Framtiden i Sverige AB jobb i Umeå

Hitta lediga jobb hos Framtiden i Sverige AB i Umeå. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Umeå.

Jr. Geotekniker till WSP

Geotekniker
Läs mer Feb 6
WSP, ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag, söker en engagerad Junior Geotekniker till sitt team i Umeå!
De är aktiva inom hållbar samhällsutveckling och fokuserar på projekt inom hus, industri, transport och infrastruktur, samt miljö och energi.



Arbetsuppgifter
Som Junior Geotekniker hos oss kommer du att ha följande ansvarsområden:
•Analysera och sammanställa fältresultat i nära samarbete med fältgeoteknikerna
•Presentera resultat och aktivt delta i projektmöten.
•Hantera och analysera data samt vara delaktig i fältplanering.
•Skapa ritningar i CAD och ta fram undersökningsunderlag.
•Delta i framtagandet av rapporter för förutsättningar för fältarbeten
•Tidigt integreras i projekt för att underlätta en smidig inlärningsprocess
- som junior blir du även tilldelad en mentor

Profil
Vi söker dig som är:

Social och trivs i en samarbetsorienterad miljö. Lugn och trygg i ditt arbetssätt. En lagspelare med förmåga att samarbeta. Framåt och nyfiken på att utvecklas inom geoteknikområdet.


Kompetenskrav
•Du är som lägst en högskoleingenjör (geoteknik, geologi, samhällsbyggnad eller annat relevant område)
•Du har goda kunskaper i Office-paketet
•Du hanterar svenska och engelska i tal och skrift
•Du har körkort B

Meriterande
•Du är civilingenjör inom väg/vatten med inriktning jord och berg.
•Du har en civilingenjörsutbildning inom samhällsbyggnad från Chalmers, KTH, eller liknande.
•Du har praktisk erfarenhet från etreprenad
•Du har tidigare erfarenhet inom geoteknik och/eller fältgeoteknik
•Du har kunskap av geotekniska program



Om företaget
WSP är känt för sitt engagemang inom hållbarhet och samhällsutveckling. De är specialiserade i att erbjuda högkvalitativa tjänster inom geoteknik för projekt inom infrastruktur, mark, väg, landskap och miljö.



Om Oss
Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.




Villkor
Startdatum: Januari 2024 (enligt överenskommelse)
Plats: Umeå (ev Luleå och/eller Skellefteå)
Arbetstider: Kontorstider
Anställningsgrad: Heltid

Ansök nu

Affärsprojektschef till Ragn-Sells i Umeå/Luleå

Affärsområdeschef
Läs mer Feb 5
Vill du vara en nyckelspelare i utvecklingen av hållbara och effektiva projekt? Är du redo att leda och driva affärsprojekt till framgång? Då kan du vara den Affärsprojektschef vi söker till Ragn-Sells verksamhet i norr. Som ledande inom miljö- och återvinningsbranschen är vi stolta över att vara pionjärer inom den cirkulära utvecklingen.

Om rollen
I rollen som affärsprojektschef kommer du att leda och utveckla säljavdelningen i Norr. I rollen kommer du att ha övergripande ansvar för att driva försäljningen framåt och för att nå detta kommer du att ansvara för att följa upp kund- och affärsprojekt, övervaka ekonomiska resultat och kundnöjdhet. Du kommer att vara en coach och mentor för ditt team. Säljprocessen fokuserar på att förstå kundens problem och erbjuda skräddarsydda lösningar. Detta innebär att du kommer att vara ute hos kunder, vara en problemlösare och bygga starka relationer med kunderna. Du kommer att vara ansvarig för att utveckla den regionala marknads- och affärsprojektgruppen, säkerställa ökad kompetens, kapacitet och geografisk planering.

Du kommer att vara aktivt involverad i kundmöten och delta i offentliga upphandlingar. Regionen är under utveckling, och du kommer att bidra till att skapa ett mer strukturerat arbetssätt över regionen genom marknadsföring och affärsplaner.

Skallkrav
•Tidigare erfarenhet inom ledarskap, försäljning och/eller projektledning
•B-körkort
•Svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har
•Eftergymnasial utbildning inom tex kemi eller annat relevant område
•Erfarenhet av miljölagstiftning, provtagning, klassning av material

Vem är du?
Vi letar efter en passionerad och driven individ för rollen som affärsprojektschef. Om du är redo att ta ledningen och forma framtidens affärsområde, kan detta vara rätt utmaning för dig. Du är en engagerad individ med ett starkt driv för marknad och utveckling. Öppenhet och inkludering präglar ditt arbetssätt, och du är öppen för nya idéer och förslag som kan förbättra vårt arbete och driva affärsområdet framåt. Din nyfikenhet är en drivkraft. Du är inte rädd för att testa nya vägar och tänka utanför boxen. Din förmåga att förstå och samarbeta med olika delar av organisationen är nyckeln till din framgång.

Hos Ragn-Sells får du tillgång till omfattande kompetensutvecklings-möjligheter genom deras egen akademi. Man strävar efter att inte bara erbjuda en arbetsplats, utan en plats där du kan växa och blomstra i din karriär. Om du är redo att ta på dig en utmaning där du kan använda ditt engagemang, ledarskap och nyfikenhet för att forma framtidens marknads- och försäljningsstrategier, ser vi fram emot att få din ansökan.

Om Ragn-Sells
Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö.
Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1600 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Norge, Danmark och Estland. Totalt är vi ca 2500 personer i hela koncernen och 2022 omsatte koncernen ca 8,7 miljarder SEK.

Om Framtiden
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega.

Det här är en direktrekrytering vilket betyder att du kommer bli anställd av Ragn-Sells. Framtiden ansvarar för rekryteringen.

Rekryteringsprocess
Telefonintervju
Personlighetstest Intervju med Framtiden
Referenstagning
Intervju med Ragn-Sells

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Umeå/Luleå
Arbetstid: Heltid, kontorstider

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Projektledare inom invasiva arter

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jan 29
Vi söker en driven projektledare som vill ta ledningen i vårt arbete mot invasiva växtarter. Som projektledare kommer du att spela en central roll i att leda och koordinera insatser för att bekämpa spridningen av dessa arter och samtidigt driva utvecklingen av nya lösningar.

Om rollen
I den här helt nya rollen som projektledare kommer ditt huvudsakliga ansvar vara att leda och koordinera bekämpningsprojekt, där du kommer att vara drivande i att samordna teamet och säkerställa att insatserna genomförs effektivt. Du kommer att interagera med våra kunder, genomföra möten för att förstå deras specifika behov och utveckla skräddarsydda lösningar för att bekämpa invasiva växtarter. En viktig del av ditt arbete kommer att vara att dokumentera insatserna och följa upp resultaten. Genom att ansvara för resursplaneringen kommer du att säkerställa att vi har rätt team och verktyg för att effektivt hantera bekämpningsprojekten.

I rollen ingår också samordning med underentreprenörer, där du kommer att identifiera och engagera externa resurser för att utföra arbete i enlighet med de godkända lösningar. Du kommer att vara delaktig i affärsutvecklingen genom att identifiera nya uppdrag och skapa nya erbjudanden för att möta kundbehoven. Du kommer också att använda olika dokumentationssystem för att säkerställa korrekt kartläggning.

Skallkrav
•Universitets/högskoleutbildning inom biologi/ekologi eller annan relevant utbildning•B-körkort
•Svenska i tal och skrift
Det är meriterande om du har
•Erfarenhet av miljölagstiftning, provtagning, klassning av material
•Arbetserfarenhet inom biologi, invasiva arter eller fältarbete där man tar tester på arter
•Tidigare erfarenhet som projektledare•Utbildning/kunskap inom GIS
•Erfarenhet av NVIVem är du?
Som projektledare kommer din personlighet att spela en nyckelroll för att säkerställa framgång i ditt arbete. Du är starkt utåtriktad och har en förmåga att skapa och vårda relationer med kunder. Din nyfikenhet och förmåga att ställa relevanta frågor är avgörande för att förstå kundens behov och utveckla skräddarsydda lösningar. Din förmåga att tänka utanför boxen och vara öppen för utveckling är en viktig del av din personlighet. Du är lyhörd för olika input och strävar efter att ständigt förbättra och utveckla affärsområdet. Team arbete är inte bara en arbetsmetod för dig; det är en grundläggande del av ditt arbetsliv. Ditt arbete som projektledare innebär regelbundna presentationer och informationsinsatser där du briljerar med din trygghet och självsäkerhet.

Om Ragn-Sells
Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö.
Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1600 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Norge, Danmark och Estland. Totalt är vi ca 2500 personer i hela koncernen och 2022 omsatte koncernen ca 8,7 miljarder SEK.

Om Framtiden
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega.

För denna tjänst kommer du under inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt av Ragn-Sells

Rekryteringsprocess
Telefonintervju
Personlighetstest
Intervju med Framtiden
Referenstagning
Intervju med Ragn-Sells

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Umeå
Arbetstid: Heltid, kontorstider

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Nyfiken och driven Jr Projektingenjör

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Jan 3
Är du nyutexaminerad eller kanske tar examen till sommaren och är på jakt efter drömjobbet? Du gillar att vara spindeln i nätet och tycker om att driva ditt arbete framåt. Nu har du chansen att bli Projektingenjör hos årets karriärsföretag. Välkommen in med din ansökan redan idag!


VI SÖKER DIG SOM ÄR…

… är en problemlösare ut i fingerspetsarna. Du brinner för att föra projekt från start till mål, med ett operativt och strategiskt tänk. Du en sann lagspelare som är öppen och social. Du kommunicerar effektivt och anpassar ditt budskap till olika situationer och målgrupper. Du trivs som bäst när det är ordning och reda, samt gillar både det operativa såväl administrativa arbetet. Du är en ödmjuk och nyfiken person som gärna frågar och delar med dig av dina idéer till dina kollegor.

Din personlighet kommer vara avgörande för att lyckas i rollen men vi ser gärna till att du har:

•Relevant eftergymnasial byggteknisk utbildning som exempelvis byggteknik, energiteknik, byggprojektledare, VVS-ingenjör, entreprenadingenjör eller liknande
•Körkort B
•Flytande svenska och engelska


Meriterande för tjänsten är om du har:

•Arbetat med tidsplaneringsprogrammet Power project
•Arbetat med ventilation eller VS

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som Jr Projektingenjör kommer du ingå i ett erfaret och kunnigt team på avdelningen Ventilation och Entreprenad som består av 18 personer. Rollen är dynamisk och omväxlande vilket kräver att du trivs med arbete inne på kontoret men framförallt ute på fält där saker händer.


Exempel på arbetsuppgifter:
•Kalkylarbete
•Tidsplaneringsarbete
•Inköp och inköpsplanering
•Arbete med ekonomiska rapporter
•Delta i byggmöten och samordningsmöten
•Projektledarstöd


OM BRAVIDA

Vår kund är störst inom branschen i Norden och har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare flera år i rad. Kunden är ett service- och installationsföretag som har mer än 10 000 personer anställda på fler än 150 orter i Norden med sitt huvudkontor placerat i Stockholm. De jobbar för att underhålla de funktioner som ska fungera i människans privata hushåll och kontor. Detta innefattar funktioner så som elektricitet, värme, kyla, vatten, sprinklers, ventilation, kraft och säkerhet. De jobbar för att ge fastigheter liv - dygnet runt, året om.

OM FRAMTIDEN

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Denna rekryteringsprocess kommer att bestå av följande steg:

•CV-granskning utifrån skallkrav och meriterande.
•Kortare telefonavstämning.
•Kompetensbaserad intervju med Framtiden.
•Referenstagning.
•Slutintervju med Bravida.

Villkor

Lön: enligt överenskommelse
Start: våren 2024
Ort: Umeå
Omfattning: Heltid


Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Drifttekniker mot Fjärrvärme till Umeå!

Driftingenjör, värmeverk
Läs mer Nov 28
Vi söker en engagerad Drifttekniker som vill arbeta med övervakning och underhåll av värmeanläggningar och värmepannor. Om du är en person som gillar utmaningar, är tekniskt kunnig och har en social ådra, kan detta vara din nästa karriärmöjlighet!

