Academic Work Sweden AB jobb i Umeå

Hitta lediga jobb hos Academic Work Sweden AB i Umeå. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Umeå.

Var med och automatisera Sverige genom Academic Work Academy

Automationstekniker, el
Läs mer Jun 10
Sverige genomgår just nu en av de viktigaste omställningarna i samhället – automatisering! Vill du vara med och öka Sveriges automationsgrad och bidra till att göra Sverige till ett av världens ledande länder inom fastighet- eller industriautomation? Läs mer och sök Academic Works Beckhoff Automation Program som ger dig en stark start på en långsiktig karriär med många arbetsmöjligheter!

OM TJÄNSTEN
Efterfrågan på kompetens inom automation växer i Sverige i takt med att vi nu tar nästa steg till att fullt ut automatisera våra fastighets- och produktionsmiljöer. Många företag har dock utmaningar när det gäller att hitta den här kompetensen. Därför svarar vi nu på den utmaningen genom en intensivutbuildning på 12 veckor, med tillsvidareanställning och färdiga uppdrag hos Northvolt som medverkat i framtagandet av programmet.

Beckhoff Automation-programmet öppnar dörren till betydande möjligheter inom industri- och fastighetsbranschen. Med sina avancerade lösningar och teknologier kombinerar Beckhoff modern styrteknik med flexibla och skalbara automationssystem. Detta ger verktygen för att öka effektiviteten och driva innovation i både fabriker och byggnader.
Efter examen väntar spännande uppdrag där du kan fortsätta utvecklas och bidra till innovativa projekt.

Som Automationsingenjör kan du arbeta i en mängd olika roller och branscher och programmet förbereder dig inför att erhålla en bred grund inom automation för att sedan specialisera dig inom industri eller fastighet beroende på vilket företag du hamnar på uppdrag hos. I Skellefteå får du möjlighet att börja på uppdrag hos Northvolt en av Europas största batterifabrik och under programmet specialisera dig mot industriautomation.

Arbetsuppgifterna för en automationsingenjör inom industri kan variera beroende på företagets behov och projektet, men några vanliga arbetsuppgifter inkluderar:

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Programmera robotar och maskiner i syfte att automatisera processer
* Säkerställa att installationer sker på rätt sätt
* Genomföra testning, driftsättning och underhåll


VI SÖKER DIG SOM
- Är över 18 år
- Har goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt
- Har klarat de två inledande testerna med fokus på förmågor
- Har ett genuint intresse för Teknik och automatisering
- Uttrycker stark motivation för programmet
- Innehar B-körkort

För att ha fallenhet för konsultrollen behöver du ingen tidigare erfarenhet, men du måste ha rätt förmågor, personliga egenskaper och engagemang att påbörja din nya karriär. Du kommer därför börja processen med att göra två tester med fokus på förmågor.

INFORMATION OM UTBILDNINGEN

Metodiken under utbildningen är baserad på Accelerated Learning, en snabb väg för dig som söker en ny karriär och motiveras av en spännande utmaning. Pedagogiken fokuserar på praktiskt lärande med högt tempo. Teorisessionerna är korta, tempot är högt och fokus ligger på praktiska övningar samt kontinuerlig feedbackdialog. Efter utbildningen kommer du besitta kunskap i PLC-programmering, ellära, mätteknik och reglerteknik.

VIKTIGA DATUM


* Digital välkomstträff inför utbildning: 23 september
* Förstudieperiod: 23 september – 20 oktober
* Utbildningsstart: 21 oktober
* Examensdag: 24 januari
* Studieuppehåll: Vecka 52-1
* Omfattning: Heltid, schemalagd undervisning vardagar kl: 09.00-17.00
* Utbildningsort: Malmö, med möjlighet att delvis delta på distans
* Arbetsort efter avslutad utbildning: Skellefteå


Utbildningen kräver ca. 2-3 veckor av obligatoriska tillfällen på plats i Malmö, detta oavsett boende- och arbetsort. Under dessa tillfällen kommer Academic Work stå för boende och resa för alla konsulter som behöver resa och övernatta i Malmö. Datum för detta kommer presenteras inom kort och i dialog med rekryterare under processen.

ROLLEN SOM TEKNIK-KONSULT

Efter utbildningen kommer du att bli anställd som teknik-konsult genom Academic Work och arbeta på uppdrag hos Academic Works kunder, i detta fall ett av Europas största batterifabriker i Skellefteå. Med din kompetens inom Automationsingenjör kan däremot, beroende på behov hos slutkund, befattningar, företag och storleken på potentiella uppdragsgivare att variera och det är viktigt att du i rollen som konsult är öppen för det.

PRAKTISK INFORMATION


* Rekryteringsprocessen: Vi arbetar utifrån löpande urval och processen består av både tester och totalt tre intervjuer. Öka därför dina chanser att få en plats genom att söka så snart som möjligt!
* Sök till Academy genom att klicka på ”Ansök här". Du kommer i ett nästa steg få tester skickade till dig.
* Har du specifika frågor kring Academy och utbildningen besvaras dessa på vår Academymail under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen.

Ansök nu

Prisstrateg till Martin & Servera i Umeå!

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Jul 9
I samarbete med Martin & Servera söker vi på Academic Work en engagerad och noggrann person som vill bli en del av deras team av affärsstöd. Om du trivs med att arbeta självständigt och har ett öga för detaljer, ansök redan idag! Vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Som affärsstöd hos Martin & Servera kommer du att arbeta nära säljarna över hela landet. Du kommer att vara placerad i Umeå med möjlighet till hemarbete någon dag i veckan. På Martin & Servera blir du en viktig del av ett sammansvetsat team. I rollen kommer du bland annat:
- Administrera och lägga in artiklar i affärssystemet
- Skapa kampanjer
- Hantera prisjusteringar och rabatter
- Administrera inkommande offerter och skapa kundavtal
- Hantera sortimentsförändringar och leverantörsrabatter
- Genomföra genomlysning av kundregister och inaktivera

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med start i Juni. Om samtliga parter känner sig nöjda med samarbetet finns det goda möjligheter till förlängning. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
- Har god datavana och erfarenhet av att arbeta i olika datasystem
- Har mycket goda kunskaper i Excel
- Har en ekonomisk bakgrund
- Har ett sinne för analys och matematik
- Kan obehindrat kommunicera på svenska i tal och skrift, då språket förekommer i det dagliga arbetet

Det ses som meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom restaurangbranschen

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Flexibel
- Analytisk förmåga
- Initiativtagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Martin & Servera Här!

Ansök nu

Projektingenjör med inriktning tidsplanering i Umeå!

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Jul 5
Vill du vara med i ett av Trafikverkets största infrastrukturprojekt? Norrbotniabanan, en järnväg för snabbare, säkrare och mer miljövänliga resor och transporter! Tillsammans med en mycket kompetent arbetsgrupp får du möjligheten att både utveckla och utvecklas.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning en tidplanerare som ska arbeta nära projektverksamheten med Norrbotniabanans och delprojektens tidplaner. Arbetet innebär att uppdatera, analysera och samordna tidplanerna samt att samordna arbetssätt och rapportering. I den här rollen är du anställd på enhet stab och arbetar nära övriga funktioner inom staben samt projektverksamheten.

Som tidplanerare deltar du i att uppdatera, åskådliggöra och kommunicera program- och projekttidplanerna. Du är ett operativt stöd till projektledare och andra i organisationen.

Du erbjuds


* Ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap, Excel och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande och om våra konsulters upplevelse av att arbeta på Trafikverket här.


ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Upprättande och teknisk kvalitetssäkring av tidplaner
* Avstämningar och justeringar av tidplaner
* Aktivt deltagande på projektmöten eller liknande
* Identifiering av tidskritiska aktiviteter och tidsrisker och lyfta dem för åtgärd
* Hålla utbildningar i tidplanering inom programmet


VI SÖKER DIG SOM
- Har minst högskoleutbildning om 180 hp eller annan utbildning inom teknik eller annat område som vi bedömer relevant
- Har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken
- Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet
- Har B-körkort

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av att arbeta med tid- eller resursplanering
- Erfarenhet av att arbeta i tidplanerarverktyget Primavera P6

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Målmedveten
- Ordningsam
- Ansvarstagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Tågvärdar till SJ Norrlandståg Umeå

Tågvärd/Tågvärdinna
Läs mer Jul 3
I snart 170 år har vi på SJ fört människor närmare varandra och bundit samman landet. Det är ett arv SJ värdesätter, men resan har bara börjat. Tillsammans skapar SJ dagens?– och morgondagens resande. Följer du med? Nu har du chansen att bli en del av teamet på SJ i rollen som tågvärd. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Som tågvärd är du SJs ansikte utåt och bidrar till att deras resenärer får en säker, bekväm och trevlig resa. Du arbetar i team med lokföraren och dina tågvärdskollegor för att ge kunderna en trygg och härlig vistelse på tågen. Tågvärdar kan ha olika roller och arbetsuppgifter men fokus är alltid säkerhet, service och information.

Hur kommer en arbetsdag att se ut?
Som tågvärd på SJ kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen bestå av att ansvara för att ge gästerna bästa möjliga service, se till att gästerna får en bra resa med SJ och ansvara för resenärers säkerhet och trygghet ombord. Du säkerställer giltiga biljetter och hjälper till med anslutningar både i normalt läge och vid störningar. På vissa avgångar blir du försäljningsansvarig i vår bistro alternativt uppvaktar våra resenärer i 1:a klass med personlig service. SJ erbjuder tillsvidareanställning på heltid och du kommer att arbeta oregelbundna tider.

Anställningen startar den 12 september, 2024 med en obligatorisk och betald grundutbildning på 9 veckor. Utbildningen börjar v.38 och kommer att hållas både i Umeå och i Gävle, men även i Stockholm. Gällande utbildning som sker på annan ort bekostas detta av SJ AB sett till både resa och boende.

Under utbildningen får du som blivande tågvärd lära dig hur du erbjuder en god service till kunder, hur du kommer använda digitala arbetsverktyg ombord, samt teknisk kunskap om fordonen. Du kommer också att utbildas i trafiksäkerhet, hantering av oförutsedda händelser för att kunna hantera olika situationer som kan uppstå i rollen. Utbildningen kommer också att ge dig omfattande kunskap om relevanta lagar och bestämmelser för ditt arbete inom järnvägen. Din anställning omfattas av bra fo?rma?ner och ga?llande kollektivavtal.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ge service i världsklass till SJ:s resenärer och skapa en härlig reseupplevelse ombord på tågen
* Ansvara för försäljning, monterdisplay och att fylla på varor i bistron
* Hålla rent och snyggt ombord
* Följa säkerhetsbestämmelser och ordningsregler som gäller för järnvägen samt SJ:s interna föreskrifter


VI SÖKER DIG SOM
Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre där ingen dag är den andra lik. Vi söker efter ytterligare en kommunikativ, ödmjuk och stabil kollega. Vi ser gärna att du har erfarenhet av servicearbete och god generell förståelse för gästservice och säkerhet ombord. För våra resenärers säkerhet behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. För att söka behöver du som lägst ha en fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande som utbildningsbakgrund samt uppfylla kraven nedan.

Särskilda krav på dig som söker är att:
- Vara minst 20 år på grund av utskänkningstillstånd och alkoholförsäljning ombord på tågen.
- Vara fri från betalningsanmärkningar och förekomster i belastningsregistret, SJ genomför en bakgrundskontroll för att skydda sitt varumärke.
- Uppfylla EU:s hälsokrav för järnväg, vilket bl.a. innefattar god syn med färgseende, god hörsel, drogfri. Läs mer här: Hälsokrav för personal med säkerhetskritiska uppgifter som är förknippade med att medfölja ett tåg (TSD-drift) - Transportstyrelsen
- Vara medveten om att SJ genomför slumpmässiga alkohol-och drogtester enligt EU:s riktlinjer för järnväg.

Tjänsten innebär skifttjänstgöring och helgarbete samt regelbunden övernattning på annan ort. Skiften kan sträcka sig från över dygnets alla timmar. På nattåg är arbete förlagt på nattetid och innebär att man kan vara borta 3 dagar i rad. Då arbetstiderna går utanför kollektivtrafiken behöver du på ett obehindrat sätt kunna ta dig till arbetet. Vi ser därför gärna att du bor inom ett nära avstånd till den station du söker till.

Några av förmånerna inom SJ:
- Friskvård, proaktiva insatser för friska och glada medarbetare
- Tågresor, rabatt för dig och familjen på SJ-resor eller luffa med interrail
- Försäkringar, föräldralön, livförsäkring och bidrag vid läkarvård
- Pensionsvård, tjänstepension, löneväxling och pensionsrådgivning
- Erbjudanden, rabatter och erbjudanden från SJ och deras partners

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås. Koncernens 5400 medarbetare i Sverige och Norge bidrar alla till ökat tågresande – framtidens sätt att resa. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, Norge, liksom Skandinaviens huvudstäder och varje dag möts våra kunder och medarbetare på någon av våra 1500 avgångar från över 400 stationer. SJ ägs av svenska staten och har som uppdrag att driva lönsam persontrafik på järnväg.
Läs mer om SJ här!

Ansök nu

Utvecklare till Umeå!

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Jun 18
Vill du vara med och utveckla smarta lösningar inom mekatronik med teknikfokus på mjukvara? Om du dessutom trivs med en bred och omväxlande roll samt möjligheter en global arbetsgivare erbjuder är detta tjänsten för dig! Ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är världsledande på marknaden inom sitt affärsområde med verksamhet och kunder globalt. De drivs av att skapa innovativa lösningar och produkter som ger deras kunder högre effektivitet och hållbara resultat i ett användarvänligt format. Teamet du blir en del av består av flertalet välkommande och seniora kollegor med spetskompetens inom inbyggda system, funktionssäkerhet, reglerteknik och avancerade elektromekaniska och hydrauliska komponenter.

