Grävmaskinförare jobb i Umeå

Hitta lediga jobb som Grävmaskinförare i Umeå. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Umeå från den arbetsgivaren.

Grävmaskinist Rivning

Grävmaskinförare
Läs mer Apr 15
Hur ser din arbetsdag ut?

Som rivningsmaskinist hos oss har du en central roll ute i våra projekt. Med hjälp av platschef och yrkesarbetare så arbetar ni projektvis mot uppsatta mål. Där är du delaktig i planering av den dagliga driften med allt vad det innefattar. Det kan också innebära en del kontakt med beställare, kunder och UE.
Våra projekt är till största delen inom Umeå med närområden.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har några års erfarenhet av yrket och känner en stolthet för det arbete du utför. Har du erfarenhet av arbetsledning är det en merit.
Vi vill att du trivs och drivs av att få vara en del av ett växande företag med ambitioner, och allt som det innebär med utveckling, utmaning och engagemang.
Företaget har funnits i mer än 60 år så förändringar är en del av företagskulturen och vi har ingen tanke på att slå av på takten! Vi ska vara det ledande bolaget på de områden vi väljer att verka och vi ska ligga i framkant av utvecklingen. Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare med en personlig framtoning där människor trivs att arbeta och våra kunder ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör.
FöretagetKaj Johanssons Åkeri är ett familjeföretag som nu är inne på tredje generationens företagare. Företaget ingår i Kaj Johansson Gruppen där även Allmiljö är ett helägt dotterbolag. Verksamheten i koncernen bedrivs inom fyra huvudsakliga affärsområden: Transport & Logistik, Mark & Anläggning, Täkt & Maskin och Slam & Renhållning. Koncernen har drygt 240 anställda och omsätter ca 470 miljoner. Huvudkontor, verkstad och lager ligger i Vännäsby och ett kontor i Umeå.
Det som kännetecknar oss är att vi är personliga - vi är pålitliga, uppriktiga och ärliga människor som personligen levererar våra tjänster och produkter. Vi är modiga - vi går vår egen väg och vi gör alltid det vi tror på. Läs gärna mer på eller www.kajs.se. www.allmiljo.se
Intresserad?Vi går igenom ansökningarna löpande så ansök så snart som möjligt.har du frågor kontakta gärna Peder Hellgren

Ansök nu

Är du grävmaskinisten vi letat efter?

Grävmaskinförare
Läs mer Maj 10
Vi söker nu en grävmaskinist för arbete i norra Sverige. Avdelningen består av avdelningschef, projekt- och arbetsledare samt flertalet rivare, håltagare och maskinförare. Tillsammans levererar vi kvalitativa tjänster inom rivning och håltagning med miljön i fokus. Du utgår från Umeå, Skellefteå eller Piteå och projekten kan även vara förlagda på annan ort.
Som maskinförare hos oss har du en ledande roll i det dagliga arbetet och är viktig faktor för att vi levererar det kunden förväntar sig. Med god planering genomför du dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt och säkerställer på så vis att arbetet följer uppsatta tidplaner.
Under en arbetsdag river du olika typer av byggnader med grävmaskin, sorterar rivningsavfall och samarbetar med både kollegor och kunder. Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
Rivning & sortering
Tömning av containers
Planering av arbetsmoment

Vi söker dig som värdesätter säkerhet och en god arbetsmiljö. Du har maskinförarbevis eller yrkesbevis och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av rivning eller sortering.
Lotuskoncernens erbjudande
Vi är Nordens ledande rivningsaktör och som anställd hos oss blir du en del av en stor verksamhet med goda möjligheter till individuell utveckling. Kvalitet, säkerhet och arbetsmiljö är grunden till allt vi gör och vi utbildar självklart dig och dina kollegor inom dessa områden. Att vara en föregångare för att minska branschens miljöpåverkan är en roll vi med stolthet tar på oss.
Vi är anslutna till kollektivavtal och erbjuder även friskvårdsbidrag och regelbundna hälsoundersökningar. I denna tjänst erbjuds du även tjänstebil.
Läs mer om oss som arbetsgivare på lotusab.se/karriar
Har du frågor om oss eller den aktuella tjänsten? Kontakta rekryteringsansvarig Josefin Wikström, josefin.wikstrom@lotusab.se
Skicka din ansökan i form av CV och personligt brev till rekrytering@lotusab.se

Ansök nu

Miljöarbetare och traktorförare till Ragn-Sells!

