Ls Jobbet AB jobb i Umeå

Hitta lediga jobb hos Ls Jobbet AB i Umeå. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Umeå.

Sommarpersonal till våra terminaler i Sundsvall, Luleå, Lycksele och Umeå

Lagerarbetare
Läs mer Feb 27
Nu söker vi semestervikarier inom lager och terminalarbete till våra terminaler i Sundsvall, Luleå, Lycksele och Umeå.
Om tjänsten
Att arbeta med temperaturkontrollerad logistik ställer höga krav på kvalitet och du får därför ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till våra krav. Vi lägger stort fokus på att arbeta med ständiga förbättringar, små som stora, där alla får vara delaktiga.
Arbetsuppgifterna på vår terminal innebär i huvudsak att sköta godsmottagning, plockning, och framställning av gods där våra lastbilar lastar. Truckkörning ingår i arbetsuppgifterna.
Arbetet innebär skiftgång (i vissa fall dagtid) och på en del av orterna helgarbete. Vikariatet pågår i ca 10 - 14 veckor under perioden juni-augusti, beroende på vilket skiftlag du arbetar på.
Vi söker dig som
Du som söker har utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens. Meriterande är om du tidigare arbetat med lager och logistik och innehar truckkort. Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.
Som person är du noggrann, självständig och ansvarstagande. För oss är det viktigt att alla bidrar till en bra teamkänsla och vi ser därför att du har en god samarbetsförmåga. Du har lätt att se och förstå flöden och processer samt jobbar för en god struktur och god ordning.
Övrig information
Vill du veta mer om tjänsten så kan ni kontakta:
Sundsvall: Esko Sedergren, 070- 238 96 24
Lycksele: Manuela Linder, Terminalchef, 0920-502316
Umeå: Andreas Brandt Produktionsledare, 0920 - 502312
Luleå: Roy Bernhardsson, Produktionsledare, 0920 - 502326
Urval sker löpande så skicka in din ansökan innehållande bifogat CV och personligt brev så tidigt som möjligt men senast den 2 april 2024.
Välkommen med din ansökan!
Krav
Utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens
Minst 18 år

Meriterande
Erfarenhet av att arbeta på lager och med logistik
Truckkort



Om arbetsgivaren - Tempcon Norrland
Vi är en rikstäckande koncern specialiserad på temperaturkontrollerad logistik. Koncernen utgörs av en grupp entreprenörsdrivna bolag som alla delar en gemensam vision; att skapa värde för kunden genom säkra, klimatneutrala logistiklösningar för en hållbar framtid.

Ansök nu

Norrmejerier söker en produktionstekniker till Umeå mejeri

Produktionstekniker, maskin/Produktionstekniker, verkstad
Läs mer Mar 8
Vill du vara i vårt team och stödja vår produktion samt säkerställa optimal produktivitet och ständigt förbättra oss? Vår medarbetare ska gå på mammaledigt så nu söker vi en produktionstekniker till teknikavdelningen som har ett gediget intresse för produktionsteknik och vill ta en nyckelroll i vår produktionsutveckling.
Din vardag hos oss
Som produktionstekniker ansvarar du för ett brett område där du säkerställer och optimerar våra processflöden för våra leveranser. I det dagliga stödjer du vår produktion med att säkerställa optimal produktivitet och ständigt förbättra vår produktivitet och produktionsutveckling. Detta gör du genom att analysera produktions- och processdata, identifiera avvikelser och möjligheter till förbättringar samt leda och koordinera ett systematiskt förbättringsarbete. I samarbete med produktion, underhåll och leverantörer ansvarar du för optimering av produktionsutrustningen och tar fram förslag till investeringar. I rollen ingår även att du initierar, deltar i och leder produktionstekniska projekt som en del av Teknikavdelningen. Du har ett nära samarbete med våra produktionsledare och underhållsavdelning, allt för att säkerställa en effektiv och stabil produktionsprocess.
Du kommer även i projektform arbeta tillsammans med kollegor på andra avdelningar samt externa kontakter, initiera, medverka och genomföra tekniska projekt, uppdrag och förbättringar. I viss mån kommer du även projektleda samt delta med kompetens och expertkunskaper i andra utvalda projekt. Det innebär att du i din vardag kommer få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund där du är en viktig del för att vår produktkvalitet och produktivitet ständigt utvecklas och förbättras.
Vem är du?
För att lyckas i den här rollen söker vi dig som har relevant teknisk ingenjörsutbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du har några års arbetserfarenhet av liknande uppdrag inom process- eller produktionstekniskt arbete och gärna ha arbetat med produktionseffektivitet, TAK. Meriterande är om du har mejeriteknikerutbildning, praktisk erfarenhet från arbete i förändrings- och utvecklingsprojekt samt erfarenhet av utveckling av produktionsflöden. Det är en fördel om du arbetat i IFS eller liknande system. Resor kan ingå mellan enheterna så B-körkort är ett krav.
Du har en förmåga att på ett pedagogiskt sätt överföra kunskap och plantera förbättringsidéer i organisationen. Som person är du analytisk, målinriktad och en lagspelare med förmågan att skapa motivation och energi samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du innehar en skicklighet att hantera komplexa problemlösningar med förståelse för processflöden och ser samband mellan produktionskostnad och lönsamhet och kan ge förslag till förbättringar och investeringar. Arbetet innebär många kontaktytor, så dina sociala egenskaper är viktiga samt att du är lyhörd och har god förmåga till samarbete. Du är ansvarstagande med en stark känsla för både kvalitet och service och är bekväm i att be om hjälp för att nå uppsatta mål.
På ett enkelt och lättförståeligt sätt hanterar du och överför information, i tal och skrift både på svenska och engelska, både internt och externt. Som person är du strukturerad och analytisk, driven och resultatinriktad, allt för att nå uppsatta mål.
Vi erbjuder dig
Norrmejerier är ett norrländskt livsmedelsföretag och en viktig samhällsaktör, som gör gott. Tillsammans förenas vår passion och mångåriga hantverk med tekniska färdigheter när vi förädlar mjölk till produkter i världsklass. På Norrmejerier arbetar vi med produkter och varumärken som folk i hela landet känner till och gillar – och som är en viktig del av människors liv.
Här kommer du att arbeta hos en av Umeås största privata arbetsgivare, ett levande företag med mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk, och vi ägs av norrländska mjölkbönder. Norrländsk mjölkproduktion är en förutsättning för långsiktigt hållbar livsmedelsförsörjning. Vi tänker och agerar långsiktigt utifrån naturens begränsningar.
Norrmejerier är ett stort, men litet företag där varje enskild medarbetare är betydelsefull. Hos oss finns utrymme att växa och ta ansvar. Vi skapar möjligheter för mångfald och utveckling, vi gör skillnad och vi gör det tillsammans.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är ett vikariat på ett år på heltid, dagtid, med start enligt överenskommelse med goda möjligheter till förlängning. Du blir placerad vid Umeå mejeri och ingår i teknikavdelningen och rapporterar till chef för Teknik, underhåll & fastighet.
För mer information om tjänsten kontakta:
Erik Johansson chef för Teknik, underhåll & fastighet, telefon: 070-538 81 34
Kontakta vårt kundcenter för att nå våra fackliga kontaktpersoner inom Livsmedelsarbetareförbundet, Unionen och Ledarna på telefon: 090-18 49 98.
Ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv, vad du brinner för i din yrkesroll och varför du vill jobba med oss.
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 14 mars 2024.
En norrländsk upplevelse. Som gör gott.
Den friska norrländska naturen och klimatet ger oss unika förutsättningar. Vår norrländska mjölkråvara är näringstät och lämnar naturligt ett mindre avtryck på vår jord. Det är helt enkelt skillnad på mjölk och mjölk.
Precis som vår natur, ger vi dig storslagna upplevelser med våra produkter. Från vår hage till din mage, förädlar vi vår norrländska mjölkråvara till ett brett sortiment av mejeriprodukter i världsklass.
Vi ger dig upplevelsen av Norrland i ett paket.
Om arbetsgivaren - Norrmejerier
Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av 365 lokala bönder varav 290 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Fjällfil®, Fjällyoghurt®, Norrgott® och Norrlogisk®. Norrmejerier sysselsätter cirka 440 årsanställda och omsätter ca 2 miljarder kronor per år.

Ansök nu

Norrmejerier söker underhållsmekaniker till Umeå mejeri

Underhållsmekaniker
Läs mer Feb 16
Är du erfaren underhållsmekaniker med kunskap inom styr- och reglerteknik och vill arbeta i ett team med kompetenta kollegor i en stimulerande miljö? Norrmejerier söker nu flera driftiga underhållsmekaniker som gillar att felsöka, åtgärda och hitta förbättringar för att upprätthålla vår maskintillgänglighet inom mejeriet i Umeå.
Din vardag hos oss
Umeå mejeri är en unik anläggning och den enda i Sverige med så bred och omfattande produktion i en omväxlande miljö med modern processutrustning till både förpackningsmaskiner och robotar. Inom Norrmejerier fortsätter vi utveckla vårt underhållsteam och här blir du en viktig del i arbetet med att gå från akut underhåll till förebyggande för att produktionen ska fungera så smidigt som möjligt.
Som underhållsmekaniker arbetar du i en avancerad teknologisk processindustri med en hög automationsgrad. I det dagliga arbetet stödjer du produktionen och säkerställer en trygg och kontinuerlig tillverkning genom planerat underhåll, felsökning och reparationer på vår produktionsavdelning. Du genomför reparationer bland annat av ventiler, motorer, transportörer, pumpar och hydraulik samt pneumatik och du arbetar säkert för att upprätthålla en god arbetsmiljö. Du förbereder, prioriterar och åtgärdar inkomna ärenden ofta i samarbete med produktion och teknik. I din roll arbetar du självständigt med frågor som uppkommer i det dagliga arbetet men du ingår i underhållsteamet med både automationstekniker, mekaniker och Underhållsingenjör och du rapporterar direkt till underhållschef.
I syfte att skapa effektiva och hållbara processer och därmed möjliggöra planering och nyttjande av anläggningen på ett effektivt sätt är du tillsammans med dina kollegor med och förbättrar och utvecklar metoder, system och arbetssätt, allt för att säkerställa tillgänglighet i produktionen av våra populära produkter. Den gemensamma ambitionen är att utveckla arbetet på lång sikt samt nå avdelningens gemensamma mål. I tjänsten ingår att initiera och genomföra tekniska förbättringar för att säkerställa en stabil produktion och minimera produktionsbortfall
Arbetet sker i systemet IFS där arbetsorder och rondorder hanteras samt deltar i besiktningar enligt myndighetskrav. Som livsmedelsproducent ställer vi höga krav på kvalitet och hygien vilket också är en viktig del av arbetet.
Vi söker dig
För att lyckas i rollen som underhållsmekaniker/tekniker har du en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning, mekanik, process, automation, styr- och reglerteknik eller motsvarande. Du har ett par års erfarenhet från tillverkande industri, process- eller livsmedelsindustri. Meriterande är om du har dokumenterad kunskap inom el, svets eller automation. Ytterligare ett plus är om du har genomgått utbildning inom Heta arbeten, fallskydd och hjullastare för godshantering.
B-körkort är ett krav men har du C-kort och truckkort är det meriterande.
För att passa i rollen har du ett genuint intresse för teknik och mekanik samt goda kunskaper om processer. Du har ett stort engagemang, god initiativförmåga samt ett systematiskt och strukturerat arbetssätt där du bidrar till att utveckla arbetet på avdelningen. Som person kan du prioritera i både dina och andras uppgifter för att få ut bäst produktivitetseffekt, är lösningsfokuserad, har hög noggrannhet och kan ta eget ansvar. Du har kunskap och förmåga att på ett pedagogiskt sätt överföra kunskap och påverka förbättringar i organisationen.
Du kommer ha många kontaktytor, så dina sociala egenskaper är viktiga, att du är lyhörd och har god förmåga till samarbete. Du hanterar och överför information på ett enkelt och lättförståeligt sätt, i tal och skrift, både internt och externt.
Vi erbjuder dig
Norrmejerier är ett norrländskt livsmedelsföretag och en viktig samhällsaktör, som gör gott. Tillsammans förenas vår passion och mångåriga hantverk med tekniska färdigheter när vi förädlar mjölk till produkter i världsklass. På Norrmejerier arbetar vi med produkter och varumärken som folk i hela landet känner till och gillar – och som är en viktig del av människors liv.
Här kommer du att arbeta hos en av Umeås största privata arbetsgivare, ett levande företag med mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk, och vi ägs av norrländska mjölkbönder. Norrländsk mjölkproduktion är en förutsättning för långsiktigt hållbar livsmedelsförsörjning. Vi tänker och agerar långsiktigt utifrån naturens begränsningar.
Norrmejerier är ett stort, men litet företag där varje enskild medarbetare är betydelsefull. Hos oss finns utrymme att växa och ta ansvar. Vi skapar möjligheter för mångfald och utveckling, vi gör skillnad och vi gör det tillsammans.
Annat viktigt att veta
Tillsvidareanställning på heltid med placering i Umeå. Beredskapstjänstgöring ingår.
För mer information om tjänsten kontakta:
Pär Myrlund, Underhållschef, telefon 090-18 28 76 mobil: 076-126 27 12
Carola Nilsson HR specialist, telefon 073-064 36 50
Kontakta vårt kundcenter för att nå våra fackliga kontaktpersoner inom Livsmedelsarbetareförbundet, Unionen och Ledarna på telefon: 090-18 49 98.
Ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv, vad du brinner för i din yrkesroll och varför du vill jobba med oss.
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 4 mars 2024.
En norrländsk upplevelse. Som gör gott.
Den friska norrländska naturen och klimatet ger oss unika förutsättningar. Vår norrländska mjölkråvara är näringstät och lämnar naturligt ett mindre avtryck på vår jord. Det är helt enkelt skillnad på mjölk och mjölk.
Precis som vår natur, ger vi dig storslagna upplevelser med våra produkter. Från vår hage till din mage, förädlar vi vår norrländska mjölkråvara till ett brett sortiment av mejeriprodukter i världsklass.
Vi ger dig upplevelsen av Norrland i ett paket.
Om arbetsgivaren - Norrmejerier
Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av 365 lokala bönder varav 290 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Fjällfil®, Fjällyoghurt®, Norrgott® och Norrlogisk®. Norrmejerier sysselsätter cirka 440 årsanställda och omsätter ca 2 miljarder kronor per år.

Ansök nu

Norrmejerier söker en produktionstekniker till Umeå mejeri

Produktionstekniker, maskin/Produktionstekniker, verkstad
Läs mer Feb 16
Vill du vara i vårt team och stödja vår produktion samt säkerställa optimal produktivitet och ständigt förbättra oss? Vår medarbetare ska gå på mammaledigt så nu söker vi en produktionstekniker till teknikavdelningen som har ett gediget intresse för produktionsteknik och vill ta en nyckelroll i vår produktionsutveckling.
Din vardag hos oss
Som produktionstekniker ansvarar du för ett brett område där du säkerställer och optimerar våra processflöden för våra leveranser. I det dagliga stödjer du vår produktion med att säkerställa optimal produktivitet och ständigt förbättra vår produktivitet och produktionsutveckling. Detta gör du genom att analysera produktions- och processdata, identifiera avvikelser och möjligheter till förbättringar samt leda och koordinera ett systematiskt förbättringsarbete. I samarbete med produktion, underhåll och leverantörer ansvarar du för optimering av produktionsutrustningen och tar fram förslag till investeringar. I rollen ingår även att du initierar, deltar i och leder produktionstekniska projekt som en del av Teknikavdelningen. Du har ett nära samarbete med våra produktionsledare och underhållsavdelning, allt för att säkerställa en effektiv och stabil produktionsprocess.
Du kommer även i projektform arbeta tillsammans med kollegor på andra avdelningar samt externa kontakter, initiera, medverka och genomföra tekniska projekt, uppdrag och förbättringar. I viss mån kommer du även projektleda samt delta med kompetens och expertkunskaper i andra utvalda projekt. Det innebär att du i din vardag kommer få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund där du är en viktig del för att vår produktkvalitet och produktivitet ständigt utvecklas och förbättras.
Vem är du?
För att lyckas i den här rollen söker vi dig som har relevant teknisk ingenjörsutbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du har några års arbetserfarenhet av liknande uppdrag inom process- eller produktionstekniskt arbete och gärna ha arbetat med produktionseffektivitet, TAK. Meriterande är om du har mejeriteknikerutbildning, praktisk erfarenhet från arbete i förändrings- och utvecklingsprojekt samt erfarenhet av utveckling av produktionsflöden. Det är en fördel om du arbetat i IFS eller liknande system. Resor kan ingå mellan enheterna så B-körkort är ett krav.
Du har en förmåga att på ett pedagogiskt sätt överföra kunskap och plantera förbättringsidéer i organisationen. Som person är du analytisk, målinriktad och en lagspelare med förmågan att skapa motivation och energi samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du innehar en skicklighet att hantera komplexa problemlösningar med förståelse för processflöden och ser samband mellan produktionskostnad och lönsamhet och kan ge förslag till förbättringar och investeringar. Arbetet innebär många kontaktytor, så dina sociala egenskaper är viktiga samt att du är lyhörd och har god förmåga till samarbete. Du är ansvarstagande med en stark känsla för både kvalitet och service och är bekväm i att be om hjälp för att nå uppsatta mål.
På ett enkelt och lättförståeligt sätt hanterar du och överför information, i tal och skrift både på svenska och engelska, både internt och externt. Som person är du strukturerad och analytisk, driven och resultatinriktad, allt för att nå uppsatta mål.
Vi erbjuder dig
Norrmejerier är ett norrländskt livsmedelsföretag och en viktig samhällsaktör, som gör gott. Tillsammans förenas vår passion och mångåriga hantverk med tekniska färdigheter när vi förädlar mjölk till produkter i världsklass. På Norrmejerier arbetar vi med produkter och varumärken som folk i hela landet känner till och gillar – och som är en viktig del av människors liv.
Här kommer du att arbeta hos en av Umeås största privata arbetsgivare, ett levande företag med mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk, och vi ägs av norrländska mjölkbönder. Norrländsk mjölkproduktion är en förutsättning för långsiktigt hållbar livsmedelsförsörjning. Vi tänker och agerar långsiktigt utifrån naturens begränsningar.
Norrmejerier är ett stort, men litet företag där varje enskild medarbetare är betydelsefull. Hos oss finns utrymme att växa och ta ansvar. Vi skapar möjligheter för mångfald och utveckling, vi gör skillnad och vi gör det tillsammans.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är ett vikariat på ett år på heltid, dagtid, med start enligt överenskommelse med goda möjligheter till förlängning. Du blir placerad vid Umeå mejeri och ingår i teknikavdelningen och rapporterar till chef för Teknik, underhåll & fastighet.
För mer information om tjänsten kontakta:
Erik Johansson chef för Teknik, underhåll & fastighet, telefon: 070-538 81 34
Kontakta vårt kundcenter för att nå våra fackliga kontaktpersoner inom Livsmedelsarbetareförbundet, Unionen och Ledarna på telefon: 090-18 49 98.
Ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv, vad du brinner för i din yrkesroll och varför du vill jobba med oss.
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 4 mars 2024.
En norrländsk upplevelse. Som gör gott.
Den friska norrländska naturen och klimatet ger oss unika förutsättningar. Vår norrländska mjölkråvara är näringstät och lämnar naturligt ett mindre avtryck på vår jord. Det är helt enkelt skillnad på mjölk och mjölk.
Precis som vår natur, ger vi dig storslagna upplevelser med våra produkter. Från vår hage till din mage, förädlar vi vår norrländska mjölkråvara till ett brett sortiment av mejeriprodukter i världsklass.
Vi ger dig upplevelsen av Norrland i ett paket.
Om arbetsgivaren - Norrmejerier
Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av 365 lokala bönder varav 290 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Fjällfil®, Fjällyoghurt®, Norrgott® och Norrlogisk®. Norrmejerier sysselsätter cirka 440 årsanställda och omsätter ca 2 miljarder kronor per år.

