Recruit Partner Nordic AB jobb i Umeå

Hitta lediga jobb hos Recruit Partner Nordic AB i Umeå. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Umeå.

Säljare till Polfärskt Bröd i Umeå

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Mar 11
Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.

Relationsskapande Säljare

Nu söker vi en Säljare med som drivs av frihet och ansvar. En tjänst där du får jobba med att bygga relationer, utveckla kunder och där du själv kan påverka dina förtjänstmöjligheter. Vill du jobba med starka varumärken och kvalitetsprodukter i ett företag som satsar stort framöver? Då kan detta var en tjänst för dig!

Om tjänsten

Som säljare hos oss tar du ansvar för att vi levererar rätt bröd, i rätt mängd, på rätt plats, i rätt tid, till de livsmedelsbutiker du har ansvar för. Du är serviceinriktad och målfokuserad samt bygger relationer med våra kunder. Du skapar förtroende och hjälper våra kunder att driva sin lönsamhet och sälja produkter ur sin butik. Du presenterar nyheter, ger förslag på lämpligt sortiment samt ansvarar för aktiviteter och kampanjer i butik.

Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som är social och utåtriktad samtidigt som du är resultatorienterad med ambition att lyckas. I din vardag kommer du möta många människor ute i livsmedelsbutikerna. Att skapa kontakt och bygga relationer är något du trivs med. Det är meriterande om du har jobbat med försäljning och/eller i livsmedelsbutik tidigare. Då detta är en roll där du kör en av våra brödbilar krävs B-körkort.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett spännande jobb med stort ansvar i ett företag som utvecklas och satsar! Hos oss får du möjlighet att påverka, driva och göra skillnad. Dessutom kommer du in i ett sammanhang med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som har roligt tillsammans!

Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast fredag 29 mars 2024. Vid eventuella frågor kontakta företagare Jonas Reyes Forsberg tel. 070-300 15 90 eller jonas.forsberg@polfarskt.se.

Om oss

Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 3 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd så som Polarbröd, Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service.

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination.

Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på www.polfarskt.se (http://www.polfarskt.se/).

Ansök nu

Hussäljare, Agent, LB-Hus Umeå

Fastighetsmäklare
Läs mer Sep 5
LB-Hus är en av landets ledande leverantörer av nyckelfärdiga småhus på totalentreprenad. Företaget ingår i Svensk Husproduktion AB och har fabrik och huvudkontor i Bromölla. LB-Hus sysselsätter ca 160 medarbetare och verkar inom affärsområdena: Styckehus och B2B. Koncernbolaget, Svensk Husproduktion AB, är idag Sveriges största styckehuskoncern, med en omsättning på ca 2 mdkr. Läs mer om oss på www.svenskhusproduktion.se och www.lbhus.se



Vill du jobba med försäljning där kunden står inför sin livs affär? Vill du vara med och förverkliga husdrömmar? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Om rollen

Vi söker nu en ny Agent till vårt distrikt Umeå! Detta är ett perfekt tillfälle för dig som vill arbeta i eget företag med att förverkliga husdrömmar. Som säljagent för LB-Hus har du ett stimulerande och skapande arbete där kontakten och kommunikationen mellan säljare och kund är a och o. Vi på LB-Hus sätter kunden i centrum och din roll som säljare blir därför att vägleda och inspirera våra kunder hela vägen hem.

I ditt uppdrag ingår att bearbeta din lokala marknad för att skapa en bred kännedom om LB-Hus inom ditt distrikt. Vi ser gärna att du utgår från Umeå, så bra bostadsort för rollen är därmed i eller omkring den staden. Förutom att uppsöka nya kunder, skapar du nya möjligheter till försäljning av LB-Hus, exempelvis genom samarbete med markägare och fastighetsmäklare. Du jobbar proaktivt och skapar aktiviteter genom medverkan på event, husvisningar och bomässor. I rollen agerar du även projektledare och följer kunden i processen fram till dess att en byggledare från oss tar över.



Om rollen

Uppdraget avser agenturavtal, vilket förutsätter att du antingen har, eller är beredd att starta, eget företag. Vi erbjuder förmånliga förutsättningar och ekonomiskt stöd för din etablering. Till ditt förfogande har du ett brett sortiment med ett av marknadens starkaste erbjudande inom segmentet för prisvärda kvalitetshus som ger kunden ”mest hus för pengarna”. Vi ger dig bästa förutsättningar för att lyckas, genom ett coachande ledarskap, central support och relevant säljdistrikt.



Vi söker

Som hussäljare utgör du vår frontlinje mot konsumentmarknaden och är såväl kundens första, som avgörande kontakt, vid köp av ett LB-Hus. Vi söker dig med erfarenhet av kvalificerad försäljning. Det är starkt meriterande om du tidigare jobbat med småhus och byggbranschen. Utöver det kan du med fördel ha arbetat som säljare inom kvalificerad försäljning eller drivit någon form av egen verksamhet som entreprenör. Som person har du stort engagemang, sinne för goda affärer och sätter kunden främst. För att lyckas i rollen krävs att du är bekväm med att hålla många bollar i luften samtidigt.



Ansökan

Låter detta som din nästa utmaning? Då är du varmt välkommen med en ansökan innehållande CV och personligt brev via annonsen på recruitpartner.se snarast då vi gör ett löpande urval, dock senast 15 oktober 2023, då vi gör ett löpande urval. Vid eventuella frågor kontakta vår rekryterare Martina Nordberg på martina.nordberg@recruitpartner.se eller tel. 073-624 77 24 .

Ansök nu

Extrajobb helger och sommar, säljare och lager

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Aug 29
Om oss

Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter över 3,0 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd så som Polarbröd, Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service.

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination.

Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på www.polfarskt.se.





Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.



Helgpersonal och sommarjobbare till Polfärskt Bröd i Umeå

Pluggar du på universitet och söker ett extrajobb på helger och under sommaren? Tycker du om att bygga relationer och motiveras du av frihet och ansvar? Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta var en tjänst för dig!



Om tjänsten

Som helg- och sommarjobbare hos oss är du en viktig länk i Polfärskts leveranskedja, där vi ansvarar för att rätt bröd, i rätt mängd, kommer i rätt tid, till livsmedelsbutiker i Umeå med omnejd. Du är serviceinriktad och förvaltar relationer med våra kunder.



Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som är ansvarstagande och gillar att jobba med frihet under ansvar. Som person är du noggrann, serviceinriktad och gillar att ge det lilla extra. Det är meriterande om du har jobbat i livsmedelsbutik tidigare. Tjänsten kräver B-körkort.



Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett jobb där du blir en viktig del i en växande organisation som utvecklas och satsar! Hos oss får du jobba med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som brinner för det de gör!



Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan snarast då vi gör ett löpande urval dock senast 22:a september 2023. Vid eventuella frågor kontakta Jonas Reyes Forsberg på jonas.forsberg@polfarsktbrod.se eller 070-300 15 90.

Ansök nu

Säljare till Polfärskt Bröd i Umeå

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Apr 26
Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd så som Polarbröd, Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service.

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination.

Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på www.polfarskt.se.



Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.



