt
· Vi tempoväxlar


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Securus med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Fredrik Öhman på telefonnummer 070 821 53 30 eller mail fredrik.ohman@clwork.se.

För att säkerställa hållbara rekryteringar är vi på Clockwork måna om att ha ett jämlikt och inkluderande urval i alla våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund ser vi till att du som söker behandlas lika.

Vi arbetar löpande med intervjuer och tillsättningar, ansök därför redan idag.
Skicka in din ansökan via www.clockworkpeople.se.

Ansök nu

Utvecklingsorienterad CFO till Umeå universitet Holding AB

Ekonomidirektör/Finanschef
Läs mer Mar 8
Om företaget
Umeå universitet Holding AB investerar i innovativa startups med ursprung i forskning vid Umeå universitet. Genom vår verksamhet bidrar vi till att idéer kan leda till nya innovationer och framgångsrika bolag.

Umeå universitet Holding bistår forskare och studenter med olika typer av stöd inom affärsutveckling och investerar i tidiga skeden med målet att bidra till fler innovationer och forskningsbaserade bolag.
Vi utgör moderbolaget i en koncern som är motorn i det akademinära innovationssystemet i Umeå. Tjänsten är placerad vid Umeå universitet Holding, där du arbetar för att utveckla vårt kärnuppdrag, nämligen vår investeringsverksamhet.


Dina arbetsuppgifter
I den för koncernen nya tjänsten som CFO får du en strategiskt viktig roll i Umeå Universitet Holding AB och dess dotterbolag med en koncerngemensam blick. Det primära ansvaret är att leda utvecklingen av olika ekonomiska frågor i koncernen, samt driva och utveckla detta arbete framåt.

Du rapporterar direkt till VD.

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att vara:

• ansvara för den ekonomiska delen av kvartals- och delårsrapporter
• vara rådgivande till VD inom bolagets investeringsverksamhet
• vidareutveckla formerna för vår koncernredovisning
• leda och utveckla koncernens redovisningsprocesser och finansiella analyser
• ansvara och driva budgetering-, prognostisering- och rapportering för att säkerställa aktuella ekonomiska uppgifter till både VD och styrelse
• utveckla och kvalitetssäkra ekonomiprocesser, rutiner och systemstöd i koncernen
• ansvara för kontakter med, i förekommande fall, ekonomikonsulter
Din profil
För att trivas och lyckas i rollen som CFO hos oss krävs det att du är en utvecklingsorienterad person med förmåga att självständigt driva arbetet framåt. Du bör vara trygg i att ta ansvar och vara intresserad av att driva förändringsarbete. Detta är en ny roll där du får möjligheten att sätta din prägel på nya processer och arbetsmetoder.

Samarbetet med olika funktioner, både inom koncernen och med externa aktörer, ställer höga krav på din kommunikationsförmåga och tydlighet. Att kunna bygga goda relationer är avgörande.
Som CFO förväntas du vara strategisk och analytisk, samt ha en god problemlösningsförmåga.

Vi tror att du har en akademisk utbildning inom ekonomi och flera års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av investeringsverksamhet från den privata sektorn.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. I processen ingår intervjuer, tester, referenstagning och bakgrundskontroll. För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Vi vill ha din ansökan senast den 1a april 2024 och vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad om vad som händer i processen.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Katarina Norberg via tfn. 070-821 53 28. Ansök med CV och personligt brev så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till Bredband2 i Umeå

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Feb 29
Om företaget
Vill du arbeta på ett företag med härlig och kollegial stämning i fantastiska lokaler på Umestan?

Bredband2 är Sveriges tredje största fiberleverantör och förser en halv miljon kunder dagligen med internet både hemma och på jobbet. Vi erbjuder användarvänliga kommunikationstjänster som internet, mobiltelefoni, streaming och IT-säkerhetslösningar till privat- och företagskunder. Hos oss präglas vardagen av ständig utveckling ihop med kompetenta kollegor, där vi ser till att våra medarbetare utvecklas såväl i sina arbetsuppgifter och roller som på ett personligt plan. Vi vet att det är våra medarbetares värdefulla arbete som är grunden till vår framgång, därför visar vi uppskattning gentemot varandra. Tillsammans uppmärksammar vi kollegor som utmärker sig under året och arrangerar löpande aktiviteter för att alla medarbetare ska trivas och må bra. Vi tror att god fysisk och mental hälsa bidrar till högre livskvalitet och vill därför motivera våra medarbetare till en hälsosam livsstil genom kontinuerlig och allsidig fysisk aktivitet. Det gör vi genom att erbjuda våra medarbetare ledig tid i utbyte mot tränad tid. Vi vet att det mentala är minst lika viktigt som det fysiska – och allt hänger ju faktiskt ihop. Därför erbjuder vi friskvård för både kropp och knopp! I vår gemenskap är alla välkomna och vi behandlar varandra med respekt. Vi strävar tillsammans mot gemensamma mål för att skapa en roligare och mer meningsfull vardag. Arbetet som vi gör tillsammans varje dag har lett till att vi de senaste två åren kunnat titulera oss som en av Sveriges bästa arbetsplatser genom att bli certifierade via Great Place to Work®.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu fler kundtjänstmedarbetare till Bredband2 i centrala Umeå. Du kommer ingå i ett glatt gäng som har ett genuint intresse för service samtidigt som du befinner dig i en utvecklande och lärande miljö. Du svarar på inkommande samtal, epost, chatt och hjälper kunden i olika typer av ärenden gällande fakturor och allmänna avtalsfrågor. Kundtjänsten ansvarar även för att hjälpa kunder med tekniskfelsökning gällande internet och telefoni.

Vi erbjuder en heltidstjänst där arbetstiderna är förlagda dagtid och var tredje helg.

Tjänsten riktar sig till dig som är i början av din karriär och vill bygga ditt CV med bra erfarenheter.

Hos oss kommer du att erbjudas ett spännande och varierande jobb i en engagerande miljö där du och dina kollegor varje dag utvecklas tillsammans.

Din profil
För att lyckas i denna roll tror vi att du som person är serviceinriktad och gillar social kontakt med kunder. Du är en problemlösare som håller en positiv inställning och bemöter företagets kunder professionellt. Vi söker dig som gillar att arbeta i team och kan dela med dig av kunskap till andra. Vidare är du ansvarstagande och ser en utmaning i att överträffa kundens förväntningar. Tidigare erfarenheter inom servicebranschen är meriterande men inget krav.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning och Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Oliver Chicaiza, via tfn: 070 821 53 05 eller Malin Hörnberg, via tfn: 070 821 53 35. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför snarast möjligt men senast 31 mars via www.clockworkpeople.se.

