Coor Service Management AB jobb i Umeå

Hitta lediga jobb hos Coor Service Management AB i Umeå. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Umeå.

Lokalvårdare på heltid till Coor i Umeå

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Maj 15
Som lokalvårdare på Coor gör du en stor skillnad för våra kunder varje dag.
I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkorVill du jobba på FM-branschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Då är Coor företaget du ska söka dig till. Vi söker nu en kollega inom lokalvård till Umeå. 

Om rollen
Arbetet innebär att på ett effektivt och tekniskt korrekt sätt med hög kvalitet utföra olika former av lokalvård.

Exempel på lokalvård kan vara:


• Trappstädning
• Hemstädning
• Städning av hygienutrymmen, omklädningsrum och övriga personalytor
• Städning av kontor
• Byggstäd/storstäd

 

Vår kandidat
Vi söker dig som har minst ett års tidigare erfarenhet av arbete som lokalvårdare där erfarenhet av hemstäd är meriterande. Du behöver också ha B-körkort för att effektivt ta dig mellan de platser som du städar på. Man utgår från vårt kontor beläget på Umestan och åker tillsammans med en kollega ut och städar hos våra kunder med Coors företagsbilar.

För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.

Som person är det av största vikt att du är morgonpigg, lyhörd och kan ta eget ansvar för att se var man behöver lägga fokus. Du är noggrann, social och serviceinriktad och bra på att skapa en trevlig stämning med både kunder och kollegor. Vidare uppskattar vi att du ansvarsfull och positiv samt att du är van och trivs med ett högt tempo där du snabbt måste kunna växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera samt lösa de problem som uppstår. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med ständig förbättring och utveckling av vår leverans. 

Vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på 6 månader. Arbetstider är mellan 6.00-14.30 med en halvtimmas lunchrast. Placeringsort är Umeå.

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal med försäkringar, utbildningar samt andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Då Coor är ett stort och expansivt företag så finns det möjligheter att utvecklas inom flera områden.  

Ansökan och kontaktuppgifter
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du i annonsen på vår hemsida.

För mer information om rollen vänligen kontakta vår driftchef Karoline på karoline.sundqvist@coor.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök nu

Sommarvikarier sökes

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Apr 9
Som lokalvårdare på Coor gör du en stor skillnad för våra kunder varje dag.
I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkorSommarvikarier till Coor

Är du en glad, engagerad och självgående person som vill jobba i sommar? Då ska du söka dig till oss på Coor! Vi behöver nu stärka upp vårt team i Umeå med timanställda som kan hoppa in vid behov och semestervikariat. 

Om rollen

Lokalvård hos våra kunder i Umeå med onejd.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter


• städning av industilokaler, kontor, butiker, hygienutrymmen och övriga personalytor
• hantering av städvagnar och material

Du kommer att vara anställd via Coor och tjänsten är en timanställning under sommarperioden. Arbetstiderna varierar och är schemalagda mellan kl 07:00-16:00 på vardagar.

Vår kandidat
Vi söker dig som vill sommarjobba under några veckor i sommar. Du är tillgänglig för arbete vardagar och kan arbeta heltid eller deltid under sommarmånaderna. Detta är en roll för dig som har fyllt 18 år och meriterande är körkort och tillgång till egen bil men inget krav. Har du dessutom erfarenhet från lokalvård är detta meriterande. Din svenska är god i tal och skrift.

 

Din personlighet
Som person är det viktigt att du är noggrann, serviceinriktad och kan ta ett stort ansvar. Du har en positiv och ödmjuk attityd med förmågan att bidra till ett gott samarbete och en trevlig stämning i mötet med andra. Vidare trivs du med ett högt tempo där du snabbt ska kunna växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa de problem som uppstår. 

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats och du får timlön enligt kollektivavtal. På Coor arbetar vi aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du kommer inför ditt vikariat få en introduktion till arbetet som du ska utföra.

Ansökan och kontaktuppgifter
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in via mail och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. Skicka ditt CV och personligt brev till mailadresser nedan senast den 1 maj.

För mer information och eventuella frågor kontakta oss!

Madeleine.hoglander@coor.com

Therese.sandstom@coor.com

Vi ser fram emot att höra från dig!


Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök nu

Lokalvårdare till Coor i Umeå

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Feb 22
Som lokalvårdare på Coor gör du en stor skillnad för våra kunder varje dag.
I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkor

Vill du jobba på lokalvårdens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Då ska du söka dig till oss på Coor! Vi söker nya, härliga kollegor till vår lokalvårdsleverans i Umeå. 

Är du vår nästa servicestjärna?

Tjänstens förutsättningar
Vi söker nu lokalvårdare som kan arbeta i vårt team! Du kommer att utföra renrumsstäd vilket ställer höga krav på dig som lokalvårdare. Du får genomgå en utbildning för att kunna utföra lokalvård i den specifika miljön, och arbetet innefattar både lokalvård och rengöring av laboratorieutrustning samt medicinsk utrustning. Detta är en deltidstjänst där du arbetar 23h/vecka, primärt lagd på eftermiddagstid. För rätt person kan det finns möjlighet till arbete hos våra andra kunder också. 

Vår kandidat
Erfarenhet av arbete inom lokalvård ses som mycket meriterande, dock inget krav. Då arbetet ställer krav på att förstå både skriftliga och muntliga instruktioner är mycket goda kunskaper i det svenska språket ett krav. 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en lagspelare och gör ditt yttersta för att leverera över förväntan. Du är ansvarsfull och har lätt för att skapa kontakter med kunder och kollegor. Du är flexibel och ställer upp när det behövs. Tillsammans med din arbetsgrupp kommer du att arbeta med ständig förbättring och utveckling av vår leverans.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och friskvårdsbidrag. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar. För mer information, vänligen kontakta driftchef Madeleine Höglander på madeleine.hoglander@coor.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via epost. Urval och intervju genomförs löpande så tillsättning kan ske under annonsperioden, vänta inte med din ansökan.