Du erbjuds:
- En möjlighet att utvecklas inom ett ledande och expanderande bolag
- Avancera i din karriär och roll som utvecklare
- En dedikerad konsultchef som ser till ditt välmående och din utveckling inom karriären.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Academic Work och arbetar ute på uppdrag hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Delta i koncept och systemutveckling från idé till färdig produkt
* Bidra i utvecklingsuppgifter inom mjukvara (C eller modellbaserat för inbyggda system) och/eller elektroni
* Test & Validering av mjukvaru-/elektronik-integration för inbyggda system
* Kalibrering och felsökning av befintliga produkter i lab och fält samt prototyptillverkning förekommer


VI SÖKER DIG SOM
- Har en civil- eller högskoleingenjörsexamen eller motsvarande inom mjukvara alt. elektronik, mekatronik eller teknisk fysik med tydlig inriktning mot mjukvara för inbyggda system
- Har mycket goda kunskaper i båda svenska och engelska i tal och skrift, då båda språken förekommer i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har:
- Arbetslivserfarenhet från fordonsindustrin eller liknande
- Teknisk allmänbildning och erfarenhet från att skruva med t.ex. fordon, elektronisk utrustning eller liknande
- Kunskaper inom hydraulik

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Målmedveten
- Ordningsam
- Intellektuellt nyfiken

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Kommunikationsansvarig till Vattenfall!

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Jun 3
Vi på Academic work söker nu en engagerad och driven kommunikationsansvarig till Vattenfalls vindkraftsprojekt i Norrland. Du blir en viktig del av Vattenfalls team och arbetar med att kommunicera och driva projekt framåt. Låter detta intressant? Ansök idag då vi arbetar med ett löpande urval!

OM TJÄNSTEN

I rollen som kommunikationsansvarig kommer du att utveckla och genomföra planer för hur Vattenfall kommunicerar med olika intressenter, som markägare, närboende, kommuner och lokala företag. Du har en varierande arbetsdag med mycket eget ansvar, där du får möjlighet att påverka och bidra till framtidens klimatsmarta samhälle. Du kommer att resa i tjänsten cirka 5-8 dagar i månaden för att finnas på plats ute på projekten.

Vattenfall Vindkraft erbjuder en arbetsplats präglad av engagemang, nyfikenhet och samarbete. Här finns goda möjligheter till personlig utveckling och karriär, och de värnar om en arbetsmiljö som stödjer balansen mellan arbete och fritid.

Du kommer att arbeta som konsult via Academic Work med mycket goda möjligheter till en övergång till Vattenfall om samtliga parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Skapa och genomföra strategiska kommunikationsplaner för Vattenfalls vindkraftsprojekt.
* Bygga och underhålla goda relationer med lokala intressenter.
* Stödja projektledarna vid mediekontakter och hantera pressfrågor tillsammans med vår centrala kommunikationsavdelning.
* Organisera och leda informationsmöten samt svara på frågor från allmänheten och media.
* Samarbeta nära med projektledare och andra projektmedlemmar för att säkerställa projektens framgång.


VI SÖKER DIG SOM
- Har en relevant utbildning på gymnasie- eller högskolenivå.
- Är duktig på att kommunicera på svenska och engelska, både i tal och skrift.
- Har erfarenhet av att hantera mediafrågor och stödja andra i mediekontakter.
- Har erfarenhet av att möta och kommunicera med olika intressenter.

Det är meriterande om du har
- Har kunskap om eller erfarenhet av energibranschen, gärna vindkraft.
- Erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete och arbete i projektteam.
- Har erfarenhet av att kommunikation med myndigheter och kommuner.
- Har utbildning inom eller har arbetat som journalist

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Kommunikativ
- Självgående
- Initiativtagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Studenter se hit! Spännande extrajobb som säljare!

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Jun 18
Vi på Academic Work söker i samarbete med plattformen Go Tellus en student till rollen som säljare. Har du ett brinnande intresse för försäljning, marknadsföring och kommunikation? Då kan det här vara rollen för dig! Urval sker löpande, så tveka inte att skicka in en ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
GoTellus är en innovativ plattform där fokus är att ta itu med klimatfrågor och skapa en hållbar framtid för vår planet. Här möts passionerade individer för att göra en verklig inverkan. Plattformen främjar samarbete och kunskaps delning med målet att påverka ledare och driva positiv förändring.

Som säljare kommer du ha uppdraget att bygga upp ett nätverk av engagerade medlemmar inom hållbarhetsfrågor. I uppdraget kommer man att marknadsföra plattformen och nätverket samt teckna medlemskap. I rollen ingår även arbete med digital marknadsföring och kommunikation samt arbete med potentiella partners inom sponsring samt digitala events.

Du erbjuds ett flexibelt extrajobb vid sidan av dina studier då du själv planerar och strukturerar upp din arbetstid.
Till en början kommer du att arbeta som konsult via Academic Work med goda möjligheter till en övergång om alla parter är nöjda med samarbetet.

VI SÖKER DIG SOM
- Är student och har minst 1 år kvar av dina studier på universitet
- Har ett brinnande intresse för försäljning marknadsföring och kommunikation.
- Har tidigare arbetslivserfarenhet inom B2B försäljning.
- Obehindrat kan uttrycka dig på engelska i tal och skrift då språket kommer att användas i det dagliga arbetet med marknadsföring och kommunikation av plattformen.
- Har goda datakunskaper i huvudsak inom digital mötesteknik.

Det är meriterande om du har ett starkt engagemang och intresse i hållbarhetsfrågor.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Nätverkande
- Affärsinriktad
- Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Maskinkonstruktör sökes till spännande bolag i Umeå!

Maskinkonstruktör
Läs mer Jun 13
Är du en nyexaminerad ingenjör som letar efter nästa utmaning? Har du en vilja att göra verklig skillnad och brinner för att lösa tekniska problem? Här är din chans att bli en viktig del av vår kund och vara med att utveckla framtidens jordbruk som maskinkonstruktör. Ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Vår samarbetspartner är idag ledande i sin bransch och strävar kontinuerligt efter nytänkande processer, högsta kvalité på deras produkter och med kunden i fokus. I rollen som maskinkonstruktör arbetar du med omväxlande arbetsuppgifter och i projekt från start till färdig produkt. Här ingår du i ett familjärt företag och team med god stämning mellan kollegor och avdelningar. Tjänsten är placerad i Umeå.

Du erbjuds:
- En möjlighet att utvecklas inom ett ledande och expanderande bolag
- Avancera i din karriär och roll som konstruktör
- En dedikerad konsultchef som ser till ditt välmående och din utveckling inom karriären.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Academic Work och arbetar ute på uppdrag hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Generera innovativa koncept till att utföra beräkningar och simuleringar
* Utreda och ge förslag till kravspecifikation
* Initiera och analysera tester i labbmiljö
* Arbetet innefattar även vdareutveckling, produktunderhåll och utredning av prioriterade kvalitetsärenden


VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad civil- eller högskoleingenjörsexamen inom maskinteknik eller motsvarande som bedöms relevant för tjänsten
- Kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska
- Har B-körkort

Det är meriterande om du har
- Tidigare erfarenhet av arbete inom en liknande tjänst
- Erfarenhet av arbete eller praktik från industri/ tillverkningsindustri

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Problemlösande
- Strukturerad
- Ansvarstagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Konstruktör till stor arbetsgivare i Umeå!

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Jun 11
Vill du vara med och utveckla smarta lösningar inom mekatronik med teknikfokus på mjukvara? Om du dessutom trivs med en bred och omväxlande roll samt möjligheter en global arbetsgivare erbjuder är den här tjänsten för dig! Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är världsledande på marknaden inom sitt affärsområde med verksamhet och kunder globalt. De drivs av att skapa innovativa lösningar och produkter som ger deras kunder högre effektivitet och hållbara resultat i ett användarvänligt format. Teamet du blir en del av består av flertalet välkommande och seniora kollegor med spetskompetens inom inbyggda system, funktionssäkerhet, reglerteknik och avancerade elektromekaniska och hydrauliska komponenter.

Du erbjuds:
- En möjlighet att utvecklas inom ett ledande och expanderande bolag
- Avancera i din karriär och roll som utvecklare
- En dedikerad konsultchef som ser till ditt välmående och din utveckling inom karriären.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Academic Work och arbetar ute på uppdrag hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Delta i koncept och systemutveckling från idé till färdig produkt
* Bidra i utvecklingsuppgifter inom mjukvara (C eller modellbaserat för inbyggda system) och/eller elektroni
* Test & Validering av mjukvaru-/elektronik-integration för inbyggda system
* Kalibrering och felsökning av befintliga produkter i lab och fält
* Arbeta med prototyptillverkning och montage i lab och fält.


VI SÖKER DIG SOM
- Har en civil- eller högskoleingenjörsexamen eller motsvarande inom mjukvara alt. elektronik, mekatronik eller teknisk fysik med tydlig inriktning mot mjukvara för inbyggda system.
- Har mycket goda kunskaper i båda svenska och engelska i tal och skrift, då båda språken förekommer i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har:
- Arbetslivserfarenhet från fordonsindustrin eller liknande
- Teknisk allmänbildning och erfarenhet från att skruva med t.ex. fordon, elektronisk utrustning eller liknande
- Kunskaper inom hydraulik

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Ordningsam
- Intellektuellt nyfiken
- Målmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Systemutvecklare till spännande uppdrag i Umeå!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 8
Vi på Academic work säker nu en Systemutvecklare för att arbeta med .NET-utveckling. Läs vidare och ansök idag då vi arbetar med ett löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Uppdraget innebär främst vidareutveckling av vår kunds externa webbplats. Vår kunds externa webbplats följer ett regelverk för design. Såväl utvecklingsmiljö som systemplattform är baserad på Microsoftteknologi. Hantering av kod, krav och test sker med Azure DevOps. I uppdraget används GIT för källkods hantering och följer GIT flow som process.
De programspråk som används är Microsoft C# / .NET och Typescript /Javascript Vue (V3).

Utvecklingsarbetet bedrivs i projektform med ett agilt arbetssätt. Samarbetet sker med kravställare, beställare, systemutvecklare och testare. Teamet arbetar med utvecklingssprintar på två veckor.

Du kommer att arbeta ute hos vår kund i centrala Umeå med möjlighet att arbeta hemma någon dag i veckan.
Uppdraget sträcker sig 6 månader med möjlighet till förlängning om alla parter är nöjda med samarbetet.

VI SÖKER DIG SOM
- 1-3 år som konsult inom området, deltagit i eller utfört flertal liknande uppdrag
- Tidigare erfarenhet av utveckling, REST API, .NET core, Vue.js och tailwindcss eller liknande.
- Erfarenhet av agilt utvecklingsarbete och effektiv kommunikation inom denna arbetsform.
- Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har
- Kunskap om CMS
- Erfarenhet av API design med RAML eller OAS
- Erfarenhet från energibranschen, särskilt elnätsaffären och dess processer
Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

2nd line support till stor arbetsgivare i Umeå!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 7
Är du en serviceinriktad tekniker som vill arbeta med 2nd line support? Du kommer ha en nyckelroll mellan vår samarbetspartners kärnverksamhet och IT-funktioner kopplat till detta. Du ingår i ett eller flera team där tillsammans med kollegor skapar goda förutsättningar för hela verksamheten!

OM TJÄNSTEN
I rollen som 2nd line support hos vår samarbetspartner arbetar du inom en samhällsviktig verksamhet, vilket innebär att ditt arbete verkligen bidrar till ett välfungerande samhälle. Du ingår i ett eller flera team tillsammans med kollegor som fokuserar på utveckling inom flertalet områden. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och som vill hjälpa många människor med dina kunskaper.

Ett krav för tjänsten är att arbeta på plats hos vår samarbetspartner.

Du kommer anställas som konsult av oss på Academic Work och om samtliga parter är nöjda med samarbetet kommer du erbjudas en direktanställning av vår samarbetspartner.

Du erbjuds
- Att arbeta hos en samhällsbärande funktion
- Goda möjligheter till kompetensutveckling

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Felsökning och felavhjälpning
* Installation av applikationer och program
* Hantering av beställningar


VI SÖKER DIG SOM
- Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då kommunikation sker på båda språken
- Har relevant gymnasial- eller eftergymnasial utbildning eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdig
- Kan och vill arbeta på plats hos vår samarbetspartner i Umeå

Det är meriterande om du har
- Kunskap eller erfarenhet inom Active Directory, SCCM, Intune, Horizon/Citrix, Videokonferenssystem

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Serviceinriktad
- Kommunikativ
- Samarbetsinriktad

Övrig information:

Start: Omgående eller efter semestern

Omfattning: Heltid

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Business Processing Agent till Umeå!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 7
Är du en person som gillar att ge intern och extern service, en vilja att lära nytt och utvecklas, samt har lätt för att ta till sig nya system? Då är du rätt person för denna tjänst! Academic Work söker åt kunds räkning en Business Processing Agent i Umeå. Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Academic Work sökes åt vår kunds räkning en Business Processing Agent för att stärka teamet i Umeå. I denna roll ingår du i det svenska teamet där din främsta arbetsuppgift är handläggning av finansiella avtal. I arbetet är service och support till våra externa samarbetspartners och interna kunder en naturlig del av vardagen. I rollen kommunicerar du främst via teams, telefon och mejl. Du är även med och driver kundens digitala utveckling i en spännande och föränderlig del av organisationen.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Academic Work och arbetar ute på uppdrag hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Handläggning av finansiella avtal
* Ge service och support till kundens externa samarbetspartners och interna kunder
* Arbetet innefattar även att driva digital utveckling inom organisationen


VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare arbetat inom kundservice
- Är van att arbeta med dator och andra digitala verktyg som ett centralt arbetsverktyg
- Har mycket goda kunskaper i båda svenska och engelska i tal och skrift, då båda språken förekommer i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har
- Tidigare arbetat i en liknande tjänst
- Bor/eller har anknytning till Umeå
- Erfarenhet av att arbeta med finansiell leasing
- Arbetat med förbättring av digital utveckling

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Serviceinriktad
- Problemlösande
- Noggrann

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Domänarkitekt sökes till Umeå!