Ansök nu

Senior Front End-utvecklare till VX Fiber i Umeå

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Feb 5
Om företaget
VX Fiber är en internationell fiberoperatör – en specialist inom digital infrastruktur. VX Fiber bygger och driver öppna accessnät över hela världen. Bolaget har sitt ursprung i Sverige men har kontor på flera platser i Europa.
Vill du arbeta i en internationell verksamhet med en stor möjlighet att växa, både som person och i din yrkesroll? Är du driven och tycker om att arbeta med engagerade kollegor och trivs med frihet under ansvar? Till utvecklingsteamet i Umeå söker vi nu en skicklig Front End-utvecklare med en känsla för design.


Dina arbetsuppgifter
Som Senior Front End-utvecklare kommer du att ansvara för att utveckla och underhålla komplexa webbapplikationer och användargränssnitt. Du kommer att arbeta med vårt Front End-team för att designa och utveckla intuitiva, användarvänliga och visuellt tilltalande applikationer. I rollen ingår även att optimera applikationer för maximal hastighet och skalbarhet, arbeta tätt med Back End-teamet för att integrera nya funktioner samt att ständigt hålla dig uppdaterad kring framväxande trender och teknologier inom Front End-utveckling.

Vidare får du använda dig av nya spännande arbetssätt och detta tillsammans med väldigt engagerade och kompetenta kollegor som finns i både Umeå, Stockholm och Milano. Du rapporterar till CIO.


Din profil
Vi tror att du har minst fem års erfarenhet av Front End-utveckling och stark kunskap i moderna tekniker som React, AngularJS och/eller Vue.js. Du behöver ha ett sinne för design samt förståelse hur en site behöver vara uppbyggd för att den ska vara enkel att navigera på. Din utbildningsbakgrund är inte det viktigaste utan vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet och erfarenhet, men har du en högskoleutbildning inom datavetenskap eller annat relevant område är detta ett plus. Erfarenhet av XD, InVision, Sketch eller liknande programvara är meriterande.

Det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet inom Telecombranschen, men inget krav. Rollen kräver även mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift. Vi söker dig som vill ta nästa kliv i din karriär, är redo att ta en mer senior och ansvarsfull roll och som är engagerad och driven i det du tar dig an. Vi ser att du är medel och på väg att bli senior som utvecklare, alternativt är du redan senior i din roll och vill ha en ny spännande möjlighet.

Som person trivs du i ett arbetsklimat där du får möjligheten att arbeta med frihet under ansvar och flexibla arbetstider. Du gillar att lära dig nya saker samt vågar testa och tänka nytt och ser lösningar i stället för problem. Vidare är du en lagspelare som trivs med att jobba i ett riktigt vasst team – som utmanar och stöttar varandra. Självklart har du en stark problemlösningsförmåga och du är analytisk i ditt arbetssätt.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering och Bemanning. För mer information är du varmt välkommen att Jennifer Åström Gustafsson på 0733-51 27 14. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 31 mars via www.clockworkpersonal.se.

Ansök nu

SRE/DevOps-utvecklare till VX Fiber i Umeå

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Feb 5
Om företaget
VX Fiber är en internationell fiberoperatör – en specialist inom digital infrastruktur. VX Fiber bygger och driver öppna accessnät över hela världen. Bolaget har sitt ursprung i Sverige men har kontor på flera platser i Europa. Vill du arbeta med ny, fräsch teknik i en internationell verksamhet med en stor möjlighet att växa, både som person och i din yrkesroll? Är du driven och tycker om att arbeta med engagerade kollegor och trivs med frihet under ansvar? Till utvecklingsteamet i Umeå söker vi nu en driven och engagerad DevOps Engineer. Välkommen med din ansökan!

Vi drivs av ny teknik och innovation och prioriterar att skapa nytt istället för att nöja oss med det invanda. Vi verkar på en internationell marknad där vi vill göra både spännande och intressanta saker. I våra affärer ingår vi partnerskap med lokala myndigheter, fastighetsägare, investerare, markägare och samhällen när vi tillsammans bygger och driver fibernät och automatiserade nätverks- och kundsystem för öppna nät. Vi samarbetar med flera tjänsteleverantörer och operatörer för att erbjuda en mängd olika produkter och tjänster direkt till abonnenten via en självförsörjande webbaserad portal.

Detta förutsätter ett långsiktigt och hållbart tänk kring våra affärer där du kommer känna att du bidrar med verklig nytta både internt och externt.

Team VX Dev
Du kommer ingå i teamet VX Dev som idag finns i Umeå, Stockholm och Milano. Vi arbetar med den senaste teknologin och levererar vår mjukvara i en så kallad service-mesh på en hybrid-moln plattform med hjälp av Nomad, Vault och Consul. Vi jobbar ständigt med att utvecklas och bli bättre genom att arbeta med metodiker såsom Lean - Agile.

Vi är snabbfotade och premierar handling före passivitet där osäkerhet för vilken som är den bästa idén sällan står i vägen för oss. Genom att vara ödmjuka, pragmatiska och jobba med reflektion blir vi ständigt bättre och bättre.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som SRE/DevOps Engineer hos oss kommer du tillsammans med ett drivet utvecklingsteam arbeta med den senaste tekniken för att fortsätta att bygga upp vår hybrid-moln plattform i AWS som fungerar över hela världen och du kommer huvudsakligen att:

- Driva arbetet att bygga en så kallad “immutable infrastructure” där allt ska provisionernas med hjälp av Packer, Atlantis och Terraform. Vi använder idag de flesta av Hashicorps verktyg i produktion.

- Bygga, förbättra och underhålla den nya plattformen såväl som den gamla.

- Skapa nya golden images för att ersätta alla gamla servrar.

- Införa “infrastructure as code” överallt inom VX.

Du ingår i ett team med end-to-end ansvar där arkitektur och systemdesign är en viktig del av arbetet. Vi skriver majoriteten av koden i Go och använder produkter från Atlassian för dokumentation och ärendehantering. Du kommer få ta dig an nya spännande arbetsuppgifter tillsammans med utvecklingsteamet hos oss på VX.


Din profil
Din utbildningsbakgrund är inte det viktigaste utan det vi värderar högst är att du är duktig, driven, pragmatisk och ser det som självklart att använda de verktyg och metoder som är lämpligast i sammanhanget. Du har flera års erfarenhet av att jobba med Linuxservrar och om du har erfarenhet eller är intresserad av CI/CD är detta meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av stora nätverk eller jobbat inom Telekombranschen men det är inget krav.

Rollen kräver mycket goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift.

Som person trivs du i ett arbetsklimat där du får möjligheten att arbeta med frihet under ansvar och med flexibla arbetstider. Du drivs av att lära dig nya saker och att utmana dig sig själv. Du vågar testa och tänka nytt. Samt så är du pragmatisk och väljer att fokusera på lösningar istället för problem. Vidare motiveras du av att jobba i ett riktigt vasst team – som utmanar och stöttar varandra. Du är en problemlösare med ett affärsmässigt tänk.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering och Bemanning. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Jennifer Åström Gustafsson på tfn: 0733-51 27 14. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 31 mars via www.clockworkpeople.se.

