Bravida Sverige AB jobb i Umeå

Hitta lediga jobb hos Bravida Sverige AB i Umeå. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Umeå.

Projektledare Umeå eller Örnsköldsvik

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Nov 24
Tillsammans med våra specialistkunskaper och starka leverantörer bidrar vi till att starka kunskaper för digital utveckling inom fastighetsautomation. Kombinerat med en unik position på den lokala marknaden kommer att vi lyckas! Hos oss kan vi lova ett omväxlande jobb med många trevliga kollegor samt en möjlighet att jobba med kunder som ser digitalisering som en naturlig del av vardagen.

Vad erbjuder vi dig?

• Förmånsbil.
• Du kommer att få möjligheten att vara med att bygga upp Bravidas automationsverksamhet i Västerbotten.
• Personlig och professionell utveckling via vår egna Bravidaskolan i kombination med stöttning från din chef och kollegor.

 
Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi! Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

Om jobbet
Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med utmanande arbete i ett härligt gäng. Du rapporterar till avdelningschef och har kontaktytor internt såväl som med myndigheter, leverantörer, underentreprenörer och konsulter. Vi söker en medarbetare med några års erfarenhet inom projektledning, ledande montör eller installationssamordnare. Beroende på dina tidigare erfarenheter kan rollens utformning variera. Du kommer bland annat att:


• Programmera och idrifttagning samt ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
• Utveckla och bevara kundrelationer med tilläggsförsäljning
• Arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• Leda och engagera medarbetare
• Regelbundet redovisa framdrift och finansiell status på projekt jämfört med plan
• D&S instruktioner och besiktning.
• Överlämna färdigt projekt till Service och Projektåterföring
• Vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

 
Som projektledare får du frihet under ansvar, projekten du kommer att arbeta med varierar både vad gäller storlek och innehåll. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Tillsammans skapar stora resultat. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar, eftersom vi har alla tekniker hos oss.

Du kommer att få ta del av vårt interna utbildningsprogram i syfte att lära dig våra leverantörers produkter och system. Genom vår organisation får du stort stöd av erfarna kollegor. Bravida Way – vår egen kultur och vårt arbetssätt. Bravida Way bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång.

Ditt nya team:
Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare! Vi erbjuder en gedigen introduktion och även interna utbildningar kopplade till din roll samt möjligheter till vidareutveckling, friskvårdsbidrag och andra fina förmåner.  Vår automationsavdelning består idag av en driven chef med erfarenhet i branschen och med kollegor i både Umeå och Skellefteå. Vi ett tight gäng som hela tiden vill framåt och känslan ska vara att du kan påverka mycket trots en stor organisation. Och vi brinner lite extra för digitalisering och teknik. Du blir en del av ett team med kompetenta medarbetare där alla aktivt lyssnar, delar erfarenheter och har kul tillsammans.

Vem är du?
Vi vill hitta dig som är utbildad inom automation eller som arbetar med el, ventilation, VVS, automation eller fastighetsteknik i någon form. Vi söker en medarbetare med några års erfarenhet inom projektledning, ledande montör eller installationssamordnare. Vidare tar du med dig:


• En teknisk förståelse och ett starkt intresse för programmering/IT och nätverksteknik


• Du har lett projekt med erfarenhet från byggmöten, där du har drivit projekt från start till mål
• Du uttrycker dig obehindrat i svenska och har goda kunskaper i engelska


• B-körkort
• Meriterande är erfarenhet inom installationsbranschen.

 
Som person är du resultatinriktad och har ett strukturerat arbetssätt eftersom det gör att du ror dina projekt i hamn. Vidare är du van vid att ta stort ansvar och ser samarbete som en självklarhet. Du tar ditt arbetslag mot ett gemensamt mål och kan vara social för att upprätthålla viktiga kontakter. Du har en naturlig förmåga att bygga och utveckla goda affärsrelationer och arbetar engagerat med att hålla ihop projektet och alla dess delar. Du gillar att utvecklas och vill lära dig mer om tekniken- det du inte kan, det kan vi lära dig! För att lyckas i rollen är du en driven person och  är bekväm att verka i en bransch som nu står inför en stor förändring då det gäller att digitalisera fastigheter.

 
Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt!

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

 

Intresserad?
Placeringsort: Umeå eller Örnsköldsvik

Sista ansökningsdatum: 28 februari

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har över 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i hela Norden.

Bravida har utsetts till Karriärföretag 2023 för fjärde året i rad för vårt stora fokus på karriär- och utvecklingsmöjligheter.

www.Bravida.se

Ansök nu

Ledande montör VS Umeå

VVS-montör
Läs mer Nov 11
Vi söker nu nya medarbetare inom VS till Umeå. Vi söker en ledande montör som är trygg i sig själv och gillar ordning och reda. Vi tror på att du är en tillgång till teamet och har viljan att utvecklas i rollen som ledande montör. Är du nyfiken? 

Om jobbet
Som Ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag – både i stora projekt och små korta uppdrag. Rollen innebär utförandeansvar för våra projekt. Tillsammans med projektledaren svarar du för utförande, bemanning och att den löpande arbetsprocessen följs. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:


• Planering av arbetet och den dagliga bemanningen för pågående projekt
• Säkerställa att företagets verksamhetsledningssystem följs
• Rapportera fortlöpande till projektledaren
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbete

I rollen som ledande montör ansvarar du för att uppdragen utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Vi på Bravida vill att varje medarbetare ska komma välmående och frisk till nästa arbetsdag. Vi vill att det ska vara roligt och säkert att jobba hos Bravida.

Bravida Way vår egen kultur och vårt arbetssätt. Som bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Rollen förutsätter en bakgrund som montör, inklusive dokumenterad kunskap om branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta Arbeten. B-körkort är ett krav.

Som person är du trygg i din yrkesroll och har ett förtroendegivande och lösningsorienterat arbetssätt. Du är självgående och trivs med många sociala kontakter. Likaså trivs du med en varierande vardag med många bollar i luften. Du är ambitiös, strukturerad och affärsmedveten.

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi!

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

Intresserad?
Sista ansökningsdatum: 11 december

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se

Ansök nu

Serviceledare VS Umeå

VVS-montör
Läs mer Nov 11
Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Avdelningen i Umeå är inne i en spännande fas och ska växa, därför behöver vi en Serviceledare. Utöver ett arbete med helhetsansvar så får du också lära dig av kunniga kollegor, jobba i roliga projekt och med ny teknik.

Om jobbet
Rollen som serviceledare innebär att du har ett helhetsansvar för serviceuppdraget, från planering till leverans. Rollen ger dig frihet under ansvar och du får möjlighet att utvecklas i din roll. Vi söker en självgående serviceledare som gärna har ett upparbetat kontaktnät. Du kommer att ansvara för mindre serviceuppdrag och serviceprojekt från offert till slutfört arbete. I rollen kommer du ha nära kontakter med våra lokala samarbetspartners främst i form av kommun och byggfirmor, men även privatpersoner. Du kommer bland annat att:


• Ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
• Utveckla och bevara kundrelationer,
• Se till att servicetekniker har den kompetens som krävs
• Arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• Leda och engagera medarbetare
• Samordna planer med beställare, sid- och underentreprenörer samt leverantörer
• Upprätta kontrollplaner och kontrolldokumentation

 

Du rapporterar fortlöpande till avdelningschef och är delaktig i Bravidas förbättringsarbeten. Vi har en gedigen introduktion och ett systematiskt arbetsmiljöarbete som stödjer vår nollvision om arbetsskador, och att du ska komma hem helskinnad efter en arbetsdag.

Bravida Way – vår egen kultur och vårt arbetssätt. Bravida Way bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång.

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk utbildning inom VS och ett gediget intresse för service. Du har ett par års erfarenhet från serviceverksamhet, med fördel ett upparbetat kontaktnät inom branschen. Vi ser att du har med dig:


• Du har god förståelse för projektekonomi och entreprenadjuridik
• Brett kontaktnät med lokala samarbetspartners
• Goda kunskaper i svenska både i tal och skift, så att du kan tillgodogöra dig introduktion och föra dig i samtal med interna såväl som externa kontakter
• B-körkort är ett krav
• Erfarenhet av servicearbeten

 

En projektledningsutbildning och ekonomiutbildning är meriterande, såväl som Bas P och Bas U. I övrigt är du trygg i din yrkesroll och i att leda andra.

Som person är du driven, resultatinriktad och strävar ständigt efter att nå såväl kort- som långsiktiga mål. Du är en social lagspelare, som kan leda dig själv och ditt team till nästa nivå. Ditt arbete sker strukturerat och du trivs med ordning och reda. För att passa i rollen krävs också att du är nyfiken och har en positiv inställning till utveckling och att bidra till Bravidas fortsatta tillväxt. Vi söker dig som med ditt driv och engagemang kan göra skillnad i vår grupp och bidra till vår utveckling!

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt!

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi!

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

Intresserad?
Sista ansökningsdatum: 11 december
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se

Ansök nu

Projekt- och energiingenjör

Civilingenjör, energi
Läs mer Okt 18
Vi ser ett ökande behov från våra kunder i att energieffektivisera sina fastigheter. Vi söker därför dig som har energikompetens och som vill jobba med våra 250+ kunder lokalt och regionalt,  i hela kedjan från tidig utredning till presentation av energibesparande förslag, strategier och uppföljning på genomförda åtgärder.

Är du intresserad av energi-, teknik- och hållbarhetsfrågor och följa kunden från utredning till genomförande och uppföljning?  Då är det här jobbet som klippt och skuret för dig. 

Arbetsuppgifter
I din tjänst kommer du på sikt ha en egen kundkrets på den lokala och regionala marknaden.
I nära samarbete med kunden planerar, utför och följer du upp dina jobb självständigt. Med en god uppbackning från den interna organisationen upprätthåller du goda relationer med befintliga kunder och bygger upp nya kundrelationer.

Du kommer primärt jobba med energiutredningar och genomföra energibesparande åtgärder, dina kunder är industrier och fastighetsägare inom privat och offentlig sektor. Arbetsuppgifterna innebär att identifiera möjligheter, upprätta åtgärdsförslag och beräkna besparingar för olika typer av fastighetstekniska system samt uppföljning.

Vi erbjuder dig
Här är din möjlighet att jobba med intressanta tekniska frågor i kombination med stärka våra kunder i deras hållbarhetsarbete genom energieffektivisering i ett företag som ger dig trygga anställningsvillkor. Du kommer att tillhöra Umeåkontoret där det idag arbetar 250 medarbetare inom EL, VS, Ventilation, Automation, TFM, Kyla, Sprinkler och Säkerhet.
Som en del av Bravida har du en stabil tillvaro med möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, vi är beredda att satsa på dig.

Vem är du?
Vi söker dig som har teknisk utbildning gärna inom energi, VVS eller styr- och reglerteknik. Du har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom energioptimering och kunskap om styr- och reglersystem. Du har förmågan att se och kan möta våra kunders behov. Du har vana av energiprojekt.

Då du kommer att arbeta nära våra kunder är det viktigt att du är serviceminded, utåtriktad och ger ett bra bemötande i alla lägen. Det är även viktigt att du är kvalitetsmedveten och har förmågan att planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har god samarbetsförmåga och kan formulera dig väl i både tal och skrift.

Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Bravidas huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar. Bravida omsätter idag 21 miljarder utspritt på sina 302 avdelningar runtom i Norden där varje lokal avdelning har sin specialisering, men kunderna är gemensamma. Med tätt samarbete mellan avdelningarna – både på orten och i Bravida – skapar organisationen ett unikt helhetserbjudande till varje kund. Bravida är ett stort företag med lokal närvaro samt genom service och installation ger Bravida fastigheter liv – och leder vägen mot ett hållbart och motståndskraftigt samhälle. Läs mer på www.bravida.se

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 30 november

Passar du in på profilen? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningar hanteras löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Ansök nu

Säkerhetstekniker till Bravida Umeå

Serviceelektriker, installation
Läs mer Okt 25
Är du en serviceinriktad säkerhetstekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. På Bravida i Umeå expanderar vi vår säkerhetsavdelning. Då vi har en ökad efterfrågan på våra tjänster så behöver vi utöka och bli fler på avdelningen. Är du redo för nästa utmaning och vill vara med på vår satsning? 

Vad erbjuder vi dig?
Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi!

Bravida Way – vår egen kultur och vårt arbetssätt. Bravida Way bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång.

Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare! Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Om jobbet
Som säkerhetstekniker på Bravida arbetar du självständigt med att installera säkerhetslösningar hos våra kunder. Om du tycker om att arbeta med modern teknik och ge god service är det här en tjänst för dig. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och installera säkerhetslösningar åt våra kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:


• Aktivt arbeta med att skapa, bevara och utveckla kundrelationer, där daglig kontakt är en viktig del
• Ta hand om eftermarknaden, service samt att instruera våra kunder i användningen av deras säkerhetsanläggningar
• Utföra serviceavtal
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.
• Installation/driftsättning av inbrottslarm, passerkontroll, brandlarm och CCTV
• Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
• Egen administration

Du kommer att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.  

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av självständigt arbete med att installera säkerhetslösningar och teleteknik. Det är meriterande om du har YH-utbildningen säkerhetstekniker eller annan likvärdig utbildning inom el eller teknik. Goda IT-kunskaper är en förutsättning för att lyckas i rollen. B-körkort är ett krav.

Som person är du en lagspelare som utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt. Du har ett gediget intresse för tekniska lösningar och är angelägen om att göra kunden nöjd. Du kommer att tillhöra ett arbetslag men det är viktigt att du är självgående och trivs med att ta ansvar och att arbeta självständigt då stora delar av arbetet sker på egen hand. I övrigt är du en driven person med stort engagemang och framåtanda. 

Vi genomför bakgrundskontroll och referenstagning, samt i förekommande fall även säkerhetsprövning, vilket är en förutsättning för anställning.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum: 27 november

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka gärna in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Ansök nu

Konstruktörer inom Sprinkler

Byggnadskonstruktör
Läs mer Okt 21
Vill du jobba i en organisation som leder den tekniska utvecklingen inom sin bransch? Vill du ta stort eget ansvar samtidigt som du tillhör ett starkt lag? Vill du jobba med spännande projekt som få andra företag kan ta sig an? Sök jobbet som konstruktör inom Sprinkler idag!

Ditt nya jobb

Bravida levererar allt inom sprinkleranläggningar – hela vägen från underlag inför investeringsbeslut till installation och efterföljande service. Som en del av vårt erfarna konstruktörsteam tar du fram sprinklerlösningar som både är kostnadseffektiva och anpassade till förutsättningarna i kundens verksamhet. Våra kunder finns inom många olika branscher och uppdragens karaktär och längd varierar vilket gör arbetet omväxlande och intressant.

Under hösten 2022 gör vi en ny satsning och samlar all konstruktörskompetens i en avdelning för att ge laget de bästa förutsättning att lyckas! I praktiken innebär det att du kan sitta lokalt på något av våra kontor och vara en del av vardagspulsen där och samtidigt tillhöra ett starkt lag där ni hjälps åt och utvecklar era gemensamma arbetssätt.

Anton Karlsson ny avdelningschef berättar: Att vi samlar all kompetens inom konstruktion är en nyckelfaktor för att vi ska lyckas med våra ambitioner att leverera de allra bästa lösningarna till våra kunder och utveckla vår kompetens i gruppen. Vi sitter utspridda på våra lokala kontor i Norrköping, Örebro, Stockholm, Helsingborg, Kinna, Kungälv och Umeå men har ett nära samarbete i gruppen. Finns du i närheten av någon av dessa orter är det så klart ett plus men vi är vana att jobba på distans så tycker du att det här låter intressant, hör av dig så pratar vi om dina möjligheter hos oss!

Mer konkret kommer din vardag bland annat att bestå av:


• Konstruktion av sprinklersystem i CAD/REVIT.
• Beräkna och verifiera systemprestanda samt hitta förbättringspotential i systemen
• Delta och representera Bravida i projekteringsmöten på byggarbetsplats
• Vara kontaktyta mot beställare, entreprenörer egen personal
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

Som Konstruktör på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en teknisk utbildning och erfarenhet av att arbeta som konstruktör. Du har god IT vana och erfarenhet av arbete i CAD eller REVIT. Vi ser gärna att du har erfarenhet av sprinkler och relevanta regelverk men vi tror också på din förmåga att lära nytt så tveka inte att söka om du är nyfiken! Då du även besöker våra projekt behöver du ha B-körkort i den här rollen.

För att lyckas i rollen som konstruktör tror vi att du är van att hantera flera olika kontakter, du är noggrann och van att jobba självständigt. Där andra ser problem hittar du lösningar och samarbetar gärna med andra för att hitta de bästa lösningarna.

Vad erbjuder vi dig?

Som konstruktör hos oss får du frihet under ansvar och möjlighet att arbeta med avancerade projekt i teknikens framkant. Hos oss får du vara del av ett växande företag med en spännande framtid där du har möjlighet att påverka. Din utveckling är viktig för oss och vi sätter tillsammans upp en plan för din fortsatta utveckling där vi bl.a. tillhandahåller utbildningar genom Bravidaskolan. Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. tjänstebil, friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 2022-11-20

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Ansök nu

Serviceelektriker

Serviceelektriker, installation
Läs mer Okt 6
Är du en serviceinriktad elektriker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi serviceelektriker till vårt team i Umeå. Välkommen med din ansökan!

Ditt nya jobb

I rollen som serviceelektriker hos oss arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:


• Planera, samordna och utföra installationer
• Felsöka och åtgärda åt våra olika kunder
• Ombyggnad och installation inom el
• Bidra i Bravidas förbättringsarbeten

Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Samtidigt som vi värdesätter kvalitet och nöjda kunder förstår vi vikten av att ha roligt på jobbet.

Ditt nya team

På Bravida i Umeå har vi avdelningar inom EL, VS, Vent, sprinkler, säkerhet och automation.
Vi är ca 60 medarbetare på EL som arbetar med service. Vi tycker det är lika viktigt att göra jobbet ordentligt som att ha roligt ihop. Vi jobbar både med service och entreprenader och våra kunder är bland annat byggföretag, sjukhus, universitet, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner. Vi har bred kundkrets och har behov av förstärkningar inom flera områden.

Vi söker dig som


• Är utbildad elektriker
• Har ECY-certifikat
• Har arbetat som serviceelektriker tidigare
• Gärna inriktat mot styr, automations el
• B-körkort

Som person trivs du i ett arbete med många kontaktytor där du självständigt eller tillsammans med våra serviceledare planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus. Du har förmågan att skapa goda relationer och är ansvarstagande i mötet med våra olika kunder. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och med olika personer ser vi gärna att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

 

Förutom förmåner som exempelvis förmånsbil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 6e November. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

Ansök nu

Projektledare inom Automation till ett växande Bravida!

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Aug 29
Tillsammans med våra specialistkunskaper och starka leverantörer bidrar vi till att starka kunskaper för digital utveckling inom fastighetsautomation. Kombinerat med en unik position på den lokala marknaden kommer att vi lyckas! Hos oss kan vi lova ett omväxlande jobb med många trevliga kollegor samt en möjlighet att jobba med kunder som ser digitalisering som en naturlig del av vardagen.

Vad erbjuder vi dig?

• Förmånsbil.
• Du kommer att få möjligheten att vara med att bygga upp Bravidas automationsverksamhet i Västerbotten.
• Personlig och professionell utveckling via vår egna Bravidaskolan i kombination med stöttning från din chef och kollegor.

 
Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi! Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

Om jobbet
Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med utmanande arbete i ett härligt gäng. Du rapporterar till avdelningschef och har kontaktytor internt såväl som med myndigheter, leverantörer, underentreprenörer och konsulter. Vi söker en medarbetare med några års erfarenhet inom projektledning, ledande montör eller installationssamordnare. Beroende på dina tidigare erfarenheter kan rollens utformning variera. Du kommer bland annat att:


• Programmera och idrifttagning samt ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
• Utveckla och bevara kundrelationer med tilläggsförsäljning
• Arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• Leda och engagera medarbetare
• Regelbundet redovisa framdrift och finansiell status på projekt jämfört med plan
• D&S instruktioner och besiktning.
• Överlämna färdigt projekt till Service och Projektåterföring
• Vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

 
Som projektledare får du frihet under ansvar, projekten du kommer att arbeta med varierar både vad gäller storlek och innehåll. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Tillsammans skapar stora resultat. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar, eftersom vi har alla tekniker hos oss.

Du kommer att få ta del av vårt interna utbildningsprogram i syfte att lära dig våra leverantörers produkter och system. Genom vår organisation får du stort stöd av erfarna kollegor. Bravida Way – vår egen kultur och vårt arbetssätt. Bravida Way bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång.

Ditt nya team:
Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare! Vi erbjuder en gedigen introduktion och även interna utbildningar kopplade till din roll samt möjligheter till vidareutveckling, friskvårdsbidrag och andra fina förmåner.  Vår automationsavdelning består idag av en driven chef med erfarenhet i branschen och med kollegor i både Umeå och Skellefteå. Vi ett tight gäng som hela tiden vill framåt och känslan ska vara att du kan påverka mycket trots en stor organisation. Och vi brinner lite extra för digitalisering och teknik. Du blir en del av ett team med kompetenta medarbetare där alla aktivt lyssnar, delar erfarenheter och har kul tillsammans.

Vem är du?
Vi vill hitta dig som är utbildad inom automation eller som arbetar med el, ventilation, VVS, automation eller fastighetsteknik i någon form. Vi söker en medarbetare med några års erfarenhet inom projektledning, ledande montör eller installationssamordnare. Vidare tar du med dig:


• En teknisk förståelse och ett starkt intresse för programmering/IT och nätverksteknik


• Du har lett projekt med erfarenhet från byggmöten, där du har drivit projekt från start till mål
• Du uttrycker dig obehindrat i svenska och har goda kunskaper i engelska


• B-körkort
• Meriterande är erfarenhet inom installationsbranschen.

 
Som person är du resultatinriktad och har ett strukturerat arbetssätt eftersom det gör att du ror dina projekt i hamn. Vidare är du van vid att ta stort ansvar och ser samarbete som en självklarhet. Du tar ditt arbetslag mot ett gemensamt mål och kan vara social för att upprätthålla viktiga kontakter. Du har en naturlig förmåga att bygga och utveckla goda affärsrelationer och arbetar engagerat med att hålla ihop projektet och alla dess delar. Du gillar att utvecklas och vill lära dig mer om tekniken- det du inte kan, det kan vi lära dig! För att lyckas i rollen är du en driven person och  är bekväm att verka i en bransch som nu står inför en stor förändring då det gäller att digitalisera fastigheter.

 
Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt!

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

 

Intresserad?
Placeringsort: Umeå

Sista ansökningsdatum: 6 mars

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se

Ansök nu

Drivna VS-montörer sökes till Bravida i Umeå!