ARBETSBESKRIVNING
I din roll som Drifttekniker arbetar du för att säkerställa en smidig drift av värmeanläggningar och värmepannor. Ditt huvudsakliga ansvar är att övervaka, reparera och underhålla dessa anläggningar. Genom regelbundna ronderingar upptäcker och förebygger du som Drifttekniker problem och din arbetsdag innefattar en mängd olika uppgifter, inklusive mekaniskt arbete och teknisk problemlösning för att säkerställa att anläggningarna fungerar optimalt.

Samarbete är en central del av din roll som Drifttekniker, och du kommer att arbeta tätt tillsammans med både externa partners, såsom entreprenörer, och intern personal. Beredskapstjänstgöring ingår var sjätte vecka i din tjänst, vilket innebär att du behöver vara tillgänglig för omedelbar insats vid nödsituationer eller oväntade händelser som kan påverka produktionen.

Sammanfattning
•Ansvara för drift och underhåll av mindre yttre anläggningar
•Aktivt samarbete med både externa och interna kollegor
•Ingå i beredskapstjänst var sjätte vecka
VEM ÄR DU?
I detta jobb är det viktigt att vara kommunikativ eftersom du kommer att ha daglig kontakt med olika människor. Det är också avgörande att våga ställa frågor och ta initiativ eftersom arbetsuppgifterna kan vara tekniskt utmanande och varierande. Att vara lättsam och positiv är en fördel i samarbetsprocessen, och du förväntas vara självgående och ta ansvar för ditt arbete och din utveckling.

Skallkrav:
•Relevant utbildning till exempel Drifttekniker, Driftingenjör, Processingenjör, Kemiteknik etcetera
•Relevant praktisk erfarenhet
•Körkort B
•Svenska i tal och skrift
Meriterande:
•Användning och kontroll av trycksatta anordningar (AFS 2017:3)
•Förbränningsteknik
•Erfarenhet som drifttekniker mot fjärrvärme
OM START UP
Start UP har funnits sedan 1995 och erbjuder tjänster och kompletta lösningar inom driftsättning och provning på värme och elkraftverk. Det finns fem affärsområden i bolaget, Automation, Elkonstruktion, Elkraft, Process och Instrument. De är idag 70 anställda på bolaget fördelat på Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping, Oskarshamn, Västerås och Örebro.

Mer information om företaget kommer på eventuellt intervjutillfälle.

OM FRAMTIDEN
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: 07:00-16:00
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Umeå

Ansök nu

Nyfiken och driven Jr Projektingenjör

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Dec 12
Är du nyutexaminerad eller kanske tar examen till sommaren och är på jakt efter drömjobbet? Du gillar att vara spindeln i nätet och tycker om att driva ditt arbete framåt. Nu har du chansen att bli Projektingenjör hos årets karriärsföretag. Välkommen in med din ansökan redan idag!


VI SÖKER DIG SOM ÄR…

… är en problemlösare ut i fingerspetsarna. Du brinner för att föra projekt från start till mål, med ett operativt och strategiskt tänk. Du en sann lagspelare som är öppen och social. Du kommunicerar effektivt och anpassar ditt budskap till olika situationer och målgrupper. Du trivs som bäst när det är ordning och reda, samt gillar både det operativa såväl administrativa arbetet. Du är en ödmjuk och nyfiken person som gärna frågar och delar med dig av dina idéer till dina kollegor.

Din personlighet kommer vara avgörande för att lyckas i rollen men vi ser gärna till att du har:

•Relevant eftergymnasial byggteknisk utbildning som exempelvis byggteknik, energiteknik, byggprojektledare, VVS-ingenjör, entreprenadingenjör eller liknande
•Körkort B
•Flytande svenska och engelska


Meriterande för tjänsten är om du har:

•Arbetat med tidsplaneringsprogrammet Power project
•Arbetat med ventilation eller VS

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som Jr Projektingenjör kommer du ingå i ett erfaret och kunnigt team på avdelningen Ventilation och Entreprenad som består av 18 personer. Rollen är dynamisk och omväxlande vilket kräver att du trivs med arbete inne på kontoret men framförallt ute på fält där saker händer.


Exempel på arbetsuppgifter:
•Kalkylarbete
•Tidsplaneringsarbete
•Inköp och inköpsplanering
•Arbete med ekonomiska rapporter
•Delta i byggmöten och samordningsmöten
•Projektledarstöd


OM BRAVIDA

Vår kund är störst inom branschen i Norden och har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare flera år i rad. Kunden är ett service- och installationsföretag som har mer än 10 000 personer anställda på fler än 150 orter i Norden med sitt huvudkontor placerat i Stockholm. De jobbar för att underhålla de funktioner som ska fungera i människans privata hushåll och kontor. Detta innefattar funktioner så som elektricitet, värme, kyla, vatten, sprinklers, ventilation, kraft och säkerhet. De jobbar för att ge fastigheter liv - dygnet runt, året om.

OM FRAMTIDEN

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Denna rekryteringsprocess kommer att bestå av följande steg:

•CV-granskning utifrån skallkrav och meriterande.
•Kortare telefonavstämning.
•Kompetensbaserad intervju med Framtiden.
•Referenstagning.
•Slutintervju med Bravida.

Villkor

Lön: enligt överenskommelse
Start: våren 2024
Ort: Umeå
Omfattning: Heltid


Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Jr. Geotekniker till WSP

Geotekniker
Läs mer Dec 4
WSP, ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag, söker en engagerad Junior Geotekniker till sitt team i Umeå!
De är aktiva inom hållbar samhällsutveckling och fokuserar på projekt inom hus, industri, transport och infrastruktur, samt miljö och energi.



Arbetsuppgifter
Som Junior Geotekniker hos oss kommer du att ha följande ansvarsområden:
•Analysera och sammanställa fältresultat i nära samarbete med fältgeoteknikerna
•Presentera resultat och aktivt delta i projektmöten.
•Hantera och analysera data samt vara delaktig i fältplanering.
•Skapa ritningar i CAD och ta fram undersökningsunderlag.
•Delta i framtagandet av rapporter för förutsättningar för fältarbeten
•Tidigt integreras i projekt för att underlätta en smidig inlärningsprocess
- som junior blir du även tilldelad en mentor

Profil
Vi söker dig som är:

Social och trivs i en samarbetsorienterad miljö. Lugn och trygg i ditt arbetssätt. En lagspelare med förmåga att samarbeta. Framåt och nyfiken på att utvecklas inom geoteknikområdet.


Kompetenskrav
•Du är som lägst en högskoleingenjör (geoteknik, geologi, samhällsbyggnad eller annat relevant område)
•Du har goda kunskaper i Office-paketet
•Du hanterar svenska och engelska i tal och skrift
•Du har körkort B

Meriterande
•Du är civilingenjör inom väg/vatten med inriktning jord och berg.
•Du har en civilingenjörsutbildning inom samhällsbyggnad från Chalmers, KTH, eller liknande.
•Du har praktisk erfarenhet från etreprenad
•Du har tidigare erfarenhet inom geoteknik och/eller fältgeoteknik
•Du har kunskap av geotekniska program



Om företaget
WSP är känt för sitt engagemang inom hållbarhet och samhällsutveckling. De är specialiserade i att erbjuda högkvalitativa tjänster inom geoteknik för projekt inom infrastruktur, mark, väg, landskap och miljö.



Om Oss
Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.




Villkor
Startdatum: Januari 2024 (enligt överenskommelse)
Plats: Umeå (ev Luleå och/eller Skellefteå)
Arbetstider: Kontorstider
Anställningsgrad: Heltid

Ansök nu

Är du redo för nästa steg i karriären och vill bli Projektledare inom VS?

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Nov 9
Jobbar du som ledande montör eller montör inom VS och är redo för nya utmaningar? Här är chansen för dig som tycker är kul att arbeta med projektledning, operativt och har god kommunikationsförmåga att ta nästa steg i karriären! Låter det här rätt för dig? Vänta inte med din ansökan!

VEM SÖKER VI?

Du brinner för att leda projekt från start till mål, med ett operativt och strategiskt tänk. Du är en mästare på att kommunicera effektivt och anpassa ditt budskap till olika situationer och målgrupper. Du har en stark motivation att ständigt lära dig nya saker och utmana dig själv i ditt arbete. Du är en ödmjuk och nyfiken person som gärna frågar och delar med dig av dina idéer till dina kollegor.

Din personlighet kommer vara avgörande för att lyckas i rollen men vi ser gärna till att du har:

•Minst gymnasieutbildning inom bygg helst med inriktning VS/VVS eller liknande
•2 års erfarenhet inom industriarbete, exempelvis montör eller ledande montör
•Körkort B
•Flyttande svenska och engelska
Meritende för tjänsten är om du har:
•Jobbat i Dalux
•Erfarenhet av projektering eller projektledning

DINA ARBETSUPPGIFTER

Den här rollen är såväl bred som omväxlande. Du kommer huvudsakligen att leda projekt, allt från totalentreprenad till utförandeentreprenad, från ritningsarbete till slutbesiktning. Utöver detta kommer du ansvara för att sätta upp tidsplanerna, bemanningsplanering för montörerna, beställning av material, förhandla om ändringar och tilläggsarbeten som uppstår oförutsett. Dessutom kommer du att ha ekonomiskt ansvar vilket innebär fakturering, offerera projekt, lägga och följa upp prognoser. Du kommer att tillhöra en trevlig avdelning med sociala, kunniga och drivna medarbetare som gillar att ha kul tillsammans både under och efter arbetstid! Missa inte denna fantastiska möjlighet!


OM BRAVIDA

Vår kund är störst inom branschen i Norden och har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare flera år i rad. Kunden är ett service- och installationsföretag som har mer än 10 000 personer anställda på fler än 150 orter i Norden med sitt huvudkontor placerat i Stockholm. De jobbar för att underhålla de funktioner som ska fungera i människans privata hushåll och kontor. Detta innefattar funktioner så som elektricitet, värme, kyla, vatten, sprinklers, ventilation, kraft och säkerhet. De jobbar för att ge fastigheter liv - dygnet runt, året om.

OM FRAMTIDEN

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Denna rekryteringsprocess kommer att bestå av följande steg:

•CV-granskning utifrån skallkrav och meriterande.
•Kortare telefonavstämning.
•Kompetensbaserad intervju med Framtiden.
•Referenstagning.
•Personlighetstester.
•Slutintervju med Bravida.

Villkor

Lön: enligt överenskommelse
Ort: Umeå
Omfattning: Heltid


Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Junior Ekolog till WSP!

Ekolog
Läs mer Nov 23
Drömmer du om ett jobb där du kan göra skillnad varje dag? Ett jobb där du får njuta av en varierad, flexibel och stimulerande arbetsmiljö där du får uppleva och skydda naturens skönhet. Då är jobbet som Junior Ekolog rätt för dig! Välkommen med din ansökan!

Din profil

Är du en passionerad och driven person som vill göra skillnad för miljön? Som Junior Ekolog hos oss får du chansen att arbeta med spännande och utmanande projekt som bidrar till en hållbar framtid. Du älskar att utforska och lära dig om olika växter och djur, samt njuta av att arbeta i friska luften och vackra landskap. Du är initiativtagande, flexibel och modig, samt har förmågan att ta stort eget ansvar. Du är en DO-er som har en positiv syn på förändringar och ser lösningar i varje utmaning du stöter på.

