Planerare och utredare m.fl. jobb i Umeå

Hitta lediga jobb som Planerare och utredare m.fl. i Umeå. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Umeå från den arbetsgivaren.

Eventsäljare till Amon Amarth + The Halo Effect + Insomnium, 28e augusti

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Maj 16
Gillar du event-miljöer, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta extrajobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning av öronproppar på stora konserter och festivaler!
Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt för att ta kontakt med människor, du är inte det minsta blyg inte och du tycker det är kul att sälja! Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast!
KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar. Vi jobbar på festivaler, konserter och events. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise

Ansök nu

Projektmedarbetare/verksamhetsansvarig i Västerbotten

Föreningskonsulent
Läs mer Jun 14
Vill du arbeta med att bidra till en ökad livskvalitet hos personer som lever med hiv? Vill du arbeta med att öka kunskapen och medvetenheten om hiv? Vill du arbeta på deltid och med varierande uppgifter? Då kan detta vara ett jobb för dig.
Föreningen Noaks Ark Norra Norrland arbetar för att öka välbefinnandet och livskvalitén hos personer som lever med hiv. Vi erbjuder individuella samtal och gruppträffar med olika aktiviteter och vi har även kontakt med närstående. Föreningen genomför också riktade informations- och utbildningsinsatser för att öka kunskap och medvetenhet kring frågor som rör hiv och andra sexuellt överförbara infektioner och sexuell hälsa.
Vår verksamhet i Västerbotten är under återuppbyggnad och vi söker därför en projektmedarbetare/verksamhetsansvarig på 50 procent.
Arbetsuppgifter
Som anställd ansvarar du för:
att individuellt medmänskligt stöd samt gruppverksamhet erbjuds till personer med hiv
riktade informations- och utbildningsinsatser

I arbetet ingår även att rekrytera och arbeta tillsammans med volontärer och att organisera arbetet. Planering, uppföljning och redovisning sker delvis tillsammans med projektledaren. Administrativa uppgifter och visst ekonomiskt ansvar samt verksamhetsredovisning ingår. Även marknadsföring, nätverksbyggande samt deltagande vid möten och utbildnings-/fortbildningstillfällen.
Kvalifikationer
Vi söker dig som:
har en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning
har goda kunskaper om hur man professionellt möter människor i olika livssituationer
har erfarenhet av att tala inför olika grupper
har goda kunskaper i svenska och engelska, och kan uttrycka dig väl både i tal och skrift
har goda datorkunskaper

Meriterande
erfarenhet av föreningsliv
erfarenhet av projektarbete
stort nätverk

Personliga egenskaper
Att du har en personlig mognad är viktigt. Du har ett intresse, en vilja och förmåga att hjälpa andra. Du har en god förmåga att skapa goda kontakter, kan bygga goda relationer och entusiasmera andra. Din samarbetsförmåga är god och du trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du kan även arbeta självständigt, är självgående och bra på att organisera och prioritera. Att du står för allas lika värde är mycket viktigt.
En stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
Villkor
Anställningen är på 50 procent och tidsbegränsad t.o.m. 31 december 2024. Anställningen kan förlängas årsvis beroende på beviljade projektmedel.
Föreningen har kollektivavtal. Fast månadslön. Arbetstiden är oreglerad. Arbete på kvällstid och helg förekommer.
Placeringsort är Umeå. Resor inom Västerbotten ingår i tjänsten. Även resor till Norrbotten kan förekomma. B-körkort är ett krav.
Den som anställs får genomgå en internutbildning.
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Du ansöker om jobbet genom att maila ditt CV och personliga brev till oss senast den 19 augusti.
Under perioden 12 juli - 11 augusti är vi pga. semestertider inte tillgängliga. Bekräftelse på att vi tagit emot ansökan samt svar på eventuella frågor som inkommit under denna period mejlas fr.o.m. 12 augusti.

Ansök nu

Forskningssamordnare inom biobanks- och registerforskning

Handläggare, offentlig förvaltning/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Jun 10
Medicinska fakulteten är en av de största fakulteterna vid Umeå universitet och attraherar många studenter med ett omfattande utbud av utbildningar inom områdena medicin, tandvård, hälsa och vård. Vi erbjuder en väl utvecklad forskningsinfrastruktur och en inspirerande, dynamisk miljö med ledande forskning. Vår nära samverkan med de fyra regionerna i Norra sjukvårdsregionen ser vi som en stor ömsesidig tillgång för att utveckla forskning och utbildning och att säkra tillgången på vår framtids vårdpersonal.Beskrivning

Enheten för biobanksforskning

Vi ger råd och praktiskt stöd till forskare som behöver biobanksprov och/eller registerdata till sina forskningsprojekt, och skapar på så sätt förutsättningar för starka forskningsmiljöer.

Forskning som stöds av oss utgår ofta från de register och provsamlingar som vi administrerar, t.ex. forskningsblodprov och information som samlats in vid Västerbottens hälsoundersökningar och MONICA-studien. Hjälp och råd om hur lagar och regler kan hanteras i biobanks- och registerstudier ges även till andra studier där Umeå universitet är med. Forskningen sker ofta i samarbete med andra universitet, institut eller företag, såväl i Sverige och EU, som i andra länder. Syftet med våra råd och vår praktiska hjälp är att möjliggöra forskning av hög kvalitet, särskilt forskning som utgår från de världsunika provsamlingar som förvaras vid Biobanken norr inom Region Västerbotten.

Vi söker nu en forskningssamordnare som vill vara med och utveckla vårt forskningsstöd. Du har förmåga att sätta dig in i olika regelverk, har egen forskningserfarenhet och vill nu kombinera detta till att underlätta för forskarna att genomföra bra studier. Du kommer arbeta i ett team om knappt 10 personer med bl.a. statistiker och projektadministratörer. Du kommer också samarbeta med jurister vid Umeå universitet och inom det nationella samarbetet Biobank Sverige. Till enheten finns även forskare knutna som bidrar med vetenskapligt stöd och vi samverkar med forskare, sjukvård och registerhållare lokalt, nationellt och internationellt.

Arbetsuppgifter

Du kommer att sätta dig in i befintliga regelverk och den nya lag om forskningsdatabaser som riksdagen planerar besluta om i höst. Du kommer ha en central roll i klargörandet av vad den nya lagen betyder för forskning i de provsamlingar vi arbetar med, men också i andra provsamlingar knutna till Biobank Sverige. Detta arbete sker i samarbete med jurister och forskare både lokalt och runtom i landet. Du kommer att arbeta i våra processer för att kunna ge konkret stöd till forskare i deras projekt. Du deltar också i vårt arbete med att tillse att intern dokumentation görs och ge praktisk hjälp med avtalsskrivande. 

Arbetet handlar även om att driva, planera och följa upp stödinsatser både utifrån den lokala, den nationella och den internationella forskningens behov. Övergripande mål är att förbättra processer och ge service och information till biobanks- och registerforskare kring de många olika administrativa, legala och säkerhetsmässiga komponenter som krävs för forskningen. Detta innebär samarbete med forskare, såväl i Sverige som internationellt, längs hela vägen från forskningsidé till lagring och arkivering av forskningsdata och resultat. Det innebär även kontakt med olika myndighetsföreträdare såsom registerhållare, universitetsjurister, Biobanken norr, etc.

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleexamen inom relevant område. Du ska ha erfarenhet av att arbeta i forskningsnära verksamhet och med register, främst i epidemiologiska sammanhang, gärna med koppling till biomedicinsk forskning/medicinsk statistik. Alternativt så har du gedigen erfarenhet av att utveckla den här typen av processer, t.ex. från arbete som Process manager eller liknande. För denna anställning krävs erfarenhet av arbete med känsliga personuppgifter.

Du behöver ha förmåga att sätta dig in i regelverk som är nya för dig. Det är också viktigt att du är bekväm med både svenska och engelska i såväl tal som skrift och att du är bra på att förklara komplexa sammanhang, t.ex. inom forskning och regelverk.

Som person är du drivande, konstruktiv och noggrann. I ditt arbete kommer du att ha omfattande kontakter både inom och utom universitetet och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Meriterande

Vi ser helst att du har flera års erfarenhet inom relevanta områden. Du är gärna disputerad.

Du har gärna erfarenhet från universitet eller annan myndighet av arbete med att tillämpa komplexa regelverk i vardagen och att finna arbetssätt som kombinerar lagens intentioner med väl fungerande verksamhet.

Det är meriterande med kunskaper om forskningsdatahantering, personuppgiftsjuridik och/eller dokumentationsrutiner.

Villkor

Anställningen som forskningssamordnare vid Enheten för biobanksforskning är på heltid (eller enligt överenskommelse) och tillsvidare med start enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan skall innehålla en kort beskrivning av dig själv och varför du vill ha anställningen, CV,
inklusive akademiska betyg, dokumenterad erfarenhet och kunskap som stödjer din lämplighet för
anställningen, samt gärna kontaktuppgifter till två referenspersoner.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av Ulrika Morris, ulrika.morris@umu.se, 090- 786 75 85 och Ingvar Bergdahl, ingvar.bergdahl@umu.se, 090-786 50 37. 

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Ansök nu

Eventsäljare till Darin, 16e augusti

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Maj 16
Gillar du event-miljöer, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta extrajobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning av öronproppar på stora konserter och festivaler!
Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt för att ta kontakt med människor, du är inte det minsta blyg inte och du tycker det är kul att sälja! Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast!
KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar. Vi jobbar på festivaler, konserter och events. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise

Ansök nu

Eventsäljare till Bolaget, 10e augusti

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jun 15
Gillar du event-miljöer, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta extrajobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning av öronproppar på stora konserter och festivaler!
Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt för att ta kontakt med människor, du är inte det minsta blyg inte och du tycker det är kul att sälja! Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast!
KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar. Vi jobbar på festivaler, konserter och events. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise

Ansök nu

Eventsäljare till Tommy Körberg, 10e & 11e augusti

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Maj 16
Gillar du event-miljöer, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta extrajobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning av öronproppar på stora konserter och festivaler!
Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt för att ta kontakt med människor, du är inte det minsta blyg inte och du tycker det är kul att sälja! Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast!
KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar. Vi jobbar på festivaler, konserter och events. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jun 9
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jun 2
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Supplier Quality Assurance till vår kvalitetsavdelning

Kvalitetskoordinator
Läs mer Jun 19
Vill du vara med och skapa en hållbar framtid där människor, våra verksamheter och vår planet utvecklas tillsammans? Komatsu Forest erbjuder en innovativ arbetsplats med stora karriärmöjligheter världen över, där samarbete och utveckling står i centrum. Vi tror att det mesta går att uppnå – tillsammans.
Ditt nya jobbTill vår kvalitetsavdelning söker vi nu en driven, analytisk och strukturerad person till rollen som Supplier Quality Assurance (SQA). Du kommer att ansvara för artikelintroduktioner, leverantörsuppföljning och fungera som ett stöd till övrig verksamhet avseende kvalitetsfrågor.

Genom ett nära samarbete med leverantörerna och de interna gränssnitten ansvarar du för att säkerställa leverantörens förutsättningar för tillverkning och kvalitetssäkring.
I rollen som Supplier Quality Assurance förekommer resor både inom- och utanför Sverige. Du kommer ingå i kvalitetsavdelningens SQA-grupp och rapportera direkt till General Manager QA.
Vem är du?Vi söker dig som har en teknisk utbildning på högskolenivå eller annan motsvarande förvärvad kunskap. Vi ser även att du en god förståelse för tillverkningsprocesser, kvalitetssäkring och verifiering. Meriterande är om du har erfarenhet från interna och externa relationer såväl som tidigare kvalitetsarbete inom eller mot tillverkande industri.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen som Supplier Quality Assurance har du ett starkt driv och mod att fatta beslut och agera i enlighet med dessa. Förutom att vara strukturerad och analytisk, ser vi även att du är kvalitetsmedveten och samarbetsorienterad med en god förmåga att hantera utmaningar samt affärsmässiga relationer. För rollen krävs även:
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Goda kunskaper inom Officepaketets olika applikationer
B-körkort

Vad erbjuder vi? Som medarbetare på Komatsu Forest är du del av något större. Du blir en del av de stora innovationer och framsteg som hjälper till att forma skogsmaskinsbranschen. Just nu är vi på en spännande resa kring elektrifiering av våra maskiner.
Genom vår globala organisation får du stora möjligheter att utveckla dig och din karriär samtidigt som du tillsammans med dina kollegor är med och bidrar till en värld som är hållbar, inkluderande och tar socialt ansvar.
Vi är ett globalt företag som vet att mångfald bidrar till goda resultat och en bättre arbetsplats.
Välkommen med din ansökan!
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas i din profil och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

Ansök nu

Eventsäljare till Northen Rockfest, 2a augusti & 3e augusti

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Maj 26
Gillar du event-miljöer, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta extrajobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning av öronproppar på stora konserter och festivaler!
Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt för att ta kontakt med människor, du är inte det minsta blyg inte och du tycker det är kul att sälja! Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast!
KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar. Vi jobbar på festivaler, konserter och events. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise

Ansök nu

Butiksdemonstratör Umeå

Butiksdemonstratör
Läs mer Maj 24
Vi söker dig som är social, serviceinriktad, noggrann, ansvarsfull och som trivs med att jobba i butik med daglig kontakt med kunder och personal. Du får gärna ha erfarenhet av dagligvaruhandeln sedan tidigare, men det är inget krav.
Tjänsten är vid behov, då våra demonstrationer kommer in löpande och vi bokar upp personal efter det. Passar dig som har ett annat deltidsjobb, studerar eller har ett flexibelt liv. Uppdragen utförs främst på veckodagar mellan 10-18 eller 11-19, men även lördagar kan förekomma. Lön enligt handelsavtal.
Arbetsuppgifterna består i att tillaga/bjuda och sälja olika produkter i livsmedelsbutiker för att öka försäljningen av våra kunders sortiment.
RG Marknadspartner AB arbetar med säljfrämjande tjänster såsom merchandising, varudemonstrationer och säljtjänster inom dagligvaruhandeln och fackhandeln. Vi har varit verksamma sedan 1994 och har hela Sverige som arbetsfält.
Mer om oss går att läsa på www.rgmp.se


Låter det intressant? Maila in din ansökan märkt med ”Demonstratör Umeå" till mona.svanstrom@rgmp.se
Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Ansök nu

Demonstratörer i Umeå omgående

Butiksdemonstratör
Läs mer Maj 16
RG Marknadspartner AB arbetar med säljfrämjande tjänster som varuplock, varudemonstrationer, event och säljtjänster, inom bl a dagligvaruhandeln och fackhandeln. Vi har varit verksamma sedan 1994 och är rikstäckande med lokalkontor över hela landet.
Vi söker nu omgående ett flertal demonstratörer och dig som är social, serviceinriktad, noggrann, ansvarsfull och som trivs med kund- och personalkontakt ute i butik. Erfarenhet av dagligvaruhandeln och demo är meriterande, men inget krav. Ett brinnande intresse för matlagning är lika meriterande som talets gåva.
Passar kanske dig som redan har ett annat deltidsjobb, studerar, är pensionär, har ett flexibelt liv eller redan idag är aktiv som demonstratör?
Uppdragen utförs främst på någon av veckans vardagar, ibland helg. Lön enligt Handels avtal.
Arbetsuppgifterna består främst i att tillaga, bjuda och sälja in de för tillfället aktuella produkterna samt att öka medvetenheten om produkten genom den merförsäljning demon ger.
Ett urval av varumärken vi jobbar med är Orkla, Valio, Triumfglass, Pågen, Atria, Peka, Löfbergs Lila och just nu har vi ett stort inflöde in på bokningar.
Läs mer om oss på www.rgmp.se
Maila din ansökan märkt med ”Demonstratör Umeå" till mona.svahnstrom@rgmp.se
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut, skicka därför in din ansökan redan nu!

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Maj 13
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Maj 12
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

IF Metall söker lokalombudsman till avdelningen i Umeå

Ombudsman
Läs mer Maj 17
IF Metall organiserar anställda inom verkstads-, bil- och kemiindustrin, gruvor, läkemedelsföretag och tvätterier, och har över 300 000 medlemmar på 13 000 arbetsplatser runt om i Sverige. Omkring 21 procent av medlemmarna är kvinnor. IF Metall har en feministisk syn och verkar för rättvisa, jämlikhet och jämställdhet.