Vi utför bakgrundskontroller på alla inför anställning på Coor. Läs mer om det här


Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök nu

Kontorsvärd/värdinna till Coor i Umeå

Receptionist, telefonist
Läs mer Feb 7
Är du en riktig glädjespridare som brinner för service och gillar nya utmaningar? Nu söker vi en driven och engagerad kontorsvärd/värdinna som vill vara med på en spännande resa?från start! Är det dig vi söker? 

Under våren 2024 kommer vi tillsätta en rad roliga tjänster inom kontor, reception och konferens för att bygga upp ett motiverat serviceteam hos en av våra nyaste kunder. Sweco är ett av Europas ledande konsultföretag inom arkitektur och teknik med kontor på flera håll i landet. Den här tjänsten är placerad på Swecos fina kontor i Umeå. Vi har en prestigelös, varm och utvecklingsinriktad kultur där man som medarbetare har ett stort eget ansvar. 

Vill du vara med och ta detta samarbete till nästa nivå med oss? 

Om rollen 
Som Kontorsvärd är du Coors ansikte utåt som alltid har ögon och öron öppna för att fånga upp behov på kontoret för att skapa den bästa arbetsplatsupplevelsen. Du upprätthåller goda relationer till kunden och är den naturliga kontakten i operativa frågor kring kontorsdriften. Med professionalitet och engagemang hittar du de bästa servicelösningarna och ansvarar för att de utförs på ett effektivt och servicefokuserat sätt.? 

Exempel på arbetsuppgifter: 


• Att ta emot, vidarebefordra, registrera felanmälningar och åtgärda vid behov 
• Planera och utföra dagliga operativa arbetsuppgifter som t.ex. kontorsservice och enklare flyttar 
• Distribuera post och gods? 
• Administration som t.ex uppföljning av följesedlar, fakturor, passerkort, beställningar av kontorsmaterial m.m 
• Ronderingar på kontoret?och påfyllning av kaffe och frukt 
• Ta emot besökare och hänvisa rätt på kontoret  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid kontorstid, vardagar.?Placeringsort är Umeå och du kommer till en arbetsplats med trevliga kunder som värnar om en inbjudande och välkomnande atmosfär.? 

Vår kandidat 
Vi ser att du har en tidigare erfarenhet från serviceinriktad bransch där gott bemötande varit en stor del av din vardag. Du har?god datavana främst i Officepaketet samt systemförståelse och ett intresse för ekonomi. Vidare ser vi att du har en god?kommunikationsförmåga där du talar och skriver obehindrat på svenska och behärskar engelska.? 

Din personlighet 
Med din självgående personlighet, initiativförmåga och strukturerade arbetssätt har du lätt för att prioritera bland?processer och arbetsmoment. Du är en “hands-on” person och är orädd inför nya utmaningar.?Du är tillmötesgående och professionell i kontakt med kollegor och gäster samt har förmågan att se behov innan de uppstår. Att flexibelt växla?mellan olika arbetsuppgifter ger dig energi och en naturlig känsla för service är en av dina styrkor. I den här rollen ser vi gärna att du uppskattar en blandning mellan fysisk och administrativ service.? 

Självklart ska du också ha roligt på jobbet?– arbetsglädje syns och sprids! För att lyckas med detta tror vi att du är en utåtriktad?lagspelare och gillar att utvecklas tillsammans med andra. Tillsammans med dig vill vi skapa en levande och dynamisk arbetsplats där du och ditt team är de främsta ambassadörerna!? 

Vi erbjuder 
Här får du en roll med stor frihet under ansvar i en välkomnande miljö i stark partnerskapsanda. Medarbetarna är Coors?viktigaste tillgång och för oss är det viktigt att erbjuda en trevlig och trygg arbetsmiljö med schyssta villkor, gott ledarskap och möjligheter till utveckling. Vår ambition är att du som medarbetare ska känna att du inte bara är din jobbtitel, du är mycket mer än så. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Övrig information 
Intervjuer genomförs löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
Som en del av rekryteringsprocessen så kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidat, vill du veta mer? kika in här?https://www.coor.se/karriar/rekryteringsprocessen/? 

För mer information om processen är du välkommen att kontakta ansvarig Olivia Wadman via olivia.wadman@coor.com


Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2024 enligt Karriärföretagen.

Ansök nu

Fastighetsskötare till Coor i Umeå

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Dec 29
Är du en fastighetsskötare som gillar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Här kommer du att erbjudas möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla.

Om rollen
Som fastighetsskötare kommer du att arbeta med den dagliga driften inom fastighetsunderhåll hos våra kunder i Umeå med omnejd. Du kommer att arbeta ute hos kunder och blir därmed Coors ansikte utåt. Du hamnar i ett litet och sammansvetsat team där alla hjälps åt för att leverera den bästa servicen till kunderna även om man till största del kommer arbeta självständigt, vilket ger mycket frihet under ansvar. Arbetet sker på vardagar 7-16, beredskap och skift kan förekomma. 

Du kommer att arbeta med en rad olika åtaganden inom ramen för Coors avtal med kund såsom: 


• tillsyn och skötsel av fastigheter 
• felavhjälpande underhåll 
• delta i projekt och andra uppdrag utöver befintliga avtal med kunder 
• rådgivande roll i tekniska frågor
• att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kunder 

Din bakgrund
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där du har ett genuint intresse för fastighetsteknik och service. 

Vi söker en händig person som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har du utbildning inom området ser vi det som meriterande. B-körkort är ett krav. 

Du är van att ”skruva”, har den tekniska förståelsen och kan leda det dagliga arbetet där du följer upp dina åtaganden mot både kund och entreprenörer. Du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. God social förmåga är viktigt då tjänsten innebär mycket kontakt med såväl serviceanvändare, uppdragsgivare och kollegor.? Du är en självgående problemlösare som tar egna initiativ och gillar att jobba med frihet under ansvar. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo.