Vi kommer lägga stor vikt på din personlighet men för att lyckas i rollen behöver du uppfylla nedan krav:

•Kandidat- eller masterexamen inom biologi, ekologi eller motsvarande
•Har intresse för fältarbete
•Flytande svenska i tal och skrift
•Goda artkunskaper, antingen via skolan (examensarbete) eller genom fritidsintresse
•Körkort B

Meriterande för tjänsten är om du har:

•Erfarenhet av naturvärdesinventeringar
•Kunskap inom GIS
•Kunskap inom miljöbalken


Om tjänsten

Jobbet som Junior Ekolog bjuder på variationsrika dagar ute i naturen och på kontoret. Du kommer primärt arbeta med inventering och kartläggning av arter och naturvärden enligt SIS inom specifika områden (ca 70% av tjänsten). I jobbet ingår för- och efterarbete vilket innebär förberedelser av digitala underlag och protokoll samt riskbedömningar. Du kommer ingå i ett team som kommer jobba i projekt kopplade till utbyggnaden av transmissionsnätet som är en del av energiomställningen i Sverige. Du får en gedigen introduktion och en fadder som kommer hjälpa och stötta dig i början av din arbetsresa.

Om WSP

WSP är ett välkänt teknikkonsultbolag inom samhällsutveckling och har över 4000 anställda på olika orter runt om i Sverige. Den specifika avdelningen specialiserar sig på ekologi och ytvatten och ingår i en nationell sektion som består av ca 70 personer. På kontoret i Sundsvall, där denna tjänst är förlagd, är det 12 personer som tillhör miljöavdelningen och 2 av de är mot ekologi och ytvatten. Det är ett härligt gäng med stark sammanhållning som längtar efter sin nästa kollega.

Om Framtiden AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos WSP.

Rekryteringsprocessen

•CV-granskning utifrån skallkrav och meriterande.
•Telefonavstämning med Framtiden.
•Kompetensbaserad intervju med Framtiden.
•Referenstagning.
•Slutintervju med kundföretaget.


Villkor

Startdatum: 1 februari 2024
Placeringsort: Umeå (alt Sundsvall)
Arbetstider: kontorstider med flex
Omfattning: heltid

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Drifttekniker mot Fjärrvärme till Umeå!

Driftingenjör, värmeverk
Läs mer Okt 26
Vi söker en engagerad Drifttekniker som vill arbeta med övervakning och underhåll av värmeanläggningar och värmepannor. Om du är en person som gillar utmaningar, är tekniskt kunnig och har en social ådra, kan detta vara din nästa karriärmöjlighet!

ARBETSBESKRIVNING
I din roll som Drifttekniker arbetar du för att säkerställa en smidig drift av värmeanläggningar och värmepannor. Ditt huvudsakliga ansvar är att övervaka, reparera och underhålla dessa anläggningar. Genom regelbundna ronderingar upptäcker och förebygger du som Drifttekniker problem och din arbetsdag innefattar en mängd olika uppgifter, inklusive mekaniskt arbete och teknisk problemlösning för att säkerställa att anläggningarna fungerar optimalt.

Samarbete är en central del av din roll som Drifttekniker, och du kommer att arbeta tätt tillsammans med både externa partners, såsom entreprenörer, och intern personal. Beredskapstjänstgöring ingår var sjätte vecka i din tjänst, vilket innebär att du behöver vara tillgänglig för omedelbar insats vid nödsituationer eller oväntade händelser som kan påverka produktionen.

Sammanfattning
•Ansvara för drift och underhåll av mindre yttre anläggningar
•Aktivt samarbete med både externa och interna kollegor
•Ingå i beredskapstjänst var sjätte vecka
VEM ÄR DU?
I detta jobb är det viktigt att vara kommunikativ eftersom du kommer att ha daglig kontakt med olika människor. Det är också avgörande att våga ställa frågor och ta initiativ eftersom arbetsuppgifterna kan vara tekniskt utmanande och varierande. Att vara lättsam och positiv är en fördel i samarbetsprocessen, och du förväntas vara självgående och ta ansvar för ditt arbete och din utveckling.

Skallkrav:
•Relevant utbildning till exempel Drifttekniker, Driftingenjör, Processingenjör, Kemiteknik etcetera
•Relevant praktisk erfarenhet
•Körkort B
•Svenska i tal och skrift
Meriterande:
•Användning och kontroll av trycksatta anordningar (AFS 2017:3)
•Förbränningsteknik
•Erfarenhet som drifttekniker mot fjärrvärme
OM START UP
Start UP har funnits sedan 1995 och erbjuder tjänster och kompletta lösningar inom driftsättning och provning på värme och elkraftverk. Det finns fem affärsområden i bolaget, Automation, Elkonstruktion, Elkraft, Process och Instrument. De är idag 70 anställda på bolaget fördelat på Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping, Oskarshamn, Västerås och Örebro.

Mer information om företaget kommer på eventuellt intervjutillfälle.

OM FRAMTIDEN
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: 07:00-16:00
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Umeå

Ansök nu

Junior Ekolog till WSP!

Ekolog
Läs mer Okt 31
Drömmer du om ett jobb där du kan göra skillnad varje dag? Ett jobb där du får njuta av en varierad, flexibel och stimulerande arbetsmiljö där du får uppleva och skydda naturens skönhet. Då är jobbet som Junior Ekolog rätt för dig! Välkommen med din ansökan!

Din profil

Är du en passionerad och driven person som vill göra skillnad för miljön? Som Junior Ekolog hos oss får du chansen att arbeta med spännande och utmanande projekt som bidrar till en hållbar framtid. Du älskar att utforska och lära dig om olika växter och djur, samt njuta av att arbeta i friska luften och vackra landskap. Du är initiativtagande, flexibel och modig, samt har förmågan att ta stort eget ansvar. Du är en DO-er som har en positiv syn på förändringar och ser lösningar i varje utmaning du stöter på.

Vi kommer lägga stor vikt på din personlighet men för att lyckas i rollen behöver du uppfylla nedan krav:

•Kandidat- eller masterexamen inom biologi, ekologi eller motsvarande
•Har intresse för fältarbete
•Flytande svenska i tal och skrift
•Goda artkunskaper, antingen via skolan (examensarbete) eller genom fritidsintresse
•Körkort B

Meriterande för tjänsten är om du har:

•Erfarenhet av naturvärdesinventeringar
•Kunskap inom GIS
•Kunskap inom miljöbalken


Om tjänsten

Jobbet som Junior Ekolog bjuder på variationsrika dagar ute i naturen och på kontoret. Du kommer primärt arbeta med inventering och kartläggning av arter och naturvärden enligt SIS inom specifika områden (ca 70% av tjänsten). I jobbet ingår för- och efterarbete vilket innebär förberedelser av digitala underlag och protokoll samt riskbedömningar. Du kommer ingå i ett team som kommer jobba i projekt kopplade till utbyggnaden av transmissionsnätet som är en del av energiomställningen i Sverige. Du får en gedigen introduktion och en fadder som kommer hjälpa och stötta dig i början av din arbetsresa.

Om WSP

WSP är ett välkänt teknikkonsultbolag inom samhällsutveckling och har över 4000 anställda på olika orter runt om i Sverige. Den specifika avdelningen specialiserar sig på ekologi och ytvatten och ingår i en nationell sektion som består av ca 70 personer. På kontoret i Sundsvall, där denna tjänst är förlagd, är det 12 personer som tillhör miljöavdelningen och 2 av de är mot ekologi och ytvatten. Det är ett härligt gäng med stark sammanhållning som längtar efter sin nästa kollega.

Om Framtiden AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos WSP.

Rekryteringsprocessen

•CV-granskning utifrån skallkrav och meriterande.
•Telefonavstämning med Framtiden.
•Kompetensbaserad intervju med Framtiden.
•Referenstagning.
•Slutintervju med kundföretaget.


Villkor

Startdatum: 1 februari 2024
Placeringsort: Umeå (alt Sundsvall)
Arbetstider: kontorstider med flex
Omfattning: heltid

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Projektledare VS

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Okt 19
Här är chansen för dig som har jobbat som projektledare eller serviceledare inom VS att ta nästa steg i karriären! Det här jobbet kräver ett tätt samarbete med dina kollegor och innebär en fantastisk chans att utveckla din yrkesidentitet – och samtidigt ha väldigt kul på vägen. Låter det här rätt för dig? Vänta inte med din ansökan!


VEM SÖKER VI?


Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre, där ingen dag är den andra lik. Du tycker att det är kul att arbeta med projektledning, operativt och har god förmåga att anpassa din kommunikation efter mottagare och mål. Det är en förutsättning att du har ett eget driv att ta dig an nya uppgifter och utvecklas i ditt arbete. Du är en prestigelös person som vågar ställa frågor och tycker om att bolla nya idéer med sina kollegor.

Din personlighet kommer vara avgörande för att lyckas i rollen men vi ser gärna till att du har:

•Minst gymnasieutbildning inom bygg med inriktning VS/VVS eller liknande
•2 års erfarenhet som projektledare eller serviceledare inom VS
•Körkort B
•Flyttande svenska och engelska

Meritende för tjänsten är om du har:
•Jobbat i Dalux
•Erfarenhet av projektering

DINA ARBETSUPPGIFTER

Den här rollen är såväl bred som omväxlande. Du kommer huvudsakligen att leda projekt, allt från totalentreprenad till utförandeentreprenad, från ritningsarbete till slutbesiktning. Utöver detta kommer du ansvara för att sätta upp tidsplanerna, bemanningsplanering för montörerna, beställning av material, förhandla om ändringar och tilläggsarbeten som uppstår oförutsett. Dessutom kommer du att ha ekonomiskt ansvar vilket innebär fakturering, offerera projekt, lägga och följa upp prognoser. Du kommer att tillhöra en trevlig avdelning med sociala, kunniga och drivna medarbetare som gillar att ha kul tillsammans både under och efter arbetstid! Givetvis får du en anpassad introduktionsplan och en mentor för att känna dig trygg från dag ett.
Missa inte denna fantastiska möjlighet!



OM BRAVIDA


Vår kund är störst inom branschen i Norden och har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare flera år i rad. Kunden är ett service- och installationsföretag som har mer än 10 000 personer anställda på fler än 150 orter i Norden med sitt huvudkontor placerat i Stockholm. De jobbar för att underhålla de funktioner som ska fungera i människans privata hushåll och kontor. Detta innefattar funktioner så som elektricitet, värme, kyla, vatten, sprinklers, ventilation, kraft och säkerhet. De jobbar för att ge fastigheter liv - dygnet runt, året om.


OM FRAMTIDEN


Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


REKRYTERINGSPROCESSEN:

Denna rekryteringsprocess kommer att bestå av följande steg:

•CV-granskning utifrån skallkrav och meriterande.
•Kortare telefonavstämning.
•Kompetensbaserad intervju med Framtiden.
•Referenstagning.
•Personlighetstester.
•Slutintervju med Bravida.

VILLKOR

Start: enlig överenskommelse
Lön: enligt överenskommelse
Ort: Umeå
Omfattning: Heltid


Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Drifttekniker mot Fjärrvärme till Umeå!

Driftingenjör, värmeverk
Läs mer Sep 20
Vi söker en engagerad Drifttekniker som vill arbeta med övervakning och underhåll av värmeanläggningar och värmepannor. Om du är en person som gillar utmaningar, är tekniskt kunnig och har en social ådra, kan detta vara din nästa karriärmöjlighet!

ARBETSBESKRIVNING
I din roll som Drifttekniker arbetar du för att säkerställa en smidig drift av värmeanläggningar och värmepannor. Ditt huvudsakliga ansvar är att övervaka, reparera och underhålla dessa anläggningar. Genom regelbundna ronderingar upptäcker och förebygger du som Drifttekniker problem och din arbetsdag innefattar en mängd olika uppgifter, inklusive mekaniskt arbete och teknisk problemlösning för att säkerställa att anläggningarna fungerar optimalt.

Samarbete är en central del av din roll som Drifttekniker, och du kommer att arbeta tätt tillsammans med både externa partners, såsom entreprenörer, och intern personal. Beredskapstjänstgöring ingår var sjätte vecka i din tjänst, vilket innebär att du behöver vara tillgänglig för omedelbar insats vid nödsituationer eller oväntade händelser som kan påverka produktionen.