Har du erfarenhet av förhandling och goda kunskaper i gällande arbetsrätt? Nu söker vi en lokalombudsman till avdelningen i Umeå. Som ombudsman erbjuds du ett omväxlande arbete med många kontakter och samarbeten. Här får du möjlighet att på ett professionellt sätt företräda medlemmar och säkerställa medlemmens rättigheter enligt lag och avtal.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och omfattar heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att ge arbetsrättslig rådgivning och att företräda medlemmar i förhandlingar och tvister. I tjänsten ingår att rekrytera medlemmar, bilda klubbar, stödja och att stärka organisationen samt att skapa engagemang för medlemskap och fackliga värderingar.

I tjänsten ansvarar du för att teckna kollektivavtal på arbetsplatser inom IF Metalls områden och där det finns medlemmar. En viktig del är att genom dialog och rådgivning stötta klubbar. Arbetet handlar om att bygga relationer, etablera förtroende men också att lösningsinriktat genomföra förhandlingar, på de arbetsplatser där du tilldelas förhandlingsmandat. Fokusområden är att prioritera arbetsplatser utan klubb men också att särskilt uppmärksamma kvinnors arbetssituation och yrkesutveckling. I rollen förväntas du stärka fackligt-politiskt arbete genom att engagera dig i politiska beslut som är viktiga för medlemmarna. 

Som ombudsman arbetar du på uppdrag av avdelningsstyrelsen, för medlemmarnas intressen. Arbetet förekommer inom avdelningens geografiska område och de kollektivavtalsområden som finns i regionen. Du svarar självständigt för förhandlingar och medlemsärenden och du rapporterar till avdelningens samordnare. I övrigt har du ett nära samarbete med ombudsmän och administratörer på avdelningen. Avdelningens geografi täcker stora delar av Västerbottens inland från Umeå till den norska gränsen. Upptagningsområdet är från Örnsköldsviks kommun i söder och upp angränsande mot Robertsfors kommun i norr. Stationeringsort är Umeå.

Löne- och anställningsvillkor är i enlighet med våra avtal för lokalombudsmän. 

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att vara fackligt förtroendevald eller att du redan arbetar som ombudsman, med goda kunskaper inom arbetsrätten. Rollen kräver att du har erfarenhet av förhandling, arbetsrättslig rådgivning och att du har arbetat med medlemsrekrytering. Har du erfarenhet av att bilda klubbar, värva förtroendevalda och kollektivavtalsteckning ser vi det som meriterande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Det är ett krav att du har en god vana att hantera it-system som stöd i ditt arbete. Då resor förekommer i tjänsten är körkort ett krav.

Som person är du relationsskapande, kommunikativ och lösningsorienterad. Du är van att göra egna prioriteringar och organisera arbetet på så sätt att medlemmen alltid får hjälp och stöd. Du förstår hur viktigt det är att förhandlingar hanteras rätt då resultatet kan få direkta konsekvenser för den enskilde men också för kollektivet. Du är trygg i beslut och förstår hur viktigt det är att formalia blir rätt för möjligheten att driva ärenden vidare. Som person är du ansvarstagande och resultatinriktad samt har förmågan att behålla ett lugn även i pressade situationer. Du delar arbetarrörelsens värderingar och har ett intresse för arbetsrättsliga frågor.  

Kontakt

Avdelningsordförande, Carola Andersson: 090–156572

HR förbundet, Linda Sjögren: 08-786 81 90

Om verksamheten

IF Metall organiserar anställda inom verkstads-, bil- och kemiindustri, gruvor, läkemedelsföretag och tvätterier, och har över 300 000 medlemmar på 13 000 arbetsplatser runt om i Sverige. Omkring 21 procent av medlemmarna är kvinnor. IF Metall har en feministisk syn och verkar för rättvisa, jämlikhet och jämställdhet. Det är en kunskapsintensiv organisation som strävar efter en god arbetsmiljö för alla, värdesätter olikheter i arbetsgrupper och eftersträvar mångfald i alla avseenden. Vi erbjuder dig ett professionellt, meningsfullt och utvecklande arbete i en organisation som verkar för ständig utveckling av människan och industrin. Läs mer på: ifmetall.se

Ansök nu

Eventsäljare till Brännbollsyran, 31a maj till 1a juni

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Maj 28
Gillar du event-miljöer, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta extrajobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning av öronproppar på stora konserter och festivaler!
Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt för att ta kontakt med människor, du är inte det minsta blyg inte och du tycker det är kul att sälja! Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast!
KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar. Vi jobbar på festivaler, konserter och events. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Eventsäljare till Brännbollsyran, 31a maj till 1a juni

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Maj 16
Gillar du event-miljöer, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta extrajobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning av öronproppar på stora konserter och festivaler!
Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt för att ta kontakt med människor, du är inte det minsta blyg inte och du tycker det är kul att sälja! Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast!
KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar. Vi jobbar på festivaler, konserter och events. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise

Ansök nu

Produktambassadör

Butiksdemonstratör
Läs mer Maj 13
Vi söker dig som gillar att träffa folk och vill ha ett fritt arbete.
Som produktambassadör står du i en livsmedelsbutik och bjuder på smakprover.
Ofta får du jobba torsdagar och/eller fredagar, och vi kan erbjuda löpande varje vecka. Du är timanställd och kan välja ifall du vill ta uppdraget eller inte.
Vi betalar fast timlön, semesterersättning och milersättning när du använder din bil.
Du får tydliga instruktioner och trevligt stöd från en regionsansvarig hos oss.
Skriv ett par rader om dig och skicka dina kontakter till oss,
så kontaktar vi dig inom kort :)
Hoppas vi hörs!
//Brand Impact Teamet

Ansök nu

Klienthandläggare A Umeå

Handläggare, offentlig förvaltning/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Maj 5
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Verksamhetsområde Umeå omfattar den slutna anstalten Umeå, den öppna anstalten Sörbyn samt häktet Umeå. Ca 220 medarbetare och 12 chefer förvaltar, leder och utvecklar verksamheten som tar emot ca 300 intagna. Den största yrkesgruppen är kriminalvårdare men här arbetar även vårdprofessioner, administrativ personal, pedagoger, produktionsledare m fl. De intagna är sysselsatta i arbetsmarknadsutbildning, olika behandlingsprogram eller i arbete inom kök, snickeri, djurhållning, växtodling, förpackning/montage m m. Anstalten Sörbyn är en jordbruksanstalt med spannmålsodling och djurhållning. Till anstalten och häktet Umeå är det ca 10 min promenad från närmaste busshållplats, till anstalten Sörbyn åker man bil. Personalparkering finns.

Läs mer om anstalten Umeås verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/kontakt/hitta-till-oss/verksamhet/anstalt/umea/#om

ARBETSUPPGIFTER
Som klienthandläggare på anstalten Umeå ansvarar du under kriminalvårdsinspektören för det samlade klientarbetet. Arbetet innebär handläggning och beslutsfattande i klientärenden enligt delegation, bevakning av den juridiska klientprocessen, verkställbarhetskontroller, upptagande av nöjdförklaring samt beräkning av strafftid. Klientnära arbete ingår i uppdraget. Dina uppgifter som klienthandläggare innefattar även att sprida information och metodiskt handleda personal i det dagliga
arbetet. I uppdraget ingår också att, i dialog med kriminalvårdsinspektören och de andra klienthandläggarna utveckla och kvalitetssäkra rättsvårdsarbetet. Extern samverkan med andra myndigheter förekommer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som arbetar bra med andra människor och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Som klienthandläggare hos oss behöver du vara självgående, initiativtagande och driven. Då rollen även innefattar att handleda och utbilda övrig personal söker vi dig som är pedagogisk, tydlig och kan anpassa ditt sätt att förmedla budskap. Vidare är du ansvarstagande och strukturerad vilket för oss innebär att du kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. För att trivas i rollen behöver du kunna behålla ditt lugn i stressiga situationer och fokusera på rätt saker.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Vi söker dig som har:
• Universitets- eller högskoleutbildning med juridisk, samhälls- eller beteendevetenskaplig inriktning alternativt annan
utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer likvärdig
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
• God datorvana
• Svenskt medborgarskap

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av arbete med strafftidsberäkning och handläggning av domar
• Kunskap om och erfarenhet av att arbeta med Kriminalvårdens klientadministrativa system
• Erfarenhet från handläggning av klientärenden i Kriminalvården
• Erfarenhet av ärendehandläggning inom offentlig förvaltning
• Erfarenhet av klientnära arbete

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Detta för att genomföra utbildningar och att lära sig grunderna i verksamheten och klientarbetet.

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ansök nu

Analytiker till Umeå

Handläggare, offentlig förvaltning/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Maj 2
Säkerhetspolisens verksamhet och uppdrag har ett ständigt växlande tempo med skiftande fokus influerat av vår föränderliga värld. Vill du bidra till arbetet att motverka hotet från främmande makt och stärka Sveriges motståndskraft? Har du erfarenhet från analysarbete och vill bidra med viktiga underlag för beslut inom Säkerhetspolisens verksamhet? Nu söker vi engagerade analytiker med stor drivkraft och hög analytisk förmåga. Välkommen med din ansökan!
Vårt uppdrag är Sveriges säkerhet.
Ort: Umeå
Sista ansökningsdag: 2024-05-23
Referensnummer: 2024-9873
Det här är ditt uppdrag
Som analytiker vid Säkerhetspolisens regionala enhet är du en viktig del i myndighetens verksamhet. Du har överblick över regionens underrättelsearbete och utgör ett stöd till regionala chefer och handläggare i frågor som gäller planering av verksamhet, inriktning och analysproduktion. Du inhämtar, bearbetar, sammanställer och följer upp material. Vidare utvecklar, upprätthåller och bidrar du med ämnesområdeskunskap samt kunskap om relevanta omvärldshändelser. I rollen ingår det även att delge och föredra dina analyser i olika sammanhang och till olika mottagare, så som regional ledning och samverkanspartners.
I rollen har du många kontaktytor och du representerar Säkerhetspolisen i olika typer av samverkan och forum som sker både internt, externt, nationellt och internationellt.
Ditt uppdrag är främst kopplat till kontraspionage men du kan även komma att arbeta med Säkerhetspolisens övriga uppdrag i de fall verksamheten kräver detta.
Utöver det tar du initiativ och bidrar aktivt till metod- och verksamhetsutvecklingsarbete inom ditt verksamhetsområde.
Din placering är på vårt regionala kontor i Umeå men återkommande resor både inrikes och utrikes förekommer.
De här kvalifikationerna söker vi hos dig
Relevant utbildning
Minst två års erfarenhet av analys- och underrättelsearbete
Mycket god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift
God förmåga att kommunicera på engelska i tal och skrift
B-körkort

Du som söker kan också ha kompetens som tillför bredd och kompletterande perspektiv. Kan du bidra med något eller flera av följande är det meriterande:
Erfarenhet av att arbeta operativt
Erfarenhet av sekretesslagstiftning
Erfarenhet av myndighetssamverkan
Erfarenhet av att hålla presentationer som tex erfarenhet av att föredra ärenden för beslut
Erfarenhet av regelstyrd dokumentation
Erfarenhet av metod- och utvecklingsarbete
God kännedom om myndigheter, offentliga verksamheter och samhällsfrågor
Goda ämneskunskaper inom kontraspionage
Landskunskap avseende Ryssland, Kina och/eller Iran
Språkkunskap inom ryska och/eller kinesiska
Erfarenhet av att hantera stora mängder data från ostrukturerad till strukturerad form

Det här är kollegan vi söker
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är lösningsinriktad och med god analytisk förmåga. Du har hög personlig mognad och ett prestigelöst förhållningssätt och som med engagemang och ansvarstagande tar dig an ditt arbete. Att se till verksamhetens gemensamma mål före individuella prestationer är en självklarhet för dig.
Du har lätt för att skapa och upprätthålla förtroendefulla kontakter och du bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat och en kultur som skapar motivation, delaktighet och engagemang. Du trivs bra med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra och du har god förmåga att samarbeta med olika yrkeskategorier. Med din goda presentationsförmåga kan du på ett tydligt och förtroendeingivande sätt delge information till olika målgrupper och i olika sammanhang.
Som person är du noggrann och uthållig med god förmåga att hantera flera uppgifter parallellt, även under perioder med hög arbetsbelastning. Du trivs med att arbeta strukturerat och att självständigt organisera och leda ditt arbete framåt inom ramen för uppdraget.
Arbetsuppgifter och arbetsområden har både kortsiktigt och långsiktigt fokus och kan ibland förändras med kort varsel. Det är därför viktigt att du är flexibel, kan växla i tempo och ställa om mellan planerad och händelsestyrd verksamhet när situationen kräver det.
Säkerhetspolisen ställer höga krav på säkerhet- och sekretess, därför förutsätter vi att du har ett högt säkerhetsmedvetande.
Så tar du kontakt med oss
Du är välkommen att ringa rekryterande chef, tfn 010-568 94 47. För information om rekryteringsprocessen, kontakta HR-enheten, tfn 010-568 70 06.
Fackliga företrädare: Polisförbundet, tfn 010-568 70 03, SACO, tfn 010-568 70 04 och ST, tfn 010-568 70 02.
Så ansöker du
Ansökan sker via vår hemsida, www.sakerhetspolisen.se
Ansökan ska ha kommit in senast 2024-05-23.
I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och eventuella meriter. Beskriv också hur dina personliga egenskaper bidrar i rollen.
Urval och intervjuer kommer ske löpande.
Delar av rekryteringsprocessen kommer ske i Stockholm. Du har möjlighet att få viss ersättning för resan. För frågor gällande detta kontakta HR-enheten, tfn 010-568 70 06.
Övrig information
Du bör inte berätta att du sökt tjänst hos Säkerhetspolisen för andra personer än dina närmast berörda. Det beror på att vi har tjänster som omfattas av sekretess.
I våra rekryteringar använder vi arbetspsykologiska tester.
Vi har redan gjort våra val av annonskanaler. Vi undanber oss därför samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Apr 23
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Operativ handläggare till Umeå

Handläggare, offentlig förvaltning/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Maj 2
Säkerhetspolisens verksamhet och uppdrag har ett ständigt växlande tempo med skiftande fokus influerat av vår föränderliga värld. Vill du bidra till arbetet att motverka hotet från främmande makt och stärka Sveriges motståndskraft? Är du social, flexibel och trivs med att arbeta i en dynamisk roll tillsammans med kompetenta medarbetare? Då kan du vara vår nästa kollega på Säkerhetspolisen i Umeå. Välkommen med din ansökan!
Tillsammans skyddar vi Sverige.
Det här är ditt uppdrag
I rollen som operativ handläggare bedriver du både underrättelse- och utredningsarbete. Du arbetar med att inhämta och bearbeta information med bäring på Säkerhetspolisens uppdrag. Inhämtning sker främst genom kontakt med olika samhällsaktörer och du bygger och upprätthåller bland annat kontakter och relationer inom säkerhetskänslig verksamhet. I både inhämtning och bearbetning hanterar du olika typer av hemliga tvångsmedel, vilket kräver ett högt sekretess- och säkerhetsmedvetande.
Inom ramen för Säkerhetspolisens uppdrag genomför du reducerande åtgärder och du samverkar löpande med andra brottsbekämpande myndigheter. Du håller konfrontativa och hotreducerande samtal och du deltar vid olika typer av operativa insatser så som husrannsakningar och tillslag. Dina samarbetspartners finns både internt och externt som såväl nationellt och internationellt.
Som operativ handläggare representerar du Säkerhetspolisen i regionen i olika former av samverkan och forum där du föreläser om Säkerhetspolisens uppdrag och verksamhet.
Ditt uppdrag är främst kopplat till verksamhetsområdena för kontraspionage och säkerhetsskydd men du kan även komma att arbeta med Säkerhetspolisens övriga uppdrag om verksamheten kräver detta.
Din placering är på regionkontoret i Umeå. Resor både inrikes och utrikes förekommer.
De här kvalifikationerna söker vi hos dig
Polisexamen eller annan akademisk examen som arbetsgivaren bedömer relevant
Minst två års relevant arbetslivserfarenhet
Mycket god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift
God förmåga att kommunicera på engelska i tal och skrift
B-körkort

