One Group Sverige AB jobb i Umeå

Hitta lediga jobb hos One Group Sverige AB i Umeå. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Umeå.

BID-manager till expansiva One Group

Upphandlare
Läs mer Jan 24
Vill du vara med på resan att bygga ett av Sveriges snabbast växande IT-konsultbolag?
Till moderbolaget söker vi en upphandlare som brinner för personlig utveckling, upphandling och affären i stort. Du kommer att vara med och bygga upp bolagets upphandlingsfunktion, du förväntas inte kunna allt utan drivas av att lära dig.
Hos oss får du ett utvecklande arbete i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. One Groups kärnvärde är livsbalans och att du ska vara snäll, hos oss arbetar några av IT Sveriges skarpaste hjärnor. På kort tid har vi utvecklats till en betydande aktör i Sverige med över 350 seniora IT-specialister. Resan har bara börjat och vi söker dig som vill vara med och bygga upp branschens bästa arbetsgivare för erfarna IT-konsulter.
Dina arbetsuppgifter i huvudsak:
Analysera marknaden för att bygga en stark upphandlingsavdelning
Planering och genomförande av upphandlingar och avrop tillsammans med olika delar av verksamheten
Utvärdering av genomförda upphandlingar
Förvaltning av bolagets avtal
Uppföljning av ingångna avtal och de leveranser som sker under kontraktstiden
Hantering och strukturering av interna inköp
Arbete med avtals- och kvalitetsuppföljning
Informera och utbilda verksamheten i upphandlingsfrågor
Utveckla bolagets rutiner för upphandlingsarbete
Delaktig i utvecklingen av strategiska affärsrelationer

I rollen som upphandlare är ditt mål att vinna nya lönsamma upphandlingar och avtal till företaget. Du kommer utgöra en specialistfunktion där du arbetar operativt, proaktivt och utvecklande av företagets anbudsprocesser. Du projektleder anbudsarbeten och involverar rätt personer inom företaget för att säkerställa hög kvalitet i vår upphandlingar inom privat och offentliga sektor.
Vem är du?
Vi söker dig som har taigt/tar universitetsexamen i vår inom förslagsvis upphandling, ekonomi, juridik, HR eller motsvarande. Alternativt har du hunnit arbeta något år inom upphandlingsområdet. Det viktigaste är inte vad du gjort utan vem du är och vart du vill.

Vi ser att du som söker har:
Relevant akademisk utbildning eller motsvarande kompetens som bedöms likvärdig.
Mycket goda kunskaper i svenska språket samt mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Duktig med siffror för att kunna analysera prisstrategier mm.

Meriterande med erfarenhet av:
Något års erfarenhet inom avtalshantering och upphandling.
Arbete i projektform.

Personliga egenskaper:
Vi ser att du är driven och har en mycket god förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt. Du har ett serviceinriktat och affärsmässigt förhållningssätt samt har en god problemlösningsförmåga. Vidare trivs du med många kontakter och är kommunikativ både i tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att du är snäll. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Om One Group
Vår modell är lika enkel som den är självklar - hos oss får IT-konsulter högre ersättning för samma arbete. Våra anställdas behov styr hur de väljer att lägga upp sitt arbete och fördela sin ersättning.
Vår personal bestämmer själv om de vill ta ut högre bruttolön, mer semester, tjänstebil eller vill öka möjligheten till en tidig pension.
Trygghet och transparens är viktigt för oss, därför har vi egna trygghetspaket om något oförutsett skulle inträffa.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Executive Assistant till grundaren av One Group och Professionals Nord