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Jun 6
Är du en person som gillar att designa och utveckla system, och vill ta nästa steg i din karriär? Då tror vi på Academic Work att du skulle trivas som domänarkitekt hos vår kund där du kommer få leda arkitekturarbetet framåt. Låter detta intressant? Ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
I rollen som domänarkitekt får du möjligheten att bidra med arkitektur i de utmaningar som finns i en större organisation som bara växer, och vill mer. Du kommer att ingå i ett team som arbetar ständigt med att förbättra digitalisering och IT och du kommer att få leda en mindre grupp.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Academic Work och arbetar ute på uppdrag hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Leda arkitekturarbetet inom det tilldelade verksamhetsområdet.
* Identifiera och prioritera behov av arkitekturproduktion inom domänen.
* Ta fram och underhålla arkitekturdokumentation, inklusive metamodeller, verksamhetsmodeller, informationsmodeller och teknikmodeller.
* Samarbeta med andra arkitekter, t.ex. lösningsarkitekter, informationsarkitekter och verksamhetsarkitekter.
* Stödja och skickligöra verksamheten i frågor som rör arkitektur


VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskole- eller universitetsutbildning inom systemvetenskap, datavetenskap eller annan utbildning som bedöms relevant för tjänsten
- Har tidigare erfarenhet inom arkitekturområdet
- Har mycket goda kunskaper i båda svenska och engelska i tal och skrift, då båda språken förekommer i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har:
- Tidigare erfarenhet av arbete i en liknande tjänst och inom en större organisation
- Certifieringar inom arkiturområdena verksamhet, information eller teknik
- Bor/eller har anknytning till Umeå

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Problemlösande
- Strategisk

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Account Manager till Academic Work Umeå!

Account manager
Läs mer Maj 31
Bli en del av vår magiska kultur! Hos oss hittar du inte bara fantastiska kollegor, utan även stor frihet att forma din arbetsdag, grymma stödfunktioner och en attraktiv lönemodell utan provisionstak. Om detta lockar dig så rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan direkt då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Som Account Manager hos oss innebär att du har en social roll med många kontaktytor, här blir du snabbt en del av gänget och arbetar tillsammans med fantastiska kollegor och engagerade ledare på olika avdelningar internt. Men det absolut viktigaste kommer vara att bygga relationer med dina härliga kunder. Hur du driver ditt arbete med dina kunder och affärer är upp till dig, men du kan lita på att vi ger dig verktygen du behöver för att lyckas.

Ditt team och din utveckling
Ditt team består av flera andra Account Managers och en engagerad Team Manager. Våra Team Managers är inte bara ledare, de är också mentorer och coacher och gör allt för att ge dig bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll. Vi tror på din potential och vilja att lyckas och erbjuder dig en omfattande onboarding samt ett career steps program som hjälper dig att nå din fulla potential och utvecklas som Account Manager. Självklart har du hela tiden en hejaklack i ryggen som stöttar dig!

Vi erbjuder:

???? Lönemodell och förmåner: Vi tror på att belöna din prestation. Vår lönemodell ger dig möjlighet att tjäna mer i takt med din framgång. Vi har stor andel individuell provision och inget tak för hur mycket du kan tjäna. Utöver lön erbjuder vi ett generösa friskvårdsförmåner samt flexibilitet för att skapa en bra work life balance.

????Teknisk innovation: Vi satsar stort på att bygga systemstöd i teknisk framkant och utvecklar det tillsammans med vår säljorganisation. Detta kommer hjälpa dig i ditt arbete att skapa goda resultat och framgångsrika kundrelationer.

Som Account Manager hos oss bygger och utvecklar du dina egna kundrelationer. En vanlig dag för dig i rollen innebär:
- Prospektering: Sökandet efter nya kundkontakter hos potentiella bolag som inte samarbetat med oss tidigare, men också bland kunder i vårt befintliga nätverk. Det är här som du verkligen kommer bidra med ditt krut, ”beat yesterday” - anda och nyttja ditt pannben för att nå resultat.
- Säljmöten: Här sker införsäljningen av våra tjänster. Detta inkluderar ”cold calls” där du får visa upp dina säljkunskaper och etablera nya relationer med potentiella kunder. Du bygger goda kundrelation, gör behovsanalyser och lämnar ett starkt avtryck.
- Omvärldsbevakning: För att på ett strategiskt sätt kunna kartlägga våra etablerade kunders framtida behov. Vi kan erbjuda som mest värde när vi förutser kundernas behov och arbetar proaktivt i våra kundrelationer.

För att lyckas som Account Manager bör du


* Ha en hög ambitionsnivå och tycka om ett högt tempo.
* Tycka om att samarbeta och inte vara rädd för att knyta nya kontakter eller att stå i centrum.
* Vara öppen för nya saker och våga utmana dig själv.
* Kunna skapa förtroende i kommunikation med andra på ett ärligt och empatiskt sätt.


VI SÖKER DIG SOM
Har ambition och en vilja att lyckas! Det är inte ditt CV som är mest relevant för oss. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Om du känner igen dig i beskrivningen nedan kan vi vara en bra match:
- Resultatinriktad
- Relationsskapande
- Orädd
- Kommunikativ

Vi ser att du har


* Gymnasiekompetens som lägsta utbildningsnivå.
* Minst ett års arbetslivserfarenhet.
* B-körkort.
* Goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska.


Vår rekryteringsprocess
Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: Ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vårt mål är att erbjuda den bästa arbetsplatsen och vår företagskultur präglas av värme, energi, engagemang, öppenhet och kamratskap. Här finns en genuin vilja att hjälpa varandra, både när vi arbetar mot gemensamma och individuella mål. Vi ser vikten av att skapa starka band och ha roligt tillsammans och har en bred palett av sociala aktiviteter. Från spännande resor och stora fester till spontana After Works, gemensamma frukostar och träning.

Hur är det att jobba på Academic Work?
- Vår kultur på Academic Work
- CSR och miljö på Academic Work
- Rollen som Account Manager
- Instagram @Academic Work
- Facebook @Academic Work
- LinkedIn @Academic Work

Ansök nu

Fastighetsskötare på deltid till Agrisera i Umeå!

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Maj 20
Vi söker nu en Facility Manager till expansiva Agrisera i Umeå. Är du en servicemedveten och problemlösande person som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter? Läs vidare och ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Som Facility Manager kommer du att vara ansvarig för att säkerställa att Agriseras faciliteter och fastigheter fungerar effektivt och säkert för att säkerställa att verksamheten löper smidigt och att anläggningen upprätthåller högsta standard. Du kommer i rollen ha varierande arbetsuppgifter och möjlighet att planera och styra ditt dagliga arbete.

Rollen kommer initialt att vara på 50% med möjlighet till att öka till 100% mot slutet av året.

Du erbjuds
Att få vara en del av en växande och dynamisk organisation som gör stor skillnad inom forskningen och bidrar till att forma framtiden. Agrisera är en del av Olink, ett expansivt företag med en trevlig kultur och stämning där alla är hjälpsamma och där du ges friheten att fatta egna beslut och göra förbättringar. Du kommer att tillhöra det globala Office Management teamet och arbeta i nära samarbete med dina kollegor som finns på andra orter, majoriteten i Uppsala.

Du kommer i denna tjänst att bli anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Kontakt med hyresvärden när det är problem, eller om något behöver fixas eller ändras.
* Se till att det finns reservkraft och ha en plan för vad vi gör om strömmen går länge.
* Dokumentation av arbetsprocesser så att dessa kan följas upp samt utvecklas
* Gå skyddsronder och tittar så att maskiner, belysning, buller och ventilation fungerar som det ska.
* Hantera tillstånd som behövs för byggnaden och se till att de är uppdaterade.
* Se till att värme, ventilation och vatten fungerar som det ska.
* Ta hand om larmanläggningen och se till att allt funkar som det ska.
* Ta hand om sopor och återvinning.
* Hålla koll på brandsäkerheten, fixa saker som behövs, hålla utbildningar och ha utrymningsövningar.


VI SÖKER DIG SOM
- Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- Du är händig och intresserad av fastighetsskötsel
- Du har ett tekniskt intresse

Det ses som meriterande om du har gedigen kunskap om underhålls- och driftsprocesser.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Självgående
- Serviceinriktad
- Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Affärsstöd till Martin & Servera i Umeå!

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Maj 24
I samarbete med Martin & Servera söker vi på Academic Work en engagerad och noggrann person som vill bli en del av deras team av affärsstöd. Om du trivs med att arbeta självständigt och har ett öga för detaljer, ansök redan idag! Vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Som affärsstöd hos Martin & Servera kommer du att arbeta nära säljarna över hela landet. Du kommer att vara placerad i Umeå med möjlighet till hemarbete någon dag i veckan. På Martin & Servera blir du en viktig del av ett sammansvetsat team. I rollen kommer du bland annat:
- Administrera och lägga in artiklar i affärssystemet
- Skapa kampanjer och administrera offerter och avtal
- Hantera prisjusteringar och rabatter
- Administrera inkommande offerter och skapa kundavtal
- Hantera sortimentsförändringar och leverantörsrabatter
- Genomföra genomlysning av kundregister och inaktivera

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med start i Juni. Om samtliga parter känner sig nöjda med samarbetet finns det goda möjligheter till förlängning. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
- Har god datavana och erfarenhet av att arbeta i olika datasystem
- Har mycket goda kunskaper i Excel
- Har ett sinne för analys och matematik
- Kan obehindrat kommunicera på svenska i tal och skrift, då språket förekommer i det dagliga arbetet

Det ses som meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom restaurangbranschen

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Flexibel
- Analytisk förmåga
- Initiativtagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Martin & Servera Här!

Ansök nu

Inkassohandläggare till Umeå!

Inkassohandläggare
Läs mer Maj 28
Har du tidigare erfarenhet av arbete inom finans/inkasso och är redo att ta nästa steg i karriären? Academic Work söker åt kunds räkning en inkassohandläggare i Umeå då de befinner sig i stark tillväxt och står inför spännande utmaningar. Låter detta intressant? Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
I tjänsten som inkassohandläggare kommer du arbeta med att hantera hela indrivningsprocessen, sköta kontakterna med kund, säkerställa att konkurser och obestånd hanteras på bästa sätt samt i förekommande fall företräda SFS i domstol. Du kommer att ingå i ett team på 4 personer som jobbar med svenska inkassoärenden som innefattar daglig kontakt med kunder.

Du erbjuds
- Goda utvecklingsmöjligheter inom en internationell miljö med spännande utmaningar
- Varierande arbetsuppgifter inom ditt område

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande på vår hemsida.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Kontakta kunder som har förfallna fakturor via telefon, brev eller mail. Arbetet innefattar även kontakt med Kronofogden
* Handlägga uppsägningar av avtal, konkurser, rekonstruktioner och likvidationer.
* Handlägga återtag av kunds egendom, ta in bud och även försäljning
* Arbeta i en nordisk organisation vilket innebär samarbete med kollegor i Norge och Finland men även med olika lokala avdelningar i Sverige och krossfunktionellt med till exempel Risk-/Operations-/Sälj avdelningarna


VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare erfarenhet av arbete inom kundreskontra och erfarenhet av kund- eller leverantörskontakt inom leasing/finans eller inkassoverksamhet
- Kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har
- Tidigare erfarenhet av arbete inom en liknande roll.
- Avslutad examen på eftergymnasial nivå inom exempelvis ekonomi

Vi ser det som positivt om du bor eller har anknytning till Umeå då behovet är omgående.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Kommunikativ
- Ansvarstagande
- Strukturerad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Projektingenjör till Investering i Umeå

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Maj 24
Har du eller tar du inom kort examen från en högskole- eller civilingenjörsutbildning och vill bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur söker dig som har talang för koordinering, gillar att jobba administrativt och är intresserad av att arbeta med styrning av investeringsprojekt på väg. Läs mer och sök tjänsten, vi ser fram emot att höra från dig!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör där du stöttar projektledare i komplexa väg - och järnvägsprojekt. Du blir en del av Investering som ansvarar för upphandling, genomförande och uppföljning av huvuddelen av Trafikverkets större ombyggnadsåtgärder och nyinvesteringar.

Du erbjuds


* Ett skräddarsytt utbildningsprogram som har tagits fram i samråd med Trafikverket. Du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik
* Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt
* En unik start på karriären och möjlighet att utvecklas både på ett personligt och professionellt plan


ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation
* Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader
* Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt prognostisering av slutkostnader


VI SÖKER DIG SOM


* Har en teknisk högskoleutbildning om minst 180 hp alternativt annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som relevant för uppdraget
* Har stort driv samt vilja och förmågan att axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter
* Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet
* Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
* Innehar B-körkort


Det är meriterande om du har erfarenhet från projektledning samt från bygg- och anläggningsbranschen, men detta är inget krav.

För att lyckas i rollen ser vi att du har följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Självgående
- Serviceinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Trafikverket erbjuder en modern arbetsplats med spännande utmaningar där du gör nytta för hela samhället! Investering ansvarar för upphandling, genomförande och uppföljning av huvuddelen av Trafikverkets större ombyggnadsåtgärder och nyinvesteringar.