Sammanfattning
•Ansvara för drift och underhåll av mindre yttre anläggningar
•Aktivt samarbete med både externa och interna kollegor
•Ingå i beredskapstjänst var sjätte vecka
VEM ÄR DU?
I detta jobb är det viktigt att vara kommunikativ eftersom du kommer att ha daglig kontakt med olika människor. Det är också avgörande att våga ställa frågor och ta initiativ eftersom arbetsuppgifterna kan vara tekniskt utmanande och varierande. Att vara lättsam och positiv är en fördel i samarbetsprocessen, och du förväntas vara självgående och ta ansvar för ditt arbete och din utveckling.

Skallkrav:
•Relevant utbildning till exempel Drifttekniker, Driftingenjör, Processingenjör, Kemiteknik etcetera
•Relevant praktisk erfarenhet
•Körkort B
•Svenska i tal och skrift
Meriterande:
•Användning och kontroll av trycksatta anordningar (AFS 2017:3)
•Förbränningsteknik
•Erfarenhet som drifttekniker mot fjärrvärme
OM START UP
Start UP har funnits sedan 1995 och erbjuder tjänster och kompletta lösningar inom driftsättning och provning på värme och elkraftverk. Det finns fem affärsområden i bolaget, Automation, Elkonstruktion, Elkraft, Process och Instrument. De är idag 70 anställda på bolaget fördelat på Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping, Oskarshamn, Västerås och Örebro.

Mer information om företaget kommer på eventuellt intervjutillfälle.

OM FRAMTIDEN
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: 07:00-16:00
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Umeå

Ansök nu

Projektledare VS

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Sep 25
Här är chansen för dig som har jobbat som projektledare eller serviceledare inom VS att ta nästa steg i karriären! Det här jobbet kräver ett tätt samarbete med dina kollegor och innebär en fantastisk chans att utveckla din yrkesidentitet – och samtidigt ha väldigt kul på vägen. Låter det här rätt för dig? Vänta inte med din ansökan!


VEM SÖKER VI?


Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre, där ingen dag är den andra lik. Du tycker att det är kul att arbeta med projektledning, operativt och har god förmåga att anpassa din kommunikation efter mottagare och mål. Det är en förutsättning att du har ett eget driv att ta dig an nya uppgifter och utvecklas i ditt arbete. Du är en prestigelös person som vågar ställa frågor och tycker om att bolla nya idéer med sina kollegor.

Din personlighet kommer vara avgörande för att lyckas i rollen men vi ser gärna till att du har:

•Minst gymnasieutbildning inom bygg med inriktning VS/VVS eller liknande
•2 års erfarenhet som projektledare eller serviceledare inom VS
•Körkort B
•Flyttande svenska och engelska

Meritende för tjänsten är om du har:
•Jobbat i Dalux
•Erfarenhet av projektering

DINA ARBETSUPPGIFTER

Den här rollen är såväl bred som omväxlande. Du kommer huvudsakligen att leda projekt, allt från totalentreprenad till utförandeentreprenad, från ritningsarbete till slutbesiktning. Utöver detta kommer du ansvara för att sätta upp tidsplanerna, bemanningsplanering för montörerna, beställning av material, förhandla om ändringar och tilläggsarbeten som uppstår oförutsett. Dessutom kommer du att ha ekonomiskt ansvar vilket innebär fakturering, offerera projekt, lägga och följa upp prognoser. Du kommer att tillhöra en trevlig avdelning med sociala, kunniga och drivna medarbetare som gillar att ha kul tillsammans både under och efter arbetstid! Givetvis får du en anpassad introduktionsplan och en mentor för att känna dig trygg från dag ett.
Missa inte denna fantastiska möjlighet!



OM BRAVIDA


Vår kund är störst inom branschen i Norden och har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare flera år i rad. Kunden är ett service- och installationsföretag som har mer än 10 000 personer anställda på fler än 150 orter i Norden med sitt huvudkontor placerat i Stockholm. De jobbar för att underhålla de funktioner som ska fungera i människans privata hushåll och kontor. Detta innefattar funktioner så som elektricitet, värme, kyla, vatten, sprinklers, ventilation, kraft och säkerhet. De jobbar för att ge fastigheter liv - dygnet runt, året om.


OM FRAMTIDEN


Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


REKRYTERINGSPROCESSEN:

Denna rekryteringsprocess kommer att bestå av följande steg:

•CV-granskning utifrån skallkrav och meriterande.
•Kortare telefonavstämning.
•Kompetensbaserad intervju med Framtiden.
•Referenstagning.
•Personlighetstester.
•Slutintervju med Bravida.

VILLKOR

Start: enlig överenskommelse
Lön: enligt överenskommelse
Ort: Umeå
Omfattning: Heltid


Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Junior Projektledare VS

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Sep 1
Här är chansen för dig som har jobbat som projektledare eller serviceledare inom VS att ta nästa steg i karriären! Det här jobbet kräver ett tätt samarbete med dina kollegor och innebär en fantastisk chans att utveckla din yrkesidentitet – och samtidigt ha väldigt kul på vägen. Låter det här rätt för dig? Vänta inte med din ansökan!


VEM SÖKER VI?


Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre, där ingen dag är den andra lik. Du tycker att det är kul att arbeta med projektledning, operativt och har god förmåga att anpassa din kommunikation efter mottagare och mål. Det är en förutsättning att du har ett eget driv att ta dig an nya uppgifter och utvecklas i ditt arbete. Du är en prestigelös person som vågar ställa frågor och tycker om att bolla nya idéer med sina kollegor.

Din personlighet kommer vara avgörande för att lyckas i rollen men vi ser gärna till att du har:

•Minst gymnasieutbildning inom bygg med inriktning VS/VVS eller liknande
•2 års erfarenhet som projektledare eller serviceledare inom VS
•Körkort B
•Flyttande svenska och engelska

Meritende för tjänsten är om du har:
•Jobbat i Dalux
•Erfarenhet av projektering

DINA ARBETSUPPGIFTER

Den här rollen är såväl bred som omväxlande. Du kommer huvudsakligen att leda projekt, allt från totalentreprenad till utförandeentreprenad, från ritningsarbete till slutbesiktning. Utöver detta kommer du ansvara för att sätta upp tidsplanerna, bemanningsplanering för montörerna, beställning av material, förhandla om ändringar och tilläggsarbeten som uppstår oförutsett. Dessutom kommer du att ha ekonomiskt ansvar vilket innebär fakturering, offerera projekt, lägga och följa upp prognoser. Du kommer att tillhöra en trevlig avdelning med sociala, kunniga och drivna medarbetare som gillar att ha kul tillsammans både under och efter arbetstid! Givetvis får du en anpassad introduktionsplan och en mentor för att känna dig trygg från dag ett.
Missa inte denna fantastiska möjlighet!



OM BRAVIDA


Vår kund är störst inom branschen i Norden och har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare flera år i rad. Kunden är ett service- och installationsföretag som har mer än 10 000 personer anställda på fler än 150 orter i Norden med sitt huvudkontor placerat i Stockholm. De jobbar för att underhålla de funktioner som ska fungera i människans privata hushåll och kontor. Detta innefattar funktioner så som elektricitet, värme, kyla, vatten, sprinklers, ventilation, kraft och säkerhet. De jobbar för att ge fastigheter liv - dygnet runt, året om.


OM FRAMTIDEN


Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


REKRYTERINGSPROCESSEN:

Denna rekryteringsprocess kommer att bestå av följande steg:

•CV-granskning utifrån skallkrav och meriterande.
•Kortare telefonavstämning.
•Kompetensbaserad intervju med Framtiden.
•Referenstagning.
•Personlighetstester.
•Slutintervju med Bravida.

VILLKOR

Start: enlig överenskommelse
Lön: enligt överenskommelse
Ort: Umeå
Omfattning: Heltid


Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Automationsingenjör till ABB

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Jun 1
ABB söker nu en nyutexaminerad Automationsingenjör som vill vara med och driva verksamheten i norra Sverige. Vi letar efter dig som vill använda dina tekniska kunskaper inom industriella processer och har ett stort intresse för styrsystemsprogrammering. Här får du möjligheten att bistå och utveckla kunder med automation och digitala tjänster som möjliggör en produktiv och hållbar framtid. Välkommen med din ansökan!

Om rollen:
Som Automationsingenjör kommer du att leverera automationslösningar till kunder baserade på ABB:s industriella styrsystem 800xA. I rollen kommer du främst att arbeta med styrsystemsprogrammering, men även med konfiguration och underhåll av hårdvara i kundens anläggningar.

Du kommer att vara placerad på kontoret i Umeå, men i stor utsträckning arbeta direkt hos kunder inom energibranschen i norra Sverige. Ditt arbete innebär mycket frihet under ansvar där du själv styr din egen planering i stor utsträckning. Du kommer att vara delaktig i alla delar av uppdragen, från konstruktion till idrifttagning, uppföljning och eftermarknad.

Din profil:
För att lyckas i rollen som Automationsingenjör ser vi att du är en nyfiken person med en stark drivkraft att lära dig nya saker. Du är en prestigelös lagspelare som trivs med att arbeta tillsammans med kollegor och kunder och har en förmåga att anpassa dig till olika situationer.

Vi ser också att du har en eftergymnasial utbildning inom teknisk fysik, energiteknik, maskinteknik eller motsvarande. Om du har tidigare erfarenheter av att arbeta inom industrin ser vi det som starkt meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Krav:
•Eftergymnasial utbildning inom relevant område
•Programmeringskunskaper
•Svenska och engelska i tal och skrift
•Körkort B

Meriterande:
•Erfarenhet av automationsbranschen
•Erfarenhet av 800xA
•Kunskaper inom elektronik
•Erfarenhet av industri

Framtidens talangprogram:
Under ett års tid kommer du ha ungefär en utbildningsdag i månaden, utbildningarna är framtagna för att hjälpa dig genom både teknisk kompetensutveckling och stärka dig som individ.

Talangprogrammet ger dig en unik möjlighet att bygga relation med de andra deltagarna, byta erfarenheter samt lära känna andra delar av verksamheten. Vårt mål är att du ska ha roligt under året samtidigt som du rustas med viktig kunskap som hjälper dig i arbetslivet.


Om ABB:
ABB är ledande inom teknik för elektrifiering och automation och möjliggör en mer hållbar och resurseffektiv framtid. Företagets lösningar kopplar samman ingenjörskunnande och mjukvara för att styra och optimera kundernas processer. Med avstamp i mer än 130 års expertis driver ABB:s ca 105 000 medarbetare nya innovationer som påskyndar den industriella omställningen.

Du kommer att tillhöra Energy Industries, en division inom affärsområdet Process Automation som levererar lösningar och tjänster inom digitalisering, elektrifiering och automation för branschsegmenten energi, vatten, kemi, livsmedel och läkemedel i Sverige.

I denna roll kommer du att vara placerad på kontoret i Umeå, där fokus ligger på att utveckla och framtidssäkra den svenska energiförsörjningen i norra Sverige. De erbjuder kundanpassade automationslösningar och tjänster för avancerad analys och service.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Automationsingenjör på ABB kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Efter Talangprogrammet finns mycket goda möjligheter att gå över i en anställning direkt hos ABB.

Rekryteringsprocess:

1. CV-urval
2. Intervju med Framtiden (rekryteringsbolag)
3. Intervju med ABB Ports
4. Hälsoundersökning samt drogtest
5. Säkerhetsprövning

Villkor:

Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Umeå
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Flexibel arbetstid och arbetsplats

Urval sker löpande.

Ansök nu

Junior Geotekniker

Geotekniker
Läs mer Mar 1
Vill du vara en del av en arbetsplats där hållbarhet och innovation visar vägen? En arbetsplats som tror på sina medarbetare och som satsar stort på forskning och utveckling? Vi söker dig som är utbildad/nyexaminerad geotekniker och som vill vara med och påverka morgondagen!

Om företaget
Tyréns är ett värderingsstyrt bolag och vår företagskultur och vardag präglas av våra värderingar Connect, Challenge & Create. Det är i samspel med varandra Tyréns skapar värde såväl internt som för våra kunder och vår omvärld.
Som anställd på Tyréns får du möjligheten att arbeta nära alla de kompetenser som samhällsutveckling kräver. Hos oss finns såväl planerare, samhällsanalytiker, kulturgeografer, antikvarier som civilingenjörer med expertis inom bland annat väg, vatten, trafik, akustik, geoteknik och konstruktion.