Ansök nu

Teamchef till Bredband2 i Umeå

Teamledare
Läs mer Feb 13
Om oss
Vill du arbeta på ett företag med härlig och kollegial stämning i fantastiska lokaler på Umestan? Vi söker nu en teamchef till vårt försäljningsteam. Har du erfarenhet från försäljning och är i början av din karriär inom ledarskap, i kombination med att du sprider positiv energi och är en bra förebild? Då är detta kanske ditt nästa steg i karriären.

Bredband2 är Sveriges tredje största fiberleverantör och förser en halv miljon kunder dagligen med internet både hemma och på jobbet. Vi erbjuder användarvänliga kommunikationstjänster som internet, mobiltelefoni, streaming och IT-säkerhetslösningar till privat- och företagskunder. Hos oss präglas vardagen av ständig utveckling ihop med kompetenta kollegor, där vi ser till att våra medarbetare utvecklas såväl i sina arbetsuppgifter och roller som på ett personligt plan. Vi vet att det är våra medarbetares värdefulla arbete som är grunden till vår framgång, därför visar vi uppskattning gentemot varandra. Tillsammans uppmärksammar vi kollegor som utmärker sig under året och arrangerar löpande aktiviteter för att alla medarbetare ska trivas och må bra. Vi tror att god fysisk och mental hälsa bidrar till högre livskvalitet och vill därför motivera våra medarbetare till en hälsosam livsstil genom kontinuerlig och allsidig fysisk aktivitet. Det gör vi genom att erbjuda våra medarbetare ledig tid i utbyte mot tränad tid. Vi vet att det mentala är minst lika viktigt som det fysiska – och allt hänger ju faktiskt ihop. Därför erbjuder vi friskvård för både kropp och knopp! I vår gemenskap är alla välkomna och vi behandlar varandra med respekt. Vi strävar tillsammans mot gemensamma mål för att skapa en roligare och mer meningsfull vardag. Arbetet som vi gör tillsammans varje dag har lett till att vi de senaste två åren kunnat titulera oss som en av Sveriges bästa arbetsplatser genom att bli certifierade via Great Place to Work®.

Dina arbetsuppgifter
Som Teamchef för våra säljare ansvarar du för ett team på 10 agenter som har fokus på merförsäljning och att erbjuda bästa möjliga lösning för våra privatkunder. Du har varierande arbetsuppgifter med stort fokus i att stötta, följa upp och coacha dina säljare både på grupp- och individnivå. Med andra ord, se till att du har motiverade medarbetare som har de verktyg de behöver för att göra ett bra jobb och utvecklas i rollen. Arbetsuppgifterna kräver ett lagarbete, men erbjuder också möjlighet att fatta egna beslut när det behövs. Ett flexibelt och strukturerat arbetssätt är viktigt i denna roll då tempot och förändringstakten är hög.

Din profil
För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du har minst ett års ledarskapserfarenhet samt några års praktisk erfarenhet av försäljning. För oss är det dock viktigast att du har en stark vilja att lära dig nya saker och att du tycker att merförsäljning och kundvård är spännande. Har du dessutom erfarenhet från telekombranschen är det meriterande.

Som person ser vi gärna att du är en ”vinnarskalle” som blomstrar i en tävlingsinriktad miljö där du får möjlighet att lyfta andra och visa vägen. Som person är du positiv, pedagogisk, mål- och resultatorienterad samt har god kommunikativ förmåga. Du trivs när du får vara operativ och du har ett prestigelöst förhållningssätt. Vidare tror vi att du är ansvarstagande och att du trivs att arbeta både självständigt och i samarbete med andra.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning och Rekrytering. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Malin Hörnberg, på tfn: 070-821 53 35, eller Oliver Chicaiza på tfn: 070-821 53 05. Vi arbetar löpande med rekryteringen och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpeople.se, dock senast den 17/3-2024.

Ansök nu

Inkassohandläggare till vår kund i Umeå

Inkassohandläggare
Läs mer Feb 15
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi för vår kunds räkning en serviceinriktad inkassohandläggare med erfarenhet av ekonomiuppgifter. Du kommer anställas som konsult hos oss på Clockwork och uppdraget väntas starta omgående och sträcker sig över ett år i första hand.

Du kommer tillhöra ett team på 4 personer och du kommer ha daglig kontakt med kunder via telefon, brev eller mail och hantera frågor som rör förfallna fakturor, upprätta avbetalningsplaner vid behov, handlägga uppsägningar av avtal, konkurser, rekonstruktioner och likvidationer. Du kommer arbeta i en nordisk organisation vilket innebär samarbete med härliga kollegor i Norge, Finland och Sverige.


Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med kundreskontra samt erfarenhet av kund- eller leverantörskontakter. Har du dessutom erfarenhet inom leasing/finans eller inkassoverksamhet är det ett stort plus. Vi värdesätter att du har en bra förhandlingsförmåga, är en god lyssnare och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du har god förmåga att prioritera och du uppskattas för ditt proaktiva och positiva arbetssätt. Du är en engagerad person som inte räds att kavla upp ärmarna när det behövs och att vara en lagspelare är en självklarhet för dig.

Ansökan
För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Jennifer Åström Gustafsson via tfn 073 - 351 27 14 eller konsultchef Elin Hilli på tfn 073-351 27 13. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se

Ansök nu

Erfaren ekonom för uppdrag i Umeå

Redovisningsekonom
Läs mer Feb 26
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Vi får många spännande förfrågningar från våra kunder och söker därmed löpande kompetenser inom ekonomiområdet. Vi söker dig som har arbetat med ekonomi i ett antal år, med en gedigen erfarenhet av ekonomi och som nu vill ta ytterligare ett kliv i din karriär. Oavsett om du är redovisningsekonom, controller eller revisor så är du varmt välkommen att skicka in ditt CV till oss. Är du en person som kan kombinera ekonomiarbetet med ett driv och ett engagemang och samtidigt gillar att samspela väl i grupp med andra finns goda möjligheter till en bra matchning hos någon av våra kunder.

Dina arbetsuppgifter
Beroende på din bakgrund och var ditt intresse ligger i att utvecklas vidare i karriären så pratar vi gärna igenom våra kunduppdrag med dig för att hitta den bästa matchningen. Arbetsuppgifterna och uppdragen kan således variera beroende på vem du är och vilken kompetens och erfarenhet du besitter. Exempel på arbetsuppgifter är allt från löpande bokföring, ekonomisk redovisning, löner, deklarationer och årsredovisning samt andra sedvanliga uppgifter som förekommer på en ekonomiavdelning.