Du som söker kan också ha kompetens som tillför bredd och kompletterande perspektiv. Kan du bidra med något eller flera av följande är det meriterande:
Erfarenhet av att arbeta med operativa åtgärder och utredningsarbete
Erfarenhet av underrättelsearbete och sekretesslagstiftning
Erfarenhet av arbete vid statlig myndighet och myndighetssamverkan
Erfarenhet av inhämtning och bearbetning av open source information (OSINT)
Finansiell kunskap, förståelse och erfarenhet av ekonomisk bearbetning
Erfarenhet av signalskyddsarbete
Erfarenhet av att tala inför grupp
Erfarenhet av att hålla inhämtande/utredande samtal
Ämneskunskaper inom kontraspionage
Ämneskunskaper inom säkerhetsskydd
Landskunskap avseende Ryssland, Kina och/eller Iran

Det här är kollegan vi söker
För att passa i rollen som operativ handläggare ser vi att du är ansvarstagande, effektiv och noggrann. Du är lyhörd, engagerad och tar egna initiativ. Att arbeta självständigt faller sig naturligt för dig på samma sätt som att din goda samarbetsförmåga gör dig till en kollega som det är enkelt att samarbeta med. Ditt prestigelösa förhållningssätt bidrar till ett gott arbetsklimat och du har lätt för att förstå din och andras kapacitet. Du har en god kommunikativ förmåga och du skapar och förvaltar enkelt nya kontakter och nätverk, både internt och externt.
Du arbetar strategiskt och dina analytiska färdigheter ger dig förmågan att se helheter utan att missa de viktiga detaljerna, du ser också hellre lösningar än problem. Dina förmågor att vara flexibel och växla i tempo gör att du kan skifta mellan planerad och händelsestyrd verksamhet när situationen kräver det och även under hög arbetsbelastning vet du vilka uppgifter du ska prioritera.
Med tjänsten kommer en del utmaningar. Säkerhetspolisen ställer höga krav på säkerhet- och sekretess, därför förutsätter vi att du har ett högt säkerhetsmedvetande.
Anställningsvillkor och förmåner
Säkerhetspolisen prioriterar alla medarbetares goda hälsa och strävar efter balans mellan arbete och privatliv. Hos oss utövar du friskvård på arbetstid och alla medarbetare erbjuds ett individuellt friskvårdsbidrag som går att utnyttja enligt Skatteverkets gällande regler för friskvårdsbidrag för motions- eller friskvårdsaktiviteter.
Som anställd vid en statlig myndighet har du fler semesterdagar än på många andra arbetsplatser. Till och med det år du fyller 29 har du 28 dagar semester per år. Från och med det år du fyller 30 har du 31 dagar semester och från och med det år du fyller 40 har du 35 dagar semester.
Utöver statlig tjänstepension (PA 16) har Säkerhetspolisen ett lokalt avtal som ger alla anställda en extra månatlig pensionsavsättning, som motsvarar ungefär en halv månadslön per år. Vid föräldraledighet får du en extra föräldralön som innebär omkring 90 procent av din lön. I anställningsavtalet ingår även extra försäkring som ger ekonomiskt skydd för make, maka, registrerad partner, sambo och barn.
Svenskt medborgarskap är ett krav, då anställning vid Säkerhetspolisen innebär placering i säkerhetsklass. För anställning krävs också godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Det här är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.
Så tar du kontakt med oss
Du är välkommen att ringa rekryterande chef, tfn 010-568 94 47. För information om rekryteringsprocessen, kontakta HR-enheten, tfn 010-568 70 06.
Fackliga företrädare: Polisförbundet, tfn 010-568 70 03, SACO, tfn 010-568 70 04 och ST, tfn 010-568 70 02.
Så ansöker du
Ansökan sker via vår hemsida, www.sakerhetspolisen.se
Ansökan ska ha kommit in senast 2024-05-23
I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och eventuella meriter. Beskriv också hur dina personliga egenskaper bidrar i rollen.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Delar av rekryteringsprocessen kommer att ske i Stockholm.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Apr 22
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Utredare, Kansliet för Lärarhögskolan

Handläggare, offentlig förvaltning/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Apr 29
Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.


Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.


Är du intresserad av att veta mer? https://www.umu.se/jobba-hos-oss/om-universitetet-som-arbetsplats/


 
Beskrivning
Lärarhögskolan vid Umeå universitet är en universitetsgemensam organisation med uppdrag att samordna, utveckla och kvalitetssäkra lärarutbildning och utbildningsvetenskap vid Umeå universitet samt att samverka med parter såväl inom som utanför universitet.

Då vi ständigt arbetar med att utveckla och kvalitetssäkra våra utbildningar vill vi nu stärka upp vår arbetsgrupp med en utredare till kansliet för Lärarhögskolan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du bistår Lärarhögskolans ledning samt institutioner och program med råd och stöd i frågor som rör samtliga utbildningar på grundnivå och avancerad nivå inom Lärarhögskolans verksamhet. I arbetsuppgifter ingår handläggning, utredningar, uppföljning, remisshantering, framtagande av beslutsunderlag samt föredragning av beslutsärenden.

Som utredare kommer du även att vara ett ledningsstöd inom arbetsmiljö och lika villkors frågor med fokus på studenternas arbetsmiljö och hållbart studieliv.

Arbetsuppgifterna innebär både rådgivning och kommunikation till Lärarhögskolans ledning, programråd, prefekter, lärare och andra verksamma medarbetare inom Lärarhögskolan samt kontakter med externa parter, vilket kräver ett kommunikativt och nätverkande arbetssätt. I arbetet ingår även att samverka med universitets övriga fakulteter och med universitetsförvaltningens medarbetare. Arbetsuppgifter kan ändras över tid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har

- Universitetsutbildning, lägst kandidatexamen, inom för anställningen relevant ämnesområde
- God förståelse och kunskap inom utbildning på grundnivå och avancerad nivå samt dess villkor inom universitet/högskola
- Dokumenterad arbetslivserfarenhet av utredningsarbete
- Goda kunskaper i förvaltningsrätt och för området relevant juridik
- Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska, men även att du har god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på engelska. Goda kunskaper i Officepaketet är en självklarhet.

Meriterande är erfarenhet av arbete med arbetsmiljö eller lika villkorsfrågor inom en större organisation.

Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet. Som utredare i denna roll behöver du vara självgående men också kunna planera, leda och genomföra arbete tillsammans med olika aktörer, något som ställer krav på din förmåga att skapa goda relationer i både interna och externa sammanhang. Du har ett proaktivt arbetssätt som ger positiva effekter på verksamhetens utveckling. Som person är du flexibel, lösningsfokuserad och engagerad. Du kan förmedla kunskap på ett pedagogiskt sätt på såväl svenska som engelska, muntligt och skriftligt.

Vi erbjuder
Umeå universitet är en statlig myndighet vilket innebär att du får särskilda förmåner, generös semester och en förmånlig tjänstepension. Universitetet har ett flextidsavtal som skapar goda förutsättningar för balans mellan arbete och fritid. Läs mer på universitetets webbplats om att vara anställd hos oss https:// www.umu.se/jobba-hos-oss/

Vilkor och ansökan
Anställningen är en tillsvidare anställning med tillträde 1 september 2024 eller enligt överenskommelse. Provanställning på sex månader kan komma att tillämpas.

I denna rekrytering söker du enbart med ditt CV. I ansökningsformuläret kommer du att få svara på frågor om varför du söker den utlysta anställningen samt ge information om din kompetens och erfarenhet kopplat till den utlysta anställningen.  

Du ansöker via vårt rekryteringssystem Varbi senast 2024-05-21

Närmare upplysningar lämnas av
Kanslichef Malin Larsson, tel. 090-786 71 08, e-post malin.larsson@umu.se.

Facklig information lämnas av SACO, tel. 090-786 53 65, SEKO, tel. 090-786 52 96 samt ST, tel. 090-786 54 31.

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Matinspiratör

Butiksdemonstratör
Läs mer Maj 6
Om oss
Brand Impact har sedan 1988 hjälpt varumärken inom detalj-och dagligvaru-handeln med att synliggöra sina produkter ute i butikerna antingen genom att bjuda kunder på ett smakprov/pratstund eller att helt enkelt jobba med att exponera och framhäva produkterna genom det visuella.
Just nu söker vi dig som vill jobba i livsmedelsbutiker med att bjuda på smakprover av olika varumärkens produkter.
Det här jobbet passar dig som vill ha ett socialt jobb och även har ett stort matintresse.
Vi söker dig som
Är över 18 år
Kommunicerar väl på svenska
Är en glädjespridare
Har ett intresse för mat & dryck
Är serviceminded
Kan jobba vid behov framför alltpå To-Fre mellan kl 11-19

Varför ska du jobba med oss?
Förutom ett roligt extrajobb så erbjuder vi dig en bra lön & ett kunnigt supportteam som alltid finns till din hjälp. Har du egen bil betalar vi ut milersättning.
I vår grundutbildning ingår bl.a fördjupade kunskaper inom livsmedelshygien, marknadsföring och försäljning.
För oss är din personlighet och passion viktigare än utbildning Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Värmepumpsäljare - Umeå

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Apr 25
Utveckla din karriär med oss - Bli en del av dengröna framtiden hos Nya Energihem!
Kom ochgör skillnad tillsammans med ett engagerat team som gör Sverige mer hållbartgenom att erbjuda effektiva och hållbara värmelösningar till våra kunder. Vill du vara med och hjälpa våra kunder att spara energi med hjälp av effektiv uppvärmning med minimal energiåtgång?Då kanske det är du som är vår nästa värmepumpsäljare?
Hos Nya Energihemvälkomnar vi alla, från erfarna säljare till de som är nyfikna på en karriär inom försäljning. Vi erbjuder en unik möjlighet att sälja energibesparande lösningar för privata hushåll, såsom vedkaminer, fönsterbyten, solenergisystem, batterilagringssystem och luftvärmepumpar.Låter det intressant?
Varför ska duvälja oss?
Utbildningspaket - Genom vår säljutbildning får du tillgång till ett brettkursutbud varvat med undervisning ochindividuell coaching som skaparförutsättningar för att bli nästa toppsäljare,oavsett din tidigare erfarenhet
Miljövänliga produkter: Varje försäljning bidrar till en grönare planet
Flexibla arbetstider: Vi värderar din frihet och erbjuder flexibla arbetstider
Generös provision: Vår provisionsstruktur är utformad för att generöst belöna ditt engagemang och framgång
Personlig utveckling - Kontinuerlig kompetensutveckling viavår säljakademi och storamöjligheter att påverka och göra karriär i ett snabbväxande tillväxtföretag

Om uppdragetVill du vara en del av en bransch som inte bara värmer ett hem, utan även värnar om vår planet? Som värmepumpsäljare har du möjligheten att erbjuda kunderna mer än bara komfort – du erbjuder en hållbar lösning för en grönare framtid. Kom och gör skillnad tillsammans med oss!
Vi är ett engagerat team som tror på våra produkter och de fördelar dem skapar för våra kunder och planeten.Tillsammans med dina kollegor kommer du att få möjligheten att arbeta i en växande bransch med stor tillväxt och representera produkter av högsta kvalitet.
Som värmepumpsäljarekommer du genom personliga besök att göra behovsanalyser ocherbjuda våra kunder skräddarsydda värmelösningar utifrån deras specifika behov. Samtidigt kommer du att hjälpa våra kunder att spara energi och välja en hållbar och miljövänlig framtid som skapar kostnadseffektivitet, trygghet och hållbarhet. Samt visa på vilka ekonomiska besparingar dem kommer att göra genom att investera i våra helhetslösningar. Huvudfokus i ditt uppdrag kommer att vara att säkerställa att vi har den bästa kundupplevelsen och de nöjdaste kunderna.Du kommer att arbeta med hela säljprocessen, från kundbesök, försäljning till att skriva avtal.Därefter tar kollegorna på montage över.
Vi Erbjuder:
Möjlighet att arbeta inom en växande bransch med fokus på hållbar uppvärmning.
Attraktiv ersättning och bonusstrukturer baserade på prestation.
Kontinuerlig utbildning och stöd för att utveckla din försäljningskompetens och produktkännedom inom luftvärmepumpar.


Är du vår nya kollega?För att lyckas i rollen ser vi att du har följande:
B-körkort
Minst 2 års arbetslivserfarenhet
Vana av att arbeta med digitala verktyg och system
God förmåga att kommunicera på svenska i tal då rollen innebär mycket kundkontakter

Om du tidigare arbetat inom försäljning, praktiska hantverksyrken, service eller i en bransch där du arbetat med människor ser vi det som meriterande.
Som person är du driven och ser möjligheter istället för hinder. Du tycker om att bygga relationer och har lätt för att ta kontakt med nya människor. Vidare har du även en god samarbetsförmågasamtidigt som du är självgående. För oss är din arbetslivserfarenhet inte det viktigaste, utan vi kommer att lägga stor vikt vid din vilja att utvecklas.
Ditt Framgångsschema
Starta med utbildning: Du kommer att få tillgång till vår säljakademi somger dig en djupgående förståelse för våra produkter och försäljningstekniker. Säljutbildningen pågår under ditt första år och är indelad i olika teman och steg.
Fältarbete: Använd dina nya kunskaper i praktiken och möt kunder
Kontinuerlig utveckling: För att du ska fortsätta att växa som säljare får du regelbundet stöd genom vidareutbildningar ochpersonlig coaching

FörmånerÄr du redo att växa med oss och bidra till en mer hållbar värld?Då är du varmt välkommen till oss!
På Nya Energihem tar vi hand om varandra och våra kunder för vi vet att vår vikigaste resurs är medarbetarna. Hos oss får du:
Tjänstebil
Generös provisionsstruktur utan tak
Friskvårdsbidrag
Tjänstepension
Kontinuerlig kompetensutveckling ochutbildning
Goda karriärmöjligheter

Vi tycker om att ses och flera gånger om året samlas vi för våra gemensamma gruppveckor där vi utvecklar både varandra och företaget.Kan vi vara din nästa arbetsplats?
AnsökanSkicka gärna in din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen 2024-05-19. Om du har frågor om tjänsten får du gärna kontakta Jens Brismo på070-960 50 15 eller jens.brismo@energihem.com.
Om ossNya Energihem Norden AB är ett tillväxtföretag med lång erfarenhet från branschen. Vi är specialisterpå hållbara energilösningar så som solceller, kaminer, fönster och dörrar. Med fokus på miljövänlighet, ekonomi och kvalitet erbjuder vi helhetslösningarfrån förstudie till färdig installation, för att skapa trygga och pålitliga lösningar för våra kunder.
Idag är vi en av Sveriges främsta leverantörer av energibesparande helhetslösningar och vår målsättning är att ta första platsen tillsammans med Sveriges bästa säljkår och branschens nöjdaste kunder.

Ansök nu

Hälsoplanerare till folkhälsoenheten, i Västerbotten

Folkhälsoplanerare
Läs mer Apr 30
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Folkhälsoenheten är organisatoriskt placerad vid ledningsstaben i Region Västerbotten. Enheten samordnar regionens strategiska folkhälsoarbete. Vårt uppdrag innebär att vi ska verka för goda levnadsvanor och livsvillkor både internt för medarbetare och patienter men också utåt mot befolkningen.

Enhetens medarbetare är involverade i utvecklingsarbete tillsammans med andra verksamheter inom regionens egen organisation och med kommuner, universitetet, föreningar och/eller andra organisationer. Tillsammans påverkar vi faktorer och miljöer som har betydelse för god hälsa. Arbete med att minska hälsoklyftor i samhället är centralt för folkhälsoenheten vilket kräver samverkan med områden som jämställdhet och jämlikhet. Vi deltar i regionala och nationella nätverk, inom kunskapsstyrningen, SKR och Hälsofrämjande hälso- och sjukvård samt leder och samordnar grupper inom regionen eller på nationell nivå.???