VVS-montör
Läs mer Aug 22
Är du en serviceinriktad och självgående VS-montör som gillar problemlösning och ordning och reda? Bli en i vårt gäng! Nu söker vi VS-montörer till vår avdelning i Umeå där vi sitter i nybyggda lokaler. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet
Som VS-montör på Bravida i Umeå arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag – både i stora projekt som i kortare serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:


• Installation och montering av anläggningar inom VS
• Reparationer och underhåll av VS-installationer i fastigheter och anläggningar

Du kommer ansvara för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

På Bravida i Umeå har vi avdelningar inom el, vs, ventilation, kyla, sprinkler, säkerhet och automation. Vi är över 40 medarbetare på VS-avdelningen och vi tycker det är lika viktigt att göra jobbet ordentligt som att ha roligt ihop. Vi jobbar både med service och entreprenader och våra kunder är bland annat byggföretag, sjukhus, universitet, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vi söker dig som


• Är certifierad VS-montör
• Har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna säker vatteninstallation och Heta Arbeten  
• Har B-körkort
• Det är meriterande för tjänsten om du har svetskompetens från Gassvets och TIG.

Som person är du framåt och driven, du har även en förmåga att sprida energi till andra människor. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta med andra människor och tycker att det är viktigt att se helheten i projekten du arbetar i. Du är duktig på att leda dig själv och du har en förmåga att se förbättringar och är inte rädd för att lyfta dessa.

Bravida som arbetsgivare
Bravida är en stor arbetsgivare – störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom fina förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi!

Hur söker jag jobbet?
Sista ansökningsdatum: 25 september

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka gärna in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Ansök nu

Fastighetsskötare/Drifttekniker till Bravida Umeå

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 6
Bravida förstärker sin verksamhet i Umeå och söker drifttekniker för driftåtagande till en kund i Umeåområdet. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Du kommer att tillhöra vår el-avdelning där vi nu utökar med både ny personal och teknik. Vill du vara med på vår resa?

Vad erbjuder vi dig?
Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi! Men det viktigaste av allt är att du kommer hem hel efter en arbetsdag.

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

Om jobbet
Som drifttekniker på Bravida kommer du att arbetar med teknisk skötsel samt underhåll och service i fastigheter. Du kommer även att medverka vid planeringen av förebyggande underhåll. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter. Du är även engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor, samt att du är en problemlösare inom ditt område. Du får arbeta nära duktiga kollegor och vi erbjuder dig att arbeta med spännande projekt och trevliga kunder.

Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare! Och på Umeåkontoret är vi ett tight gäng som hela tiden vill framåt och känslan ska vara att du kan påverka mycket trots en stor organisation. Ett team med kompetenta medarbetare där alla aktivt lyssnar, delar erfarenheter och har kul tillsammans.

Bravida Way – vår egen kultur och vårt arbetssätt. Bravida Way bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång. Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet eller god kännedom inom följande områden:


• Fastighetsdrift
• Styr- och reglerteknik
• Ventilationsteknik
• Uppföljning och återrapportering

 
Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. För oss är det viktigaste att du har ett stort tekniskt intresse och viljan att lära dig det du inte kan idag. Du tycker även om att ha varierande dagar och kunna hjälpa till med olika arbetsuppgifter. Vi har krav på att du har B-körkort och kan svenska obehindrat.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

 
Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt!

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum: 7 augusti

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocessBravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se

Ansök nu

Projektledare till Bravida Ventilation i Umeå

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Maj 6
Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Du får också lära dig av kunniga kollegor, roliga projekt och ny teknik. Vi behöver en projektledare inom Ventilation som vill driva våra projekt och verksamhet framåt.

Vad erbjuder vi dig?
Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi!

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

Bravida Way är vår egen kultur och vårt arbetssätt. Bravida Way bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång. Du är alltså en viktig kugge i helheten!

Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare! Vi erbjuder en gedigen introduktion och även interna utbildningar kopplade till din roll samt möjligheter till vidareutveckling, friskvårdsbidrag och andra fina förmåner.

Om jobbet
Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med utmanande arbete i ett härligt gäng. Våra projekt är inom ventilationsinstallation och service. Du rapporterar till avdelningschef och har kontaktytor internt såväl som med myndigheter, leverantörer, underentreprenörer och konsulter. Vi söker en medarbetare med något års erfarenhet inom projektledning eller installationssamordnare. Beroende på dina tidigare erfarenheter kan rollens utformning variera.

Du kommer bland annat att:


• Ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
• Utveckla och bevara kundrelationer
• Arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• Leda, planera resurser och engagera medarbetare
• Regelbundet redovisa framdrift och finansiell status på projekt jämfört med plan
• Vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

 
Som projektledare får du frihet under ansvar, projekten du kommer att arbeta med varierar både vad gäller storlek och innehåll. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Tillsammans skapar stora resultat. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar, eftersom vi har alla tekniker hos oss. 

Vem är du?
Vi söker dig som med ditt driv och engagemang kan göra skillnad i vår grupp och bidra till vår utveckling. Vi tror att du har med dig:


• Du har lett projekt och drivit dem från start till mål
• Svenska i tal och skrift
• B-körkort
• Gärna en teknisk utbildning
• Erfarenhet från installationsbranschen, arbete som ledande montör eller arbete inom ventilation är meriterande.

 
Som person är du resultatinriktad och har ett strukturerat arbetssätt eftersom det gör att du ror dina projekt i hamn. Vidare är du van vid att ta stort ansvar och ser samarbete som en självklarhet. Du tar ditt arbetslag mot ett gemensamt mål och kan vara social för att upprätthålla viktiga kontakter. Du har en naturlig förmåga att bygga och utveckla goda affärsrelationer och arbetar engagerat med att hålla ihop projektet och alla dess delar. Du gillar att utvecklas och vill lära dig tekniken- det du inte kan, det kan vi lära dig!


• Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt!
• Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

 
Intresserad?
Sista ansökningsdatum: 12 juni

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se

Ansök nu

Automationsingenjörer till Bravida

Automationstekniker, el
Läs mer Mar 29
Bravidas nya avdelning Västerbotten Automation fortsätter att växa och vi söker flera automationsingenjörer till både Umeå och Skellefteå. Hos oss kommer du att få möjlighet att utvecklas tillsammans med dina kollegor i en tillväxtbransch!

Om jobbet
Våra projekt ligger främst inom Fastighetsautomation men vi arbetar även med Process- och Industriautomation. I rollen kommer du att arbeta brett inom området med stor möjlighet till påverkan på avdelningens utveckling. Rollen anpassas utifrån din bakgrund för att ge både dig och oss mest.

Du kommer att arbeta med våra automationsprojekt, specifika kunduppdrag och service till våra kunder i regionen. Både projekt och serviceuppdrag varierar både vad gäller storlek, innehåll och bransch och drivs antingen ute på plats hos våra kunder eller ”in-house” i våra egna lokaler.

Fastighetsbranschen ställer om till att digitalisera sina fastigheter och där kommer vi tillsammans med våra kunder att bidra till lägre klimatpåverkan framåt genom att effektivt kunna styra fastigheterna och uppnå hållbarhet över tid.

Bravida Way – vår egen kultur och vårt arbetssätt. Bravida Way bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång.

Ditt nya team:
Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare! Vår automationsavdelning består idag av en driven chef med erfarenhet i branschen och med kollegor i både Umeå och Skellefteå. Vi ett tight gäng som hela tiden vill framåt och känslan ska vara att du kan påverka mycket trots en stor organisation. Och vi brinner lite extra för digitalisering och teknik. Du blir en del av ett team med kompetenta medarbetare där alla aktivt lyssnar, delar erfarenheter och har kul tillsammans.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom automation och som med ditt driv och engagemang kan göra skillnad i vår grupp och bidra till vår utveckling. Vi har plats både för dig som är mer senior i branschen och dig som är lite nyare inom området.

Vi tror att du har:


• En teknisk bakgrund där utbildning eller arbetslivserfarenhet värderas lika högt.
• Erfarenhet av Duc-programmering, system som är meriterande är Siemens Desigo PX, Schneider Electric AS- , Distech Controls ECY- eller motsvarande systemkompetens.
• Erfarenhet av industriella fältbussystem och nätverkskommunikation.
• B-körkort
• Förmågan att uttrycka dig i tal och skrift på svenska obehindrat
• God förmåga att uttrycka dig på engelska i såväl tal som skrift

Meriterande är även kunskaper inom BMS system (Desigo CC, Ecostruxure, Webport, EBI ), SCADA-, HMI-utveckling, projektledning och elkonstruktion.

Som person gillar du att jobba såväl självständigt som i grupp. Vi värdesätter både din tekniska och sociala kompetens samt din samarbetsförmåga, och nyfikenhet för teknik. Du kommer ha en viktig roll i hela utvecklingskedjan, vilket gör att vi gärna ser att du är ansvarstagande, gillar att ha ordning och reda samt är stabil och lugn i ditt arbete.

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?

• I denna tjänst så kan vi erbjuda dig förmånsbil.
• Du blir en viktig del i uppbyggnaden av vår satsning inom automation.
• Tillsammans med våra kunder bidra till lägre klimatpåverkan.

 

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi! Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

Intresserad?
Placeringsort: Umeå eller Skellefteå

Sista ansökningsdatum: 31 maj

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se

Ansök nu

Bravida Umeå söker en servicetekniker inom ventilation!

Servicetekniker, elkraft
Läs mer Apr 6
Är du ett yrkesproffs som brinner för service och ordning och reda? Vill du dessutom bli en del av en organisation som främjar utveckling och där du som medarbetare har en mycket viktig roll i Bravidas tillväxtresa? Sök då jobbet som servicetekniker till Bravida Umeå.

Ditt nya jobb
Som ventilationstekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:


• Service av ventilationssystem i fastigheter och anläggningar
• Behjälplig vid OVK-besiktningar
• Driftsättning av ventilationssystem
• Injusteringar av luftflöden i ventilationsanläggningar
• Daglig kontakt med våra kunder
• Lämna förslag till kund på förbättringar av ventilationssystem

Rollen som servicetekniker innefattar ett stort ansvar då du är ansvarig för att utföra alla uppdrag enligt våra högra krav på kvalité och säkerhet. Du kommer även ha mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. I rollen som servicetekniker arbetar du självständigt och har ett stort förtroende i projekten du arbetar med, men alltid med närhet till kollegor, vi hjälper och stöttar varandra. Du erbjuds en möjlighet på en organisation som främjar den egna utvecklingen och vill att du som medarbetare ska känna en självklarhet över att du är den viktigaste delen i våra uppdrag. Du bidrar även till en god och säker arbetsmiljö, vilket är något Bravida värnar starkt om tillsammans!

Ditt nya team

Som servicetekniker kommer du tillhöra ett team på 20 glada kollegor. Vi har en god arbetskultur där vi lägger stor vikt vid att alla skall trivas och vi försöker även hitta på roliga saker tillsammans som på så sätt styrker våran gemenskap. 

Vi söker dig som har:


• Teknisk utbildning och tidigare erfarenhet från yrket
• B-körkort
• Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av OVK-besiktningar och styr/regler

Som person är du en lagspelare och ser goda samarbeten som en självklarhet. Du är driven, engagerad och självgående samt har ett strukturerat arbetssätt och är duktig på att se helheten i projekten du arbetar i.  Du är duktig på att leda dig själv och du har en förmåga att se förbättringar och är inte rädd för att lyfta dessa. Du ser det som en självklarhet att leverera god kvalité och hålla uppsatt tidsplan 

Bravida som arbetsgivare
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom fina förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi!

Hur söker jag jobbet?
Sista ansökningsdatum: 6/5

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum därför ber vi dig skicka in din ansökan senast 5/6. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Ansök nu

Bravida söker rörsvetsare med licenser

Svetsare, manuell
Läs mer Feb 8
Vår VS-verksamhet i Umeå har många spännande projekt nu och framöver. Vi behöver stärka organisationen med engagerade medarbetare.

Vad erbjuder vi dig

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi!