Din profil
Du har studerat ekonomi på universitet eller högskola och har några års arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Många av våra kunder kräver att du besitter goda kunskaper i engelska och svenska, i såväl tal som skrift. Vi ser att du som person är strukturerad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål, samt vara en del i ett team. Du har goda kunskaper i Excel och visar ett tydligt engagemang och har viljan att lära dig nya saker. Vidare besitter du mycket god numerisk analysförmåga där du lätt förstår numeriska underlag och löser numeriska uppgifter snabbt och korrekt. Du är kommunikativ och serviceinriktad, där du har förmågan att kommunicera tydligt och med en mycket god känsla för detaljer och noggrannhet.

Ansökan
Är det dig vi söker? Då ser vi fram emot din ansökan! För mer information är du varmt välkommen att kontakta Elin Hilli på tfn 0733-51 27 13. Ansök med CV och personligt brev via www.clockworkpersonal.se senast den 10 mars. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonstiden löpt ut.

Ansök nu

Arrestvakter sökes till Umeå!

Arrestantvakt/Arrestvakt
Läs mer Jan 29
Om oss
Nu hjälper vi på Clockwork vår kund Securus att rekrytera väktare / arrestvakter till flertalet orter runt om i Norra Sverige.

Om företaget
Securus är ett familjärt bevakningsföretag med mer än 20 år i branschen och nästan 400 medarbetare. Vi är ett nischat bolag som arbetar tillsammans med myndigheter för att hantera bemanningen av arrester och temporära polisiära bevakningar. Om du vill jobba med en meningsfull uppgift som stärker och gör vårt samhälle tryggare kan tjänsten som arrestantvakt vara rätt för dig.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som väktare/arrestantvakt i Umeå. Som förordnad arrestantvakt arbetar du primärt i arresten tillsammans med kollegor och sköter driften av arresten samt utför bevakning och tillsyn av intagna. Securus uppdrag innefattar även att vid behov bevaka temporära objekt som uppkommer vid misstanke om brott samt utför transporter kopplat till verksamheten i arresten. För att du ska få rätt förutsättningar att lyckas i tjänsten arbetar vi tillsammans med aktuell myndighet och ger dig den utbildning och handledning som behövs.

För detta uppdrag söker vi dig som vill arbeta deltid eller heltid utifrån ett schema. Då arresten bemannas av Securus personal dygnet runt så är arbetstiderna förlagd på veckans alla dagar och tider.


Din profil
Vi söker främst dig som är utbildad väktare, eller har likvärdig erfarenhet som exempelvis kriminalvårdare, och som vill arbeta som arrestantvakt. Eftersom Securus är ett säkerhetsklassat företag som till stor del arbetar mot offentliga myndigheter genomförs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.

För tjänsten krävs svenskt medborgarskap och obehindrade kunskaper i svenska i både tal och skrift. Tjänsten innebär emellanåt att ta del av och förmedla nödvändig information vid myndighetens hanterande av frihetsberövade personer. Du behöver därför även kunna tala och förstå engelska.

För att kunna förordnas som arrestantvakt måste du ha en godkänd väktarutbildning med VU1 och VU2 alternativt att du jobbat som väktare, kriminalvårdare eller arrestantvakt tidigare och kan tänka dig att gå väktarutbildningen.

Meriterande är om du har erfarenhet av att jobba med människor i utsatta positioner, exempelvis som ordningsvakt, inom psykiatrin eller sjukvården, ungdomsvård eller liknande.
Våra grundläggande värderingar formar vårt företagsklimat och vägleder oss i vårt arbete framåt att bygga samarbeten för ett tryggare samhälle - det är därför viktigt för oss att dessa ledord även är det som driver dig.

· Tillsamman är vår styrka
· Vi är engagerade
· Vi agerar modigt
· Vi tempoväxlar


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Securus med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Rebecka Lindh på telefonnummer 070 821 53 15 eller mail rebecka.lindh@clwork.se.

För att säkerställa hållbara rekryteringar är vi på Clockwork måna om att ha ett jämlikt och inkluderande urval i alla våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund ser vi till att du som söker behandlas lika.

Vi arbetar löpande med intervjuer och tillsättningar, ansök därför redan idag.
Skicka in din ansökan via ww.clockworkpeople.se.

Ansök nu

Ekonom med goda kunskaper i Excel

Finansekonom
Läs mer Feb 14
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Vi söker en engagerad och analytisk ekonom till vår kund i Umeå. Som en del av vårt team kommer du att vara ansvarig för att stödja verksamheter runt om i norden. Din roll kommer att involvera att skapa rapporter och underlag i Excel för att stödja säljare och leverantörspartners i olika bonus- och splitutbetalningar.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer vara:

- Skapa rapporter och underlag i Excel för bonus- och splitutbetalningar.
- Kontrollera parametrar enligt system och samarbetsavtal.
- Registrera, verifiera och matcha fakturor för utbetalning.
- Analysera, avstämma och bokföra bonusrelaterade avsättningar.
- Erbjuda support och administration för de nordiska länderna i samarbete med vår sälj- och finansavdelning samt partners.
- Utveckla arbetssätt och säkerställa kvalitet inom Vendor Support.

Din profil
Vi tror att du har dessa kvalifikationer:

- Kandidatexamen inom ekonomi eller motsvarande utbildning på universitetsnivå eller yrkeshögskola.
- Erfarenhet av avtalshantering och redovisning.
- Flytande i engelska, både i tal och skrift (arbetsspråk är engelska).
- Mycket goda kunskaper i Excel.

Det är även meriterande om du har erfarenhet inom bank, finansverksamhet, tillverkningsindustrin, eller internationella verksamheter.

Du som person har:

- Stark numerisk analysförmåga med förmåga att lösa numeriska uppgifter snabbt och korrekt.
- Kommunikativ med förmåga att tydligt kommunicera med ledningen inom en matrisorganisation.
- Serviceinriktad med en utmärkt känsla för detaljer och noggrannhet.
- Driven individ som sätter höga mål och arbetar hårt för att uppnå dem.
- Motiverad och fokuserad på arbetsuppgifter och aktivt söker utmaningar och utvecklingsmöjligheter.
- Strukturerad med förmåga att planera och organisera arbete på ett effektivt sätt samt hålla deadlines.
- Strategiskt tänkande och förmåga att ha ett brett perspektiv på frågor. Förstår saker långsiktigt och ser konsekvenserna av sina handlingar.


Ansökan
För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Jennifer Åström Gustafsson via tfn 073 - 351 27 14 eller konsultchef Elin Hilli på tfn 073-351 27 13. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se

Ansök nu

Digital Marknadsförare till Toontrack Music

Marknadsanalytiker
Läs mer Jan 3
Om oss
Vill du vara med och marknadsföra världens bästa programvaror för dagens och framtidens musiker? Vill du bli en del av ett engagerat team där du har chans att se dina idéer bära frukt? Vi stärker nu vårt team och söker därför en driven digital marknadsförare på heltid för placering vid vårt huvudkontor i Umeå.