Ansök nu

Laboratorieanalytiker till Norrmejerier

Biomedicinsk analytiker/BMA
Läs mer Jan 10
Vill du arbeta som laboratorieanalytiker i nära samarbete med produktionen? Hos oss blir du en viktig del i vårt arbete med att analysera vår norrländska mjölkråvara som blir till ett brett sortiment av mejeriprodukter i världsklass. Bli en del av vårt härliga team och ansök nu!
Din vardag hos oss
I rollen som Laboratorieanalytiker hos oss på Umeå mejeri blir du en viktig del i det dagliga arbetet på laboratoriet. Här analyserar du produktprover och råvaror kemiskt, mikrobiologiskt och sensoriskt (lukt- och smakbedömningar). I uppdraget ingår också provtagning och kontroll av tillverkningsprocesser och produktionsmiljöer i nära samarbete med mejeriets produktionsavdelningar.
Du utvärderar resultat och rapporterar i labdatasystemet LabVantage samt analyserar och rapporterar till interna kunder. Vidare kommer du att uppdatera styrande dokument samt vara en stödjande funktion i arbetet med kvalitets- och livsmedelssäkerhetsfrågor och delta i vår strävan att ständigt förbättras.
Du blir en viktig del i vårt team som är placerat vid laboratoriet vid Umeå mejeri och tillhör avdelningen Kvalitet & Lab.
Vi söker dig
Du har för tjänsten en relevant naturvetenskaplig eller teknisk universitets- eller högskoleutbildning, som exempelvis Biomedicinsk analytiker eller examen inom mikrobiologi/kemi/biologi. Rollen kräver några års god laboratorievana, gärna från livsmedels- eller läkemedelsbranschen. Utbildning inom livsmedel är meriterande. Du hanterar och överför information på ett enkelt och lättförståeligt sätt på svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav då resor mellan enheterna i enstaka fall kan förekomma.
Som person har du ett systematiskt och noggrant arbetssätt, är analytisk samt flexibel med sinne för hygien och kvalitet. Du kommer ha många kontaktytor så dina sociala egenskaper är viktiga, du är lyhörd och har god förmåga till samarbete samtidigt som du kan agera och vara självgående i dina specifika arbetsuppgifter. Då arbetsgruppen är liten och resultatet är beroende av samarbete är du också lyhörd för din omgivning och kan rycka in och hjälpa dina kollegor när så behövs.
Vi erbjuder dig
Norrmejerier är ett norrländskt livsmedelsföretag och en viktig samhällsaktör, som gör gott. Tillsammans förenas vår passion och mångåriga hantverk med tekniska färdigheter när vi förädlar mjölk till produkter i världsklass. På Norrmejerier arbetar vi med produkter och varumärken som folk i hela landet känner till och gillar – och som är en viktig del av människors liv.
Här kommer du att arbeta hos en av Umeås största privata arbetsgivare, ett levande företag med mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk, och vi ägs av norrländska mjölkbönder. Norrländsk mjölkproduktion är en förutsättning för långsiktigt hållbar livsmedelsförsörjning. Vi tänker och agerar långsiktigt utifrån naturens begränsningar.
Norrmejerier är ett stort, men litet företag där varje enskild medarbetare är betydelsefull. Hos oss finns utrymme att växa och ta ansvar. Vi skapar möjligheter för mångfald och utveckling, vi gör skillnad och vi gör det tillsammans.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning där du arbetar dagtid. Schemalagt arbete vissa söndagar ingår i tjänsten.
För mer information om tjänsten kontakta:
Agneta Edlund, Chef Lab och lokal kvalitet Umeå och Burträsk, tel: 070-202 39 99, E-post: agneta.edlund@norrmejerier.se
Kontakta vårt kundcenter för att nå våra fackliga kontaktpersoner inom Livsmedelsarbetareförbundet, Unionen och Ledarna på telefon: 090-18 49 98.
Erbjudanden från rekryteringsföretag och annonssäljare undanbedes då vi redan valt våra rekryteringskanaler.
Ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv, vad du brinner för i din yrkesroll och varför du vill jobba med oss. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 25 januari 2024.
En norrländsk upplevelse. Som gör gott.
Den friska norrländska naturen och klimatet ger oss unika förutsättningar. Vår norrländska mjölkråvara är näringstät och lämnar naturligt ett mindre avtryck på vår jord. Det är helt enkelt skillnad på mjölk och mjölk.
Precis som vår natur, ger vi dig storslagna upplevelser med våra produkter. Från vår hage till din mage, förädlar vi vår norrländska mjölkråvara till ett brett sortiment av mejeriprodukter i världsklass.
Vi ger dig upplevelsen av Norrland i ett paket.
Krav
Relevant naturvetenskaplig eller teknisk universitets- eller högskoleutbildning, t.ex. Biomedicinsk analytiker eller examen inom mikrobiologi/kemi/biologi
Några års god laboratorievana
God svenska i både tal och skrift
B-körkort

Meriterande
Laboratorievana från livsmedels- eller läkemedelsbranschen
Utbildning inom livsmedel



Om arbetsgivaren - Norrmejerier
Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av 365 lokala bönder varav 290 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Fjällfil®, Fjällyoghurt®, Norrgott® och Norrlogisk®. Norrmejerier sysselsätter cirka 440 årsanställda och omsätter ca 2 miljarder kronor per år.

Ansök nu

Mejeriarbetare till Norrmejerier i Umeå

Livsmedelsarbetare, mejeri
Läs mer Jan 15
Är du en teamspelare som vill ta ansvar för hanteringen av Norrmejeriers ostar kan detta vara jobbet för dig! Vi söker nu fler medarbetare till Ostförädlingen vid Umeå mejeri, för tillsvidareanställning och vikariat. Du är en viktig del i vårt arbete med ständiga förbättringar, små som stora. I rollen ingår att du har ett systematiskt och strukturerat arbetssätt och bidrar till att utveckla arbetet på avdelningen tillsammans med kollegor och produktionsledare.
Din vardag hos oss
Inom Norrmejerier hanteras våra egenproducerade ostar vid Ostförädlingsavdelningen där vi synar, bitar, river, skivar samt förpackar osten inför försäljning. Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak att sköta driften av samtliga maskintyper på avdelningen i ett schema som bygger på arbetsrotation. Du är även delaktig i operatörsunderhåll samt att du ska kunna skriva och dokumentera vissa rapporter, rutiner, beskrivningar, etc.
I rollen har du ett kvalitetsansvar för de produkter som lämnar produktionsavdelningen, enligt fastställda metoder för provuttag och kontroller. I uppdraget ingår att du som medarbetare arbetar för en effektiv produktion med så lite svinn och slöseri som möjligt. Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på säkerhet, kvalitet och hygien och du får därför ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till våra krav avseende arbetsmiljö, miljö, hygien och livsmedelssäkerhet.
Vi söker dig
Du som söker har relevant utbildning, lägst gymnasial och gärna inom process, teknik eller mekanik. Meriterande är om du tidigare arbetat inom processindustri, med fördel med läkemedel eller livsmedel samt har goda kunskaper om hygienregler inom livsmedelsindustri. Då truckkörning kan utgöra viss del av arbetsuppgifterna är truckkort B2 meriterande. Arbetet kräver en god fysik då uppgifterna innebär både lyft och manuellt arbete.
Vi tror att du har ett stort engagemang samt hög ansvarskänsla då arbetet kräver ett flexibelt arbetssätt och god initiativförmåga. Du följer regler, föregår med gott exempel och arbetar med hög noggrannhet. Du kommer ha många kontaktytor, så dina sociala egenskaper är viktiga, såväl att du är lyhörd och har god förmåga till samarbete. Du hanterar och överför information på ett enkelt och lättförståeligt sätt, i tal och skrift på svenska både internt och externt.
Annat viktigt att veta
Då vi nu går från extern bemanning till personal i egen regi söker vi nu medarbetare till fyra tillsvidaretjänster samt vikariat. Du arbetar två-skift och är placerad vid Umeå mejeri. Tillsättning enligt överenskommelse. Då det är svårt med bussförbindelser till mejeriet så är det en fördel om du har B-körkort.
För mer information om tjänsten kontakta:
Sebastian Wendel, produktionsledare Ostförädlingen tel: 076-620 10 55
Kontakta vårt kundcenter för att nå våra fackliga kontaktpersoner inom Livsmedelsarbetareförbundet, Unionen och Ledarna på telefon: 090-18 49 98.
Ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv, vad du brinner för i din yrkesroll och varför du vill jobba med oss. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 4 februari 2024.
En norrländsk upplevelse. Som gör gott.
Den friska norrländska naturen och klimatet ger oss unika förutsättningar. Vår norrländska mjölkråvara är näringstät och lämnar naturligt ett mindre avtryck på vår jord. Det är helt enkelt skillnad på mjölk och mjölk.
Precis som vår natur, ger vi dig storslagna upplevelser med våra produkter. Från vår hage till din mage, förädlar vi vår norrländska mjölkråvara till ett brett sortiment av mejeriprodukter i världsklass.
Vi ger dig upplevelsen av Norrland i ett paket.
Krav
Gymnasial utbildning
Svenska i tal och skrift

Meriterande
Utbildning inom process, teknik eller mekanik
Arbetat inom processindustri, med fördel med läkemedel eller livsmedel
Goda kunskaper om hygienregler inom livsmedelsindustri
Truckkort B2



Om arbetsgivaren - Norrmejerier
Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av 365 lokala bönder varav 290 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Fjällfil®, Fjällyoghurt®, Norrgott® och Norrlogisk®. Norrmejerier sysselsätter cirka 440 årsanställda och omsätter ca 2 miljarder kronor per år.

Ansök nu

Verksamhetsutvecklare IT till Norrmejerier

Verksamhetsutvecklare
Läs mer Dec 8
Letar du efter en mångsidig och spännande tjänst där IT är en stor del i arbetet med att utveckla Norrmejerier som företag? Då vi nu har en pensionsavgång i gruppen söker vi nu en driven och nyfiken verksamhetsutvecklare inom IT till Norrmejerier i Umeå. Vi söker dig som vill arbeta med att identifiera behov och omvandla dem till ökad verksamhetsnytta.
Du ingår i en mindre grupp på ca 10 personer och kommer därför att ha en bred roll och arbeta inom områden som informationssäkerhet, förvaltnings- och verksamhetsutveckling IT samt projektledning.
Din vardag hos oss
Du kommer att spela en central roll i företagets strävan att utveckla och förbättra informationssäkerhetsarbetet. Du agerar länk till verksamheten och arbetar med att identifiera och realisera verksamhetens möjligheter med digitalisering. Det kan t. ex. innefatta kravformulering och prioritering av behov. Du kommer att få möjlighet att leda IT-relaterade projekt av varierande storlek för att förverkliga verksamhetens och IT:s behov.
Vem är du?
Du har ett antal års erfarenhet inom något eller några av ovanstående områden. Vi ser gärna att du har en examen inom data- eller systemvetenskap, men annan motsvarande bakgrund är också intressant. Vi ser det som positivt om du kan ta dig an uppgifter av både administrativ och praktisk karaktär. Du hanterar och överför information på ett enkelt och lättförståeligt sätt, i tal och skrift både på svenska och engelska, internt och externt.
Det är meriterande om du har erfarenhet från tillverkningsindustri, affärssystem, förvaltnings/verksamhetsutvecklingsarbete, EDI, utveckling/kodning.
För att lyckas i rollen tror vi att du:
har god ordning och jobbar metodiskt
är analytisk och självgående
har god förmåga att driva arbete framåt
är kommunikativ, lyhörd och har god förmåga till samarbete
kan förstå, strukturera och konkretisera andras idéer och behov
är bra på att bygga förtroende och engagera medarbetare

Vi erbjuder dig
Norrmejerier är ett norrländskt livsmedelsföretag och en viktig samhällsaktör, som gör gott. Tillsammans förenas vår passion och mångåriga hantverk med tekniska färdigheter när vi förädlar mjölk till produkter i världsklass. På Norrmejerier arbetar vi med produkter och varumärken som folk i hela landet känner till och gillar – och som är en viktig del av människors liv.
Här kommer du att arbeta hos en av Umeås största privata arbetsgivare, ett levande företag med mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk, och vi ägs av norrländska mjölkbönder. Norrländsk mjölkproduktion är en förutsättning för långsiktigt hållbar livsmedelsförsörjning. Vi tänker och agerar långsiktigt utifrån naturens begränsningar.
Norrmejerier är ett stort, men litet företag där varje enskild medarbetare är betydelsefull. Hos oss finns utrymme att växa och ta ansvar. Vi skapar möjligheter för mångfald och utveckling, vi gör skillnad och vi gör det tillsammans.
Ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv, vad du brinner för i din yrkesroll och varför du vill jobba med oss, senast den 14 januari 2023.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
För mer information om tjänsten kontakta:
Marcus Lithner, IT-chef, 090-18 29 04, 070-643 34 75
Kontakta vårt kundcenter för att nå våra fackliga kontaktpersoner inom Livsmedelsarbetareförbundet, Unionen och Ledarna på telefon: 090-18 49 98.
En norrländsk upplevelse. Som gör gott.
Den friska norrländska naturen och klimatet ger oss unika förutsättningar. Vår norrländska mjölkråvara är näringstät och lämnar naturligt ett mindre avtryck på vår jord. Det är helt enkelt skillnad på mjölk och mjölk.
Precis som vår natur, ger vi dig storslagna upplevelser med våra produkter. Från vår hage till din mage, förädlar vi vår norrländska mjölkråvara till ett brett sortiment av mejeriprodukter i världsklass.
Vi ger dig upplevelsen av Norrland i ett paket. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Teknisk säljare

Utesäljare
Läs mer Nov 14
Vi är ett av Sveriges ledande företag för glasbärande profilkonstruktioner i aluminium och stål. Med anledning av en pensionsavgång söker vi nu en ny kollega som vill vara med och leverera produkter och entreprenader av hög norrländsk kvalité. Har du tidigare erfarenhet inom försäljning och ett byggtekniskt kunnande? Då är du välkommen till oss på Alab - med mer än 50 års erfarenhet ser vi tryggt på framtiden!
Arbetsbeskrivning
Vi söker en marknadsinriktad teknisk säljare med uppgift att jobba med försäljning av våra glasbärande system i aluminium och stål. I rollen kommer du bland annat att räkna på anbud, följa upp och etablera nya kundkontakter. Våra kunder är byggföretag och finns runt om i Sverige. Vi samarbetar bland annat med Skanska, NCC och Peab.
Utöver resor i samband med kundbesök ingår även deltagande vid mässor. Du rapporterar till försäljningschef. Som ny hos oss får du självklart en bra introduktion och som stöd har du teknisk support och erfarna kollegor.
Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom försäljning, gärna B2B. Du har ett byggtekniskt kunnande, antingen har du en utbildning som byggingenjör alternativt erfarenhet av att arbeta med glasfasader och dörrmiljöer eller på annat sätt skapat dig kunskap inom glasfasadbranschen. Har du erfarenhet från aluminium- eller stålprofilsbranschen samt erfarenhet av att arbeta med projekt och anbud ser vi det som meriterande. God svenska och engelska i tal och skrift är krav för tjänsten, likaså B-körkort och tillgång till egen bil. Du har en god systemvana och har du kunskap i systemen Sapa Logic, KBK och/eller Monitor ser vi det som starkt meriterande.
För att lyckas i rollen ser vi att du är relationsskapande och förtroendeingivande. Du är strukturerad, professionell och flexibel. Du drivs av att göra affärer och nätverka samtidigt som du är lyhörd för kundens önskemål.
Vad kan vi erbjuda dig?
Du erbjuds en anställning i ett tryggt och stabilt företag. Alab har under årens lopp utvecklats till en av de största aktörerna i branschen, med rikstäckande verksamhet. Vi har gjort stora investeringar i maskiner, ytbehandlingsanläggningar samt effektiv arbetsplatsutrustning. Dessutom har vi arbetat mycket med att utveckla våra affärsprocesser och digitalisering.
Hos oss blir du en del av ett erfaret team som gärna delar med sig av sin kunskap. Vi har korta beslutsvägar och du får möjlighet att vara med och påverka.
Annat viktigt att veta
Placeringsort: På någon av våra fabriker i Örnsköldsvik, Ånäset eller Trehörningsjö alternativt på vårt kontor i Umeå. För rätt person finns möjlighet att diskutera arbete på distans.
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa vår försäljningschef Leif Andersson på 0662–51 21 07.
Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!
Krav
Erfarenhet av försäljning
Utbildning som byggingenjör alternativt erfarenhet av att arbeta med glasfasader och dörrmiljöer eller på annat sätt skapat dig kunskap inom glasfasadbranschen
God svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort och tillgång till egen bil
God systemvana

Meriterande
Kunskap i systemen Sapa Logic, KBK och/eller Monitor
Erfarenhet från aluminium- eller stålprofilsbranschen
Erfarenhet av att arbeta med projekt och anbud



Om arbetsgivaren - Alab Aluman AB
Alab är grundat 1967. Vi arbetar med glasbärande byggsystem i både aluminium och stål samt inglasningssystem för altan och balkong. Vi har en fabrik i Örnsköldsvik, en i Ånäset och två fabriker i Trehörningsjö. Omsättningen är ca 160 mkr och vi har 80 anställda.
Alab Aluman AB är ett helägt dotterbolag till P Wikström J:r AB. Andra bolag i koncernen är Olofsfors AB och Iggesund Forest. Koncernen har en omsättning på ca 1000 Mkr och har 250 anställda i fem länder.
Du kan läsa mer om företaget och våra produkter på: www.alab.com

Ansök nu

Restaurangbiträde UME Fika & Bar

Restaurangbiträde
Läs mer Sep 4
Vi söker nu förstärkning till UME Fika & Bar på UMEÅ Airport. Är du minst 20 år och vill arbeta med service i en internationell miljö med högt tempo? Då kan du vara den vi söker! Välkommen att starta din karriär hos oss i en meriterad roll som ger dig stora möjligheter att utvecklas både inom företaget men också inom branschen!
Arbetsuppgifter
I ditt arbete ingår bland annat att möta våra gäster och vara vårt ansikte utåt genom att stå i kassan och möta dem varje dag. Du utför enklare matlagning, diskning, städning, inventering samt packar upp varor. Våra avdelningar står bland annat för vällagad husmanskost, smörgåsar & sallader, konditori.
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett brett utbud av möjligheter att arbeta på olika typer av restauranger, butiker och caféer, inom supportfunktion och även internationellt. Vi är stolta över att kunna säga att vi arbetar med fantastiska människor från hela världen och vi har så mycket att lära av varandra. Vi är fast beslutna att hjälpa dig att uppnå dina karriärmål och du har stora möjligheter att växa och utvecklas inom företaget.
Hos oss arbetar du i en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter och inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. Du kommer att arbeta med ett glatt & engagerat team.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.
Vem är du?
Vi söker dig som är effektiv, noggrann, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är en person som tar egna initiativ och ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har mycket god kommunikationsförmåga och tycker att ordning och reda är en självklarhet. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning.
Krav för arbetet är att du att du både talar och läser svenska samt engelska obehindrat. Eftersom vi ska ta oss till och från jobbet på udda tider är det en stor fördel att ha körkort och tillgång till egen bil. Det är en merit om du har arbetat med service och försäljning tidigare, men det är inte ett måste.
Annat viktigt att veta
Anställning i SSP innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Du måste vara helt ostraffad. Våra enheters öppettider följer flygtrafiken vilket innebär att 8–17 inte är vår arbetstid, arbetet innebär tidiga morgnar, kvällar & helger.
Arbetstiden omfattar tidig morgon, kvällar och helger.
Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov.
Om du vill bli en del av vårt framgångsrika team - skicka din ansökan snarast. Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten kontakta Avdelningschef Sara Ek sara.ek@ssp.se
Krav
Minst 20 år pga vi serverar alkohol och du ska vara serveringsansvarig (Enligt Alkohollag (2010:1622) 8 kap. Servering av alkoholdrycker och alkoholdrycksliknande preparat 18 § Personal)
God svenska i tal och skrift

Meriterande
Körkort och tillgång till egen bil



Om arbetsgivaren - SSP
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Maskinoperatör/mejeriarbetare till Norrmejerier