Vi kan erbjuda en inbjudande arbetsmiljö och kollegor som trivs på sin arbetsplats och som är motiverade att arbeta med utvecklingsarbete tillsammans med andra. I Region Västerbotten finns möjlighet att välja ett flexibelt arbetssätt och att arbeta på distans del av sin tid.?Tjänsten som är ett vikariat på 80 % kan innebära resande ibland, främst ut i länets kommuner, men även nationellt. Flexibel placeringsort kan tillämpas där så är möjligt

ARBETSUPPGIFTER
Som hälsoplanerare i regionen möter du en variation av utmaningar där du skapar förutsättningar för nya samarbeten och utveckling för en hållbar framtid.

Denna tjänst har stort fokus på jämlik välfärd och samverkan. Du har ett delat uppdrag, där du arbetar med både området psykisk hälsa och HBTQI-personers rättigheter. Inom HBTQI-området innebär arbetet att se över och revidera regionens nuvarande diplomering med syfte att inkludera intersexpersoner.

I uppdraget ingår också att omvandla delar av diplomeringen till digitalt format. Inom området psykisk hälsa kommer arbetet bland annat att innebära att identifiera och genomföra insatser som bidrar till ökat psykiskt välbefinnande hos befolkningen och att stötta regionens medarbetare i hälsofrämjande patientmöten.

KVALIFIKATIONER
För detta jobb krävs universitets- eller högskoleexamen, exempelvis psykolog, socionom, folkhälsovetare eller, eller annan likvärdig utbildning. Du behöver ha minst 2 till 5 års yrkeserfarenhet.

Du behöver ha erfarenhet av aktivt deltagande i utvecklingsarbeten, samt ha varit ansvarig i genomförande. Du behöver också ha erfarenhet av samverkan och dialog mellan olika aktörer i och utanför den egna verksamheten, som kommun/region, andra myndigheter och civilsamhället.

För att lyckas i arbetet behövs förmåga att arbeta självständigt, flexibelt och att kunna driva dina arbetsuppgifter framåt i samverkan. Tidigare arbete med psykisk hälsa eller HBTQI på strategisk nivå är meriterande liksom erfarenhet av allmänt förebyggande arbete eller erfarenhet av att jobba inom civilsamhället.

Det är viktigt att du är självständig i kommunikativa sammanhang, som möten, workshop och presentationer, och har mycket god förmåga att uttrycka dig skriftligt och muntligt på svenska. God vana av Officepaketet och att ta sig an eventuellt nya IT-plattformar.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Ansök nu

Administratör, visstid

Handläggare, offentlig förvaltning/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Apr 30
Ekobrottsmyndigheten förebygger, upptäcker, avbryter, utreder och lagför ekonomiska brott. Våra 750 medarbetare har olika kompetenser och yrkesroller, såsom åklagare, poliser, ekobrottsutredare, administratörer och andra specialister, som alla arbetar tillsammans mot ekobrott. Det är vår unika styrka.

Vill du bli en av oss och delta i bekämpningen av den ekonomiska brottsligheten? Vi söker nu dig som under 12 månader vill arbeta som administratör på ekobrottskammaren i Umeå. Hos oss får du möjlighet att tillsammans med engagerade och kvalificerade kollegor vara med och bidra till att förebygga och bekämpa ekonomisk brottslighet samtidigt som du får goda möjligheter till egen utveckling. Anställningen avser en tidsbegränsad anställning om 12 månader.

Arbetsplats Ekobrottskammaren i Umeå bedriver ekobrottsbekämpning i de fyra nordligaste länen. Vid Ekobrottsmyndigheten i Umeå bedrivs verksamheten vid en ekobrottskammare och en polisoperativ enhet. Kammaren i Umeå har också kontor i Sundsvall. Denna tjänst är placerad i Umeå.

Arbetsuppgifter Du arbetar självständigt men också i team tillsammans med såväl andra administratörer som övriga yrkesgrupper på kammaren. Din huvuduppgift är att ge stöd och service till ekobrottskamrarna och mängdbrottsfunktionen i deras verksamhet. I arbetsuppgifterna ingår bl.a.:

Att vara ett administrativt stöd till åklagare, poliser, civila utredare m.fl. under ett ärendes gång. Det innebär allt från att göra slagningar i register och registrera nya ärenden till att delta aktivt i ärendemöten och t.ex. inhämta utdrag och annat material samt bereda kallelser till förhör.
Att arbeta i myndighetens diariesystem och andra IT-stöd, varför du bör känna dig bekväm i att hantera flera olika interna program. Även generella kontorsuppgifter så som e-post och posthantering hör till vardagen.
Att vara kontakten utåt i många sammanhang och alltid ge en god service till allmänheten, myndigheter och andra inom rättsväsendet, främst via telefon och e-post.
Krav Vi söker dig som har:

Fullgjord gymnasieutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant
Minst två års erfarenhet under de senaste fem åren av arbete med administrativa uppgifter eller erfarenhet som Ekobrottsmyndigheten bedömer som relevant
Erfarenhet av arbete som administratör inom rättsväsendet eller annan juridisk verksamhet
Goda datorkunskaper och är en van användare av Microsoft Office-paketet
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Det är meriterande om du utöver ovan även har:

Erfarenhet av administrativt arbete i statlig myndighet
Erfarenhet av att arbeta med IT-programmen Cåbra eller DurTvå
Eftergymnasiala studier från högskola eller universitet inom relevant område t.ex. administration, IT, ekonomi eller juridik t.ex. paralegal utbildning
Personliga egenskaper
När vi anställer lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor. Vi söker dig som är en lagspelare som tar ansvar för helheten och verksamhetens bästa. Då arbetet präglas av många kontakter med olika yrkesroller både internt och externt krävs det att du är serviceinriktad och har ett positivt och öppet förhållningssätt gentemot din omgivning. Du är ansvarstagande och arbetar strukturerat, noggrant och effektivt. Arbetsuppgifterna ställer krav på att du är en trygg och stabil person och har en mycket god samarbetsförmåga.

För att lyckas i din roll på Ekobrottsmyndigheten så vill och kan du arbeta i enlighet med myndighetens medarbetarpolicy, EBM-modellen.

Kontaktpersoner Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kammarchefen i Umeå, Lotta Sundström, tfn.010-562 97 92.

Fackliga företrädare för Saco-S är John Keränen, tfn 010-562 92 23, för ST Karin Hallström Norberg, 010-562 91 71 och för Polisförbundet Sofia Ask, tfn 010-563 87 10.

Information om anställningen Anställningsform : Särskild visstidsanställning om 12 månader
Arbetsort : Umeå
Tillträdesdatum : Enligt överenskommelse
Lön : Individuell lönesättning tillämpas

På Ekobrottsmyndigheten jobbar vi med att utveckla våra medarbetares kompetens och erbjuder därför ett varierat utbildningsprogram. Det finns goda förutsättningar för kompetensutveckling, friskvård samt en bra balans mellan arbete och privatliv.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas.

Ansök Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 13 maj. I ditt CV och personliga brev vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter.

Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via brev till adressen Ekobrottsmyndigheten, Box 22098, 10422 Stockholm.

Är du redan registrerad som användare i Easycruit kan du logga in här för att söka tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Projektledare för Suicidprevention och Psykisk hälsa, ledningsstaben i Umeå

Folkhälsoutvecklare
Läs mer Apr 19
Region Västerbotten arbetar för att god och jämlik hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra, och för denna tjänst är detta tillsammans med samverkan i fokus.

Tjänsten som projektledare innebär ett delat uppdrag, där du kommer att arbeta gentemot två enheter, FoU Socialtjänst och Folkhälsoenheten. Båda enheterna är organisatoriskt placerade vid Region Västerbottens Ledningsstab. FoU Socialtjänst har också koppling till länets socialnämnder utifrån en särskild uppdragsbeskrivning.

Folkhälsoenheten samordnar regionens strategiska folkhälsoarbete. Det innebär att arbeta för att regionen ska genomföra riktade insatser för att nå en bättre och mer jämlik och jämställd hälsa i befolkningen. Enheten stödjer sjukvårdens hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande arbete, bidrar till kunskapsutveckling och samverkar med samtliga kommuner, länsstyrelsen, civilsamhället och norra sjukvårdsregionen. Folkhälsoenheten följer och förmedlar kunskap om hälsoläget i befolkningen.

FoU Socialtjänst jobbar med att stötta kommunerna i Västerbotten, för kompetens- och verksamhetsutveckling, för att stärka systematisk uppföljning och för att bidra till samverkan. Inom enheten bedrivs också praktiknära forskning. Målgrupp för olika former av verksamhetsutveckling är chefer, ledare och medarbetare främst inom socialtjänsten, och det är också viktigt att bidra till god samverkan för hela länet.

Hos oss finns en inbjudande arbetsmiljö och kollegor som trivs på sin arbetsplats, Vi präglas av samverkan, dels inom regionens egen organisation, med kommunerna i länet, men också med universitetet, civilsamhället, föreningar och/eller andra organisationer. I Region Västerbotten finns möjlighet att välja ett flexibelt arbetssätt och att arbeta på distans del av sin tid. Tjänsten kommer att innebära behov av resande, främst ut i länets kommuner, men även nationellt. Placeringsort är Umeå.

ARBETSUPPGIFTER
Din roll blir dels att för folkhälsoenhetens område verka inom arbetsområdet psykisk hälsa. Inom det suicidpreventiva arbetet innebär det att ta fram handlingsplan för det gemensamma arbetet mellan region och kommuner utifrån kommande nationell strategi för psykisk hälsa och suicidprevention, samt kommande länsgemensam suicidpreventiv strategi. I din roll bidrar du till att medarbetare inom kommunala och regionala verksamheter har rätt kompetens utifrån sitt uppdrag för att kunna upptäcka och bemöta människor med suicidrisk. Du arbetar även för att hälsofrämjande, förebyggande och tillgång till tidiga insatser finns tillgängliga för att minska antalet suicidförsök och fullbordade suicid i Västerbottens län. I ditt arbete kommer du att samarbeta med kollegor inom angränsande områden, som t ex jämlikhet och jämställdhet.

Utifrån FoU Socialtjänst finns behov av att medverka till spridning och implementering av olika framtagna kunskapsstöd inom psykiatrins område gentemot kommunerna. Personer med diagnoser och behandlingskontakt inom psykiatrin kan ibland behöva och få stöd i vardagen via socialtjänsten. Oftast ges boendestöd i någon form, och det kan skilja mellan kommuner i boendestödets innehåll, i kompetens hos personalgruppen och i tillgänglighet. Här ska du finnas som ett stöd till kommuner i länet för hur kunskapsstöden ska kunna bli till hjälp och komma till användning i verksamheten. Då det inom FoU Socialtjänst finns stor erfarenhet av stöttning på liknande sätt, kommer du ha god hjälp av kollegorna då vi jobbar mot att samarbeta mellan enhetens olika uppdrag.

Utifrån länsuppdraget och den struktur som Västerbottens kommuner har, liksom beträffande hälso-och sjukvården inom Region Västerbotten är det väsentligt att du vill jobba för samverkansperspektivet.

KVALIFIKATIONER
För detta jobb behöver du högskoleexamen, exempelvis utexaminerad socionom, folkhälsovetare eller inom beteendevetenskap, eller annan likvärdig utbildning. Du behöver ha minst 2 till 5 års yrkeserfarenhet inom området.

Du behöver ha god erfarenhet av samverkan och dialog mellan olika aktörer i och utanför den egna verksamheten, som kommun/region, andra myndigheter och civilsamhället. Du behöver också ha erfarenhet av aktivt deltagande i utvecklingsarbeten, samt ha varit ansvarig i genomförande. Erfarenhet av projektledning och/eller att ha arbetat med processer självständigt är ett krav, liksom erfarenhet av att arbeta strategiskt. För att lyckas i arbetet behövs förmåga att arbeta självständigt, flexibelt och att kunna driva dina arbetsuppgifter framåt i samverkan.

Tidigare arbete med suicidprevention på strategisk nivå är meriterande liksom erfarenhet av allmänt förebyggande arbete. Erfarenhet från socialtjänst är meriterande, Har du kunskap eller insikt i kunskapsstöden inom psykiatrins område som också är tillämpbara på socialtjänsten är det ett plus.

Vi ser att det avseende båda delarna i uppdraget är mycket positivt att du är väl förtrogen med utvecklings- och förbättringsarbeten. Du är självständig i kommunikativa sammanhang, som möten, workshop och presentationer, och har mycket god förmåga att uttrycka dig skriftligt och muntligt på svenska.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Ansök nu

Skolinspektionen i Umeå söker utredare med juridisk inriktning

Handläggare, offentlig förvaltning/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Apr 18
Skolinspektionen arbetar för en skola där alla barn och elever oavsett kön får en god kvalitet i sin utbildning, en likvärdig utbildning och kunskaper i en stimulerande och trygg miljö. Alla barn och elever ska ges möjlighet att utvecklas så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar. Verksamheten innehåller tre grenar: tillsyn, kvalitetsgranskning samt prövning av godkännande för enskilda huvudmän. Vi finns på orterna Göteborg, Linköping, Lund, Stockholm och Umeå.

Vi söker

Vi söker dig som vill arbeta för att alla barn och elever ska få en så god utbildning som möjligt. Det är ett viktigt och utmanande arbete som ställer höga krav på dina analytiska och skriftspråkliga förmågor. Målet är en skola som präglas av trygghet och studiero och där alla

barn och elever kan nå så långt som möjligt utifrån sina egna förutsättningar. Har du den kompetens vi söker och vill vara med och förbättra den svenska skolan? Då har vi ett spännande jobb för dig.

 Vi erbjuder 

Ett kvalificerat och varierat utredningsarbete med möjlighet att kunna göra skillnad i samhället. En miljö där olika kompetenser arbetar tillsammans för att ta tillvara barns och elevers intressen. Inom organisationen finns ett stort engagemang för att bidra till ökad kvalitet i skolan och den enskilda elevens rätt. I tjänsten får du även möjlighet att delta i Skolinspektionens inspektörsutbildning. 

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår att genomföra inspektioner inom samtliga skolformer samt fritidshem. I arbetsuppgifterna ingår planering, dokumentstudier och analyser samt besök med intervjuer och observationer i de olika verksamheterna. En central uppgift är att skriva och föredra beslut efter genomförd tillsyn samt ha en uppföljande dialog med rektorer och huvudmän. I arbetet ingår även att fungera som sakkunnig i juridiska frågor. Arbetet bedrivs huvudsakligen i team eller i projektform och innebär regelbundna resor med övernattning. Arbetet innebär också skriftliga och muntliga kontakter med politiker, chefstjänstemän, rektorer, lärare, elever och vårdnadshavare. Kontakter med myndigheter och organisationer, liksom information och besvarande av frågor till allmänheten ingår också i arbetet.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som har


• juristexamen
• aktuell erfarenhet av utredningsarbete och ärendehandläggning inom offentlig förvaltning
• mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
• körkort för personbil 

Meriterande är


• erfarenhet av skoljuridiska frågor och aktuella kunskaper om det svenska utbildningssystemet
• erfarenhet av arbete med tillsyn
• erfarenhet av utredningsarbete
• notariemeritering eller annan likvärdig erfarenhet

Som person 


• är du trygg i din yrkesroll och har god självinsikt
• är du analytisk och noggrann
• har du integritet och mycket god samarbetsförmåga
• har du mycket god förmåga att planera och strukturera arbetsprocesser
• har du lätt att möta och kommunicera med andra människor

För att trivas på Skolinspektionen ska du tycka om att arbeta i en verksamhet med högt tempo, varierade arbetsuppgifter och en arbetsmiljö där kollegor har olika kompetenser och erfarenheter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Om tjänsten 

Anställningen är tillsvidare och omfattar heltid. Skolinspektionen tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Skolinspektionen värnar om att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Ansök i form av ett personligt brev (högst en A4) och bifoga CV. Klicka på ansök nedan. Dnr är 2024:3192. Sista ansökningsdag är den 9 maj. I denna rekrytering använder vi oss av arbetsprov för de som går vidare i processen.