Grävmaskinförare
Läs mer Maj 21
Är du en händig doer, tycker om praktiskt arbete och trivs med variationsrika arbetsdagar? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker för Ragn-Sells räkning 1-2 personer där din roll kommer att styras något utifrån tidigare bakgrund och kompetens, men önskvärt vore att hitta dig som har erfarenhet av jordbrukstraktor samt intresse för mek och problemlösning.

Tjänsterna kommer att vara varierande och det är troligt att du även kommer genomföra allt-i-allo-fix där ingen dag är den andra lik. Med kreativ problemlösning och intresse för praktiskt arbete håller du Ragn-Sells anläggningar i toppklass. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att klippa och trimma gräs och/eller vallar med traktor och röjsåg, enklare typer av snickeri såsom måla eller sätta upp staket, utföra enklare mek på anläggningens maskiner och generellt markarbete.

Vid intresse för fortsatt utvecklig finns det efter sommarsäsongen möjlighet att breddas inom sin roll, där du kommer att arbeta med vattenreningsansvar på en av Ragn-Sells anläggningar.

Uppdraget förväntas pågå så länge behov finns, med goda möjligheter för övertag hos kund.

Placeringsort: Anläggningarna i och runt Umeå. Främst Dåva och Obbola.

Din profil
Som person är du händig, ambitiös, självgående och tycker om att arbeta utomhus. Ragn-Sells är ett miljöföretag som arbetar för cirkulära lösningar i samhället så vi ser gärna att du är intresserad av miljö och vår egna påverkan. Du ser och tar dig an nya projekt samt fullföljer dessa.

I ditt arbetssätt är du flexibel och ser positivt på en varierad vardag, du räds inte heller för att strukturera om eller utföra olika arbetsuppgifter. Då vissa arbetsuppgifter kan kräva fysisk ansträngning bör du med fördel tycka om att arbeta med kroppen. Vidare är du en lagspelare som trivs med att samverka med andra och har en positiv framtoning där du bidrar med trivsel och glädje till din omgivning samt drivs av det där lilla extra!

Krav:
B-körkort.
Erfarenhet eller intresse för mek/bygg/mark eller annat som kan vara likvärdigt.

Meriterande är om du har BE-kort och/eller C-kort. Även tidigare erfarenhet av liknande arbeten är meriterande men inget krav. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Uppdraget startar så snart vi hittat rätt kandidater, så vänta inte med din ansökan. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Team Umeå. Varmt välkommen!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Maskinförare Grävmaskiner / Hjullastare

Grävmaskinförare
Läs mer Maj 13
Varför arbeta hos oss!
Infragruppen grundades 2016 och är ett av snabb växande företag inom Infrastruktursektorn .Bolagets ledning har över 20 års erfarenhet att driva egna entreprenader stora som små . Vi står för hög kvalité och bästa service. Vi har verksamhets kontor i Hässleholm ,Skellefteå, Hörnefors . Vi är i dagsläget ca 25 fast anställda minst lika många inhyrda periodvis . Under 2023 omsatte vi ca 100 miljoner och räknar med att växa ytterligare kommande år . Vi har ramavtal med flera stora aktörer och flertalet kontrakt som är långvariga med stora kunder . Vi har mellan 2017-2024 drivit flera stora projekt med mycket stor framgång , vill du hoppa på ett vinnande team så ska du följa med oss på våran resa !!
Infragruppen utför uppdrag inom Ban, El, Mark och Signal samt mark och bro arbeten inom väg & järnväg & VA arbeten mot olika kunder
För mer information www.infragruppen.com