Engagerad Stödsäljare

Nu söker vi en Stödsäljare som drivs av frihet och ansvar. En tjänst där du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och där din insats är avgörande för att vi ska lyckas tillsammans. Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta vara en tjänst för dig!



Om tjänsten

Som stödsäljare hos oss ansvarar du för att våra distribuerande säljare har bästa möjliga förutsättningar för att kunna leverera rätt bröd, i rätt mängd, på rätt plats, i rätt tid, till de livsmedelsbutiker de har ansvar för. Tjänsten innefattar säljförberedande arbete på lager, distribution, samt varuplock och säljarbete i butik. Ditt fokus ligger på att arbeta tillsammans för lagets bästa.



Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som är social och utåtriktad samtidigt som du är ansvarstagande och serviceinriktad. Att skapa kontakt och bygga relationer är något du trivs med. Du drivs av att skapa resultat, utmanas och nå nya mål. Du tycker det är roligt att kunna hjälpa andra och motiveras av att andra är beroende av din prestation.

Det är meriterande om du har jobbat med försäljning och/eller i livsmedelsbutik tidigare. Då detta är en roll där du kör en av våra brödbilar krävs B-körkort. Vana att köra truck och truckkort är ett plus.



Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett spännande jobb med stort ansvar i ett sammanhang som utvecklas och satsar! Hos oss får du möjlighet att påverka, driva och göra skillnad. Dessutom kommer du in i ett sammanhang med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som har roligt tillsammans!



Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 5 maj 2023. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Martina Nordberg på tel. 073-624 77 24 eller martina.nordberg@recruitpartner.se.

Ansök nu

Säljare till Polfärskt Bröd i Umeå

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Apr 26
Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd så som Polarbröd, Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service.

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination.

Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på www.polfarskt.se.



Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.



Engagerad Stödsäljare

Nu söker vi en Stödsäljare som drivs av frihet och ansvar. En tjänst där du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och där din insats är avgörande för att vi ska lyckas tillsammans. Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta vara en tjänst för dig!



Om tjänsten

Som stödsäljare hos oss ansvarar du för att våra distribuerande säljare har bästa möjliga förutsättningar för att kunna leverera rätt bröd, i rätt mängd, på rätt plats, i rätt tid, till de livsmedelsbutiker de har ansvar för. Tjänsten innefattar säljförberedande arbete på lager, distribution, samt varuplock och säljarbete i butik. Ditt fokus ligger på att arbeta tillsammans för lagets bästa.



Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som är social och utåtriktad samtidigt som du är ansvarstagande och serviceinriktad. Att skapa kontakt och bygga relationer är något du trivs med. Du drivs av att skapa resultat, utmanas och nå nya mål. Du tycker det är roligt att kunna hjälpa andra och motiveras av att andra är beroende av din prestation.

Det är meriterande om du har jobbat med försäljning och/eller i livsmedelsbutik tidigare. Då detta är en roll där du kör en av våra brödbilar krävs B-körkort. Vana att köra truck och truckkort är ett plus.



Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett spännande jobb med stort ansvar i ett sammanhang som utvecklas och satsar! Hos oss får du möjlighet att påverka, driva och göra skillnad. Dessutom kommer du in i ett sammanhang med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som har roligt tillsammans!



Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 5 maj 2023. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Martina Nordberg på tel. 073-624 77 24 eller martina.nordberg@recruitpartner.se.

Ansök nu

Säljare till Polfärskt Bröd i Umeå

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Apr 26
Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd så som Polarbröd, Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service.

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination.

Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på www.polfarskt.se.



Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.



Engagerad Stödsäljare

Nu söker vi en Stödsäljare som drivs av frihet och ansvar. En tjänst där du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och där din insats är avgörande för att vi ska lyckas tillsammans. Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta vara en tjänst för dig!



Om tjänsten

Som stödsäljare hos oss ansvarar du för att våra distribuerande säljare har bästa möjliga förutsättningar för att kunna leverera rätt bröd, i rätt mängd, på rätt plats, i rätt tid, till de livsmedelsbutiker de har ansvar för. Tjänsten innefattar säljförberedande arbete på lager, distribution, samt varuplock och säljarbete i butik. Ditt fokus ligger på att arbeta tillsammans för lagets bästa.



Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som är social och utåtriktad samtidigt som du är ansvarstagande och serviceinriktad. Att skapa kontakt och bygga relationer är något du trivs med. Du drivs av att skapa resultat, utmanas och nå nya mål. Du tycker det är roligt att kunna hjälpa andra och motiveras av att andra är beroende av din prestation.

Det är meriterande om du har jobbat med försäljning och/eller i livsmedelsbutik tidigare. Då detta är en roll där du kör en av våra brödbilar krävs B-körkort. Vana att köra truck och truckkort är ett plus.



Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett spännande jobb med stort ansvar i ett sammanhang som utvecklas och satsar! Hos oss får du möjlighet att påverka, driva och göra skillnad. Dessutom kommer du in i ett sammanhang med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som har roligt tillsammans!



Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 5 maj 2023. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Martina Nordberg på tel. 073-624 77 24 eller martina.nordberg@recruitpartner.se.

Ansök nu

Säljare, sommar och helg, till Polfärskt Umeå

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Apr 17
Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 3 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd så som Polarbröd, Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service.

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination.

Totalt har Polfärskt över 1100 anställda varav 600 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige.

Läs mer på www.polfarskt.se (http://www.polfarskt.se/).



Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation har gjort oss framgångsrika på marknaden.



Säljare, sommar och helg till Polfärskt Umeå

Driver du eget eller studerar du och söker ett extrajobb på helger och under sommaren? Tycker du om att bygga relationer och motiveras du av frihet och ansvar? Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta var en tjänst för dig!



Om tjänsten

Som sommarjobbare och helgpersonal hos oss är du en viktig länk i Polfärskts leveranskedja, där vi ansvarar för att rätt bröd, i rätt mängd, kommer i rätt tid, till livsmedelsbutiker i Umeå med omnejd. Du är serviceinriktad och förvaltar relationer med våra kunder. Körkort B krävs då detta är en rörlig roll där du kör lätt lastbil mellan butikerna.



Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som är ansvarstagande och gillar att jobba med frihet under ansvar. Som person är du noggrann, serviceinriktad och gillar att ge det lilla extra. Det är meriterande om du har jobbat i livsmedelsbutik tidigare.



Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett jobb där du blir en viktig del i en växande organisation som utvecklas och satsar! Hos oss får du jobba med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som brinner för det de gör!



Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan till senast fredag 5:e maj. Vid eventuella frågor kontakta ägare Jonas Reyes Forsberg på jonas.forsberg@polfarskt.se eller 010-450 69 69.

Ansök nu

Säljare till Polfärskt Bröd i Umeå

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Mar 30
Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd så som Polarbröd, Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service.

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination.

Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på www.polfarskt.se.



Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.



Engagerad Stödsäljare

Nu söker vi en Stödsäljare som drivs av frihet och ansvar. En tjänst där du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och där din insats är avgörande för att vi ska lyckas tillsammans. Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta vara en tjänst för dig!