Processoperatör, mejeri
Läs mer Aug 24
Vill du Göra gott för Norrland och är intresserad av processer & teknik? Ta då chansen att utvecklas tillsammans med oss, ett norrländskt mejeri med högkvalitativa produkter. Vi söker nu fler medarbetare till vår förpackningsavdelning i Umeå.
Din vardag hos oss
Som operatör på Förpackningsavdelningen vid Umeå mejeri arbetar du i huvudsak med drift, skötsel och förebyggande underhåll av våra förpackningsmaskiner med tillhörande kringutrustning. I rollen har du ett kvalitetsansvar för de produkter som lämnar förpackningsavdelningen enligt fastställda metoder för kontroller. Arbetsrotation ingår och uppdraget kräver att du som medarbetare arbetar för en effektiv produktion med så lite svinn som möjligt.
Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på säkerhet, kvalitet och hygien och du får ett stort ansvar för att dessa följs. Med ett systematiskt och strukturerat arbetssätt bidrar du till att utveckla arbetet på avdelningen tillsammans med kollegor och produktionsledare. Du är en viktig del i vårt arbete med ständiga förbättringar, både vad gäller positionsstandarder och rutiner.
Vi söker dig
Du som söker har gymnasial utbildning, gärna inom processteknik, livsmedel, teknik eller mekanik. Meriterande är om du tidigare arbetat med livsmedel i processindustri och har goda kunskaper om hygienregler. Erfarenhet av att köra förpackningsmaskiner eller bearbetningsmaskiner, samt om du har truckkort och B-körkort är meriterande. Du hanterar och överför information på ett enkelt och lättförståeligt sätt, i tal och skrift både på svenska och engelska, både internt och externt.
Med ett stort engagemang och god initiativförmåga bidrar du till att utveckla arbetet i vårt team tillsammans med kollegor och produktionsledare. Arbetet kräver ett systematiskt och strukturerat arbetssätt samt att du gillar ordning och reda. Du följer regler, föregår med gott exempel och arbetar med hög noggrannhet. Du kommer ha många kontaktytor, därför söker vi dig som är lyhörd och har god förmåga till samarbete.
Vi erbjuder dig
Att välja Norrländska produkter har betydelse för svensk livsmedelsproduktion nu och i framtiden, det lokalproducerade, arbetstillfällen och våra öppna landskap. Hos oss får du möjlighet att använda dina kunskaper i en bred roll med många kontaktytor. Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet där vi tillsammans skapar en arbetsplats där vi hjälper varandra att lyckas. Vi månar om vår personal och erbjuder en rad fina förmåner. Här trivs vi att arbeta tillsammans och Göra gott för Norrland, nu och i framtiden.
Övrigt
Tjänsten omfattar heltid och är tillsvidare. Arbetet innebär tvåskift. Kvällar, helger samt nätter förekommer. Arbetet innebär både stå och gå samt repetitiva lyft så du bör ha god fysisk förmåga.
För mer information om tjänsten kontakta:
Tommy Berggren Produktionsledare vid Förpackningsavdelningen, Tel 090-18 49 02
E-post: Tommy.berggren@norrmejerier.se
Facklig kontaktperson:
Janne Vaattovaara, Livs ombudsman Umeå mejeri, Tel 090-18 49 41
E-post: Janne.Vaattovaara@norrmejerier.se
Ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv, vad du brinner för i din yrkesroll och varför du vill jobba med oss.
Intervjuer sker löpande så därför behöver vi din ansökan så snart som möjligt, dock senast 10 september 2023.
Krav
Gymnasial utbildning.
Svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande
Utbildning med inriktning inom processteknik, livsmedel, teknik eller mekanik.
Arbetat med livsmedel i processindustri samt har goda kunskaper om hygienregler
Erfarenhet av att köra förpackningsmaskiner eller bearbetningsmaskiner.
Truckkort och B-körkort.



Om arbetsgivaren - Norrmejerier
Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av 365 lokala bönder varav 290 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Fjällfil®, Fjällyoghurt®, Norrgott® och Norrlogisk®. Norrmejerier sysselsätter cirka 450 årsanställda och omsätter ca 2 miljarder kronor per år

Ansök nu

Lönespecialist

Löneadministratör
Läs mer Aug 17
Är du en motiverad och driven lönespecialist som vill göra gott i ett norrländskt företag med högkvalitativa produkter? I din roll som lönespecialist bidrar du till att administrera, utveckla och kvalitetssäkra vårt arbete med löner och försäkringar tillsammans med våra ledare och medarbetare.
Att välja norrländska produkter har betydelse – nu och i framtiden – för svensk livsmedelsproduktion, det lokalproducerade, arbetstillfällen och våra öppna landskap.
Din vardag hos oss
Som lönespecialist har du en viktig funktion inom Norrmejerier och utgör en kvalificerad resurs i frågor som rör hela löneprocessen. Ditt uppdrag innebär att arbeta med alla steg i processen.
I dina arbetsuppgifter kommer du huvudsakligen:
Hantera försäkrings- och pensionsfrågor
Ha dialog med myndigheter och externa parter
Göra arbetsrättsliga tolkningar utifrån kollektivavtal
Analysera och bearbeta statistiska underlag
Fungera som intern support till medarbetare och chefer
Utveckla och kvalitetssäkra vår löneprocess

Som en av två lönespecialister ingår du i HR-avdelningen där du rapporterar till Chef för HR- & kommunikation.
Vi söker dig
Vi ser att du som söker har minst tre års erfarenhet av kvalificerat lönearbete samt kvalificerad erfarenhet av lönearbete inom olika avtalsområden. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning i ekonomi och löneadministration. Vidare har du god systemförståelse och goda kunskaper inom avtalstolkning samt pensions-, försäkrings och förmånsfrågor. Du har god förmåga att kommunicera tydligt på svenska, både i tal och i skrift. Kunskaper i Agda PS är meriterande.
Som person tror vi att du är lösningsorienterad, prestigelös och förtroendeskapande med integritet och gott omdöme. Du har en mycket god analytisk förmåga med ett öga för detaljer och är genuint intresserad av att arbeta med siffror, statistik och uppföljningar. Du gillar att ta ansvar och är van att driva egna frågor och motiveras av att arbeta med effektiviseringar och förbättringar. Att se var utvecklingsmöjligheter finns i ditt uppdrag och att själv bidra till att genomföra förändringar är naturligt för dig i ditt arbete. Samtidigt är du noggrann, strukturerad och metodisk. Vidare tror vi att du är engagerad i ditt arbete, relationsskapande, serviceinriktad och tycker om att samarbeta och ha kontakt med andra människor.
Vi erbjuder dig
Hos oss får du möjlighet att använda dina kunskaper i en bred roll med många kontaktytor. Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet där vi tillsammans skapar en arbetsplats där vi hjälper varandra att lyckas. Vi månar om vår personal och erbjuder en rad fina förmåner. Här trivs vi att arbeta tillsammans och Göra gott för Norrland!
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering vid vårt huvudkontor i Umeå.
För mer information om tjänsten kontakta: Gabriella Rahm, Chef HR & Kommunikation, telefon 070-185 61 20, e-post: gabriella.rahm@norrmejerier.se
Välkommen med din ansökan med CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv, vad du brinner för i din yrkesroll och varför du vill jobba med oss.
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 augusti 2023.
Erbjudanden från rekryteringsföretag och annonssäljare undanbedes då vi redan valt våra rekryteringskanaler.
Krav
Minst tre års erfarenhet av kvalificerat lönearbete
Kvalificerad erfarenhet av lönearbete inom olika avtalsområden
God systemförståelse
Goda kunskaper inom avtalstolkning samt pensions-, försäkrings och förmånsfrågor
God svenska i tal och skrift

Meriterande
Eftergymnasial utbildning i ekonomi och löneadministration
Kunskaper i Agda PS



Om arbetsgivaren - Norrmejerier
Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av 365 lokala bönder varav 290 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Fjällfil®, Fjällyoghurt®, Norrgott® och Norrlogisk®. Norrmejerier sysselsätter cirka 450 årsanställda och omsätter ca 2 miljarder kronor per år.

Ansök nu

Säljare till KungSängen Umeå

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jul 11
Brinner du för kundbemötande, älskar sälj och har ett stort intresse för inredning och design? Nu söker vi en säljare på 70% till vår butik i Umeå!
Om jobbet
Vi söker dig som trivs i ett serviceyrke med mycket kundkontakt. Som säljare hos oss är kunden din högsta prioritet. Dina främsta arbetsuppgifter är försäljning av sängar och bäddtillbehör. Du kommer arbeta utifrån satta mål och ansvara för butikens drift, och vi vill att du alltid strävar efter att butiken ska vara i fint och städat skick. Arbetet i butik ser olika ut från dag till dag. Vissa dagar har du många kunder som alla behöver servas på hög nivå och ibland har du lugna dagar där det finns chans att göra extra fint i butiken.
Du får en stimulerande och varierad vardag med chansen att utveckla ditt affärsmannaskap. Ditt arbete kantas av en nära kundkontakt och du får möjligheten att guida varje kund genom viktiga köp som ska ge glädje i många år.
Om KungSängen
KungSängen är en ledande detaljhandelskedja som sedan 1998 tillverkar sängar för hand i Enköping. Vi har nästan 50 butiker runt om i Sverige, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vår affärsidé är svensktillverkade kvalitetssängar med högsta standard för komfort och hållbarhet, och vi äger själva hela processen - från försäljning i butik eller online till produktion efter beställning och leverans till kunden. Utöver sängar formger och säljer KungSängen även sängtillbehör och sängkläder.
KungSängens mål är att på två olika sätt öka människors livskvalitet: genom att skapa bättre sängar på ett bättre sätt än konkurrenten och genom att vara en bättre arbetsplats för sina anställda. För att uppnå dessa fokuserar vi på design, kvalitet, hantverk och personlig service, samt på att skapa en arbetsmiljö som präglas av samarbete, engagemang och balans i livet.
Att jobba hos oss
KungSängen är en slimmad organisation trots att vi finns i nästan hela landet. Här är varje individ en oerhört viktig kugge i maskineriet där alla har ett gemensamt mål – att överträffa kundens förväntan. På KungSängen är vi personliga, ärliga och jordnära och arbetsmiljön präglas av arbetsglädje, samarbete och utvecklingsvilja. Kostnadsmedvetenhet, kvalitetsmedvetenhet och miljömedvetenhet är viktiga ledord för oss. Vi strävar efter en mångfaldig och inkluderande arbetsmiljö där varje individ känner sig uppskattad.
Läs mer om KungSängen som arbetsplats på www.kungsangen.com/jobba-hos-oss.
Du som söker
Även du som söker till oss behöver förstås dela våra värdegrunder. Du som älskar att möta dina kunder varje dag, du som tycker om utmaningar och att ta personligt ansvar. Du som ser att alla människor har lika värde och som möter alla med respekt. Du som vill vara en del av ett sammansvetsat team och som på alla sätt känner igen dig i texten ovan. Dig vill vi gärna träffa.
Som säljare söker vi dig som är driven, social och alltid sätter kunden i fokus. Du ska vara positiv, lojal och hjälpsam, såväl mot kunder som mot medarbetare. Det är viktigt att du är både kund- och säljorienterad, och att du har ett stort intresse för försäljning och kundbemötande. Vi ser att du är ansvarstagande, lösningsorienterad och har ett intresse för inredning och design.
Övrig information
Lön enligt Handels. Tjänsten är på 70%.
Frågor om tjänsten besvaras av butikschef Dan Lidén dan.liden@kungsangen.com
Skicka in din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb".
Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Krav
Tidigare butikserfarenhet
Vill utveckla sig själv och andra
Glädjespridare

Meriterande
Erfarenhet av att sälja liknande produkter
Erfarenhet av att arbeta mot tydliga försäljningsmål och nyckeltal





Om arbetsgivaren - KungSängen
KungSängen grundades 1998 och är Sveriges största sängkedja med Ca: 50 butiker och över 300 anställda runt om i Sverige, från Trelleborg i söder till Luleå i norr. Vår affärsidé är svensktillverkade kvalitetssängar med högsta standard för komfort och hållbarhet, och vi äger själva hela processen - från försäljning i butik eller online till produktion efter beställning och leverans till kunden. Utöver sängar formger och säljer KungSängen även sängtillbehör och sängkläder. KungSängens mål är att på två olika sätt öka människors livskvalitet: genom att skapa bättre sängar på ett bättre sätt än konkurrenten och genom att vara en bättre arbetsplats för sina anställda. För att uppnå dessa fokuserar vi på design, kvalitet, hantverk och personlig service, samt på att skapa en arbetsmiljö som präglas av samarbete, engagemang och balans i livet.

Ansök nu

Lönespecialist

Löneadministratör
Läs mer Jul 14
Är du en motiverad och driven lönespecialist som vill göra gott i ett norrländskt företag med högkvalitativa produkter? I din roll som lönespecialist bidrar du till att administrera, utveckla och kvalitetssäkra vårt arbete med löner och försäkringar tillsammans med våra ledare och medarbetare.
Att välja norrländska produkter har betydelse – nu och i framtiden – för svensk livsmedelsproduktion, det lokalproducerade, arbetstillfällen och våra öppna landskap.
Din vardag hos oss
Som lönespecialist har du en viktig funktion inom Norrmejerier och utgör en kvalificerad resurs i frågor som rör hela löneprocessen. Ditt uppdrag innebär att arbeta med alla steg i processen.
I dina arbetsuppgifter kommer du huvudsakligen:
Hantera försäkrings- och pensionsfrågor
Ha dialog med myndigheter och externa parter
Göra arbetsrättsliga tolkningar utifrån kollektivavtal
Analysera och bearbeta statistiska underlag
Fungera som intern support till medarbetare och chefer
Utveckla och kvalitetssäkra vår löneprocess

Som en av två lönespecialister ingår du i HR-avdelningen där du rapporterar till Chef för HR- & kommunikation.
Vi söker dig
Vi ser att du som söker har minst tre års erfarenhet av kvalificerat lönearbete samt kvalificerad erfarenhet av lönearbete inom olika avtalsområden. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning i ekonomi och löneadministration. Vidare har du god systemförståelse och goda kunskaper inom avtalstolkning samt pensions-, försäkrings och förmånsfrågor. Du har god förmåga att kommunicera tydligt på svenska, både i tal och i skrift. Kunskaper i Agda PS är meriterande.
Som person tror vi att du är lösningsorienterad, prestigelös och förtroendeskapande med integritet och gott omdöme. Du har en mycket god analytisk förmåga med ett öga för detaljer och är genuint intresserad av att arbeta med siffror, statistik och uppföljningar. Du gillar att ta ansvar och är van att driva egna frågor och motiveras av att arbeta med effektiviseringar och förbättringar. Att se var utvecklingsmöjligheter finns i ditt uppdrag och att själv bidra till att genomföra förändringar är naturligt för dig i ditt arbete. Samtidigt är du noggrann, strukturerad och metodisk. Vidare tror vi att du är engagerad i ditt arbete, relationsskapande, serviceinriktad och tycker om att samarbeta och ha kontakt med andra människor.
Vi erbjuder dig
Hos oss får du möjlighet att använda dina kunskaper i en bred roll med många kontaktytor. Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet där vi tillsammans skapar en arbetsplats där vi hjälper varandra att lyckas. Vi månar om vår personal och erbjuder en rad fina förmåner. Här trivs vi att arbeta tillsammans och Göra gott för Norrland!
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering vid vårt huvudkontor i Umeå.
För mer information om tjänsten kontakta: Gabriella Rahm, Chef HR & Kommunikation, telefon 070-185 61 20, e-post: gabriella.rahm@norrmejerier.se
Välkommen med din ansökan med CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv, vad du brinner för i din yrkesroll och varför du vill jobba med oss.
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 17 augusti 2023.
Erbjudanden från rekryteringsföretag och annonssäljare undanbedes då vi redan valt våra rekryteringskanaler.
Krav
Minst tre års erfarenhet av kvalificerat lönearbete
Kvalificerad erfarenhet av lönearbete inom olika avtalsområden
God systemförståelse
Goda kunskaper inom avtalstolkning samt pensions-, försäkrings och förmånsfrågor
God svenska i tal och skrift

Meriterande
Eftergymnasial utbildning i ekonomi och löneadministration
Kunskaper i Agda PS



Om arbetsgivaren - Norrmejerier
Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av 365 lokala bönder varav 290 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Fjällfil®, Fjällyoghurt®, Norrgott® och Norrlogisk®. Norrmejerier sysselsätter cirka 450 årsanställda och omsätter ca 2 miljarder kronor per år.

Ansök nu

Drifttekniker

Underhållsarbetare
Läs mer Jul 5
Norrmejerier satsar vidare för en framtida stabil produktion genom effektivisering och utveckling av vår anläggning. Till vår media- och biogasanläggning som är en viktig del för vår mejeriproduktion söker vi nu tre nya medarbetare. Vi tror att du är en erfaren drifttekniker som trivs i en varierande och produktionsnära roll. Här får du möjligheten att på ett övergripande och handfast sätt säkerställa vårt underhållsarbete i en kombinerad hantverks- och högteknologisk produktionsmiljö.
Att välja norrländska produkter har, nu och i framtiden, betydelse för svensk livsmedelsproduktion, det lokalproducerade, arbetstillfällen och våra öppna landskap.
Din vardag hos oss
Du kommer att tillhöra Norrmejeriers Underhållsavdelning i Umeå. Avdelningen ansvarar för media- och biogasanläggningens drift av pannor, kylsystem, tryckluftssystem och vattenförsörjning.
Som drifttekniker får du en viktig roll där du kommer att hantera tekniska frågeställningar vad gäller styrning och kontrollutrustning. Hos oss får du en varierande vardag inom drift och underhåll där du hanterar reparation, nyinstallation och servicearbeten. Du övervakar driften i vår anläggning, för journaler och skriver dagrapporter, genomför kontrollronder, rapporterar fel och störningar samt ansvarar för att åtgärda uppkomna fel. Vidare kommer du även att delta i vårt optimerings- och förbättringsarbete och ta del i ansvaret för att anläggningen sköts på ett miljö- och driftsekonomiskt sätt.
Du kommer att ha ett nära samarbete i ett team med våra underhållstekniker, automations- och produktionstekniker samt operatörer på våra avdelningar och rapporterar till Underhållschef.
Vi söker dig
Vi ser att du som söker har en teknisk eftergymnasial utbildning, gärna drifttekniker med inriktning mot process, mekanik, automation, underhåll alternativt annan likvärdig utbildning eller erfarenhet. Du har ett par års erfarenhet från media, drift- och underhållsarbete i process-, livsmedels- eller industriproduktion. Det är meriterande om du har pannkompetens, dvs utbildning/certifiering samt erfarenhet av kyl- och tryckluftssystem och trycksatta anordningar. Det är även meriterande om du arbetat i underhållsystemet IFS eller motsvarande system. B-körkort är ett krav.
För att trivas i rollen har du ett tekniskt intresse, du är serviceinriktad, initiativtagande och ansvarstagande som person. Du trivs i att vara i produktionen och kan se och förstå delarna i helheten och strävar efter att förbättra genom att effektivisera processer och utrustning. Vidare är du strukturerad och analytisk, driven och resultatinriktad, allt för att nå uppsatta mål. På ett enkelt och lättförståeligt sätt hanterar du och överför information, i tal och skrift både på svenska och engelska, både internt och externt.
Vi erbjuder dig
Du erbjuds ett spännande arbete i en stimulerande miljö med möjlighet till yrkesutveckling där du får utlopp för dina färdigheter i en organisation som fortsätter utvecklas. Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet där vi tillsammans skapar en arbetsplats där vi hjälper varandra att lyckas. Vi månar om vår personal och satsar på intern rörlighet, att våra medarbetare får växa, både på ett personligt och professionellt plan och erbjuder en rad fina förmåner. Vårt förhållningssätt genomsyras av våra värdeord som är glädje, stolthet och flexibilitet. Här trivs vi att arbeta tillsammans och Göra gott för Norrland!
Övrigt
Tjänsten är på heltid, beredskap ingår.
För mer information om tjänsten kontakta:
Pär Myrlund, Underhållschef, telefon: 076-126 27 12 E-post: par.myrlund@norrmejerier.se
Facklig kontaktperson:
Kontakta vår kundservice för att nå våra fackliga kontaktpersoner inom Livsmedelsarbetareförbundet, Unionen och Ledarna på telefon: 090-18 49 98.
Ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv, vad du brinner för i din yrkesroll och varför du vill jobba med oss.
Vi vill ha din ansökan senast den 13 augusti 2023.
Erbjudanden från rekryteringsföretag och annonssäljare undanbedes då vi redan valt våra rekryteringskanaler.