Nu söker vi maskinförare gärna med järnvägs erfarenhet till våran entreprenadavdelning som vill arbeta med vårat team , jobben kommer vara i hela Västerbotten och Västernorrland . Arbeten med spårgående maskiner kommer vara aktuellt med


Jobben kommer utföras i skiftgång 4-3 med både natt och dagskift, vissa projekt tillämpar 7-7 skift. Anställnings ort: Hemmet , eller någon av våra etableringar


Vi värnar om varje länk i kedjan och din roll blir central i verksamheten. Vi ser både våra leverantörer och kunder som samarbetspartners och ett gott samarbete med dem är viktigt för att lyckas i rollen som arbetare hos oss .
I vår fortsatta utveckling kommer du vara en viktig medspelare.
Vi ser gärna att du har:
Utbildning på hjullastare C kort och E kort är merit
Erfarenhet av yrket.
God förståelse av att arbeta effektivt
flexibel
Relevanta utbildningar
Grävmaskin kunskap
TSA / TA
YKB
SOS ledare / TsmVi har eget rekryteringsteam varpå rekryterare ej ombeds att kontakta oss då det ej ger något .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Maskinförare till Ragn-Sells!

Grävmaskinförare
Läs mer Maj 16
Söker du en trevlig arbetsplats med utvecklingsmöjligheter och kompetenta kollegor samtidigt som du får arbeta inom en av Sveriges viktigaste branscher?

Hos Ragn-Sells kan du göra skillnad och utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Vi bidrar till samhället och miljön, och är en ledande aktör inom vår spännande framtidsbransch. Vår gedigna historia och kunskap stärker oss, och vi bevisar att omsorg om jorden och framgångsrika affärer går hand i hand.

Som Maskinförare hos Ragn-Sells arbetar du i huvudsak med att ta emot, kontrollera, bearbeta och lasta ut material enligt gällande anläggningsrutiner. Förutom maskinförararbete utför du dagligt underhåll och viss service av anläggningens maskiner och utrustning och förväntas emellanåt även genomföra sysslor utanför maskinen som exempelvis övervakning av vattenreningsutrustning, komposttrumma eller köra trumsikt.

I arbetet ingår löpande risk- och tillbudsrapportering samt i förekommande fall daglig återrapportering i byggdagbok. Återrapporteringen sker främst via din mobiltelefon.

Du arbetar i regel mån-fre 07.00-16.00 där en stor del av din arbetstid kommer att spenderas på anläggningen i Piteå. Men då regionen är stor med flera anläggningar kan det även bli aktuellt att arbeta på andra orter när verksamheten kräver; ibland även med övernattning.

Uppdragets start kan variera efter behov men förväntas i första hand pågå vår/sommar/höst-säsongen, med mycket goda möjligheter till förlängning och övertag av kund vid gott arbete.

Din profil
Som person är du ambitiös, noggrann och nyfiken. Du drivs av utveckling och ser positivt till att lära dig nya saker samtidigt som du är flexibel och initiativrik i ditt arbetssätt. Du är en lagspelare som trivs med att samverka med andra och har en positiv framtoning där du är ansiktet utåt för bolaget och bidrar med trivsel på arbetsplatsen. Du är även självgående, uppmärksam och ansvarsfull, där du med en riskmedvetenhet genomför dina arbetsuppgifter genomtänkt och säkert.

För att vara aktuell för tjänsten krävs maskinförarutbildning för hjullastare och grävmaskin samt god datorvana. Tidigare erfarenhet inom branschen samt arbete med dumper är meriterande, men inget krav.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lydia Kvist. Varmt välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Maskinförare