Ansök nu

Office Coordinator till Agrisera i Umeå i Sommar!

Kontorsbiträde
Läs mer Maj 15
Tycker du om att ge förstaklassig service och vill arbeta med varierande arbetsuppgifter? Är du en strukturerad och problemlösande person? Vi söker nu en Office Coordinator till Agrisera i Umeå. Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
I rollen som Office Coordinator kommer du att ha ett övergripande ansvar över Agriseras kontorsservicen på de två siterna i Umeå-området. Du ser över att den standarden som förväntas hålls på arbetsplatsernas allmänna ytor. Rollen är ny i Umeå så den kommer få växa fram då du styr arbetet självständigt och hittar egna vägar. Det gör du genom att koordinera arbetsuppgifter och ha kontakt med externa leverantörer av tjänster, samarbetspartners samt hyresvärd. Fastighetsrelaterade uppgifter ingår som nyckelhantering, förebyggande arbete kopplat till säkerhet och brand.

I rollen ingår även att ta mot interna medarbetare och externa besökare samt administrativt arbete med internkommunikationen. Du kommer även att vara med och anordna och hålla i event. Du kommer att tillhöra det globala Office Management teamet och arbeta i nära samarbete med dina kollegor som finns på andra orter, majoriteten i Uppsala.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ha kontakt med samarbetspartners och leverantörer
* Administrera och delegera vidare felanmälningar
* Se till att lokaler ser trevliga och inbjudande ut
* Ta mot besökare, personal, leverantörer, interna medarbetare från andra delar av världen
* Anordna event


VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet av arbete som receptionist, kontorsassistent, internservice eller liknande
- Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
- Har mycket goda kunskaper i Officepaketet
- Har B-körkort och tillgång till egen bil
Under rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är driven och har ett öga för detaljer.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Serviceinriktad
- Initiativtagande
- Problemlösande
- Flexibel

Övrig information:
- Start: Omgående eller enligt överenskommelse, tjänsten på 100% sträcker sig till och med efter sommaren, därefter finns möjligheter till förlängning men då på deltid.
- Omfattning: Heltid
- Placering: Umeå

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Sommarvikariat som redovisningsekonom till bolag i Umeå!

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 18
Vill du ha ett meningsfullt sommarjobb där du kan använda dina redovisningskunskaper och ge förstklassig service? Vi söker nu en redovisningsekonom för ett sommarvikariat från juni till augusti till vår kund. Låter detta som något för dig? Ansök redan idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Å vår kunds vägnar söker vi nu efter en engagerad redovisningsekonom som brinner för att ge högkvalitativ service. I denna roll kommer du att ansvara för att hantera inkommande betalningar från kunder runt om i Norden. Du kommer att arbeta tillsammans med ett dedikerat team som stöttar varandra och strävar efter att ge den bästa möjliga servicen till våra kunder. Tjänsten är ett sommarvikariat under perioden juni-augusti.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Registrera inbetalningar i olika valutor i diverse system
* Hantera återbetalningar till kunder
* Kundreskontra
* Göra bankkontoavstämningar


VI SÖKER DIG SOM


* Studerar en pågående utbildningen eller har examen i civilekonomprogrammet
* Har god förståelse för affärssystem
* Kan obehindrat kommunicera på både svenska och engelska då språken förekommer i arbetet


Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete på en ekonomiavdelning inom kundreskontra och redovisning eller har erfarenhet av att arbete med utländska valutor.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Självgående
- Serviceinriktad
- Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till läkemedelsföretaget APL!

Biomedicinsk analytiker/BMA
Läs mer Maj 13
APL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, har till uppgift att tillverka extemporeläkemedel som är ett individanpassat läkemedel för en enskild patient, i syfte att förbättra och rädda liv. Många beredningar görs till barn och till vuxna med olika typer av överkänslighet. APL är statligt ägt och en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel och är även en etablerad kontraktstillverkare inom Life science-industrin med resurser för utveckling, tillverkning och analys av läkemedel. APL:s ca 500 medarbetare är verksamma vid fyra tillverkningsenheter runt om i Sverige. Läs gärna mer om APL

Nu söker vi en engagerad och strukturerad mikrobiolog som har intresse av att utvecklas inom APL:s breda och varierade sortiment av läkemedel som gör skillnad för patienter med särskilda behov.

OM TJÄNSTEN

Vi erbjuder
Ett jobb där du blir en del av ett team med god stämning där ni tillsammans löser uppgifterna. APL kännetecknas av en öppen och dynamisk atmosfär med korta beslutsvägar. Affärsmässig, lyhörd, lösningsorienterad och ansvarstagande är de ledord som APLs chefer och medarbetare arbetar efter och för att du ska trivas bör dessa värderingar även passa in på dig.

Alla medarbetare hos APL har en individuell utvecklingsplan och tydliga mål som kontinuerligt följs upp. Detta ger var och en möjligheten att påverka sin situation och bidra till gemensam utveckling.

Tjänsten
På APL i Umeå sitter ca 110 medarbetare och du kommer att bli en del av ett team på 13 personer med roller som både kemister och mikrobiologer som nu väntar på att du blir en del av deras team.

För att ge dig bästa förutsättningar i din roll kommer du att få en gedigen introduktion för att ge dig insyn i olika avdelningar på APL. Du kommer även att få en mentor för att skapa bästa förutsättningar för dig att ta dig an rollen. Det dagliga arbetet innebär till exempel att säkerställa att det inte finns tillväxt av mikroorganismer.
Exempel på arbetsuppgifter:

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Utföra mikrobiologiska tester
* Göra bakteriella kontroller
* Ansvara för hygienmätningar
* Hantera avviktelser
* Arbeta i projekt


VI SÖKER DIG SOM
- Har högskoleutbildning med mikrobiologisk inriktning, t ex Biomedicinsk analytiker eller liknande
- Behärskar mycket god svenska och god engelska i tal och skrift.

Meriterande är om du har erfarenhet av arbete i sterila miljöer samt arbete i GMP och/eller LEAN styrd verksamhet. Vi ser positivt på sökande från/med kopplingar till Umeå då tjänsten är långsiktig.

Innan anställning kommer du att få göra en alkohol-/drogtest och du ska även lämna in ett utdrag ur belastningsregistret.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:


* Samarbetsinriktad
* Strukturerad
* Självgående


Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Brinner du för kundservice? Titta hit!

Nätverksoperatör
Läs mer Maj 2
Vi på Academic Work söker nu i samarbete med Tele2 en engagerad och serviceinriktad individ för att ansluta sig till teamet av nätverksoperatörer i Umeå! Läs mer och ansök redan idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
I rollen som Nätverksoperatör kommer du tillsammans med dina kollegor att arbeta med att avhjälpa signalfel i kabelnätverk hos Tele2:s kunder. Din huvudsakliga uppgift blir att samordna och stödja Tele2:s fälttekniker vid incidentrapporteringar samt underhållsarbete, samt vara den primära kontaktpersonen för Tele2:s kunder och samarbetspartners. Tjänsten är heltid, initialt med en anställning på 6 månader med möjlighet till förlängning. Arbetet utförs främst på kontoret i Umeå med möjlighet till distansarbete.

Du kommer i denna tjänst att bli anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Kontakt med kunder via telefon och mejl
* Boka in besök av tekniker hos kund
* Samarbete med andra enheter inom Tele2
* Fakturering på skador till fastighetsägare
* Delta i utveckling av arbetssätt och rutiner


VI SÖKER DIG SOM
- Erfarenhet av kundservice.
- Erfarenhet av arbete med administrativa uppgifter.
- Förmåga att hantera flera system och processer samtidigt.
- God kommunikationsförmåga på både svenska och engelska.
- Positiv attityd och villighet att lära sig nytt.
- Förmåga att arbeta både självständigt och i team.
- Är teknikintresserad.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Serviceinriktad
- Kommunikativ
- Problemlösningsorienterad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Tele2 Här!

Ansök nu

Studenter se hit! Spännande extrajobb som säljare!

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Maj 3
Vi på Academic Work söker i samarbete med plattformen Go Tellus en student till rollen som säljare. Har du ett brinnande intresse för försäljning, marknadsföring och kommunikation? Då kan det här vara rollen för dig! Urval sker löpande, så tveka inte att skicka in en ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
GoTellus är en innovativ plattform där fokus är att ta itu med klimatfrågor och skapa en hållbar framtid för vår planet. Här möts passionerade individer för att göra en verklig inverkan. Plattformen främjar samarbete och kunskaps delning med målet att påverka ledare och driva positiv förändring.

Som säljare kommer du ha uppdraget att bygga upp ett nätverk av engagerade medlemmar inom hållbarhetsfrågor. I uppdraget kommer man att marknadsföra plattformen och nätverket samt teckna medlemskap. I rollen ingår även arbete med digital marknadsföring och kommunikation samt arbete med potentiella partners inom sponsring samt digitala events.

Du erbjuds ett flexibelt extrajobb vid sidan av dina studier då du själv planerar och strukturerar upp din arbetstid.
Till en början kommer du att arbeta som konsult via Academic Work med goda möjligheter till en övergång om alla parter är nöjda med samarbetet.

VI SÖKER DIG SOM
- Är student och har minst 1 år kvar av dina studier på universitet
- Har ett brinnande intresse för försäljning marknadsföring och kommunikation.
- Har tidigare arbetslivserfarenhet inom B2B försäljning.
- Obehindrat kan uttrycka dig på engelska i tal och skrift då språket kommer att användas i det dagliga arbetet med marknadsföring och kommunikation av plattformen.
- Har goda datakunskaper i huvudsak inom digital mötesteknik.

Det är meriterande om du har ett starkt engagemang och intresse i hållbarhetsfrågor.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Nätverkande
- Affärsinriktad
- Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Kundkommunikatör till stort bolag i Umeå!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 29
Här är rollen för dig som gillar att jobba med sälj och kundkontakt! Du blir en del av ett stort bolag i Umeå där du kommer att få jobba administrativt i olika system, mot både privat och företagskunder där du får utvecklas inom sälj och service. Läs mer och ansök redan idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Du kommer i denna roll att bli en del av ett team med stort fokus på kundservice och sälj. Du får i denna tjänst en fot in i ett större bolag med mycket kompetens och din arbetsplats kommer att vara i centrala Umeå.

Detta är en administrativ roll där stort del av arbetsuppgifterna görs i olika system. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara inom kundservice och på ett trevlig och professionellt sätt erbjuda företagets produkter och tjänster på både inkommande samtal och utåtgående kampanjer

Du kommer i denna tjänst att bli anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ha kundkontakt med företags och privatkunder i olika kanaler, så som telefon, epost och sociala medier
* Ta emot och hantera frågor rörande avtal, faktura och flytt


VI SÖKER DIG SOM
- Tidigare arbetat med kundservice och sälj
- Har slutförd gymnasieutbildning
- Har god datavana samt lätt för att sätta dig in i nya system då du i arbetet kommer sitta i flertalet olika system
- Har goda kunskaper i svenska då det krävs i arbetet

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av administrativa uppgifter så som arbete i faktura- eller affärssystem.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Serviceinriktad
- Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Sommarjobba som vågadministratör hos Ragn-Sells!

Transportadministratör
Läs mer Apr 25
Uppskattar du kundkontakt, har goda datakunskaper och gillar att jobba administrativt? Är du dessutom ordningsam och strukturerad? Då är detta tjänsten för dig! Ragn-Sells är företaget med familjär stämning och engagerade kollegor.

OM TJÄNSTEN
Nu söker vi en vågadministratör till Ragn-Sells Treament & Detox i Umeå på heltid under vecka 26-32. Du kommer ingå i ett familjärt team på plats, där fyrbenta vänner även finns på jobbet. Som vågadministratör är du första kontakt när kunder och chaufförer kontaktar Ragn-Sells anläggningsvågar i regionen. Tillsammans med dina kollegor arbetar du med att väga och kontrollera de fordon och leveranser som kommer till deras anläggningar.

Rollen innebär många kontaktytor med kunder, chaufförer och kollegor runt om på anläggningen.

För att du ska få rätt förutsättningar att lyckas i rollen kommer du få upplärning och alltid ha kolleger på plats som du kan rådfråga.

Du erbjuds
- Ett meriterande och givande sommarjobb
- Att tillhöra ett familjärt bolag med ett härligt arbetsklimat som skapas av kollegorna på plats
- En roll på ett företag med stort fokus på hållbarhet
Du kommer arbeta som konsult via Academic Work. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ansvara för in- och utvägning av fordon på Ragn-Sells anläggningar i Regionen
* Kontrollera att inkommande material har rätt märkning och dokument
* Via telefon väga in de fordon som inte har egna vågkort


VI SÖKER DIG SOM
- Har en pågående utbildning på universitet eller högskola med minst ett år kvar
- Har arbetslivserfarenhet av administration eller service
- Har god vana att hantera officepaketet och orientera dig i olika datasystem
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt, eftersom kommunikation via telefon och mejl är en stor del av rollen
- Kan och vill arbeta v.26-32 över sommaren för att täcka upp sommarens behov

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet inom återvinningsbranschen eller som vågadmininstratör

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Serviceinriktad
- Kommunikativ

Övrig information:


* Start: v.26 med några introduktionspass inför
* Omfattning: Heltid v.26-32
* Arbetstider: 7-16
* Placering: På plats hos Ragn-Sells kontor i Umeå


Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Studerar du maskinteknik och söker projekt över sommarn?

