Mobile Partner Sweden AB jobb i Umeå

Hitta lediga jobb hos Mobile Partner Sweden AB i Umeå. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Umeå.

IT-tekniker sökes

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Nov 24
Vill du arbeta som It-tekniker på ett företag som är på frammarsch, som verkar på den lokala marknaden? Är du flexibel, självgående och lösningsorienterad? Då kan du vara rätt person för oss. Varmt välkommen med din ansökan!
Mobile Partner erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande jobb i en snabbfotad atmosfär där ingen dag är den andra lik, vi arbetar med smarta lösningar, skarp service och stor passion!
Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta nära våra företagskunder och hantera både IT och telekomrelaterade ärenden för att upprätthålla den dagliga driften i moln och on-premise lösningar.
Några av de system du kommer att administrera är Microsoft 365, Azure, Telavox och Lynes. Du kommer även att jobba med infrastruktur t.ex. brandväggar, switchar, Active Directory, Windows Server, deployment av datorer, samt med hantering/felsökning av hårdvaror såsom PC/Mac-datorer, bildskärmar, konferensutrustning mm.
Arbetet innebär direkt slutkundskontakt, både i form av användarstöd på plats, via ärendehantering och telefon.
Du genomför självständigt felsökning, konfigurationsförändringar och beställningar på inkommande ärenden, Du kommer att ingå i ett team av IT-tekniker.
Din profil
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av teknisk support eller kundtjänst då det skulle underlätta i din utveckling men det är inget krav. Huvudsaken är att du uppvisar engagemang och vill lära dig! Du startar din resa hos oss med en gedigen grundutbildning där du får de verktyg du behöver för att känna dig trygg med arbetsuppgifterna och din roll.
Din personlighet, ditt intresse för teknik, erfarenhet och ditt driv att självständigt utveckla dig är viktigare än din utbildningsbakgrund.
Vi söker dig som gillar att göra det där lilla extra för kunden och dess personal,
Kundupplevelsen och kundnöjdheten är otroligt viktig och det är därför en förutsättning att du motiveras och brinner för att överträffa kundens förväntningar i alla lägen.
Det krävs att du har lätt att uttrycka dig i svenska och engelska både i tal och skrift.
B-körkort är ett krav.
Om oss
Vi har förmedlat tjänster och produkter inom tele- och datakommunikation i över 12 år och tillsammans har vi anställda på bolaget över 150 års erfarenhet av att arbeta med telefoni, IT och smarta tjänster. Vi har idag vårt huvudkontor i centrala Umeå och kontor i Skellefteå och Sundsvall. Vi hjälper företag att bygga en genomtänkt struktur med allt ifrån det enskilda abonnemanget till den komplexa IT-miljön.
Vi ser oss som en långsiktig samarbetspartner där hög service, bred kompetens och god moral är våra ledord. Vi har idag ca 900 kunder från Malmö i söder till Kiruna i norr, men där majoriteten av kunderna finns i vårt närområde. Utöver de nationella kunderna har vi även internationella kunder där vi har levererat nordiska växel och abonnemangslösningar, allt utifrån kundens behov

Ansök nu

Key Account Manager sökes

Key account manager
Läs mer Aug 23
Om Mobile Partner
Vi har förmedlat tjänster och produkter inom tele- och datakommunikation i över 12 år och tillsammans har vi anställda på bolaget över 100 års erfarenhet av att arbeta med telefoni, IT och smarta tjänster. Vi har idag vårt huvudkontor i centrala Umeå och kontor i Skellefteå och Sundsvall. Vi hjälper företag att bygga en genomtänkt struktur med allt ifrån det enskilda abonnemanget till den stora växellösningen. Vi ser oss som en långsiktig samarbetspartner där hög service, bred kompetens och god moral är våra ledord. Vi har idag ca 800 kunder från Malmö i söder till Kiruna i norr, men där majoriteten av kunderna finns i vårt närområde. Utöver de nationella kunderna har vi även internationella kunder där vi har levererat nordiska växel och abonnemangslösningar, allt utifrån kundens behov.
Om tjänsten
Vi söker dig som gillar att göra det där lilla extra för kunden. Som Key Account Manager hos oss handlar det om att ansvara för hela säljprocessen, från att boka in kundmöten till att genomföra affärer och upprätthålla riktigt goda kundrelationer. Du kommer utföra både såväl ny- som merförsäljning i syfte att både öka kundbasen och även tillgodose befintliga kunders behov med nya erbjudanden och lösningar. Kundupplevelsen och kundnöjdheten är otroligt viktig och det är därför en förutsättning att du motiveras och brinner för att överträffa kundens förväntningar i alla lägen. Mobile Partner kan erbjuda dig ett spännande, utvecklande och varierande jobb i en snabbfotad atmosfär där ingen dag är den andra lik, med smarta lösningar, skarp service och stor passion!
Din profil
I denna tjänst ser vi att du har några års erfarenhet från B2B försäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning inom Telecom, IT, eller liknande. För att lyckas i denna tjänst tror vi att du brinner för kundkontakter, affärer och viljan av att hålla en hög servicenivå med kunden i fokus. Du blomstrar i tävlingsinriktade miljöer, har god systemvana och är vass på att kommunicera i både tal och skrift. Du har ett strukturerat arbetssätt, gillar ordning och reda samtidigt som du trivs med dagar som innefattar högt tempo. Du är initiativrik, självgående och besitter ett eget driv som gör att du får saker och ting att hända. B-körkort är ett krav.