Grävmaskinförare
Läs mer Apr 15
Texta Entreprenad AB är ett mindre lokalt företag som tar på sig mark- och anläggningsarbeten i Umeå med omnejd. De mesta arbetena är på uppdrag av elbolag men vi och tar också uppdrag av privatpersoner.
Nu söker vi en driven maskinförare för uppdrag. Tjänsten är 6 månader med chans till förlängning
Vi söker dig som har:
· Yrkesbevis och erfarenhet av att köra bandgrävare, hjulgrävare eller grävlastare, helst inom anläggningsbranschen
· Inte är rädd för fysiskt arbete även utanför maskinen
· God förståelse för säkerhetsföreskrifter och förmåga att följa företagets riktlinjer för en god arbetsmiljö
· Körkort (B-körkort är krav, BE-körkort är meriterande).
· Meriterande om du har Arbete på väg, EBR & ESA-utbildning.
· Flexibilitet och förmåga att anpassa sig till olika arbetsuppgifter och projekt
Vem är du?
· Pålitlig och ansvarsfull
· Driven och motiverad att arbeta
· God problemlösningsförmåga
· Förmåga att arbeta effektivt även under pressade förhållanden
· Teamorienterad med god kommunikationsförmåga – som även klarar av att jobba självständigt
· En positiv och glad person som är prestigelös
Vad vi erbjuder:
· Lön enligt kollektivavtal ME/Seko inkl Ob-tillägg, övertidsersättning, semester, arbetstidsförkortning
· Friskvårdsbidrag
· Arbetstider 40 tim/vecka företrädesvis 7-16.
Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt personlighet och anser det är avgörande för hur väl du kommer trivas.
Vi ser över ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt för att säkra din chans. Vi ser fram emot din ansökan!
Vi sköter rekryteringen på egen hand och vill inte kontaktas av bemanningsföretag.

Ansök nu

Maskinförare till Ragn-Sells!

Grävmaskinförare
Läs mer Feb 23
Söker du en trevlig arbetsplats med utvecklingsmöjligheter och kompetenta kollegor samtidigt som du får arbeta inom en av Sveriges viktigaste branscher?

Hos Ragn-Sells kan du göra skillnad och utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Vi bidrar till samhället och miljön, och är en ledande aktör inom vår spännande framtidsbransch. Vår gedigna historia och kunskap stärker oss, och vi bevisar att omsorg om jorden och framgångsrika affärer går hand i hand.

Som Maskinförare hos Ragn-Sells arbetar du i huvudsak med att ta emot, kontrollera, bearbeta och lasta ut material enligt gällande anläggningsrutiner. Förutom maskinförararbete utför du dagligt underhåll och viss service av anläggningens maskiner och utrustning och förväntas emellanåt även genomföra sysslor utanför maskinen som exempelvis övervakning av vattenreningsutrustning, komposttrumma eller köra trumsikt.

I arbetet ingår löpande risk- och tillbudsrapportering samt i förekommande fall daglig återrapportering i byggdagbok. Återrapporteringen sker främst via din mobiltelefon.

Du arbetar i regel mån-fre 07.00-16.00 där en stor del av din arbetstid kommer att spenderas på anläggningarna i Umeå. Men då regionen är stor med flera anläggningar kan det även bli aktuellt att arbeta på andra orter när verksamheten kräver; ibland även med övernattning.

Uppdragets start kan variera efter behov men förväntas i första hand pågå vår/sommar/höst-säsongen, med mycket goda möjligheter till förlängning och övertag av kund vid gott arbete.

Din profil
Som person är du ambitiös, noggrann och nyfiken. Du drivs av utveckling och ser positivt till att lära dig nya saker samtidigt som du är flexibel och initiativrik i ditt arbetssätt. Du är en lagspelare som trivs med att samverka med andra och har en positiv framtoning där du är ansiktet utåt för bolaget och bidrar med trivsel på arbetsplatsen. Du är även självgående, uppmärksam och ansvarsfull, där du med en riskmedvetenhet genomför dina arbetsuppgifter genomtänkt och säkert.

För att vara aktuell för tjänsten krävs maskinförarutbildning för hjullastare och grävmaskin samt god datorvana. Tidigare erfarenhet inom branschen samt arbete med dumper är meriterande, men inget krav.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lydia Kvist på mail: Lydia.kvist@studentconsulting.com. Varmt välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Grävmaskinister sökes till företag i Umeå

Grävmaskinförare
Läs mer Mar 30
Arbetsbeskrivning
För lokalt företag i Umeå söker vi nu två grävmaskinister för arbete på olika anläggningsprojekt runt om i Umeå-området. I ditt jobba kommer du att framföra grävmaskiner i olika storlekar. Arbetet innefattar både markarbeten hos privata och kommersiella kunder. 