Om rollen
I rollen som junior geotekniker erbjuds du dels möjligheten att självständigt ansvara för enklare arbetsuppgifter samtidigt som du kommer arbeta nära seniora kollegor för att lära löpande och utvecklas mot mer komplexa arbetsuppgifter. Som geotekniker kommer du bland annat arbeta med att:
•- Skapa underlag och rapporter för fältundersökningar
•- Redovisa och beskriva geotekniska förhållanden
•- Medverka vid geotekniska undersökningar och provtagningar
•- Skriva borrprogram och borresultat
•- Delvis arbeta ute i fält

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning inom relevant område, förslagsvis geoteknik väg- och vattenbyggnad, civilingenjör geoteknik eller annan närliggande utbildning.
Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift. Du behöver även ha b-körkort.

För att trivas i rollen ser vi att du är en person som är:
•- Vetgirig och intresserad av yrket
•- Flexibel och öppen för förändring
•- Strukturerad och noggrann
•- Ödmjuk och positivt inställd
Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos vår kund.

Rekryteringsprocess
Telefonintervju (Framtiden)
Tester (Framtiden)
Intervju (Framtiden)
Kundintervju (Kund)
Beslut (Kund)

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Umeå
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: 100%
Urval sker löpande, Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Junior Geotekniker

Geotekniker
Läs mer Nov 29
Vill du vara en del av en arbetsplats där hållbarhet och innovation visar vägen? En arbetsplats som tror på sina medarbetare och som satsar stort på forskning och utveckling? Vi söker dig som är utbildad/nyexaminerad geotekniker och som vill vara med och påverka morgondagen!

Om företaget
Tyréns är ett värderingsstyrt bolag och vår företagskultur och vardag präglas av våra värderingar Connect, Challenge & Create. Det är i samspel med varandra Tyréns skapar värde såväl internt som för våra kunder och vår omvärld.
Som anställd på Tyréns får du möjligheten att arbeta nära alla de kompetenser som samhällsutveckling kräver. Hos oss finns såväl planerare, samhällsanalytiker, kulturgeografer, antikvarier som civilingenjörer med expertis inom bland annat väg, vatten, trafik, akustik, geoteknik och konstruktion.


Om rollen
I rollen som junior geotekniker erbjuds du dels möjligheten att självständigt ansvara för enklare arbetsuppgifter samtidigt som du kommer arbeta nära seniora kollegor för att lära löpande och utvecklas mot mer komplexa arbetsuppgifter. Som geotekniker kommer du bland annat arbeta med att:
•- Skapa underlag och rapporter för fältundersökningar
•- Redovisa och beskriva geotekniska förhållanden
•- Medverka vid geotekniska undersökningar och provtagningar
•- Skriva borrprogram och borresultat
•- Delvis arbeta ute i fält

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning inom relevant område, förslagsvis geoteknik väg- och vattenbyggnad, civilingenjör geoteknik eller annan närliggande utbildning.
Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift. Du behöver även ha b-körkort.

För att trivas i rollen ser vi att du är en person som är:
•- Vetgirig och intresserad av yrket
•- Flexibel och öppen för förändring
•- Strukturerad och noggrann
•- Ödmjuk och positivt inställd
Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos vår kund.

Rekryteringsprocess
Telefonintervju (Framtiden)
Tester (Framtiden)
Intervju (Framtiden)
Kundintervju (Kund)
Beslut (Kund)

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Umeå
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: 100%
Urval sker löpande, Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Arbesko söker Account Manager i Norrland

Account manager
Läs mer Jun 13
Bli en väsentlig del av ett företag som dagligen strävar efter nya innovationer och samarbeten, där kvalitet, säkerhet och funktion står i fokus. Vi söker dig som vill hjälpa dina kunder till hållbara och långsiktiga lösningar.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här spännande rollen som säljare ansvarar du för försäljningen och bearbetningen av Arbeskos kunder i norra Sverige. Här arbetar du huvudsakligen med att bearbeta och hålla en god relation med yrkesbutiker genom regelbundna besök. Genom att kontakta och sälja till alla företag som kan tänkas behöva Arbeskos produkter, drar du in affärer till återförsäljarna, från var all försäljning sker till slutkunden.

I rollen har du en tjänstebil till förfogande då du nästan alltid är ute på resande fot. Genom struktur och kontinuitet i kundbesöken kommer du skapa dig ett tydligt körschema. Genom att vara duktig på att använda din telefon kommer du komma i kontakt med kunder via kalla och varma samtal.

Mer konkreta arbetsuppgifter är exempelvis;
•Arbeta med införsäljning 2ggr per år
•Utbilda dina återförsöljare om Arbeskos produkter
•Bearbeta nya kunder
•Upprätthålla goda relationer med befintliga kunder
•Ansvara över budget
•Arbeta efter och uppfylla KPIer

Din första tid kommer du få en gedigen genomgång så att du med trygghet både kan sälja, utbilda om, och presentera Arbeskos produkter på bästa sätt.



OM FÖRETAGET
Arbesko både designar och producerar skyddsskor och arbetsskor av högsta kvalitet i samråd med sina professionella slutanvändare. På företaget bärs en stolthet över både premiumprodukten i sig, och att produktionen sker i Sverige, då hållbarhet är en grundpelare i deras värderingar.

Arbesko ingår i koncernen Bergman & Beving, en av norra Europas ledande nischleverantörer av hållbara och värdeskapande produkter och tjänster till industri- och byggsektorerna. Arbesko är idag marknadsledande både i och utanför Norden med deras produkter som säkerställer bästa möjliga skydd, stöd och ergonomi för hårt arbetande fötter.

Här kommer du till ett bolag som värnar om sina medarbetare lika högt som produkten i fråga, där träning, hälsa och välmående på jobbet proriteras.


DIN PROFIL
För att på bästa sätt axla den här rollen behöver du vara van ett resande jobb där hotellnätter både krävs och ingår. För att kunna arbeta både effektivt och med kunden i fokus krävs det att du är strukturerad. Du behöver vara driven och social för att hela tiden vilja jaga nya, hållbara och långsiktiga affärer. Arbetet innebär stor frihet under ansvar vilket gör att du behöver vara ansvarstagande och analytisk. Du själv är den som styr och påverkar din prestation på jobbet.

Du ska tryggt agera ansiktet utåt för Arbesko både till återförsäljare och slutkund.
Checka av 4 av 4 på kompetenskraven nedan och tveka sen inte att skicka in din ansökan!

KOMPETENSKRAV
•Du hanterar engelska och svenska i tal och skrift
•Du har god datavana i Excel, word, powerpoint och liknande
•Du har körkort B
•Du har erfarenhet som resande säljare

MERITERANDE
•Du har en utbildning inom ekonomi eller sälj



OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Mer information om Arbesko och tjänsten ges vid eventuell intervju

VILLKOR
Startdatum: Augusti (eller enligt överenskommelse)
Ort: Kumla
Arbetstider: 08-17
Omfattning: 100%

Ansök nu

Fälttekniker med CE-körkort sökes till spännande tjänst!

Fälttekniker, geologi
Läs mer Apr 12
Just nu söker vi efter en fälttekniker till vår samarbetspartner. Har du tidigare arbetet med anläggningsmaskiner och besitter ett CE-körkort kan du vara rätt person för den här tjänsten! Vi söker dig som tycker om att arbeta ute och som inte
har problem med att vara bortrest på veckorna. Stämmer detta in på dig? eller känner du någon? skicka gärna in din ansökan redan idag eller tipsa en vän!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här rollen som fälttekniker kommer du att ingå i ett team där det finns lite varierande roller.
I fältarbetet arbetar man i team om 2 personer, man kommer att tillsammans med sin kollega ansvara för all undersökning och provtagning av jord, grundvatten och berg. Man ansvarar också för skötseln av borrbandvagnen,
dragbilar och släp samt den provtagningsutrustningen som man använder. Det kan även förekomma mer specifika mätningar av t.ex. radon, grundvattennivåer, inmätningar med GPS och avvägningar av marknivåer.
Till en början kommer man arbeta med att assistera sin kollega med att ta fram material, mata borren med stål, dra vattenslangar och lära sig GPS för att på sikt lära sig att köra borrbandvagnen och rapportera in provresultat.

OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar de hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Dem har 3 000 medarbetare och verksamhet i Sverige, England, Estland, Litauen, Polen och Bulgarien.
Vår samarbetspartner är ett värderingsstyrt bolag med en företagskultur grundad i deras värdeord connect, challenge och create. Det är i samspel med varandra som vår kund skapar värde såväl internt, som för sina kunder och sin omvärld.

DIN PROFIL
För att lyckas i den här rollen ser vi att man behöver vara praktiskt handlagd och att man har ett sinne för problemlösning samt att man har en mycket god samarbetsförmåga.
Det är även viktigt att man har ett intresse för anläggningsmaskiner och har arbetet med det tidigare. Då arbetet man utför ute i fält dokumenteras på dator ser vi att man behöver ha en allmän god datavana.

KOMPETENSKRAV
Gymnasieutbildning
CE-körkort
Datakunskap
Svenska och engelska i tal och skrift
Kunna vara bortrest under veckorna

MERITERANDE
Motorsågskörkort (minst A och B)
Utbildning inom brunnsborrning/borrteknik
Erfarenhet av Geologi/Geoteknik

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester,
lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att
hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och
rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Mån-Fred 8-17 (helgarbete kan förekomma samt längre dagar)
Omfattning: 100%
Ort: Umeå, Övernattning på andra orter förekommer.

Ansök nu

Fälttekniker med CE-körkort sökes till spännande tjänst!

Fälttekniker, geologi
Läs mer Mar 10
Just nu söker vi efter en fälttekniker till vår samarbetspartner. Har du tidigare arbetet med anläggningsmaskiner och besitter ett CE-körkort kan du vara rätt person för den här tjänsten! Vi söker dig som tycker om att arbeta ute och som inte
har problem med att vara bortrest på veckorna. Stämmer detta in på dig? eller känner du någon? skicka gärna in din ansökan redan idag eller tipsa en vän!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här rollen som fälttekniker kommer du att ingå i ett team där det finns lite varierande roller.
I fältarbetet arbetar man i team om 2 personer, man kommer att tillsammans med sin kollega ansvara för all undersökning och provtagning av jord, grundvatten och berg. Man ansvarar också för skötseln av borrbandvagnen,
dragbilar och släp samt den provtagningsutrustningen som man använder. Det kan även förekomma mer specifika mätningar av t.ex. radon, grundvattennivåer, inmätningar med GPS och avvägningar av marknivåer.
Till en början kommer man arbeta med att assistera sin kollega med att ta fram material, mata borren med stål, dra vattenslangar och lära sig GPS för att på sikt lära sig att köra borrbandvagnen och rapportera in provresultat.

OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar de hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Dem har 3 000 medarbetare och verksamhet i Sverige, England, Estland, Litauen, Polen och Bulgarien.
Vår samarbetspartner är ett värderingsstyrt bolag med en företagskultur grundad i deras värdeord connect, challenge och create. Det är i samspel med varandra som vår kund skapar värde såväl internt, som för sina kunder och sin omvärld.

DIN PROFIL
För att lyckas i den här rollen ser vi att man behöver vara praktiskt handlagd och att man har ett sinne för problemlösning samt att man har en mycket god samarbetsförmåga.
Det är även viktigt att man har ett intresse för anläggningsmaskiner och har arbetet med det tidigare. Då arbetet man utför ute i fält dokumenteras på dator ser vi att man behöver ha en allmän god datavana.