Krav
Tekniskt eftergymnasial utbildning
Ett par års erfarenhet från media, drift- och underhållsarbete i process-, livsmedels- eller industriproduktion
B-körkort
Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

Meriterande
Pannkompetens, dvs utbildning/certifiering
Erfarenhet av kyl- och tryckluftssystem samt trycksatta anordningar
Erfarenhet av underhållsystemet IFS eller motsvarande system





Om arbetsgivaren - Norrmejerier
Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av 365 lokala bönder varav 290 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Fjällfil®, Fjällyoghurt®, Norrgott® och Norrlogisk®. Norrmejerier sysselsätter cirka 450 årsanställda och omsätter ca 2 miljarder kronor per år.

Ansök nu

Transportledare fjärrtransporter

Transportledare
Läs mer Jul 4
Nu söker vi på Tempcon Norrland en transportledare fjärrtransporter till huvudkontoret i Umeå. Hos oss blir du en del av ett team som brinner för hållbar logistik och effektiva flöden. Vill du ha en omväxlande och utmanande vardag där du blir en nyckelperson för att skapa en fungerande livsmedelslogistik i Norrland? Varmt välkommen att söka dig till oss!
Om tjänsten
Vårt företag distribuerar livsmedel i hela Norrland samt till och från Norrland. Vi ser Transportledarna som hjärtat i verksamheten, det är hos dem allt händer, vilket gör tjänsten till en av de roligaste positionerna på företaget. Det är en roll med mycket stor bredd där du aldrig slutar utvecklas, vilket ger goda möjligheter till att avancera inom företaget.
Du arbetar direkt i vårt transportsystem, lägger in och korrigerar order samt förbereder för fakturering och avräkning. Tjänsten innebär daglig kontakt med transportörer, chaufförer, kunder och medarbetare.
Om dig
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet från transportbranschen eller närliggande bransch. Det är en fördel om du har erfarenhet från logistik eller planering, gärna i en ansvarstagande roll.
I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. För att trivas hos oss ser vi att du är en person som har förmåga att tänka logiskt och skapa effektivitet. Du ser ditt eget arbete ur ett ekonomiskt perspektiv och trivs när du får bidra till resultatet. För att du ska tycka att rollen är så rolig som vi tycker är det viktigt att du har förmåga att hålla fokus och lugn även när det händer mycket samtidigt.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är på heltid och du är placerad på vårt huvudkontor i Umeå på Spårvägen 22. Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstiderna är dagtid.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulf Arvidsson, på 070-822 00 22
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om arbetsgivaren - Tempcon Norrland
Vi är en rikstäckande koncern specialiserad på temperaturkontrollerad logistik. Koncernen utgörs av en grupp entreprenörsdrivna bolag som alla delar en gemensam vision; att skapa värde för kunden genom säkra, klimatneutrala logistiklösningar för en hållbar framtid.

Ansök nu

Underhållsingenjör till Umeå mejeri

Driftingenjör, maskin
Läs mer Jul 18
Är du en underhållsingenjör som vill vara med och driva och förbättra våra processer inom Norrmejerier? Då kan det vara dig vi söker. Hos oss får du möjligheten att påverka vårt förebyggande underhållsarbete i en kombinerad hantverks- och högteknologisk produktionsmiljö. Vår ambition är att leverera bästa kvalitet i rätt tid till våra kunder!
Att välja norrländska produkter har, nu och i framtiden, betydelse för svensk livsmedelsproduktion, det lokalproducerade, arbetstillfällen och våra öppna landskap. För att kunna möta framtidens behov söker vi nu en underhållsingenjör som vill driva de underhållstekniska lösningar som ligger till grund för utveckling och effektivisering av vår anläggning.
Din vardag hos oss
I rollen ingår att planera, genomföra, följa upp och analysera våra underhållsinsatser samt samordna och leda maskinunderhållet i vår anläggning. Du ansvarar för att utveckla och förbättra det förebyggande underhållet. Du förbereder och uppdaterar våra förebyggande underhållsplaner, operatörsunderhåll, underhållsinstruktioner och anläggningsregistret i vårt underhållssystem IFS. Du följer upp och avrapporterar uppsatta måltal för underhållsaktiviteter. Tillsammans med våra produktionstekniker leder du rotorsaksanalyser och föreslår förbättringar. Du deltar vid investeringar och installation av ny utrustning.
Du kommer att ha ett nära samarbete med alla våra tre anläggningar, med underhållstekniker, produktionstekniker och operatörer på övriga avdelningar samt med kvalitetsavdelningen. Du rapporterar till Underhållschef.
Vi söker dig
Du som söker har en teknisk eftergymnasial utbildning, med inriktning mot process, mekanik, automation, underhåll eller annan likvärdig utbildning eller erfarenhet. Du har ett par års erfarenhet från arbete i process-, livsmedels- eller industriproduktion med inriktning mot förebyggande underhåll, reparation och förbättringar av utrustning. Vidare har du erfarenhet av att planera underhållsinsatser och underhållsplaner. Vi ser gärna att du har arbetat i underhållsystemet IFS eller motsvarande system. God svenska och engelska i tal och skrift är krav för tjänsten. Även B-körkort är ett krav då resor kan förekomma mellan anläggningarna.
Som person är du strukturerad, analytisk och resultatinriktad, allt för att nå uppsatta mål. Du drivs av att ständigt förbättra processer och utrustningar samt av att arbeta med långsiktiga strategier vilket kräver både problemlösningsförmåga och affärsmässighet. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa förståelse för förebyggande underhåll, prioriteringar och behov både till ledning och arbetskamrater. Du är en naturlig relationsbyggare som skapar ett klimat som främjar samarbete och är bekväm med att dela med dig av dina kunskaper. Du är även van att initiera och ta eget ansvar för aktiviteter och projekt.
Vi erbjuder dig
Här finns ett spännande arbete i en stimulerande miljö med möjlighet till yrkesutveckling där du får utlopp för dina färdigheter i en organisation som fortsätter utvecklas. Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet där vi tillsammans skapar en arbetsplats där vi hjälper varandra att lyckas. Vi månar om vår personal och satsar på intern rörlighet, att våra medarbetare får växa, både på ett personligt och professionellt plan och erbjuder en rad fina förmåner. Vårt förhållningssätt genomsyras av våra värdeord som är glädje, stolthet och flexibilitet. Här trivs vi att arbeta tillsammans och Göra gott för Norrland!
Övrigt
För mer information om tjänsten kontakta:
Pär Myrlund, Underhållschef, telefon: 076-126 27 12 E-post: par.myrlund@norrmejerier.se
Facklig kontaktperson:
Kontakta vår kundservice för att nå våra fackliga kontaktpersoner inom Livsmedelsarbetareförbundet, Unionen och Ledarna på telefon: 090-18 49 98.
Ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv, vad du brinner för i din yrkesroll och varför du vill jobba med oss.
Vi vill ha din ansökan senast den 30 juli 2023.
Erbjudanden från rekryteringsföretag och annonssäljare undanbedes då vi redan valt våra rekryteringskanaler.
Krav
Teknisk eftergymnasial utbildning, med inriktning mot process, mekanik, automation, underhåll eller annan likvärdig utbildning eller erfarenhet
Ett par års erfarenhet från arbete i process-, livsmedels- eller industriproduktion med inriktning mot förebyggande underhåll, reparation och förbättringar av utrustning
Erfarenhet av att planera underhållsinsatser och underhållsplaner
B-körkort

Meriterande
Underhållsystemet IFS eller motsvarande system



Om arbetsgivaren - Norrmejerier
Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av 365 lokala bönder varav 290 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Fjällfil®, Fjällyoghurt®, Norrgott® och Norrlogisk®. Norrmejerier sysselsätter cirka 450 årsanställda och omsätter ca 2 miljarder kronor per år.

Ansök nu

Underhållsingenjör till Umeå mejeri

Drift- och underhållsingenjör, anläggning
Läs mer Jun 9
Är du en underhållsingenjör som vill vara med och driva och förbättra våra processer inom Norrmejerier? Då kan det vara dig vi söker. Hos oss får du möjligheten att påverka vårt förebyggande underhållsarbete i en kombinerad hantverks- och högteknologisk produktionsmiljö. Vår ambition är att leverera bästa kvalitet i rätt tid till våra kunder!
Att välja norrländska produkter har, nu och i framtiden, betydelse för svensk livsmedelsproduktion, det lokalproducerade, arbetstillfällen och våra öppna landskap. För att kunna möta framtidens behov söker vi nu en underhållsingenjör som vill driva de underhållstekniska lösningar som ligger till grund för utveckling och effektivisering av vår anläggning.
Din vardag hos oss
I rollen ingår att planera, genomföra, följa upp och analysera våra underhållsinsatser samt samordna och leda maskinunderhållet i vår anläggning. Du ansvarar för att utveckla och förbättra det förebyggande underhållet. Du förbereder och uppdaterar våra förebyggande underhållsplaner, operatörsunderhåll, underhållsinstruktioner och anläggningsregistret i vårt underhållssystem IFS. Du följer upp och avrapporterar uppsatta måltal för underhållsaktiviteter. Tillsammans med våra produktionstekniker leder du rotorsaksanalyser och föreslår förbättringar. Du deltar vid investeringar och installation av ny utrustning.
Du kommer att ha ett nära samarbete med alla våra tre anläggningar, med underhållstekniker, produktionstekniker och operatörer på övriga avdelningar samt med kvalitetsavdelningen. Du rapporterar till Underhållschef.
Vi söker dig
Du som söker har en teknisk eftergymnasial utbildning, med inriktning mot process, mekanik, automation, underhåll eller annan likvärdig utbildning eller erfarenhet. Du har ett par års erfarenhet från arbete i process-, livsmedels- eller industriproduktion med inriktning mot förebyggande underhåll, reparation och förbättringar av utrustning. Vidare har du erfarenhet av att planera underhållsinsatser och underhållsplaner. Vi ser gärna att du har arbetat i underhållsystemet IFS eller motsvarande system. God svenska och engelska i tal och skrift är krav för tjänsten. Även B-körkort är ett krav då resor kan förekomma mellan anläggningarna.
Som person är du strukturerad, analytisk och resultatinriktad, allt för att nå uppsatta mål. Du drivs av att ständigt förbättra processer och utrustningar samt av att arbeta med långsiktiga strategier vilket kräver både problemlösningsförmåga och affärsmässighet. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa förståelse för förebyggande underhåll, prioriteringar och behov både till ledning och arbetskamrater. Du är en naturlig relationsbyggare som skapar ett klimat som främjar samarbete och är bekväm med att dela med dig av dina kunskaper. Du är även van att initiera och ta eget ansvar för aktiviteter och projekt.
Vi erbjuder dig
Här finns ett spännande arbete i en stimulerande miljö med möjlighet till yrkesutveckling där du får utlopp för dina färdigheter i en organisation som fortsätter utvecklas. Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet där vi tillsammans skapar en arbetsplats där vi hjälper varandra att lyckas. Vi månar om vår personal och satsar på intern rörlighet, att våra medarbetare får växa, både på ett personligt och professionellt plan och erbjuder en rad fina förmåner. Vårt förhållningssätt genomsyras av våra värdeord som är glädje, stolthet och flexibilitet. Här trivs vi att arbeta tillsammans och Göra gott för Norrland!
Övrigt
För mer information om tjänsten kontakta:
Pär Myrlund, Underhållschef, telefon: 076-126 27 12 E-post: par.myrlund@norrmejerier.se
Facklig kontaktperson:
Kontakta vår kundservice för att nå våra fackliga kontaktpersoner inom Livsmedelsarbetareförbundet, Unionen och Ledarna på telefon: 090-18 49 98.
Ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv, vad du brinner för i din yrkesroll och varför du vill jobba med oss.
Vi vill ha din ansökan senast den 30 juli 2023.
Erbjudanden från rekryteringsföretag och annonssäljare undanbedes då vi redan valt våra rekryteringskanaler.
Krav
Teknisk eftergymnasial utbildning, med inriktning mot process, mekanik, automation, underhåll eller annan likvärdig utbildning eller erfarenhet
Ett par års erfarenhet från arbete i process-, livsmedels- eller industriproduktion med inriktning mot förebyggande underhåll, reparation och förbättringar av utrustning
Erfarenhet av att planera underhållsinsatser och underhållsplaner
B-körkort

Meriterande
Underhållsystemet IFS eller motsvarande system



Om arbetsgivaren - Norrmejerier
Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av 365 lokala bönder varav 290 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Fjällfil®, Fjällyoghurt®, Norrgott® och Norrlogisk®. Norrmejerier sysselsätter cirka 450 årsanställda och omsätter ca 2 miljarder kronor per år.

Ansök nu

Transportledare fjärrtransporter

Transportledare
Läs mer Jun 2
Vårt företag distribuerar livsmedel i hela Norrland samt till och från Norrland. Vill du bli en del av vårt team som brinner för hållbar logistik och effektiva flöden är du välkommen att söka dig till oss.
Om tjänsten
Vi ser Transportledarna som hjärtat i verksamheten, det är hos dem allt händer, vilket gör tjänsten till en av de roligaste positionerna på företaget.
Som Transportledare hos oss får du en omväxlande och utmanande vardag där du blir en nyckelperson för att skapa en effektiv och fungerande livsmedelslogistik i Norrland. Det är en roll med mycket stor bredd där du aldrig slutar utvecklas, vilket ger goda möjligheter till avancemang.
Du arbetar direkt i vårt transportsystem, lägger in och korrigerar order, förbereder för fakturering och avräkning. Tjänsten innebär daglig kontakt med transportörer, chaufförer, kunder och medarbetare.
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet från logistik eller planering, gärna i en ansvarstagande roll. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper men vi ser ändå gärna att du har några års arbetslivserfarenhet från en närliggande bransch.
För att trivas hos oss ser vi att du är en person som har förmåga att tänka logiskt och skapa effektivitet. Du ser ditt eget arbete ur ett ekonomiskt perspektiv och trivs när du får bidra till resultatet. För att du ska tycka att rollen är så rolig som vi tycker är det viktigt att du har förmåga att hålla fokus och lugn även när det händer mycket samtidigt.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är på heltid och du är placerad på vårt huvudkontor i Umeå på Spårvägen 22. Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstiderna är dagtid.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulf Arvidsson, på 070-822 00 22
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om arbetsgivaren - Tempcon Norrland
Vi är en rikstäckande koncern specialiserad på temperaturkontrollerad logistik. Koncernen utgörs av en grupp entreprenörsdrivna bolag som alla delar en gemensam vision; att skapa värde för kunden genom säkra, klimatneutrala logistiklösningar för en hållbar framtid.

Ansök nu

Sommarjobb som ekonomiassistent till Tempcon Norrland

Ekonomiassistent
Läs mer Apr 28
Vi letar just nu efter en sommarvikarierande ekonomiassistent till vårt kontor i Umeå, som kan ansvara för diverse arbetsuppgifter när ordinarie personal har semester.
Om tjänsten
Under semesterperioden kommer du att ansvara för vissa arbetsuppgifter på kontoret i Umeå när ordinarie personal har semester.
Arbetsuppgifter:
Hantering av kund- och leverantörreskontra
Hantering av leverantörsfakturor i attest-system
Fakturering
Kontoavstämning
Löpande bokföring
Övriga ekonomi/administrativa uppgifter

Vem är du?
Vi letar efter dig som just nu studerar/har studerat ekonomi eller tidigare har erfarenhet utav att jobba inom ekonomi. För att kunna lyckas i tjänsten ser vi att du har ett intresse för ekonomi, är duktig på att jobba strukturerat, noggrant, proaktivt och att du är självgående. Det är meriterande om du tidigare jobbat i Hogia, mobilast och/eller ascendo, men är inget krav
Då ekonomiavdelningen är relativt liten kommer vi kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter som hör till ekonomi och administration inom logistik.
Övrigt
Sommarvikariatet är tidsbegränsat, och kommer att ske under perioden juni-augusti. Startdatum sker enligt överenskommelse, men inte senare än 12 juni. Tjänsten är på heltid, måndag-fredag.


Om arbetsgivaren - Tempcon Norrland
Vi är en rikstäckande koncern specialiserad på temperaturkontrollerad logistik. Koncernen utgörs av en grupp entreprenörsdrivna bolag som alla delar en gemensam vision; att skapa värde för kunden genom säkra, klimatneutrala logistiklösningar för en hållbar framtid.

Ansök nu

Restaurangbiträde UME Fika & Bar

Restaurangbiträde
Läs mer Apr 25
Vi söker nu förstärkning till UME Fika & Bar på UMEÅ Airport. Är du minst 20 år och vill arbeta med service i en internationell miljö med högt tempo? Då kan du vara den vi söker! Välkommen att starta din karriär hos oss i en meriterad roll som ger dig stora möjligheter att utvecklas både inom företaget men också inom branschen!
Arbetsuppgifter
I ditt arbete ingår bland annat att möta våra gäster och vara vårt ansikte utåt genom att stå i kassan och möta dem varje dag. Du utför enklare matlagning, diskning, städning, inventering samt packar upp varor. Våra avdelningar står bland annat för vällagad husmanskost, smörgåsar & sallader, konditori.
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett brett utbud av möjligheter att arbeta på olika typer av restauranger, butiker och caféer, inom supportfunktion och även internationellt. Vi är stolta över att kunna säga att vi arbetar med fantastiska människor från hela världen och vi har så mycket att lära av varandra. Vi är fast beslutna att hjälpa dig att uppnå dina karriärmål och du har stora möjligheter att växa och utvecklas inom företaget.
Hos oss arbetar du i en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter och inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. Du kommer att arbeta med ett glatt & engagerat team.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.
Vem är du?
Vi söker dig som är effektiv, noggrann, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är en person som tar egna initiativ och ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har mycket god kommunikationsförmåga och tycker att ordning och reda är en självklarhet. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning.
Krav för arbetet är att du att du både talar och läser svenska samt engelska obehindrat. Eftersom vi ska ta oss till och från jobbet på udda tider är det en stor fördel att ha körkort och tillgång till egen bil. Det är en merit om du har arbetat med service och försäljning tidigare, men det är inte ett måste.
Annat viktigt att veta
Anställning i SSP innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Du måste vara helt ostraffad. Våra enheters öppettider följer flygtrafiken vilket innebär att 8–17 inte är vår arbetstid, arbetet innebär tidiga morgnar, kvällar & helger.
Arbetstiden omfattar tidig morgon, kvällar och helger.
Tjänsten vi erbjuder är på deltid 80%. Vi söker även dig som vill arbeta extra vid behov.
Om du vill bli en del av vårt framgångsrika team - skicka din ansökan snarast. Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten kontakta Avdelningschef Sara Ek sara.ek@ssp.se
Krav
Minst 20 år pga vi serverar alkohol och du ska vara serveringsansvarig (Enligt Alkohollag (2010:1622) 8 kap. Servering av alkoholdrycker och alkoholdrycksliknande preparat 18 § Personal)
God svenska i tal och skrift