Toontrack är en ledande utvecklare av programvara för musikskapande. Bland våra kunder finns allt från hemanvändare till renommerade producenter, låtskrivare och artister som dagligen använder våra ljud och verktyg för att skapa musik. Grunden för vår affärsidé är att det skall vara enkelt att göra musik med datorn som hjälp. Detta har genomsyrat vår verksamhet sedan företaget startades år 1999 med en vision att göra världens bästa virtuella trummis. Vi har sedan dess förändrat marknaden för datorstödd musikproduktion.

Idag är vi störst i branschen inom trumsegmentet och på stark frammarsch inom flera andra områden. Vi sysselsätter över 40 medarbetare och har kontor i Umeå och Chicago och hela världen som vår marknad. Våra mest kända varumärken är EZdrummer, Superior Drummer, EZbass, EZmix och EZkeys.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som digital marknadsförare ingår du i ett kreativt marknadsteam. Du kommer främst att arbeta med att planera, implementera följa upp och kontinuerligt förbättra den digitala marknadsstrategin med fokus på målgrupper, kanaler, innehåll och vår kundresa. Du kommer att ta initiativ till att utforma annonskampanjer mot nya och befintliga kunder baserat på våra produktlanseringar och kampanjer via kanaler som sociala medier, webb och e-postmarknadsföring. En stor del av ditt arbete kommer att vara att operativt optimera marknadsbudgeten baserat på data och KPI:er samt att anpassa datainsamlingsmetoderna och rapporterna. Du kommer att dagligen optimera digitala kanaler med fokus på kundanskaffning och konvertering samt arbeta med externa konsulter och byråer samt som del i Toontracks team bestående av marknadsansvarig, grafiker, webbutvecklare och content-skapare.

Tjänsten omfattar även delaktighet i att formulera idéer kring marknadsföringsinnehåll för våra produkter, aktivt söka samarbeten med relevanta influencers och online-press samt jobba mot Toontracks artist-roster.

Din profil
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av digital marknadsföring inom e-handel B2C och en stark förmåga att leverera resultat. Du är en självgående individ med stort intresse för försäljning och vet hur man effektivt ökar trafik, konvertering, merförsäljning och skapar kundlojalitet. Du har erfarenhet av att planera, implementera och kontinuerligt följa upp marknadsföringen i flera kanaler – nationellt och internationellt. Du har en vilja att förstå Toontracks kunders behov på djupet och anpassa marknadsföringen därefter. Arbetet är självständigt men du förväntas samtidigt agera som en lagspelare med en naturlig nyfikenhet och ett öga för innovation och förbättringar.

Du har praktiska erfarenheter och djup förståelse i:

• META: Expertis inom META-annonsering med djup förståelse för plattformens möjligheter och begränsningar
• Google Ads & Google Analytics, Google Tag Manager: Expertis i att sätta upp, driva och analysera kampanjer genom Googles verktygssvit
• SEO & SEM: Erfarenheter inom sökmotoroptimering
• Email Marketing: Erfarenheter från automatisering, segmentering och personalisering inom e-postmarknadsföring
• A/B testning
• Social Media: Expertis i att driva och skala sociala medier-kampanjer över flera plattformar
• E-handel: Erfarenhet från ledande e-handelsplattformar och förståelse för andra kommersiella funktioner i webbutiksmiljö

Meriterande är om du har erfarenhet från JavaScript, BigQuery, GA4, Qlik Sense samt e-postsystemet Campaign Monitor och e-handelssystemet WooCommerce. Det är också meriterande om du kan skriva säljande (engelska) texter för sociala medier samt behärskar video- och bildredigeringsprogram som After Effects, Premiere Pro och Photoshop.

Extra meriterande är det om du har ett genuint intresse av musikskapande, låtskrivande och ljudteknik samt är van att jobba med plugins i allmänhet och program som Pro Tools, Cubase eller liknande.

För oss är det självklart att du kommunicerar obehindrat i tal och skrift, både på svenska och engelska.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Jennifer Åström Gustafsson på tfn: 0733-51 27 14 eller via mail: jennifer.astrom.gustafsson@clwork.se. Vi arbetar med processen löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så ansök så snart som möjligt via www.clockworkpeople.se

Ansök nu

Affärsdriven Marknadsområdeschef till Umeå!

Försäljningschef
Läs mer Feb 5
Om företaget
Hej Umeå, nu har du chansen! Att få stans roligaste chefsjobb! Vi är ett helt underbart gäng på 130 personer som älskar våra kunder och varandra. Vår företagskultur är det viktigaste vi har, därför ser vi till att ofta fira tillsammans. Två gånger per år samlar vi ihop hela gänget från våra 22 kontor runt om i landet och reser ihop för att skapa ett vinnande team och bygga företagskultur. Det bästa och viktigaste vi vet är att kompetensförsörja Sveriges näringsliv och offentliga marknad med de hetaste talangerna. Och vet du, glädjen i vårt jobb smittar av sig på våra kunder som ger oss osannolikt bra omdömen, de senaste tre åren har vi av SKI fått utmärkelsen ”Branschens nöjdaste kunder”. Det gör att de attraktivaste varumärkena vänder sig till oss, de förstår att genom att jobba med oss på Clockwork så smittas man av framgången. Social hållbarhet och jämställdhet är mycket mer än en hjärtefråga för oss. Vi är verktyget för våra kunder i den framtida omställningen. Det är med moderna medarbetare, ett jämställt ledarskap och en säker arbetsmiljö vi skapar framgångsrika arbetsplatser.

Dina arbetsuppgifter
Nu längtar vi efter dig som ska leda vårt kontor i Umeå. Du kommer bli stadens proffs på rekrytering, bemanning och matchning, du som sätter Clockwork på agendan lokalt i Umeå. Du leder ett team av härliga medarbetare som du får att växa och utvecklas. Du sprider hög energi, arbetsglädje och längtar efter att det ska bli måndag. Att bilda affärsrelationer och att få nätverk samt kontakter att växa och bli fler är en av anledningarna till att du längtar till jobbet varje morgon.

Din profil
Du är energiknippet som människor vill ha omkring sig. Du har en vinnarskalle som går tio steg extra när andra nöjer sig med två. Du är nyfiken, alltid proaktiv och affärslivet är din arena. Din omgivning beskriver dig som ett socialt geni som får folk att bli sig själva. Låt oss inte krångla till detta för mycket, skriv nu ihop storyn om dig och hur du kan hjälpa Clockwork att ta nästa steg i Umeå. Hos oss får du ett stort crew med vänner omkring dig, 13 i Umeå och 130 stycken på 22 orter runt om i hela Norrland, välkommen!

Ansökan
Du söker tjänsten via www.clockworkpersonal.se och ring gärna regionchef Mattias Adolfsson telefon 0733-512725 om du har frågor om oss eller om tjänsten. Annonsen ligger ute till 29 februari men urvalet sker löpande, så sök tjänsten så snart du kan!