Vi erbjuder• Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service och i detta arbete är du vår viktigaste resurs.
• Tillsammans med vår kund arbetar vi aktivt för att höja kompetensen och möjliggöra karriärsutveckling för medarbetarna i detta uppdrag.
• Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information? 
Urval och intervjuer hanteras löpande, så vänta inte med din ansökan. 

Har du några frågor om tjänsten välkommen att kontakta rekryterande chefer; 

Sitechef Magnus Linder på telefon?010-5597647 eller Driftchef Erik Sandström 010-5597639 

Välkommen med din ansökan och vi ser fram emot att höra från dig! 


Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök nu

Lokalvårdsjobb på Coor - lokalvård

Kontorsstädare
Läs mer Nov 13
Som lokalvårdare på Coor gör du en stor skillnad för våra kunder varje dag.
I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkor

Som lokalvårdare på Coor gör du en stor skillnad för våra kunder varje dag. I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkor

Vi söker lokalvårdare för olika typer av anställningar, såsom allmänna visstidsanställningar på heltid och deltid samt timanställningar där du arbetar extra vid behov. Vill du jobba på lokalvårdens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Då ska du söka dig till oss på Coor! Vi behöver nu stärka upp vår lokalvårdsleverans med fler timanställda kollegor till Umeå. Är du vår nästa servicestjärna?

Om rollen 
Som lokalvårdare kommer du, tillsammans med kollegor och driftledare, att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården hos uppdragsgivaren.?Du kommer att på ett effektivt och tekniskt korrekt sätt, med hög kvalitet, utföra olika former av lokalvård hos våra olika uppdragsgivare i Umeå. 

Exempel på dagliga arbetsuppgifter: 


• Städning av kontor och personalutrymmen 
• Bygg/flytt och storstädning 
• Golvvård
• Städning av hygienutrymmen, omklädningsrum och övriga personalytor
• Trappstädning
• Fönsterputs

Vi söker lokalvårdare för sommaren men god chans till förlängning. Du kommer att vara placerad i Umeå och schemaläggas främst på vardagar och dagtid men även kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Vår kandidat
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lokalvård eller likvärdig erfarenhet från andra serviceyrken. Har du städutbildning som PRYL, SRY eller motsvarande är det meriterande. Då arbetat kan utföras på olika adresser är B- körkort ett krav, har du dessutom tillgång till egen bil som kan nyttjas är det meriterande och ersättning utgår för detta. För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.                                                                                                   

Personliga egenskaper 
Som person är det av största vikt att du är morgonpigg, glad, lyhörd, har god samarbetsförmåga samt kan ta eget ansvar för att se var man behöver lägga fokus. Du är noggrann, social och serviceinriktad och bra på att skapa en trevlig stämning med både kunder och kollegor. Vidare uppskattar vi att du ansvarsfull och en lagspelare samt att du är van och trivs med ett högt tempo där du snabbt måste kunna växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera samt lösa de problem som uppstår. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med ständig förbättring och utveckling av vår leverans. 

Vi erbjuder 
Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Som ny hos oss på Coor?kommer du självklart att få en introduktion till ditt nya arbete då vi är måna om att du ska få en så bra start som möjligt. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Vi erbjuder t.ex.?vår utbildning ”Cleaning the Coor way” för dig som inte har en genomförd lokalvårdsutbildning sedan tidigare.? Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Ansökan och kontaktuppgifter
För mer information om rollen vänligen kontakta någon av våra rekryterande chefer; Karoline Sundqvist på mail karoline.sundqvist@coor.com 
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail utan tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.


Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök nu

Lokalvårdare till Coor

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Sep 15
Coor söker nu en lokalvårdare till vår verksamhet i Umeå. Som lokalvårdare på Coor gör du en skillnad för våra kunder varje dag. Hos oss blir du en del av en trygg arbetsplats med en bra gemenskap. Vi ser fram emot att ha dig med i vårt team och bidra med din kompetens och erfarenhet.

Om rollen

Som lokalvårdare hos oss kommer du sköta den dagliga städningen där bland annat maskinell rengöring och renrumsstäd förekommer.

Som en viktig del av vårt team får du chansen att blomstra i en trevlig arbetsmiljö. Tillsammans med oss bidrar du till att forma vår verksamhet och skapa det lilla extra för våra kunder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Du kommer att arbeta dagtid/eftermiddag, måndag till fredag. Arbetet är placerat i Umeå med omnejd.

Tjänsten är på deltid med ca 20–25 timmar/vecka. Det kan finnas möjlighet till mer tid.

Om dig

Till den här rollen ser vi att:

- Flytande svenska i tal och skrift eftersom det är ett krav i arbetet.

- Tidigare erfarenhet inom yrket såsom dagligt städ eller renrumsstäd är ett plus.

- Körkort är meriterande

Som person behöver du vara noggrann, ta eget ansvar och kunna prioritera i arbetet. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. Vi välkomnar och uppmuntrar idéer, initiativ och nya smarta sätt att bidra till det extra för våra kunder, både i det lilla och det stora.

Coor erbjuder dig

- En lön i enlighet med kollektivavtal.

- Du blir en del av ett team som har en öppen, social och trivsam kultur.

- Du får pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön.

- För dig som nyanställd får du en introduktion till det nya arbetet.

- Vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö.

- Coor är ett stort företag som expanderar, här finns möjligheter till utveckling inom verksamheten.

Övrig informtion och kontaktuppgifter

Vi hanterar de ansökningar som kommer in löpande. Vi tar inte emot CV via mejl. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande gruppchef Madeleine Höglander på mejl. Madeleine.hoglander@coor.com eller tel. 070-075 66 05.

Vi ser fram emot att höra från dig!


Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök nu

Sommarjobb på Coor - lokalvård Umeå

Kontorsstädare
Läs mer Apr 14
Som lokalvårdare på Coor gör du en stor skillnad för våra kunder varje dag.
I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkor

Som lokalvårdare på Coor gör du en stor skillnad för våra kunder varje dag. I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkor

Vi söker lokalvårdare för olika typer av anställningar, såsom allmänna visstidsanställningar på heltid och deltid samt timanställningar där du arbetar extra vid behov. Vill du jobba på lokalvårdens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Då ska du söka dig till oss på Coor! Vi behöver nu stärka upp vår lokalvårdsleverans med fler timanställda kollegor till Umeå. Är du vår nästa servicestjärna?

Om rollen 
Som lokalvårdare kommer du, tillsammans med kollegor och driftledare, att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården hos uppdragsgivaren.?Du kommer att på ett effektivt och tekniskt korrekt sätt, med hög kvalitet, utföra olika former av lokalvård hos våra olika uppdragsgivare i Umeå. 

Exempel på dagliga arbetsuppgifter: 


• Städning av kontor och personalutrymmen 
• Bygg/flytt och storstädning 
• Golvvård
• Städning av hygienutrymmen, omklädningsrum och övriga personalytor
• Trappstädning
• Fönsterputs

Vi söker lokalvårdare för sommaren men god chans till förlängning. Du kommer att vara placerad i Umeå och schemaläggas främst på vardagar och dagtid men även kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Vår kandidat
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lokalvård eller likvärdig erfarenhet från andra serviceyrken. Har du städutbildning som PRYL, SRY eller motsvarande är det meriterande. Då arbetat kan utföras på olika adresser är B- körkort ett krav, har du dessutom tillgång till egen bil som kan nyttjas är det meriterande och ersättning utgår för detta. För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.                                                                                                   

Personliga egenskaper 
Som person är det av största vikt att du är morgonpigg, glad, lyhörd, har god samarbetsförmåga samt kan ta eget ansvar för att se var man behöver lägga fokus. Du är noggrann, social och serviceinriktad och bra på att skapa en trevlig stämning med både kunder och kollegor. Vidare uppskattar vi att du ansvarsfull och en lagspelare samt att du är van och trivs med ett högt tempo där du snabbt måste kunna växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera samt lösa de problem som uppstår. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med ständig förbättring och utveckling av vår leverans. 

Vi erbjuder 
Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Som ny hos oss på Coor?kommer du självklart att få en introduktion till ditt nya arbete då vi är måna om att du ska få en så bra start som möjligt. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Vi erbjuder t.ex.?vår utbildning ”Cleaning the Coor way” för dig som inte har en genomförd lokalvårdsutbildning sedan tidigare.? Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Ansökan och kontaktuppgifter
För mer information om rollen vänligen kontakta någon av våra rekryterande chefer; Karoline Sundqvist på mail karoline.sundqvist@coor.com 
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail utan tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.


Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök nu

Lokalvårdare till Coor i Umeå

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Dec 28
Som lokalvårdare på Coor gör du en stor skillnad för våra kunder varje dag.
I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkor

Om rollen 
Som lokalvårdare hos oss på Coor kommer du, tillsammans med kollegor och driftledare, att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården hos uppdragsgivaren. Arbetet innebär att på ett effektivt och tekniskt korrekt sätt, med hög kvalitet, utföra olika former av lokalvård.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter: 


• Städning av kontor, hygienutrymmen och övriga personalytor
• Golvvård och fönsterputs
• Storstädning
• Hantering av städvagnar och material
• Städning i produktionsmiljö

Vi söker lokalvårdare för olika typer av anställningar, såsom visstidsanställningar på heltid eller deltid samt timanställningar där du arbetar extra vid behov. Du kommer att vara placerad i Umeå och schemaläggas främst på vardagar och dagtid men även kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Vår kandidat
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lokalvård eller likvärdig erfarenhet från andra serviceyrken. Har du städutbildning som PRYL, SRY eller motsvarande är det meriterande. Då arbetat kan utföras på olika adresser är B- körkort ett krav, har du dessutom tillgång till egen bil som kan nyttjas är det meriteranden och ersättning utgår för detta. För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.                                                                                                   

Personliga egenskaper 
Som person är det av största vikt att du är morgonpigg, glad, lyhörd, har god samarbetsförmåga samt kan ta eget ansvar för att se var man behöver lägga fokus. Du är noggrann, social och serviceinriktad och bra på att skapa en trevlig stämning med både kunder och kollegor. Vidare uppskattar vi att du ansvarsfull och en lagspelare samt att du är van och trivs med ett högt tempo där du snabbt måste kunna växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera samt lösa de problem som uppstår. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med ständig förbättring och utveckling av vår leverans. 

Vi erbjuder 
Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Som ny hos oss på Coor?kommer du självklart att få en introduktion till ditt nya arbete då vi är måna om att du ska få en så bra start som möjligt. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Vi erbjuder t.ex.?vår egen utbildning ”Cleaning the Coor way” för dig som inte har en genomförd lokalvårdsutbildning sedan tidigare.? Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Ansökan och kontaktuppgifter
För mer information om rollen vänligen kontakta någon av våra rekryterande chefer; Karoline Sundqvist eller Nancy Norrgård på mail karoline.sundqvist@coor.com eller nancy.norrgard@coor.com
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail utan tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida.

Vi ser fram emot din ansökan! 


Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök nu

Driftchef till Coors lokalvård i Umeå

Städchef
Läs mer Apr 7
Vill du jobba på FM-branschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Är du en engagerad ledare som vill vara med och skapa en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans strävar efter att leverera service i stjärnklass? Då ska du söka tjänsten som driftchef till Coors lokalvård!

Vi söker nu en engagerad ledare till vår lokalvårdsverksamhet i Umeå, som kan utveckla våra leveranser och säkerställa att vi gör det med kvalitet. Vi har en prestigelös och utvecklingsinriktad kultur där man som ledare har ett stort eget ansvar. Det finns kunniga kollegor och chefer som ställer upp och hjälper varandra att nå framgång. 