Som person ser vi gärna att du är noggrann, social och har hög arbetsmoral. Har du tidigare erfarenhet av markarbete och kabelförläggning är det meriterande, men vi lägger stor vikt vid personlighet. 


Tjänsten är till en början en visstidsanställning på heltid, under perioden 1/5-30/11 2023, med möjlighet till förlängning.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Du ansöker på www.randstad.se, senast 30/4, urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Stina Degerfeldt, på stina.degerfeldt@randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Köra olika typer av grävmaskiner
Kabelförläggning
Markarbete


Kvalifikationer
Krav:
Grävmaskinbehörighet
Körkort B

Meriterande:
Erfarenhet av kabelläggning
Erfarenhet av markarbete


Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Kranförare som kan köra traverskran sökes till stor kund i Umeå!

Grävmaskinförare
Läs mer Apr 5
På uppdrag av kund söker vi nu en traverskranförare till Umeå!

Du kommer ansvara för att bereda avfallsbränsle i bunkern för att erhålla en jämn bränslemix till avfallspannan samt för att skapa goda förutsättningar för inleveranser av avfall till bunkern.
Visst underhåll och kontroll av kranarna ingår. I arbetsuppgifterna ingår även kvalitetskontroll vid mottagning av avfall, dels vid tippning i bunkern och dels vid stickprovskontroller. Du kommer arbeta ordningsskapande på våra bränsleplaner samt i trafikmiljön utomhus.
Arbetsgruppen består av tre kranförare och arbetstider är dagtid måndag till fredag och helgarbete ingår var tredje helg, samt eventuell storhelg.
I övrigt sker arbetet i samarbete med andra arbetsgrupper ute hos kunden samt med entreprenörer.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och har ett gott ordningssinne. Vidare ser vi att du är kommunikativ och besitter en god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer läggas på att du har ett självgående arbetssätt. Du får gärna ha någon form av arbetserfarenhet med dig och det är meriterande om du har arbetat som kranförare, hjullastare eller dylikt tidigare. Som person är det viktigt att du är noggrann och ordningsam för att kunna utföra arbetsuppgifterna på bästa sätt.

Ansök redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

grävmaskinist sökes för kommande uppdrag

Grävmaskinförare
Läs mer Sep 30
Arbetsbeskrivning
För kommande uppdrag söker vi duktiga grävmaskinister i Umeå. Vi söker både dig som kört grävmaskin i några år, men också dig som är ny i branschen. Vi söker dig som är driven, noggrann, samarbetsvillig och har lätt att arbeta självständigt. Arbetsuppgifterna i tjänsten kan variera.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna varierar, men innefattar att köra lättare grävmaskiner. 

Kvalifikationer
För att vara aktuell till tjänsten har du förarbevis för grävmaskin och ADR grund, samt B-körkort och tillgång till bil. Vidare är det meriterande om du har ESA och EBR, men inget krav.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald

Erfarenhet
Vi söker både personer med lång och kort erfarenhet, störst vikt läggs vid personlig lämplighet

Ansökan
Skicka gärna in din ansökan redan idag, dock senast 2022-10-16. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
För information: Vid frågor kontakta gärna Stina Degerfeldt, konsultchef 070 - 485 61 93 stina.degerfeldt@randstad.se 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Ledigt jobb som Grävmaskinförare i Umeå

Grävmaskinförare
Läs mer Sep 2
Har du erfarenhet av samt behörighet att köra grävmaskin yrkesmässigt? Vi på Manpower söker just nu dig som vill ta dig an uppdraget som Grävmaskinförare hos vår kund i Umeå. Välkommen att skicka in din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader, chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

I rollen som hjulgrävare/grävmaskinförare kommer du att utgå från ditt hem och köra ut till bygget där maskinen står. Under vinterhalvåret kommer du även att få arbeta med snöplogning vid behov samt även lättare snickaruppdrag då det är lite grävning.