Om tjänsten

Som stödsäljare hos oss ansvarar du för att våra distribuerande säljare har bästa möjliga förutsättningar för att kunna leverera rätt bröd, i rätt mängd, på rätt plats, i rätt tid, till de livsmedelsbutiker de har ansvar för. Tjänsten innefattar säljförberedande arbete på lager, distribution, samt varuplock och säljarbete i butik. Ditt fokus ligger på att arbeta tillsammans för lagets bästa.



Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som är social och utåtriktad samtidigt som du är ansvarstagande och serviceinriktad. Att skapa kontakt och bygga relationer är något du trivs med. Du drivs av att skapa resultat, utmanas och nå nya mål. Du tycker det är roligt att kunna hjälpa andra och motiveras av att andra är beroende av din prestation.

Det är meriterande om du har jobbat med försäljning och/eller i livsmedelsbutik tidigare. Då detta är en roll där du kör en av våra brödbilar krävs B-körkort. Vana att köra truck och truckkort är ett plus.



Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett spännande jobb med stort ansvar i ett sammanhang som utvecklas och satsar! Hos oss får du möjlighet att påverka, driva och göra skillnad. Dessutom kommer du in i ett sammanhang med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som har roligt tillsammans!



Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast fredag 10 april 2023. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Martina Nordberg på tel. 073-624 77 24 eller martina.nordberg@recruitpartner.se.

Ansök nu

Säljare till Polfärskt Bröd i Umeå

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Feb 6
Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd så som Polarbröd, Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service.

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination.

Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på (http://www.polfarskt.se/).



Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.



Engagerad Stödsäljare

Nu söker vi en Stödsäljare som drivs av frihet och ansvar. En tjänst där du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och där din insats är avgörande för att vi ska lyckas tillsammans. Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta var en tjänst för dig!



Om tjänsten

Som stödsäljare hos oss ansvarar du för att våra distribuerande säljare har bästa möjliga förutsättningar för att kunna leverera rätt bröd, i rätt mängd, på rätt plats, i rätt tid, till de livsmedelsbutiker de har ansvar för. Tjänsten innefattar säljförberedande arbete på lager, distribution, samt varuplock och säljarbete i butik. Ditt fokus ligger på att arbeta tillsammans för lagets bästa.



Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som är social och utåtriktad samtidigt som du är ansvarstagande och serviceinriktad. Att skapa kontakt och bygga relationer är något du trivs med. Du drivs av att skapa resultat, utmanas och nå nya mål. Du tycker det är roligt att kunna hjälpa andra och motiveras av att andra är beroende av din prestation.

Det är meriterande om du har jobbat med försäljning och/eller i livsmedelsbutik tidigare. Då detta är en roll där du kör en av våra brödbilar krävs B-körkort. Vana att köra truck och truckkort är ett plus.



Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett spännande jobb med stort ansvar i ett sammanhang som utvecklas och satsar! Hos oss får du möjlighet att påverka, driva och göra skillnad. Dessutom kommer du in i ett sammanhang med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som har roligt tillsammans!



Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast fredag 24 februari 2023. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Martina Nordberg på tel. 073-624 77 24 eller martina.nordberg@recruitpartner.se.

Ansök nu

Säljare till Polfärskt Bröd i Umeå

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 5
Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd så som Polarbröd, Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service.

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination.

Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på www.polfarskt.se.



Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.



Relationsskapande Säljare

Nu söker vi en Säljare med som drivs av frihet och ansvar. En tjänst där du får jobba med att bygga relationer, utveckla kunder och där du själv kan påverka dina förtjänstmöjligheter. Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta var en tjänst för dig!



Om tjänsten

Som säljare hos oss tar du ansvar för att vi levererar rätt bröd, i rätt mängd, på rätt plats, i rätt tid, till de livsmedelsbutiker du har ansvar för. Du är serviceinriktad och målfokuserad samt bygger relationer med våra kunder. Du fokuserar på att skapa förtroende och hjälpa våra kunder att driva sin försäljning/lönsamhet och sälja produkter ur sin butik. Du presenterar nyheter, ger förslag på lämpligt sortiment samt ansvarar för aktiviteter och kampanjer i butik.



Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som är social och utåtriktad samtidigt som du är resultatorienterad med ambition att lyckas. I din vardag kommer du möta många människor ute i livsmedelsbutikerna. Att skapa kontakt och bygga relationer är något du trivs med. Samtidigt drivs du av att skapa resultat, utmanas och nå nya mål. Det är meriterande om du har jobbat med försäljning och/eller i livsmedelsbutik tidigare. Då detta är en roll där du kör en av våra brödbilar krävs B-körkort.



Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett spännande jobb med stort ansvar i ett sammanhang som utvecklas och satsar! Hos oss får du möjlighet att påverka, driva och göra skillnad. Dessutom kommer du in i ett sammanhang med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som har roligt tillsammans!



Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast fredag 20 juni 2023. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Martina Nordberg på tel. 073-624 77 24 eller martina.nordberg@recruitpartner.se.

Ansök nu

Säljare till Polfärskt Bröd i Umeå

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Maj 4
Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd så som Polarbröd, Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service.

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination.

Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på www.polfarskt.se.



Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.



Relationsskapande Säljare

Nu söker vi en Säljare med som drivs av frihet och ansvar. En tjänst där du får jobba med att bygga relationer, utveckla kunder och där du själv kan påverka dina förtjänstmöjligheter. Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta var en tjänst för dig!



Om tjänsten

Som säljare hos oss tar du ansvar för att vi levererar rätt bröd, i rätt mängd, på rätt plats, i rätt tid, till de livsmedelsbutiker du har ansvar för. Du är serviceinriktad och målfokuserad samt bygger relationer med våra kunder. Du fokuserar på att skapa förtroende och hjälpa våra kunder att driva sin försäljning/lönsamhet och sälja produkter ur sin butik. Du presenterar nyheter, ger förslag på lämpligt sortiment samt ansvarar för aktiviteter och kampanjer i butik.



Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som är social och utåtriktad samtidigt som du är resultatorienterad med ambition att lyckas. I din vardag kommer du möta många människor ute i livsmedelsbutikerna. Att skapa kontakt och bygga relationer är något du trivs med. Samtidigt drivs du av att skapa resultat, utmanas och nå nya mål. Det är meriterande om du har jobbat med försäljning och/eller i livsmedelsbutik tidigare. Då detta är en roll där du kör en av våra brödbilar krävs B-körkort.



Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett spännande jobb med stort ansvar i ett sammanhang som utvecklas och satsar! Hos oss får du möjlighet att påverka, driva och göra skillnad. Dessutom kommer du in i ett sammanhang med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som har roligt tillsammans!



Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast fredag 26 maj 2023. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Martina Nordberg på tel. 073-624 77 24 eller martina.nordberg@recruitpartner.se.

Ansök nu

Säljare till Polfärskt Umeå

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jul 11
Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.

Nu välkomnar vi Fazer och Skogaholm som ny samarbetspartner. Tillsammans med våra befintliga varumärken Polarbröd, Korbrödsbagarn, Hatting, Gille, Hägges och VaGott så kommer vi att ha en ännu starkare produktportfölj inom bröd.