Frågor

För upplysningar om tjänsten kontakta enhetschef Joakim Blomberg eller Eva-Lena Ölund-Brändström. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta någon av våra HR partners Phia Wetterud eller Mary Cairns. Fackliga företrädare är , Mattias Ryd, (OFR) och Rebecka Rasmuson (SACO) nås via växeln tfn 08-586 080

Ansök nu

Vilthandläggare med inriktning mot klövvilt

Handläggare, offentlig förvaltning/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Apr 11
Om arbetsplatsen
Med tanke på klövvilt, jaktfrågor och viltförvaltning.

Vi söker en Vilthandläggare med inriktning mot klövvilt Hos oss kännetecknas arbetsmiljön av hjälpsamhet och villkoren av livspusselvänlighet. Vår gemensamma uppgift är att skapa samhällsnytta.

Naturvårdsenheten är en stor enhet med många olika delverksamheter. I dagsläget jobbar ca 60-70 medarbetare på enheten. Arbetsgruppen för viltfrågor består av fem medarbetare som arbetar tillsammans med bland annat klövviltsförvaltning, förvaltning av stora rovdjur, skyddsjaktfrågor och projekt som berör hantering av storfåglar kopplat till skador på gröda. Vi jobbar även med problematiken kring skarv och de skador fåglarna orsakar på fiskbestånd. Denna tjänst fokuserar främst på klövviltsförvaltning men andra förekommande arbetsuppgifter såsom handläggning av skyddsjakt på andra arter än stora rovdjur är också aktuella

Som statligt anställd hos Länsstyrelsen erbjuder vi särskilda förmåner kring friskvård, föräldralön, pension etc. Läs gärna mer https://www.lansstyrelsen.se/vasterbotten/om-oss/jobba-hos-oss.html. 

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår främst arbete inom klövviltsförvaltningen såsom registrering av älgjaktsområden, planering, tilldelning och uppföljning av älgjakten, men även frågor som rör övrig viltförvaltning och skyddsjakt förekommer. Kommunikation och information är en viktig del då du kommer att möta många människor i ditt arbete och ha löpande kontakter med bl a. länets älgförvaltningsgrupper och älgskötselområden.

Även andra i arbetsgruppen förekommande arbetsuppgifter kan ingå

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

- Registrering av älgjaktsområden
- Planering inför kommande älgjaktssäsong
- Uppföljning av älgjakten
- Hantering av skyddsjaktsärenden
- Delta och leda förekommande projekt
- Leda och delta i möten med bl a markägare och jägare Hålla utbildningar och konferenser inom viltförvaltning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- En för arbetsuppgifterna relevant högskoleutbildning inom t.ex. biologi eller andra naturvetenskapliga ämnen
- God förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt
- B-körkort.

Vi ser det som meriterande om du även har:

- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Vana att arbeta med GIS och databaser.

För att trivas i rollen krävs att du har en helhetssyn kring viltfrågorna, en god samarbetsförmåga samt är strukturerad och vill jobba mot gemensamma mål och resultat. Du bör kunna ta egna initiativ när det krävs och tycka om att kommunicera internt och externt kring arbetet med viltfrågor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning kan komma att tillämpas. 

Om Länsstyrelsen Västerbotten

Länsstyrelsen Västerbotten är en kunskapsmyndighet. Genom helhetsperspektiv med engagemang för samverkan och den enskilda invånaren gör vi hållbar utveckling möjlig i hela länet. Vi utgår från Västerbotten och tar avstamp i allt som händer, både inom länets gränser och utanför. För oss är det lika naturligt att samarbeta med offentliga aktörer som andra statliga myndigheter, regioner och kommuner som näringsliv och civilsamhälle.Hos oss jobbar cirka 300 medarbetare i ett 80-tal olika yrkesroller. Våra specialistkompetenser finns inom en bredd av områden som är viktiga byggstenar för att vårt samhälle ska fungera för alla invånare och för ekologisk, ekonomisk och social utveckling. Vi verkar för att ha medarbetare med kunskaper inom Sveriges minoritetsspråk och sätter därför värde på dina kunskaper i samiska, meänkieli, finska, romani chib och jiddisch.Länsstyrelsen är regional krishanterings- och totalförsvarsmyndighet och du kan i händelse av samhällskris eller krig få arbeta med andra uppgifter än de du anställts för.När du skickar in din ansökan blir den en offentlig handling.Så här behandlar vi dina personuppgifter: www.lansstyrelsen.se/dataskyddVid denna rekrytering har vi redan valt annonskanaler.

Ansök nu

Klimat- och energistrateg

Miljö- och klimatstrateg
Läs mer Apr 15
Om arbetsplatsen
Med tanke på elektrifiering, samhällsomvandling och energiförsörjning.

Vi söker en klimat- och energistrateg. Hos oss kännetecknas arbetsmiljön av hjälpsamhet och villkoren av livspusselvänlighet. Vår gemensamma uppgift är att skapa samhällsnytta.

Länsstyrelsen har regeringens uppdrag att samordna, leda och främja det regionala arbetet för att de nationella klimat- och energimålen ska nås. Länsstyrelsen har också i uppdrag att vägleda länets aktörer för effektiva klimatinvesteringar genom arbete med Klimatklivet och genom att samordna det regionala arbetet med genomförande av energi- och klimatstrategierna.

Tjänsten som klimat- och energistrateg är placerad vid Enheten för samhällsutveckling där klimat, energi och klimatanpassning är ett av enhetens sakområden. Enheten har ca 20 medarbetare varav fyra inom sakområdet klimat och energi. Du kommer att arbeta tillsammans med andra kollegor som också arbetar med klimat och energifrågor ur olika aspekter och där vi arbetar som ett team men med olika fokusområden. 

Som statligt anställd hos Länsstyrelsen erbjuder vi särskilda förmåner kring friskvård, föräldralön, pension etc. Läs gärna mer https://www.lansstyrelsen.se/vasterbotten/om-oss/jobba-hos-oss.html. 

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en förstärkning inom sakområdet med särskilt fokus på arbetet med energi- och klimatstrategi, handlingsplan för elektrifiering samt att stödja arbetet med energiplaner.

Arbetsuppgifterna består framför allt i att bidra med expertkunskap om energisystemet i det externa och interna arbetet med energifrågor.

Vi ser att du bör ha god insikt i vad som krävs för att utveckla, styra och utvärdera samhällets energisystem. Du bör även ha goda systemtekniska kunskaper i hur energisystemet fungerar, framför allt vad gäller elproduktion och eldistribution. Du har kompetens att arbeta med energisystem ur ett helhetsperspektiv inom ramen för en hållbar energianvändning med hänsyn tagen såväl till sociala, ekonomiska som miljömässiga faktorer. Du har även förståelse för de utmaningar, möjligheter och målkonflikter som utbyggt energisystem kan innebära för olika delar i samhället och för olika aktörer.

I arbetet ingår att analysera och bearbeta energistatistik, arbeta med prognoser och framtidsscenarier och andra relevanta kunskapsunderlag.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

- Bidra med expertkunskap om energisystemet i det externa och interna arbetet med energifrågor
- Inhämta och bearbeta data/statistik, analysera den utifrån ett helhetsperspektiv och förmedla den till olika målgrupper utifrån deras behov
- Ta fram lägesbilder och annat relevant kunskapsunderlag
- Kommunikation och samverkan med energisystemets olika aktörer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- Relevant akademisk utbildning med inriktning mot energiteknik, energisystem, kraftförsörjning eller motsvarande
- Erfarenhet av arbete med energiplanering, energiteknik, energisystem, kraftförsörjning eller motsvarande
- Då tjänsten innebär mycket kommunikation och samverkan med energisystemets olika aktörer ska du kunna kommunicera väl på svenska både skriftligt och muntligt
- B-körkort.

Vi ser det som meriterande om du även har:

- Kunskaper om och intresse för energi- och klimatpolitik, både på nationell, europeisk och internationell nivå ser vi som meriterande.

Som person bör du vara självgående, ha en problemlösande analysförmåga, ha gott omdöme och förmåga till helhetssyn samt ha god förmåga att skapa förtroendefulla kontakter såväl internt som externt. För att lyckas i uppdraget bör du ha god samarbetsförmåga där du är lyhörd och kommunikativ.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Tjänsten är vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning upp till 2 år.

Om Länsstyrelsen Västerbotten

Länsstyrelsen Västerbotten är en kunskapsmyndighet. Genom helhetsperspektiv med engagemang för samverkan och den enskilda invånaren gör vi hållbar utveckling möjlig i hela länet. Vi utgår från Västerbotten och tar avstamp i allt som händer, både inom länets gränser och utanför. För oss är det lika naturligt att samarbeta med offentliga aktörer som andra statliga myndigheter, regioner och kommuner som näringsliv och civilsamhälle.Hos oss jobbar cirka 300 medarbetare i ett 80-tal olika yrkesroller. Våra specialistkompetenser finns inom en bredd av områden som är viktiga byggstenar för att vårt samhälle ska fungera för alla invånare och för ekologisk, ekonomisk och social utveckling. Vi verkar för att ha medarbetare med kunskaper inom Sveriges minoritetsspråk och sätter därför värde på dina kunskaper i samiska, meänkieli, finska, romani chib och jiddisch.Länsstyrelsen är regional krishanterings- och totalförsvarsmyndighet och du kan i händelse av samhällskris eller krig få arbeta med andra uppgifter än de du anställts för.När du skickar in din ansökan blir den en offentlig handling.Så här behandlar vi dina personuppgifter: www.lansstyrelsen.se/dataskyddVid denna rekrytering har vi redan valt annonskanaler.

Ansök nu

Ingenjör inriktning gatudrift, Gator och parker

Trafikplanerare, offentlig förvaltning
Läs mer Apr 8
Bli vår nya kollega inom Gatudriften!

Umeå kommun växer och våra ambitioner är höga.

Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Umeå tillsammans med oss! Gator och parker är en del av Teknik och fastighetsförvaltningen inom Umeå kommun, vi planerar, bygger, utvecklar och förvaltar kommunens offentliga utomhusmiljöer. Det omfattar gator och torg, parker och grönområden. Vi arbetar för att staden ska vara välskött, vacker, säker och tillgänglig - allt för ett väl fungerande och trivsamt vardagsliv för alla kommunens invånare.

Vårt mål är att bidra till ett säkert, tryggt och långsiktigt hållbart samhälle med goda livsmiljöer. Vi strävar efter en organisation som kännetecknas av mångfald eftersom vi vet att olikheter berikar.

Mer om Gator och parker och rollen som Ingenjör inriktning gatudrift
Gator och parker har 108 anställda och planeringsfunktionen sitter på stadshusområdet i centrala Umeå. Avdelningen för gatudrift består av drygt 17 personer och vi ansvarar för drift- och underhåll av kommunens gator, torg och cykelvägar på allmän platsmark.

Som ingenjör med inriktning inom gatudrift kommer du att vara med och påverka utvecklingen av Umeå genom att underhålla stadens infrastruktur. Du kommer att både självständigt och tillsammans med andra arbeta med planering samt leda och följa upp drift- och underhållsarbeten inom Gator och parkers ansvarsområde. 

Tjänsten är bred och innebär att du har en koordinerande roll med många kontakter både internt och externt. Arbete i beredskap kan förekomma.Om dig
Just nu söker vi dig som lockas av utmaningen i att under årets olika årstider vara en viktig del i kommunens arbete med att upprätthålla infrastrukturen. Ett spännande, utmanande och omväxlande arbete!

Vi vill att du har utbildning inom väg- och anläggningsteknik eller dokumenterad erfarenhet av bygg- och underhållsarbeten av/på gator, torg och konstruktionsbyggande. Har du erfarenhet av att leda och följa upp drift- och underhållsarbeten, och där särskilt inom vinterväghållning är detta meriterande. 

Som person är du lyhörd för utveckling och förändring, social och serviceinriktad i mötet med andra och bekväm med att fatta snabba beslut. Du trivs att både arbeta självständigt och i samarbete med andra och du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Tjänsten kräver B-körkort.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierat och viktigt arbete med goda möjligheter till utveckling, tillsammans med trevliga kollegor och medarbetare. På vår arbetsplats värnar vi en god arbetsmiljö, ett professionellt bemötande och god service till våra medborgare.

Tycker du att det är viktigt att skapa mervärde och nytta för Umeå kommuns medborgare och vill vara en del i att förbättra och utveckla ett hållbart och robust Umeå med goda livsmiljöer kan det här vara ett jobb för dig!

Våra förmåner
Våra förmåner ska skapa förutsättningar för ett hållbart arbetsliv och underlätta din vardag. Som medarbetare inom Umeå Kommun erbjuds du därför bland annat:

Förmånscykel
Möjlighet till kompetensutveckling genom t.ex. kurser, (webb)seminarier, projekt och studieresor
Flexibel arbetstid
Möjlighet till distansarbete
Friskvårdsbidrag och andra rabatter på olika aktiviteter
Hos oss kan du i vissa fall få fler semesterdagar än enligt grunden i semesterlagen; 25 semesterdagar (tom 39 år),31 semesterdagar (40-49 år) eller 32 semesterdagar per år (from 50 år).
Möjlighet till extra ledighet genom timbankstid. Som heltidsanställd erhålls du 26 timbankstimmaratt ta ut i ledighet per år.

Läs mer om våra förmåner här.

Du kan antingen bifoga ditt cv och personliga brev alternativt fylla i dina uppgifter direkt i ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan!

Följ Umeå kommun på Linkedin!
Om Umeå kommun
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med över 13 000 medarbetare. Kommunen har ca 440 chefer och verksamheten är indelad i åtta förvaltningar. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vill du bli en av oss?


Här kan du ta del av hur det är att leva och bo i Umeå: https://www.gatewayumea.se/sv/move-to-umea

Umeå kommun ingår i tre förvaltningsområden för finska, meänkieli och samiska www.umea.se/minoriteter. 

Som medarbetare hos oss i Umeå kommun kan du ta del av ett antal förmåner. Ta del av våra förmåner https://umea.se/jobbochforetagande/jobbochpraktik/kommunensomarbetsgivare/varaformaner.4.1b4d24fb1752122eb843bf.html


Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med.

Ansök nu

Biträdande projektledare inom beslutsstödsystem under 2024 (25%)

Handläggare, offentlig förvaltning/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Apr 8
Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.


Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.


Är du intresserad av att veta mer? https://www.umu.se/jobba-hos-oss/om-universitetet-som-arbetsplats/


 
Vi söker en engagerad och kompetent biträdande projektledare för ett spännande projekt med utvärdering av beslutsstödsystemet Diver Solution.

Syftet med projektet är att utifrån den förstudie som gjordes 2023 göra en utvärdering om universitetets befintliga system kan uppfylla de behov som verksamheten har. Systemet används för att stödja planering och uppföljning av universitetets verksamhet inom ekonomi, utbildning och forskning.

Projektet innefattar fem mindre pilotprojekt:

Pilot 1:  Diver – Dashboard och Measure factory
Kan en dashboard skapa den önskade verksamhetsnyttan och möta de analysbehov som identifierats? Här vill vi testa att skapa en dashboard utifrån ett institutionsperspektiv.   

Pilot 2 Diver – Power BI
Testa att koppla ihop Power BI med Diver solution. Power BI består av verktyg för att hitta och dela användbara insikter med hundratals datavisualiseringar, inbyggda AI-funktioner, enkel Excel-integration samt förbyggda och anpassade dataanslutningsprogram.

Pilot 3 Diver – Studentplanering, intäktsanalys
Testa att bygga en avancerad uppföljningsmodell för studentplanering och intäktsanalys i Diver solution.

Pilot 4 Stratsys
Testa en installation av planerings- och uppföljningsverktyget Stratsys där vi under ett par månader kan testa systemet för att se om detta skulle kunna vara ett bra system för digitalisering av verksamhetsplaner, verksamhetsberättelser och ekonomiuppföljning.

Pilot 5 Hypergene
Utvärdera universitets planerings- och uppföljningsprocess i verktyget Hypergene för att se om detta skulle kunna vara ett bra system för digitalisering av verksamhetsplaner, verksamhetsberättelser och ekonomiuppföljning.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att tillsammans med projektledaren planera, genomföra och följa upp pilotprojekten samt skapa en struktur för att fånga verksamhetens behov.