Om rollen
Vi söker dig som på ett affärsmässigt, serviceinriktat och kvalitetsmedvetet sätt vill leda, driva och utveckla vår lokalvårdsleverans i Umeå. Rollen innebär ett helhetsansvar för personal, leverans, kund och ekonomi. Detta är en nyckelroll med stor möjlighet till påverkan då du sitter med i regionens ledningsgrupp. 

Leveransen består idag av ett flertal olika privata kunder inom olika branscher och du kommer att arbeta med att både utöka och optimera verksamheten, vilket innebär att merförsäljning blir en del av ditt ansvar och dagliga arbete.

I dina arbetsuppgifter ingår huvudsakligen:


• Personalansvar och utveckling av medarbetare
• Leda och koordinera verksamhetens löpande arbete tillsammans med övriga driftchefer
• Kundansvar med löpande dialog inom ramen för leveransen 
• Kvalitetskontroller och uppföljning hos kund
• Nyförsäljning och merförsäljning 
• Förbättrings- och utvecklingsarbete, både internt och mot kund
• Koordinering, styrning och samarbete med andra grupper inom Coor såväl som med underleverantörer 
• Upprätta mål samt löpande följa upp dessa 
• Budget, prognos och bokslutsarbete
• Aktivt delta i regionens ledningsgrupp

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på sex månader med placering i Umeå.

Din bakgrund
Du har erfarenhet av en motsvarande befattning i en serviceorienterad och personalintensiv organisation där personal, leverans, kund och ekonomi ingått i ditt ansvarsområde. Erfarenhet av ledarskap och goda ekonomikunskaper är således ett krav medan ledarskap inom lokalvård är meriterande likväl som SRY, PRYL eller likvärdig utbildning. Vidare är du en van datoranvändare, har B-körkort samt goda kunskaper i både svenska och engelska. 

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen är du en tydlig, prestigelös och trygg ledare med ett starkt engagemang. Du har ett brinnande intresse för människor och har lätt att få med dig andra genom att vara positiv, uppmuntrande och inspirerande. Vidare är du strukturerad, affärsmässig och bra på att skapa och utveckla relationer såväl internt som externt. Du är utvecklingsorienterad och har ett lösningsorienerat förhållningssätt med en god förmåga att anpassa arbetssätt när förutsättningar förändras. Du har en naturlig fallenhet för service och kan arbeta både självständigt och i grupp. Som ledare på Coor förväntas du ta ett stort eget ansvar och du får därmed också stor frihet att planera din egen tid. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats och som driftchef på Coor kommer du att ingå i ett professionellt och kunnigt team. Kulturen kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.?Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta regionchef Linda Wallin på 070-687 01 75. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. 

Vi ser fram emot att höra från dig!


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämna till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök nu

VVS Tekniker till Coor i Umeå

Drifttekniker, värmeverk
Läs mer Feb 18
Coor expanderar och söker Coorlegor – vill du vara med i vårt team? 

Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett ledande företag som erbjuder mycket goda utvecklingsmöjligheter och arbetsmiljö? 

 Drivs du dessutom av att utvecklas i din yrkesroll och tanken på att få göra ett riktigt bra jobb?  

Coor i Umeå växlar upp och söker nu en positiv och nyfiken person som vill ha ett varierande arbete som VVS tekniker.  

Låter det som helt rätt utmaning för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan! 

Hur ser en arbetsdag ut som VVS-tekniker hos Coor? 

Som VVS tekniker kommer du i första hand att arbeta med rondering, tillsyn, skötsel samt vara behjälplig vid driftstörningar. Du kommer att ha fokus på VVS-Arbeten, men eftersom vi är en relativt liten grupp hjälps vi mycket åt och du kommer därmed även att ha andra arbetsuppgifter inom fastighetsteknik och fastighetsskötsel. 

Beredskap kan förekomma. 

Du kommer till exempel att: 


• avhjälpa kundens problem vid t ex driftstörningar. 
• arbeta med rondering, tillsyn och skötsel, 
• jobba med felavhjälpande underhåll, såsom byte av ventiler, pumpar, spjällmotorer, givare, lagerbyten och andra kritiska komponenter 
• utföra planerade underhållsarbeten 
• utföra akuta reparationer/åtgärder 
• installera ny utrustning 
• arbeta både självständigt och i team med att säkerställa VS-systemens funktion 
• utföra uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet 

Vem är du? 

Som tekniker hos Coor är det viktigt att man är en social och utåtriktad person med känsla för såväl kvalitet som relationer. En stor portion energi och tålamod kommer att ta dig långt, samtidigt som det är viktigt att du är noggrann.  

För att trivas och göra ett bra jobb som hos oss ska du vara uppdaterad vad gäller ny teknik och utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar kunna installera/reparera/underhålla olika typer av VVS-system.  

Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från fastighetsunderhåll. Du har en gymnasieutbildning inom VVS eller motsvarande. Styr och regler kunskaper är en förutsättning. 

Du är van vid att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter och som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad. 

Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. 

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.? 

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontaktuppgifter och övrig information? 
Urval och intervjuer hanteras löpande, så vänta inte med din ansökan. 

Har du några frågor om tjänsten välkommen att kontakta rekryterande chefer; 

Sitechef Magnus Linder på telefon?010-5597647 eller Driftchef Erik Sandström 010-5597639 

Välkommen med din ansökan och vi ser fram emot att höra från dig! 


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök nu

Elektriker till Coor i Umeå

Distributionselektriker
Läs mer Feb 18
Coor expanderar och söker Coorlegor – vill du vara med i vårt team? 

Är du en serviceinriktad elektriker med bred kompetens inom fastighetsdrift som söker varierande arbetsuppgifter? Då är tjänsterna hos oss på Coor i Umeå något för dig! 