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Vi på Bravida vill att varje medarbetare ska komma välmående och frisk till nästa arbetsdag. Vi vill att det ska vara roligt och säkert att jobba hos Bravida.

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

Om jobbet

Tjänsten innefattar att du självständigt ska planera, samordna och utföra ditt arbete. Arbetet innebär att du tar ansvar för svetsarbetet som ska utföras, installerar och reparerar rörinstallationer hos våra kunder.

Våra kunder är industrier, både stora och små byggföretag, fastighetsägare. Våra uppdrag täcker allt från värme, kyl och tryckluftinstallationer till enklare reparationer och förebyggande underhåll.

Vem är du?

Du har ett brinnande teknikintresse och en stor portion framåtanda. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt. 

Vi söker dig som har:


• Teknisk utbildning och flerårig erfarenhet från licenssvetsning och installationsarbete
• B-körkort är ett krav
• Vi söker självgående montörer där ritningsläsning och systemförståelse är ett krav
• Det är mycket meriterande om du har licens för pinne, TIG-svetsning och erfarenhet av att utföra svetsmetod svart och vit
• Det är även meriterande om du kan utföra vanliga VS-installationer

 

Intresserad?

Sista ansökningsdatum: 13 mars

Vi arbetar med löpande urval, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka in ditt CV genom att klicka på knappen Ansök nedan. Bifoga gärna ditt personliga brev.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

 

Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se

Ansök nu

Projektledare till VS entreprenad hos Bravida Umeå

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Dec 10
Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Du får också lära dig av kunniga kollegor, roliga projekt och ny teknik. Vi behöver en projektledare inom VS på entreprenad sidan som vill driva våra projekt och verksamhet framåt.

Om jobbet
Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med utmanande arbete i ett härligt gäng. Våra projekt är inom installation och service. Du rapporterar till avdelningschef och har kontaktytor internt såväl som med myndigheter, leverantörer, underentreprenörer och konsulter. Vi söker en medarbetare med något års erfarenhet inom projektledning eller installationssamordnare. Beroende på dina tidigare erfarenheter kan rollens utformning variera. Du kommer bland annat att:


• ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
• utveckla och bevara kundrelationer
• arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• leda och engagera medarbetare
• regelbundet redovisa framdrift och finansiell status på projekt jämfört med plan
• vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

Som projektledare får du frihet under ansvar, projekten du kommer att arbeta med varierar både vad gäller storlek och innehåll. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Tillsammans skapar stora resultat. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar, eftersom vi har alla tekniker hos oss.

 

Bravida Way – vår egen kultur och vårt arbetssätt. Bravida Way bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång.

Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare! Vi erbjuder en gedigen introduktion och även interna utbildningar kopplade till din roll samt möjligheter till vidareutveckling, friskvårdsbidrag och andra fina förmåner.

Vem är du?
Vi söker dig som med ditt driv och engagemang kan göra skillnad i vår grupp och bidra till vår utveckling. Vi tror att du har med dig:


• Du har lett projekt med erfarenhet från byggmöten, där du har drivit projekt från start till mål
• Svenska i tal och skift
• B körkort
• Gärna en teknisk utbildning

 

Erfarenhet från installationsbranschen arbete som ledande montör eller arbete inom VS är meriterande.

Som person är du resultatinriktad och har ett strukturerat arbetssätt eftersom det gör att du ror dina projekt i hamn. Vidare är du van vid att ta stort ansvar och ser samarbete som en självklarhet. Du tar ditt arbetslag mot ett gemensamt mål och kan vara social för att upprätthålla viktiga kontakter. Du har en naturlig förmåga att bygga och utveckla goda affärsrelationer och arbetar engagerat med att hålla ihop projektet och alla dess delar. Du gillar att utvecklas och vill lära dig tekniken- det du inte kan, det kan vi lära dig!

 

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt!

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi! Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

Intresserad?
Sista ansökningsdatum: 2021-11-26
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se

Ansök nu

Projektledare inom Automation till ett växande Bravida!

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Nov 11
Tillsammans med våra specialistkunskaper och starka leverantörer bidrar vi till att starka kunskaper för digital utveckling inom fastighetsautomation. Kombinerat med en unik position på den lokala marknaden kommer att vi lyckas! Hos oss kan vi lova ett omväxlande jobb med många trevliga kollegor samt en möjlighet att jobba med kunder som ser digitalisering som en naturlig del av vardagen.

Om jobbet
Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med utmanande arbete i ett härligt gäng. Du rapporterar till avdelningschef och har kontaktytor internt såväl som med myndigheter, leverantörer, underentreprenörer och konsulter. Vi söker en medarbetare med några års erfarenhet inom projektledning, ledande montör eller installationssamordnare. Beroende på dina tidigare erfarenheter kan rollens utformning variera. Du kommer bland annat att:


• Programmera och idrifttagning samt ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
• Utveckla och bevara kundrelationer med tilläggsförsäljning
• Arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• Leda och engagera medarbetare
• Regelbundet redovisa framdrift och finansiell status på projekt jämfört med plan
• D&S instruktioner och besiktning.
• Överlämna färdigt projekt till Service och Projektåterföring
• Vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

 

Som projektledare får du frihet under ansvar, projekten du kommer att arbeta med varierar både vad gäller storlek och innehåll. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Tillsammans skapar stora resultat. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar, eftersom vi har alla tekniker hos oss.

Du kommer att få ta del av vårt interna utbildningsprogram i syfte att lära dig våra leverantörers produkter och system. Genom vår organisation får du stort stöd av erfarna kollegor. Bravida Way – vår egen kultur och vårt arbetssätt. Bravida Way bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång.

Ditt nya team:
Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare! Vi erbjuder en gedigen introduktion och även interna utbildningar kopplade till din roll samt möjligheter till vidareutveckling, friskvårdsbidrag och andra fina förmåner.  Vår automationsavdelning består idag av en driven chef med erfarenhet i branschen och med kollegor i både Umeå och Skellefteå. Vi ett tight gäng som hela tiden vill framåt och känslan ska vara att du kan påverka mycket trots en stor organisation. Och vi brinner lite extra för digitalisering och teknik. Du blir en del av ett team med kompetenta medarbetare där alla aktivt lyssnar, delar erfarenheter och har kul tillsammans.

Vem är du?
Vi vill hitta dig som är utbildad inom automation eller som arbetar med el, ventilation, VVS, automation eller fastighetsteknik i någon form. Vi söker en medarbetare med några års erfarenhet inom projektledning, ledande montör eller installationssamordnare. Vidare tar du med dig:

 


• En teknisk förståelse och ett starkt intresse för programmering/IT och nätverksteknik


• Du har lett projekt med erfarenhet från byggmöten, där du har drivit projekt från start till mål
• Du uttrycker dig obehindrat i svenska och har goda kunskaper i engelska


• B-körkort

 

Meriterande är erfarenhet inom installationsbranschen.

 

Som person är du resultatinriktad och har ett strukturerat arbetssätt eftersom det gör att du ror dina projekt i hamn. Vidare är du van vid att ta stort ansvar och ser samarbete som en självklarhet. Du tar ditt arbetslag mot ett gemensamt mål och kan vara social för att upprätthålla viktiga kontakter. Du har en naturlig förmåga att bygga och utveckla goda affärsrelationer och arbetar engagerat med att hålla ihop projektet och alla dess delar. Du gillar att utvecklas och vill lära dig mer om tekniken- det du inte kan, det kan vi lära dig! För att lyckas i rollen är du en driven person och  är bekväm att verka i en bransch som nu står inför en stor förändring då det gäller att digitalisera fastigheter.

 

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt!

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?

• Förmånsbil.
• Du kommer att få möjligheten att vara med att bygga upp Bravidas automationsverksamhet i Västerbotten.
• Personlig och professionell utveckling via vår egna Bravidaskolan i kombination med stöttning från din chef och kollegor.

 

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi! Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

Intresserad?
Placeringsort: Umeå eller Skellefteå

Sista ansökningsdatum: 31 december

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se

Ansök nu

Industrielektriker till Bravida i Umeå

Industrielektriker
Läs mer Nov 25
Om du vill arbeta på en arbetsplats där det går bra och där ditt arbete präglas av yrkesstolthet i ett härligt gäng med en bra chef. Då kommer du trivas som industrielektriker hos oss. När du växer växer vi! Och nu händer det massor hos oss, välkommen!  

Om jobbet
Som industrielektriker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag, både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:


• Arbete med både hög- och lågspänning
• Installation, montering och injustering av anläggningar inom el
• Reparationer och underhåll av elinstallationer i olika typer av fastigheter, anläggningar och maskiner.
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.

 

Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravidas El avdelning i Umeå är vi 120 medarbetare fördelade på entreprenad, service och säkerhet. De flesta är montörer/tekniker vilka backas upp av ett gäng tjänstemän. Tillsammans är vi ett bra team som är proffs på just el. Vi gör också arbeten tillsammans med andra avdelningar inom VS, Ventilation och Automation. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Just nu befinner vi oss i en spännande fas med många utmanande projekt och söker därför fler medarbetare.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som:


• Är ECY-certifierad industrielektriker gärna med erfarenhet från yrket
• Har erfarenhet av såväl hög- och svagström
• Har erfarenhet av styr- och reglerteknik
• B-körkort
• Kan svenska i tal och skrift obehindrat

 

Vi ser gärna att du är självgående, men även gillar att jobba i ett lag där din sociala kompetens kommer till nytta. Vidare är du positiv och gillar utmaningar! Du är ansvarstagande och värdesätter din yrkesstolthet när du arbetar. Du kommer att trivas hos oss om du är driven som person. 

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vi på Bravida vill att varje medarbetare ska komma välmående och frisk till nästa arbetsdag. Vi vill att det ska vara roligt och säkert att jobba hos Bravida.

Vad erbjuder vi dig?

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi!

Bravida som har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över! Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

Intresserad?

Sista ansökningsdatum: 31 december

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Ansök nu

Entreprenadelektriker till Bravida i Umeå

Installationselektriker
Läs mer Nov 25
Om du vill arbeta på en arbetsplats där det går bra och där ditt arbete präglas av yrkesstolthet i ett härligt gäng med en bra chef. Då kommer du trivas som entreprenadelektriker hos oss. När du växer växer vi! Och nu händer det massor hos oss, välkommen!  

Om jobbet

Som entreprenadelektriker på Bravida arbetar du såväl självständigt som i team med andra kollegor på våra entreprenader som vi har i Umeå med omnejd. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a.:


• Att ansvara för uppdragets tekniska utförande inom ramen för dina arbetsuppgifter
• Att rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten
• Vara delaktig i vårt förbättringsarbete

 

Tjänsten som elektriker är ett fritt och ansvarsfullt arbete. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder.

Bravidas El avdelning i Umeå är vi 120 medarbetare fördelade på entreprenad, service och säkerhet. De flesta är montörer/tekniker vilka backas upp av ett gäng tjänstemän. Tillsammans är vi ett bra team som är proffs på just el. Vi gör också arbeten tillsammans med andra avdelningar inom VS, Ventilation och Automation. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Just nu befinner vi oss i en spännande fas med många utmanande projekt och söker därför fler medarbetare.

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är fullt utbildad elektriker med några års erfarenhet från yrket. 


• Utbildad och ECY-certifierad elektriker med flerårig erfarenhet från yrket
• B-körkort 
• Kan svenska i tal och skrift obehindrat

 

Som person trivs du i ett arbete med många kontaktytor. Du är självgående, men även gillar att jobba i ett lag. Det kräver att du har en god social kompetens, är positiv och gillar utmaningar. Du tycker om att ta ansvar och har yrkesstolthet i det arbete du gör.

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Vi på Bravida vill att varje medarbetare ska komma välmående och frisk till nästa arbetsdag. Vi vill att det ska vara roligt och säkert att jobba hos Bravida.