Ansök nu

Kommunikatör till Trafikverket i Umeå, Skellefteå och Luleå

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Jan 24
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Norrbotniabanan är inne i en expansiv fas där Trafikverket bygger upp stödfunktionen inom projektadministration och kommunikation. Vi söker därför två (2) Projektadministratörer/Kommunikatörer på heltid med placering i Umeå, Skellefteå eller Luleå. I det kommande arbetet har Trafikverket ett stort behov av att samordna arbetet med dokumentation och informationsmaterial till intressenter som är involverade i projektet.

Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig från 2024-03-01 till 2025-02-28. Därefter finns det möjlighet till förlängning med ytterligare sex (6) + sex (6) månader.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär administrativt arbete inom Stabens ansvarområden, i våra projekt och nära enheterna med stöd i informations- och kommunikationsfrågor genom insamling av underlag och material från olika personer i organisationen.

Du kommer att arbeta med att planera, samordna, genomföra och följa upp dina uppdrag. Du kommer vara en administrativ stödfunktion åt verksamheten i det dagliga arbetet, såväl ledning, projektmedarbetare som kommunikationsansvarig. Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på vad som är på agendan och innebär planering och koordinering i nära samarbete med kommunikationsfunktionen.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:
- Sammanställa och formulera underlag till nyheter och annat informationsunderlag.
- Planera och vara med i genomförandet av samråd, informationsmöten, föreläsningar, event och besök.
- Granska och uppdatera publicerad information.
- Hålla koll på frågor som kommer via digitala plattformar och ge stöd till verksamheten genom att formulera förslag på svar.
- Föra dialog med entreprenörer om deras kommunikationsinsatser.
- Organisera och genomföra studiebesök ute på site.

Din profil
För att trivas i denna roll ser vi gärna att du är social, nyfiken och lyhörd. Att samarbeta med andra känns naturligt för dig då denna roll är en stödfunktion åt många delar i verksamheten.

Följande krav ska uppfyllas för att gå vidare i processen:
- Högskoleutbildning inom media och kommunikation eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års erfarenhet från liknande arbete.
Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning och minst fem (5) års erfarenhet som kommunikatör.
- Kunskap om digital kommunikation, sociala medier och varumärkes byggande.
- Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.
- Goda kunskaper i redigeringsverktyg (exempelvis Indesign, Photoshop m.fl.) samt Webbpubliceringsverktyg (exempelvis Episerver, Sitevision m.fl.).
- Erfarenhet av att arbeta med enkäter.
- Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.
- B-körkort.

Ansökan
Låter detta intressant, så tveka inte på att söka!
Vi jobbar med löpande urval så skicka in din ansökan redan nu via clockworkpeople.se

Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultcheferna Oliver Chicaiza på 070-821 53 05 eller Elin Hilli på 073-351 27 13.

Ansök nu

Ekonom med goda kunskaper i Excel

Finansekonom
Läs mer Jan 8
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Vi söker en engagerad och analytisk ekonom till vår kund i Umeå. Som en del av vårt team kommer du att vara ansvarig för att stödja verksamheter runt om i norden. Din roll kommer att involvera att skapa rapporter och underlag i Excel för att stödja säljare och leverantörspartners i olika bonus- och splitutbetalningar.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer vara:

- Skapa rapporter och underlag i Excel för bonus- och splitutbetalningar.
- Kontrollera parametrar enligt system och samarbetsavtal.
- Registrera, verifiera och matcha fakturor för utbetalning.
- Analysera, avstämma och bokföra bonusrelaterade avsättningar.
- Erbjuda support och administration för de nordiska länderna i samarbete med vår sälj- och finansavdelning samt partners.
- Utveckla arbetssätt och säkerställa kvalitet inom Vendor Support.

Din profil
Vi tror att du har dessa kvalifikationer:

- Kandidatexamen inom ekonomi eller motsvarande utbildning på universitetsnivå eller yrkeshögskola.
- Erfarenhet av avtalshantering och redovisning.
- Flytande i engelska, både i tal och skrift (arbetsspråk är engelska).
- Mycket goda kunskaper i Excel.

Det är även meriterande om du har erfarenhet inom bank, finansverksamhet, tillverkningsindustrin, eller internationella verksamheter.

Du som person har:

- Stark numerisk analysförmåga med förmåga att lösa numeriska uppgifter snabbt och korrekt.
- Kommunikativ med förmåga att tydligt kommunicera med ledningen inom en matrisorganisation.
- Serviceinriktad med en utmärkt känsla för detaljer och noggrannhet.
- Driven individ som sätter höga mål och arbetar hårt för att uppnå dem.
- Motiverad och fokuserad på arbetsuppgifter och aktivt söker utmaningar och utvecklingsmöjligheter.
- Strukturerad med förmåga att planera och organisera arbete på ett effektivt sätt samt hålla deadlines.
- Strategiskt tänkande och förmåga att ha ett brett perspektiv på frågor. Förstår saker långsiktigt och ser konsekvenserna av sina handlingar.


Ansökan
För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Jennifer Åström Gustafsson via tfn 073 - 351 27 14 eller konsultchef Elin Hilli på tfn 073-351 27 13. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se

Ansök nu

Arrestvakter sökes till Umeå!

Arrestantvakt/Arrestvakt
Läs mer Dec 12
Om oss
Nu hjälper vi på Clockwork vår kund Securus att rekrytera väktare / arrestvakter till flertalet orter runt om i Norra Sverige.

Om företaget
Securus är ett familjärt bevakningsföretag med mer än 20 år i branschen och nästan 400 medarbetare. Vi är ett nischat bolag som arbetar tillsammans med myndigheter för att hantera bemanningen av arrester och temporära polisiära bevakningar. Om du vill jobba med en meningsfull uppgift som stärker och gör vårt samhälle tryggare kan tjänsten som arrestantvakt vara rätt för dig.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som väktare/arrestantvakt i Umeå. Som förordnad arrestantvakt arbetar du primärt i arresten tillsammans med kollegor och sköter driften av arresten samt utför bevakning och tillsyn av intagna. Securus uppdrag innefattar även att vid behov bevaka temporära objekt som uppkommer vid misstanke om brott samt utför transporter kopplat till verksamheten i arresten. För att du ska få rätt förutsättningar att lyckas i tjänsten arbetar vi tillsammans med aktuell myndighet och ger dig den utbildning och handledning som behövs.

För detta uppdrag söker vi dig som vill arbeta deltid eller heltid utifrån ett schema. Då arresten bemannas av Securus personal dygnet runt så är arbetstiderna förlagd på veckans alla dagar och tider.


Din profil
Vi söker dig som är utbildad väktare, eller har likvärdig erfarenhet som exempelvis kriminalvårdare, och som vill arbeta som arrestantvakt. Eftersom Securus är ett säkerhetsklassat företag som till stor del arbetar mot offentliga myndigheter genomförs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.

För tjänsten krävs svenskt medborgarskap och obehindrade kunskaper i svenska i både tal och skrift. Tjänsten innebär emellanåt att ta del av och förmedla nödvändig information vid myndighetens hanterande av frihetsberövade personer. Du behöver därför även kunna tala och förstå engelska.

