MW Group AB jobb i Umeå

Hitta lediga jobb hos MW Group AB i Umeå. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Umeå.

Resande borrvagnsförare

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Jan 24
MW Group är ett modern nordiskt totalförsvarsbolag som levererar teknik, tjänster och personal för Nordens samhällskritiska infrastruktur, totalförsvar samt privata företag och myndigheter. MW Group levererar tjänster till samhällsviktiga funktioner på den nordiska hemmamarknaden och utomlands om behovet är globalt. MW Group är partner med den svenska, finska och danska försvarsmakten.

Vill du komma hem efter en arbetsdag och känna stolthet över ditt uppdrag och din prestation?

Om MW Field Services
Vi på MW Field Services levererar installations-, service- och underhållsarbete inom områdena telekom, datacenter, el och infrastruktur samt säkerhet och övervakning. Vi har valt dessa områden för att aktivt kunna bidra till ett robustare och tryggare samhälle. Vi vet att ett aldrig vikande fokus på kunskap, kvalité och säkerhet skapar kundnöjdhet och samtidigt minskar risken för störningar eller intrång som påverkar vår digitala vardag. Våra kunder är verksamma inom branscher som skapar förutsättningar för att vårt moderna samhälle skall fungera och i såväl fred, kris och under yttre påverkan. Vår strävan är att bli världsledande på tjänster inriktade på samhällskritisk infrastruktur samt tekniska system för samhällsviktiga funktioner.

 

Om rollen

I uppdraget kommer du tillsammans med din kompanjon bland annat få arbeta med en borrigga som borrvagnsförare, röja träd, dra järnväg mm. 

Arbetet utförs utomhus i alla väder och det kommer att förekomma en hel del resor där du ligger borta. Arbetsplatsen är främst i norra Sverige men resor över hela landet kan förekomma.

 

Om dig

Vi tror att du är en person som har kunskap och intresse av att skruva. Utöver detta ett väldigt starkt naturintresse där du har förståelse i naturens olika element. Du behöver ha ett C-körkort för att kunna transportera borrvagnen och vara en lagspelare men samtidigt lösningsorienterad eftersom du kommer befinna dig ute på fält.

Krav

• Svensk medborgare
• C-körkort
• Tala, skriva och förstå yrkesspecifik svenska
• Godkänd bakgrundskontroll
• Maskinkunnig (fungerar om du bla är fordonsmekaniker, underhållstekniker m.m)
• Du bör bo i Umeå (med omnejd) eftersom man utgår från Umeå.

Meriterande

• Starkt meriterande med erfarenhet från någon av de nordiska försvarsmakterna eller annan samhällsbärande organisation, exempelvis inom infrastruktur, polis, eller vård.
• Motorsågskörkort A och B
• Starkt intresse av natur, geo mm

Ansök nu