Vårt löfte till marknaden är att vi på ett miljösmart sätt ska ge bagerier och butiker i hela Sverige möjligheten att sälja färskt bröd genom samdistribution och lokal närvaro samt vår kompetens att skapa en inspirerande brödavdelning.

Totalt har Polfärskt över 400 anställda varav 250 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Nu skall vi bli fler!

Vi söker dig som vill vara med på resan!





Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.



Relationsskapande Säljare

Nu söker vi en Säljare med som drivs av frihet och ansvar. En tjänst där du får jobba med att bygga relationer, utveckla kunder och där du själv kan påverka dina förtjänstmöjligheter. Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta var en tjänst för dig!



Om tjänsten

Som säljare hos oss tar du ansvar för att vi levererar rätt bröd, i rätt mängd, på rätt plats, i rätt tid, till de livsmedelsbutiker du har ansvar för. Du är serviceinriktad och målfokuserad samt bygger relationer med våra kunder. Du fokuserar på att skapa förtroende och hjälpa våra kunder att driva sin försäljning/lönsamhet och sälja produkter ur sin butik. Du presenterar nyheter, ger förslag på lämpligt sortiment samt ansvarar för aktiviteter och kampanjer i butik.



Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som är social och utåtriktad samtidigt som du är resultatorienterad med ambition att lyckas. I din vardag kommer du möta många människor ute i livsmedelsbutikerna. Att skapa kontakt och bygga relationer är något du trivs med. Samtidigt drivs du av att skapa resultat, utmanas och nå nya mål. Det är meriterande om du har jobbat med försäljning och/eller i livsmedelsbutik tidigare. Då detta är en roll där du kör en av våra brödbilar krävs B-körkort.



Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett spännande jobb med stort ansvar i ett sammanhang som utvecklas och satsar! Hos oss får du möjlighet att påverka, driva och göra skillnad. Dessutom kommer du in i ett sammanhang med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som har roligt tillsammans!



Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan till senast fredag 29:e juli. Vid eventuella frågor kontakta ägare Jonas Reyes Forsberg på jonas.forsberg@polfarskt.se eller 070-300 15 90.

Ansök nu

Driven säljare, sommar och helger till Polfärskt Umeå

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 3
Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.

Nu välkomnar vi Fazer och Skogaholm som ny samarbetspartner. Tillsammans med våra befintliga varumärken Polarbröd, Korbrödsbagarn, Hatting, Gille, Hägges och VaGott så kommer vi att ha en ännu starkare produktportfölj inom bröd.

Vårt löfte till marknaden är att vi på ett miljösmart sätt ska ge bagerier och butiker i hela Sverige möjligheten att sälja färskt bröd genom samdistribution och lokal närvaro samt vår kompetens att skapa en inspirerande brödavdelning.

Totalt har Polfärskt över 400 anställda varav 250 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Nu skall vi bli fler!

Vi söker dig som vill vara med på resan!





Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.



Driven sommarsäljare till Polfärskt

Driver du eget eller studerar du och söker ett extrajobb under sommaren? Är du flexibel och redo att anta en utmaning? Tycker du om att bygga relationer och motiveras du av frihet och ansvar? Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta var en tjänst för dig!



Om tjänsten

Som sommarjobbare hos oss är du en viktig länk i Polfärskts leveranskedja. Du är serviceinriktad och förvaltar relationer med våra kunder. Din tjänst utgår från Umeå och du arbetar med att säkerställa att rätt bröd, i rätt mängd, kommer i rätt tid, till livsmedelsbutiker runt om i Västerbotten och Västernorrland. Tjänsten innebär resor och övernattningar utanför Umeå.



Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som är ansvarstagande och gillar att jobba med frihet under ansvar. Som person är du noggrann, serviceinriktad och gillar att ge det lilla extra. Det är meriterande om du har jobbat i livsmedelsbutik tidigare.



Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett jobb där du blir en viktig del i en växande organisation som utvecklas och satsar! Hos oss får du jobba med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som brinner för det de gör!



Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan till senast fredag 10:e juni. Vid eventuella frågor kontakta ägare Jonas Reyes Forsberg på jonas.forsberg@polfarskt.se eller 070-300 15 90.

Ansök nu

Säljchef till Polfärskt Bröd i Umeå

Försäljningschef
Läs mer Apr 20
Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.

Nu välkomnar vi Fazer och Skogaholm som ny samarbetspartner. Tillsammans med våra befintliga varumärken Polarbröd, Korbrödsbagarn, Hatting, Gille, Hägges och VaGott så kommer vi att ha en ännu starkare produktportfölj inom bröd.

Vårt löfte till marknaden är att vi på ett miljösmart sätt ska ge bagerier och butiker i hela Sverige möjligheten att sälja färskt bröd genom samdistribution och lokal närvaro samt vår kompetens att skapa en inspirerande brödavdelning.

Totalt har Polfärskt över 400 anställda varav 250 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Nu skall vi bli fler!

Vi söker dig som vill vara med på resan!







Vår vision är att vara en värdeskapande, älskad partner inom dagligvaruhandeln. Vill du vara med på resan dit?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vi arbetar tillsammans, med stark lokal förankring och entreprenörskap, för att bidra till en hållbar och lönsam dagligvaruhandel. I Umeå utvecklas vi starkt på marknaden och bygger nu både en ännu starkare organisation och större lokaler.



Driven Säljchef

Polfärskt söker en driven och engagerad Säljchef till vår verksamhet i Umeå. Vill du vara med och utveckla den svenska brödkategorin tillsammans med några av marknadens största bageriföretag och starkaste varumärken? Brinner du för att leda en verksamhet och utveckla affärer? Då kanske detta är tjänsten för dig!



Om tjänsten

Som Säljchef ansvarar du för Polfärskts verksamhet i Umeå. Tillsammans med ditt team arbetar du för att leverera marknadens bästa service till våra kunder. Exempel på arbetsuppgifter:

- Aktivt leda, följa upp och själv vara operativ i den dagliga verksamheten.
- Utveckla och optimera verksamheten enligt affärsidé och strategisk plan.
- Ansvara för implementering av centrala initiativ för att utveckla vår affär.
- Bygga goda relationer och nätverk externt, säkerställa god kundnöjdhet.
- Coacha och utveckla medarbetare, säkerställa god personalnöjdhet.
- Skapa ett gott arbetsklimat med engagerade och motiverade medarbetare.


Vem är du?

Vi söker dig med relevant erfarenhet av kvalificerad affärsroll, så som egenföretagare, butikschef, affärsområdesansvarig eller motsvarande. Tidigare roller får gärna innefatta en mix av både operativa och strategiska arbetsuppgifter. Branscherfarenhet från dagligvaruhandeln är starkt meriterande.

Som person är du resultatorienterad och motiveras av att få möjlighet att utveckla både affärer och medarbetare. Dessutom är du engagerad, prestigelös och operativ. En person som gillar att vara med i verksamheten samt har god förmåga att samarbeta med andra.

Vad kan vi erbjuda dig?