Administrativ assistent
Läs mer Nov 29
Är du en stjärna på koordinering och älskar tanken på en fartfylld och variationsrik vardag? Vill du arbeta i en organisation där snällhet är ett ledord och där du kommer att få stor möjlighet till utveckling. Det här är en chans för dig som vill finnas med på One Groups och Professionals Nords framgångsresor mot miljarden!
I denna tjänst kommer du jobba i nära samråd tillsammans med Mattias Matsson som grundat och driver bolagen och fokus ligger på att stötta honom i hans dagliga arbete.
One Group och Professionals Nord har under de senaste åren haft en explosionsartad utveckling och har nu över en halv miljard i omsättning med mycket goda marginaler, totalt 21 kontor runt om i landet och ett nyöppnat kontor i Norge. Bolagen har fortsatt höga ambitioner kommande år där vi ska ha en fortsatt ökad omsättning, nya affärsområden, utlandsexpansion och framför allt tillsammans ha en sjukt rolig resa på vägen dit. År 2028 ska vi totalt omsätta 2,5 miljarder, vara fler än 3000 anställa, finnas i 4 länder och du kommer vara med i händelsernas centrum där besluten fattas.
Att vara snäll är den i särklass viktigaste personliga egenskapen hos våra medarbetare, där vårt viktigaste mål är att skapa och utveckla en arbetsplats där människor vill jobba länge med fokus på välmående personal. Vi jobbar för en snäll kultur där vi är genuint snälla mot varandra och mot oss själva. Det är något vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare idag och som vi ständigt arbetar med att fortsätta säkerställa. Klicka in dig på länken nedan och du är intresserad av att läsa mer om hur Mattias hyllar snällheten.
https://vdtidningen.se/han-hyllar-snallheten/
Du erbjuds:
Vi erbjuder en av Umeås roligaste tjänster, där du kommer vara en viktig kugge i två bolag som har som första mål att omsätta över 1 miljard vardera. Du kommer själv kunna påverka rollens innebörd över tid och då bolagen hela tiden växer kommer det att komma nya, spännande ansvarsområdet att ta sig an. Vi erbjuder dig en unik möjlighet till en tjänst där du kommer att befinna dig i händelsernas centrum och vara en avgörande person för att tillsammans med Mattias fortsätta utvecklingen framåt.
Vi gillar högt tempo och att ha roligt tillsammans på jobbet! Vi värderar livsbalans där du kan balansera ditt privatliv med jobbet. Hos oss är friskvård viktigt, vi vill att du ska må bra på jobbet och ha de rätta förutsättningarna för att vara ditt bästa jag på arbetet! För oss är det en självklarhet att hylla varandras framgångar, och det gör vi bland annat genom gemensamma vår- och höstresor två gånger per år där vi tar tillfället i akt och umgås och hyllar varandra lite extra. Nu senast var vi fem dagar i Dubai där vi hoppade fallskärm, en likande resa som du i framtiden kommer att planera och självklart delta på.
Arbetsuppgifter:
I denna tjänst kommer du att arbeta nära Mattias Mattson, som grundat och driver bolagen One Group och Professionals Nord. Anställningen och majoriteten av din tid kommer att vara på One Group. Du kommer att ha en väldigt varierande vardag där du kommer att stötta Mattias i hans dagliga arbete med allt ifrån att driva mindre och större projekt till att förbereda möten, resor och företagsevent. Andra exempel på arbetsuppgifter är:
Koordinera, protokollföra, sammanställa och följa upp interna möten (bl.a. ledningsgruppsmöten, styrelsemöten mm)
Förbereda lunch och fika inför möten
Skapa material och presentationer
Skapa struktur för intern kommunikation och informationsflöden
Planera resor och konferenser
Driva och delta i utvecklingsprojekt av olika karaktär inom koncernen
Skapa struktur och rutiner för att effektivisera verksamheten
Ansvara för och utveckla One Groups Sociala medier
Andra administrativa ärenden

Du kommer att sitta på One Groups nya, fräscha kontor i centrala Umeå. Resor kommer att förekomma i tjänsten.
Vad vi söker:
I den här rekryteringsprocessen kommer personlighet att vara avgörande. Vi söker dig som är glad, positiv och så klart snäll! Du gillar att jobba i ett högt tempo och är prestigelös i ditt förhållningssätt. Ingen dag kommer vara den andra lik med snabba kast där dagarna behöver omprioriteras. Du har en fallenhet för att organisera, är duktig på att planera och har vana av att arbeta mot deadlines. För att säkerställa att projekten du är delaktig i inte stannar av i tempo, har du en förmåga att släppa detaljer. I denna roll kommer du att vara självgående och därför faller det sig naturligt för dig att ta egna initiativ. Du är kommunikativ och gillar att bygga relationer tillsammans med andra. Har du dessutom en stor drivkraft att vilja utvecklas och lära dig nya saker är det här den perfekta tjänsten för dig!
Vidare har du goda datavana och kunskaper inom Officepaketet. Det är meriterande om du har erfarenhet av foto- och filmproduktion. Det är även meriterande om du har B-körkort och tillgång till bil.

Ansök nu