Kravprofil

Vi söker dig som har:

- Erfarenhet av projektledning
- God kunskap om och erfarenhet av arbete med planering, uppföljning och analysarbete i exempelvis Fokus, Raindance, Primula och Ladok
- Ett stort engagemang och intresse av planerings- och uppföljningsfrågor
- God kännedom om och erfarenhet av Umeå universitetets organisation

Omfattningen på uppdraget är 25 %. Det kan antingen utföras som ett uppdrag inom ramen för befintlig anställning vid Umeå universitet (om tillämpligt och sådan finns) eller i form av en ny anställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Din ansökan skickas in via universitetets rekryteringssystem Varbi, och ska vara inkommen till Umeå universitet senast 28 april 2024. I denna rekrytering söker du enbart med ditt CV. I ansökningsformuläret kommer du att få svara på frågor om varför du söker den utlysta anställningen samt ge information om din kompetens och erfarenhet kopplat till den utlysta anställningen.  

Välkommen med din ansökan!

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Handläggare Vattenförvaltning

Handläggare, offentlig förvaltning/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Apr 4
Om arbetsplatsen
Med tanke på vattnets status, miljögifter och övergödning.

Vi söker dig som vill bidra i rollen som handläggare inom vattenförvaltning. Hos oss kännetecknas arbetsmiljön av hjälpsamhet och villkoren av livspusselvänlighet. Vår gemensamma uppgift är att skapa samhällsnytta.

Miljöanalys följer upp, övervakar och beskriver miljötillståndet. Detta gör vi i samverkan med länets aktörer för att få genomslag för miljöarbetet och för att få fler att genomföra de åtgärder som behövs för att Agenda 2030, miljömålen och miljökvalitetsnormerna ska uppnås. I Västerbottens län finns ett stort behov av att genomföra åtgärder i vattenmiljöer för att nå miljömålen och miljökvalitetsnormer för vatten.

Miljöanalysenheten har ca 38 medarbetare som arbetar inom verksamhetsområdena vattenförvaltning, kalkning, miljöövervakning, vattenvård och projekt, miljömål samt kommunikation.  Du kommer att ingå i en arbetsgrupp på nio personer som arbetar med vattenförvaltning enligt EU-ramdirektiv inom hav, sjöar, vattendrag, grundvatten och dricksvatten. Det kan handla om att minska belastning av näringsämnen eller miljöfarliga ämnen till sjöar, vattendrag och kustvatten, undanröja vandringshinder eller restaurera vattenmiljöer.

Som statligt anställd hos Länsstyrelsen erbjuder vi särskilda förmåner kring friskvård, föräldralön, pension etc. Läs gärna mer https://www.lansstyrelsen.se/vasterbotten/om-oss/jobba-hos-oss.html. 

Arbetsuppgifter
Arbetet är varierande och du kommer ingå i ett erfaret team, där ni delar på arbetsuppgifterna.  Arbetet består i att kartlägga miljötillstånd, påverkan och åtgärdsbehov enligt EU:s vattendirektiv. Arbetet innebär ett fokus mot miljögifter och övergödning. I tjänsten ingår också att genomföra miljöövervakning och beskriva miljötillståndet samt samverka internt och externt. Samverkan kan handla om att vägleda, rådge och stödja externa aktörer i arbetet för en bättre vattenstatus och prioritering av resurser till de platser där vattenåtgärder ger störst effekt. En viktig uppgift är också att stödja Länsstyrelsens tillsyn av miljöfarlig verksamhet.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

- Ta fram underlag för statusklassning särskilt vad det gäller miljögifter och övergödning, föreslå åtgärder och miljökvalitetsnormer för länets vatten
- Samverka internt på Länsstyrelsen och externt med andra myndigheter, kommuner och aktörer i länet för att driva på åtgärdsarbetet för att nå god status
- Samordna delar av arbetet med åtgärdsprogram, förankra med aktörer, vattenråd och andra myndigheter
- Arbeta för bättre övervakning av miljögifter som svarar mot vattenförvaltningens behov.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- Har relevant akademisk examen inom naturvetenskap med inriktning mot miljögifter och övergödning


- Har B-körkort.

Vi ser det som meriterande om du även har:

- Arbetat med vattenförvaltning
- Erfarenhet av miljögifter
- Erfarenhet av övergödning.

För att du ska trivas i rollen är du serviceinriktad, välorganiserad, har lätt för att samarbeta och god förmåga att driva arbetet framåt.  Det är också viktigt att du självständigt kan prioritera och ansvara för ditt arbete. Du är flexibel och har en helhetssyn samt är öppen för förändringar i arbetsuppgifter. Vi har ett öppet arbetsklimat och värnar vår arbetsglädje och laganda. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Tjänsten är ett vikariat på 1 år, med start snarast och till och med 30 maj 2025.

Om Länsstyrelsen Västerbotten

Länsstyrelsen Västerbotten är en kunskapsmyndighet. Genom helhetsperspektiv med engagemang för samverkan och den enskilda invånaren gör vi hållbar utveckling möjlig i hela länet. Vi utgår från Västerbotten och tar avstamp i allt som händer, både inom länets gränser och utanför. För oss är det lika naturligt att samarbeta med offentliga aktörer som andra statliga myndigheter, regioner och kommuner som näringsliv och civilsamhälle.Hos oss jobbar cirka 300 medarbetare i ett 80-tal olika yrkesroller. Våra specialistkompetenser finns inom en bredd av områden som är viktiga byggstenar för att vårt samhälle ska fungera för alla invånare och för ekologisk, ekonomisk och social utveckling. Vi verkar för att ha medarbetare med kunskaper inom Sveriges minoritetsspråk och sätter därför värde på dina kunskaper i samiska, meänkieli, finska, romani chib och jiddisch.Länsstyrelsen är regional krishanterings- och totalförsvarsmyndighet och du kan i händelse av samhällskris eller krig få arbeta med andra uppgifter än de du anställts för.När du skickar in din ansökan blir den en offentlig handling.Så här behandlar vi dina personuppgifter: www.lansstyrelsen.se/dataskyddVid denna rekrytering har vi redan valt annonskanaler.

Ansök nu

Produktambassadör

Butiksdemonstratör
Läs mer Apr 8
Vi söker dig som gillar att träffa folk och vill ha ett fritt arbete.
Som produktambassadör står du i en livsmedelsbutik och bjuder på smakprover.
Ofta får du jobba torsdagar och/eller fredagar, och vi kan erbjuda löpande varje vecka. Du är timanställd och kan välja ifall du vill ta uppdraget eller inte.
Vi betalar fast timlön, semesterersättning och milersättning när du använder din bil.
Du får tydliga instruktioner och trevligt stöd från en regionsansvarig hos oss.
Skriv ett par rader om dig och skicka dina kontakter till oss,
så kontaktar vi dig inom kort :)
Hoppas vi hörs!
//Brand Impact Teamet

Ansök nu

Kaminsäljare - Umeå

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Mar 27
Utveckla din karriär med oss - Låt naturens stora tillgång på energi värma upp hemmet och bli en del av dengröna framtiden hos Nya Energihem!
Är du redo för en spännande utmaning och vill bidra till att vår planet blir en bättre plats?Som kaminsäljare har du möjligheten att inte bara skapa en mysig atmosfär utan också bidra till en mer miljövänlig och hållbar vardag. Ta steget in i en bransch där varje eld kan vara en symbol för både komfort och ansvar gentemot vår planet! Go back to basics - låt naturens stora tillgång på energi värma upp ditt hem.
Hos Nya Energihemvälkomnar vi alla, från erfarna säljare till de som är nyfikna på en karriär inom försäljning. Vi erbjuder en unik möjlighet att sälja energibesparande lösningar för privata hushåll, såsom vedkaminer, fönsterbyten, solenergisystem, batterilagringssystem och luftvärmepumpar.Låter det intressant?Varför ska duvälja oss?
Utbildningspaket - Genom vår säljutbildning får du tillgång till ett brettkursutbud varvat med undervisning ochindividuell coaching som skaparförutsättningar för att bli nästa toppsäljare,oavsett din tidigare erfarenhet
Miljövänliga produkter: Varje försäljning bidrar till en grönare planet
Flexibla arbetstider: Vi värderar din frihet och erbjuder flexibla arbetstider
Generös provision: Vår provisionsstruktur är utformad för att generöst belöna ditt engagemang och framgång
Personlig utveckling - Kontinuerlig kompetensutveckling viavår säljakademi och storamöjligheter att påverka och göra karriär i ett snabbväxande tillväxtföretag

Om uppdragetÄr du en driven och engagerad relationsskapare som motiveras av att bidra till en mer hållbar och miljövänlig vardag?Delar du visionen om att ha branschens nöjdaste kunder?Bra, då har du hamnat rätt!
Tillsammans med dina kollegorkommer du att få chansen attarbeta i en bransch med stor tillväxt och representera hög kvalitativa produkter.Samtidigt som du får möjligheten att hjälpa våra kunder att välja en kostnadseffektiv, trygg och hållbar uppvärmningskälla på den osäkra elmarknaden.
Som kaminsäljare kommer du genom personliga besök atterbjuda skräddarsydda montagelösningar utifrån kundens behov för att minska energiförbrukningen och sparaenergi. Tillsammans med kunden planerar du installationen, placering av kaminen samt dragning av skorstensrör.Samtidigt beräknar du besparingarna kunden gör i förhållande till investeringen.Du kommer att jobba med hela säljprocessen, från marknadsföring och försäljning till att skriva avtal. Därefter tar kollegorna på montage över.
Att jobba som kaminsäljare erbjuder en unik möjlighet att vara en del av något mer än bara försäljning. Genom att sälja kaminer ger du människor möjligheten att skapa en mysig och hemtrevlig miljö samtidigt som du kan fokusera på att erbjuda lösningar som är mer energieffektiva, hållbara och miljövänliga.
Är du vår nya kollega?För att lyckas i rollen ser vi att du har följande:
B-körkort
Vana av att arbeta med digitala verktyg och system
God förmåga att kommunicera på svenska i tal då rollen innebär mycket kundkontakter

Om du tidigare arbetat inom försäljning, praktiska hantverksyrken, service eller i en bransch där du arbetat med människor ser vi det som meriterande.
Som person är du driven och ser möjligheter istället för hinder. Du tycker om att bygga relationer och har lätt för att ta kontakt med nya människor. Vidare har du även en god samarbetsförmågasamtidigt som du är självgående. För oss är din arbetslivserfarenhet inte det viktigaste, utan vi kommer att lägga stor vikt vid din vilja att utvecklas.
Ditt Framgångsschema
Starta med utbildning: Du kommer att få tillgång till vår säljakademi somger dig en djupgående förståelse för våra produkter och försäljningstekniker. Säljutbildningen pågår under ditt första år och är indelad i olika teman och steg.
Fältarbete: Använd dina nya kunskaper i praktiken och möt kunder
Kontinuerlig utveckling: För att du ska fortsätta att växa som säljare får du regelbundet stöd genom vidareutbildningar ochpersonlig coaching

FörmånerVill du vara med och göra skillnad? Då är du varmt välkommen till oss!
På Nya Energihem tar vi hand om varandra och våra kunder för vi vet att vår vikigaste resurs är medarbetarna. Hos oss får du:
Tjänstebil
Generös provisionsstruktur utan tak
Friskvårdsbidrag
Tjänstepension
Kontinuerlig kompetensutveckling ochutbildning
Goda karriärmöjligheter

Vi tycker om att ses och flera gånger om året samlas vi för våra gemensamma gruppveckor där vi utvecklar både varandra och bolaget.Kan vi vara din nästa arbetsplats?
AnsökanSkicka gärna in din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen 2024-04-21. Om du har frågor om tjänsten får du gärna kontakta Jens Brismo på070-960 50 15 eller jens.brismo@energihem.com.
Om ossNya Energihem Norden AB är ett tillväxtföretag med lång erfarenhet från branschen. Vi är specialisterpå hållbara energilösningar så som solceller, kaminer, fönster och dörrar. Med fokus på miljövänlighet, ekonomi och kvalitet erbjuder vi helhetslösningarfrån förstudie till färdig installation, för att skapa trygga och pålitliga lösningar för våra kunder.
Idag är vi en av Sveriges främsta leverantörer av energibesparande helhetslösningar och vår målsättning är att ta första platsen tillsammans med Sveriges bästa säljkår och branschens nöjdaste kunder.

Ansök nu

Matinspiratör

Butiksdemonstratör
Läs mer Mar 26
Om oss

Brand Impact har sedan 1988 hjälpt varumärken inom detalj-och dagligvaru-handeln med att synliggöra sina produkter ute i butikerna antingen genom att bjuda kunder på ett smakprov/pratstund eller att helt enkelt jobba med att exponera och framhäva produkterna genom det visuella.

Just nu söker vi dig som vill jobba i en livsmedelsbutik med deras inspirationskoncept på Fredagar mellan kl 11-19.

Det här jobbet passar dig som vill ha ett socialt jobb och även har ett stort matintresse.

Vi söker dig som

- Är över 18 år

- Är en glädjespridare

- Har jobbat med försäljning, service eller inom restaurang tidigare

- Har ett stort intresse för mat & dryck

- Kan tillaga en rätt utifrån ett enkelt recept

- Är serviceminded & har en professionell utstrålning

- Håller vad du lovar

- Är en duktig problemlösare

- Kan jobba Fredagar

Meriterande om du dessutom…

- Har körkort och tillgång till bil

- Har jobbat i livsmedelsbutik

- Har försäljningsvana

- Är tillgänglig för jobb även andra dagar än ovan

Varför ska du jobba med oss?

Förutom ett roligt extrajobb så erbjuder vi dig en bra lön, olycksfallsförsäkring & ett kunnigt supportteam som alltid finns till din hjälp. Har du egen bil betalar vi ut milersättning.

I vår grundutbildning ingår bl.a fördjupade kunskaper inom livsmedelshygien, marknadsföring och försäljning.

För oss är din personlighet och passion viktigare än utbildning ????

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Handläggare, Överförmyndarenheten

Handläggare, offentlig förvaltning/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Mar 20
Överförmyndarenheten i Umeåregionen (ÖFUR) är administrativ, beredande och verkställande organisation för överförmyndare i Umeå, Bjurholms, Nordmalings, Robertsfors, Vindelns, Vännäs och Örnsköldsviks kommun.

Enheten har kontor i både Umeå och Örnsköldsvik, och vi har ett nära samarbete både internt och med externa aktörer.

Överförmyndarenheten granskar förmyndares, gode mäns och förvaltares verksamhet med ledning av de förteckningar, årsräkningar, sluträkningar och andra handlingar och uppgifter som har lämnats in. Enheten ansvarar för rekrytering och utbildning av gode män och förvaltare samt ger information och rådgivning inom överförmyndarnas verksamhetsområde.

Nu är vi i behov av att stärka vårt team med en medarbetare till vår verksamhet!


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta för att överförmyndarverksamheten får en ökad synlighet i samhället. Vidare kommer du att ta fram rekryterings- och marknadsföringsplaner och strategier för rekrytering av nya gode män och förvaltare. Arbetet inkluderar även att praktiskt rekrytera nya gode män och förvaltare. 

Om dig
Vi söker dig som har utbildning på högskolenivå inom kommunikation, marknadsföring eller personalvetenskap, alternativt en annan utbildning som vi arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vidare har du erfarenhet av arbete med rekrytering. Vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet av marknadsföring. 

För uppdraget krävs en hög grad av noggrannhet, samarbetsförmåga och administrativ kompetens. Det är också nödvändigt att kunna arbeta självständigt samt ha en god kommunikationsförmåga, både muntligt, skriftligt och inför grupper.

Vi kan erbjuda dig ett viktigt, ansvarsfullt och omväxlande arbete med mycket sociala kontakter.

I denna tjänsten är B-körkort och tillgång till egen bil ett krav. 

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Tjänsten avser en särskild visstidsanställning, heltid, med start 2024-04-15 eller enligt överenskommelse, till och med 2024-12-31.

Följ Umeå Kommun på Linkedin!
Om Umeå kommun
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med över 13 000 medarbetare. Kommunen har ca 440 chefer och verksamheten är indelad i åtta förvaltningar. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vill du bli en av oss?