Produktionstekniker, maskin/Produktionstekniker, verkstad
Läs mer Apr 22
Är du en noggrann och driven person som vill applicera dina teoretiska kunskaper i praktiken hos ett globalt skogsföretag? Vi söker nu dig som är intresserad av ett heltidsjobb under juni-september som maskiningenjör hos Komatsu i Umeå! Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Komatsu Forest är en världsledande leverantör av skogsmaskiner och tekniska lösningar för modernt skogsbruk. Företaget är engagerade i att utveckla innovativa produkter som möjliggör effektiv och hållbar skogsavverkning, med fokus på kvalitet, säkerhet och hållbarhet. Vi söker nu dig till en projektanställning, där du tillsammans med två andra och din handledare ska genomföra ett projekt under juni-september.

Arbetet går ut på att du kommer filma och dokumentera Komatsus produktionsprocess i syfte att optimera och effektivisera. Vidare kommer du att hantera materialet och klippa det för att göra processen överskådlig för analyser. I din roll kommer du nära produktionen och lär dig om de olika tillverkningsmomenten.

Du erbjuds
- Utvecklingsmöjligheter hos ett internationellt företag
- Möjligheten att bidra till en hållbar framtid
- En engagerad konsultchef som följer dig under din anställning
- En dedikerad handledare på Komatsu
- Ett meriterande projektarbete och foten in hos en eventuell framtida arbetsgivare
- Ett projekt som sträcker sig över sommaren
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM


* Är student på en eftergymnasial utbildning med inriktning Maskinteknik, alternativt att du tar examen och söker ditt första jobb efter examen
* Har ett intresse för produktionsprocessen
* Kan jobba heltid från juni - början av september
* Kan kommunicera obehindrat på svenska i såväl tal som skrift


Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av liknande arbete

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Noggrann
- Problemlösande
- Strukturerad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Komatsu Forest är sedan 2004 en del i Komatsu-koncernen men har ända sedan 1961 varit synonymt med innovationer och lösningar för ett hållbart skogsbruk. Som en av världens ledande tillverkare av skogsmaskiner är vi verksamma på alla viktiga skogsmarknader runt om i världen. Hos oss hittar du en samarbetspartner du kan lita på och som erbjuder ett komplett utbud av maskiner, tjänster, service och reservdelar för det moderna skogsbruket. Vårt gemensamma engagemang i att förbättra arbetsdagen i skogen bidrar till att skapa de lösningar som behövs för ett hållbart skogsbruk. Tillsammans skapar vi värde inte bara för dig utan även kommande generationer.

Läs mer om Komatsu här.

Ansök nu

Ekonomiadministratör till Norrtåg!

Ekonomiassistent
Läs mer Apr 17
Vill du arbeta med morgondagens hållbara tågtransporter och utveckla tågtrafiken i norrland? Norrtåg växer och behöver stärka upp med en ekonomiadministratör. Låter det intressant? Ansök idag, vi jobbar med ett löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Den regional tågtrafiken är i ett expansivt utvecklingsområde och växer över hela Sverige. Norrtåg är ett litet bolag i en stor verksamhet och har en nyckelroll som motor samt kontaktyta mot operatör, underhållare, fordonsleverantörer och myndigheter. Det yttersta målet är att ha många och nöjda resenärer som erbjuds trafik med hög kvalité.

I samarbete med Norrtåg söker nu vi på Academic Work en ekonomiadministratör för att stärka Norrtågs växande team. I denna roll kommer du att erbjudas ett omväxlande arbete, utföra administrativa uppgifter inom redovisning och övrig administration. Du kommer att vara en viktig del av teamet och bidra till att stärka helheten.

Norrtågs kontor är beläget i centrala Umeå. Som medarbetare på Norrtåg kommer du till ett litet tight team med tiotal kompetenta och drivna kollegor.

Till en början kommer uppdraget vara på 60-75% med möjlighet att gå över på heltid till hösten.

Du erbjuds:
- Möjlighet att vara en del av en växande organisation med en vision för hållbart resande
- En engagerande arbetsmiljö med möjlighet till att sätta din prägel på arbetsdagen

Du kommer att vara anställd som konsult för Academic Work, där du kommer att erbjudas stora möjligheter att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Hantera löpande redovisning och samarbeta nära Norrtågs ekonomiavdelning
* Koordinera kontorets inköp och utgöra en viktig servicefunktion
* Hantera allmänna handlingar enligt de lagar och förskrifter som finns och ansvara för arkivet
* Assistera med statistik och bidra till att sammanställa data
* Delta i förberedelser inför bokslut och andra finansiella rapporteringsuppgifter


VI SÖKER DIG SOM
- Har en relevant utbildning inom redovisning (KYH) eller arbetslivserfarenhet inom ekonomiadministration
- Trivs med att förenkla och underlätta vardagen för många
- Har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Noggrann
- Servicekänsla
- Prestigelös

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Norrtåg är det regionala tågbolaget i Norrland och finansieras av biljettintäkter och de fyra nordligaste regionerna. Norrtåg AB är beställare av trafiken och tillhandahåller fordon och depå till den upphandlade operatören som kör trafiken. Tågtrafiken är en viktig faktor för Norrlands regionala utveckling och ska tillsammans med övrig kollektivtrafik bilda ett väl sammanhållet och attraktivt trafiksystem. Bolaget verkar för att på affärsmässiga grunder, erbjuda samhällsekonomiskt effektiva, attraktiva och långsiktigt hållbara resmöjligheter för de som bor i, verkar i eller besöker regionen. Läs mer om vår verksamhet via www.norrtagab.se

Ansök nu

Student till heltidsjobb i sommar!

Servicetekniker, tåg
Läs mer Apr 24
Här är tjänsten för dig som är student och vill tjäna extrapengar i sommar! Du kommer du att ingå i en tight grupp av reparatörer som tillsammans hjälps åt att arbeta med underhåll av tåg. Rollen innebär att du kommer att vara en hjälpande hand och stöttar teamet med enklare uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag för att öka dina chanser.

OM TJÄNSTEN
Euromaint ligger på Västerslätt i Umeå och erbjuder tekniskt underhåll på passagerartåg. De behöver nu förstärkning under sommaren med enklare uppgifter under veckorna v. 25-32.

Du kommer att jobba i två skift, förmiddag och eftermiddag vilket innebär 7-15.30 eller 16.30-01. Du kommer att bli en del av ett härligt gäng och bli utbildad för att få vistas i lokalerna (vistelse i spår och elsäkerhet).

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

I denna tjänst kommer du att stötta olika team av tågreparatörer och stöttar upp med uppgifter som inte kräver säkerhetsklassning.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Rengöra tåg
* Laga inredning
* Tömma tankar
* Utföra service av kaffemaskiner
* Du kommer att avrapporterar allt tid i datorn och även ta hjälp av datorn för att leta upp instruktioner för uppgifterna
* För att få jobba med detta kommer du att bli vaccinerad om du inte redan är det.


VI SÖKER DIG SOM
- Är student på minst 50% på eftergymnasial utbildning
- Kan kommunicera obehindrat på svenska då kommunikationen internt och i säkerhetsföreskrifter sker på svenska
- Trivs med att ta instruktioner och har en hög arbetsmoral gällande utförandet av arbetet men även att komma i tid

Vi ser det som positivt om du har någon form av erfarenhet av olika handverktyg, men annars är det något du kan lära dig.

Stor vikt kommer läggas på dina personliga egenskaper, som person är du:
- Ansvarstagande
- Bra på att samarbeta
- Initiativtagande

Övrig information
- Start: 3/6
- Omfattning: Heltid v. 25-32, intro dagtid veckorna innan.
- Placering: Västerslätt, Umeå.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Sommarjobba som ekonomiadministratör på ett spännade bolag i Umeå!

Ekonomiassistent
Läs mer Apr 23
Ekonomistudenter - se hit! Vi söker nu efter dig som vill ha en utvecklande sommartjänst som ekonomiadministratör hos vår kund i Umeå som är verksamma inom service och installation. Låter detta intressant? Ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Vår samarbetspartner i Umeå som är verksamma inom service och installation och de söker nu en ekonomiadministratör som ska stötta teamet under sommarperioden. I denna roll kommer du arbeta inom varierade arbetsuppgifter, bland annat utföra administrativa uppgifter inom fakturering och ekonomirelaterade frågor.

Du erbjuds:
- Ett meriterande sommarjobb inom ekonomi
- En utmanande och spännande tjänst där du får möjligheten att utvecklas
- Introduktion och kontinuerlig stöttning av kollegor och chefer

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av Academic Work, men arbeta ute på uppdrag hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Bokföring och hantering av reseräkningar och utlägg
* Arbete inom leverantörsupplägg samt kontera/bokföra leverantörsfakturor i affärssystem Codex/SAP.
* Ansvara för betalningsfiler till banken (leverantörsbetalningar) samt bokföra in- och utbetalningar från banken


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar på högskola eller universitet inom ekonomi eller liknande och har 1 år kvar av studierna
- Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, då språken förekommer i arbetet dagligen
- God datavana och goda kunskaper inom Officepaketet, främst Excel

Det är meriterande om du har
- Tidigare erfarenhet av arbete inom en liknande tjänst och arbetsuppgifter
- Erfarenhet av arbete inom affärssystem, främst SAP

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Kvalitetsmedveten
- Strukturerad
- Ansvarstagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Umeå

Biomedicinsk analytiker/BMA
Läs mer Apr 20
Till en av våra kunder söker vi nu en biomedicinsk analytiker som vill vara med och bidra till läkemedel som förbättrar och räddar liv! Du blir en del av ett team med kemister och mikrobiologer och kommer att arbeta mycket teambaserat för att nå det gemensamma målet. Läs mer och sök tjänsten redan idag, då vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Här är tjänsten för dig med utbildning inom Biomedicin vill bli en del av ett större bolag inom Life Science. Du blir en del av ett team med mikrobiologer och kemister och för att ge dig bästa förutsättningar i din roll kommer du att få en gedigen introduktion för att ge dig insyn i olika avdelningar.

Du erbjuds
- Få arbeta i ett team med senior kompetens med goda utvecklingsmöjligheter du du på sikt har möjlighet att delta i utvecklingsprojekt
- Ett jobb där du blir en del av ett team med god stämning där ni tillsammans löser uppgifterna

I denna tjänst blir du anställd av Academic Work och jobbar hos en av våra kunder. Tjänsten är med tillträde så snart som möjligt utifrån eventuell uppsägningstid. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Det dagliga arbetet innebär till exempel att säkerställa att det inte finns tillväxt av mikroorganismer. Vidare kommer du även att:

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Utföra mikrobiologiska tester
* Göra bakteriella kontroller
* Ansvara för hygienmätningar
* Hantera avviktelser


VI SÖKER DIG SOM
- Har högskoleutbildning med mikrobiologisk inriktning, t ex Biomedicinsk analytiker eller liknande
- Behärskar mycket god svenska och god engelska i tal och skrift.

Meriterande är om du har erfarenhet av arbete i sterila miljöer. Vi ser positivt på sökande från/med kopplingar till Umeå då tjänsten är långsiktig.

Innan anställning kommer du att få göra en alkohol-/drogtest och du ska även lämna in ett utdrag ur belastningsregistret.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Bra på att samarbeta
- Flexibel
- Ansvarstagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Är du utbildad Massör? Titta hit!

Massör/Massageterapeut
Läs mer Mar 9
Nu söker vi dig som är studerande och som vill arbeta extra som massör. I din roll kommer du att åka ut till företagskunder och ge dem massage på plats. Det ger dig möjlighet att träffa och knyta kontakt med olika kunder, vilket är perfekt för dig som vill skaffa meriterande erfarenhet inom kundkontakt. Urval till tjänsten sker löpande så ansök till rollen redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Team Ulrika massörs räkning en högskolestudent som vill arbeta som massör vid sidan av studeierna. Arbetet kommer vara förlagt under eftermiddagar på Onsdagar med möjlighet att jobba mer om du har tid. Som massör kommer du att arbeta ute hos egna företagskunder. Din närmaste kontaktperson är Ulrika, ägaren av Team Ulrika Massör, hon kommer att bistå dig med arbetströja och massagebänk. Tjänsten är till för dig som vill skaffa värdefull arbetslivserfarenhet av att arbeta som massör. I arbetet träffar du många kunder och tjänsten är ett perfekt sätt för dig att samla meriterande erfarenhet inom kundkontakt.

Du kommer att vara anställd av oss på Academic Work och arbeta som konsult ute hos vår kund under terminerna. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
- Är studerande med minst 1 år kvar av dina studier
- Har läst en massageutbildning alternativt läser ett program där kurs i massage ingår

Det är meriterande om du:
- Har körkort och tillgång till egen bil
- Erhåller erfarenhet av liknande arbete

Som person är du:
- Serviceinriktad
- Flexibel

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till AFRY i Umeå!

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Mar 20
Arbetar du redan som mekanikkonstruktör eller har precis tagit examen och vill ta nästa steg i karriären? AFRY växer och utökar teamet i Umeå! Här får du möjlighet att utvecklas i din roll och bidra med innovativa lösningar samtidigt som du får ett helhetsansvar för leveranser av teknikintensiva automationstjänster. Läs mer nedan om hur din framtida arbetsplats kan se ut!

OM TJÄNSTEN
Som mekanikkonstruktör inom Advanced Manufacturing, en del av Advanced Automation på AFRY kommer du att ingå i flera spännande projekt! På det nybyggda kontoret på Umestan sitter idag ett ca 180 tal medarbetare fördelade på olika våningsplan, där du kommer att tillhöra ett team på ungefär 35 personer i olika yrkesroller.

Inom Advanced Manufacturing hjälper utvecklingsteamet sina kunder med produktionslinor bestående av robotsystem, från koncept till slutförande med service och support. En stor del av arbetet innefattar även goda samarbeten så väl internt som externt för att lära och att dela med sig av kunskap.