Om tjänsterna 

Som elektriker hos oss kommer du tillsammans med kollegorna att arbeta med den dagliga driften av våra fastighetstjänster till våra kunder i Umeå. 

Arbetsuppgifterna innefattar allt från att planera samt utföra skötsel, reparationer, montage och installationer inom både fastighets-, kontors- och industrimiljö. Du kommer att ha fokus på elarbeten, men eftersom vi är en relativt liten grupp hjälps vi mycket åt och du kommer därmed även att ha andra arbetsuppgifter inom fastighetsteknik och fastighetsskötsel. 

Ni kommer även att arbeta med 


• utföra olika uppdrag gentemot kund 
• förbättring och utveckling av vår leverans, både internt och mot kund 
• viss dokumentation, framförallt i ett ärendehanteringssystem 
• tillsyn och skötsel av fastigheterna samt utemiljön 
• primärt felavhjälpande underhåll (felsökning och avhjälpande) 

Våra kandidater 

Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund och arbetsgivare. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. 

Vidare uppskattar vi om du är nyfiken och positiv med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet men för att vara aktuell för tjänsten krävs också att du har: 

Gymnasial utbildning från El- och energiprogrammet alternativt motsvarande utbildning och erfarenhet som ger minst B-behörighet (begränsad behörighet).  

ECY-certifikat eller motsvarande. 

Flera års erfarenhet av arbete som elektriker 

Goda teoretiska och praktiska kunskaper av tekniska installationer i fastigheter 

En god administrativ förmåga samt datakunskaper 

God svenska och engelska i tal och skrift 

B-körkort 

Tjänsterna är på heltid, tillsvidare och beredskap kan ingå. 

Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en säker och trivsam arbetsplats.  

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. 

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

Har du några frågor om tjänsten välkommen att kontakta rekryterande chefer för uppdraget. 

Sitechef Magnus Linder på telefon?010-5597647 eller Driftchef Erik Sandström 010-5597639 

Urval och intervjuer genomförs löpande, så vänta inte med din ansökan. 

Vi ser fram emot din ansökan! 


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök nu

Fastighetstekniker, bygg till Coor i Umeå

Drifttekniker, värmeverk
Läs mer Feb 18
Coor expanderar och söker Coorlegor – vill du vara med i vårt team? 

Som fastighetstekniker kommer du att arbeta med den dagliga driften inom fastighetsunderhåll hos våra kunder i Umeå med omnejd. Du kommer att arbeta ute hos kunder och blir därmed Coors ansikte utåt. Det är viktigt att du trivs med att jobba nära kunder och kollegor samt drivs av utvecklings- och förbättringsarbete.? 

Om rollen 
Du kommer att arbeta med en rad olika åtaganden inom ramen för Coors avtal med kund såsom: 


• tillsyn och skötsel av fastigheter 
• felavhjälpande underhåll 


• delta i projekt och andra uppdrag utöver befintliga avtal med kunder 
• att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kunder  

Som fastighetstekniker hos oss har du ett stort eget ansvar och erbjuds möjlighet till en god kompetensutveckling samt ingår i ett team med tekniskt kompetenta kollegor.  

Tjänsten är tillsvidare.  Beredskap kan förekomma. 

Vem är du? 
Som en viktig del i vår arbetsgrupp söker vi dig med hög service- och teamkänsla. Vi ser också att du är ordningsam, har lätt för att samarbeta och har mycket god förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt. Du är självgående och en problemlösare. Du tar egna initiativ och gillar att jobba med frihet under ansvar samtidigt som du fungerar väl i team där många kompetenser samverkar. God social förmåga är viktigt då tjänsten innebär mycket kontakt med såväl serviceanvändare, uppdragsgivare som kollegor.? 

Vidare söker vi dig med gymnasiekompetens, B-körkort samt minst 5 års erfarenhet och kunskap ifrån liknande arbetsuppgifter.  

Erfarenhet inom bygg/måleri eller fastighetsskötsel/teknik är meriterande. 

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.? 

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontaktuppgifter och övrig information? 
Urval och intervjuer hanteras löpande, så vänta inte med din ansökan. 

Har du några frågor om tjänsten välkommen att kontakta rekryterande chefer; 

Sitechef Magnus Linder på telefon?010-5597647 eller Driftchef Erik Sandström 010-5597639 

Välkommen med din ansökan och vi ser fram emot att höra från dig! 


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök nu

Timanställd lokalvårdare till Coor i Umeå

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Dec 8
Vill du jobba på FM-branschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Då ska du söka dig till oss på Coor! Vi behöver nu stärka upp vår lokalvårdsverksamhet i Umeå med timanställda som kan hoppa in vid behov. 

Om rollen
Som timanställd lokalvårdare kommer du, tillsammans med kollegor och driftledare, att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården hos uppdragsgivaren. Arbetet innebär att på ett effektivt och tekniskt korrekt sätt, med hög kvalitet, utföra olika former av lokalvård.

Tjänsten är en timanställning vid behov där du kommer att arbeta schemalagt på vardagar, men även kvälls- och helgarbete kan förekomma. 

Exempel på lokalvård kan vara:


• Butikstädning
• Städning i produktionsmiljö
• Städning av hygienutrymmen, omklädningsrum och övriga personalytor
• Städning av kontor
• Trappstädning
• Byggstäd/storstäd
• Golvvård och fönsterputs

Vår kandidat
Vi söker dig som har minst ett års tidigare erfarenhet av arbete som lokalvårdare och det är meriterande om du även har erfarenhet av golvvård och fönsterputsning. För att effektivt kunna ta dig till de platser som du kommer att städa på så måste du ha B-körkort och det är en fördel om du har tillgång till egen bil där du självklart får ersättning för att använda den i arbetet.

För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.