KOMPETENSKRAV
Gymnasieutbildning
CE-körkort
Datakunskap
Svenska och engelska i tal och skrift
Kunna vara bortrest under veckorna

MERITERANDE
Motorsågskörkort (minst A och B)
Utbildning inom brunnsborrning/borrteknik
Erfarenhet av Geologi/Geoteknik

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester,
lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att
hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och
rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Mån-Fred 8-17 (helgarbete kan förekomma samt längre dagar)
Omfattning: 100%
Ort: Umeå, Övernattning på andra orter förekommer.

Ansök nu

Lösningsorienterad geotekniker med utvecklingsvilja och framåtanda!

Geotekniker
Läs mer Feb 14
Vi söker marknadens vassaste kompetens som tillsammans med innovativa kollegor vill skapa nästa generations samhälle!
Är du nyfiken på teknik och vill utvecklas som geotekniker är det här tjänsten för dig. Du identifierar dig som en praktisk, lösningsorienterad och hängiven lagspelare med en vilja att både och läras och lära ut.
Låter det här som dig? Ansök tjänsten redan nu!


DINA ARBETSUPPGIFTER
Som geoteknisk konsult är du en väsentlig del av olika uppdrag där din primära uppgift är att bedöma markens förutsättningar genom att bestämma jordens och bergets egenskaper. Detta för att senare utforma lämpliga geotekniska åtgärder för grundläggning av vägar, byggnader och andra projekt. I din roll förbereder du för fältarbete, tar hand om och utvärderar fältdata för att beskriva de geotekniska förhållandena. Du arbetar 90% in-house där du analyserar och hanterar data i bl.a. CAD och GIS. Ca 10% spenderas ute i fält då du besöker projekten.

Uppdrag kan komma från exempelvis Trafikverket eller bostadsbolag som behöver utredning av mark inför byggnation. Här bedömer du vilka typer av åtgärder, förstärkningar och lösningar som kan behövas. I projekten arbetar du med:
•Framtagning av borrplaner
•Utvärdering och upprättande av geotekniska rapporter
•Beskrivning av förhållanden i PM
•Geotekniska beräkningar av sättning, stabilitet mm
•Budgetering för handläggning, åtgärdsförslag, fältundersökning med mera
•Allt ovanstående i beskrivningen
Som geotekniker på det här företaget får du en roll med stor variation och möjlighet till många kontakter. Du är med och tar fram tekniska lösningar med stöd av den gedigna och mångsidiga erfarenhet som finns inom sektionen. Det finns även goda möjligheter att medverka i olika interna nätverksarbeten med fokus på kompetens- och teknikutveckling. Med rätta viljan att utvecklas kommer du med tiden att få mer ansvar över tekniken och mer ledarskap.


OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är ett av Sveriges största teknik-konsultbolag, där du som anställd har stora möjligheter att utvecklas i en nationell och internationell miljö. Företaget har global räckvidd inom teknik, design och rådgivning med ett högt fokus på ett hållbart samhälle. Här finns 16 000 hängivna experter och medarbetare inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering.
I den här rollen ingår du i en division inriktad mot infrastruktur, i en sektion som sträcker sig från Falun till Kiruna. Här ligger spetskompetensen på geoteknik, bergteknik och fältgeoteknik där det finns nio borrbandvagnar med komplett utrustning, samt ett eget geotekniskt laboratorium. För att ständigt vara ledande i branschen arbetar här marknadens vassaste kompetens flitigt med utvecklingsfrågor och innovativa lösningar. Du erbjuds en karriärmöjlighet på en modern arbetsplats med sann laganda!


DIN PROFIL
Här behövs du som har en relevant och kompetent utbildning med ett genuint tekniskt intresse. Du bör ha en nyfikenhet på geoteknik och en vilja att utvecklas inom området. I sektionen blir du en väsentlig del av en trivsam och etablerad geoteknikgrupp i Umeå, där det är viktigt att du som medarbetare är utåtriktad, social och ödmjuk inför samarbeten – du bör kunna ge och ta feedback för att skapa de bästa förutsättningarna för såväl teamets som din egen utveckling.
För att på bästa sätt axla konsultrollen är du ansvarstagande, flexibel och praktiskt lagd. Med andra ord ska du vara beredd på att hoppa ner i en schaktgrop för att fysiskt känna på marken du undersöker eller besiktigar, men även för att ha en praktisk förståelse av projekten generellt. Här läggs den största vikten vid personliga egenskaper och lämplighet men du behöver också uppfylla kompetenskraven nedan.


KOMPETENSKRAV
•Du är utbildad som civilingenjör (inom Väg- och vattenbyggnad/samhällsbyggnad)
•Du har erfarenhet av att arbeta med CAD och/eller CAD-baserade program
•Du hanterar svenska och engelska i tal och skrift
•Du har körkort B

MERITERANDE
•Erfarenhet av GIS
•Erfarenhet av GS Stability och Slope GeoStudio
•Erfarenhet av Plaxis
•Erfarenhet av att arbeta inom kommunala processer, bygg/anläggningar/infrastruktur eller som geotekniker


OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


VILLKOR:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Umeå
Arbetstider: 8-17
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Projektledare inom VS i Umeå

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Nov 25
Vi
söker nu en tekniskt lagd person som är redo att axla en Projektledarroll inom
området VS. Har du en utbildning inom projektledning? Eller jobbat inom VS och
söker dig mot en ledande roll? Då kan detta vara något för dig!
Dina
arbetsuppgifter
Du kommer att jobba som Projektledare på entreprenadsidan inom VS. I
denna roll kommer dina fokusområden ligga på:
Tidplansarbete
•Se till att tidplaner
hålls, att material är beställt och finns på plats när det ska osv.
Möten
•Ungefär 50% av
tiden spenderas i möten. Byggmöten, samordningsmöten osv.
Ledarskap
•Hantera personal i
projekten och frågor av alla möjliga slag. De mer tekniska frågorna krävs inte att du till en början kan svara på då
du kommer ha dina ledande montörer vid din sida. Dock är detta ett stort plus
om du kan sedan tidigare.
Ekonomi
•Du är ansvarig för
projekt och så till vida ansvarig för att ekonomin går ihop. Göra prognoser och
följa upp allt från antal timmar som läggs ned till materialkostnader osv.
Juridik
•Hålla koll på
avtalen och avtalsformer. Ex. ABT och AB04.
Arbetsmiljö
•Avdelningschefen
är högst ansvarig för arbetsmiljö men i projektens dagliga verksamhet står du
som ansvarig mot kund.
Detta och mycket mer kommer din vardag
att bestå utav. Det är en bred roll fylld med utvecklingsmöjligheter och du ges
mycket frihet i ditt arbete så du själv på bästa sätt kan planera din egen
vardag utav projekt och privatliv.
Introduktionen till denna position kan
variera beroende av hur mycket erfarenhet du har sedan tidigare. Om du är
väldigt junior inom VS kan du komma sitta med kalkyl för att förstå ekonomi i
projekten, hur allt fungerar, vad saker kostar mm. Om du kommer in med mer
erfarenhet hoppar du snarare in relativt omgående i projekt och jobbar nära
avdelningschef och annan projektledare.

Om
företaget
Vår kund är störst inom branschen i Norden och har blivit
rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare flera år i rad. Kunden är ett
service- och installationsföretag som har mer än 10 000 personer anställda på
fler än 150 orter i Norden med sitt huvudkontor placerat i Stockholm. De jobbar
för att underhålla de funktioner som ska fungera i människans privata hushåll
och kontor. Detta innefattar funktioner så som elektricitet, värme, kyla,
vatten, sprinklers, ventilation, kraft och säkerhet. De jobbar för att ge
fastigheter liv - dygnet runt, året om. På avdelningen VS i Umeå arbetar
ca 35 personer i roller som: servicechef, serviceledare, projektledare, montör,
ledande montör, kalkylator, administratör. De ser fram emot att välkomna en ny
projektledare till teamet!

Din
profil
Skallkrav:
•Examen
från högskola inom Projektledning alt.
•Erfarenhet inom
VS
•som montör/ledande montör/rörmokare/projektledare eller liknande
•Svenska och engelska i tal och skrift
•Körkort B
•Bosatt i Umeå (inom 5 mil från centrum)
Meriterande:
•Erfarenhet av
projektledning
•Teknisk kunskap
inom VS (praktisk)
Vi
lägger stort fokus på hur du är som person. Då det är en tjänst med daglig
kundkontakt och mycket frihet under ansvar så ser vi dig som söker vara stresstålig,
kommunikativ och ha tydliga ledaregenskaper.

Om
oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster
omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande
semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns
tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som
uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att
du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i
människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb
och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt
företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

VillkorStartdatum:
Omgående
Placeringsort: Umeå
Arbetstider: 7-16 (flexibel)
Omfattning: Heltid

Ansök idag!
Den här rekryteringsprocessen hanteras
av Framtiden AB, och eventuella frågor går till rekryteringskonsult Fredrik
Svelander via telefon: 0706285222 eller e-post: fredrik.svelander@framtiden.com.
Vi arbetar med löpande urval – välkommen
med din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Projektledare inom VS i Umeå

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Okt 21
Vi
söker nu en tekniskt lagd person som är redo att axla en Projektledarroll inom
området VS. Har du en utbildning inom projektledning? Eller jobbat inom VS och
söker dig mot en ledande roll? Då kan detta vara något för dig!
Dina
arbetsuppgifter
Du kommer att jobba som Projektledare på entreprenadsidan inom VS. I
denna roll kommer dina fokusområden ligga på:
Tidplansarbete
•Se till att tidplaner
hålls, att material är beställt och finns på plats när det ska osv.
Möten
•Ungefär 50% av
tiden spenderas i möten. Byggmöten, samordningsmöten osv.
Ledarskap
•Hantera personal i
projekten och frågor av alla möjliga slag. De mer tekniska frågorna krävs inte att du till en början kan svara på då
du kommer ha dina ledande montörer vid din sida. Dock är detta ett stort plus
om du kan sedan tidigare.
Ekonomi
•Du är ansvarig för
projekt och så till vida ansvarig för att ekonomin går ihop. Göra prognoser och
följa upp allt från antal timmar som läggs ned till materialkostnader osv.
Juridik
•Hålla koll på
avtalen och avtalsformer. Ex. ABT och AB04.
Arbetsmiljö
•Avdelningschefen
är högst ansvarig för arbetsmiljö men i projektens dagliga verksamhet står du
som ansvarig mot kund.
Detta och mycket mer kommer din vardag
att bestå utav. Det är en bred roll fylld med utvecklingsmöjligheter och du ges
mycket frihet i ditt arbete så du själv på bästa sätt kan planera din egen
vardag utav projekt och privatliv.
Introduktionen till denna position kan
variera beroende av hur mycket erfarenhet du har sedan tidigare. Om du är
väldigt junior inom VS kan du komma sitta med kalkyl för att förstå ekonomi i
projekten, hur allt fungerar, vad saker kostar mm. Om du kommer in med mer
erfarenhet hoppar du snarare in relativt omgående i projekt och jobbar nära
avdelningschef och annan projektledare.

Om
företaget
Vår kund är störst inom branschen i Norden och har blivit
rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare flera år i rad. Kunden är ett
service- och installationsföretag som har mer än 10 000 personer anställda på
fler än 150 orter i Norden med sitt huvudkontor placerat i Stockholm. De jobbar
för att underhålla de funktioner som ska fungera i människans privata hushåll
och kontor. Detta innefattar funktioner så som elektricitet, värme, kyla,
vatten, sprinklers, ventilation, kraft och säkerhet. De jobbar för att ge
fastigheter liv - dygnet runt, året om. På avdelningen VS i Umeå arbetar
ca 35 personer i roller som: servicechef, serviceledare, projektledare, montör,
ledande montör, kalkylator, administratör. De ser fram emot att välkomna en ny
projektledare till teamet!

Din
profil
Skallkrav:
•Examen
från högskola inom Projektledning
•Erfarenhet inom
VS
•som montör/ledande montör/rörmokare/projektledare eller liknande
•Svenska och engelska i tal och skrift
•Körkort B
•Bosatt i Umeå (inom 5 mil från centrum)
Meriterande:
•Erfarenhet av
projektledning
•Teknisk kunskap
inom VS (praktisk)
Vi
lägger stort fokus på hur du är som person. Då det är en tjänst med daglig
kundkontakt och mycket frihet under ansvar så ser vi dig som söker vara stresstålig,
kommunikativ och ha tydliga ledaregenskaper.