Meriterande
Körkort och tillgång till egen bil



Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Produktionsledare

Produktionsledare, tillverkningsindustri
Läs mer Maj 3
Är du en motiverad och engagerande ledare som vill utvecklas i ett norrländskt företag med högkvalitativa produkter? Vi söker nu Produktionsledare inom olika områden som vill leda och utveckla vår personal och kvalitetssäkra vårt arbetssätt tillsammans med våra medarbetare. Se nedan vilka områden vi söker Produktionsledare inom:
Grillost – ansvar för avdelningen där vi producerar och förpackar grillost.
Ostförädlingen – ansvar för avdelning där våra egenproducerade ostar bitas, rivs, skivas samt förpackas inför försäljning.
Kyllager & tomgods – ansvar för avdelning avgående gods och returer av emballage.
Förpackningsavdelningen – ansvar för avdelning där våra färska produkter förpackas.
Din vardag hos oss
Att välja norrländska produkter har betydelse – nu och i framtiden – för svensk livsmedelsproduktion, det lokalproducerade, arbetstillfällen och våra öppna landskap. Som produktionsledare blir du en viktig del för Norrmejerier då du i rollen ansvarar för att förbättra och effektivisera våra produktionsprocesser. Arbetet innebär att du har arbetsmiljö- och personalansvar för våra medarbetare där du arbetar både operativt och proaktivt. Du ansvarar för att våra mål uppnås inom områden som kvalitet, leveranssäkerhet, minska spill och ökad produktivitet. I det dagliga är du närvarande i produktionen vad gäller planering och prioriteringar för dagen. Du håller i dagliga möten och ser till att produktionen rullar samt att såväl produktion som produkt är kvalitetssäkrade, hållbara och att avdelningen arbetar för att minimera miljöpåverkan.
Vi söker dig
Vi söker dig som har tidigare ledarerfarenhet samt relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet för de olika tjänsterna. Vi tror att du har arbetat som ledare i en tillverkande industri, gärna med erfarenhet av mejeri- och processarbete samt teknisk kompetens. Du har erfarenhet av att kvalitetssäkra såväl produktion som produkt gärna från liknande verksamhet samt tidigare erfarenhet av arbetsmiljö, kompetensutveckling och rekrytering/bemanning. Meriterande är om du har erfarenhet av Lean, kvalitet- och HACCP arbete. När det gäller tjänsten Kyllager & tomgods är det meriterande med erfarenhet från logistik och lager.
Resor mellan våra anläggningar kan ingå i arbetet, därav är B-körkort ett krav. Du hanterar och överför information på ett enkelt och lättförståeligt sätt, i tal och skrift både på svenska och engelska, såväl internt och externt.
För att trivas i rollen som produktionsledare tror vi att du är en trygg, ansvarsfull, lyhörd och lösningsorienterad person som drivs av ständiga förbättringar och att effektivisera produktionsflöden. Din förmåga att engagera, motivera och utveckla dina medarbetare för att skapa ett lag där alla tar ansvar och ställer upp för varandra är avgörande för hur väl ni tillsammans kommer att lyckas nå uppsatta mål. Din goda kommunikations- och samarbetsförmåga värdesätter vi högt då vårt ledarskap ska präglas av en positiv människosyn och respekt för andra människor. Då du kommer ha många kontaktytor är dina sociala och kommunikativa egenskaper av stor vikt.
Vi erbjuder dig
Hos oss får du möjlighet att använda dina kunskaper i en bred roll. Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet där vi tillsammans skapar en arbetsplats där vi hjälper varandra att lyckas. Vi månar om vår personal och erbjuder en rad fina förmåner. Vårt förhållningssätt genomsyras av våra värdeord som är glädje, stolthet och flexibilitet. Här trivs vi att arbeta tillsammans och Göra gott för Norrland!
Övrigt
Tjänsterna är tillsvidare på heltid och du kan i ansökan ange vilken/vilka du är mer intresserad av.
För mer information kontakta:
För tjänst inom Grillost eller Ostförädlingen: Ulf Greve, produktionschef Ost, ulf.greve@norrmejerier.se, telefon: 090-18 47 10
För tjänst inom Kyllager & tomgods eller Förpackningsavdelningen: Christian Gunnarsson, produktionschef Mejeri, christian.gunnarsson@norrmejerier.se, telefon: 090-18 49 24
Carola Nilsson HR specialist, carola.nilsson@norrmejerier.se telefon: 073-064 36 50
För att nå våra fackliga kontaktpersoner inom Livsmedelsarbetareförbundet, Unionen och Ledarna: kontakta vår kundservice på telefon 090-18 49 98.
Ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv, vad du brinner för i din yrkesroll och varför du vill jobba med oss. Intervjuerna sker löpande via telefon, Teams och personligt möte så därför vill ha din ansökan så fort som möjligt men dock senast 21 maj 2023
Erbjudanden från rekryteringsföretag och annonssäljare undanbedes då vi redan valt våra rekryteringskanaler.
Krav
Tidigare ledarerfarenhet samt relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet för de olika tjänsterna.
Erfarenhet som ledare i en tillverkande industri, gärna med erfarenhet av mejeri- och processarbete samt teknisk kompetens.
Erfarenhet av att kvalitetssäkra såväl produktion som produkt.
Erfarenhet av arbetsmiljö, kompetensutveckling och rekrytering/bemanning.
Goda kunskaper i svenska och engelska.
B-körkort.

Meriterande
Lean, kvalitet- och HACCP arbete.
För tjänsten Kyllager & tomgods - erfarenhet från logistik och lager.



Om arbetsgivaren - Norrmejerier
Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av 365 lokala bönder varav 290 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Fjällfil®, Fjällyoghurt®, Norrgott® och Norrlogisk®. Norrmejerier sysselsätter cirka 450 årsanställda och omsätter ca 2 miljarder kronor per år.

Ansök nu

Specialist Förpackningsutveckling

Produktionsingenjör, textil, trä, glas, förpackn
Läs mer Mar 31
Vill du ha ett jobb där du har en specialistroll inom förpackningsutveckling och där du får driva projekt och förändring från idé till färdig produkt? Klappar ditt hjärta dessutom för Norrland så har du hittat rätt! Vi söker nu en självgående och driven expert som vill fortsätta vårt arbete med att optimera förpackningar utifrån funktion, material och hållbarhet för våra fantastiska norrländska produkter.
Din vardag hos oss
Som Förpackningsutvecklare ingår du i Produktutvecklingsavdelningen men det är du som omvärldsbevakar, lyfter idéer och ansvarar för området förpackningsutveckling. Du har ett tätt samarbete med kollegorna på avdelningen men även med inköp och produktion.
Du kommer att arbeta med hela vårt sortiment inom varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®.
Arbetet ställer krav på att du har kunskap om material och olika förpackningars funktion samt kan bidra med konsument- och kundinsikter med avseende på olika förpackningslösningar. Du kalkylerar förpackningskostnader samt säkerställer funktion genom att genomföra hanteringstest i varuflödet och butikstester. I arbetet ingår även att aktivt delta i produktutvecklingsavdelningens arbete med att förbättra arbetsrutiner, dokumentation samt utveckla interna kompetenser.
I din vardag arbetar du i projektform tillsammans med kollegor på andra avdelningar samt externa kontakter. I viss mån kommer du även projektleda samt delta med kompetens och expertkunskaper i andra utvalda projekt. Rollen innebär ett helhetsgrepp inom området förpackningsutveckling där bevakning av lagstiftning och att driva utveckling kopplat till våra uppsatta hållbarhetsmål också är viktiga delar. Du utgår från Umeå mejeri men arbetar också ifrån vårt huvudkontor i Umeå samt vårt mejeri i Luleå.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Testkörningar kan komma att ske på obekväm arbetstid. Resor mellan våra anläggningar ingår i arbetet, därav är B-körkort ett krav.
Vi söker dig
Du har flera års erfarenhet från livsmedels-, läkemedels- eller andra för oss relevanta branscher där du har arbetat med förpackningsarbete. I grunden ser vi att du har en högskole-/universitetsutbildning med inriktning mot materialteknik/kemi eller logistik/supply chain.
Projektledande roll eller utbildning inom projektledning, hållbarhets- och/eller miljörelaterade arbetsuppgifter samt kunskap om vad implementering i produktion innebär är både önskvärt och meriterande.
För att lyckas i denna roll innehar du en skicklighet att hantera komplexa problemlösningar och kan självständigt dra slutsatser när du hanterar flera utvecklingsprojekt samtidigt. Du tillför en stark drivkraft att "få det att hända" vilket inspirerar andra att vara med. Arbetet innebär många kontaktytor, så dina sociala egenskaper är viktiga, att du är lyhörd och har god förmåga till samarbete. Du är ansvarstagande med en stark känsla för både kvalitet och service.
På ett enkelt och lättförståeligt sätt hanterar du och överför information, i tal och skrift både på svenska och engelska, både internt och externt. Som person är du strukturerad och analytisk, driven och resultatinriktad, allt för att nå uppsatta mål.
Vi erbjuder dig
Hos oss får du möjlighet att använda dina kunskaper i en bred roll. Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet där vi tillsammans skapar en arbetsplats där vi hjälper varandra att lyckas. Vi månar om vår personal och erbjuder en rad fina förmåner. Vårt förhållningssätt genomsyras av våra värdeord som är glädje, stolthet och flexibilitet. Här trivs vi att arbeta tillsammans och Göra gott för Norrland!
För mer information om tjänsten kontakta:
Rekryteringskonsult Anna Nord, Jobbet.se på 0739-816414 eller på anna.nord@jobbet.se.
Rekryteringen sker löpande och du är välkommen med din ansökan redan idag!
Krav
Flera års erfarenhet från livsmedels-, läkemedels- eller andra för oss relevanta branscher där du har arbetat med förpackningsarbete
Högskole-/universitetsutbildning med inriktning mot materialteknik/kemi eller logistik/supply chain
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet från en projektledande roll eller utbildning inom projektledning, hållbarhets- och/eller miljörelaterade arbetsuppgifter
Kunskap om vad implementering i produktion innebär



Om arbetsgivaren - Norrmejerier
Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av 365 lokala bönder varav 290 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Fjällfil®, Fjällyoghurt®, Norrgott® och Norrlogisk®. Norrmejerier sysselsätter cirka 450 årsanställda och omsätter ca 2 miljarder kronor per år.

Ansök nu

Projektledare

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Apr 18
Vi är ett av Sveriges ledande företag för glasbärande profilkonstruktioner i aluminium och stål. Nu utökar vi vår organisation med en helt ny och bred roll som Projektledare. Har du tidigare erfarenhet av att leda projekt inom byggbranschen och vill arbeta med produkter av norrländsk kvalitet? Då är du välkommen till oss på Alab - med mer än 50 års erfarenhet ser vi tryggt på framtiden!
Arbetsbeskrivning
I rollen som projektledare hos oss kommer du att ansvara för att leda våra entreprenadprojekt. Projekten består av balkongentreprenader från uppmätning till slutbesiktning, såväl nyproduktion som renovering. Du får stor frihet att själv planera och driva dina projekt men har samtidigt stöd från sälj, konstruktion, produktion och ekonomi. Din roll är samordnande, du har kontakt med kunder och leverantörer då du även ansvarar för inköp av material till projekten.
Du rapporterar till vår försäljningschef.
Dina kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har en teknisk utbildning samt flerårig erfarenhet av att leda projekt inom byggbranschen. För att lyckas i rollen behöver du ha goda kunskaper inom bygg och entreprenadjuridik. Vi ser gärna att du har erfarenhet från vår marknad, har du tidigare erfarenhet från balkongbranschen ser vi det som ett stort plus. För att kunna axla denna roll har vi som krav att du kan svenska och engelska samt att du har B-körkort. Resor ingår i tjänsten.
Du är trygg och stabil som person och trivs med att ha många olika projekt igång samtidigt. Du är strukturerad i ditt arbete och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vidare är du tydlig i din kommunikation och förstår vikten av ett gott samarbete för att nå goda resultat.
Vad kan vi erbjuda dig?
Alab har under årens lopp utvecklats till en av de största aktörerna i branschen, med rikstäckande verksamhet. Vi har gjort stora investeringar i maskiner, ytbehandlingsanläggningar samt effektiv arbetsplatsutrustning. Dessutom har vi arbetat mycket med att utveckla våra affärsprocesser och digitalisering.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Placeringsort flexibel då vi är verksamma på flera orter i norra Sverige.
Har du frågor angående tjänsten så kan du ringa vår försäljningschef, Lars Olofsson, på 0660–37 65 58.
Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!
Krav
Teknisk utbildning
Flerårig erfarenhet av att leda projekt inom byggbranschen
Goda kunskaper inom bygg och entreprenadjuridik
God svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet från vår marknad, gärna med inriktning på balkongbranschen



Om arbetsgivaren - Alab Aluman AB
Alab är grundat 1967. VD sedan 2008 är Hans Granholm. Vi arbetar med glasbärande byggsystem i både aluminium och stål och har även egna inglasningssystem för altaner samt balkonger. Vi har en fabrik i Ånäset, en i Örnsköldsvik och två fabriker i Trehörningsjö. Omsättningen är ca 180 mkr och vi har 90 anställda.
Alab Aluman AB är ett helägt dotterbolag till P Wikström J:r AB. Andra bolag i koncernen är Olofsfors AB och Iggesund Forest. Koncernen har en omsättning på ca 920 Mkr och har 250 anställda i fem län¬der.
Du kan läsa mer om företaget och våra produkter på:
www.alab.com

Ansök nu

Vi söker sommarpersonal till våra terminaler i Luleå, Lycksele och Umeå

Terminalarbetare
Läs mer Jan 26
Nu söker vi semestervikarier inom lager och terminalarbete till våra terminaler i Luleå, Lycksele och Umeå.
Om tjänsten
Att arbeta med temperaturkontrollerad logistik ställer höga krav på kvalitet och du får därför ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till våra krav. Vi lägger stort fokus på att arbeta med ständiga förbättringar, små som stora, där alla får vara delaktiga.
Arbetsuppgifterna på vår terminal innebär i huvudsak att sköta godsmottagning, plockning, och framställning av gods där våra lastbilar lastar. Truckkörning ingår i arbetsuppgifterna.
Arbetet innebär skiftgång (i vissa fall dagtid) och på en del av orterna helgarbete. Vikariatet pågår i ca 10 - 14 veckor under perioden juni-augusti, beroende på vilket skiftlag du arbetar på.
Vi söker dig som
Du som söker har utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens. Meriterande är om du tidigare arbetat med lager och logistik och innehar truckkort. Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.
Som person är du noggrann, självständig och ansvarstagande. För oss är det viktigt att alla bidrar till en bra teamkänsla och vi ser därför att du har en god samarbetsförmåga. Du har lätt att se och förstå flöden och processer samt jobbar för en god struktur och god ordning.
Övrig information
Vill du veta mer om tjänsten så kan ni kontakta:
Lycksele: Manuela Linder, Terminalchef, 0920-502316
Umeå: Andreas Brandt Produktionsledare, 0920 - 502312
Luleå: Roy Bernhardsson, Produktionsledare, 0920 - 502326
Urval sker löpande så skicka in din ansökan innehållande bifogat CV och personligt brev så tidigt som möjligt men senast den 31 mars 2023.
Välkommen med din ansökan!
Krav
Utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens
Minst 18 år

Meriterande
Erfarenhet av att arbeta på lager och med logistik
Truckkort



Om arbetsgivaren - Tempcon Norrland
Vi är en rikstäckande koncern specialiserad på temperaturkontrollerad logistik. Koncernen utgörs av en grupp entreprenörsdrivna bolag som alla delar en gemensam vision; att skapa värde för kunden genom säkra, klimatneutrala logistiklösningar för en hållbar framtid.

Ansök nu

Restaurangbiträde UME Fika & Bar

Restaurangbiträde
Läs mer Mar 10
Vi söker nu förstärkning till UME Fika & Bar på UMEÅ Airport. Är du minst 20 år och vill arbeta med service i en internationell miljö med högt tempo? Då kan du vara den vi söker! Välkommen att starta din karriär hos oss i en meriterad roll som ger dig stora möjligheter att utvecklas både inom företaget men också inom branschen!
Arbetsuppgifter
I ditt arbete ingår bland annat att möta våra gäster och vara vårt ansikte utåt genom att stå i kassan och möta dem varje dag. Du utför enklare matlagning, diskning, städning, inventering samt packar upp varor. Våra avdelningar står bland annat för vällagad husmanskost, smörgåsar & sallader, konditori.
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett brett utbud av möjligheter att arbeta på olika typer av restauranger, butiker och caféer, inom supportfunktion och även internationellt. Vi är stolta över att kunna säga att vi arbetar med fantastiska människor från hela världen och vi har så mycket att lära av varandra. Vi är fast beslutna att hjälpa dig att uppnå dina karriärmål och du har stora möjligheter att växa och utvecklas inom företaget.
Hos oss arbetar du i en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter och inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. Du kommer att arbeta med ett glatt & engagerat team.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.
Vem är du?
Vi söker dig som är effektiv, noggrann, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är en person som tar egna initiativ och ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har mycket god kommunikationsförmåga och tycker att ordning och reda är en självklarhet. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning.
Krav för arbetet är att du att du både talar och läser svenska samt engelska obehindrat. Eftersom vi ska ta oss till och från jobbet på udda tider är det en stor fördel att ha körkort och tillgång till egen bil. Det är en merit om du har arbetat med service och försäljning tidigare, men det är inte ett måste.
Annat viktigt att veta
Anställning i SSP innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Du måste vara helt ostraffad. Våra enheters öppettider följer flygtrafiken vilket innebär att 8–17 inte är vår arbetstid, arbetet innebär tidiga morgnar, kvällar & helger.
Arbetstiden omfattar tidig morgon, kvällar och helger.
Tjänsten vi erbjuder är på deltid 80%. Vi söker även dig som vill arbeta extra vid behov.
Om du vill bli en del av vårt framgångsrika team - skicka din ansökan snarast. Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten kontakta Avdelningschef Sara Ek sara.ek@ssp.se
Krav
Minst 20 år pga vi serverar alkohol
God svenska i tal och skrift

Meriterande
Körkort och tillgång till egen bil



Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Restaurangbiträde UME Fika & Bar

Restaurangbiträde
Läs mer Mar 10
Vi söker nu förstärkning till UME Fika & Bar på UMEÅ Airport. Är du minst 20 år och vill arbeta med service i en internationell miljö med högt tempo? Då kan du vara den vi söker! Välkommen att starta din karriär hos oss i en meriterad roll som ger dig stora möjligheter att utvecklas både inom företaget men också inom branschen!
Arbetsuppgifter
I ditt arbete ingår bland annat att möta våra gäster och vara vårt ansikte utåt genom att stå i kassan och möta dem varje dag. Du utför enklare matlagning, diskning, städning, inventering samt packar upp varor. Våra avdelningar står bland annat för vällagad husmanskost, smörgåsar & sallader, konditori.
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett brett utbud av möjligheter att arbeta på olika typer av restauranger, butiker och caféer, inom supportfunktion och även internationellt. Vi är stolta över att kunna säga att vi arbetar med fantastiska människor från hela världen och vi har så mycket att lära av varandra. Vi är fast beslutna att hjälpa dig att uppnå dina karriärmål och du har stora möjligheter att växa och utvecklas inom företaget.
Hos oss arbetar du i en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter och inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. Du kommer att arbeta med ett glatt & engagerat team.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.
Vem är du?
Vi söker dig som är effektiv, noggrann, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är en person som tar egna initiativ och ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har mycket god kommunikationsförmåga och tycker att ordning och reda är en självklarhet. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning.
Krav för arbetet är att du att du både talar och läser svenska samt engelska obehindrat. Eftersom vi ska ta oss till och från jobbet på udda tider är det en stor fördel att ha körkort och tillgång till egen bil. Det är en merit om du har arbetat med service och försäljning tidigare, men det är inte ett måste.
Annat viktigt att veta
Anställning i SSP innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Du måste vara helt ostraffad. Våra enheters öppettider följer flygtrafiken vilket innebär att 8–17 inte är vår arbetstid, arbetet innebär tidiga morgnar, kvällar & helger.
Arbetstiden omfattar tidig morgon, kvällar och helger.
Tjänsten vi erbjuder är på deltid 80%. Vi söker även dig som vill arbeta extra vid behov.
Om du vill bli en del av vårt framgångsrika team - skicka din ansökan snarast. Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten kontakta Avdelningschef Sara Ek sara.ek@ssp.se
Krav
Minst 20 år pga vi serverar alkohol
God svenska i tal och skrift