Du erbjuds
- En stark kultur av att ha roligt på jobbet som präglas av kompetensutveckling
- Interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner
- Trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner, friskvårdsbidrag och personalrabatter samt förmånliga privata grupp- och sjukförsäkringar
- En flexibel arbetsmiljö med frihet under ansvar

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Medverka från ett tidigt skede vid idé- och konceptutveckling och kalkylering till konstruktion och installation i pågående projekt och helhetsleveranser till kund
* Arbeta med konstruktionsarbete inom allt från plast, finmekanik till specialmaskiner och tyngre konstruktioner
* Leda, driva och ansvara för den totala leveransen
* Arbeta i utvecklingsteam hos kund samt i projekt som bedrivs inhouse


VI SÖKER DIG SOM
- Avslutat en teknisk utbildning på högskolenivå inom relevant område, så som mekanik, maskinteknik eller produktutveckling
- Har goda kunskaper i Inventor
- Har kunskap i SolidWorks och Catia
- Har B-körkort, resor förekommer i tjänsten
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift då språk används i det dagliga arbetet

Vi ser det som positivt att du trivs att arbeta med breda kontaktytor och samarbeten med kund och kollegor. AFRY värdesätter dina intressen för att utvecklas inom konstruktion- och produktionsutveckling och en vilja av att leverera goda resultat!

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Innovativ
- Självutvecklande
- Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning och vill accelerera omställningen mot ett hållbart samhälle! AFRY är 18,500 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. AFRY erbjuder en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för alla olika skeden i livet och anställning.

Ansök nu

BI developer till Umeå!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Apr 16
Vi söker nu en BI-utvecklare som ska utveckla vår kunds testmiljö. I rollen är du med i alla steg, från utveckling till underhåll och support av produkten. Låter det intressant? Sök tjänsten idag, vi jobbar med ett löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Som STAR Initiative Consultant kommer du att spela en central roll i att förbättra och underhålla vår kunds testmiljö, speciellt inom området för svensk datawarehouse. Du kommer att arbeta med STM (System Test Miljö), en centraliserad testmiljö som används för olika typer av testning, inklusive system-, integrations-, regression- och acceptanstestning. Din expertis inom testdata kommer att vara avgörande för att säkerställa att testerna är tillförlitliga och effektiva.

Du kommer jobba för att förbättra testmiljöer och testprocesser för att säkerställa en högkvalitativ mjukvaruleverans. Möjlighet att vara en del av ett spännande initiativ för att förbättra testmiljöer och processer.

Du erbjuds:
- Utmanande och varierande arbetsuppgifter med möjlighet till professionell utveckling.
- Konkurrenskraftig ersättning och förmånspaket.

VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet av Teradata och
- Har erfarenhet av arbete med stordatorer och Informatica Powercenter
- Har erfarenhet av ETL-processer och datahantering inom BI-området.
- Stark problemlösningsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.
- Har arbetslivserfarenhet inom testdataområdet eller relaterade områden.
Meriterande:
- Erfarenhet av mainframe-teknik och Informatica Powercenter.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Studenter se hit! Spännande extrajobb som säljare!

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Mar 28
Vi på Academic Work söker i samarbete med plattformen Go Tellus en student till rollen som säljare. Har du ett brinnande intresse för försäljning, marknadsföring och kommunikation? Då kan det här vara rollen för dig! Urval sker löpande, så tveka inte att skicka in en ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
GoTellus är en innovativ plattform där fokus är att ta itu med klimatfrågor och skapa en hållbar framtid för vår planet. Här möts passionerade individer för att göra en verklig inverkan. Plattformen främjar samarbete och kunskaps delning med målet att påverka ledare och driva positiv förändring.

Som säljare kommer du ha uppdraget att bygga upp ett nätverk av engagerade medlemmar inom hållbarhetsfrågor. I uppdraget kommer man att marknadsföra plattformen och nätverket samt teckna medlemskap. I rollen ingår även arbete med digital marknadsföring och kommunikation samt arbete med potentiella partners inom sponsring samt digitala events.

Du erbjuds ett flexibelt extrajobb vid sidan av dina studier då du själv planerar och strukturerar upp din arbetstid.
Till en början kommer du att arbeta som konsult via Academic Work med goda möjligheter till en övergång om alla parter är nöjda med samarbetet.

VI SÖKER DIG SOM
- Är student och har minst 1 år kvar av dina studier på universitet
- Har ett brinnande intresse för försäljning marknadsföring och kommunikation.
- Har tidigare arbetslivserfarenhet inom B2B försäljning.
- Obehindrat kan uttrycka dig på engelska i tal och skrift då språket kommer att användas i det dagliga arbetet med marknadsföring och kommunikation av plattformen.
- Har goda datakunskaper i huvudsak inom digital mötesteknik.

Det är meriterande om du har ett starkt engagemang och intresse i hållbarhetsfrågor.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Nätverkande
- Affärsinriktad
- Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Extrajobba som redovisningsassistent på JOBmeal!

Redovisningsassistent
Läs mer Mar 19
Är du student och ute efter ett meriterande extrajobb? På JOBmeal i Umeå får du en chans att utveckla dina kunskaper inom ekonomi och administration. Här blir du en del av ett mindre team där du får ta egna beslut, stort ansvar och jobbat mot givna deadlines. Perfekt för dig som vill se hur en ekonomiavdelning fungerar och vill jobba extra vid sidan av dina studier! Urval sker löpande så ansök redan idag.

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu dig som vill arbeta som redovisningsassistent på JOBmeal. På kontoret i Umeå sitter idag ett tjugotal kollegor och du blir en del av ett team med tre kollegor på hel- och deltid på där du kommer att stötta upp ca två dagar i veckan under terminerna. Arbetet kommer att ske på kontoret och under kontorstider i första hand, och du kommer att jobba deltid fram till sommaren för att sedan fortsätta på deltid vid sidan av dina studier när skolan börjar igen.

Du erbjuds
- Ett meriterande extrajobb inom ekonomi och administration
- Att bli en del av en litet team där du får stort ansvar och insyn hur det fungerar på ekonomiavdelning, med fokus inom leveransreskontra

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ha helhetsansvar för bolagets P2P-process
* Lägga upp en leverantör till betalning av leverantörsfakturor
* Säkerställa administrationen och konteringen av leverantörsfakturor
* Stötta kollegor med frågor kring leverantörsfakturor och inköpsordrar
* Övriga ekonomirelaterade och administrativa uppgifter


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar en eftergymnasial utbildning och har minst 2 år kvar av dina studier
- Har möjlighet att jobba flexibelt två dagar i veckan under terminerna, du kommer att jobba deltid nu under våren men även i höst och framåt
- Kommunicerar väl i tal och skrift på svenska. Detta är ett krav för tjänsten då all dokumentation och kommunikation internt sker på svenska

Meriterande för rollen är om du har erfarenhet från en administrativ roll sen tidigare eller om dina studier har inriktning mot ekonomi.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Självgående
- Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Vill du arbeta inom elkraft? Vattenfall söker tekniker till Umeå!

Elkrafttekniker/Distributionstekniker
Läs mer Jan 25
Vill du vara med och utveckla framtidens energilösningar? Vi söker för Vattenfalls räkning en elkraftstekniker till Umeå med känsla för samarbete och ett tekniskt intresse. Här blir du en del i ett av Sveriges ledande bolag inom energi och elkraft där du kommer att arbeta i olika projekt med att säkerställa en trygg elleverans till Vattenfalls kunder! Läs mer och ansök idag, urval sker löpande!OM TJÄNSTEN

Vattenfall Services Nordic AB erbjuder dig möjligheten att bli en del av en företagskultur som präglas av säkerhet-och entreprenörsanda. Kreativitet, självständighet och säkerhet ligger i centrum i arbetet hos Vattenfall, där du får vara med och påverka Sveriges energi-infrastruktur och får möjligheten att utvecklas inom flera teknikområden.

I rollen som elkraftstekniker kommer du främst att arbeta med låg- och mellanspänning i olika former av projekt och byggnationer tillsammans med kollegor internt samt externa parter med olika ansvar i projektgruppen. De vanligaste typerna av projekt är luftledningsnät, jordkabelnät och nätstationer men även mot kunder inom gruv/tillverkningsindustrier.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Analysera och förstå tekniska beskrivningar
* Montage och skarvning samt provning av kabel- och luftledningsnät
* Montage av kabelskåp och nätverksstationer
* Genomförande av säkerhetsmedvetna åtgärder och beteenden för att säkerställa en säker arbetsplats och trygg elleverans
* Upprätthålla hög kvalitet i arbetet för både kollegor och projektet som helhet


VI SÖKER DIG SOM
- Har en el-teknisk gymnasieutbildning eller eftergymnasial utbildning inom eldistribution eller motsvarande erfarenhet från arbetslivserfarenhet
- Är flexibel då resor och övernattningar kan förekomma i arbetet
- Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, då båda språk förekommer i arbetet
- Har B-körkort

Det är meriterande om du har
- Utbildning inom ESA, arbete på väg, HLR samt arbete på hög höjd

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Innovativ
- Kvalitetsmedveten
- Noggrann

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Vill du påverka framtidens samhälle? Projektingenjör inom Infrasystem!

Projekteringsingenjör, el-tele och elektronik
Läs mer Mar 7
Har du en examen inom elteknik, energi eller liknande och vill bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur, växer och söker dig som har talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har ambitionen att utvecklas som projektingenjör! Är du den vi söker? Läs mer och sök tjänsten redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör där du stöttar projektledare med projekt inom vägbelysning, el, drift, pumpanläggningar och mycket mer. Vi söker en projektingenjör till avdelning Underhåll. Som projektingenjör har du en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter där du kommer att få lära dig om projekt inom infrasystem och därför krävs ingen tidigare arbetslivserfarenhet för att komma in i tjänsten.

Du erbjuds
- Ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap, excel och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.
- Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande och om våra konsulters upplevelse av att arbeta på Trafikverket här.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Du kommer att arbeta nära och direkt under en projektledare med en stor bredd och variation i dina arbetsuppgifter där du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar. Detta gör att din vardag kommer präglas av frihet under ansvar. Du kommer till exempel att:
* Stödja i administration, ekonomi, planering, genomförande och uppföljning avseende tid, kostnad, innehåll, riskhantering, kvalitet för ett eller flera projekt.
* Andra arbetsuppgifter är att stötta projektledaren i interna och externa kontakter till exempel med konsulter, entreprenörer, kommuner, allmänheten och projektets andra intressenter.


VI SÖKER DIG SOM
- Har minst en högskoleutbildning om 180hp inom elteknik, energi alternativt annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som relevant för uppdraget
- Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter
- Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet
- Har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken
- Innehar B-körkort

Det är meriterande om du


* Har erfarenhet av arbete som elektriker eller montör


För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Strukturerad
- Självgående

Övrigt information:


* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Umeå eller Luleå
* Resor i tjänsten kan förekomma där du är ute på fält


Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Handläggare inom Krav & Kredit!

Kredithandläggare
Läs mer Mar 19
Vi på Academic work söker nu åt kunds räkning en handläggare! Har du tidigare erfarenhet av Administrativt arbete eller en utbildning inom ekonomi- eller juridikområdet? Ansök redan idag, vi jobbar med löpande urval för denna tjänst.

OM TJÄNSTEN
I rollen kommer du att arbeta ute på uppdrag ute hos ett större företag inom energisektorn. I du kommer att hantera reskontra och betalflöden, inklusive påminnelse- och kravhantering för företagets kunder. Arbetet innefattar hantering av in- och utbetalningar, bokföring av dessa i system. Arbetet innebär även hantering av telefonsamtal och mejlkontakt med kunder samt externa kontakter med inkassobolag. Uppdraget pågår på heltid från April, i rollen kommer du behöva arbeta under juli månad.

Du kommer vara anställd av Academic Work och jobba som konsult hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en påbörjad eller avslutad högskoleutbildning inom ekonomi eller juridik. Alternativt flerårig erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter som vi bedömer relevanta för tjänsten.
- Har god kunskap i Excel och i Office-paketets applikationer.
- Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då språken används i det dagliga arbetet.
- Har erfarenhet av arbete med kundkontakt via telefon, samt av administrativa uppgifter inom ekonomi och ekonomisystem.
Det ses som meriterande om du har grundläggande kunskaper om energimarknaden.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:


* Noggrann
* Strukturerad
* Serviceinriktad


Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Handläggare Till spännande uppdrag i Umeå!

Kredithandläggare
Läs mer Mar 19
Vi på Academic work söker nu åt kunds räkning en handläggare! Har du tidigare erfarenhet av Administrativt arbete eller en utbildning inom ekonomi- eller juridikområdet? Ansök redan idag, vi jobbar med löpande urval för denna tjänst.

OM TJÄNSTEN
I rollen kommer du att arbeta ute på uppdrag ute hos ett större företag inom energisektorn. I du kommer att hantera reskontra och betalflöden, inklusive påminnelse- och kravhantering för företagets kunder. Arbetet innefattar hantering av in- och utbetalningar, bokföring av dessa i system. Arbetet innebär även hantering av telefonsamtal och mejlkontakt med kunder samt externa kontakter med inkassobolag.
Uppdraget pågår på heltid från April, i rollen kommer du behöva arbeta under juli månad.

Du kommer vara anställd av Academic Work och jobba som konsult hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en påbörjad eller avslutad högskoleutbildning inom ekonomi eller juridik. Alternativt flerårig erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter som vi bedömer relevanta för tjänsten.
- Har god kunskap i Excel och i Office-paketets applikationer.
- Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då språken används i det dagliga arbetet.
- Har erfarenhet av arbete med kundkontakt via telefon, samt av administrativa uppgifter inom ekonomi och ekonomisystem.