För att kunna förordnas som arrestantvakt måste du ha en godkänd väktarutbildning med VU1 och VU2 alternativt att du jobbat som väktare, kriminalvårdare eller arrestantvakt tidigare och kan tänka dig att gå väktarutbildningen.

Meriterande är om du har erfarenhet av att jobba med människor i utsatta positioner, exempelvis som ordningsvakt, inom psykiatrin eller sjukvården, ungdomsvård eller liknande.
Våra grundläggande värderingar formar vårt företagsklimat och vägleder oss i vårt arbete framåt att bygga samarbeten för ett tryggare samhälle - det är därför viktigt för oss att dessa ledord även är det som driver dig.

· Tillsamman är vår styrka
· Vi är engagerade
· Vi agerar modigt
· Vi tempoväxlar


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Securus med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Rebecka Lindh på telefonnummer 070 821 53 15 eller mail rebecka.lindh@clwork.se.

För att säkerställa hållbara rekryteringar är vi på Clockwork måna om att ha ett jämlikt och inkluderande urval i alla våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund ser vi till att du som söker behandlas lika.

Vi arbetar löpande med intervjuer och tillsättningar, ansök därför redan idag. Sista ansökningsdag är den 31 januari 2024.
Skicka in din ansökan via ww.clockworkpeople.se.

Ansök nu

Rekryteringskonsult till Clockwork i Umeå

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jan 7
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker rekrytering mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Du möter oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.?
Läs mer på www.clockworkpersonal.se?

Dina arbetsuppgifter
Till teamet i Umeå söker vi nu en driven och affärsinriktad person som vill arbeta som rekryteringskonsult. Du välkomnas till en öppen och familjär miljö med högt i tak där vi tillsammans skapar framgång. Som rekryteringskonsult arbetar du självständigt med rekryteringsprocessen och med kundens behov i fokus. Du säljer vårt erbjudande genom strategiskt och proaktivt arbete med kundprospektering, möten och leverans. Du ansvarar över hela rekryteringsprocessen med kravspecifikation, annonsering, search, urval, intervjuer, referenstagning, tester och uppföljning. En stor del av ditt arbete består även av att utveckla nya och befintliga relationer med kunder. Har du ett genuint intresse av att förse företag med rätt kompetens, och samtidigt älskar försäljning och får energi i mötet med människor så är rekryteringskonsult rätt jobb.?

Din profil
Det är meriterande om du har en utbildning inom HR, beteendevetenskap eller liknande och har några års erfarenhet från branschen. Vi tror att du som söker har ett kombinerat intresse för affärer och kompetensförsörjning. För att du ska trivas i rollen som rekryteringskonsult är det viktigt att du gillar att jobba mot uppsatta mål. Jobbet ställer stora krav på ansvar och självständigt arbete. Vill du ha ett jobb där du själv skapar dina egna affärer och ser till att fylla din kalender med innehåll, då är det här rätt jobb för dig. Du har en hög social kompetens, är affärsorienterad och har ett stort intresse för människor och företag. Eftersom våra rekryteringskonsulter ofta rekryterar chefer och specialister så behövs förkunskaper och erfarenheter inom organisation och företagsstrukturer. Glädje, engagemang, närhet och affärsmässighet är Clockworks fyra kärnvärden. Det sätter tonen för vårt sätt att agera, både med varandra och i relationen till våra kunder och kandidater. Vi tror att du som söker denna tjänst är en driven person som har lätt för att knyta kontakter och skapa och bibehålla varaktiga relationer. Clockwork uppmuntrar och ger utrymme för individuella initiativ, men betonar också vikten av lagets gemensamma framgång.?

Ansökan
Är du den vi söker? Och såklart; är vi den du söker???

Sök då tjänsten på www.clockworkpeople.se. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna Elin Wiklund Marknadsområdeschef i Umeå på telefon: 0733-51 27 11 eller Andreas Christiansen Produktspecialist Rekrytering på telefon 073-351 27 46.

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra rekryteringsprocesser. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.?

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till vår kund i Umeå

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 21
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu fler kundtjänstmedarbetare för vår kund i centrala Umeå. Du kommer ingå i ett glatt gäng som har ett genuint intresse för service samtidigt som du befinner dig i en utvecklande och lärande miljö. Du svarar på inkommande samtal, epost, chatt och hjälper kunden i olika typer av ärenden gällande fakturor och allmänna avtalsfrågor. Kundtjänsten ansvarar även för att hjälpa kunder med tekniskfelsökning gällande internet och telefoni.

Vi erbjuder en heltidstjänst där arbetstiderna är förlagda dagtid och var tredje helg.

Tjänsten riktar sig till dig som är i början av din karriär och vill bygga ditt CV med bra erfarenheter.

Hos oss kommer du att erbjudas ett spännande och varierande jobb i en engagerande miljö där du och dina kollegor varje dag utvecklas tillsammans.

Din profil
För att lyckas i denna roll tror vi att du som person är serviceinriktad och gillar social kontakt med kunder. Du är en problemlösare som håller en positiv inställning och bemöter företagets kunder professionellt. Vi söker dig som gillar att arbeta i team och kan dela med dig av kunskap till andra. Vidare är du ansvarstagande och ser en utmaning i att överträffa kundens förväntningar. Tidigare erfarenheter inom servicebranschen är meriterande men inget krav.

Ansökan
För mer information är du varmt välkommen att kontakta Oliver Chicaiza, via tfn: 070 821 53 05 eller Malin Hörnberg, via tfn: 070 821 53 35. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt men senast den 14 januari via www.clockworkpersonal.se

Ansök nu

Ekonomiassistent till VX Fiber i Umeå

Ekonomiassistent
Läs mer Dec 14
Om företaget
VX Fiber är en internationell fiberoperatör – en specialist inom digital infrastruktur. Med över 20-års erfarenhet bygger och driver vi öppna accessnät över hela världen. Genom att prioritera högkvalitativa tjänster strävar vi efter att förbättra tillgängligheten och anslutningen för användare i deras geografiska område. Bolaget har sitt ursprung i Sverige men har kontor på flera platser i Europa.

Vill du arbeta på ett internationellt företag, samarbeta med härliga kollegor i Umeå och ha kontakt med verksamheterna ute i Europa? Vi söker nu en ekonomiassistent som trivs bra i en internationell verksamhet med en stor möjlighet att växa, både som person och i sin yrkesroll.


Dina arbetsuppgifter
I rollen kommer du framför allt att arbeta med hantering av kund- och leverantörreskontra, utläggshantering, fakturering, löpande redovisning samt bokslutsarbete. Även andra förekommande arbetsuppgifter inom ekonomiavdelningen sker löpande under året. Eftersom vi är en internationell verksamhet kommer du kommunicera i skrift och tal på både engelska och svenska dagligen.