Om
oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster
omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande
semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns
tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som
uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att
du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i
människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb
och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt
företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på
Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.
VillkorStartdatum:
Omgående
Placeringsort: Umeå
Arbetstider: 7-16 (flexibel)
Omfattning: Heltid

Ansök idag!
Den här rekryteringsprocessen hanteras
av Framtiden AB, och eventuella frågor går till rekryteringskonsult Fredrik
Svelander via telefon: 0706285222 eller e-post: fredrik.svelander@framtiden.com.
Vi arbetar med löpande urval – välkommen
med din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Junior Utvecklare till Virtual Engineering

Applikationsutvecklare/Apputvecklare
Läs mer Maj 5
Är du nyexaminerad inom IT, Maskin, Datavetenskap eller motsvarande och söker ny utmaning? Då har du hittat rätt! Vi söker nu en junior utvecklare som vill göra karriär. Är du rätt person så tveka inte på att skicka in en ansökan. Urval sker löpande.

Om företaget

Virtual Engineering erbjuder marknadsledande konsulttjänster inom Product Lifecycle Management med fokus på våra värdeord Competence, Commitment och Creativity.

Competence - Vi är experter inom PLM med djup kunskap i våra kunders utvecklingsprocesser.

Commitment - Vi engagerar oss helhjärtat i våra kunder, vi levererar för att de ska kunna leverera.

Creativity - Vi navigerar i framkant av tekniken och banar väg för nya möjligheter.

Företaget har stora tillväxtplaner och består av 15 medarbetare med senior kompetens i Göteborg, Stockholm och Umeå.


ARBETSUPPGIFTER:

Inledningsvis ges du en introduktion av en senior kollega för att skapa de bästa förutsättningar i din nya roll.

Du kommer till en början att få uppdrag direkt mot kund, där du får lära dig och få en insikt av vår verksamhet.

Som junior utvecklare kommer du få arbeta i ett högt tempo med varierande uppgifter med allt från buggrättningar i systemen, buggspårning i Jira och även arbeta utifrån SCRUM/Canban med uppgifter inom system och integration.

Kunderna du kommer arbeta åt är framförallt stora industritillverkare runt om i Sverige. Man kommer utgå från Umeå kontoret med möjlighet att jobba remote.

Din Profil
Skallkrav
- Högskole eller Civilingenjör inom IT. Datavetenskap, Maskiningenjör eller motsvarande.
- Kunskaper inom av följande programmeringsspråk som C, C#, C++, Java.
- Svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande
- Erfarenhet eller delaktighet inom något utvecklingsprojekt – t ex byggt program, utfört integrationer.
- Erfarenhet av att skrivit en teknisk specifikation.
- Arbetserfarenhet som konsult.

För att trivas i tjänsten ser vi att du som söker stämmer in på följande punkter

- Nyfiken
- Driven
- Prestigelös- Leveransfokuserad
- Konsultmässig
- Stresstålig
- Problemlösare- Teknikintresserad

Om oss

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Umeå med omnejd

Arbetstider: Kontorstider

Omfattning: Heltid


Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

TietoEVERY söker C/C++ till Umeå

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Apr 2
Vill du vara en del av ett av Världens ledande IT- företag? Vill du få möjlighet att utveckla högteknologiska lösningar inom 4G och 5G? Sök redan idag, urvalet sker löpande!
Dina arbetsuppgifter
Som mjukvaruutvecklare hos TietoEVERY kommer du att arbeta med utveckling av 4G och 5G nätet tillsammans med företagets kunder. Du jobbar i agilt tillsammans med ditt sköna gäng på kontoret! Tillsammans kommer ni att arbeta med:
• Systemering
• Design
• Test
Och du kommer bland annat att använda:
• C/C++
• Java
• Golang
• Perl
• Python
• + lite hårdvarunära arbete
Nu har du möjligheten att få ta del av ett fantastiskt team som arbetar mot spännande projekt i en agilmiljö!
Om företaget
”Det bästa med TietoEVRY är att man får arbeta med att utveckla den senaste tekniken inom trådlös kommunikation samt att det är en arbetsplats med många trevliga och roliga medarbetare. Storleken på arbetsplatsen gör att det exempelvis alltid finns någon intressant person att äta lunch med eller att diskutera något specifikt intresse med.” - Mårten, utvecklare på TietoEVRY.
På kontoret i Umeå sitter 150 personer fördelade på 3 våningsplan. Här hittar du en inspirerande arbetsmiljö driven av teamkänsla och laganda i öppna landskap. Du kommer arbeta i ett agilt krossfunktionellt utvecklingsteam i projekt mot något av de stora mobilsystemsföretagen men även mot start-ups. TietoEVRY:s lokaler ligger nära IKSUs träningsanläggning, med ett stort utbud av träningsformer och goda luncher.
Din profil
Skallkrav:
• Tidigare erfarenhet av mjukvaruutveckling inom C/C++
• Examen från utbildning med inriktning datavetenskap eller från en likvärdig utbildning
• Stort intresse för programmering
• Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
• erfarenhet av att arbeta agilt
• Linux
• Arbetat med test
Vi söker dig som älskar att jobba i team och där miljön präglas av teamkänsla samt så är du initiativtagande och ansvarstagande!
Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.
Villkor
Start: Enligt ök
Arbetstider: 08-17
Ort: Umeå
Omfattning: Heltid
Kontaktperson(er)
Fredrik Svelander
0706285222
fredrik.svelander@framtiden.com

Ansök nu

Junior sektionschef till Ragn-Sells

Administrativ chef
Läs mer Apr 2
Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.


Vi söker nu en ny medarbetare som vill ta nästa kliv i karriären som sektionschef till vår verksamhet i Västerbotten. Är du nyexaminerad högskoleingenjör inom Kemi, miljö, hälsoskydd alternativt förvärvat kunskaper genom arbetslivserfarenhet som arbetsledare/projektledare?
Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Tjänsten är heltid med möjlig stationeringsort i Umeå, Robertsfors eller Skellefteå.


Vi erbjuder dig


• Arbete inom en av Sveriges viktigaste branscher
• En trevlig arbetsplats med bra och kompetenta kollegor
• Ett fritt och självständigt arbete där du själv driver och utvecklar verksamheten
• Självklart goda anställningsvillkor med kollektivavtal, tjänstebil, pension och friskvårdsbidrag osv.
• Vi erbjuder oberoende pensionsrådgivning genom Lifeplan.
• Kompetensutvecklingsmöjligheter genom vår egen Akademi
Dina arbetsuppgifter
Som sektionschef kommer du att ansvara för drift och utveckling av ett antal anläggningar i Väster-botten; bland annat vår deponiverksamhet i Robertsfors. Till din hjälp finns både anställd anläggningspersonal och ett antal entreprenörer samt kollegor som kan och vill stötta dig i en mängd komplexa frågor.


Några exempel på arbetsuppgifter är:
• Vara involverad i försäljningsprocessen.
• Räkna på vad det kostar att genomföra jobb.
• Planera bemanning för sektionen.
• Personalansvar
• Lagstiftning
• Administration och dokumentation
Om företaget
Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi 2300 personer i hela koncernen och 2019 omsatte koncernen över 6 miljarder SEK.
Din profil
Arbetet som sektionschef är mycket varierande och kräver att du är flexibel och kan improvisera fram lösningar på kort tid. Du är tydlig i din kommunikation, självgående, ansvarstagande och har förmåga att prioritera. Du har ett stort kund- och utvecklingsfokus och trivs med att bygga interna och externa nätverk som du nyttjar väl.


Det är meriterande om du jobbat inom avfalls- eller anläggningsbranschen och har kunskap i miljö-lagstiftning och/eller kemiska kunskaper; dock inget krav. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning eller motsvarande kompetens/erfarenhet vi bedömer likvärdig. Du har god datorvana och tjänsten kräver att du har B-körkort.


Då vi fortfarande är en ganska liten organisation i norr, är det av största vikt att du gillar att samarbeta med kollegor och entreprenörer i hela marknadsområdet och inte tvekar att hugga i där det behövs. Vi ser mer till dig som person än din formella utbildning.
Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
Villkor
Ort: Västerbotten med möjlig stationeringsort i Umeå, Robertsfors eller Skellefteå.
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse samt att tjänstebil ingår


Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag

Ansök nu

Sektionschef till Ragn-Sells

Miljöarbetare/Renhållningsarbetare
Läs mer Mar 3
Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Vi söker nu en ny medarbetare som vill ta nästa kliv i karriären som sektionschef till vår verksamhet i Västerbotten. Är du nyexaminerad högskoleingenjör inom Kemi, miljö, hälsoskydd alternativt förvärvat kunskaper genom arbetslivserfarenhet som arbetsledare/projektledare?
Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Tjänsten är heltid med möjlig stationeringsort i Umeå, Robertsfors eller Skellefteå.

Vi erbjuder dig

• Arbete inom en av Sveriges viktigaste branscher
• En trevlig arbetsplats med bra och kompetenta kollegor
• Ett fritt och självständigt arbete där du själv driver och utvecklar verksamheten
• Självklart goda anställningsvillkor med kollektivavtal, tjänstebil, pension och friskvårdsbidrag osv.
• Vi erbjuder oberoende pensionsrådgivning genom Lifeplan.
• Kompetensutvecklingsmöjligheter genom vår egen Akademi


Dina arbetsuppgifter
Som sektionschef kommer du att ansvara för drift och utveckling av ett antal anläggningar i Väster-botten; bland annat vår deponiverksamhet i Robertsfors. Till din hjälp finns både anställd anläggningspersonal och ett antal entreprenörer samt kollegor som kan och vill stötta dig i en mängd komplexa frågor.

Några exempel på arbetsuppgifter är:
• Vara involverad i försäljningsprocessen. Räkna på vad det kostar att genomföra jobb de offererar på. Ex. vi behöver avvattna avfallet, behandla det och deponera det. Det kostar såhär mycket.
• Planera bemanning för sektionen.
• Personalansvar för anställda som kör hjullastare och grävmaskin. Man behöver inte kunna göra detta själv men skaffa sig förståelse för vad det är och hur det fungerar
• Lagstiftning – se till att det finns rätt tillstånd finns för avfall. Man har ansvar för efterlevnad. Ex. vad får de lov att göra, hur klassar de avfallet, kan de ta in x avfall m.m.
• Administration och dokumentation av förfarandet. ISO-Cert som behöver efterlevas. Ex. detta har vi tagit in, detta har vi på lager…
• Tjänstebil ingår i tjänsten då resor förekommer.


Om företaget
Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi 2300 personer i hela koncernen och 2019 omsatte koncernen över 6 miljarder SEK.

Din profil
Arbetet som sektionschef är mycket varierande och kräver att du är flexibel och kan improvisera fram lösningar på kort tid. Du är tydlig i din kommunikation, självgående, ansvarstagande och har förmåga att prioritera. Du har ett stort kund- och utvecklingsfokus och trivs med att bygga interna och externa nätverk som du nyttjar väl.

Det är meriterande om du jobbat inom avfalls- eller anläggningsbranschen och har kunskap i miljö-lagstiftning och/eller kemiska kunskaper; dock inget krav. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning eller motsvarande kompetens/erfarenhet vi bedömer likvärdig. Du har god datorvana och tjänsten kräver att du har B-körkort.

Då vi fortfarande är en ganska liten organisation i norr, är det av största vikt att du gillar att samarbeta med kollegor och entreprenörer i hela marknadsområdet och inte tvekar att hugga i där det behövs. Vi ser mer till dig som person än din formella utbildning.


Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor
Ort: Västerbotten med möjlig stationeringsort i Umeå, Robertsfors eller Skellefteå.
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag

Ansök nu

Jr Mekanikkonstruktör sökes till globalt företag i Umeå

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Mar 24
Har du ett stort intresse för robotar och konstruktion, vill du ha ett kreativt jobb och vara med i att ta framtidens robotlösningar? Sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer jobba med att designa samt hitta mekaniska lösningar på robotar. I rollen kommer du att designa, skruva ihop och testa robotarna. Så vi letar efter dig som också trivs med att skruva och meka. Du kommer att få hjälp av mer erfarna kollegor för komma in i rollen. Projekten riktar sig till robotar som ska användas nere i gruvor. Det är en bred roll där man får vara med i hela processen och även komma med idéer och lösningar på existerande problem.

Mer information ges vid en eventuell intervju.


Om företaget
Företaget man kommer jobba hos är ett stort globalt företag som finns över hela världen. Kontoret i Umeå jobbar inom gruvbranschen och tar fram robotar som ska användas runt om i världen. Dom är ca 20 personer i arbetsgruppen idag.

Mer information ges vid en eventuell intervju.


Din profil
Krav:
- Engelska
- Högskoleingenjör inom Maskinteknik, mekatronik, eller annan relevant utbildning. (Materialkännedom, AutoCAD, hållfasthetsberäkningar, konstruktion)
- Körkort

Meriterande:
- Svenska
- 3D-CAD

Personliga egenskaper:
- Driven och framåt
- Ansvarsfull
- Lagspelare som också kan jobba självständigt
- Tar egna initiativ och gillar att hitta kreativa lösningar


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Ort: Umeå
Omfattning: Heltid,
Start: enligt överenskommelse

Urval sker löpande och annonsen kommer vara publicerad tills dess att tjänsten är tillsatt. Ansök idag för att vara med i processen!

Ansök nu

Jr Mekanikkonstruktör sökes till globalt företag i Umeå

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Apr 2
Vägen till ditt nästa jobb börjar här
Har du ett stort intresse för robotar och konstruktion, vill du ha ett kreativt jobb och vara med i att ta framtidens robotlösningar? Sök redan idag!
Dina arbetsuppgifter
Du kommer jobba med att designa samt hitta mekaniska lösningar på robotar. I rollen kommer du att designa, skruva ihop och testa robotarna. Så vi letar efter dig som också trivs med att skruva och meka. Du kommer att få hjälp av mer erfarna kollegor för komma in i rollen. Projekten riktar sig till robotar som ska användas nere i gruvor. Det är en bred roll där man får vara med i hela processen och även komma med idéer och lösningar på existerande problem.
Mer information ges vid en eventuell intervju.
Om företaget
Företaget man kommer jobba hos är ett stort globalt företag som finns över hela världen. Kontoret i Umeå jobbar inom gruvbranschen och tar fram robotar som ska användas runt om i världen. Dom är ca 20 personer i arbetsgruppen idag.
Mer information ges vid en eventuell intervju.
Din profil
Krav:
- Engelska
- Högskoleingenjör inom Maskinteknik, mekatronik, eller annan relevant utbildning. (Materialkännedom, AutoCAD, hållfasthetsberäkningar, konstruktion)
- Körkort
Meriterande:
- Svenska
- 3D-CAD
Personliga egenskaper:
- Driven och framåt
- Ansvarsfull
- Lagspelare som också kan jobba självständigt
- Tar egna initiativ och gillar att hitta kreativa lösningar
Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.
Villkor
Ort: Umeå
Omfattning: Heltid,
Start: enligt överenskommelse
Urval sker löpande och annonsen kommer vara publicerad tills dess att tjänsten är tillsatt. Ansök idag för att vara med i processen!

Ansök nu

TietoEVERY söker C/C++ till Umeå

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Feb 1
Vill du vara en del av ett av Världens ledande IT- företag? Vill du få möjlighet att utveckla högteknologiska lösningar inom 4G och 5G? Sök redan idag, urvalet sker löpande!

Dina arbetsuppgifter
Som mjukvaruutvecklare hos TietoEVERY kommer du att arbeta med utveckling av 4G och 5G nätet tillsammans med företagets kunder. Du jobbar i agilt tillsammans med ditt sköna gäng på kontoret! Tillsammans kommer ni att arbeta med:
• Systemering
• Design
• Test
Och du kommer bland annat att använda:
• C/C++
• Java
• Golang
• Perl
• Python
• + lite hårdvarunära arbete

Nu har du möjligheten att få ta del av ett fantastiskt team som arbetar mot spännande projekt i en agilmiljö!

Om företaget
”Det bästa med TietoEVRY är att man får arbeta med att utveckla den senaste tekniken inom trådlös kommunikation samt att det är en arbetsplats med många trevliga och roliga medarbetare. Storleken på arbetsplatsen gör att det exempelvis alltid finns någon intressant person att äta lunch med eller att diskutera något specifikt intresse med.” - Mårten, utvecklare på TietoEVRY.

På kontoret i Umeå sitter 150 personer fördelade på 3 våningsplan. Här hittar du en inspirerande arbetsmiljö driven av teamkänsla och laganda i öppna landskap. Du kommer arbeta i ett agilt krossfunktionellt utvecklingsteam i projekt mot något av de stora mobilsystemsföretagen men även mot start-ups. TietoEVRY:s lokaler ligger nära IKSUs träningsanläggning, med ett stort utbud av träningsformer och goda luncher.

Din profil
Skallkrav:
• Tidigare erfarenhet av mjukvaruutveckling inom C/C++
• Examen från utbildning med inriktning datavetenskap eller från en likvärdig utbildning
• Stort intresse för programmering
• Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
• erfarenhet av att arbeta agilt
• Linux
• Arbetat med test

Vi söker dig som älskar att jobba i team och där miljön präglas av teamkänsla samt så är du initiativtagande och ansvarstagande!

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Enligt ök
Arbetstider: 08-17
Ort: Umeå
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Junior geotekniker till ett ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad

Geotekniker
Läs mer Okt 9
Har du en kandidatexamen inom geovetenskap eller väg och vattenbyggnad och är i starten av din karriär som geotekniker? Är du en hungrig individ som är redo att ta för dig och med din egna utveckling? Vi söker nu vår kunds nästa Geotekniker som ska jobba i Umeå. Är det du? Kom in med din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som Geotekniker hos vår kund kommer du sitta med mycket varierande arbetsuppgifter. Du kommer till en början få lära dig om upphandlingsprocesser och mer om entreprenadjuridiken. Du kommer att få gå bredvid olika kollegor och vara med på både externa möten med kunder samt interna möten med t ex. konstruktörer. Arbete on-site samt kontor varierar beroende på projekt. Övriga arbetsuppgifter innefattar:
• Geotekniska beräkningar och undersökningar
• Dimensionering för pålar
• Konstruera upp järnvägsuppbyggnad, broar mm. (AutoCAD; GeoSuite)
• Ta prover för jord och berg
• Rapportskrivning
• Arbete i projektteam
• Projektmässigt kan det röra sig om allt från vindkraft till infraprojekt
• Assistera andra kontor med geotekniska delarna
• Samarbeta med hydrogeologer, miljögeotekniker och bergsspecialister mm.
• Arbeta med MUR (Marktekniskundersökningsrapport)
• Delta på olika besiktningar enligt process (shaktbotten mm.)
Och mycket mer!

Om företaget
Vår kund är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad och är idag en koncern på 3000 medarbetare i Sverige, Danmark, England, Estland och Litauen. I samspel med kunder och partners skapar de hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Inom området Geoteknik arbetar de med hela byggprocessen och erbjuder allt från fält- och laboratorieundersökningar, geofysiska undersökningar, beräkningar, riskanalyser och utvärderingar till färdiga projekterings- och bygghandlingar.

Din profil
Skallkrav:
• fil.kand.- Väg och Vattenbyggnad alt. Geovetenskap
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Körkort B

Vi ser det som starkt meriterande om du har kunskaper inom AutoCAD (GeoSuite).

Vi söker dig som är driven och tekniskt intresserad. För att lyckas bäst i rollen som konsult krävs det att du är utåtriktad, frågvis och gillar att arbeta i team och ta ansvar för ditt arbete. Du arbetar även som konsult vilket gör det fördelaktigt om du gillar att arbeta i team och att ta ansvar för ditt arbete.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period (1169h) vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.



Villkor
• Start: Omgående, enligt överenskommelse.
• Omfattning: Heltid, tillsvidare, 6 månaders provanställning.
• Placering: Umeå

Urval sker löpande så kom in med din ansökan redan idag!

Ansök nu

TietoEVERY söker C/C++ till Umeå

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 24
Vill du vara en del av ett av Världens ledande IT- företag? Vill du få möjlighet att utveckla högteknologiska lösningar inom 4G och 5G? Sök redan idag, urvalet sker löpande!

Dina arbetsuppgifter
Som mjukvaruutvecklare hos TietoEVERY kommer du att arbeta med utveckling av 4G och 5G nätet tillsammans med företagets kunder. Du jobbar i agilt tillsammans med ditt sköna gäng på kontoret! Tillsammans kommer ni att arbeta med:
• Systemering
• Design
• Test
Och du kommer bland annat att använda:
• C/C++
• Java
• Golang
• Perl
• Python
• + lite hårdvarunära arbete

Nu har du möjligheten att få ta del av ett fantastiskt team som arbetar mot spännande projekt i en agilmiljö!

Om företaget
”Det bästa med TietoEVRY är att man får arbeta med att utveckla den senaste tekniken inom trådlös kommunikation samt att det är en arbetsplats med många trevliga och roliga medarbetare. Storleken på arbetsplatsen gör att det exempelvis alltid finns någon intressant person att äta lunch med eller att diskutera något specifikt intresse med.” - Mårten, utvecklare på TietoEVRY.

På kontoret i Umeå sitter 150 personer fördelade på 3 våningsplan. Här hittar du en inspirerande arbetsmiljö driven av teamkänsla och laganda i öppna landskap. Du kommer arbeta i ett agilt krossfunktionellt utvecklingsteam i projekt mot något av de stora mobilsystemsföretagen men även mot start-ups. TietoEVRY:s lokaler ligger nära IKSUs träningsanläggning, med ett stort utbud av träningsformer och goda luncher.


Din profil
Skallkrav:
• Tidigare erfarenhet av mjukvaruutveckling inom C/C++
• Examen från utbildning med inriktning datavetenskap eller från en likvärdig utbildning
• Stort intresse för programmering
• Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
• erfarenhet av att arbeta agilt
• Linux
• Arbetat med test

Vi söker dig som älskar att jobba i team och där miljön präglas av teamkänsla samt så är du initiativtagande och ansvarstagande!

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.



Villkor
Start: Höst
Arbetstider: 08-17
ort: Umeå
omfattning: Heltid

Ansök nu

Installationselektriker till Umeå

Installationselektriker
Läs mer Maj 20
Tar du studenten som elektriker i sommar eller är du erfaren inom yrket sedan många år tillbaka? Då kan du vara en av de som kan få chansen att jobba som installtionselektriker hos en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Dina arbetsuppgifter
Som installationselektriker hos vår kund kommer du att ingå i ett team om ca 20 personer. Du kommer att bli introducerad in i företagets värderingar, arbetssätt- och uppgifter. Du kommer att ha möjligheten att senare kunna rikta in dig mot tex högspänning eller fibersvets men dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer till en början att inkludera:
- Montera och koppla in kabel, ritningsläsning, sätta upp el-centraler och ställverk.

Resor kan förekomma i arbetet.

Om företaget
Information om företaget kommer att ges vid intervjutillfälle.

Din profil
Skallkrav
• Relevant utbildning inom el
• Svenska i tal och skrift

Meriterande
• Arbetslivserfarenhet som elektriker
• B-körkort

Som person söker vår kund nu en lojal och professionell individ som har ett strukturerat arbetssätt och som värnar om arbetsmiljö och säkerhet på arbetsplatsen.

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.



Villkor
Start: Hösten 2020
Placering: Umeå
Arbetstid: Heltid 7-16

OBS! Intervjuer sker löpande. Låter detta som något för dig? Kom in med ditt CV samt Personliga Brev idag!

Ansök nu