Polfärskt Bröd är känt för sin kultur och entreprenörsanda där de anställda uppmanas till initiativ och att ta plats. Här får du styrkan som kommer av att jobba med några av marknadens starkaste varumärken i en nationell koncern som omsätter 2,7 miljarder. Samtidigt får du ansvaret och de snabba beslutsvägar som kännetecknar ett familjeföretag. Vi ger dig förutsättningar att lyckas och utvecklas i din roll som Säljchef och ser gärna att du med tiden växer in i ännu större roller i vår organisation.

Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan till senast fredag 4:e mars. Vid eventuella frågor kontakta ägare Jonas Reyes Forsberg på jonas.forsberg@polfarskt.se eller 010-450 69 69.

Ansök nu

Byggledare till LB-Hus region Umeå/Skellefteå/Luleå

Arbetsledare, husbyggnad
Läs mer Mar 28
Svensk Husproduktion AB, med varumärken som LB-Hus, Trivselhus och Movehome, är Sveriges näst största småhuskoncern. Koncernen har en omsättning på ca 2 miljarder kronor och sysselsätter drygt 350 medarbetare. Tillverkning sker i två av Sveriges modernaste husfabriker, i skånska Bromölla och i småländska Landsbro. Svensk Husproduktion AB verkar inom tre affärsområden: Styckehus, med nyckelfärdiga villor till privatkunder, Grupphus, som på egen mark eller i samarbete med externa markägare erbjuder nyckelfärdiga stycke-, rad- eller parhus, samt B2B med försäljning av prefabricerade byggsatser, eller totalentreprenader, till professionella bostadsutvecklare. Läs mer på www.svenskhusproduktion.se (http://www.svenskhusproduktion.se/)





Byggledare till Svensk Husproduktion region Umeå/Skellefteå/Luleå

Vi är inne i en expansiv fas och därför behöver vi komplettera vår entreprenadavdelning med ytterligare en byggledare i region Umeå/Skellefteå/Luleå för att möta en ökande efterfrågan på våra hus.



Om rollen

Vi erbjuder våra kunder totalentreprenad vilket innebär att vår entreprenadavdelning tar fullt ansvar för byggprocessen. Som byggledare tar du, efter överlämning från säljaren, över processen och samordnar samt koordinerar byggnationen i tät dialog med vårt nätverk av externa entreprenörer, kundansvarig, konsulter, myndigheter och övriga intressenter fram till besiktning/överlämning till kund. I rollen som Byggledare är du därmed ansvarig för att leda, planera och följa upp de byggen som äger rum på din region för att säkerställa att kvalitet, kostnad och tidsplan hålls. Naturligtvis strävar du efter noll fel vid varje slutbesiktning. I rollen ingår även administrativa uppgifter. Du rapporterar till entreprenadchef. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och du utgår från hemmet alternativt från säljkontor. Rollen innefattar dagsresor på din region, men även längre resor med övernattning kan förekomma.



Vi söker

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom bygg samt flerårig erfarenhet från byggbranschen som byggledare, arbetsledare eller egen företagare. Tidigare arbete med arbetsmiljöansvar, kvalitetsansvar samt praktisk erfarenhet från prefabricerade småhus är meriterande. Du har en god kommunikativ och social förmåga samt trivs lika bra i mötet med våra entreprenörer som med våra kunder. Med god struktur, samarbetsförmåga och lyhördhet har du förmågan att arbeta proaktivt och lösningsorienterat. Som person är du lugn och kvalitetsmedveten även i hektiska perioder. Utöver det har du god datorvana och god administrativ förmåga. Körkort och kunskaper i Officepaketet är ett krav.



Vi erbjuder

Vi erbjuder ett varierat arbete med stor flexibilitet och frihet under ansvar. I rollen planerar du och lägger själv upp dina arbetsveckor. Du blir en del av ett erfaret team med god sammanhållning och kul på jobbet! Hos oss blir du även en del i en väl fungerande organisation med etablerade processer och en produkt med hög kvalitet.



Låter detta som något för dig?

Välkommen till Svensk Husproduktion och LB-Hus, Trivselhus samt Movehome! Sänd din ansökan med CV och personligt brev snarast då urval sker löpande dock senast 2022-03-30. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare, Martina Nordberg, på 073-624 77 24.

Ansök nu

Byggledare till Svensk Husproduktion Umeå/Skellefteå/Luleå

Arbetsledare, husbyggnad
Läs mer Feb 23
Svensk Husproduktion AB, med varumärken som LB-Hus, Trivselhus och Movehome, är Sveriges näst största småhuskoncern. Koncernen har en omsättning på ca 2 miljarder kronor och sysselsätter drygt 350 medarbetare. Tillverkning sker i två av Sveriges modernaste husfabriker, i skånska Bromölla och i småländska Landsbro. Svensk Husproduktion AB verkar inom tre affärsområden: Styckehus, med nyckelfärdiga villor till privatkunder, Grupphus, som på egen mark eller i samarbete med externa markägare erbjuder nyckelfärdiga stycke-, rad- eller parhus, samt B2B med försäljning av prefabricerade byggsatser, eller totalentreprenader, till professionella bostadsutvecklare. Läs mer på www.svenskhusproduktion.se (http://www.svenskhusproduktion.se/)





Byggledare till Svensk Husproduktion region Umeå/Skellefteå/Luleå

Vi är inne i en expansiv fas och därför behöver vi komplettera vår entreprenadavdelning med ytterligare en byggledare i region Umeå/Skellefteå/Luleå för att möta en ökande efterfrågan på våra hus.



Om rollen

Vi erbjuder våra kunder totalentreprenad vilket innebär att vår entreprenadavdelning tar fullt ansvar för byggprocessen. Som byggledare tar du, efter överlämning från säljaren, över processen och samordnar samt koordinerar byggnationen i tät dialog med vårt nätverk av externa entreprenörer, kundansvarig, konsulter, myndigheter och övriga intressenter fram till besiktning/överlämning till kund. I rollen som Byggledare är du därmed ansvarig för att leda, planera och följa upp de byggen som äger rum på din region för att säkerställa att kvalitet, kostnad och tidsplan hålls. Naturligtvis strävar du efter noll fel vid varje slutbesiktning. I rollen ingår även administrativa uppgifter. Du rapporterar till entreprenadchef. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och du utgår från hemmet alternativt från säljkontor. Rollen innefattar dagsresor på din region, men även längre resor med övernattning kan förekomma.



Vi söker

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom bygg samt flerårig erfarenhet från byggbranschen som byggledare, arbetsledare eller egen företagare. Tidigare arbete med arbetsmiljöansvar, kvalitetsansvar samt praktisk erfarenhet från prefabricerade småhus är meriterande. Du har en god kommunikativ och social förmåga samt trivs lika bra i mötet med våra entreprenörer som med våra kunder. Med god struktur, samarbetsförmåga och lyhördhet har du förmågan att arbeta proaktivt och lösningsorienterat. Som person är du lugn och kvalitetsmedveten även i hektiska perioder. Utöver det har du god datorvana och god administrativ förmåga. Körkort och kunskaper i Officepaketet är ett krav.