Det ses som meriterande om du har grundläggande kunskaper om energimarknaden.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Noggrann
- Strukturerad
- Serviceinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

SJ Norrlandståg söker tågvärdar!

Tågvärd/Tågvärdinna
Läs mer Apr 5
I snart 170 år har vi på SJ fört människor närmare varandra och bundit samman landet. Det är ett arv SJ värdesätter, men resan har bara börjat. Tillsammans skapar SJ dagens?– och morgondagens resande. Följer du med? Nu har du chansen att bli en del av teamet på SJ i rollen som tågvärd. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Som tågvärd är du SJs ansikte utåt och bidrar till att resenärerna får en säker, bekväm och trevlig resa. Du arbetar i team med lokföraren och dina tågvärdskollegor för att ge våra kunder en trygg och härlig vistelse på tågen. Tågvärdar kan ha olika roller och arbetsuppgifter men fokus är alltid säkerhet, service och information. Tjänsten innebär skifttjänstgöring och helgarbete samt regelbunden övernattning på annan ort. Skiften kan sträcka sig från över dygnets alla timmar. På nattåg är arbete förlagt på nattetid och innebär att man kan vara borta 3 dagar i rad. Då arbetstiderna går utanför kollektivtrafiken behöver du på ett obehindrat sätt kunna ta dig till arbetet. Vi ser därför gärna att du bor inom ett nära avstånd till den station du söker till, i detta fall Umeå.Några av förmånerna inom SJ:
- Friskvård; proaktiva insatser för friska och glada medarbetare.
- Tågresor; rabatt för dig och familjen på SJ-resor eller luffa med Interrail.
- Försäkringar; föräldralön, livförsäkring och bidrag vid läkarvård.
- Pensionsvård; Tjänstepension, löneväxling och pensionsrådgivning.
- Erbjudanden; Rabatter och erbjudanden från SJ och deras partners.
- En gedigen onboarding där du under dem 4 första veckorna deltar i en betald heltidsutbildning för att ge dig bästa förutsättningarna i rollen.
- En trygg arbetsgivare med kollektivavtal.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ge service i världsklass till SJ:s resenärer och skapa en härlig reseupplevelse ombord på tågen
* Se till att gästerna får en bra resa där du ger bästa möjliga service
* Säkerställa giltiga biljetter och hjälpa till med anslutningar både i normalt läge och vid trafikstörningar
* Följa säkerhetsbestämmelser och ordningsregler som gäller för järnvägen samt SJ:s interna föreskrifter
* Ansvara för försäljning, monterdisplay och att fylla på varor i bistron
* Hålla rent och snyggt ombord


VI SÖKER DIG SOM
- Har en fullständig gymnasieutbildning.
- Är minst 20 år, detta på grund av utskänkningstillstånd och alkoholförsäljning ombord på tågen.
- Är fri från betalningsanmärkningar och förekomster i belastningsregistret, SJ genomför en bakgrundskontroll.
- Uppfyller EU:s hälsokrav för järnväg. En hälsoundersökning kommer ske i slutet av processen innan anställning som ett obligatoriskt moment.
- För resenärernas säkerhet behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av servicearbete och god generell förståelse för gästservice och säkerhet ombord.

Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre där ingen dag är den andra lik. Vi söker efter ytterligare kommunikativa, ödmjuka och stabila kollegor.

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden gått ut. I din ansökan ber vi dig inkludera ett CV på svenska. I rekryteringsprocessen gör vi bl.a arbetspsykologiska tester, bakgrundskontroll, referenstagning, kompetensbaserad intervju och hälso- och drogtest.

INFORMATION OM FÖRETAGET
SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås. Koncernens 5400 medarbetare i Sverige och Norge bidrar alla till ökat tågresande – framtidens sätt att resa. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, Norge, liksom Skandinaviens huvudstäder och varje dag möts våra kunder och medarbetare på någon av våra 1500 avgångar från över 400 stationer. SJ ägs av svenska staten och har som uppdrag att driva lönsam persontrafik på järnväg.

Läs mer om SJ här!

Ansök nu

Sales Engineer till växande Murrelektronik!

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Mar 15
Har du erfarenhet från teknisk försäljning och kunskap inom el eller automation? Är du resultatinriktad och vill arbeta i en roll där du erbjuds mycket frihet under ansvar? Då har du nu chansen att bli en del av Murrelektronik. Som Sales Engineer hos dem kommer du att få leverera innovativa lösningar samtidigt som du skapar långsiktiga kundrelationer och affärer. Du kommer erbjudas stora möjligheter till att utvecklas i din roll och inom bolaget och även välkomnas till ett företag med härlig organisationskultur där du har roligt på jobbet! Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN

Murrelektronik är en global ledare inom utveckling, tillverkning och distribution av automationslösningar. De erbjuder högkvalitativa och innovativa produkter framtagna efter marknadens behov. Deras produkter kan delas in i fyra huvudområden: Elektronik i elskåpet, Gränssnitt, Kablar/kontaktdon och I/O-system. Företaget växer och nu söker vi en Sales Engineer till norra Sverige.

I rollen kommer du ingå i den svenska säljorganisationen bestående av åtta medarbetare placerade i Göterborg, Stockholm, Helsingborg och Umeå. Som säljare kommer du arbeta med försäljning av företagets tekniska lösningar till befintliga kunder inom den producerande industrin. Ditt försäljningsdistrikt kommer vara fokuserat till Västernorrland, Västerbotten och Norrbotten, där möten kommer att genomföras både digitalt och fysiskt ute hos kund. I din nya tjänst kommer du att få en gedigen introduktion så att du på bästa sätt kan komma in i din roll samt få god kännedom kring företagets produktsortiment. Du kommer även att samarbeta nära dina säljkollegor och företagets tekniska produktexperter. Murrelektronik kommer under 2024 flytta in i nya fina kontorslokaler i Umeå och vi ser gärna att du, någon dag i veckan, arbetar från kontoret tillsammans med dina kollegor.

Den här rollen passar dig som gillar att arbeta i ett högt tempo och som drivs av att skapa goda affärer och långsiktiga kundrelationer. Vi ser att du är självgående och har ett stort eget driv, där du motiveras av arbeta mot uppsatta mål samt analysera och följa upp dina resultat och KPI:er. Vi ser även att du är en teamplayer där du gärna delar kunskap med dina kollegor och där ni firar era framgångar tillsammans.

Du erbjuds:
- En teknisk och kundnära roll på ett spännande företag i en expansiv fas.
- Möjligheten att arbeta med nytänkande och kreativa lösningar som skapar stor affärsnytta för dina kunder.
- Goda karriärs-och utvecklingsmöjligheter inom bolaget både nationellt och internationellt.
- En härligt organisationskultur där företaget arrangerar roliga aktiviteter både internt och med företagets kunder.
- Flexibilitet och distansarbete.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Återaktivera och bearbeta företagets befintliga kundstock samt arbeta med införsäljning av företagets lösningar.
* Genomföra möten ute hos kund där du kommunicerar Murrelektroniks erbjudande samt skapar goda kundrelationer.
* Tillsammans med applikationsspecialister konsultera gällande företagets tekniska lösningar och hur de kan anpassas efter kundens verksamhet.
* Sätta utmanande mål och följa upp din försäljning via företagets CRM-system.


VI SÖKER DIG SOM
- Har kunskap och erfarenhet inom el eller automation.
- Har erfarenhet från en roll inom teknisk B2B-försäljning.
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- Har B-körkort.

Det är meriterande om du:


* Har en teknisk eftergymnasial utbildning, gärna inom el eller automation.
* Har erfarenhet inom konstruktion eller av att programmera i PLC eller Scada-system.


För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Självgående
- Serviceinriktad
- Affärsinriktad
- Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Murrelektronik är ett internationellt familjeägt företag inom automationsindustrin med över 3 000 anställda. Vårt uppdrag är att optimera maskin- och anläggningsinstallationer, vilket ökar våra kunders konkurrensfördelar. Vi är en global ledare inom utveckling, tillverkning och distribution av automationslösningar. Våra produkter kan delas in i fyra huvudområden: Elektronik i elskåpet, Gränssnitt, Kablar/kontaktdon och I/O-system.
Våra högkvalitativa innovativa produkter och vårt fokus på marknadens behov skiljer oss från mängden. Vår kundorienterade strategi säkerställer att våra skräddarsydda lösningar förbättrar dina tillämpningar.

Ansök nu

Ingenjörer till Traineeprogram inom konstruktion till Komatsu Forest

Maskinkonstruktör
Läs mer Feb 26
Går du sista året på din tekniska utbildning och börjar fundera på vad du vill göra efter examen? Vi har nu tillsammans med Komatsu Forest i Umeå tagit fram ett traineeprogram där du under första året arbetar hos Komatsu samtidigt som du utbildas i bland annat projektledning och konstruktion. Detta är en unik möjlighet för dig som är nyexad och vill få chansen att utveckla dina kunskaper som maskiningenjör. Sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN

I rollen som konstruktör kommer du lära dig arbetet från tidig idéfas till industrialisering och färdig produkt. Du kommer arbeta inom mekanisk konstruktion av Komatsus skotare och/eller skördare. För att bli en så bra konstruktör som möjligt erbjuds även fältbesök för att lära känna produkten, både i testverksamhet och utemiljö. Du kommer arbeta i tvärfunktionella projekt och får chansen att lära dig mer inom både hydraulik och mekatronik för dig som har intresset.

Du kommer vara anställd av Academic Work under trainee-året och om alla är nöjda med samarbetet erbjuds du därefter en direktanställning hos Komatsu Forest.

Du erbjuds
- En varierande roll utformad för att du ska utvecklas och växa i ditt första jobb efter examen
- Ett unikt utbildningsprogram bestående av fyra kurser som du tar del av under ditt första år
- En tillsvidareanställning
- En helt nybyggd fabrik, med fräscha kontorslandskap, labbmiljöer och produktionsanläggning:

Den nybyggda anläggningen imponerar med kontorshusets vackra träfasad. Inomhus fortsätter de naturliga materialvalen och de massiva träbalkarna talar om att detta är ett företag med rötterna i skogen. Förutom sina öppna, fräscha kontorslandskap och mötesrum, finns en stor restaurang i hjärtat av anläggningen. Eftersom Komatsu Forest är måna om sina medarbetares hälsa har alla anställda tillgång till ett friskvårdsrum för att hinna med träningspasset i samband med arbetsdagen.

VI SÖKER DIG SOM


* Har en färdig högskole/civilingenjörsutbildning inom maskin eller teknisk fysik
* Kan uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift
* Har B-körkort
* Det är meriterande om du har kunskap/intresse inom hydraulik, så se till att tydliggör detta i ditt CV. Vi ser det även som mycket meriterande om du bor eller har anknytning till Umeå, detta då tjänsten är långsiktig


För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsförmåga
- Problemlösningsförmåga
- Självgående
- Noggrann

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Är idag en av världens ledande tillverkare av skogsmaskiner och är verksamma på alla viktiga skogsmarknader runt om i världen, med huvudkontor i Umeå.

Komatsu Forest strävar efter att bidra till framtidens hållbara skogsbruk, genom innovation och ny teknik. Vi vill bygga produkter med fokus på hållbarhet & hög kvalité som kan bidra till att skapa en framtid där människor, företag & vår planet kan växa tillsammans. Vill du veta mer om företaget, läs mer här.

Ansök nu

Vill du påverka samhället? Ekonom/administratör till Trafikverket!

Redovisningsekonom
Läs mer Mar 13
Har du en examen inom ekonomi och vill bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur, växer och söker dig som har talang för bokslut, vana att jobba administrativt och har ambitionen att utvecklas inom ekonomi!

OM TJÄNSTEN

Som ekonom/administratör kommer du att arbeta med planering och samordning av underhållsplanen. Detta innebär bland annat att ta emot och tolka anvisningar, strukturera upp arbetet och säkerställa kvaliteten på det inlämnade underlaget, samt arbete med kontinuerlig uppföljning. Vara spindeln i nätet för de som beställer uppdrag och de som ska utföra uppdrag. I rollen kommer du även att arbeta inom ekonomi och redovisning såsom bokslutsarbete, kontroller och kvalitetsgranskningar samt kommunikation och utbildning inom redovisningsfrågor. I rollen som planerare/ekonom kommer du att ha daglig kontakt med projektteam samt vara stöd till och ha nära samarbete med controllers.

I rollerna kan du förvänta dig en uppdelning på ungefär 50/50 och ett uppdrag som förväntas att vara till årsskiftet med goda möjligheter till förlängning.

Du erbjuds


* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande
* En möjlighet att arbeta inom projekt som påverkar din och min vardag


ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Planering och samordning av underhållsplanen
* Hantera befintliga och kommande internbeställningar
* Granska åtgärdsbeskrivningar och bilagor
* Bokslutsarbete
* Kvalitetsgranskning och kontroller
* Arbetet innebär även att strukturera upp arbetet samt säkerställa kvaliteten på inlämnat underlag samt arbeta med kontinuerlig uppföljning av underhållsplanen. Ta emot och tolka anvisningar, skapa och samordna behovslistor. Löpande arbeta med kvalitetsgranskning och kontroller inom exempelvis områdena kontering och tidsredovisning.


VI SÖKER DIG SOM
- Har högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning och minst ett års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
- Har minst två års erfarenhet av att ha arbetat med ekonomisystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance, m.fl.)
- Har minst två års erfarenhet av att ha arbetat med analysverktyg (exempelvis QlikView och Insikt)
- Har goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
- Kan kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift då kommunikationen i första hand internt och externt sker på svenska
För din och vår skull uppmuntrar vi dig till att förtydliga detta i ditt CV.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Kvalitetsmedveten
- Anpassningsbar

Övrigt:
- Omfattning: Heltid
- Start: Senast 1 maj
- Placering: Umeå, Skellefteå eller Luleå

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Produktionstekniker till läkemedelsbranschen!