Som person är det av största vikt att du är morgonpigg, lyhörd och kan ta eget ansvar för att se var man behöver lägga fokus. Du är noggrann, social och serviceinriktad och bra på att skapa en trevlig stämning med både kunder och kollegor. Vidare uppskattar vi att du är ansvarsfull och positiv samt att du är van och trivs med ett högt tempo där du snabbt måste kunna växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera samt lösa de problem som uppstår. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med ständig förbättring och utveckling av vår leverans. 

Vi erbjuder
Tjänsten är en timanställning vid behov med placering i Umeå. Vi erbjuder timlön enligt kollektivavtal. Som ny hos oss på Coor kommer du självklart att få en introduktion till ditt nya arbete då vi är måna om att du ska få en så bra start som möjligt.

Ansökan och kontaktuppgifter
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida. 

För mer information om rollen vänligen kontakta våra driftchefer på telefon 090- 18 70 60

Vi ser fram emot att höra från dig!


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök nu

Erfaren lokalvårdare till Coor i Umeå

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Dec 8
Vill du jobba på FM-branschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Då är Coor företaget du ska söka dig till! Vi söker nu fler kollegor till vår lokalvårdsleverans i Umeå. Är du vår nya stjärna? 

Våra medarbetare är stolta över sitt arbete och känner att det bidrar till ett bättre samhälle. Hos oss på Coor har du en unik möjlighet att vara med att skapa den arbetsplats du själv drömmer om att jobba på!

Om rollen
I rollen som lokalvårdare kommer du, tillsammans med kollegor och driftledare, att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården hos uppdragsgivaren. Det innebär att utföra sitt arbete på ett effektivt och tekniskt korrekt sätt med hög kvalitet.

Exempel på arbetsuppgifter: 


• Hantering av städvagnar och material
• Städning i produktionsmiljö
• Städning av hygienutrymmen, omklädningsrum och övriga personalytor
• Städning av kontor
• Trappstädning
• Byggstäd/Storstäd
• Golvvård och fönsterputs

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på 6 månader. Du kommer att vara placerad i Umeå och schemaläggas främst på vardagar och dagtid men även kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Vår kandidat
Vi söker dig som har minst tre års tidigare erfarenhet av arbete som lokalvårdare där erfarenhet av golvvård och fönsterputsning är meriterande. Du behöver också ha B-körkort för att effektivt ta dig mellan de platser som du städar på samt tillgång till egen bil (som du givetvis får ersättning för att använda).

För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.

Som person är det av största vikt att du är morgonpigg, lyhörd och kan ta eget ansvar för att se var man behöver lägga fokus. Du är noggrann, social och serviceinriktad och bra på att skapa en trevlig stämning med både kunder och kollegor. Vidare uppskattar vi att du ansvarsfull och positiv samt att du är van och trivs med ett högt tempo där du snabbt måste kunna växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera samt lösa de problem som uppstår. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med ständig förbättring och utveckling av vår leverans. 

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal med försäkringar, utbildningar samt andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Ansökan och kontaktuppgifter
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS: vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du i annonsen på vår hemsida.

För mer information om rollen vänligen kontakta vår driftchefer i Umeå på detta nummer 090-18 70 60.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök nu

Lokalvårdare heltid till Coor i Umeå

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jun 11
Vill du jobba på FM-branschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Då är Coor företaget du ska söka dig till! Vi söker nu en kollega till vår nya lokalvårdsleverans i Umeå där vi kommer leverera lokalvård av hög kvalitet.  

Våra medarbetare är stolta över sitt arbete och känner att det bidrar till ett bättre samhälle. Hos oss på Coor har du även en unik möjlighet att vara med att skapa den arbetsplats du själv drömmer om att jobba på!

Arbetsuppgifter
Som servicemedarbetare inom lokalvård kommer du, tillsammans med kollegor och driftledare, att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården hos uppdragsgivaren.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:


• städning av terminaler och lagerytor
• städning i produktionsmiljö
• städning av kontor, hygienutrymmen och övriga personalytor
• hantering av städvagnar och material
• golvvård
• storstädning

Vi söker en heltidsanställd lokalvårdare som kommer att arbeta schemalagt, framförallt på kontorstid. Vårt nya kontrakt startar 1 juli då du måste vara tillgänglig.

Vår kandidat
Vi söker dig som har minst ett års tidigare erfarenhet av arbete som lokalvårdare. Har du dessutom även erfarenhet av arbete med skurmaskin är det meriterande.

För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.

B-körkort är inte ett krav men du måste själv kunna ta dig till arbetsplatsen som ligger på Öst Teg.

I ditt dagliga arbete kommer du att möta både kundens personal och dina kollegor, varför det är viktigt att du är ödmjuk, trygg i dig själv och gillar att möta människor. Du är positiv och har en stark drivkraft av att leverera god service till våra kunder genom att möta deras krav och förväntningar. Andra viktiga egenskaper är att du är noggrann, ansvarstagande och anpassningsbar. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ständigt arbeta med förbättring och utveckling av vår leverans. 

Vi erbjuder
Tjänsten är en provanställning på heltid på 6 månader med mål om en tillsvidareanställning. Vi erbjuder vår egen utbildning ”Cleaning the Coor way” för dig som inte har en genomförd lokalvårdsutbildning sedan tidigare.

Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal, de modernaste redskapen och löpande utbildning så att du arbetar på ett ergonomiskt sätt. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats.

Ansökan och kontaktuppgifter
Vår rekryterande chef hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan! Vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du i annonsen på vår hemsida. Just nu har vi hög arbetsbelastning och om du har frågor kan du maila dessa till karoline.sundqvist@coor.com så svarar hon så fort hon har möjlighet.

För att bli aktuell för tjänsten behöver du kunna lämna in ett utdrag från belastningsregistret. Det måste lämnas in i ett oöppnat kuvert till Coor och får inte var äldre än 1 år.

Vi ser fram emot att höra från dig!


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök nu

Lokalvårdare till Coor, Umeå

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Apr 16
Vill du jobba på FM-branschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Då är Coor företaget du ska söka dig till. Vi söker nu flera kollegor inom lokalvård till Umeå. 

Om rollen
Arbetet innebär att på ett effektivt och tekniskt korrekt sätt med hög kvalitet utföra olika former av lokalvård.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:


• Butikstädning
• Städning i produktionsmiljö
• Städning av hygienutrymmen, omklädningsrum och övriga personalytor
• Städning av kontor
• Trappstädning
• Byggstäd/storstäd

Tjänsterna är på heltid och är förlagda vardagar, men även arbete på kvällar kan bli aktuellt.

Vår kandidat
Vi letar efter dig som har tidigare erfarenhet från arbete med lokalvård samt erfarenhet av golvvård och fönsterputsning.
Ditt första språk behöver inte vara svenska men du bör kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Du måste ha B-körkort och vi förser dig med en bil så att du kan ta dig till de olika kunderna. 

Som person är det av största vikt att du är morgonpigg, lyhörd, kan ta eget ansvar och se vart man behöver lägga fokus.  Vi söker dig som är noggrann, social och serviceinriktad. Vidare uppskattar vi att du är en ansvarsfull och positiv person med initiativförmåga som skapar trevlig atmosfär bland både med kunder och kollegor. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ständigt arbeta med förbättring och utveckling av vår leverans. 

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi tillämpar vi provanställning och ett krav för att anställningen ska förlängas är att du inom sex månader efter anställningsstart har ett godkänt certifikat från vår egen utbildning ”Cleaning the Coor way” som vi tillhandahåller för dig som inte har en genomförd lokalvårdsutbildning sedan tidigare. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal, de modernaste redskapen och löpande utbildning så att du arbetar på ett ergonomiskt sätt. 

Ansökan och kontaktuppgifter
Våra rekryterande chefer hanterar löpande de ansökningar som kommer in, och urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan! Just nu har vi hög arbetsbelastning och om du har frågor kan du maila dessa till maria.stark@coor.com så svarar hon så fort hon har möjlighet.

Vi ser fram emot att få träffa just dej!


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök nu

Sommarjobba som lokalvårdare hos Coor i Umeå

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Apr 16
Vi behöver bli fler serviceinriktade lokalvårdare som känner stolthet i sitt arbete. Är du den stjärna vi söker?

Om rollen
Som lokalvårdare kommer du att arbeta ute hos våra kunder i Umeå. Du träffar mycket människor varje dag och uppskattar kontakten du har med dem.
Arbetet innebär att på ett effektivt och rätt tekniskt sätt med hög kvalitet utföra olika former av lokalvård.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:


• Butikstädning
• Städning i produktionsmiljö
• Städning av hygienutrymmen, omklädningsrum och övriga personalytor
• Städning av kontor
• Trappstädning
• Byggstäd/storstäd

Vi söker nu timanställda lokalvårdare inför vår semesterperiod. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vår kandidat
Vi söker dig som är noggrann, social och serviceinriktad. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från arbete med lokalvård. Vidare uppskattar vi att du är en ansvarsfull positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både med kunder och kollegor. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ständigt arbeta med förbättring och utveckling av vår leverans. 

Din bakgrund
Som person är det av största vikt att du är morgonpigg, lyhörd och kan ta eget ansvar och se vart man behöver lägga fokus. Du är van att hantera olika arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo.
Ditt första språk behöver inte vara svenska men du bör kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift samt kunna läsa och förstå skriftliga instruktioner. B körkort är ett krav liksom egen bil för att kunna ta dig till kunderna. Självklart får du ersättning för kostnaderna enligt gällande milersättning.

Ett plus om du även har erfarenhet av golvvård och fönsterputsning.

Om du känner att du stämmer överens med våra förväntningar, tveka inte att skicka ansökan redan idag, hos oss blir du lika behövd som uppskattad.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder timlön enligt kollektivavtal, de modernaste redskapen och löpande utbildning så att du arbetar på ett ergonomiskt sätt. 

Ansökan

Våra rekryterande chefer hanterar löpande de ansökningar som kommer in, och urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan! Just nu har vi hög arbetsbelastning och om du har frågor kan du maila dessa till maria.stark@coor.com så svarar hon så fort hon har möjlighet.

Vi ser fram emot att få träffa just dej!


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök nu

Timanställd lokalvårdare till Coor, Umeå

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Dec 3
Vill du jobba på FM-branschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Då är Coor företaget du ska söka dig till. Vi söker nu timanställd lokalvårdare till Umeå.

Om rollen
Arbetet innebär att på ett effektivt och tekniskt korrekt sätt med hög kvalitet utföra olika former av lokalvård.
Exempel på lokalvård kan vara:


• Städning i produktionsmiljö
• Städning av hygienutrymmen, omklädningsrum och övriga personalytor
• Städning av kontor
• Trappstädning
• Byggstäd/storstäd

Tjänsten är en timanställning där man schemaläggs vid behov, kvällar och helger kan förekomma. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vår kandidat
Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från arbete med lokalvård och meriterande om du även har erfarenhet av golvvård och fönsterputsning.
Ditt första språk behöver inte vara svenska men du bör kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Som person är det av största vikt att du är morgonpigg, lyhörd och kan ta eget ansvar och se vart man behöver lägga fokus.  Vi söker dig som är noggrann, social och serviceinriktad. Vidare uppskattar vi att du är en ansvarsfull och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både med kunder och kollegor. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ständigt arbeta med förbättring och utveckling av vår leverans.
B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Du kommer att få en introduktion till ditt nya arbete och bli en del av ett positivt team. Vi erbjuder timlön enligt kollektivavtal, de modernaste redskapen och löpande utbildning så att du arbetar på ett ergonomiskt sätt. 

Ansökan och kontaktuppgifter
Ansökan skickas med bifogad CV och personligt brev. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande.
För mer information vänligen kontakta driftchef Therese Ström, 070-327 20 17.


Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök nu