Här kan du ta del av hur det är att leva och bo i Umeå: https://www.gatewayumea.se/sv/move-to-umea

Umeå kommun ingår i tre förvaltningsområden för finska, meänkieli och samiska www.umea.se/minoriteter. 

Som medarbetare hos oss i Umeå kommun kan du ta del av ett antal förmåner. Ta del av våra förmåner https://umea.se/jobbochforetagande/jobbochpraktik/kommunensomarbetsgivare/varaformaner.4.1b4d24fb1752122eb843bf.html


Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med.

Ansök nu

Hållbarhetsstrateg till Svenska kyrkan i Umeå

Miljö- och klimatstrateg
Läs mer Feb 28
Är du också övertygad om att hållbarhetsarbetet kräver handling, beteendeförändringar och värderingsförändringar? Har du förmågan att hitta nycklarna som gör att fler vill göra de förändringar som krävs för en hållbar framtid?

Svenska kyrkans färdplan för klimatet siktar mot tre övergripande effektmål med utgångspunkt i kyrkans uppdrag: klimatneutralitet 2030, att bidra till värderingsförändringar genom att lyfta existentiella och andliga aspekter av klimatkrisen samt verka för klimaträttvisa.

Svenska kyrkan i Umeå har redan tagit flera steg i det det lokala hållbarhetsarbetet och tiden är nu inne för att växla upp. Därför söker vi en hållbarhetsstrateg som kommer ha en central roll i att Svenska kyrkan i Umeå gör sin del för att uppnå hållbarhetsmålen. 

 

Du får 

I denna nyinrättade tjänst får du stora möjligheter att bidra i en organisation som värderar hållbarhetsfrågorna högt, där målet är att hållbarhet ska genomsyra allt arbete i pastoratet och att kyrkan tydligt ska bidra till ett hållbart samhälle. Ditt arbete kommer till stor del gå ut på att vara en möjliggörare och utvecklare - som bidrar till att medarbetare i ökad utsträckning "gör hållbarhet" i sina sammanhang och verksamheter. En viktig uppgift blir att arbeta vägledande samt resonera kring och argumentera för hållbara alternativ när målkonflikter med andra intressen uppstår. Du får möjligheten att nyttja din kunskap inom ekoteologi samt lära och inspirera fler att göra mer för hållbarheten.  

Utöver att bidra till att Umeå pastorats anställda höjer nivån i hållbarhetsarbetet kommer ditt arbete även ske i samverkan med andra samhällsaktörer. Då tjänsten är ny hos oss kommer arbetet till viss del handla om att söka upp människor och organisationer som vi kan lära av, bidra till och samarbeta med. Du får möjligheten att bidra till att Umeå pastorat blir en tydlig röst i den lokala hållbarhetsdebatten. Dina närmsta kollegor kommer att vara pastoratets ledningsgrupp under ledning av kyrkoherden. Vi erbjuder individanpassad kompetensutveckling, generöst friskvårdsbidrag och har friskvård på arbetstid.   

 

Vi söker  

Dig med god ekoteologisk kompetens och förmåga att föra samtal om existentiella och andliga perspektiv på klimatkrisen. Du har förståelse för, och gärna erfarenhet av, hur värderingar och beteendeförändringar samspelar med varandra. Du står stadigt i kyrkans identitet och uppdrag, samtidigt som du är lyhörd och lär av de vi samverkar med. Du har goda relationella och kommunikativa förmågor, är lyhörd och har förmågan att inspirera, upptäcka och ta vara på medarbetares kompetenser. Vidare har du god förmåga att utbilda och leda möten. 

Dig med högskoleutbildning inom områden som teologi, ekologi, miljö, hållbarhet eller liknande, samt erfarenhet av att arbeta strategiskt med förändringsarbete, gärna inom hållbarhet. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Meriterande

- Kunskap ACT Svenska kyrkan
- Erfarenhet av systematisk miljöledning, dokumentation och att ta fram relevanta analyser 
- Erfarenhet av god samverkan med olika samhällsaktörer

 

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. 

 

Här kan du läsa mer om färdplanen för klimatet: https://www.svenskakyrkan.se/klimat  

Här hittar du mer information om vårt lokala hållbarhetsarbete: https://www.svenskakyrkan.se/umea/en-hallbar-kyrka

 

Svenska kyrkan i Umeå utgörs av sex församlingar som samverkar inom Umeå pastorat. I pastoratet finns också ett kansli med gemensam fastighets- och kyrkogårdsförvaltning, administration och bokning, HR-funktion samt kommunikationsenhet. Där finns också en gemensam Diakonicentral.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Regional bredbandskoordinator

Samhällsplanerare
Läs mer Feb 28
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Region Västerbotten har regeringsuppdraget att vara regionalt utvecklingsansvarig för Västerbotten. Det innebär att Region Västerbotten utöver hälso- och sjukvård driver och bidrar till hållbar utveckling inom kompetensförsörjning, utbildning, samhällsbyggnad, infrastruktur, näringsliv, innovationer och digitalisering. Det regionala utvecklingsarbetet utgår från den regionala utvecklingsstrategin för Västerbotten 2020-2030 och målet är att Västerbotten ska vara en jämlik, jämställd och sammanhållen region som är föregångare i omställningen. Tillgång till bredband och uppkoppling i hela Västerbotten är en förutsättning för att vi ska kunna uppnå målet. Inom ramen för regeringsuppdraget upprätthåller Region Västerbotten en funktion som regional bredbandskoordinator under perioden 2021-2025.

Vid Näringsliv och samhällsbyggnad, som tillhör den regionala utvecklingsförvaltningen, arbetar ca 50 medarbetare. Verksamheten har både breda och djupa inriktningar inom sina tre enheter. Med placering i enheten för digitalisering och innovationsledning söker vi nu en Bredbandskoordinator. Vi kan erbjuda dig ett varierande och utvecklande arbete på en trivsam arbetsplats där vi alla bidrar till en god arbetsmiljö. Vi har en friskvårdsgrupp som erbjuder en mängd olika aktiviteter som syftar till att stärka hälsa, främja samhörighet och återhämtning vid arbetsplatsen. Flexibel placeringsort kan tillämpas där så är möjligt.

ARBETSUPPGIFTER
Som bredbandskoordinator hos oss skapar du förutsättningar för samarbeten, ny kunskap och en stark framtid.

Den regionala bredbandskoordinatorns uppdrag är att tillsammans med övriga regionala bredbandskoordinatorer i Sverige, verka för övergripande samordning, samverkan och samarbete i bredbandfrågor samt fungera som kontaktpunkt för sådana frågor i Västerbotten, för såväl offentliga som privata aktörer.

Dina arbetsuppgifter innebär att planera, genomföra samt rapportera uppdraget som bredbandskoordinator samt ha helhetssyn i den övergripande samordningen. Du bistår den nationella nivån i uppföljningsarbetet kopplat till bredbandsutbyggnaden och du samverkar med Post och telestyrelsen (PTS) i olika uppdrag, t ex med att identifiera var i Västerbotten det finns brister i mobiltäckningen (s.k. vita fläckar).

Du kommer att vara en drivande part mellan olika aktörer och i relevanta nätverk på kommunal, regional och nationell nivå och tar initiativ till nya samarbeten i Västerbotten och vid behov tillsammans med andra län. Du är sammankallande för nätverk om bredbandsfrågor i Västerbotten och tar del av ny kunskap och information samt sprider detta till berörda aktörer och nätverk. Du kommer stödja kommunerna och dess bredbandssamordnare samt underlätta arbetet som bedrivs av lokala initiativ för bredbandsutbyggnad.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskole- eller universitetsutbildning inom relevant område för uppgiften eller annan bakgrund som Region Västerbotten bedömer relevant för tjänsten.

Du har minst 3-5 års arbetslivserfarenhet av strategiskt utvecklingsarbete inom samhällsviktig infrastruktur, så som bredband och digital infrastruktur, och förstår hur denna kan bidra till ett hållbart samhällsbyggande.

Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom projektledning och processledning, landsbygdsutveckling, EU-projekt och samordningsuppdrag. Du får också gärna ha erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation, ha kunskaper i GIS, samt lätt för att skapa goda relationer såväl internt som externt.

Du ska kunna kommunicera väl i tal och skrift och ha goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten.

För att klara arbetet måste du vara självgående där du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dina egna processer. Du behöver ha god samarbetsförmåga där du arbetar bra med andra, relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du är relationsskapande genom att vara utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang och att du därigenom har lätt att skapa kontakter och relationer.

Med din kommunikativa förmåga förmedlar du budskap tydligt via tal, skrift och kommunicerar klart och välformulerat. Du lyssnar på andra och anpassar dig utefter situation och löser konflikter och intressemotsättningar på ett konstruktivt sätt. För rollen är det även en fördel om du är flexibel, stabil, strukturerad och har en problemlösande analysförmåga.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Ansök nu

Strateg till enheten Utvecklingsstöd vid Ledningsstaben, Umeå

Handläggare, offentlig förvaltning/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Feb 9
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Ledningsstaben inom Region Västerbotten ansvarar för och driver strategisk och övergripande kvalitetsutveckling samt är ett stöd för organisationen i genomförande av förbättringar. Staben ansvarar även för att ärendeberedning är korrekt, så att tjänstepersonsledning och politisk ledning kan fatta välgrundade och transparenta beslut.

Utvecklingsstödets uppdrag är att vara regionens centrala resurs och styrning förinförande, underhåll och utveckling av verksamhetsstyrningenmed dess innehåll samt kunna driva vissa centrala utvecklingsaktiviteter. Målsättningen med utveckling av vår ledning och styrning är bland annat att skapa en kultur där alla känner sig delaktiga och veta hur de bidrar till helheten. Arbetet ska också bidra till att skapa en gemensam bild av vart vi ska, vad som behöver göras, vem som ska göra det och vad som ska prioriteras. Enheten arbetar i nära samverkan med andra för att stärka regionens förmåga att leda, styra och utveckla verksamheten.

För att förstärka kompetensen kring kvalitetsledning och processledning inom vårt område och därmed öka den gemensamma lednings- och styrningsförmågan i regionen behöver vi rekrytera en strateg.

Vi erbjuder möjlighet till distansarbete efter överenskommelse med chef, flexibel placeringsort kan tillämpas där så är möjligt.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som strateg med fokus kvalitetsledning vid enheten för utvecklingsstöd, bidrar du till utveckling av kvalitetsledning och av regionens verksamhetsstyrning.

I arbetet driver du utveckling av och förvaltar regionens övergripande ledningssystem i enlighet med interna och externa krav. Du stödjer och utvecklar regionens övergripande kvalitetsarbete, driver processorientering och stödjer processutveckling. Du tar fram styrande dokument såsom policys, riktlinjer och rutiner inom området.

Huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:
• Utgöra strategiskt stöd till högsta ledningen i kvalitetsledningsfrågor och t ex samordna ledningens genomgång för regionövergripande ledningssystem
• Stödja verksamheters ledningssystemsutveckling
• Utveckla och förvalta arbetet med kvalitetsmål, indikatorer och uppföljning
• Samordna externa och interna revisioner
• Samordna delledningssystemsansvariga inom ramen för lagefterlevnad och kvalitetsmål
• Säkra övergripande risk- och konsekvensanalyser och ha överblick över och rapportera strategiska avvikelser
• Genomföra utbildningar och workshops inom kvalitetsområdet
• Delta i regional och nationell samverkan i ledningssystemsfrågor
• Leda och delta i olika utvecklingsstödjande insatser inom företrädesvis verksamhetsstyrning

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med relevant akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du ska ha erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete utifrån standard och av arbete inom en komplex organisation. Du har kunskap om ledningssystem, till exempel enligt ISO 9001, via utbildning eller erfarenhet.

Du behöver ha kunskap om Microsoft Office 365 samarbetsverktyg eller motsvarande och dokumenthantering med stöd av teknik. Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Det är en fördel om du har erfarenhet av kvalitets-, process- och förändringsledning, verksamhetsstyrning, planering och uppföljning samt erfarenhet av verktyg såsom Stratsys eller liknande. Meriterande är om du har erfarenhet och kunskap av offentlig verksamhet såsom kommun eller region, särskilt Hälso- och sjukvård.

För att nå framgång i detta arbete behöver du vara analytisk, strategisk och tålmodig. Du har god förmåga att strukturera ditt arbete, se sammanhang och hantera komplexa problem. Du kommer ha många kontaktytor och ett nära samarbete med regionens verksamheter vilket kräver lyhördhet och en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vi tänker att du är en engagerad, proaktiv och samtidigt adaptiv person samt resultat- och måldriven i ditt arbete.

Tjänsteresor med övernattning förekommer i arbetet.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Ansök nu

Säljcoach - Umeå

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Feb 12
Utveckla din karriär med oss - Bli en del av den gröna framtiden hos Nya Energihem!

Är du redo för en spännande utmaning där din ambition och arbete inte bara leder till resultat för din karriär utan även för vår planet? Lockas du av att få möjligheten att vara en viktig nyckelspelare i vår fortsatta tillväxtresa? Då kan du vara den säljcoach vi söker!

Vi erbjuder en unik möjlighet att sälja energibesparande lösningar för privata hushåll, såsom vedkaminer, fönsterbyten, solenergisystem, batterilagringssystem och luftvärmepumpar. Låter det intressant?

Varför ska du välja oss?

- Utbildningspaket - Genom vår säljutbildning får du tillgång till ett brett kursutbud varvat med undervisning och individuell coaching som skapar förutsättningar för att bli nästa toppsäljare, oavsett din tidigare erfarenhet

- Miljövänliga produkter: Varje försäljning bidrar till en grönare planet

- Flexibla arbetstider: Vi värderar din frihet och erbjuder flexibla arbetstider

- Generös provision: Vår provisionsstruktur är utformad för att generöst belöna ditt engagemang och framgång

- Personlig utveckling - Kontinuerlig kompetensutveckling via vår säljakademi och stora möjligheter att påverka och göra karriär i ett snabbväxande tillväxtföretag

Om uppdraget
Är du en driven och engagerad relationsskapare som motiveras av att slå nästa säljrekord? Bra, då har du hamnat rätt!

Du kommer få chansen att arbeta i en bransch med stor tillväxt och representera produkter av högsta kvalitet där du får hjälpa våra kunder att minska energiförbrukningen och spara energi.

Som säljcoach kommer du få möjligheten att vara med och bygga upp Sveriges bästa säljkår. Du kommer att vidareutbilda och coacha nya och befintliga säljare genom sambesök hos kund. Detta genom att besöka kunder för kostnadsfri rådgivning och försäljning av våra energibesparande produkter. Du har ett eget säljansvar samtidigt som du är en stödfunktion till försäljningschefen. Vilket innebär medansvar för onboarding, veckomöten och att leda övningar och utbildningar för säljare i grundläggande säljträning, säljmetod och säljteknik.

Tjänsten innebär resor och övernattningar 1-2 gånger i veckan, vilket är något du behöver känna dig bekväm med för att trivas i rollen.

Är du vår nya kollega?
För att lyckas i rollen ser vi att du har följande:

- Några års dokumenterad erfarenhet av försäljning med goda resultat

- B-körkort

- Vana av att arbeta med digitala verktyg och system

- God förmåga att kommunicera på svenska i tal då rollen innebär mycket kundkontakter

Som person är du driven och ser möjligheter istället för hinder. Du tycker om att bygga relationer och har lätt för att ta kontakt med nya människor. Vidare har du även en god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående.

Ditt Framgångsschema

- Starta med utbildning: Du kommer att få tillgång till vår säljakademi som ger dig en djupgående förståelse för våra produkter och försäljningstekniker. Säljutbildningen pågår under ditt första år och är indelad i olika teman och steg.

- Fältarbete: Använd dina nya kunskaper i praktiken och möt kunder

- Kontinuerlig utveckling: För att du ska fortsätta att växa som säljare får du regelbundet stöd genom vidareutbildningar och personlig coaching

Förmåner
Vill du vara med och göra skillnad? Är du redo att växa med oss och bidra till en mer hållbar värld? Då är du varmt välkommen till oss!