Vad erbjuder vi dig?

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi! Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare!

Intresserad?

Sista ansökningsdatum: 31 december

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

 Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se

Ansök nu

Serviceelektriker till Bravida i Umeå

Serviceelektriker, installation
Läs mer Nov 25
Är du en serviceinriktad elektriker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi elektriker till vår serviceavdelning i Umeå! Vi växer och det gör att vi behöver bli fler duktiga medarbetare.

Om jobbet
Som serviceelektriker arbetar du självständigt med teknisk problemlösning nära kunden. Uppdragen är av varierande karaktär och ingen dag är den andra lik! Mer konkret innebär arbetet att du har ansvar för:


• Att planera och samordna serviceuppdrag och övrigt driftunderhåll åt Bravidas kunder
• Utredningar och felsökningar
• Åtgärdsförslag och genomförande
• Daglig kontakt med våra kunder
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

 

Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravidas El avdelning  i Umeå är vi 120 medarbetare fördelade på entreprenad, service och säkerhet. De flesta är montörer/tekniker vilka backas upp av ett gäng tjänstemän. Tillsammans är vi ett bra team som är proffs på just el. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Just nu befinner vi oss i en spännande fas med många utmanande projekt och söker därför fler serviceelektriker.

Vem är du?
Vi söker dig som:


• Är utbildad och ECY-certifierad elektriker med flerårig erfarenhet från yrket.
• B-körkort 
• Kan svenska obehindrat i både tal och skrift
• Det är meriterande om du har erfarenhet av styr- och reglerteknik.

 

Som person är du trygg i din yrkesroll och har ett förtroendegivande och lösningsorienterat arbetssätt. Du är självgående och trivs med många sociala kontakter. Likaså trivs du med en varierande vardag med många bollar i luften. 

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vi på Bravida vill att varje medarbetare ska komma välmående och frisk till nästa arbetsdag. Vi vill att det ska vara roligt och säkert att jobba hos Bravida.

Vad erbjuder vi dig?

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi!

Bravida som har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

Intresserad?

Sista ansökningsdatum: 31 december

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

 Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se

Ansök nu

Automationsingenjörer till Bravida

Automationstekniker, el
Läs mer Nov 11
Bravidas nya avdelning Västerbotten Automation fortsätter att växa och vi söker flera automationsingenjörer till både Umeå och Skellefteå. Hos oss kommer du att få möjlighet att utvecklas tillsammans med dina kollegor i en tillväxtbransch!

Om jobbet
Våra projekt ligger främst inom Fastighetsautomation men vi arbetar även med Process- och Industriautomation. I rollen kommer du att arbeta brett inom området med stor möjlighet till påverkan på avdelningens utveckling. Rollen anpassas utifrån din bakgrund för att ge både dig och oss mest.

Du kommer att arbeta med våra automationsprojekt, specifika kunduppdrag och service till våra kunder i regionen. Både projekt och serviceuppdrag varierar både vad gäller storlek, innehåll och bransch och drivs antingen ute på plats hos våra kunder eller ”in-house” i våra egna lokaler.

Fastighetsbranschen ställer om till att digitalisera sina fastigheter och där kommer vi tillsammans med våra kunder att bidra till lägre klimatpåverkan framåt genom att effektivt kunna styra fastigheterna och uppnå hållbarhet över tid.

Bravida Way – vår egen kultur och vårt arbetssätt. Bravida Way bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång.

Ditt nya team:
Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare! Vår automationsavdelning består idag av en driven chef med erfarenhet i branschen och med kollegor i både Umeå och Skellefteå. Vi ett tight gäng som hela tiden vill framåt och känslan ska vara att du kan påverka mycket trots en stor organisation. Och vi brinner lite extra för digitalisering och teknik. Du blir en del av ett team med kompetenta medarbetare där alla aktivt lyssnar, delar erfarenheter och har kul tillsammans.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom automation och som med ditt driv och engagemang kan göra skillnad i vår grupp och bidra till vår utveckling. Vi har plats både för dig som är mer senior i branschen och dig som är lite nyare inom området.

Vi tror att du har:


• En teknisk bakgrund där utbildning eller arbetslivserfarenhet värderas lika högt.
• Erfarenhet av Duc-programmering, system som är meriterande är Siemens Desigo PX, Schneider Electric AS- , Distech Controls ECY- eller motsvarande systemkompetens.
• Erfarenhet av industriella fältbussystem och nätverkskommunikation.
• B-körkort
• Förmågan att uttrycka dig i tal och skrift på svenska obehindrat
• God förmåga att uttrycka dig på engelska i såväl tal som skrift

Meriterande är även kunskaper inom BMS system (Desigo CC, Ecostruxure, Webport, EBI ), SCADA-, HMI-utveckling, projektledning och elkonstruktion.

Som person gillar du att jobba såväl självständigt som i grupp. Vi värdesätter både din tekniska och sociala kompetens samt din samarbetsförmåga, och nyfikenhet för teknik. Du kommer ha en viktig roll i hela utvecklingskedjan, vilket gör att vi gärna ser att du är ansvarstagande, gillar att ha ordning och reda samt är stabil och lugn i ditt arbete.

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?

• I denna tjänst så kan vi erbjuda dig förmånsbil.
• Du blir en viktig del i uppbyggnaden av vår satsning inom automation.
• Tillsammans med våra kunder bidra till lägre klimatpåverkan.

 

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi! Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

Intresserad?
Placeringsort: Umeå eller Skellefteå

Sista ansökningsdatum: 31 december

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se

Ansök nu

Projektledare till Bravida i Umeå

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Nov 4
Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Du får också lära dig av kunniga kollegor, roliga projekt och ny teknik. Vi behöver en projektledare inom EL som vill driva våra projekt och verksamhet framåt.

Om jobbet
Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med utmanande arbete i ett härligt gäng. Våra projekt är inom elinstallation och service. Du rapporterar till avdelningschef och har kontaktytor internt såväl som med myndigheter, leverantörer, underentreprenörer och konsulter. Vi söker en medarbetare med något års erfarenhet inom projektledning eller installationssamordnare. Beroende på dina tidigare erfarenheter kan rollens utformning variera.

Du kommer bland annat att:


• Ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
• Utveckla och bevara kundrelationer
• Arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• Leda, planera resurser och engagera medarbetare
• Regelbundet redovisa framdrift och finansiell status på projekt jämfört med plan
• Vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

 

Som projektledare får du frihet under ansvar, projekten du kommer att arbeta med varierar både vad gäller storlek och innehåll. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Tillsammans skapar stora resultat. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar, eftersom vi har alla tekniker hos oss.

Bravida Way – vår egen kultur och vårt arbetssätt. Bravida Way bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång.

Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare! Vi erbjuder en gedigen introduktion och även interna utbildningar kopplade till din roll samt möjligheter till vidareutveckling, friskvårdsbidrag och andra fina förmåner. I Umeå på vår El avdelning arbetar ett driftigt team som leds av en engagerad och närvarande chef. En välmående avdelning där man trivs på jobbet!

Vem är du?
Vi söker dig som med ditt driv och engagemang kan göra skillnad i vår grupp och bidra till vår utveckling. Vi tror att du har med dig:


• Du har lett projekt och drivit dem från start till mål
• Svenska i tal och skift
• B körkort
• Gärna en teknisk utbildning

 

Erfarenhet från installationsbranschen arbete som ledande montör eller arbete inom El är meriterande.

Som person är du resultatinriktad och har ett strukturerat arbetssätt eftersom det gör att du ror dina projekt i hamn. Vidare är du van vid att ta stort ansvar och ser samarbete som en självklarhet. Du tar ditt arbetslag mot ett gemensamt mål och kan vara social för att upprätthålla viktiga kontakter. Du har en naturlig förmåga att bygga och utveckla goda affärsrelationer och arbetar engagerat med att hålla ihop projektet och alla dess delar. Du gillar att utvecklas och vill lära dig tekniken- det du inte kan, det kan vi lära dig!


• Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt!
• Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi! Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

Intresserad?
Sista ansökningsdatum: 10 december
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se

Ansök nu

Projektledare till VS entreprenad hos Bravida Umeå

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Okt 29
Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Du får också lära dig av kunniga kollegor, roliga projekt och ny teknik. Vi behöver en projektledare inom VS på entreprenad sidan som vill driva våra projekt och verksamhet framåt.

Om jobbet
Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med utmanande arbete i ett härligt gäng. Våra projekt är inom installation och service. Du rapporterar till avdelningschef och har kontaktytor internt såväl som med myndigheter, leverantörer, underentreprenörer och konsulter. Vi söker en medarbetare med något års erfarenhet inom projektledning eller installationssamordnare. Beroende på dina tidigare erfarenheter kan rollens utformning variera. Du kommer bland annat att:


• ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
• utveckla och bevara kundrelationer
• arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• leda och engagera medarbetare
• regelbundet redovisa framdrift och finansiell status på projekt jämfört med plan
• vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

Som projektledare får du frihet under ansvar, projekten du kommer att arbeta med varierar både vad gäller storlek och innehåll. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Tillsammans skapar stora resultat. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar, eftersom vi har alla tekniker hos oss.

 

Bravida Way – vår egen kultur och vårt arbetssätt. Bravida Way bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång.

Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare! Vi erbjuder en gedigen introduktion och även interna utbildningar kopplade till din roll samt möjligheter till vidareutveckling, friskvårdsbidrag och andra fina förmåner.

Vem är du?
Vi söker dig som med ditt driv och engagemang kan göra skillnad i vår grupp och bidra till vår utveckling. Vi tror att du har med dig:


• Du har lett projekt med erfarenhet från byggmöten, där du har drivit projekt från start till mål
• Svenska i tal och skift
• B körkort
• Gärna en teknisk utbildning

 

Erfarenhet från installationsbranschen arbete som ledande montör eller arbete inom VS är meriterande.

Som person är du resultatinriktad och har ett strukturerat arbetssätt eftersom det gör att du ror dina projekt i hamn. Vidare är du van vid att ta stort ansvar och ser samarbete som en självklarhet. Du tar ditt arbetslag mot ett gemensamt mål och kan vara social för att upprätthålla viktiga kontakter. Du har en naturlig förmåga att bygga och utveckla goda affärsrelationer och arbetar engagerat med att hålla ihop projektet och alla dess delar. Du gillar att utvecklas och vill lära dig tekniken- det du inte kan, det kan vi lära dig!

 

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt!

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi! Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

Intresserad?
Sista ansökningsdatum: 2021-11-26
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se

Ansök nu

Serviceledare till Bravidas ventilationsavdelning

Arbetsledare, ventilation
Läs mer Nov 2
Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar.

Om rollen
Din roll som serviceledare innebär att du har ett helhetsansvar för serviceuppdraget, från planering till leverans. Rollen ger dig frihet under ansvar och du får möjlighet att utvecklas i din roll. Vi söker en självgående serviceledare som gärna har ett upparbetat kontaktnät. Konkreta arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:


• ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
• utveckla och bevara kundrelationer
• se till att servicetekniker har den kompetens som krävs
• arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• leda och engagera medarbetare
• samordna planer med beställare, sid- och underentreprenörer samt leverantörer
• upprätta kontrollplaner och kontrolldokumentation
• rapportera fortlöpande till avdelningschef
• vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten, såsom inom energifrågor
• ansvara för OVK frågor inom Bravida Umeå och arbete på fält kommer ske i denna roll
• ta hand om våra befintliga serviceavtal och att skapa nya

Bravida Way – vår egen kultur och vårt arbetssätt. Bravida Way bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång.

Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare! Vi erbjuder en god introduktion och även interna utbildningar kopplade till din roll samt möjligheter till vidareutveckling, friskvårdsbidrag och andra fina förmåner. I Umeå är vi verksamma inom el, vs och ventilation. Samarbetet mellan teknikområdena är gott och målsättningen är att i huvudsak åta sig projekt och uppdrag som omfattar alla tre teknikområdena. På Ventilationsavdelningens serviceenhet har vi en trivsam arbetsmiljö där du, förutom trygghet och trevliga kollegor, får möjlighet att arbeta med spännande och utmanande uppdrag. Du får även en engagerad och driftig chef som gillar att äta lunch med er.

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk utbildning inom VE och ett gediget intresse för service. Du är:


• du har ett par års erfarenhet från serviceverksamhet
• OVK behörighet är ett krav då arbete på fält kommer ske i denna roll samt för att du kommer ansvara för OVK frågor inom Bravida Umeå 
• har ett upparbetat kontaktnät inom branschen
• du är trygg i din yrkesroll och i att leda andra
• god svenska i tal och skrift
• B-körkort

En projektledningsutbildning och ekonomiutbildning är meriterande, såväl som Bas P och Bas U. Vidare är god förståelse för projektekonomi och entreprenadjuridik även meriterande.

Som person är du driven, resultatinriktad och strävar ständigt efter att nå såväl kort- som långsiktiga mål. Du är en social lagspelare, som kan leda dig själv och ditt team till nästa nivå. Ditt arbete sker strukturerat och du trivs med ordning och reda. För att passa i rollen krävs också att du är nyfiken och har en positiv inställning till utveckling och att bidra till Bravidas fortsatta tillväxt och kompetensutveckling.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt!

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi! Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

Intresserad?
Sista ansökningsdatum: 16 november
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se

Ansök nu

Avdelningschef till vår nya Automationsavdelning till Bravida

Affärsområdeschef
Läs mer Okt 1
Efter att vi nyligt stärkt vår position inom automation i Norr söker vi nu en engagerad Avdelningschef. Vi erbjuder en attraktiv roll för en utvecklingsinriktad ledare som lockas av helhetsansvar för verksamhet och affär. Vill du själv utvecklas omgiven av erfarna kollegor i en region som vågar satsa? Då kan vi erbjuda dig en spännande roll med stora mandat och lokal påverkan, nu när vi bygger upp vår Automationsavdelning!

Om jobbet
Vi är ett glatt gäng som arbetar i en föränderlig miljö där ingen dag är den andra lik.  Som avdelningschef har du ett helhetsansvar för verksamhetens organisation, resultat och utveckling. Det innebär att du ansvarar för att leda och utveckla din avdelning med fokus på lönsam tillväxt. På ett entusiastiskt och målinriktat sätt driver och utvecklar du såväl affärer och kundrelationer såsom dina medarbetare.

Avdelningen fastighetsautomation består av verksamheter i Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Lycksele. På avdelningen jobbar idag ett antal medarbetare. Till din hjälp har du en nyuppsatt matrisorganisation, som kommer bygga upp och utveckla koncept samt verka som stödfunktion till Bravidas avdelningar inom fastighetsautomation i Norden. 

För att kunna erbjuda våra kunder helhetslösningar har du ett nära samarbete med Bravidas avdelningschefer i Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Lycksele. Tillsammans bidrar ni aktivt till att utveckla verksamheten på orten. Du rapporterar till regionchefen för Norra Norrland och är tillika din närmsta chef.

Mer konkret innebär arbetet:


• Att med utgångspunkt i verksamhetsmål och strategi leda och utveckla avdelningens verksamhet och personal för att uppnå bästa möjliga lönsamhet och tillväxt på orten.
• Kund- och marknadsansvar för avdelningen vilket innebär att förstärka och vidareutveckla relationerna med nuvarande och nya kunder.
• Att ansvara för att projekt följs upp med avseende på arbetsmiljö, kvalitet och ekonomi.
• Att genom engagemang aktivt bidra till ortens, regionens och företagets utveckling

 

Bravida Way – vår egen kultur och vårt arbetssätt. Bravida Way bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång.

Vem är du?

• Du som söker denna tjänst har en högskoleexamen eller annan relevant utbildning
• Goda datakunskaper såsom i Officepaketet då det är centralt i rollen
• Du har minst 5 års relevant erfarenhet inom fastighetsautomation
• Dokumenterad erfarenhet av ledarskap
• Behärskar svenska i tal och skrift obehindrat
• Har goda kunskaper inom ekonomi och administration, då det är centralt i rollen

 

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med projekt- och projektledning, anbudshantering samt vana att förhandla. Likväl som erfarenhet av affärsutveckling och entreprenadjuridik. 

Till rollen som avdelningschef för Automation söker vi dig som älskar att få både medarbetare och affärer att växa. Du är en utvecklingsorienterad och närvarande ledare.

Som person är du duktig på att skapa långsiktiga relationer och ser vinsterna i att samarbeta för att uppnå optimala lösningar. Du har ett kundfokus och drivs av att både tekniskt och affärsmässigt leverera enligt kundens förväntningar. Du är en inspirerande ledare som uppmuntrar dina medarbetare att växa och ta ett stort eget ansvar. Genom att föregå med gott exempel skapar du förtroende.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

 

Vad erbjuder vi dig?

• Möjligheten att vara med att bygga upp tekniken automation samt driva och säkerställa Bravidas utvecklingsinitiativ
• Du kommer kunna påverka mycket, utvecklas och möjlighet till att styra din avdelning då vi verkar som ett ”företag” i företaget

 

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Hur gör vi det? Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt! Du ansvarar för din egen utveckling och med stöd av din chef gör vi det möjligt tillsammans. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi!

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

 

Övrig information

• Startdatum: När kan du? Önskvärt är så fort som möjligt
• Placeringsort: Umeå, Örnsköldsvik eller Skellefteå, resor i tjänst förekommer

 

Vill du vara med och driva den fortsatta utvecklingen av Bravida som branschledande företag? 
Sista ansökningsdag är: 8 november

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se

Ansök nu

HR-partner till ett Bravida i framåtanda

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Sep 30
Vi söker dig som vill jobba i en bred utvecklingsorienterad roll som HR-partner till vår region i Norra Norrland och Malmfälten. Du kommer vara en nyckelspelare i arbetet med att utveckla våra verksamheter och driva tillväxt. Hos oss får du chansen att utvecklas och växa i ett företag som är ledande i sin bransch, tillsammans med engagerade, lösningsfokuserade och kompetenta kollegor. 

Om jobbet
Som HR-partner på Bravida får du möjlighet att arbeta med frihet under ansvar och därmed låta ditt driv och din passion för HR möjliggöra utvecklingen av våra verksamheter utifrån vår övergripande affärsplan. Rollen som HR-partner är en spännande och utmanande tjänst i en utvecklingsorienterad organisation. Du är ett viktigt stöd till regionernas chefer inom hela HR-området, särskilt inom området rekrytering och kompetensförsörjning, som är en viktig del i vår utvecklingsresa. Arbetet innebär arbetsdagar med stor variation och arbetsuppgifter inom områden såsom:


• Chefsstöd
• Verka för att utveckla ledarskapet
• Rekrytering, kompetensutveckling och tillväxt
• Arbetsrätts- och kollektivavtalsfrågor
• Utbildning
• HR-administration
• Utvecklingsprojekt
• Rehabilitering

Vår introduktion består av en blandning mellan online utbildningar och anpassas efter din erfarenhetsnivå. Du kommer också att få följa med en av dina nya HR-partner kollegor och teamet finns alltjämt som ditt stöd.

Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare! Vårt gemensamma arbetssätt i HR-teamet kännetecknas av gott samarbete, stort eget ansvar och ett prestigelöst förhållningssätt. Vårt team består idag av två HR-partners och en HR-chef, och vi alla tillhör Division Nord som sträcker sig från vackra Gotland till fjällvärlden i Kiruna. Vi är ansvariga för olika delar av divisionen med egna regioner och är placerade därefter. Du kommer att ha ansvar för region Norra Norrland och Malmfälten.

Vem är du?

• Du som söker denna tjänst har en personalvetarexamen alternativt en likvärdig utbildning
• Du har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från roller där du arbetat med ett brett HR perspektiv
• Behärskar svenska i tal och skrift obehindrat
• Har mycket goda digitala kunskaper såväl som datakunskaper
• B körkort

Vi ser gärna att du tidigare arbetat i större organisationer som både anställer yrkesarbetare och tjänstemän, och att du har hanterat frågor gällande kollektivavtal. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat med arbetsrättsliga uppgifter.

Som person är du:


• Trygg och förtroendeskapande
• Flexibel
• Ansvarstagande med ett gott självförtroende
• Prestigelös
• Strukturerad och noggrann

Tjänsten passar dig som trivs med att hantera stora och små frågor samt gillar att ta egna beslut, med vägledning av kompetenta kollegor och en närvarande engagerad chef. Vidare har du ett gediget intresse för rekrytering och kompetensförsörjning. För att trivas är det viktigt att du tycker om när det händer mycket och har förmågan att snabbt växla mellan olika frågeställningar och utmaningar.

Vi är vana att leverera högsta kvalitet till våra chefer och medarbetare samtidigt som vi värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?

• Möjligheten att vara med att driva och säkerställa Bravidas utvecklingsinitiativ
• Utvecklas inom många delar av HR-yrket med eget ansvar och delaktighet i intressanta projekt

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Hur gör vi det? Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt! Du ansvarar för din egen utveckling och med stöd av din chef gör vi det möjligt tillsammans. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi!

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

 Övrig information


• Startdatum: Önskvärt 20 december
• Omfattning: Heltid, vikariat 1år
• Placeringsort: Umeå, resor i tjänst förekommer
• Sista ansökningsdag är: 24 oktober

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Ansök nu

Elkonstruktör inriktning entreprenad och automation till Bravida

Elkonstruktör
Läs mer Jun 24
Dagens fastigheter vill man bygga så energisnålt som det bara är möjligt, inte bara byggnadstekniskt sett, utan all teknik bör också vara planerad så att energikostnaderna hålls på en låg nivå. Vi söker dig som vill vara med och möta våra kunders förväntningar på att fastigheten ska få energieffektiva och smarta tekniska lösningar som är enkla att använda. Vi söker en elkonstruktör till vår verksamhet i Umeå!

Om jobbet
Som Elkonstruktör kommer du att utvecklas och arbeta med elkonstruktion med inriktning mot kraft, belysning, tele och säkerhet. Vi arbetar med nybygge, ombyggnader, tillbyggnader och serviceåtaganden. Projekten du kommer att arbeta med varierar både vad gäller storlek och innehåll. De drivs antingen ute på plats hos våra kunder eller in-house i våra egna lokaler.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete med utmanande arbete i ett härligt gäng. Våra projekt är inom elinstallation och service. Vi söker en medarbetare med något års erfarenhet inom konstruktion och gärna elinstallation. Beroende på dina tidigare erfarenheter kan rollens utformning variera.


• Konstruktion inom el och automation
• KNX / Helvar programmering och driftsättning
• Dokumentation

Bravida Way – vår egen kultur och vårt arbetssätt. Bravida Way bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

På El avdelningen i Umeå är vi ca 120 medarbetare fördelade på entreprenad, service och säkerhet. De flesta är montörer/tekniker vilka backas upp av ett gäng kompetenta tjänstemän. Tillsammans är vi ett riktigt bra team som är proffs på just el och säkerhet. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare!

Vem är du?
Vi söker dig som med ditt driv och engagemang kan göra skillnad i vår grupp och bidra till vår utveckling. Vi tror att du har med dig:


• Teknisk utbildningsbakgrund från universitet, högskola eller YH
• Något års relevant arbetslivserfarenhet inom elkonstruktion
• Erfarenhet av arbete i E-plan eller Cadett Elsa

Det är meriterande om du har erfarenhet som elektriker.