Ansök nu

Ekonomiassistent sökes

Ekonomiassistent
Läs mer Jul 17
Vill du arbeta med ekonomi i ett företag som är på frammarsch, som verkar på den lokala marknaden och där ingen dag är den andra lik? Är du flexibel, driven och relationsskapande i ditt sätt att vara? Då kan du vara rätt person för oss. Varmt välkommen med din ansökan!
Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent hos oss kommer du arbeta närmast ekonomiansvarig och övrig ledning i bolaget. Ditt huvudsakliga fokus är att arbeta med koncernens ekonomi och administration med allt från löpande bokföring upp till bokslutsnivå, lönehantering, provisionsutbetalningar, kundfakturering, leverantörsfakturor, rapporter och annan sedvanlig ekonomiadministration. Förutom ekonomiarbete kommer du också hantera administration som exempelvis inköp av produkter, intern dokumentation, kvalitetssäkring samt underhåll och administration av ordrar.
Din profil
I denna tjänst är det viktigt att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Din utbildningsbakgrund är inte avgörande, men vi tror att du har någon sorts ekonomisk utbildning eller påbyggnad inom ekonomi. Har du arbetat på redovisningsbyrå eller ett mindre företag där du fått arbeta brett inom ekonomi, är det mycket meriterande. Vi tror alltså att du har några års erfarenhet av ekonomiarbete och administration. Har du erfarenhet inom Telekom är detta ett stort plus. Det är även meriterande om du tidigare arbetat med lönehantering. För att vi ska trivas tillsammans är det viktigt att du är en driven person med god initiativförmåga och Vi har högt i tak på våra kontor och för oss är det viktigt att även du bidrar till teamet på det sociala planet. Hos oss får du stor frihet under ansvar och vi hoppas att du trivs med en sådan vardag. Rollen kräver vidare att du är bra på att skapa och bibehålla relationer, så din sociala förmåga kommer vara jätteviktig, samtidigt som det är viktigt att du självklart är noggrann och strukturerad när du tar dig an uppgifter.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Account Manager

Utesäljare
Läs mer Sep 15
Om oss
Mobile Partner förmedlar tjänster och produkter inom tele- och datakommunikation till företag. Vi hjälper våra kunder att bygga en genomtänkt struktur med alltifrån det enskilda mobilabonnemanget till den stora växellösningen. Vi ser oss som en långsiktig samarbetspartner för våra kunder där hög service, bred kompetens och god moral är våra ledord. Vi finns idag på två orter, Umeå och Sundsvall. Huvudkontoret finns på Rådhusesplanaden i centrala Umeå.

Om tjänsten
Vi söker dig som gillar att göra det där lilla extra för kunden. Som Account Manager hos oss handlar det om att ansvara för hela säljprocessen, från att boka in kundmöten till att genomföra affärer och upprätthålla riktigt goda kundrelationer. Du kommer utföra både såväl ny- som merförsäljning i syfte att både öka kundbasen och även tillgodose befintliga kunders behov med nya erbjudanden och lösningar. Kundupplevelsen och kundnöjdheten är otroligt viktig och det är därför en förutsättning att du motiveras och brinner för att överträffa kundens förväntningar i alla lägen. Mobile Partner kan erbjuda dig ett spännande, utvecklande och varierande jobb i en snabbfotad atmosfär där ingen dag är den andra lik, med smarta lösningar, skarp service och stor passion!