På Nya Energihem tar vi hand om varandra och våra kunder för vi vet att vår vikigaste resurs är medarbetarna. Hos oss får du:

- Tjänstebil

- Generös provisionsstruktur utan tak

- Friskvårdsbidrag

- Tjänstepension

- Kontinuerlig kompetensutveckling och utbildning

- Goda karriärmöjligheter

Vi tycker om att ses och flera gånger om året samlas vi för våra gemensamma gruppveckor där vi utvecklar både varandra och bolaget. Kan vi vara din nästa arbetsplats?

Ansökan
Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen 2024-03-31. Om du har frågor om tjänsten får du gärna kontakta Jens Brismo på 070-960 50 15 eller jens.brismo@energihem.com.

Om oss
Nya Energihem Norden AB är ett tillväxtföretag med lång erfarenhet från branschen. Vi är specialister på hållbara energilösningar så som solceller, fönster och dörrar. Med fokus på miljövänlighet, ekonomi och kvalitet erbjuder vi helhetslösningar från förstudie till färdig installation, för att skapa trygga och pålitliga lösningar för våra kunder.

Idag är vi en av Sveriges främsta leverantörer av energibesparande helhetslösningar och vår målsättning är att ta första platsen tillsammans med Sveriges bästa säljkår och branschens nöjdaste kunder.

Ansök nu

Forskningssamordnare med inriktning Naturvetenskap/Teknik

Handläggare, offentlig förvaltning/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Feb 29
Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.


Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.


Är du intresserad av att veta mer? https://www.umu.se/jobba-hos-oss/om-universitetet-som-arbetsplats/


 
Beskrivning
Enheten för forskningsstöd och samverkan har två inriktningar: forskningsstöd och samverkan.

Denna anställning som nu utlyses avses verka inom forskningsstöd. Enheten utgör en viktig del av det centrala forskningsstödet vid Umeå universitet och stödjer universitetets mål om att öka andelen nationella- och internationella externa forskningsmedel

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig en meningsfull och omväxlande anställning där du får möjlighet att arbeta med att utveckla och stärka forskningsstödet vid Umeå universitet.

Hos oss tar du del av och bidrar till den senaste utvecklingen inom forskningsfinansiering. Samtidigt breddar du ditt nätverk i Sverige och Europa. Arbetet präglas av spännande möten med forskare från olika vetenskapsområden.

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp om tio medarbetare bestående av verksamhetsledare, EU-expert, forskningssamordnare, ekonomer och jurister vilka arbetar för att stärka våra forskares möjligheter att konkurrera om externa forskningsmedel. Vi gör detta genom att informera om forskningsfinansiering och finansiärernas krav, vara stöd i ansökningsprocessen och under projektens gång samt ge feedback för att stärka ansökningar. Detta sker via seminarier för både forskare och administratörer, information genom hemsidor och nyhetsbrev samt aktivt arbeta med forskares ansökningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är självgående men också kan planera, leda och genomföra projekt tillsammans med olika aktörer, något som ställer krav på din förmåga att skapa goda relationer i både interna och externa sammanhang. Du stimuleras av att skapa resultat i kunskapsintensiva miljöer och har ett proaktivt arbetssätt som ger positiva effekter på verksamhetens utveckling. Som person är du flexibel, lösningsfokuserad och engagerad.

Du ska ha:

- Disputerat inom relevant ämnesområde
- Förmåga att organisera och prioritera så att du kan hantera komplexa arbetsflöden även under tidspress
- Förmåga att arbeta självständigt, men samtidig har lätt för att arbeta i grupp
- Ansvarskänsla, servicekänsla, samt förmåga att skapa goda relationer med olika aktörer
- Förmåga att förmedla dina kunskaper på ett pedagogiskt sätt
- Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har:

- Erfarenhet av att skriva och utvärdera externa forskningsansökningar
- Erfarenhet av att ge kvalificerat skrivstöd eller leda/koordinera ansökningsskrivande
- Erfarenhet från arbete vid andra forskningsstödjande verksamheter/Grants Office eller arbete hos forskningsfinansiärer
- Erfarenhet av tvär-/mångvetenskapligt arbetssätt
- Relevanta nätverk nationellt och internationellt

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Villkor

Anställningen avser heltidsanställning tillsvidare med tillträde snarast enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

För ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med enhetschef Hans-Olov Byqvist, tel. 090-786 53 55, e-post: hans-olov.byqvist@umu.se, eller områdeschef Agneta Plamboeck, tel. 073-211 10 00, e-post: agneta.plamboeck@umu.se

Välkommen med din ansökan senast 2024-03-28.

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Handläggare inom jordbrukarstöden

Handläggare, offentlig förvaltning/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Mar 4
Om arbetsplatsen
Med tanke på SAM-ansökan,  jordbrukets viktiga roll och den gemensamma jordbrukspolitiken.

Vi söker dig som vill bidra i rollen som handläggare inom jordbrukarstöden på Länsstyrelsen Västerbotten. Hos oss kännetecknas arbetsmiljön av hjälpsamhet och villkoren av livspusselvänlighet. Vår gemensamma uppgift är att skapa samhällsnytta. 

Tjänsten är placerad vid enheten för landsbygd och regional utveckling. Här jobbar ett fyrtiotal personer för en positiv och hållbar utveckling av hela Västerbotten, en levande landsbygd, mera mat från Västerbotten, ett gott djurskydd, god djurhälsa, säkra livsmedel och en tryggad livsmedelsförsörjning. Genom arbetet med Interreg-programmen Norra Periferin & Arktis samt Aurora främjar vi internationella samarbeten för att bidra till hållbar utveckling i ett större europeiskt perspektiv.

Som statligt anställd hos Länsstyrelsen erbjuder vi särskilda förmåner kring friskvård, föräldralön, pension etc. Läs gärna mer https://www.lansstyrelsen.se/vasterbotten/om-oss/jobba-hos-oss.html. 

Arbetsuppgifter
Vi söker en handläggare som ska arbeta med jordbruksstöden inom EU:s strategiska plan för genomförandet av den gemensamma jordbrukspolitiken. I arbetet ingår att informera om de olika jordbrukarstöden och om det digitala ansökningsförfarandet SAM-Internet. Kommunikation är en således en viktig del av arbetet då du kommer att ha kontakt med länets lantbrukare, lantbrukskonsulter och myndigheter. Vid handläggning av stöden kommer du att ha stöd av olika IT- och GIS-system.  Arbetet genomförs i ett team bestående av andra handläggare och stödkontrollanter. Du kommer att arbeta självständigt med fortlöpande planerings- och avstämningsmöten tillsammans i teamet. Vi jobbar med ständiga förbättringar och du kommer att få medverka vid tex. uppdateringar, rutinbeskrivningar, stödjande dokument och remisser.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

- Kommunikation är en del av arbetet då du kommer att ha kontakt med länets lantbrukare, lantbrukskonsulter och myndigheter
- I arbetet ingår att informera om de olika jordbrukarstöden och om det digitala ansökningsförfarandet SAM-Internet
- Vid handläggning av stöden kommer du att ha stöd av olika IT- och GIS-system
- Arbetet genomförs i ett team bestående av andra handläggare och stödkontrollanter
- Du kommer att arbeta självständigt och ha fortlöpande planerings- och avstämningsmöten med teamet
- Vi jobbar med ständiga förbättringar och du kommer att få medverka vid tex. uppdateringar, rutinbeskrivningar, stödjande dokument och remisser.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- Har Agronom, lantmästare, biolog- eller har annan likvärdig akademisk utbildning.

Vi ser det som meriterande om du även har:

- Kunskap om lantbruk eller av lantbruk
- Tidigare handläggarerfarenhet
- Tidigare erfarenhet av arbete inom staten och god kännedom om den statliga värdegrunden
- Goda kunskaper i olika dataprogram som ex Officepaket, Platina, Jorden, Basen, JBR.

Som person är du resultatinriktad och har en förmåga att arbeta självständigt med en stark egen drivkraft. Du har ett strukturerat arbetssätt och har förmåga att driva arbetet framåt enligt uppställd tidsplan. Du behöver vara bra på att kommunicera med människor och uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har en god samarbetsförmåga och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Arbetet ställer krav på ansvarstagande, professionalitet, noggrannhet, datorvana och effektivitet vad gäller administration.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning kan komma att tillämpas. 

Om Länsstyrelsen Västerbotten

Länsstyrelsen Västerbotten är en kunskapsmyndighet. Genom helhetsperspektiv med engagemang för samverkan och den enskilda invånaren gör vi hållbar utveckling möjlig i hela länet. Vi utgår från Västerbotten och tar avstamp i allt som händer, både inom länets gränser och utanför. För oss är det lika naturligt att samarbeta med offentliga aktörer som andra statliga myndigheter, regioner och kommuner som näringsliv och civilsamhälle.Hos oss jobbar cirka 300 medarbetare i ett 80-tal olika yrkesroller. Våra specialistkompetenser finns inom en bredd av områden som är viktiga byggstenar för att vårt samhälle ska fungera för alla invånare och för ekologisk, ekonomisk och social utveckling.Länsstyrelsen är regional krishanterings- och totalförsvarsmyndighet och du kan i händelse av samhällskris eller krig få arbeta med andra uppgifter än de du anställts för.När du skickar in din ansökan blir den en offentlig handling.Så här behandlar vi dina personuppgifter: www.lansstyrelsen.se/dataskyddVid denna rekrytering har vi redan valt annonskanaler.

Ansök nu

Demopersonal Retail24 - Umeå

Butiksdemonstratör
Läs mer Mar 25
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Om jobbet

Retail24 söker nu fler stjärnor till vår demoavdelning!

Som demopersonal hos Retail24 kommer du att representera våra kunders välkända varumärken. Vi har många spännande uppdrag inom både demo, event & sampling.

Jobbet är flexibelt och varierande med stora möjlighet att utvecklas inom Retail24.

Vi söker dig som:

Är du utåtriktad, social & tycker om att jobba med kundkontakt.

Söker ett jobb med flexibelt schema.

Vill jobba med demo inom olika områden, har du ett intresse för mat, skönhet eller hälsa har vi flera olika spännande möjligheter för dig.


Tjänsten är en timanställning med varierande arbetstider. Jobbet är perfekt för dig som vill ha ett kul extrajobb med mycket kundkontakt. Jobbar du för andra demobolag samtidigt ser vi inte det som något problem.

Hos oss får du lön enligt Handels kollektivavtal. Både uppdrag och arbetsplats kan variera och därför är det meriterande om du har körkort och tillgång till bil.

Retail24 har nordens största sälj, demo och merchandisingkår!

Både på regional och nordisk nivå. Tillsammans arbetar vi med de största leverantörerna inom Dagligvaruhandeln, Fackhandeln samt Elektronikhandeln. Älskar du att jobba inom retail sök till oss på Retail24 idag!

Ansök nu

Demopersonal Retail24 - Umeå

Butiksdemonstratör
Läs mer Mar 5
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Om jobbet

Retail24 söker nu fler stjärnor till vår demoavdelning!

Som demopersonal hos Retail24 kommer du att representera våra kunders välkända varumärken. Vi har många spännande uppdrag inom både demo, event & sampling.

Jobbet är flexibelt och varierande med stora möjlighet att utvecklas inom Retail24.

Vi söker dig som:

Är du utåtriktad, social & tycker om att jobba med kundkontakt.

Söker ett jobb med flexibelt schema.

Vill jobba med demo inom olika områden, har du ett intresse för mat, skönhet eller hälsa har vi flera olika spännande möjligheter för dig.


Tjänsten är en timanställning med varierande arbetstider. Jobbet är perfekt för dig som vill ha ett kul extrajobb med mycket kundkontakt. Jobbar du för andra demobolag samtidigt ser vi inte det som något problem.

Hos oss får du lön enligt Handels kollektivavtal. Både uppdrag och arbetsplats kan variera och därför är det meriterande om du har körkort och tillgång till bil.

Retail24 har nordens största sälj, demo och merchandisingkår!

Både på regional och nordisk nivå. Tillsammans arbetar vi med de största leverantörerna inom Dagligvaruhandeln, Fackhandeln samt Elektronikhandeln. Älskar du att jobba inom retail sök till oss på Retail24 idag!

Ansök nu

Demopersonal Retail24 - Umeå

Butiksdemonstratör
Läs mer Mar 20
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Om jobbet

Retail24 söker nu fler stjärnor till vår demoavdelning!

Som demopersonal hos Retail24 kommer du att representera våra kunders välkända varumärken. Vi har många spännande uppdrag inom både demo, event & sampling.

Jobbet är flexibelt och varierande med stora möjlighet att utvecklas inom Retail24.

Vi söker dig som:

Är du utåtriktad, social & tycker om att jobba med kundkontakt.

Söker ett jobb med flexibelt schema.

Vill jobba med demo inom olika områden, har du ett intresse för mat, skönhet eller hälsa har vi flera olika spännande möjligheter för dig.


Tjänsten är en timanställning med varierande arbetstider. Jobbet är perfekt för dig som vill ha ett kul extrajobb med mycket kundkontakt. Jobbar du för andra demobolag samtidigt ser vi inte det som något problem.

Hos oss får du lön enligt Handels kollektivavtal. Både uppdrag och arbetsplats kan variera och därför är det meriterande om du har körkort och tillgång till bil.

Retail24 har nordens största sälj, demo och merchandisingkår!

Både på regional och nordisk nivå. Tillsammans arbetar vi med de största leverantörerna inom Dagligvaruhandeln, Fackhandeln samt Elektronikhandeln. Älskar du att jobba inom retail sök till oss på Retail24 idag!

Ansök nu

Demopersonal Retail24 - Umeå

Butiksdemonstratör
Läs mer Mar 5
Om jobbet
Retail24 söker nu fler stjärnor till vår demoavdelning!

Som demopersonal hos Retail24 kommer du att representera våra kunders välkända varumärken. Vi har många spännande uppdrag inom både demo, event & sampling.

Jobbet är flexibelt och varierande med stora möjlighet att utvecklas inom Retail24.

Vi söker dig som:

- Är du utåtriktad, social & tycker om att jobba med kundkontakt.

- Söker ett jobb med flexibelt schema.

- Vill jobba med demo inom olika områden, har du ett intresse för mat, skönhet eller hälsa har vi flera olika spännande möjligheter för dig.

Tjänsten är en timanställning med varierande arbetstider. Jobbet är perfekt för dig som vill ha ett kul extrajobb med mycket kundkontakt. Jobbar du för andra demobolag samtidigt ser vi inte det som något problem.

Hos oss får du lön enligt Handels kollektivavtal. Både uppdrag och arbetsplats kan variera och därför är det meriterande om du har körkort och tillgång till bil.

Retail24 har nordens största sälj, demo och merchandisingkår!

Både på regional och nordisk nivå. Tillsammans arbetar vi med de största leverantörerna inom Dagligvaruhandeln, Fackhandeln samt Elektronikhandeln. Älskar du att jobba inom retail sök till oss på Retail24 idag!

Ansök nu

Demopersonal Retail24 - Umeå

Butiksdemonstratör
Läs mer Mar 10
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Om jobbet

Retail24 söker nu fler stjärnor till vår demoavdelning!

Som demopersonal hos Retail24 kommer du att representera våra kunders välkända varumärken. Vi har många spännande uppdrag inom både demo, event & sampling.

Jobbet är flexibelt och varierande med stora möjlighet att utvecklas inom Retail24.

Vi söker dig som:

Är du utåtriktad, social & tycker om att jobba med kundkontakt.

Söker ett jobb med flexibelt schema.

Vill jobba med demo inom olika områden, har du ett intresse för mat, skönhet eller hälsa har vi flera olika spännande möjligheter för dig.


Tjänsten är en timanställning med varierande arbetstider. Jobbet är perfekt för dig som vill ha ett kul extrajobb med mycket kundkontakt. Jobbar du för andra demobolag samtidigt ser vi inte det som något problem.

Hos oss får du lön enligt Handels kollektivavtal. Både uppdrag och arbetsplats kan variera och därför är det meriterande om du har körkort och tillgång till bil.

Retail24 har nordens största sälj, demo och merchandisingkår!

Både på regional och nordisk nivå. Tillsammans arbetar vi med de största leverantörerna inom Dagligvaruhandeln, Fackhandeln samt Elektronikhandeln. Älskar du att jobba inom retail sök till oss på Retail24 idag!

Ansök nu