Som person har du ett strukturerat arbetssätt med en nyfikenhet för tekniska lösningar, du tycker om att lära dig nya saker. Vidare kan du arbeta självständigt, och i samarbeten med andra har du en god social förmåga som gör att samarbetet fungerar väl. Du är bra på att kommunicera, både muntligt och skriftligt och hanterar svenska och engelska i tal och skrift, så att dina samarbeten och dokumentation blir korrekt.

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vi på Bravida vill att varje medarbetare ska komma välmående och frisk till nästa arbetsdag. Vi vill att det ska vara roligt och säkert att jobba hos Bravida.

Vad erbjuder vi dig?

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi!

Intresserad?

Sista ansökningsdatum:  31 augusti

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Bravida som har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Ansök nu

Serviceelektriker till Bravida i Umeå

Serviceelektriker, installation
Läs mer Apr 23
Är du en serviceinriktad elektriker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en elektriker till vår serviceavdelning i Umeå.

Om jobbet
Som serviceelektriker arbetar du självständigt med teknisk problemlösning nära kunden. Uppdragen är av varierande karaktär och ingen dag är den andra lik! Mer konkret innebär arbetet att du har ansvar för:


• Att planera och samordna serviceuppdrag och övrigt driftunderhåll åt Bravidas kunder
• Utredningar och felsökningar
• Åtgärdsförslag och genomförande
• Daglig kontakt med våra kunder
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravidas El avdelning  i Umeå är vi 120 medarbetare fördelade på entreprenad, service och säkerhet. De flesta är montörer/tekniker vilka backas upp av ett gäng tjänstemän. Tillsammans är vi ett bra team som är proffs på just el. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Just nu befinner vi oss i en spännande fas med många utmanande projekt och söker därför fler serviceelektriker.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är utbildad och ECY-certifierad elektriker med flerårig erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av styr- och reglerteknik. B-körkort är ett krav.

Som person är du trygg i din yrkesroll och har ett förtroendegivande och lösningsorienterat arbetssätt. Du är självgående och trivs med många sociala kontakter. Likaså trivs du med en varierande vardag med många bollar i luften. 

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vi på Bravida vill att varje medarbetare ska komma välmående och frisk till nästa arbetsdag. Vi vill att det ska vara roligt och säkert att jobba hos Bravida.

Vad erbjuder vi dig?

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi!

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 23 maj 2021.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Bravida som har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se

Ansök nu

Ledande montörer inom El till Bravida i Umeå!

Ledande montör, el
Läs mer Dec 17
Är du en erfaren montör inom el som är trygg i dig själv och gillar ordning och reda? Vill du alltid bli lite bättre på det du gör? Bravida strävar alltid efter att vara nummer 1. Vi söker nu ledande montörer till vår El avdelning i Umeå. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Som ledande montör på El entreprenad hos oss på Bravida arbetar du i många olika typer av uppdrag, både i stora projekt och små, korta uppdrag. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, kontrollanter och leverantörer. Ditt arbete är självständigt och du är ansvarig för att varje uppdrag utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Ingen dag är den andra lik!

Som ledande montör har du, tillsammans med våra projektledare, utförandeansvar för våra projekt. Du tillsammans med projektledaren svarar för utförande, bemanning och att den löpande arbetsprocessen följs. Mer konkret kommer dina arbetsuppgifter bestå av:


• Planering av arbetet och den dagliga bemanningen för pågående projekt
• Rapportera fortlöpande till projektledaren
• Ledare för montageteamet
• Att vara delaktig i Bravidas utveckling

 

Bravida i Umeå har avdelningar inom VS, El och Ventilation. På El Entreprenad är vi flera medarbetare som alla är proffs på just el. Vi är vana vid att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. 

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad elektriker med flerårig erfarenhet inom el. Erfarenhet av arbete som ledande montör eller dokumenterad ledarskapsutbildning är meriterande. B-körkort är ett krav.

Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt. För att trivas i rollen bör du vara social och utåtriktad. Du är trygg i dig själv och i ditt ledarskap och har god förmåga att överblicka projekten och agera därefter.

 För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

 

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida

Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare!

Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. Vi arbetar i team och tar hand om våra medarbetare, bland annat erbjuder vi ett antal förmåner, så som friskvårdsbidrag och förmånliga försäkringar.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss: därför ger vi dig tillgång till Bravidaskolan.

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 16 januari 2021. Ansök redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

 Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Ansök nu

Ledande montörer inom El till Bravida i Umeå!

Ledande montör, el
Läs mer Dec 16
Är du en erfaren montör inom el som är trygg i dig själv och gillar ordning och reda? Vill du alltid bli lite bättre på det du gör? Bravida strävar alltid efter att vara nummer 1. Vi söker nu ledande montörer till vår El avdelning i Umeå. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Som ledande montör på El entreprenad hos oss på Bravida arbetar du i många olika typer av uppdrag, både i stora projekt och små, korta uppdrag. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, kontrollanter och leverantörer. Ditt arbete är självständigt och du är ansvarig för att varje uppdrag utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Ingen dag är den andra lik!

Som ledande montör har du, tillsammans med våra projektledare, utförandeansvar för våra projekt. Du tillsammans med projektledaren svarar för utförande, bemanning och att den löpande arbetsprocessen följs. Mer konkret kommer dina arbetsuppgifter bestå av:


• Planering av arbetet och den dagliga bemanningen för pågående projekt
• Rapportera fortlöpande till projektledaren
• Ledare för montageteamet
• Att vara delaktig i Bravidas utveckling

 

Bravida i Umeå har avdelningar inom VS, El och Ventilation. På El Entreprenad är vi flera medarbetare som alla är proffs på just el. Vi är vana vid att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. 

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad elektriker med flerårig erfarenhet inom el. Erfarenhet av arbete som ledande montör eller dokumenterad ledarskapsutbildning är meriterande. B-körkort är ett krav.

Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt. För att trivas i rollen bör du vara social och utåtriktad. Du är trygg i dig själv och i ditt ledarskap och har god förmåga att överblicka projekten och agera därefter.

 För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

 

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida

Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare!

Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. Vi arbetar i team och tar hand om våra medarbetare, bland annat erbjuder vi ett antal förmåner, så som friskvårdsbidrag och förmånliga försäkringar.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss: därför ger vi dig tillgång till Bravidsakolan.

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 16 januari 2021. Ansök redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

 Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Ansök nu

Ventilationsmontörer till Bravida Umeå!

Ventilationsmontör
Läs mer Nov 26
Är du en serviceinriktad ventilationsmontör som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en ventilationsmontör till vår avdelning i Umeå.

Om jobbet
Som ventilationsmontör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag – både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:


• Installation och montering av anläggningar inom ventilation
• Reparationer och underhåll av ventilationsaggregat i olika typer av fastigheter och anläggningar.
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.

Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravida i Umeå har avdelningar inom el, säkerhet, vs och ventilation. På ventilationsavdelningen är vi flera medarbetare som alla är proffs på just ventilation. Vi är vana vid att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har erfarenhet från ventilationsbranschen eller motsvarande teknisk utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av ventilationsplåtslageri och tillverkning av kanaler, injusteringserfarenhet eller OVK-behörighet. B-körkort är ett krav.

Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 4 januari 2021. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Ansök nu

Ledande montör inom ventilation till Bravida i Umeå!

Arbetsledare, ventilation
Läs mer Nov 26
Är du en erfaren ventilationsmontör och är nu redo för nästa steg.som är trygg i dig själv och gillar ordning och reda? Vi söker nu fler ledande montörer till Umeå!

Välkommen med din ansökan!

Om jobbet
Som ledande montör har du utförandeansvar i vårt projekt.  Du tillsammans med projektledaren svarar för utförande, bemanning och samordningen av den dagliga driften och löpande arbetsprocessen. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:


• Planering av arbetet och den dagliga bemanningen för pågående projekt
• Säkerställa att företaget verksamhetsledningssystem följs
• Rapportera fortlöpande till projektledaren
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbete

Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravida i Umeå har avdelningar inom el, säkerhet, vs och ventilation. På ventilationsavdelningen är vi flera medarbetare som alla är proffs på just ventilation. Vi är vana vid att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har sinne för struktur, är utåtriktad och har en stark egen drivkraft. Du kittlas av utmaningen att få vara en del i detta unika projekt och har relvant utbildning för rollen. Du arbetar som ledande montör idag eller har flerårig erfarenhet som ventilationsmontör och är nu redo för nästa steg. Din bakgrund har du som montör och du har även dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta Arbeten. Du är tekniskt intresserad och har ett strukturerat arbetssätt. B-körkort är ett krav.

Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Du är trygg i dig själv och i ditt ledarskap samt har god förmåga att överblicka projekten och agera därefter. Vidare värdesätter vi ditt tekniska intresse förmåga att arbeta på ett strukturerat. 

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 4 januari 2021. Intresserad? Ansök redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Ansök nu

Bravida söker driven HR-partner - Umeå/Skellefteå

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Jul 7
Får du energi av omväxling och snabbt tempo i utvecklingsorienterad miljö? Vill du vara med och driva den fortsatta utvecklingen av Bravida som branschledande företag? Nu söker vi en HR-partner till regionerna Norra Norrland och Malmfälten. Välkommen in med din ansökan!

Om jobbet
Rollen som HR-partner är en spännande och utmanande tjänst i en utvecklingsorienterad organisation. Vårt gemensamma arbetssätt i HR-teamet kännetecknas av gott samarbete, stort eget ansvar och ett prestigelöst förhållningssätt. För att trivas i rollen är det viktigt att du tycker om när det händer mycket och har förmågan att snabbt växla mellan olika frågeställningar och utmaningar.

Som HR-partner har du en bred roll och utgör stöd till regionernas chefer inom hela HR-området, samtidigt som du förväntas aktivt bidra i divisions- och koncerngemensamma projekt.  Bravida befinner sig i en spännande period, där en ny affärsplan kommer att lanseras till hösten. Som HR-partner kommer du att ha en central och viktig roll i att stödja, driva och möjliggöra utvecklingen av våra verksamheter i linje med övergripande affärsplan.

Arbetet innebär arbetsdagar med stor variation och arbetsuppgifter inom områden såsom;


• Chefsstöd
• Arbetsrätt & avtal
• Utbildning
• Rekrytering
• HR-administration
• Utvecklingsprojekt
• Rehabilitering

Placeringsort kan vi tänka oss på något av våra kontor i Umeå eller Skellefteå. Tjänsten kommer att medföra resor, primärt inom dina regioner, Norra Norrland och Malmfälten.

Vem är du?
Vi söker dig som har bred erfarenhet av HR-frågor och är redo för att ta nästa steg i din karriär. Du har ett positivt sätt, är engagerad, prestigelös och tycker om att ge service. Du som söker har akademisk examen som personalvetare eller motsvarande, med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Du trivs i en roll med många kontaktytor och en bred variation av arbetsuppgifter.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida
Bravida har flera år i rad blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare. Vi är en av de bäst placerade entreprenörerna i byggbranschen, vilket vi är mycket stolta över! På Bravida arbetar vi i team och vi uppnår resultat tillsammans. Ett gott arbetsklimat är nyckeln till vår framgång. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner såsom friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar och tillgång till fjällstuga. 

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 9 augusti 2020. Intresserad? Ansök redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Ansök nu

Elektriker till Bravida i Umeå

Installationselektriker
Läs mer Jun 17
Är du en serviceinriktad elektriker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi elektriker, både inom service och entreprenad, till vår elavdelning i Umeå.