Meriterande
Körkort och tillgång till egen bil



Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Produktionsledare

Produktionsledare, tillverkningsindustri
Läs mer Jan 30
Är du en engagerande ledare som vill utvecklas i ett norrländskt företag med högkvalitativa produkter? Vi söker nu en Produktionsledare som vill leda och utveckla vår personal och kvalitetssäkra vårt ysteri- och ostlager då vår nuvarande medarbetare går till annat uppdrag.
Din vardag hos oss
Som produktionsledare har du ett övergripande ansvar för att leda, fördela och utveckla det löpande arbetet för att effektivisera och kvalitetssäkra driften. Arbetet är skiftande med inslag av praktiskt arbete i processerna, men även uppföljning och genomförande av utvecklingsarbeten. Du ansvarar för att mål uppnås inom områden som kvalitet, leveransprecision, leveranssäkerhet, spill och produktivitet. I det dagliga är du närvarande i produktionen vad gäller planering och prioriteringar för dagen. Du håller i dagliga möten och ser till att produktionen rullar samt att såväl produktion som produkt är kvalitetssäkrade.
Introduktioner och kompetensutveckling av nya medarbetare, rondering, implementering av metoder och rutiner samt förbättringsarbeten är vanligt förekommande uppgifter.
Vid avdelningen Ysteri tillverkas ost av typerna Herrgård, Präst och Grevé. Ostlagret vidareförädlar ostar både från Umeå ysteri och Västerbottensost. Tillverkning sker kontinuerligt dygnet runt.
Vi söker dig
Vi söker dig som har tidigare ledarerfarenhet samt relevant akademisk utbildning. Du har erfarenhet av mejeri- och processarbete samt teknisk kompetens. Meriterande är om du har erfarenhet av kvalitet- och HACCP arbete. Vi tror att du har erfarenhet av att kvalitetssäkra såväl produktion som produkt gärna från liknande verksamhet samt tidigare erfarenhet av arbetsmiljö, kompetensutveckling och rekrytering/bemanning. Du hanterar och överför information på ett enkelt och lättförståeligt sätt, i tal och skrift både på svenska och engelska, både internt och externt. Resor mellan våra anläggningar kan ingå i arbetet, därav är B-körkort ett krav.
Som person drivs du av ständiga förbättringar och att effektivisera produktionsflöden. Du är ansvarsfull, lyhörd och proaktiv. Din förmåga att engagera, motivera och utveckla dina medarbetare är avgörande för hur väl ni tillsammans kommer att lyckas nå uppsatta mål. Din goda kommunikations- och samarbetsförmåga värdesätter vi högt då vårt ledarskap präglas av en positiv människosyn och respekt för andra människor. Då du kommer ha många kontaktytor är dina sociala egenskaper såväl som att du är lyhörd av stor vikt.
Vi erbjuder dig
Här finns ett spännande arbete i en stimulerande miljö med möjlighet till yrkesutveckling där du får utlopp för dina färdigheter i en organisation med nära till beslut. Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet där vi tillsammans skapar en arbetsplats där vi hjälper varandra att lyckas. Vi månar om vår personal och satsar på intern rörlighet, att våra medarbetare får växa, både på ett personligt och professionellt plan och erbjuder en rad fina förmåner. Vårt förhållningssätt genomsyras av våra värdeord som är glädje, stolthet och flexibilitet. Här trivs vi att arbeta tillsammans och Göra gott för Norrland!
Övrigt
För mer information om tjänsten kontakta:
Ulf Greve, produktionschef Ost, ulf.greve@norrmejerier.se, telefon: 090-18 47 10
Carola Nilsson HR specialist, carola.nilsson@norrmejerier.se telefon: 073-064 36 50
Facklig kontaktperson:
Kontakta vår reception för att nå våra fackliga kontaktpersoner inom Livsmedelsarbetareförbundet, Unionen och Ledarna på telefon 090-18 49 98.
Ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv, vad du brinner för i din yrkesroll och varför du vill jobba med oss.
Vi vill ha din ansökan senast 19 februari.
Erbjudanden från rekryteringsföretag och annonssäljare undanbedes då vi redan valt våra rekryteringskanaler.
Om oss
På Norrmejerier arbetar idag närmare 500 stolta medarbetare vars hjärta slår lite extra för Norrland. Vi har ett värdefullt syfte – att göra gott. För att kunna bidra till en bättre morgondag behöver vi vara lönsamma idag och det är allas vårt ansvar att bidra till våra gemensamma mål. Till vår framtid.
Krav
Ledarerfarenhet
Relevant akademisk utbildning.
Erfarenhet av mejeri- och processkunskap, teknisk kompetens

Meriterande
Kvalitet- och HACCP arbete
Arbetsmiljö, kompetensutveckling och rekrytering/bemanning



Om arbetsgivaren - Norrmejerier
Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av 390 lokala bönder varav 308 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter ca 500 årsanställda och omsätter ca två miljarder kronor per år.

Ansök nu

Sommarvikarier UME Fika & Bar

Restaurangbiträde
Läs mer Feb 14
Nu söker vi medarbetare till sommaren på UME Fika & Bar.
UME Fika & Bar är vårt koncept på Umeå Airport. Vi erbjuder allt från Hamburgare, Club Sandwich till nyskapande vegetariska och veganska rätter. Vi har en stor retail sektion där du kan köpa snacks, något sött eller en present med dig hem. Vi har en bar där vi serverar öl, vin & enklare drinkar. Vi bakar mycket själva bl a vår populära zuccinikaka och raw kärleksmums. Vi visar att flygplatsmat inte behöver vara tråkigt och smaklöst. Här njuter våra gäster av en både nyskapande och välsmakande meny – allt baserat på naturens godaste smaker.
Som cafévärd/värdinna på UME Fika & Bar är det högt tempo och stort fokus på kvalité som gäller. Man måste kunna jobba både självständigt och i team, samt kommunicera bra med kollegorna. Ordning & reda är ledord för dig. Du tar ansvar för att din arbetsuppgifter blir gjorda. Vi tycker inte att ditt cv är lika viktigt som din vilja att jobba och utvecklas tillsammans med oss - kunskapen har vi redan och vi lär gärna ut den.
Vi erbjuder både semestervikariat på heltid & deltid. Vi söker även extra personal vid sjukdom & arbetstoppar. Skriv i din ansökan vilken tjänst du är intresserad av.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.
Krav; Behärska god Svenska i tal och skrift.
Då vi serverar alkohol krävs att du är minst 20 år.
Våra öppettider följer flygplatsens öppettider och är lagd till dag/kväll och helger. Det är viktigt att du kan ta dig till och från jobbet dessa tider.
Till följd av lagstiftning och säkerhetsregler vid arbete på flygplatsen krävs att du är ostraffad och att du genomgår en registerkontroll av transportstyrelsen samt en säkerhetsprövning.
Om du vill bli en del av vårt framgångsrika team - skicka din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan bli tillsatta innan ansökningstiden gått ut. Tillträde enligt överenskommelse.
Vid frågor om tjänsten kontakta: sara.ek@ssp.se
Krav
Minst 20 år då vi serverar alkohol
Talar och skriver god svenska



Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Sommarvikarier UME Fika & Bar

Restaurangbiträde
Läs mer Feb 14
Nu söker vi medarbetare till sommaren på UME Fika & Bar.
UME Fika & Bar är vårt koncept på Umeå Airport. Vi erbjuder allt från Hamburgare, Club Sandwich till nyskapande vegetariska och veganska rätter. Vi har en stor retail sektion där du kan köpa snacks, något sött eller en present med dig hem. Vi har en bar där vi serverar öl, vin & enklare drinkar. Vi bakar mycket själva bl a vår populära zuccinikaka och raw kärleksmums. Vi visar att flygplatsmat inte behöver vara tråkigt och smaklöst. Här njuter våra gäster av en både nyskapande och välsmakande meny – allt baserat på naturens godaste smaker.
Som cafévärd/värdinna på UME Fika & Bar är det högt tempo och stort fokus på kvalité som gäller. Man måste kunna jobba både självständigt och i team, samt kommunicera bra med kollegorna. Ordning & reda är ledord för dig. Du tar ansvar för att din arbetsuppgifter blir gjorda. Vi tycker inte att ditt cv är lika viktigt som din vilja att jobba och utvecklas tillsammans med oss - kunskapen har vi redan och vi lär gärna ut den.
Vi erbjuder både semestervikariat på heltid & deltid. Vi söker även extra personal vid sjukdom & arbetstoppar. Skriv i din ansökan vilken tjänst du är intresserad av.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.
Krav; Behärska god Svenska i tal och skrift.
Då vi serverar alkohol krävs att du är minst 20 år.
Våra öppettider följer flygplatsens öppettider och är lagd till dag/kväll och helger. Det är viktigt att du kan ta dig till och från jobbet dessa tider.
Till följd av lagstiftning och säkerhetsregler vid arbete på flygplatsen krävs att du är ostraffad och att du genomgår en registerkontroll av transportstyrelsen samt en säkerhetsprövning.
Om du vill bli en del av vårt framgångsrika team - skicka din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan bli tillsatta innan ansökningstiden gått ut. Tillträde enligt överenskommelse.
Vid frågor om tjänsten kontakta: sara.ek@ssp.se
Krav
Minst 20 år då vi serverar alkohol
Talar och skriver god svenska



Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Extrapersonal Restaurang UME Fika & Bar

Restaurangbiträde
Läs mer Nov 14
Tycker du om att träffa människor och har en positiv inställning? Då är det här extrajobbet för dig.
Hos oss arbetar du både självständigt och tillsammans i team. Tillsammans levererar vi god mat i en välkomnande och familjär atmosfär. Arbetet innebär förkommande arbetsuppgifter i ett restaurang som att möta våra gäster med ett leende i kassan och ge dem fin service. Stundvis har vi högt tempo och du är inte rädd för att hugga i där det behövs. Om du tycker om att ha många bollar i luften är det här jobbet för dig. Att arbeta på en flygplats är en spännande och händelserik miljö.
God samarbetsförmåga och ordning & reda är en självklarhet för dig. Du tycker om att både jobba självständigt och i team. Vi tycker inte att ditt cv är lika viktigt som din vilja att jobba och utvecklas tillsammans med oss - kunskapen har vi redan och vi lär gärna ut den.
Vi söker nu dig som vill arbeta extra vid arbetstoppar, semestrar och sjukdom.
Har du en positiv inställning, en stor portion humor, samt gillar ordning och reda så kommer du trivas i din roll hos oss.
Krav på att både läsa och tala god svenska.
Anställning på Flygplats innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Du måste vara helt ostraffad.
Våra enheters öppettider följer flygtrafiken vilket innebär att 8-17 inte är vår arbetstid, arbetet innebär tidiga morgnar, kvällar & helger.
Övrig info: SSP är med i Visita och har kollektivavtal med HRF & Unionen. Arbetstiden följer restaurangernas öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.
Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Tillträde efter överenskommelse.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.
Om du vill bli en del av vårt team - skicka din ansökan snarast. Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.
Krav
Då vi serverar alkohol krävs det att du är minst 20 år, i enlighet med Alkohollagen
God svenska och engelska



Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Chef R&S försäljning,

Säljledare
Läs mer Okt 26
Har du bred erfarenhet inom försäljning och vill vara med och bidra till Norrmejeriers försäljningsutveckling? Vi söker nu en chef till verksamhetsområdet Restaurang och Storkök som vill vara med och utveckla affärsmässiga och goda relationer och strategisk tillväxt, med fokus på att skapa en starkare position på marknaden för våra varumärken.
Din vardag hos oss
Vår nuvarande chef för Restaurang och Storkök går i pension och vi söker nu hans efterträdare. Som chef för Restaurang och Storkök (RS) arbetar du i nära samarbete med kollegor inom Försäljningsavdelningen med att säkerställa att uppsatta affärs-, volym-, och omsättningsmål nås på ett konkurrenskraftigt sätt. Du ansvarar för att förhandla avtal med extern säljkår genom ett aktivt och värdeskapande samarbete.
I rollen erbjuds ett omväxlande uppdrag där du ansvarar för att planera, leda, följa upp och utvärdera arbetet inom RS med våra centrala grossister samt målsätta och styra vår externa säljkår mot uppsatt strategi. Du upprättar kundplaner över strategier och utveckling för egna kunder samt upprättar budget och prognoser. Vidare är du en viktig länk mellan kunder, fältet och ledningsgruppen för försäljning i arbetet med att samla in och förmedla information till kunder och återkoppla viktiga insikter från fältet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och är placerad vid vårt huvudkontor i Umeå.
Vi söker dig
Vi tror att du som söker har en för tjänsten relevant utbildning inom ekonomi och/eller försäljning eller motsvarande teoretisk kompetens. Det är meriterande om du har utbildning inom ledarskap och/eller förhandling. Vidare har du god produkt- och kategorikunskap samt bred erfarenhet inom försäljning, där erfarenhet av fäljtsälj är meriterande. Du hanterar och överför information på ett enkelt och lättförståeligt sätt, i tal och skrift på såväl svenska som engelska och du är van att arbeta i Officepaketet.
Som person är du affärsorienterad och prestigelös med hög social förmåga. För att lyckas i rollen ser vi att du har god förmåga att planera- och organisera, är initiativrik och analytiskt lagd.
Vi erbjuder dig
Här finns ett spännande arbete i en stimulerande miljö med möjlighet till yrkesutveckling där du får utlopp för dina färdigheter i en organisation med nära till beslut. Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet där vi tillsammans skapar en arbetsplats där vi hjälper varandra att lyckas. Vi månar om vår personal och satsar på intern rörlighet, att våra medarbetare får växa, både på ett personligt och professionellt plan och erbjuder en rad fina förmåner. Vårt förhållningssätt genomsyras av våra värdeord som är glädje, stolthet och flexibilitet. Här trivs vi att arbeta tillsammans och göra gott för Norrland!
Annat viktigt att veta
För mer information om tjänsten kontakta:
Tom Johansson, Chef Försäljning DVH och RS, Tom.Johansson@norrmejerier.se, Tel: 070-353 00 21
Amanda Fousinette, HR-administratör, Amanda.Fousinette@norrmejerier.se, Tel: 090-18 29 91
Ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv, vad du brinner för i din yrkesroll och varför du vill jobba med oss. Vi vill ha din ansökan senast den 16 november 2022.
Erbjudanden från rekryteringsföretag och annonssäljare undanbedes då vi redan valt våra rekryteringskanaler.
Om oss
På Norrmejerier arbetar idag närmare 500 stolta medarbetare vars hjärta slår lite extra för Norrland. Vi har ett värdefullt syfte – att göra gott. För att kunna bidra till en bättre morgondag behöver vi vara lönsamma idag och det är allas vårt ansvar att bidra till våra gemensamma mål. Till vår framtid.
Läs mer om hur det är att arbeta på Norrmejerier på https://www.norrmejerier.se/jobba-med-oss
Krav
Relevant utbildning inom ekonomi och/eller försäljning eller motsvarande teoretisk kompetens
God produkt- och kategorikunskap
Bred erfarenhet inom försäljning

Meriterande
Utbildning inom ledarskap och/eller förhandling
Erfarenhet av fäljtsälj



Om arbetsgivaren - Norrmejerier
Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av 390 lokala bönder varav 308 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter ca 500 årsanställda och omsätter ca två miljarder kronor per år.

Ansök nu

Extrapersonal UME Fika & Bar

Restaurangbiträde
Läs mer Okt 10
Tycker du om att träffa människor och har en positiv inställning? Då är det här extrajobbet för dig.
Hos oss arbetar du både självständigt och tillsammans i team. Tillsammans levererar vi god mat i en välkomnande och familjär atmosfär. Arbetet innebär förkommande arbetsuppgifter i ett restaurang som att möta våra gäster med ett leende i kassan och ge dem fin service. Stundvis har vi högt tempo och du är inte rädd för att hugga i där det behövs. Om du tycker om att ha många bollar i luften är det här jobbet för dig. Att arbeta på en flygplats är en spännade och händelserik miljö.
God samarbetsförmåga och ordning & reda är en självklarhet för dig. Du tycker om att både jobba självständigt och i team. Vi tycker inte att ditt cv är lika viktigt som din vilja att jobba och utvecklas tillsammans med oss - kunskapen har vi redan och vi lär gärna ut den.
Vi söker nu dig som vill arbeta extra vid arbetstoppar, semestrar och sjukdom.
Har du en positiv inställning, en stor portion humor, samt gillar ordning och reda så kommer du trivas i din roll hos oss.
Krav på att både läsa och tala god svenska.
Anställning på Flygplats innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Du måste vara helt ostraffad.
Våra enheters öppettider följer flygtrafiken vilket innebär att 8-17 inte är vår arbetstid, arbetet innebär tidiga morgonar, kvällar & helger.
Övrig info: SSP är med i Visita och har kollektivavtal med HRF & Unionen. Arbetstiden följer restaurangernas öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.
Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Tillträde efter överenskommelse.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.
Om du vill bli en del av vårt team - skicka din ansökan snarast. Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.
Krav
Minst 18 år
God svenska och engelska



Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Restaurangbiträde UME Fika & Bar

Restaurangbiträde
Läs mer Sep 1
Vi söker nu förstärkning till UME Fika & Bar på UMEÅ Airport. Är du minst 18 år och vill arbeta med service i en internationell miljö med högt tempo? Då kan du vara den vi söker! Välkommen att starta din karriär hos oss i en meriterad roll som ger dig stora möjligheter att utvecklas både inom företaget men också inom branschen!
Arbetsuppgifter
I ditt arbete ingår bland annat att möta våra gäster och vara vårt ansikte utåt genom att stå i kassan och möta dem varje dag. Du utför enklare matlagning, diskning, städning, inventering samt packar upp varor. Våra avdelningar står bland annat för vällagad husmanskost, smörgåsar & sallader, konditori.
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett brett utbud av möjligheter att arbeta på olika typer av restauranger, butiker och caféer, inom supportfunktion och även internationellt. Vi är stolta över att kunna säga att vi arbetar med fantastiska människor från hela världen och vi har så mycket att lära av varandra. Vi är fast beslutna att hjälpa dig att uppnå dina karriärmål och du har stora möjligheter att växa och utvecklas inom företaget.
Hos oss arbetar du i en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter och inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. Du kommer att arbeta med ett glatt & engagerat team.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.


Elmer - Barista på Ritazza Stockholm Central
”Vi är ett härligt team som har kul på jobbet tillsammans och hjälps åt. Jag tycker om att jobba med människor och det är alltid mycket på gång hos oss.”


Vem är du?
Vi söker dig som är effektiv, noggrann, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är en person som tar egna initiativ och ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har mycket god kommunikationsförmåga och tycker att ordning och reda är en självklarhet. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning.
Krav för arbetet är att du att du både talar och läser svenska samt engelska obehindrat. Eftersom vi ska ta oss till och från jobbet på udda tider är det en stor fördel att ha körkort och tillgång till egen bil. Det är en merit om du har arbetat med service och försäljning tidigare, men det är inte ett måste.
Annat viktigt att veta
Anställning i SSP innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Du måste vara helt ostraffad. Våra enheters öppettider följer flygtrafiken vilket innebär att 8–17 inte är vår arbetstid, arbetet innebär tidiga morgnar, kvällar & helger.
Arbetstiden omfattar tidig morgon, kvällar och helger.
Tjänsten vi erbjuder är på deltid 80%. Vi söker även dig som vill arbeta extra vid behov.
Om du vill bli en del av vårt framgångsrika team - skicka din ansökan snarast. Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten kontakta Avdelningschef Sara Ek sara.ek@ssp.se
Krav
Minst 18 år
God svenska i tal och skrift

Meriterande
Körkort och tillgång till egen bil



Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Restaurangbiträde UME Fika & Bar

Restaurangbiträde
Läs mer Sep 1
Vi söker nu förstärkning till UME Fika & Bar på UMEÅ Airport. Är du minst 18 år och vill arbeta med service i en internationell miljö med högt tempo? Då kan du vara den vi söker! Välkommen att starta din karriär hos oss i en meriterad roll som ger dig stora möjligheter att utvecklas både inom företaget men också inom branschen!
Arbetsuppgifter
I ditt arbete ingår bland annat att möta våra gäster och vara vårt ansikte utåt genom att stå i kassan och möta dem varje dag. Du utför enklare matlagning, diskning, städning, inventering samt packar upp varor. Våra avdelningar står bland annat för vällagad husmanskost, smörgåsar & sallader, konditori.
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett brett utbud av möjligheter att arbeta på olika typer av restauranger, butiker och caféer, inom supportfunktion och även internationellt. Vi är stolta över att kunna säga att vi arbetar med fantastiska människor från hela världen och vi har så mycket att lära av varandra. Vi är fast beslutna att hjälpa dig att uppnå dina karriärmål och du har stora möjligheter att växa och utvecklas inom företaget.
Hos oss arbetar du i en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter och inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. Du kommer att arbeta med ett glatt & engagerat team.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.