Vi erbjuder

Vi erbjuder ett varierat arbete med stor flexibilitet och frihet under ansvar. I rollen planerar du och lägger själv upp dina arbetsveckor. Du blir en del av ett erfaret team med god sammanhållning och kul på jobbet! Hos oss blir du även en del i en väl fungerande organisation med etablerade processer och en produkt med hög kvalitet.



Låter detta som något för dig?

Välkommen till Svensk Husproduktion och LB-Hus, Trivselhus samt Movehome! Sänd din ansökan med CV och personligt brev snarast då urval sker löpande dock senast 2022-03-30. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare, Martina Nordberg, på 073-624 77 24.

Ansök nu

Driven Säljchef till Polfärsk Bröd

Regionchef, butik
Läs mer Feb 21
Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd, Polarbröd. Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service.

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination.

Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på www.polfarskt.se (http://www.polfarskt.se/).





Vår vision är att vara en värdeskapande, älskad partner inom dagligvaruhandeln. Vill du vara med på resan dit?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vi arbetar tillsammans, med stark lokal förankring och entreprenörskap, för att bidra till en hållbar och lönsam dagligvaruhandel. I Umeå utvecklas vi starkt på marknaden och bygger nu både en ännu starkare organisation och större lokaler.



Driven Säljchef

Polfärskt söker en driven och engagerad Säljchef till vår verksamhet i Umeå. Vill du vara med och utveckla den svenska brödkategorin tillsammans med några av marknadens största bageriföretag och starkaste varumärken? Brinner du för att leda en verksamhet, utveckla affärer och har ett coachande ledarskap? Då kanske detta är tjänsten för dig!



Om tjänsten

Som Säljchef ansvarar du för Polfärskts verksamhet i Umeå. Tillsammans med ditt team arbetar du för att leverera marknadens bästa service till våra kunder. Exempel på arbetsuppgifter:

- Aktivt leda, följa upp och själv vara operativ i den dagliga verksamheten.
- Utveckla och optimera verksamheten enligt affärsidé och strategisk plan.
- Ansvara för implementering av centrala initiativ för att utveckla vår affär.
- Bygga goda relationer och nätverk externt, säkerställa god kundnöjdhet.
- Coacha och utveckla medarbetare, säkerställa god personalnöjdhet.
- Skapa ett gott arbetsklimat med engagerade och motiverade medarbetare.


Vem är du?

Vi söker dig med relevant erfarenhet av kvalificerad affärsroll, så som egenföretagare, butikschef, affärsområdesansvarig eller motsvarande. Tidigare roller får gärna innefatta en mix av både operativa och strategiska arbetsuppgifter. Branscherfarenhet från dagligvaruhandeln är starkt meriterande.

Som person är du resultatorienterad och motiveras av att få möjlighet att utveckla både affärer och medarbetare. Dessutom är du engagerad, prestigelös och operativ. En person som gillar att vara med i verksamheten samt har god förmåga att samarbeta med andra.



Vad kan vi erbjuda dig?

Polfärskt Bröd är känt för sin kultur och entreprenörsanda där de anställda uppmanas till initiativ och att ta plats. Här får du styrkan som kommer av att jobba med några av marknadens starkaste varumärken i en nationell koncern som omsätter 2,7 miljarder. Samtidigt får du ansvaret och de snabba beslutsvägar som kännetecknar ett familjeföretag. Vi ger dig förutsättningar att lyckas och utvecklas i din roll som Säljchef och ser gärna att du med tiden växer in i ännu större roller i vår organisation.



Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan till senast fredag 4:e mars. Vid eventuella frågor kontakta ägare Jonas Reyes Forsberg på jonas.forsberg@polfarskt.se eller 010-450 69 69.

Ansök nu

Driven Säljchef till Polfärskt Umeå

Butikschef
Läs mer Feb 21
Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd, Polarbröd. Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service.

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination.

Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på www.polfarskt.se (http://www.polfarskt.se/).

Vår vision är att vara en värdeskapande, älskad partner inom dagligvaruhandeln. Vill du vara med på resan dit?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vi arbetar tillsammans, med stark lokal förankring och entreprenörskap, för att bidra till en hållbar och lönsam dagligvaruhandel. I Umeå utvecklas vi starkt på marknaden och bygger nu både en ännu starkare organisation och större lokaler.



Driven Säljchef

Polfärskt söker en driven och engagerad Säljchef till vår verksamhet i Umeå. Vill du vara med och utveckla den svenska brödkategorin tillsammans med några av marknadens största bageriföretag och starkaste varumärken? Brinner du för att leda en verksamhet, utveckla affärer och har ett coachande ledarskap? Då kanske detta är tjänsten för dig!



Om tjänsten

Som Säljchef ansvarar du för Polfärskts verksamhet i Umeå. Tillsammans med ditt team arbetar du för att leverera marknadens bästa service till våra kunder. Exempel på arbetsuppgifter:

- Aktivt leda, följa upp och själv vara operativ i den dagliga verksamheten.
- Utveckla och optimera verksamheten enligt affärsidé och strategisk plan.
- Ansvara för implementering av centrala initiativ för att utveckla vår affär.
- Bygga goda relationer och nätverk externt, säkerställa god kundnöjdhet.
- Coacha och utveckla medarbetare, säkerställa god personalnöjdhet.
- Skapa ett gott arbetsklimat med engagerade och motiverade medarbetare.




Vem är du?

Vi söker dig med relevant erfarenhet av kvalificerad affärsroll, så som egenföretagare, butikschef, affärsområdesansvarig eller motsvarande. Tidigare roller får gärna innefatta en mix av både operativa och strategiska arbetsuppgifter. Branscherfarenhet från dagligvaruhandeln är starkt meriterande.

Som person är du resultatorienterad och motiveras av att få möjlighet att utveckla både affärer och medarbetare. Dessutom är du engagerad, prestigelös och operativ. En person som gillar att vara med i verksamheten samt har god förmåga att samarbeta med andra.



Vad kan vi erbjuda dig?

Polfärskt Bröd är känt för sin kultur och entreprenörsanda där de anställda uppmanas till initiativ och att ta plats. Här får du styrkan som kommer av att jobba med några av marknadens starkaste varumärken i en nationell koncern som omsätter 2,7 miljarder. Samtidigt får du ansvaret och de snabba beslutsvägar som kännetecknar ett familjeföretag. Vi ger dig förutsättningar att lyckas och utvecklas i din roll som Säljchef och ser gärna att du med tiden växer in i ännu större roller i vår organisation.



Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan till senast fredag 4:e mars. Vid eventuella frågor kontakta ägare Jonas Reyes Forsberg på jonas.forsberg@polfarskt.se eller 010-450 69 69.

Ansök nu

Relationsskapande Säljchef

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jan 13
Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd, Polarbröd. Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service.

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination.

Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på www.polfarskt.se (http://www.polfarskt.se/).



Vår vision är att vara en värdeskapande, älskad partner inom dagligvaruhandeln. Vill du vara med på resan dit?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vi arbetar tillsammans, med stark lokal förankring och entreprenörskap, för att bidra till en hållbar och lönsam dagligvaruhandel. I Umeå utvecklas vi starkt på marknaden och bygger nu både en ännu starkare organisation och större lokaler.



Relationsskapande Säljchef

Polfärskt söker en Säljchef till vår verksamhet i Umeå. Vi vill vara en värdeskapande, älskad partner inom dagligvaruhandeln. Som Säljchef är det din uppgift att leda vårt team av duktiga säljare och ge dem förutsättningar att leverera marknadens bästa service. Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framåt? Då kan detta var en tjänst för dig!



Om tjänsten

Som Säljchef har du huvudansvaret för att maximera lönsamheten i våra kunders brödavdelningar och tillbringar huvuddelen av din arbetstid i butik. Du bygger långsiktiga relationer och utvecklar affären med hjälp av kampanjer och kategoriarbete. Du jobbar nära våra säljare som deras närmaste chef, säljcoach och ansvarig för deras kompetensutveckling. Att säkra leverans till kund är din högsta prioritet och du stöttar i den dagliga driften vid behov. Du rapporterar till Försäljningschef och sitter i företagets ledningsgrupp. Där deltar du i löpande planering av försäljning och verksamhetsdrift.



Vem är du?

Du har ett starkt inneboende driv och höga ambitioner. Du har erfarenhet av försäljning inom dagligvaruhandeln, av att leda andra och känner dig redo att ta ett nytt steg i din personliga utveckling. Att skapa kontakt och bygga relationer är något du trivs med. Du är prestigelös och tycker om att jobba tillsammans med andra mot gemensamma mål.



Vad kan vi erbjuda dig?

Det här är en möjlighet att utmana dig själv. Här får du styrkan som kommer av att jobba med några av marknadens starkaste varumärken i en nationell koncern som omsätter 2,7 miljarder. Samtidigt får du ansvaret och de snabba beslutsvägar som kännetecknar ett familjeföretag. Vi ger dig förutsättningar att lyckas och utvecklas i din roll som Säljchef och ser gärna att du med tiden växer in i ännu större roller i vår organisation.



Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan till senast fredag 11:e februari. Vid eventuella frågor kontakta ägare Jonas Reyes Forsberg på jonas.forsberg@polfarskt.se eller 010-450 69 69.

Ansök nu

Driven Säljare sommar/helger

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jan 12
Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd, Polarbröd. Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service.

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination.

Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på www.polfarskt.se (http://www.polfarskt.se/).





Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.



Driven säljare, sommar och helger till Polfärskt Umeå

Driver du eget eller studerar du och söker ett extrajobb på helger och under sommaren? Tycker du om att bygga relationer och motiveras du av frihet och ansvar? Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta var en tjänst för dig!



Om tjänsten

Som sommarjobbare och helgpersonal hos oss är du en viktig länk i Polfärskts leveranskedja, där vi ansvarar för att rätt bröd, i rätt mängd, kommer i rätt tid, till livsmedelsbutiker i Umeå med omnejd. Du är serviceinriktad och förvaltar relationer med våra kunder. Körkort B krävs då detta är en rörlig roll där du kör lätt lastbil mellan butikerna.



Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som är ansvarstagande och gillar att jobba med frihet under ansvar. Som person är du noggrann, serviceinriktad och gillar att ge det lilla extra. Det är meriterande om du har jobbat i livsmedelsbutik tidigare.



Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett jobb där du blir en viktig del i en växande organisation som utvecklas och satsar! Hos oss får du jobba med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som brinner för det de gör!



Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan till senast fredag 11:e februari. Vid eventuella frågor kontakta ägare Jonas Reyes Forsberg på jonas.forsberg@polfarskt.se eller 010-450 69 69.

Ansök nu

Ansvarstagande stödsäljare till Polfärskt Bröd i Umeå

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jul 7
Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.

Nu välkomnar vi Fazer och Skogaholm som ny samarbetspartner. Tillsammans med våra befintliga varumärken Polarbröd, Korbrödsbagarn, Hatting, Gille, Hägges och VaGott så kommer vi att ha en ännu starkare produktportfölj inom bröd.

Vårt löfte till marknaden är att vi på ett miljösmart sätt ska ge bagerier och butiker i hela Sverige möjligheten att sälja färskt bröd genom samdistribution och lokal närvaro samt vår kompetens att skapa en inspirerande brödavdelning.

Totalt har Polfärskt över 400 anställda varav 250 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Nu skall vi bli fler!

Vi söker dig som vill vara med på resan!



Söker du en tjänst där du är en viktig del av ett lag? En tjänst där du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och där din insats är avgörande för att vi ska lyckas tillsammans? Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta var en tjänst för dig!



Om tjänsten

Som stödsäljare hos oss ansvarar du för att våra distribuerande säljare har bästa möjliga förutsättningar för att kunna leverera rätt bröd, i rätt mängd, på rätt plats, i rätt tid, till de livsmedelsbutiker de har ansvar för. Tjänsten innefattar säljförberedande arbete på lager, distribution, samt varuplock och säljarbete i butik. Ditt fokus ligger på att tillsammans med säljchef och lageransvarig arbeta för lagets bästa.



Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som är ansvarstagande och serviceinriktad. Du tycker det är roligt att kunna hjälpa andra och motiveras av att andra är beroende av din prestation. Det är meriterande om du har jobbat med lagerarbete, försäljning och/eller i livsmedelsbutik tidigare. I denna roll krävs B-körkort. Har du C-körkort är det meriterande.



Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett jobb där du blir en viktig del i en växande organisation som utvecklas och satsar! Hos oss får du jobba med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som brinner för det de gör! Vi söker engagerade personer som ger det lilla extra.



Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Martina Nordberg på tel. 073-624 77 24 eller martina.nordberg@recruitpartner.se.

Ansök nu

Ansvarstagande stödsäljare till Polfärskt Bröd i Umeå

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jul 5
Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.

Nu välkomnar vi Fazer och Skogaholm som ny samarbetspartner. Tillsammans med våra befintliga varumärken Polarbröd, Korbrödsbagarn, Hatting, Gille, Hägges och VaGott så kommer vi att ha en ännu starkare produktportfölj inom bröd.

Vårt löfte till marknaden är att vi på ett miljösmart sätt ska ge bagerier och butiker i hela Sverige möjligheten att sälja färskt bröd genom samdistribution och lokal närvaro samt vår kompetens att skapa en inspirerande brödavdelning.

Totalt har Polfärskt över 400 anställda varav 250 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Nu skall vi bli fler!

Vi söker dig som vill vara med på resan!



Söker du en tjänst där du är en viktig del av ett lag? En tjänst där du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och där din insats är avgörande för att vi ska lyckas tillsammans? Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta var en tjänst för dig!



Om tjänsten

Som stödsäljare hos oss ansvarar du för att våra distribuerande säljare har bästa möjliga förutsättningar för att kunna leverera rätt bröd, i rätt mängd, på rätt plats, i rätt tid, till de livsmedelsbutiker de har ansvar för. Tjänsten innefattar säljförberedande arbete på lager, distribution, samt varuplock och säljarbete i butik. Ditt fokus ligger på att tillsammans med säljchef och lageransvarig arbeta för lagets bästa.



Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som är ansvarstagande och serviceinriktad. Du tycker det är roligt att kunna hjälpa andra och motiveras av att andra är beroende av din prestation. Det är meriterande om du har jobbat med lagerarbete, försäljning och/eller i livsmedelsbutik tidigare. I denna roll krävs B-körkort. Har du C-körkort är det meriterande.



Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett jobb där du blir en viktig del i en växande organisation som utvecklas och satsar! Hos oss får du jobba med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som brinner för det de gör! Vi söker engagerade personer som ger det lilla extra.



Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Martina Nordberg på tel. 073-624 77 24 eller martina.nordberg@recruitpartner.se.

Ansök nu

Ansvarstagande lagerpersonal till Polfärskt Bröd i Umeå

Lagerarbetare
Läs mer Mar 17
Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.

Nu välkomnar vi Fazer och Skogaholm som ny samarbetspartner. Tillsammans med våra befintliga varumärken Polarbröd, Korbrödsbagarn, Hatting, Gille, Hägges och VaGott så kommer vi att ha en ännu starkare produktportfölj inom bröd.

Vårt löfte till marknaden är att vi på ett miljösmart sätt ska ge bagerier och butiker i hela Sverige möjligheten att sälja färskt bröd genom samdistribution och lokal närvaro samt vår kompetens att skapa en inspirerande brödavdelning.

Totalt har Polfärskt över 400 anställda varav 250 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Nu skall vi bli fler!

Vi söker dig som vill vara med på resan!



Söker du en tjänst där du är en viktig del av ett lag? En tjänst där du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och där din insats är avgörande för att vi ska lyckas tillsammans? Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta var en tjänst för dig!



Om tjänsten

Som lagerpersonal hos oss ansvarar du för att stötta våra distribuerande säljare och säkerställer att de har bästa möjliga förutsättningar för att kunna leverera rätt bröd, i rätt mängd, på rätt plats, i rätt tid, till de livsmedelsbutiker de har ansvar för. Tjänsten innefattar säljförberedande arbete på lager, distribution, samt varuplock och även säljarbete i butik. Ditt fokus ligger på att tillsammans med säljchef och lageransvarig arbeta för lagets bästa.



Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som är ansvarstagande och serviceinriktad. Du tycker det är roligt att kunna hjälpa andra och motiveras av att andra är beroende av din prestation. Det är meriterande om du har jobbat med lagerarbete, försäljning och/eller i livsmedelsbutik tidigare. I denna roll krävs B-körkort. Har du C-körkort är det meriterande.



Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett jobb där du blir en viktig del i en växande organisation som utvecklas och satsar! Hos oss får du jobba med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som brinner för det de gör! Vi söker engagerade personer som ger det lilla extra.



Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 26 mars 2021. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Martina Nordberg på tel. 073-624 77 24 eller martina.nordberg@recruitpartner.se.

Ansök nu

Sommarvikarier och extrapersonal helger till Polfärskt bröd

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Feb 24
Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.

Nu välkomnar vi Fazer och Skogaholm som ny samarbetspartner. Tillsammans med våra befintliga varumärken Polarbröd, Korbrödsbagarn, Hatting, Gille, Hägges och VaGott så kommer vi att ha en ännu starkare produktportfölj inom bröd.

Vårt löfte till marknaden är att vi på ett miljösmart sätt ska ge bagerier och butiker i hela Sverige möjligheten att sälja färskt bröd genom samdistribution och lokal närvaro samt vår kompetens att skapa en inspirerande brödavdelning.

Totalt har Polfärskt över 400 anställda varav 250 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Nu skall vi bli fler!

Vi söker dig som vill vara med på resan!







Driver du din egen verksamhet, men vill ha ett extra jobb vid sidan av? Kanske har du ett säsongsbetonat jobb och därmed lite tid över på sommaren? Då kanske detta är en möjlighet för dig!



Om tjänsten

Vi söker sommarvikarier samt extra personal till helger som utgår från Umeå. Alla sommarvikarier har en längre introduktion innan man börjar, vilket innebär att du bör vara tillgänglig större delen av sommaren. Du kommer att ha ansvar för ett antal butiker i ditt distrikt där du genomför butiksbesök, ger service, fyller på varor och säkrar att brödhyllan håller en hög kvalitet enligt satta riktlinjer.



Vem är du?

Hos oss kommer du att möta många människor ute i livsmedelsbutikerna. Du trivs med, och motiveras av, att skapa kontakt och ge service. Det är meriterande om du har jobbat med försäljning och/eller i livsmedelsbutik tidigare. Då vi söker till flera tjänster söker vi både personer med B-körkort och C-körkort.



Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett spännande och fritt jobb i ett sammanhang som utvecklas och satsar! Hos oss får du jobba med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som brinner för det de gör! Vi söker drivna personer som ser långsiktigt på denna möjlighet. Vi ser gärna att man som sommarvikarie kan jobba mer än en sommar eller att man jobbar extra på helger över tid.



Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 17 mars 2021. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Martina Nordberg på tel. 073-624 77 24 eller martina.nordberg@recruitpartner.se.

Ansök nu

Ansvarstagande stödsäljare till Polfärskt Bröd i Umeå

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Feb 24
Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.

Nu välkomnar vi Fazer och Skogaholm som ny samarbetspartner. Tillsammans med våra befintliga varumärken Polarbröd, Korbrödsbagarn, Hatting, Gille, Hägges och VaGott så kommer vi att ha en ännu starkare produktportfölj inom bröd.

Vårt löfte till marknaden är att vi på ett miljösmart sätt ska ge bagerier och butiker i hela Sverige möjligheten att sälja färskt bröd genom samdistribution och lokal närvaro samt vår kompetens att skapa en inspirerande brödavdelning.

Totalt har Polfärskt över 400 anställda varav 250 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Nu skall vi bli fler!

Vi söker dig som vill vara med på resan!



Söker du en tjänst där du är en viktig del av ett lag? En tjänst där du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och där din insats är avgörande för att vi ska lyckas tillsammans? Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta var en tjänst för dig!



Om tjänsten

Som stödsäljare hos oss ansvarar du för att våra distribuerande säljare har bästa möjliga förutsättningar för att kunna leverera rätt bröd, i rätt mängd, på rätt plats, i rätt tid, till de livsmedelsbutiker de har ansvar för. Tjänsten innefattar säljförberedande arbete på lager, distribution, samt varuplock och säljarbete i butik. Ditt fokus ligger på att tillsammans med säljchef och lageransvarig arbeta för lagets bästa.



Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som är ansvarstagande och serviceinriktad. Du tycker det är roligt att kunna hjälpa andra och motiveras av att andra är beroende av din prestation. Det är meriterande om du har jobbat med lagerarbete, försäljning och/eller i livsmedelsbutik tidigare. I denna roll krävs B-körkort. Har du C-körkort är det meriterande.



Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett jobb där du blir en viktig del i en växande organisation som utvecklas och satsar! Hos oss får du jobba med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som brinner för det de gör! Vi söker engagerade personer som ger det lilla extra.



Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 17 mars 2021. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Martina Nordberg på tel. 073-624 77 24 eller martina.nordberg@recruitpartner.se.

Ansök nu