Din profil
I denna tjänst ser vi att du har några års erfarenhet från B2B försäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning inom Telecom, IT, eller liknande, men inget krav. För att lyckas i denna tjänst tror vi att du brinner för kundkontakter, affärer och viljan av att hålla en hög servicenivå med kunden i fokus. Du blomstrar i tävlingsinriktade miljöer, har god systemvana och är vass på att kommunicera i både tal och skrift. Du har ett strukturerat arbetssätt, gillar ordning och reda samtidigt som du trivs med dagar som innefattar högt tempo. Du är initiativrik, självgående och besitter ett eget driv som gör att du får saker och ting att hända.


Välkommen med din ansökan!


Din ansökan
Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför snarast möjligt. Dock senast 9/10. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Gustafsson på: 090-100883 eller joakim.gustafsson@mobilepartner.se

Ansök nu

Teknisk support

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Sep 15
Om oss
Mobile Partner förmedlar tjänster och produkter inom tele- och datakommunikation till företag. Vi hjälper våra kunder att bygga en genomtänkt struktur med alltifrån det enskilda mobilabonnemanget till den stora växellösningen. Vi ser oss som en långsiktig samarbetspartner för våra kunder där hög service, bred kompetens och god moral är våra ledord. Vi finns idag på två orter, Umeå och Sundsvall. Huvudkontoret finns på Rådhusesplanaden i centrala Umeå
Om tjänsten
Nu söker vi en teknisk support till vårt kontor i Umeå. Du kommer att ingå i ett engagerat och motiverat team som står inför spännande utmaningar med nya produkter på en expansiv marknad.
Dina arbetsuppgifter
Som teknisk support hos oss kommer din främsta uppgift vara att underlätta så mycket som möjligt för våra kunder. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med vårt säljteam.
Arbetsuppgifter som ingår i rollen är:
- Hantering av inkommande supportärenden, både internt och externt
- Vara med i leverans och projektkoordinering, både internt och externt
- Orderläggning och beställningar
- Administration


Din profil
För att passa i rollen som Teknisk support tror vi att du är en strukturerad person som är lösningsorienterad, serviceminded, prestigelös och tekniskt intresserad. Du har erfarenhet av liknande arbete, att du har förståelse för telekombranschen och dess utmaningar. Du har lätt att skapa förtroende och är en lagspelare. Självklart har du en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Ansök nu

Driven Account Manager sökes

Account manager
Läs mer Jun 11
Tjänsten som Säljare hos oss är en tjänst där det handlar om att ansvara för hela säljprocessen, från att boka in kundmöten till att genomföra affärer och upprätthålla goda kundrelationer. Du kommer utföra både såväl ny- som merförsäljning i syfte att både öka kundbasen och även tillgodose befintliga kunders behov med nya erbjudanden och lösningar. Du kommer även ha fokus på att ha snabba och kvalitativa leveranser av våra lösningar efter kundens behov. Kundupplevelsen och kundnöjdheten är viktig och det är därför viktigt att du motiveras och brinner för att överträffa kundens förväntningar i alla lägen. Mobile Partner kan erbjuda dig ett spännande, utvecklande och varierande jobb i en trevlig atmosfär där ingen dag är den andra lik, med smarta lösningar, skarp service och stor passion!

I denna tjänst ser vi att du har några års erfarenhet från försäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning inom Telecom, IT, eller liknande, men inget krav. För att lyckas i denna tjänst tror vi att du förstår utmaningarna och möjligheterna inom försäljning, är drivande och entusiasmerande, samtidigt som du har ordning och reda samt ett strukturerat arbetssätt. Vidare tror vi att du är kreativ och initiativrik, med en prestigelös läggning. Du brinner för försäljning och blomstrar i en tävlingsinriktad miljö där du får möjlighet att lyfta såväl dig själv som kollegor. Självklart har du god systemvana och är duktig på att kommunicera både i tal och skrift.

Skarp service, stor passion – det är vad som driver oss på Mobile Partner. Sedan 2010 har vi levererat smarta telekom- och växellösningar till företag i hela Sverige, alltid med stor lyhördhet, kompetens och alltid av högsta kvalitet.

Det viktigaste för oss är att anpassa lösningen efter just dig och ditt behov. Oavsett om du är ute efter en växellösning, mobiltelefoni eller bredbandstjänster kan vi på Mobile Partner hjälpa dig. Vi erbjuder tjänster från Sveriges ledande operatörer inom telekom- och växel, däribland Telia, Telenor, Tele2, 3, Telabox, Easy Telefoni, Swyx och A3.

Norrlänningar som vi är, har vi vårt huvudkontor i centrala Umeå men våra kunder finns överallt. Både runt om i Sverige och internationellt.
Vill du veta mer är du varmt välkommen att besöka vår hemsida www.mobilepartner.se

Ansök nu