Om jobbet
Som elektriker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag. Ingen dag är den andra lik. Jobbet ser lite olika ut beroende på om du är intresserad av att arbeta inom service eller entreprenad men grundläggande innebär jobbet att du kommer att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Mer specifikt kan arbetsuppgifterna handla om:


• Installation och montering av anläggningar inom el
• Reparationer, service och underhåll av elinstallationer i olika typer av fastigheter och anläggningar.
• Utredningar och felsökningar
• Åtgärdsförslag och genomförande
• Daglig kontakt med våra kunder
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.

Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

På el-avdelningen i Umeå är vi 120 medarbetare fördelade på entreprenad, service och säkerhet. De flesta är montörer/tekniker vilka backas upp av ett gäng tjänstemän. Tillsammans är vi ett riktigt bra team som är proffs på just el och säkerhet. Hos oss får du, förutom en schyst arbetsplats med härlig stämning och trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Just nu befinner vi oss i en mycket positiv fas med massa energi vilket också innebär också att vi behöver bli fler. Därför söker vi nu fler elektriker, både inom service och entreprenad.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är utbildad och ECY-certifierad elektriker med flerårig erfarenhet från yrket. B-körkort är ett krav. Som person är du driven, strukturerad och sammarbetsvillig. Du trivs i ett arbete som innebär många kontaktytor och där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. 

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 19 juli. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. 

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Ansök nu

Projektledare inom VS till Bravida i Umeå

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Feb 27
Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en projektledare inom vs till Umeå.

Om jobbet
Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att:


• ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
• utveckla och bevara kundrelationer
• arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• leda och engagera medarbetare
• vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

Som projektledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

Bravida i Umeå har tre avdelningar, vs, el och ventilation. Samarbetet är gott och målsättning är att i huvudsak åta oss projekt och uppdrag som omfattar samtliga teknikområden. På vs-avdelningen är vi 45 montörer, som backas upp av fem projekt-/serviceledare, en kalkylator, en administratör och avdelningschef. Tillsammans är vi ett bra team som är proffs på just vs. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Just nu befinner vi oss i en spännande fas med många utmanande projekt, därav söker vi nu en ny projektledare.

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk utbildning och erfarenhet av rollen som ledare. Erfarenhet från installationsbranschen och arbete inom vvs är meriterande. Som person är du driven och engagerad med ett sinne för kunder och affärer. Du har ett strukturerat och förtroendgivande arbetssätt. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 26 mars. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen "Ansök" nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Ansök nu

Servicetekniker till Bravida i Umeå

Ventilationstekniker
Läs mer Okt 2
Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en till servicetekniker till avdelningen Ventservice i Umeå.

Om jobbet

Som Servicetekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:


• Service av ventilationssystem i fastigheter och anläggningar
• Medverka vid OVK-besiktningar
• Driftsättning av ventilationssystem
• Injusteringar av luftflöden i ventilationsanläggningar
• Daglig kontakt med våra kunder

Du kommer att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer

Som Servicetekniker på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och intresse. Det du känner dig osäker med och vill lära dig mer om hjälper vill till med genom intern utbildning tillsammans på avdelningen eller externa utbildningsmöjligheter.

Bravida i Umeå är i en spännande fas! Med nytänk, smarta lösningar och drivna medarbetare ligger avdelningen i framkant, allt för göra kunden nöjd. På avdelningen arbetar ett stabilt gäng som alla är proffs på just, styr & regler, kyl, fastighetsförvaltning och ventilationsservice. Här värnar vi arbetsglädje likväl som högsta kvalitet. Just nu är uppdragen många och vi behöver bli fler, därav söker vi en ny servicetekniker till gänget. 

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk utbildning och flerårig erfarenhet inom ventilation. Som person är du noggrann, målinriktad och har ett strukturerat arbetssätt. Du har kunden i fokus och brinner för service. B-körkort är ett krav. Erfarenhet inom Fastighet/driftteknik är ett stort plus.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida är vi ärliga, lojala, och håller det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs och ventilation, men vi är också ledande leverantör av integrerade säkerhetssystem och brandskydd. Med smarta kundlösningar, egen produktutveckling och support dygnet runt kan vi ta hand om din säkerhet. Bravida erbjuder rätt säkerhetsnivå till rätt kostnad för alla kunder.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare med stora möjligheter för dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, , subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 2 november. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Ansök nu

Ventilationsmontörer till Bravida i Umeå

Ventilationsmontör
Läs mer Aug 15
Är du en serviceinriktad ventilationsmontör som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi två ventilationsmontörer till vår avdelning i Umeå.

Om jobbet
Som ventilationsmontör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag, både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:


• Installation och montering av anläggningar inom ventilation
• Reparationer och underhåll av ventilationsaggregat i olika typer av fastigheter och anläggningar.
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.

Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

På Bravida i Umeå är vi 40 medarbetare som arbetar med ventilation. Här är vi vana att leverera hög kvalitet till nöjda kunder! Likaså är vi en trygg arbetsplats där vi värnar delaktighet och arbetsglädje, det ska vara kul att gå till jobbet! Just nu är vi i en expansiv fas med många spännande projekt och därför söker vi ett par nya kollegor. 

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har erfarenhet från ventilationsbranschen eller motsvarande teknisk utbildning samt erfarenhet av ventilationsplåtslageri och tillverkning av kanaler. Erfarenhet av injustering och OVK är meriterande. B-körkort är ett krav.

Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 15 september. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Ansök nu

Serviceelektriker till Bravida i Umeå

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jun 5
Är du en serviceinriktad elektriker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en elektriker till vår serviceavdelning i Umeå.

Om jobbet

Som serviceelektriker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:


• Daglig kontakt med våra kunder
• Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
• Reparationer och underhåll av elinstallationer i olika typer av fastigheter och anläggningar.
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.

Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.

Bravida i Umeå är i en expansiv fas med många spännande projekt. På el-avdelningen är vi ca 120 medarbetare och nu söker vi en ny kollega till filialen El-service. Här är vi ett stabilt gäng på ca 45 medarbetare som är vana vid hög kvalitet och nöjda kunder! Vi är en trygg arbetsplats där vi värnar delaktighet och arbetsglädje, det ska vara kul att gå till jobbet!

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är utbildad och ECY-certifierad elektriker med flerårig erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom service. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 1 juni.

Passar du in på profilen? Skicka in din ansökan redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Ansök nu

Bravida i Umeå söker en Serviceledare inom ventilation

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Maj 21
Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en serviceledare till avdelningen Ventservice.


Om jobbet
Rollen som serviceledare på Bravida innebär att du ansvarar för serviceuppdrag från kundbearbetning, försäljning och leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:


• Att utveckla och bevara kundrelationer
• Att ansvara för avtal och ekonomiska resultat, teknisk kvalitet och dokumentation i uppdrag
• Arbete med bland annat inköp, resursplanering, kalkylering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• Att leda och engagera medarbetare
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

Som serviceledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och intresse.
Bravida i Umeå är i en spännande fas! Med nytänk, smarta lösningar och drivna medarbetare ligger avdelningen i framkant, allt för göra kunden nöjd. På avdelningen arbetar ett stabilt gäng som alla är proffs på just, styr & regler, kyl, fastighetsförvaltning och ventilationsservice. Här värnar vi arbetsglädje likväl som högsta kvalitet. Just nu är uppdragen många och vi behöver bli fler, därav söker vi en ny serviceledare till gänget. 
Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk utbildning och flerårig erfarenhet inom ventilation. Som person är du noggrann, målinriktad och har ett strukturerat arbetssätt. Du har kunden i fokus och brinner för service. Du är intresserad av människor och att leda andra, erfarenhet av arbete som ledande montör eller annan form av arbetsledare är meriterande. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida är vi ärliga, lojala, och håller det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs och ventilation, men vi är också ledande leverantör av integrerade säkerhetssystem och brandskydd. Med smarta kundlösningar, egen produktutveckling och support dygnet runt kan vi ta hand om din säkerhet. Bravida erbjuder rätt säkerhetsnivå till rätt kostnad för alla kunder.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare med stora möjligheter för dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 21 juni. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Ansök nu

Nyutexaminerad ingenjör

Entreprenadingenjör
Läs mer Jan 4
Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en Entreprenadingenjör till vår elavdelning i Umeå. Tjänsten passar dig som är utåtriktad, har ett gediget intresse för teknik men som är lite mer administratvt lagd. Vi ser mer än gärna kvinnliga sökanden!

Om jobbet             
Bravida är i en expansiv fas med många spännande och utmanande projekt. För att hänga med i utvecklingen söker vi nu en entreprenadingenjör som kan tillföra ny energi och kompetens till vår elavdelning. Som entreprenadingenjör har du en nyckelroll i våra projekt där du bistår med teknisk kompetens och finns med från planering till avslut. Mer konkret innebär arbetsuppgifterna följande:


• Vara samordnande vid entreprenadprojekt.
• Vara insatt och följa upp kontraktfrågor utifrån avtal och AF-delar.
• Bistå projektledare med planering, beredning, riskhantering, förandling med beställare, konsulter, leverantörer, UE och kunder.
• Ta fram underlag för hinder och störning (ÄTA), samt uppmäksamma projektledaren om avvikelser i ett tidigt skede.
• Bistå vid framtagande av kalkyler och ekonomiska prognoser.

På sikt ser vi att du har ambitionen att fortsätta utvecklas inom Bravida.

Vårt erbjudande
Bravida är en stimulerande arbetsplats med spännande och utmanande uppgifter. Bolaget tror på individens förmåga och satsar mycket på kompetensutveckling. Vill du utvecklas och växa är vi beredda att satsa på dig!

I rollen som entreprenadingenjör erbjuder vi dig att parrallet med ditt ordinarie arbete delta i Bravidas egna utvecklingsprogram, BraIngenjör. Det är en form av traineeprogram som löper under ett år och som vänder sig till unga talanger som är ny i arbetslivet och är taggad på en karriär i Bravida. Genom programmet BraIngenjör kastas du rakt in i Bravidas värld och får möjlighet att lära dig mer om branschen och bolaget. Du får utbildning inom affärsmannaskap och ledarskap och en möjlighet att skapa ett betydelsefullt nätverk inom Bravida.

Vem är du?     
För att trivas i rollen som entreprenadingenjör, och kunna tillgodogöra dig programmet BraIngenjör, krävs ett stort intresse för teknik och en vilja att satsa på en framtid inom installationsbranschen. Du är driven, nyfiken och genom ett prestigelöst sätt villig att lära av andra. Du trivs med en varierande arbetsvardag med många kontaktytor där du ofta är ute på projekt och i verksamheten. 


• Utbildningsmässigt söker vi dig som har studerat på yrkeshögskola till entreprenadingenjör, energiingenjör eller motsvarande.
• Som person har du ett gediget intresse för både el, vs och ventilation. Praktisk erfarenhet från installationsbranschen är meriterande.
• Du är resultatinriktad och affärsmässig och värderar framdriften lika högt som god kvalitet.
• Du är uthållig och har förmåga driva projekt ända till målgång.
• Då rollen innebär ett samordningsansvar så är de viktigt att du är strukturerad och har kapacitet att vara engagerad i många projekt samtidigt. Likväl krävs förmåga att balansera mellan helhetsperspektiv och detaljfokus. Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar. Som stor arbetgivare har vi stor kapacitet. 

Vi skapar stora resultat - Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.
Här är du en i gänget - På Bravida råder en vänlig miljö, vi tar hand om varandra och jobbar i team. 
När du växer, växer vi - Med hjälp av kunskapsöverföringen i det dagliga arbetet och Bravidaskolans många internutbildningar utvecklas både du och företaget.

Som medarbetare erbjuds du också ett antal förmåner så som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

Intresserad?
Låter det spännande? Passar du in på profilen? Ansök till tjänsten redan idag! Sista ansökningsdag är den 4/2. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Följ oss gärna på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Ansök nu