Elmer - Barista på Ritazza Stockholm Central
”Vi är ett härligt team som har kul på jobbet tillsammans och hjälps åt. Jag tycker om att jobba med människor och det är alltid mycket på gång hos oss.”


Vem är du?
Vi söker dig som är effektiv, noggrann, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är en person som tar egna initiativ och ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har mycket god kommunikationsförmåga och tycker att ordning och reda är en självklarhet. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning.
Krav för arbetet är att du att du både talar och läser svenska samt engelska obehindrat. Eftersom vi ska ta oss till och från jobbet på udda tider är det en stor fördel att ha körkort och tillgång till egen bil. Det är en merit om du har arbetat med service och försäljning tidigare, men det är inte ett måste.
Annat viktigt att veta
Anställning i SSP innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Du måste vara helt ostraffad. Våra enheters öppettider följer flygtrafiken vilket innebär att 8–17 inte är vår arbetstid, arbetet innebär tidiga morgnar, kvällar & helger.
Arbetstiden omfattar tidig morgon, kvällar och helger.
Tjänsten vi erbjuder är på deltid 80%. Vi söker även dig som vill arbeta extra vid behov.
Om du vill bli en del av vårt framgångsrika team - skicka din ansökan snarast. Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten kontakta Avdelningschef Sara Ek sara.ek@ssp.se
Krav
Minst 18 år
God svenska i tal och skrift

Meriterande
Körkort och tillgång till egen bil



Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Extrapersonal Cafe/Restaurang

Restaurangbiträde
Läs mer Aug 22
Tycker du om att träffa människor och har en positiv inställning? Då är det här extrajobbet för dig.
Hos oss arbetar du både självständigt och tillsammans i team. Tillsammans levererar vi god mat i en välkomnande och familjär atmosfär. Arbetet innebär förkommande arbetsuppgifter i ett restaurang som att möta våra gäster med ett leende i kassan och ge dem fin service. Stundvis har vi högt tempo och du är inte rädd för att hugga i där det behövs. Om du tycker om att ha många bollar i luften är det här jobbet för dig. Att arbeta på en flygplats är en spännade och händelserik miljö.
God samarbetsförmåga och ordning & reda är en självklarhet för dig. Du tycker om att både jobba självständigt och i team. Vi tycker inte att ditt cv är lika viktigt som din vilja att jobba och utvecklas tillsammans med oss - kunskapen har vi redan och vi lär gärna ut den.
Vi söker nu dig som vill arbeta extra vid arbetstoppar, semestrar och sjukdom.
Har du en positiv inställning, en stor portion humor, samt gillar ordning och reda så kommer du trivas i din roll hos oss.
Krav på att både läsa och tala god svenska.
Anställning på Flygplats innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Du måste vara helt ostraffad.
Våra enheters öppettider följer flygtrafiken vilket innebär att 8-17 inte är vår arbetstid, arbetet innebär tidiga morgonar, kvällar & helger.
Övrig info: SSP är med i Visita och har kollektivavtal med HRF & Unionen. Arbetstiden följer restaurangernas öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.
Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Tillträde efter överenskommelse.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.
Om du vill bli en del av vårt team - skicka din ansökan senast den 11 sep 2022. Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.
Krav
Minst 18 år
God svenska och engelska



Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Restaurangbiträde UME Fika & Bar - SSP

Restaurangbiträde
Läs mer Jul 4
Vi söker nu förstärkning till UME Fika & Bar på UMEÅ Airport. Är du minst 18 år och vill arbeta med service i en internationell miljö med högt tempo? Då kan du vara den vi söker! Välkommen att starta din karriär hos oss i en meriterad roll som ger dig stora möjligheter att utvecklas både inom företaget men också inom branschen!
Arbetsuppgifter
I ditt arbete ingår bland annat att möta våra gäster och vara vårt ansikte utåt genom att stå i kassan och möta dem varje dag. Du utför enklare matlagning, diskning, städning, inventering samt packar upp varor. Våra avdelningar står bland annat för vällagad husmanskost, smörgåsar & sallader, konditori.
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett brett utbud av möjligheter att arbeta på olika typer av restauranger, butiker och caféer, inom supportfunktion och även internationellt. Vi är stolta över att kunna säga att vi arbetar med fantastiska människor från hela världen och vi har så mycket att lära av varandra. Vi är fast beslutna att hjälpa dig att uppnå dina karriärmål och du har stora möjligheter att växa och utvecklas inom företaget.
Hos oss arbetar du i en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter och inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. Du kommer att arbeta med ett glatt & engagerat team.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.
__
Elmer
Barista på Ritazza Stockholm Central
”Vi är ett härligt team som har kul på jobbet tillsammans och hjälps åt. Jag tycker om att jobba med människor och det är alltid mycket på gång hos oss.”
__
Vem är du?
Vi söker dig som är effektiv, noggrann, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är en person som tar egna initiativ och ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har mycket god kommunikationsförmåga och tycker att ordning och reda är en självklarhet. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning.
Krav för arbetet är att du att du både talar och läser svenska samt engelska obehindrat. Eftersom vi ska ta oss till och från jobbet på udda tider är det en stor fördel att ha körkort och tillgång till egen bil. Det är en merit om du har arbetat med service och försäljning tidigare, men det är inte ett måste.
Annat viktigt att veta
Anställning i SSP innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Du måste vara helt ostraffad. Våra enheters öppettider följer flygtrafiken vilket innebär att 8–17 inte är vår arbetstid, arbetet innebär tidiga morgnar, kvällar & helger.
Arbetstiden omfattar tidig morgon, kvällar och helger.
Anställningen avser heltid och deltid 80%.
Om du vill bli en del av vårt framgångsrika team - skicka din ansökan senast den 7 augusti 2022. Intervjuer sker löpande. Tillträde i augusti och enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten kontakta Avdelningschef Sanaz Beytollah sanaz.beytollah@ssp.se
Krav
Minst 18 år
God svenska i tal och skrift

Meriterande
Körkort och tillgång till egen bil

Ansök nu

Restaurangbiträde UME Fika & Bar - SSP

Restaurangbiträde
Läs mer Jul 4
Vi söker nu förstärkning till UME Fika & Bar på UMEÅ Airport. Är du minst 18 år och vill arbeta med service i en internationell miljö med högt tempo? Då kan du vara den vi söker! Välkommen att starta din karriär hos oss i en meriterad roll som ger dig stora möjligheter att utvecklas både inom företaget men också inom branschen!
Arbetsuppgifter
I ditt arbete ingår bland annat att möta våra gäster och vara vårt ansikte utåt genom att stå i kassan och möta dem varje dag. Du utför enklare matlagning, diskning, städning, inventering samt packar upp varor. Våra avdelningar står bland annat för vällagad husmanskost, smörgåsar & sallader, konditori.
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett brett utbud av möjligheter att arbeta på olika typer av restauranger, butiker och caféer, inom supportfunktion och även internationellt. Vi är stolta över att kunna säga att vi arbetar med fantastiska människor från hela världen och vi har så mycket att lära av varandra. Vi är fast beslutna att hjälpa dig att uppnå dina karriärmål och du har stora möjligheter att växa och utvecklas inom företaget.
Hos oss arbetar du i en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter och inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. Du kommer att arbeta med ett glatt & engagerat team.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.
__
Elmer
Barista på Ritazza Stockholm Central
”Vi är ett härligt team som har kul på jobbet tillsammans och hjälps åt. Jag tycker om att jobba med människor och det är alltid mycket på gång hos oss.”
__
Vem är du?
Vi söker dig som är effektiv, noggrann, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är en person som tar egna initiativ och ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har mycket god kommunikationsförmåga och tycker att ordning och reda är en självklarhet. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning.
Krav för arbetet är att du att du både talar och läser svenska samt engelska obehindrat. Eftersom vi ska ta oss till och från jobbet på udda tider är det en stor fördel att ha körkort och tillgång till egen bil. Det är en merit om du har arbetat med service och försäljning tidigare, men det är inte ett måste.
Annat viktigt att veta
Anställning i SSP innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Du måste vara helt ostraffad. Våra enheters öppettider följer flygtrafiken vilket innebär att 8–17 inte är vår arbetstid, arbetet innebär tidiga morgnar, kvällar & helger.
Arbetstiden omfattar tidig morgon, kvällar och helger.
Anställningen avser heltid och deltid 80%.
Om du vill bli en del av vårt framgångsrika team - skicka din ansökan senast den 7 augusti 2022. Intervjuer sker löpande. Tillträde i augusti och enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten kontakta Avdelningschef Sanaz Beytollah sanaz.beytollah@ssp.se
Krav
Minst 18 år
God svenska i tal och skrift

Meriterande
Körkort och tillgång till egen bil

Ansök nu

Extrapersonal Cafe/Restaurang

Restaurangbiträde
Läs mer Jun 7
Tycker du om att träffa människor och har en positiv inställning? Då är det här extrajobbet för dig.
Hos oss arbetar du både självständigt och tillsammans i team. Tillsammans levererar vi god mat i en välkomnande och familjär atmosfär. Arbetet innebär förkommande arbetsuppgifter i ett restaurang som att möta våra gäster med ett leende i kassan och ge dem fin service. Stundvis har vi högt tempo och du är inte rädd för att hugga i där det behövs. Om du tycker om att ha många bollar i luften är det här jobbet för dig. Att arbeta på en flygplats är en spännade och händelserik miljö.
God samarbetsförmåga och ordning & reda är en självklarhet för dig. Du tycker om att både jobba självständigt och i team. Vi tycker inte att ditt cv är lika viktigt som din vilja att jobba och utvecklas tillsammans med oss - kunskapen har vi redan och vi lär gärna ut den.
Har du en positiv inställning, en stor portion humor, samt gillar ordning och reda så kommer du trivas i din roll hos oss.
Krav på att både läsa och tala god svenska.
Anställning på Flygplats innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Du måste vara helt ostraffad.
Våra enheters öppettider följer flygtrafiken vilket innebär att 8-17 inte är vår arbetstid, arbetet innebär tidiga morgonar, kvällar & helger.
Övrig info: SSP är med i Visita och har kollektivavtal med HRF & Unionen. Arbetstiden följer restaurangernas öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.
Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Tillträde efter överenskommelse.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.
Om du vill bli en del av vårt team - skicka din ansökan senast den 26 juni 2022. Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.
Krav
Minst 18 år
God svenska och engelska



Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Restaurangbiträde UME Fika & Bar

Restaurangbiträde
Läs mer Maj 16
Vi söker nu förstärkning till våra avdelningar på UMEÅ Airport. Är du minst 20 år och har en avslutad gymnasieutbildning? Vill du arbeta med service i en internationell miljö med högt tempo? Då kan du vara den vi söker! Välkommen att starta din karriär hos oss i en meriterad roll som ger dig stora möjligheter att utvecklas både inom företaget men också inom branschen! Anställningen avser heltid 100% och deltid 80%. Vi söker även dig som vill arbeta extra vid behov.
I arbetsuppgifterna ingår bl. a. att vara ansiktet utåt genom att stå i kassan och möta våra kunder varje dag, enklare matlagning, diskning, städning, packa upp varor, inventering. Våra avdelningar står för bl.a. vällagad husmanskost, smörgåsar & sallader, konditori.
Vi söker dig som är effektiv, noggrann, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är en person som tar egna initiativ och ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har mycket god kommunikationsförmåga och tycker att ordning och reda är en självklarhet. Arbetet är fysiskt krävande och du är inte rädd för att hugga i. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning. Det är en merit om du har arbetat med service och försäljning tidigare, men det är inte ett måste. För att passa i vårt team är du glad, ansvarsfull och har en stor portion humor.
Krav för arbetet är att du att du både talar och läser svenska samt engelska obehindrat. Du har 3 års gymnasieutbildning och är minst 20 år.
Anställning i SSP innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Du måste vara helt ostraffad. Eftersom vi ska ta oss till och från jobbet på udda tider är det en stor fördel att ha körkort & tillgång till egen bil. Våra öppettider följer inte kollektivtrafiken. Våra enheters öppettider följer flygtrafiken vilket innebär att 8-17 inte är vår arbetstid, arbetet innebär tidiga morgnar, kvällar & helger.
Vi erbjuder anställning i en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kontakter, friskvårdsbidrag, rabatt på gymkort, personalrabatt på samtliga våra avdelningar i Sverige. Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. Du kommer att arbeta med ett glatt & engagerat team.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.
Arbetstiden omfattar tidig morgon, kvällar och helger.
Om du vill bli en del av vårt framgångsrika team - skicka din ansökan senast den 5 juni 2022. Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.
Krav
Gymnasieutbildning
Minst 20 år
God svenska och engelska



Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Restaurangchef

Restaurangchef
Läs mer Maj 2
Vi söker en ny Restaurangchef för vår restaurang UME Fika & Bar på airside och cafe & kiosk på landside. Tjänsten är heltid. Charmen med att arbeta på Umeå Airport är den föränderliga miljön och den speciella atmosfär som finns på en flygplats med högt tempo och att ingen dag är den andra lik. För rätt person är möjligheterna oändliga!
Om rollen
Som Restaurangchef ansvarar du för våra enheter och säkerställer en gästupplevelse som överträffar våra gästers förväntningar. Vi arbetar mot tydligt uppsatta ekonomiska mål vad gäller försäljning, COS, personalkostnader m.m. så det är viktigt att du känner dig bekväm med att arbeta med nyckeltal för att mäta avdelningens resultat. Du kommer att leda och utveckla skiftledare och medarbetare för att vidareutveckla teamen och därigenom uppnå bästa möjliga service.
I dina dagliga arbetsuppgifter ingår tex; optimera bemanning och försäljning, rekrytering, beställningar, utbildning, kvalitetssäkring, inventering och självklart att vara delaktig i den dagliga verksamheten. Rollen är driftsorienterad och betyder inte att du sitter på ett kontor 40h/vecka.
Din profil
Vi söker dig som tycker om att vara med ute i driften och leda medarbetare och möta våra gäster. Du har höga krav på kvalitet och ett stort intresse för service och försäljning. För att lyckas i rollen ska du vara trygg i din roll som chef & ledare. Du föregår som ett gott föredöme. Med väl utvecklade ledaregenskaper motiverar du ditt team och du är bra på att få ditt team att utvecklas och växa. Du är driftig, serviceinriktad och noggrann med god samarbetsförmåga. Du är lösningsorienterad, van att arbeta självständigt och att ta egna initiativ. Du ser lösningar, inte problem. Ordning och reda, uppföljning och struktur är ledord för dig.
Du har minst två års erfarenhet från liknande positioner inom hotell, restaurang och handel och har goda kunskaper avseende mat och dryck. Det är en merit om du tidigare har arbetat med konceptstyrda verksamheter, det är dock inte ett krav. Då vi verkar i en internationell miljö måste du tala och skriva flytande på svenska samt engelska.
Om du är social och öppen med en stor portion humor, samt trivs med uppföljning så kommer du att trivas i den här rollen.
Umeå Airport som arbetsplats
I din ansökan ska du ange medborgarskap och du ska kunna uppvisa pass som styrker ditt medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd vilket krävs enligt utlänningsförordningen.
För att få arbeta på flygplatsen krävs en godkänd säkerhetsprövning. Till följd av lagstiftning och säkerhetsregler vid arbete på flygplatsen krävs att du genomgår en registerkontroll av Transportstyrelsen som en del av din personliga säkerhetsprövning. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara ostraffad.
Vi erbjuder en spännande arbetsplats och dessutom....
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och Unionen. Vi erbjuder subventionerad lunch, friskvårdsbidrag, bonusprogram, aktiesparprogram, personalrabatt på alla våra enheter i Sverige och goda karriärmöjligheter. Hos oss får alla chansen att lyckas!
Du arbetar i huvudsak måndag till fredag dagtid men arbete på kvällar och helger kan förekomma.
Låter detta som din nästa utmaning? Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Tillträde sker enligt överenskommelse, men absolut senast i slutet på maj.
Om du har frågor kring tjänsten är du mer än välkommen att kontakta Sara på mail sara.sandqvist@ssp.se Alla ansökningar skickas in via jobbet.se
Krav
Tala och skriva flytande Svenska & Engelska
Körkort och tillgång till egen bild
Arbetat inom Hotell, Restaurang eller Handel
Minst 2 års erfarenhet av liknande befattning

Meriterande
Om du jobbat med konceptsstyrda verksamheter

Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Restaurangbiträde UME Fika & Bar

Restaurangbiträde
Läs mer Apr 26
Vi söker nu förstärkning till våra avdelningar på UMEÅ Airport. Anställningen avser deltid 80%.
I arbetsuppgifterna ingår bl. a. möta våra gäster och vara vårt ansiktet utåt genom att stå i kassan och möta dem varje dag, enklare matlagning, diskning, städning, packa upp varor, inventering. Våra avdelningar står för bl a vällagad husmanskost, smörgåsar & sallader, konditori.
Vi söker dig som är effektiv, noggrann, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är en person som tar egna initiativ och ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har mycket god kommunikationsförmåga, tycker att ordning och reda är en självklarhet. Arbetet är fysiskt krävande och du är inte rädd för att hugga i. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning. Det är en merit om du har arbetet med service och försäljning tidigare, men det är inte ett måste. För att passa i vårt team är du glad, ansvarsfull och har en stor portion humor.
Krav för arbetet är att du att du både talar och läser svenska samt engelska obehindrat. Du har 3-års gymnasieutbildning.
Anställning i SSP innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Du måste vara helt ostraffad. Eftersom vi ska ta oss till och från jobbet på udda tider är det en stor fördel att ha körkort & tillgång till egen bil. Våra öppettider följer inte kollektivtrafiken. Våra enheters öppettider följer flygtrafiken vilket innebär att 8-17 inte är vår arbetstid, arbetet innebär tidiga morgonar, kvällar & helger.
Vi erbjuder anställning i en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kontakter, friskvårdsbidrag, rabatt på gymkort, personalrabatt på samtliga våra avdelningar i Sverige. Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. Du kommer att arbeta med ett glatt & engagerat team.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.
Arbetstiden omfattar tidig morgon, kvällar och helger.
Om du vill bli en del av vårt framgångsrika team - skicka din ansökan senast den 22 maj 2022. Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.