Vem söker vi?

Till rollen som Grävmaskinförare söker vi framför allt dig som är en driven och engagerad person som motiveras av att få bli en viktig medlem i vår kunds team. Du är punktlig och självgående och tar ditt ansvar i uppdraget där du bidrar till en positiv anda. Vi tror att du utöver vanligt B-körkort även har erfarenhet av körning av hjulgrävare sedan tidigare. Vidare har du giltigt YKB och pratar och skriver svenska obehindrat. Har du också Arbete på väg är det meriterande men inget krav.

Då andra arbetsuppgifter än grävning förekommer under lågsäsong ser vi det som mycket meriterande om du också är händig och kan hjälpa till med enklare snickaruppgifter. Viss snöplogning med hjullastare kan också förekomma under vinterhalvåret, så har du vana av det sedan tidigare är det ett plus.


Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.


Sök tjänsten idag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Nina Robertsson via e-post nina.robertsson@manpower.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsterna så fort vi hittat rätt kandidat, så skicka in din ansökan i dag!

Vi ser fram emot att höra från dig!


Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Ledigt jobb som Grävmaskinförare i Umeå

Grävmaskinförare
Läs mer Aug 4
Vi på Manpower söker nu en engagerad och lösningsfokuserad person till rollen som Grävmaskinförare hos vår kund i Umeå. Vill du ha en roll där du får ta stort eget ansvar och få växa in i din roll som chaufför i ett litet privatägt familjeföretag? Då tycker vi att du ska skicka in din ansökan redan idag!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar hos vår kund. Dina arbetstider är 07-16 mån-fre. Uppdraget är tänkt att starta omgående och pågår tillsvidare. Chans till övertag för rätt person.Om tjänsten

I rollen som hjulgrävare/grävmaskinförare kommer du att utgå från ditt hem och köra ut till bygget där maskinen står. Under vinterhalvåret kommer du även att få arbeta med snöplogning vid behov samt även lättare snickaruppdrag då det är lite grävning.Vem söker vi?

Till rollen som Grävmaskinförare söker vi framför allt dig som är en driven och engagerad person som motiveras av att få bli en viktig medlem i vår kunds team. Du är punktlig och självgående och tar ditt ansvar i uppdraget där du bidrar till en positiv anda. Vi tror att du utöver vanligt B-körkort även har erfarenhet av körning av hjulgrävare sedan tidigare. Vidare har du giltigt YKB och pratar och skriver svenska obehindrat. Har du också Arbete på väg är det meriterande men inget krav.Då andra arbetsuppgifter än grävning förekommer under lågsäsong ser vi det som mycket meriterande om du också är händig och kan hjälpa till med enklare snickaruppgifter. Viss snöplogning med hjullastare kan också förekomma under vinterhalvåret, så har du vana av det sedan tidigare är det ett plus.ErbjudandeRent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hanne Lindbergh via e-post: hanne.lindbergh@manpower.se. Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande rekryteringsprocess.

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Ledigt jobb som Grävmaskinförare i Umeå

Grävmaskinförare
Läs mer Jun 2
Har du erfarenhet av samt behörighet att köra grävmaskin yrkesmässigt? Vi på Manpower söker just nu dig som vill ta dig an uppdraget som Grävmaskinförare hos vår kund i Umeå. Välkommen att skicka in din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader, chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

I rollen som hjulgrävare/grävmaskinförare kommer du att utgå från ditt hem och köra ut till bygget där maskinen står. Under vinterhalvåret kommer du även att få arbeta med snöplogning vid behov samt även lättare snickaruppdrag då det är lite grävning.Vem söker vi?

Till rollen som Grävmaskinförare söker vi framför allt dig som är en driven och engagerad person som motiveras av att få bli en viktig medlem i vår kunds team. Du är punktlig och självgående och tar ditt ansvar i uppdraget där du bidrar till en positiv anda. Vi tror att du utöver vanligt B-körkort även har erfarenhet av körning av hjulgrävare sedan tidigare. Vidare har du giltigt YKB och pratar och skriver svenska obehindrat. Har du också Arbete på väg är det meriterande men inget krav.