Din profil
Vi har en verksamhet som är fartfylld och spännande, därför behöver vi dig som trivs i en varierande vardag och har flexibiliteten att ta sig an nya arbetsuppgifter när det uppstår.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller någon motsvarande arbetslivserfarenhet. För att trivas och lyckas i denna roll tror vi att du som person är noggrann, strukturerad, flexibel och har viljan att lära dig nya saker. Att arbeta mot deadlines är ingenting som begränsar dig då din arbetsdag kan vända från att bli som du tänkt dig till att behöva lösa de mest akuta ärendena som dyker upp. Som tidigare nämnt, förekommer både engelska och svenska dagligen. Därför bör du känna dig trygg med båda språken. Du har goda kunskaper i Excel och har du tidigare arbetat med Microsofts Business Central samt EU/exportmoms så blir vi mer än glada.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning och Rekrytering. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Oliver Chicaiza på tfn: 070-821 53 05. Vi arbetar löpande med rekryteringen och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpeople.se, dock senast den 14/1-2024.

Ansök nu

Säljare till vår kund i Umeå

Innesäljare
Läs mer Dec 21
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Vi söker nu en säljare till vår kund i centrala Umeå. Du kommer att ingå i ett glatt gäng med ett genuint intresse för försäljning och service, samtidigt som du befinner dig i en utvecklande och lärande miljö. Som säljare kommer du och dina kollegor att sitta i nya fina lokaler. Det är en heltidstjänst där arbetstiderna är förlagda dagtid på vardagar men någon enstaka helg kan förekomma.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar en inspirerande mix inom försäljning där du på bästa sätt ska ge nya och befintliga kunder en bra upplevelse. Du svarar huvudsakligen på inkommande samtal och e-post där du hjälper kunden med säljrelaterade behov kring bredband och telefonitjänster. Försäljning av teknisk utrustning, antivirusprogram, streamingtjänster och andra produkter kommer också att förekomma. Du kommer att erbjudas ett spännande och varierande jobb i en engagerande miljö där du och dina kollegor varje dag utvecklas tillsammans.

Din profil
Din arbetslivserfarenhet är inte det viktigaste, utan vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och din vilja att utvecklas. Det är dock meriterande om du har erfarenhet av försäljning eller kundservice sedan tidigare.

Vi tror att du bottnar väl i kärnvärdena glad, aktiv och omtänksam lagspelare. Du har ett intresse för försäljning och drivs av att jobba emot uppsatta mål. Du har också ett stort tålamod, är lyhörd och kan bemöta alla kunder med en positiv attityd och ett ödmjukt sätt. Du gillar att arbeta i team och kan dela med dig av kunskap till andra. Vidare är du ansvarstagande och ser en utmaning i att överträffa förväntningar.

Ansökan
För mer information är du varmt välkommen att kontakta Oliver Chicaiza, via tfn: 070 821 53 05 eller Malin Hörnberg, via tfn: 070 821 53 35. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför snarast möjligt men senast 14 januari via www.clockworkpersonal.se.

Ansök nu

Affärsmässig projektledare till Bravida Sprinkler

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Nov 23
Om företaget
Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Vi är en ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har över 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare!
Vi har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vi erbjuder en gedigen introduktion och även interna utbildningar kopplade till din roll samt möjligheter till vidareutveckling, friskvårdsbidrag och andra fina förmåner. När du växer, växer vi!
Läs mer på www.bravida.se
Vill du vara en del av ett framstående företag och leda tekniska projekt inom sprinklersystem? Vi söker dig som brinner för att leverera högkvalitativa lösningar och framgångsrika projekt.

Dina arbetsuppgifter
Hos oss har du möjlighet att arbeta med innovativa projekt och den senaste teknologin inom sprinklersystem. Du ansvarar för planering och genomförande av tekniska projekt och har ett framgångsrikt samarbete med montörer, entreprenörer och kunder. Den största delen av din arbetsdag spenderar du på vårt moderna Umeåkontor där du säkerställer att projekten levereras i tid och inom budget. Övrig tid kommer du besöka projekt runt om i regionen.

Din profil
Du är lagspelaren med stark kommunikationsförmåga, vilket gör att du blivit skicklig på att hantera flera projekt samtidigt. För att snabbt komma in i rollen har du erfarenhet av projektledning inom byggbranschen, gärna inom relevanta områden såsom el eller vvs. Meriterande är ingenjörsutbildning eller kunskaper inom sprinkler.
Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 2023-01-07. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna rekryteringskonsult Malin Tengman på 073 – 351 27 28.
För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Ansök nu

Ekonom med goda kunskaper i Excel

Finansekonom
Läs mer Dec 18
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Vi söker en engagerad och analytisk ekonom till vår kund i Umeå. Som en del av vårt team kommer du att vara ansvarig för att stödja verksamheter runt om i norden. Din roll kommer att involvera att skapa rapporter och underlag i Excel för att stödja säljare och leverantörspartners i olika bonus- och splitutbetalningar.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer vara:

- Skapa rapporter och underlag i Excel för bonus- och splitutbetalningar.
- Kontrollera parametrar enligt system och samarbetsavtal.
- Registrera, verifiera och matcha fakturor för utbetalning.
- Analysera, avstämma och bokföra bonusrelaterade avsättningar.
- Erbjuda support och administration för de nordiska länderna i samarbete med vår sälj- och finansavdelning samt partners.
- Utveckla arbetssätt och säkerställa kvalitet inom Vendor Support.

Din profil
Vi tror att du har dessa kvalifikationer:

- Kandidatexamen inom ekonomi eller motsvarande utbildning på universitetsnivå eller yrkeshögskola.
- Erfarenhet av avtalshantering och redovisning.
- Flytande i engelska, både i tal och skrift (arbetsspråk är engelska).
- Mycket goda kunskaper i Excel.

Det är även meriterande om du har erfarenhet inom bank, finansverksamhet, tillverkningsindustrin, eller internationella verksamheter.

Du som person har:

- Stark numerisk analysförmåga med förmåga att lösa numeriska uppgifter snabbt och korrekt.
- Kommunikativ med förmåga att tydligt kommunicera med ledningen inom en matrisorganisation.
- Serviceinriktad med en utmärkt känsla för detaljer och noggrannhet.
- Driven individ som sätter höga mål och arbetar hårt för att uppnå dem.
- Motiverad och fokuserad på arbetsuppgifter och aktivt söker utmaningar och utvecklingsmöjligheter.
- Strukturerad med förmåga att planera och organisera arbete på ett effektivt sätt samt hålla deadlines.
- Strategiskt tänkande och förmåga att ha ett brett perspektiv på frågor. Förstår saker långsiktigt och ser konsekvenserna av sina handlingar.


Ansökan
För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Jennifer Åström Gustafsson via tfn 073 - 351 27 14 eller konsultchef Elin Hilli på tfn 073-351 27 13. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se

Ansök nu