Produktionsassistent, kultur
Läs mer Mar 6
Här har du chansen att få en fot in i läkemedelsbranschen! Vi söker nu dig som stötta upp i läkemedelstillverkningen. Har du tidigare erfarenhet av arbete med läkemedelsproduktion eller liknande? Ansök redan idag, vi jobbar med löpande urval för denna tjänst.

OM TJÄNSTEN
I denna tjänst kommer du att bidra till tillverkningen av läkemedel som används för att behandla Diabetes. Du kommer arbeta på plats hos Diamyd i Umeå. I rollen kommer samarbeta tätt med andra personer i teamet och kommer att stötta upp med enklare arbetsuppgifter såsom till exempel buffertberedning eller hantering av inkommande material. I rollen kommer det stundvis vara ett högt temp då det är mycket som händer, så du kommer få möjlighet att lära dig olika delar av processen. Uppdraget sträcker sig mellan april till och med juni.

Du kommer vara anställd av Academic Work och jobba som konsult hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet av arbete inom läkemedelsproduktion eller kemi från arbete eller studier.
- Har god datavana.
- Behärskar svenska och engelska då det krävs för att tillgodogöra dig av instruktioner.

Det är meriterande om du bor på orten i dagsläget.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Noggrann
- Samarbetsinriktad
- Självgående

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Är du truckförare? Se hit!

Truckförare
Läs mer Mar 5
Vi på Academic work söker nu i nära samarbete med Sandahls en truckförare till terminalen i Umeå! Här blir du en del av ett stabilt och tryggt bolag tillsammans med trevliga och hjälpsamma kollegor som gärna tar en kopp kaffe tillsammans! Låter detta intressant? Sök redan idag!

OM TJÄNSTEN
I rollen som truckförare kommer du arbeta på plats på Sandahls kombiterminal på Västerslätt. Du kommer bli en del av att sammansvetsat team. Din arbetsdag kommer bestå av varierat logistik- och terminalarbete såsom att hantera gods från inkommande och utgående vagnar.

Du kommer att bli anställd som konsult hos Academic Work och jobba hos Sandahls. Detta uppdrag börjar så snart som möjligt du kommer till en början arbeta som konsult hos oss på Academic work, för rätt person finns det mycket goda förutsättningar för att få en anställning hos Sandahls efter konsulttiden så länge alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Truckkörning lasta och lossa inkommande och utgåendegods på arbetsplatsen
* Snöskottning under vinterhalvåret tillsammans med resten av teamet.


VI SÖKER DIG SOM
- Har truckkort.
- Har B-körkort.
- Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift då språket används i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du har
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom lager eller logistik.
- Truckkort C3A eller hjullastarbevis

För att lyckas i rollen har du följande egenskaper:
- Lagspelare
- Hjälpsam
- Flexibel

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Vendor Support Specialist sökes till välkänt företag i Umeå!

Ekonomikontorist
Läs mer Feb 13
Har du en examen inom ekonomi och är redo för nästa steg i karriären inom finans? Se hit! Nu finns möjligheten att jobba i rollen som Vendor Support Specialist hos ett välkänt bolag i Umeå! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
I rollen som Vendor Support Specialist ingår du i ett team om 5 personer med ansvar för verksamheterna i Sverige, Norge och Finland, där du kommer du att spela en viktig roll i att ge support och säkerställa en smidig hantering av leveranskedjan. Du kommer att ansvara för att skapa rapporter och underlag i Excel till SFS säljare och leverantörspartners för olika sorters bonus och splitutbetalningar. Detta kräver att du har en helhetsbild och kontrollerar parametrar i enlighet med system och samarbetsavtal. I denna tjänst är det viktigt att leverera korrekta underlag till våra partners i tid och förstå redovisningsmässiga aspekter från de underlag som skapas.
För att du ska få rätt förutsättningar att komma in i rollen så kommer du att få en introduktion på plats.

Du erbjuds
- Unika utvecklingsmöjligheter inom ekonomi och finans
- En arbetsplats där du är en del av en stor global aktör inom finans
- Varierande arbetsuppgifter inom ditt område

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Support och administration inom området
* Skapa rapporter och underlag i Excel
* Registrering och verifiering av fakturor
* Analysering, avstämning och bokföring av bonusrelaterade avsättningar


VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, eller motsvarande
- Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet
- Har erfarenhet från arbete inom ekonomi, exempelvis som redovisningsekonom
- Har goda kunskaper i Excel

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete inom bank- och finansverksamhet.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Serviceinriktad
- Strukturerad
- Strategisk

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Studenter se hit! Spännande extrajobb som administratör!

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Feb 29
Tillsammans med vår samarbetspartner söker vi en student som vill jobba extra under vår- och höstterminen som administratör! Tycker du om att arbeta självständigt och strukturerat? Då kan det här vara rollen för dig! Urval sker löpande, så tveka inte att skicka in en ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
I rollen som administratör kommer du att ha ett flexibelt extrajobb vid sidan av dina studier. Du ansvarar själv över att planera din arbetstid. Upplärning inför tjänsten kommer att ske på plats i Umeå och du behöver därför vara boende i Umeå med omnejd. Därefter finns möjlighet att arbeta på plats hos företaget eller hemifrån. I rollen ansvarar du över att författa rapporter kopplat till tex musik och upphovsrätten i tv programmen. Arbetet kommer att pågå fram till Juni för att sedan ta ett sommaruppehåll en med möjlighet att fortsätta under hösten.

Du kommer vara anställd av Academic Work och jobba som konsult hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Skriva rapporter för program som produceras i Umeå
* Hantera administration kopplat till upphovsrätten
* Du ansvarar för att skicka rapporter till Stim för att företaget ska kunna betala ersättning till producenter
* Skriva bildbeskrivningar för tv programmen som ska arkiveras


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar på universitet eller högskola och har minst två terminer kvar av dina studier
- Bor i Umeå eller närliggande områden
- Har goda kunskaper i Svenska samt Engelska i tal och skrift då språken används i det dagliga arbetet
- Kan arbeta ca 10h i veckan
- Har goda datakunskaper då detta kommer vara ditt främsta verktyg i arbetet.

Det är meriterande om du har goda kunskaper i något av Sveriges nationella minoritetsspråk: finska, jiddisch, meänkieli, romska och samiska.
Det är även meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom textbearbetning.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Självgående
- Noggrann

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Driven redovisningskonsult som vill ta sig an nästa utmaning?

Redovisningskonsult
Läs mer Mar 2
Mitt i Umeå hittar du Klara Ekonomi, en redovisningsbyrå som består av ett tight familjärt team som utstrålar värme, med stort fokus på kund och kvalité! Här är möjligheten för dig som vill ta ansvar, bidra med din kompetens samtidigt som du dagligen har roligt på jobbet! Är det dig vi söker? Skicka isåfall in ansökan redan idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Klara Ekonomi arbetar med kunder över hela landet, storleken på kunderna varierar och återfinns inom en bredd branscher. Då kunderna ökar behöver Klara Ekonomi nu förstärka sitt team med en till redovisningskonsult. Idag består teamet av fyra medarbetare med olika erfarenhetsnivå där alla värdesätter noggrant arbete, leverera hög service till kunderna och arbetar tillsammans för att upprätthålla en trivsam arbetsmiljö!

Här erbjuds du:
- Friskvårdsbidrag
- En del av den årliga vinstbonusen
- Ett omtänksamt och hjälpsamt team där just du kommer vara en viktig pusselbit

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ansvara för egna konsultuppdrag, såväl löpande bokföring som bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer.
* Den största delen av arbetet genomförs på kontoret digitalt mot kunderna och det finns möjlighet att arbeta hemifrån vid behov.
* Du ansvarar för dina kunder och arbetsuppgifter. Ofta arbetar du i team med annan redovisningskonsult på samma kunduppdrag.


VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller redovisning.
- Har några års arbetslivserfarenhet inom områden som vi bedömer relevant för rollen. Så som löpande bokföring, bokslut, inkomstdeklaration och redovisning.
- Behärskar svenska flytande då språket används dagligen i arbetet.
- Det är meriterande om du har erfarenhet av momshantering och lönehantering.

I denna rekrytering läggs stor vikt vid personliga egenskaper just för att du ska trivas i rollen samt teamet, därför ser vi att du är:
- Kvalitetsmedveten
- Serviceinriktad
- Initiativtagande
- Samarbetsinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Klara Ekonomi här!

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare till Traineeprogram Komatsu Forest

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Feb 26
Går du sista året på din tekniska utbildning och börjar fundera på vad du vill göra efter examen? Vi har nu tillsammans med Komatsu Forest i Umeå tagit fram ett traineeprogram där du under 1 års tid arbetar hos Komatsu samtidigt som du utbildas i bland annat projektledning och utveckling. Detta är en unik möjlighet för dig som är nyexad där du får möjlighet att prova på olika delar av programmering. Låter det som ett spännande första steg in i arbetslivet? Sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN

I rollen som mjukvaruutvecklare blir du en del av ett agilt utvecklingsteam som arbetar med utveckling och systemdesign av deras styrsystem. Du kommer arbeta med teknik i framkant där målet är att ständigt förbättra och skapa smarta digitala lösningar för deras maskiner. Läs mer om den teknik du kommer vara med och utveckla här.

Du kommer vara anställd av Academic Work under trainee-året och om alla är nöjda med samarbetet erbjuds du därefter en direktanställning hos Komatsu Forest.

Du erbjuds
- En varierande roll utformad för att du ska utvecklas och växa i ditt första jobb efter examen
- Ett unikt utbildningsprogram bestående av fyra kurser som du tar del av under ditt första år
- En tillsvidareanställning
- En helt nybyggd fabrik, med fräscha kontorslandskap, labbmiljöer och produktionsanläggning:

Den nybyggda anläggningen imponerar med kontorshusets vackra träfasad. Inomhus fortsätter de naturliga materialvalen och de massiva träbalkarna talar om att detta är ett företag med rötterna i skogen. Förutom sina öppna, fräscha kontorslandskap och mötesrum, finns en stor restaurang i hjärtat av anläggningen. Eftersom Komatsu Forest är måna om sina medarbetares hälsa har alla anställda tillgång till ett friskvårdsrum för att hinna med träningspasset i samband med arbetsdagen.

VI SÖKER DIG SOM


* Från och med augusti 2024 har en färdig högskole/civilingenjörsutbildning inom exempelvis Industriell design, teknisk fysik, datavetenskap och systemvetenskap
* Kan uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska
* Vi ser det som mycket meriterande om du bor eller har anknytning till Umeå, detta då tjänsten är långsiktig


För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsförmåga
- Problemlösningsförmåga
- Initiativtagande
- Noggrann

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Är idag en av världens ledande tillverkare av skogsmaskiner och är verksamma på alla viktiga skogsmarknader runt om i världen, med huvudkontor i Umeå.

Komatsu Forest strävar efter att bidra till framtidens hållbara skogsbruk, genom innovation och ny teknik. Vi vill bygga produkter med fokus på hållbarhet & hög kvalité som kan bidra till att skapa en framtid där människor, företag & vår planet kan växa tillsammans. Vill du veta mer om företaget, läs mer här.

Ansök nu

Software Engineer sökes till företag i Umeå!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Feb 27
Drivs du av passionen för mjukvaruutveckling och är redo för nästa steg i din karriär? Vi letar efter en engagerad och kreativ mjukvaruingenjör som vill vara en nyckelspelare i vårt team. Om du brinner för att lösa komplexa problem, har erfarenhet av att utveckla robusta programvarulösningar och vill vara en del av en dynamisk arbetsmiljö - då kan du vara den person vi letar efter. Ansök redan idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
I rollen som mjukvaruingenjör är du nyckeln till att omvandla koncept och idéer till funktionella mjukvarulösningar. Denna roll involverar att designa, implementera och testa kod för att skapa applikationer och system. Du kommer att få lösa komplexa problem, felsöka och hålla mjukvaran högkvalitativ. Då vi befinner oss i en snabbrörlig teknologisk miljö krävs det att du är flexibel och har en förmåga att snabbt anpassa dig till de senaste verktygen och trenderna.

Du kommer tillhöra ett team som präglas av agila arbetsmetoder vilket förutsätter att du är en stark lagspelare som är duktig på att kommunicera och van att delta i beslutsfattande processer. Då en stor del av arbetet innebär nya innovativa mjukvarulösningar, ser vi att du är nyfiken och ständigt på jakt efter att utveckla dina färdigheter.

Du erbjuds
- Var en del av en skicklig organisation som erbjuder unika möjligheter till tillväxt och lärande
- Få arbeta inom området Group Business Intelligence
- Tillhör ett agilt team där fokus ligger på att arbeta med utvecklingsinitiativ
- För denna roll kliver du in som konsult via oss på Academic Work. Tanken är att på sikt bli överrekryterad till företaget förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Skapa innovativa mjukvarulösningar
* Delta aktivt i Safe-möten och agila processer för att säkerställa smidig integration av arbetsuppgifter och bidra till kontinuerliga förbättringar inom ramen för det agila arbetssättet


VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad högskole-, eller universitetsutbildning inom IT eller annan utbildning som vi bedömer relevant för tjänsten
- Är bekant med BI-området
- Har kunskap och erfarenhet av Teradata, Mainframe & ETL-verktyg
- Tidigare arbetat med -utveckling
- Har erfarenhet av agilt ramverk (Säkert) och agilt arbetssätt
- Kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska då språken krävs för att kunna utföra arbetet

Det är meriterande om du har erfarenhet av en liknande roll.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Kommunikativ
- Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu