Connect Bus Sverige AB jobb i Umeå

Hitta lediga jobb hos Connect Bus Sverige AB i Umeå. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Umeå.

Bussförare till Norrlandskusten!

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Okt 10
???? Norrlandskusten är ett samarbete mellan Västerbottens Länstrafik och Norrbottens Länstrafik tillsammans med Connect Bus. Vi söker nu serviceinriktade fler serviceinriktade chaufförer som vill bli en del av vårt starka team med härliga kollegor!
Depåerna längs Norrlandskusten finns i Umeå, Skellefteå, Luleå och Haparanda.
Vi söker förare med omedelbar tillsvidareanställning i Skellefteå och Umeå, samt behovsanställda Luleå och Haparanda. Möjligheten till tillsvidareanställning finns när trafiken utökas i december 2024.
Företagsbeskrivning
Connect Bus utför persontransporter i den allmänna kollektivtrafiken md linjebussar, flexlinjebussar och med fasta fordon för serviceresor och skolskjutstrafik. Vi ingår nu i en stor koncern där våra nya ägare CBRE Investment Management har förvärvat Norgesbuss, Trønderbilene, Torghatten Buss, Sørlandsruta, Connect Bus och Karlssonbuss. Under 2023 pågår fusion till två stora nordiska bolag, Connect Bus Sverige och Connect Bus Norge.
Arbetsplatsbeskrivning
Som bussförare har du det yttersta ansvaret för resenärerna i bussen, du ser till att alla ombord får en trygg och trevlig resa och därför bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och bra förmåga att hantera stressiga situationer. Under resorna håller du trafikledning och resenärer informerade om eventuella trafikstörningar och avvikelser. I dina arbetsuppgifter ingår även att se till att bussen är hel och ren. I vår trafik på Norrlandskusten ingår det hantering av Bussgods.
Kvalifikationer
Vi ser att du trivs med att vara företagets ansikte utåt och har lätt för att samarbeta med nya människor, eftersom du som bussförare blir kundens närmaste kontakt ser vi att du är serviceinriktad, lösningsorienterad och månar om att ge resenärerna en bra upplevelse. Du är ansvarsfull, har god körförmåga och tycker det är viktigt med miljövänlig körning. Du behärskar svenska språket i tal och skrift.
För anställning krävs att du har D-behörighet , YKB utbildning och digitalt färdskrivarkort.
Anställningens omfattning
Enligt överenskommelse beroende på stationeringsort.
Lön
Vi erbjuder lön enligt bussbranschavtalet. Vi har godstillägg som utbetalas per slutförd arbetsdag.
Ansökningsperiod
Vi går igenom ansökningar och tillsätter tjänster löpande så vänta inte med din ansökan!
Ansökan via mejl till Lars Sandberg, Platschef Norrlandskusten, lars.sandberg@connectbus.se


Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här: https://connectbus.se/integritetspolicy-vid-rekrytering/

Ansök nu

Trafikledare Norrlandskusten

Trafikledare, vägtrafik
Läs mer Okt 10
Företagsbeskrivning
Connect Bus utför persontransporter i den allmänna kollektivtrafiken med linjebussar, flexlinjebussar och med fasta fordon för färdtjänst och skolskjutstrafik. Vi ingår nu i en stor koncern där våra nya ägare CBRE Investment Management har förvärvat Norgesbuss, Trønderbilene, Torghatten Buss, Sørlandsruta, Connect Bus och Karlssonbuss. Under 2023 pågår fusion till två stora nordiska bolag, Connect Bus Sverige och Connect Bus Norge.
Arbetsplatsbeskrivning
Vi har depåer i Haparanda, Luleå, Skellefteå och Umeå så din placering kan anpassas efter ditt önskemål. Du rapporterar till Trafikledningschef
Arbetsbeskrivning
Som Trafikledare ansvarar du för att på ett tydligt sätt kommunicera ut trafikinformation och stödja förarna vid eventuell trafikstörning samt dokumentera förändringar eller avvikelser i trafiken. Trafikledaren ska leda trafiken på ett kostnadsmedvetet och effektivt sätt med ett övergripande mål att öka kundnöjdheten och antal resenärer. I nuläget trafikerar vi Norrlandskusten och kommer utöka trafiken under 2024 med stomlinjer i Norrbotten. Rollen innefattar oregelbunden arbetstid samt beredskap.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
Hantera personalavvikelser, akut personaltillsättning och frånvarohantering
Arbetsleda trafiken genom service- och målinriktad trafikledning
Hjälpa och stödja förare och trafikpersonal i sin vardag, analysera trafiksituationer i realtid och agera efter gällande rutiner
Informera och säkerställa att samtliga berörda aktörer får information vid trafikstörningar exempelvis förare, andra trafikbolag och huvudman
Rapportera in trafikstörningar och avvikelser
Vidta åtgärder vid trafikstörning och besluta om trafikomläggningar
Samarbete med andra trafikbolag vid ex evenemang
Aktivt delta i förbättringsarbete och arbeta för att arbetsmiljön och säkerheten i den dagliga driften kontinuerligt förbättras
Övervaka att säkerhetsföreskrifter och övriga regler efterlevs
Tillse att ”Rutin vid olycka/tillbud” följs
Vara delaktig i att driva och underhålla aktuell depå där anställning sker. Detta innebär allt från att serva förare, beställa material och annat som kan behövas för en fungerande verksamhet.



Kvalifikationer
Vi söker dig som har god pedagogisk förmåga i kombination med en hög servicekänsla. Du är kommunikativ, har lätt för att samarbeta och har god förmåga att hantera stress och behålla lugnet i pressade situationer. Du ska ha god förmåga att hantera flera olika händelser samtidigt samt god förmåga att arbeta strukturerat och noggrant. Vi ser även att du har god kunskap om aktuellt trafikslag, linjenät och lokal geografi.
Din bakgrund
Du har minst gymnasieutbildning eller motsvarande, samt 1–2 års erfarenhet av kollektivtrafikbranschen. Du har goda kunskaper i planeringssystem och behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Du har körkort med minst B- behörighet. Meriterande med D-behörighet.
Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning enligt tjänstemannaavtalet Unionen
Omfattning: Heltid
Ansökningsperiod
Skicka in din ansökan senast den 2023-10-31. Urval sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas så vänta inte med din ansökan!
Ansökan via mail/kontaktperson
Mahammad Hammoud, Trafikledningschef mahammad.hammoud@connectbus.se
Telefon 079-099 79 21


Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter vid rekrytering här: https://connectbus.se/integritetspolicy-vid-rekrytering/

Ansök nu

Busschaufförer sökes till Norrlandskusten!

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Mar 28
Busschaufförer i Umeå, Skellefteå, Luleå och Haparanda! Kom och arbeta hos på Connect Bus - Ett av nordens ledande bussföretag - som är i ständig tillväxt. Vi vill att DU växer med oss!
Connect Bus tar över ansvaret för busstrafiken längs Norrlandskusten den 1 april! Är du redo för att hänga med på en spännande resa tillsammans med oss? Ansök nu! Vi söker både heltid och deltid!
Arbetsbeskrivning
Som bussförare har du det yttersta ansvaret för resenärerna i bussen, du ser till att alla ombord får en trygg och trevlig resa och därför bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och bra förmåga att hantera stressiga situationer. Under resorna håller du trafikledning och resenärer informerade om eventuella trafikstörningar och avvikelser. I dina arbetsuppgifter ingår även att se till att bussen är hel och ren.
Vad krävs för att arbeta hos oss?
Vi ser att du trivs med att vara företagets ansikte utåt och har lätt för att samarbeta med nya människor, eftersom du som bussförare blir kundens närmaste kontakt ser vi att att du är serviceinriktad, utåtriktad och lösningsorienterad.
Kvalifikationer
Du är serviceinriktad, lösnigsorienterad och månar om att ge resenärerna en bra upplevelse
Du har god körförmåga och tycker det är viktigt med miljövänlig körning (läs om vårt hållbarhetsarbete här)
Du behärskar svenska i tal och skrift
Du är ansvarsfull

Krav
Du har D- Körkort
Du har YKB utbildning
Du har Digitalt färdskrivarkort



Anställningens omfattning Anställningsform:
Tillsvidareanställning efter provanställning. Omfattning: Heltid & deltid.
Ansökan via mail/kontaktperson
Vi tillsätter tjänster löpande så du behöver inte vänta till sista ansökningsdag!
Skicka ditt CV till nellie.gustavsson@connectbus.se
Välkommen med din ansökan!


Vilka är vi på Connect Bus?
Connect Bus är en del i en nordisk bussgrupp, som ägs av CBRE Investment Management genom sitt team Private Infrastructure. I bussgruppen ingår Torghatten Land, ett av Norges största bussföretag, och KarlssonBuss, ett ledande bussföretag i södra Sverige. CBRE Investment Management kommer tillsammans med Connect Bus att etablera en ledande, motståndskraftig och hållbar nordisk bussplattform som drar nytta av långsiktiga tillgänglighetsbaserade kontrakt med regionala kollektivtrafikoperatörer och expertis inom drift av elektriska bussar.
Connect Bus utför persontransporter med totalt 3700 anställda med 2600 fordon över norden.

Ansök nu

REKRYTERINGSTRÄFF - UMEÅ

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Aug 31
Umeå, Skellefteå, Luleå och Hapranda, nu kommer vi till er!
Vi på Connect Bus tar över ansvaret för busstrafiken längs norrlandskusten och vi söker glada och serviceminded busschaufförer som vill vara med på våran resa och arbeta hos oss!


Måndagen den 19 September kommer vi till Umeå!
Rekryteringsträffen i Umeå kommer hålla rum på Scandic Plaza, Storgatan 40 den 19 September mellan 13:00-15:00, 15:30-17:30 samt 18:00-20:00.
På träffen kommer vi bland annat att informera er om våra fordon, vår tanke kring tjänster och scheman, vilka tjänster som finns att söka samt hur det fungerar att arbeta hos oss.
Efter träffen har ni möjlighet att lämna in en intresseanmälan för en anställning hos oss.


Vilka är vi på Connect Bus?
Connect Bus är en del i en nordisk bussgrupp, som ägs av CBRE Investment Management genom sitt team Private Infrastructure. I bussgruppen ingår Torghatten Land, ett av Norges största bussföretag, och KarlssonBuss, ett ledande bussföretag i södra Sverige. CBRE Investment Management kommer tillsammans med Connect Bus att etablera en ledande, motståndskraftig och hållbar nordisk bussplattform som drar nytta av långsiktiga tillgänglighetsbaserade kontrakt med regionala kollektivtrafikoperatörer och expertis inom drift av elektriska bussar.
Connect Bus utför persontransporter med totalt 3700 anställda med 2600 fordon över norden.


Vad krävs för att arbeta hos oss?
Vårt team består av trevliga, service minded och engagerade medarbetare som delar visionen att vara det bästa bussföretaget som ska driva branschen framåt! För att du ska platsa i vårt team ser vi att du är minst lika trevlig, service minded och engagerad i ditt arbete.
Vi ser att du trivs med att vara företagets ansikte utåt och har lätt för att samarbeta med nya människor, eftersom du som bussförare blir kundens närmaste kontakt ser vi att att du är serviceminded, utåtriktad och lösningsorienterad.
Kvalifikationer
Du är serviceminded, lösnigsorienterad och månar om att ge resenärerna en bra upplevelse
Du har god körförmåga och tycker det är viktigt med miljövänlig körning (läs om vårt hållbarhetsarbete här)
Du behärskar svenska i tal och skrift
Du är ansvarsfull

Krav
Du har D- Körkort
Du har YKB utbildning
Du har Digitalt färdskrivarkort



Vid frågor angående rekryteringsträffen, kontakta oss via mejl.

Ansök nu