Krav
Gymnasieutbildning
Minst 20 år
God svenska och engelska



Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Skiftledare

Restaurangchef
Läs mer Apr 22
Vi söker en ny Skiftledare för vår restaurang UME Fika & Bar på airside och cafe & kiosk på landside. Tjänsten är heltid. Charmen med att arbeta på Umeå Airport är den föränderliga miljön och den speciella atmosfär som finns på en flygplats med högt tempo och att ingen dag är den andra lik. För rätt person är möjligheterna oändliga!
Om rollen
Tjänsten som skiftledare i café & restaurang innebär ett självständigt och utvecklande arbete i en stimulerande och föränderlig miljö. Du arbetar aktivt för att skapa en god försäljningsutveckling på ditt skift genom att få våra gäster nöjda. Dina arbetsuppgifter handlar därför om att hålla ditt team av medarbetare motiverade genom ett coachande och proaktivt ledarskap. Du assisterar avdelningschefen gällande både service, försäljnings och kvalitativa mål för våra avdelningar. Ansvaret innefattar bland annat hantering av beställningar, kortsiktiga schemaändringar, inventering och introduktion av personal samt övriga arbetsuppgifter som finns kopplade till den dagliga driften. Du arbetar i driften på pass tillsammans med dina medarbetare som du leder under ditt skift.
Om dig
Vi söker dig som tycker om att vara med ute i driften och möta våra gäster, drivs av försäljning och ställer krav på kvalitet, har ett stort intresse för service och trivs med att coacha personalen. Du har minst 1 års erfarenhet i arbetsledande positioner i branschen eller liknande bransch. Du arbetar lösningsorienterat och ser möjligheter, istället för problem, är handlingskraftig och din personlighet inspirerar och motiverar dina medarbetare. Ordning och reda är en självklarhet för dig. Tycker du om att arbeta med service och är intresserad av en spännande arbetsplats så är detta ett arbete för dig!
Du rapporterar närmast till avdelningschef och till din hjälp har du tillgång till SSP:s samlade kompetens, koncept och erfarenhet.
Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget.
Om du är social och öppen, trivs med uppföljning så kommer du att trivas i den här rollen.
Annat viktigt att veta
SSP är med i Visita och har kollektivavtal med Unionen.
Till följd av lagstiftning och säkerhetsregler vid arbete på flygplatsen krävs att du genomgår en individuell säkerhetsprövning, samt utdrag ur belastningsregistret.
Du arbetar merparten dagtid, men även kväll och helg ibland. Arbetet innebär inne att sitta bakom ett skrivbord, du arbetar i driften med dina medarbetare på daglig basis.
Låter detta som din nästa utmaning?
Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag 15 maj. Tillträde sker enligt överenskommelse. Lämna in din ansökan nu eller tipsa någon du tror skulle passa.
Krav
1 års erfarenhet i arbetsledande befattning



Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Restaurangchef

Restaurangbiträde
Läs mer Apr 4
Vi söker en ny Restaurangchef för vår restaurang UME Fika & Bar på airside och cafe & kiosk på landside. Tjänsten är heltid. Charmen med att arbeta på Umeå Airport är den föränderliga miljön och den speciella atmosfär som finns på en flygplats med högt tempo och att ingen dag är den andra lik. För rätt person är möjligheterna oändliga!
Om rollen
Som Restaurangchef ansvarar du för våra enheter och säkerställer en gästupplevelse som överträffar våra gästers förväntningar. Vi arbetar mot tydligt uppsatta ekonomiska mål vad gäller försäljning, COS, personalkostnader m.m. så det är viktigt att du känner dig bekväm med att arbeta med nyckeltal för att mäta avdelningens resultat. Du kommer att leda och utveckla skiftledare och medarbetare för att vidareutveckla teamen och därigenom uppnå bästa möjliga service.
I dina dagliga arbetsuppgifter ingår tex; optimera bemanning och försäljning, rekrytering, beställningar, utbildning, kvalitetssäkring, inventering och självklart att vara delaktig i den dagliga verksamheten. Rollen är driftsorienterad och betyder inte att du sitter på ett kontor 40h/vecka.
Din profil
Vi söker dig som tycker om att vara med ute i driften och leda medarbetare och möta våra gäster. Du har höga krav på kvalitet och ett stort intresse för service och försäljning. För att lyckas i rollen ska du vara trygg i din roll som chef & ledare. Du föregår som ett gott föredöme. Med väl utvecklade ledaregenskaper motiverar du ditt team och du är bra på att få ditt team att utvecklas och växa. Du är driftig, serviceinriktad och noggrann med god samarbetsförmåga. Du är lösningsorienterad, van att arbeta självständigt och att ta egna initiativ. Du ser lösningar, inte problem. Ordning och reda, uppföljning och struktur är ledord för dig.
Du har minst två års erfarenhet från liknande positioner inom hotell, restaurang och handel och har goda kunskaper avseende mat och dryck. Det är en merit om du tidigare har arbetat med konceptstyrda verksamheter, det är dock inte ett krav. Då vi verkar i en internationell miljö måste du tala och skriva flytande på svenska samt engelska.
Om du är social och öppen med en stor portion humor, samt trivs med uppföljning så kommer du att trivas i den här rollen.
Umeå Airport som arbetsplats
I din ansökan ska du ange medborgarskap och du ska kunna uppvisa pass som styrker ditt medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd vilket krävs enligt utlänningsförordningen.
För att få arbeta på flygplatsen krävs en godkänd säkerhetsprövning. Till följd av lagstiftning och säkerhetsregler vid arbete på flygplatsen krävs att du genomgår en registerkontroll av Transportstyrelsen som en del av din personliga säkerhetsprövning. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara ostraffad.
Vi erbjuder en spännande arbetsplats och dessutom....
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och Unionen. Vi erbjuder subventionerad lunch, friskvårdsbidrag, bonusprogram, aktiesparprogram, personalrabatt på alla våra enheter i Sverige och goda karriärmöjligheter. Hos oss får alla chansen att lyckas!
Du arbetar i huvudsak måndag till fredag dagtid men arbete på kvällar och helger kan förekomma.
Låter detta som din nästa utmaning? Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Tillträde sker enligt överenskommelse, men absolut senast i slutet på maj.
Om du har frågor kring tjänsten är du mer än välkommen att kontakta Sara på mail sara.sandqvist@ssp.se Alla ansökningar skickas in via jobbet.se
Krav
Tala och skriva flytande Svenska & Engelska
Körkort och tillgång till egen bild
Arbetat inom Hotell, Restaurang eller Handel
Minst 2 års erfarenhet av liknande befattning

Meriterande
Om du jobbat med konceptsstyrda verksamheter



Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Skiftledare

Restaurangbiträde
Läs mer Apr 5
Vi söker en ny Skiftledare för vår restaurang UME Fika & Bar på airside och cafe & kiosk på landside. Tjänsten är heltid. Charmen med att arbeta på Umeå Airport är den föränderliga miljön och den speciella atmosfär som finns på en flygplats med högt tempo och att ingen dag är den andra lik. För rätt person är möjligheterna oändliga!
Om rollen
Tjänsten som skiftledare i café & restaurang innebär ett självständigt och utvecklande arbete i en stimulerande och föränderlig miljö. Du arbetar aktivt för att skapa en god försäljningsutveckling på ditt skift genom att få våra gäster nöjda. Dina arbetsuppgifter handlar därför om att hålla ditt team av medarbetare motiverade genom ett coachande och proaktivt ledarskap. Du assisterar avdelningschefen gällande både service, försäljnings och kvalitativa mål för våra avdelningar. Ansvaret innefattar bland annat hantering av beställningar, kortsiktiga schemaändringar, inventering och introduktion av personal samt övriga arbetsuppgifter som finns kopplade till den dagliga driften. Du arbetar i driften på pass tillsammans med dina medarbetare som du leder under ditt skift.
Om dig
Vi söker dig som tycker om att vara med ute i driften och möta våra gäster, drivs av försäljning och ställer krav på kvalitet, har ett stort intresse för service och trivs med att coacha personalen. Du har minst 1 års erfarenhet i arbetsledande positioner i branschen eller liknande bransch. Du arbetar lösningsorienterat och ser möjligheter, istället för problem, är handlingskraftig och din personlighet inspirerar och motiverar dina medarbetare. Ordning och reda är en självklarhet för dig. Tycker du om att arbeta med service och är intresserad av en spännande arbetsplats så är detta ett arbete för dig!
Du rapporterar närmast till avdelningschef och till din hjälp har du tillgång till SSP:s samlade kompetens, koncept och erfarenhet.
Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget.
Om du är social och öppen, trivs med uppföljning så kommer du att trivas i den här rollen.
Annat viktigt att veta
SSP är med i Visita och har kollektivavtal med Unionen.
Till följd av lagstiftning och säkerhetsregler vid arbete på flygplatsen krävs att du genomgår en individuell säkerhetsprövning, samt utdrag ur belastningsregistret.
Du arbetar merparten dagtid, men även kväll och helg ibland. Arbetet innebär inne att sitta bakom ett skrivbord, du arbetar i driften med dina medarbetare på daglig basis.
Låter detta som din nästa utmaning?
Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag 24 april. Tillträde sker enligt överenskommelse. Lämna in din ansökan nu eller tipsa någon du tror skulle passa.
Krav
1 års erfarenhet i arbetsledande befattning



Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Restaurangbiträde UME Fika & Bar

Restaurangbiträde
Läs mer Apr 5
Vi söker nu förstärkning till våra avdelningar på UMEÅ Airport. Anställningen avser heltid och deltid 80%.
I arbetsuppgifterna ingår bl. a. möta våra gäster och vara vårt ansiktet utåt genom att stå i kassan och möta dem varje dag, enklare matlagning, diskning, städning, packa upp varor, inventering. Våra avdelningar står för bl a vällagad husmanskost, smörgåsar & sallader, konditori.
Vi söker dig som är effektiv, noggrann, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är en person som tar egna initiativ och ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har mycket god kommunikationsförmåga, tycker att ordning och reda är en självklarhet. Arbetet är fysiskt krävande och du är inte rädd för att hugga i. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning. Det är en merit om du har arbetet med service och försäljning tidigare, men det är inte ett måste. För att passa i vårt team är du glad, ansvarsfull och har en stor portion humor.
Krav för arbetet är att du att du både talar och läser svenska samt engelska obehindrat. Du har 3-års gymnasieutbildning.
Anställning i SSP innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Du måste vara helt ostraffad. Eftersom vi ska ta oss till och från jobbet på udda tider är det en stor fördel att ha körkort & tillgång till egen bil. Våra öppettider följer inte kollektivtrafiken. Våra enheters öppettider följer flygtrafiken vilket innebär att 8-17 inte är vår arbetstid, arbetet innebär tidiga morgnar, kvällar & helger.
Vi erbjuder anställning i en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kontakter, friskvårdsbidrag, rabatt på gymkort, personalrabatt på samtliga våra avdelningar i Sverige. Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. Du kommer att arbeta med ett glatt & engagerat team.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.
Arbetstiden omfattar tidig morgon, kvällar och helger.
Om du vill bli en del av vårt framgångsrika team - skicka din ansökan senast den 24 april 2022. Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.
Krav
Gymnasieutbildning
Minst 20 år
God svenska och engelska



Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Restaurangbiträde UME Fika & Bar

Restaurangbiträde
Läs mer Apr 5
Vi söker nu förstärkning till våra avdelningar på UMEÅ Airport. Anställningen avser heltid och deltid 80%.
I arbetsuppgifterna ingår bl. a. möta våra gäster och vara vårt ansiktet utåt genom att stå i kassan och möta dem varje dag, enklare matlagning, diskning, städning, packa upp varor, inventering. Våra avdelningar står för bl a vällagad husmanskost, smörgåsar & sallader, konditori.
Vi söker dig som är effektiv, noggrann, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är en person som tar egna initiativ och ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har mycket god kommunikationsförmåga, tycker att ordning och reda är en självklarhet. Arbetet är fysiskt krävande och du är inte rädd för att hugga i. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning. Det är en merit om du har arbetet med service och försäljning tidigare, men det är inte ett måste. För att passa i vårt team är du glad, ansvarsfull och har en stor portion humor.
Krav för arbetet är att du att du både talar och läser svenska samt engelska obehindrat. Du har 3-års gymnasieutbildning.
Anställning i SSP innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Du måste vara helt ostraffad. Eftersom vi ska ta oss till och från jobbet på udda tider är det en stor fördel att ha körkort & tillgång till egen bil. Våra öppettider följer inte kollektivtrafiken. Våra enheters öppettider följer flygtrafiken vilket innebär att 8-17 inte är vår arbetstid, arbetet innebär tidiga morgnar, kvällar & helger.
Vi erbjuder anställning i en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kontakter, friskvårdsbidrag, rabatt på gymkort, personalrabatt på samtliga våra avdelningar i Sverige. Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. Du kommer att arbeta med ett glatt & engagerat team.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.
Arbetstiden omfattar tidig morgon, kvällar och helger.
Om du vill bli en del av vårt framgångsrika team - skicka din ansökan senast den 24 april 2022. Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.
Krav
Gymnasieutbildning
Minst 20 år
God svenska och engelska



Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Vi söker sommarpersonal till våra terminaler i Luleå, Lycksele och Umeå

Terminalarbetare
Läs mer Mar 10
Om arbetsgivaren - Lincargo
Lincargo är dotterbolag till Tempcon Group som är en rikstäckande koncern specialiserad på temperaturkontrollerad logistik. Lincargos område sträcker sig från Östersund i söder till Riksgränsen i norr där vi sköter inhämtningar och distribution till många kunder i livsmedelsbranschen.
Nu söker vi semestervikarier inom lager och terminalarbete till våra terminaler i Luleå, Lycksele och Umeå.
Om tjänsten
Att arbeta med temperaturkontrollerad logistik ställer höga krav på kvalitet och du får därför ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till våra krav. Vi lägger stort fokus på att arbeta med ständiga förbättringar, små som stora, där alla får vara delaktiga.
Arbetsuppgifterna på vår terminal innebär i huvudsak att sköta godsmottagning, plockning, och framställning av gods där våra lastbilar lastar. Truckkörning ingår i arbetsuppgifterna.
Arbetet innebär skiftgång (i vissa fall dagtid) och på en del av orterna helgarbete. Vikariatet pågår i ca 10 - 14 veckor under perioden juni-augusti, beroende på vilket skiftlag du arbetar på.
Vi söker dig som
Du som söker har utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens. Meriterande är om du tidigare arbetat med lager och logistik och innehar truckkort. Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.
Som person är du noggrann, självständig och ansvarstagande. För oss är det viktigt att alla bidrar till en bra teamkänsla och vi ser därför att du har en god samarbetsförmåga. Du har lätt att se och förstå flöden och processer samt jobbar för en god struktur och god ordning.
Övrig information
Vill du veta mer om tjänsten så kan ni kontakta:
Lycksele: Manuela Linder, Terminalchef, 090 - 184728.
Umeå: David Andersson, Produktionsledare, 0920 - 242431.
Luleå: Roy Bernhardsson, Produktionsledare, 0920 - 242452.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan innehållande bifogat CV och personligt brev så tidigt som möjligt men senast den 8 april 2022.
Välkommen med din ansökan!


Krav
Utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens
Minst 18 år

Meriterande
Erfarenhet av att arbeta på lager och med logistik
Truckkort

Ansök nu

Restaurangbiträde UME Fika & Bar

Restaurangbiträde
Läs mer Feb 25
Vi söker dig som vill arbeta som restaurangbiträde hos oss på UME Fika & Bar. Vi erbjuder en tjänst på heltid 100% och en på deltid 80% och vi söker även dig som vill arbeta extra vid behov alt ha en lägre tjänst på 20%. Skriv i ansökan vilken av tjänsterna du är intresserad av.
Charmen med att jobba på en Flygplats är att ingen dag är den andra lik, vilket innebär att vi arbetar med stor flexibilitet och snabba beslut. Att skapa en välkomnande atmosfär och att överträffa våra gästers förväntan är våra ledstjärnor.
Vi söker dig som vill möta nya utmaningar och arbeta i en föränderlig miljö. Du är målmedveten, flexibel och har mycket god samarbetsförmåga. Arbetet ställer stora krav på kommunikationsförmåga samt förmågan att ta egna initiativ. Du sätter en ära i att se till att gästerna trivs och tar ansvar för att försäkra dig om att alla våra gäster lämnar oss nöjda. Du har en uttalad förmåga att driva merförsäljning. Med ett leende, snabb service och en positiv inställning får du gästen att känna sig välkommen. Ordning & reda är en självklarhet för dig. För att passa i vårt team är du glad, ansvarsfull och har en stor portion humor.
Arbetet kräver att du både talar och läser svenska samt engelska obehindrat. På grund av alkoholservering behöver du vara minst 20 år. Arbetet är fysiskt krävande och du är inte rädd för att hugga i.
Anställning i SSP innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Eftersom vi ska ta oss till och från jobbet på udda tider är det en stor fördel att ha körkort & tillgång till egen bil. Våra enheters öppettider följer flygtrafiken vilket innebär att 8-17 inte är vår arbetstid, arbetet innebär tidig morgon, kvällar & helger.
Vi erbjuder anställning i en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kontakter. Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. Du kommer att arbeta med ett glatt & engagerat team.
Om du vill bli en del av vårt framgångsrika team - skicka din ansökan och berätta om dig själv. Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.
Maila : sanaz.beytollah@ssp.se
SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF
Krav
Minst 20 år
Talar och läser god svenska & engelska

Meriterande
Körkort och tillgång till egen bil



Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Restaurangbiträde UME Fika & Bar

Restaurangbiträde
Läs mer Feb 25
Vi söker dig som vill arbeta som restaurangbiträde hos oss på UME Fika & Bar. Vi erbjuder en tjänst på heltid 100% och en på deltid 80% och vi söker även dig som vill arbeta extra vid behov alt ha en lägre tjänst på 20%. Skriv i ansökan vilken av tjänsterna du är intresserad av.
Charmen med att jobba på en Flygplats är att ingen dag är den andra lik, vilket innebär att vi arbetar med stor flexibilitet och snabba beslut. Att skapa en välkomnande atmosfär och att överträffa våra gästers förväntan är våra ledstjärnor.
Vi söker dig som vill möta nya utmaningar och arbeta i en föränderlig miljö. Du är målmedveten, flexibel och har mycket god samarbetsförmåga. Arbetet ställer stora krav på kommunikationsförmåga samt förmågan att ta egna initiativ. Du sätter en ära i att se till att gästerna trivs och tar ansvar för att försäkra dig om att alla våra gäster lämnar oss nöjda. Du har en uttalad förmåga att driva merförsäljning. Med ett leende, snabb service och en positiv inställning får du gästen att känna sig välkommen. Ordning & reda är en självklarhet för dig. För att passa i vårt team är du glad, ansvarsfull och har en stor portion humor.
Arbetet kräver att du både talar och läser svenska samt engelska obehindrat. På grund av alkoholservering behöver du vara minst 20 år. Arbetet är fysiskt krävande och du är inte rädd för att hugga i.
Anställning i SSP innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Eftersom vi ska ta oss till och från jobbet på udda tider är det en stor fördel att ha körkort & tillgång till egen bil. Våra enheters öppettider följer flygtrafiken vilket innebär att 8-17 inte är vår arbetstid, arbetet innebär tidig morgon, kvällar & helger.
Vi erbjuder anställning i en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kontakter. Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. Du kommer att arbeta med ett glatt & engagerat team.
Om du vill bli en del av vårt framgångsrika team - skicka din ansökan och berätta om dig själv. Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.
Maila : sanaz.beytollah@ssp.se
SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF
Krav
Minst 20 år
Talar och läser god svenska & engelska

Meriterande
Körkort och tillgång till egen bil



Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Skiftledare UME Fika & Bar

Restaurangbiträde
Läs mer Feb 28
UME Fika & Bar är vårt härliga koncept på Umeå Airport. Vi erbjuder allt från Hamburgare, Club Sandwich till nyskapande vegetariska och veganska rätter. Vi har en stor retail sektion där du kan köpa snacks, något sött eller en present med dig hem. Vi har en bar där vi serverar öl, vin & enklare drinkar. Vi bakar mycket själva bl a vårt populära zuccinikaka och raw kärleksmums. Vi visar att flygplatsmat inte behöver vara tråkigt och smaklöst. Här njuter våra gäster av en både nyskapande och välsmakande meny – allt baserat på naturens godaste smaker.
Vi söker nu en till Skiftledare till vårt team. Tjänsten är driftsorienterad, du leder det skift som du arbetar på.
Som Skiftledare på UME Fika & Bar är det högt tempo och stort fokus på kvalité som gäller. Man måste kunna jobba både självständigt och i team, samt kommunicera bra med kollegorna. Ordning & reda är ledord för dig. Du är inte rädd för att leda och tar ett naturligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi tycker inte att ditt cv är lika viktigt som din vilja att jobba och utvecklas tillsammans med oss - kunskapen har vi redan och vi lär gärna ut den. Erfarenhet från liknande roll är meriterande, men inte ett krav, viktigast för oss är din vilja att utvecklas. Du ser lösningar istället för problem.
Arbetsuppgifterna inkluderar att assistera avdelningschefen genom att styra och driva verksamheten för att nå uppsatta mål inom bl.a. kundservice, hygien, försäljning och lönsamhet under ditt skift. Under skiftet leder och fördelar du arbetsuppgifter för ett team av medarbetare. Skiftledare har inom sitt skift försäljningsmål.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.
Krav; Behärska god Svenska i tal och skrift.1 års erfarenhet av ledarroll.
Då vi serverar alkohol krävs att du är minst 20 år.
Våra öppettider följer flygplatsens öppettider och är lagd till dag/kväll och helger. Det är viktigt att du kan ta dig till och från jobbet dessa tider.
Till följd av lagstiftning och säkerhetsregler vid arbete på flygplatsen krävs att du är ostraffad och att du genomgår en registerkontroll av transportstyrelsen samt en säkerhetsprövning.
Om du vill bli en del av vårt framgångsrika team - skicka din ansökan till oss. Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.
Vid frågor om tjänsten kontakta: sanaz.beytollah@ssp.se
Krav
Minst 20 år
Behärska god svenska i tal och skrift
Minst 1 års erfarenhet av en ledarroll

Ansök nu