Då andra arbetsuppgifter än grävning förekommer under lågsäsong ser vi det som mycket meriterande om du också är händig och kan hjälpa till med enklare snickaruppgifter. Viss snöplogning med hjullastare kan också förekomma under vinterhalvåret, så har du vana av det sedan tidigare är det ett plus.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Nina Robertsson via e-post nina.robertsson@manpower.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsterna så fort vi hittat rätt kandidat, så skicka in din ansökan i dag!

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Vi söker nu produktionsarbetare för Stena Recycling i Umeå 2 sommarvikarier

Grävmaskinförare
Läs mer Maj 17
Vi söker nu för Stena Recycling i Umeå en nyfiken och hjälpsam produktionsarbetare!

Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära återvinningslösningar inom alla typer av verksamheter. Vi är ca 1600 medarbetare på 90 anläggningar runt om i Sverige. För oss är en trygg arbetsplats viktigt och vi sätter alltid säkerheten först. Vi är ett bolag som kan erbjuda utveckling i många riktningar och vi uppmuntrar våra medarbetare att prova på olika roller och områden. När våra medarbetare växer, växer vi som företag. På vår karriärportal kan du läsa mer om några av våra medarbetare och du kan också följa vår vardag på Instagram @lifeatstenarecycling.

Din roll hos oss

Till vårt team på västerslätt i Umeå söker vi nu två sommarvikarier! Du blir en viktig del i en grupp där samarbete, glädje och omtanke är ledord. Vi är ett riktigt bra gäng som jobbar i en trygg och säker miljö där vi ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

I rollen som produktionsarbetare är din huvuduppgift att framföra hjullastare och materialhanterare för klassning, sortering, lossning och lastning av material. Det förekommer också annan typ av bearbetning av material. Du ansvarar för att in- och utgående material följer våra leveransbestämmelser gällande kvalitet. I tjänsten ingår också ett visst ansvar för förebyggande underhåll av maskiner samt att rapportera fel och brister i material, produkter eller rutiner.

Vem är du?

Det viktigaste för oss är din attityd, ditt driv och din vilja att bidra till vår fortsatta framgång. Arbetets karaktär förutsätter att du som person är serviceminded och tar initiativ till förbättringar för både kunder och kollegor.

Vidare ser vi att du har:

- Hjullastarförarbevis med krav på yrkeserfarenhet.

- Förarbevis och erfarenhet att framföra grävmaskin.

- Arbetat inom industrin eller produktion.

- Du talar och förstår svenska i tal och skrift.

- B-körkort samt tillgång till bil.

För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.

Vi söker engagerade och motiverade medarbetare som trivs med att arbeta fysiskt. Du är snabblärd, ansvarsfull och självgående. Du är engagerad och motiverad och vill bidra till arbetsgruppens dynamik. Vi på Lernia värdesätter också egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet, kvalitet och säkerhetstänkande och hälsomedvetenhet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Sommarbemanning Maj/juni - Aug. Heltid. Placering i Västerslätt, Umeå.

Dagtid mån-fre 7-16.

Tillträdesdag

Maj/juni

Information

Detta är ett bemanningsuppdrag där du till en början kommer att vara anställd av Lernia och arbeta som konsult. Urval och intervjuer sker löpande, vi välkomnar därför din ansökan redan idag. För frågor kring tjänsten, kontakta ansvarig Konsultchef Karolin Fridenborg, karolin.fridenborg@lernia.se.

Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail, du söker via vår hemsida Lernia.se/jobb.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Vi söker nu produktionsarbetare för Stena Recycling i Umeå 2 sommarvikarier

Grävmaskinförare
Läs mer Apr 19
Vi söker nu för Stena Recycling i Umeå en nyfiken och hjälpsam produktionsarbetare!

Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära återvinningslösningar inom alla typer av verksamheter. Vi är ca 1600 medarbetare på 90 anläggningar runt om i Sverige. För oss är en trygg arbetsplats viktigt och vi sätter alltid säkerheten först. Vi är ett bolag som kan erbjuda utveckling i många riktningar och vi uppmuntrar våra medarbetare att prova på olika roller och områden. När våra medarbetare växer, växer vi som företag. På vår karriärportal kan du läsa mer om några av våra medarbetare och du kan också följa vår vardag på Instagram @lifeatstenarecycling.

Din roll hos oss

Till vårt team på västerslätt i Umeå söker vi nu två sommarvikarier! Du blir en viktig del i en grupp där samarbete, glädje och omtanke är ledord. Vi är ett riktigt bra gäng som jobbar i en trygg och säker miljö där vi ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

I rollen som produktionsarbetare är din huvuduppgift att framföra hjullastare och materialhanterare för klassning, sortering, lossning och lastning av material. Det förekommer också annan typ av bearbetning av material. Du ansvarar för att in- och utgående material följer våra leveransbestämmelser gällande kvalitet. I tjänsten ingår också ett visst ansvar för förebyggande underhåll av maskiner samt att rapportera fel och brister i material, produkter eller rutiner.

Vem är du?

Det viktigaste för oss är din attityd, ditt driv och din vilja att bidra till vår fortsatta framgång. Arbetets karaktär förutsätter att du som person är serviceminded och tar initiativ till förbättringar för både kunder och kollegor.

Vidare ser vi att du har:

- Hjullastarförarbevis med krav på yrkeserfarenhet.

- Förarbevis och erfarenhet att framföra grävmaskin.

- Arbetat inom industrin eller produktion.

- Du talar och förstår svenska i tal och skrift.

- B-körkort samt tillgång till bil.

För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.

Vi söker engagerade och motiverade medarbetare som trivs med att arbeta fysiskt. Du är snabblärd, ansvarsfull och självgående. Du är engagerad och motiverad och vill bidra till arbetsgruppens dynamik. Vi på Lernia värdesätter också egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet, kvalitet och säkerhetstänkande och hälsomedvetenhet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Sommarbemanning Maj/juni - Aug. Heltid. Placering i Västerslätt, Umeå.

Dagtid mån-fre 7-16.

Tillträdesdag

Maj/juni

Information

Detta är ett bemanningsuppdrag där du till en början kommer att vara anställd av Lernia och arbeta som konsult. Urval och intervjuer sker löpande, vi välkomnar därför din ansökan redan idag. För frågor kring tjänsten, kontakta ansvarig Konsultchef Karolin Fridenborg, karolin.fridenborg@lernia.se.

Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail, du söker via vår hemsida Lernia.se/jobb.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Grävmaskinist Rivning

Grävmaskinförare
Läs mer Feb 15
Är du grävmaskinist med erfarenhet av rivning?
Nu erbjuder vi en spännande tjänst för dig som vill arbeta i norra Sverige.
Som grävmaskinist hos oss är du en viktig del i leveransen av våra projekt där vi river hela byggnader. Här arbetar du med moderna arbetsredskap och härliga kollegor på olika platser i norra delen av landet. De flesta av våra projekt är belägna i Norrbotten, men arbete över hela Norrland kan förekomma. Dina vanligaste arbetsuppgifter är:
Rivning av byggnader med grävmaskin
Sortering av byggmaterial
Krossning av betong

Vi tror att du har flera års erfarenhet av rivningsarbete, är trygg i samtliga arbetsmoment och tycker om lagarbete samtidigt som du är självgående. Du trivs med att ha kontakt med såväl kollegor som kunder och har goda kunskaper i det svenska språket.
Vad erbjuder vi dig mer än ett roligt och varierande arbete?
Individuell utvecklingsresa
Inflytande över din arbetssituation
Gedigna hälsoundersökningar
Hälsofrämjande aktiviteter och roligheter

Lotuskoncernen är Sveriges ledande aktör inom rivning, transport och anläggning. Vi bedriver verksamhet över hela landet och delar av Finland. Kvalitet, säkerhet och arbetsmiljö är grunden till allt vi gör och vi utbildar självklart dig och dina kollegor inom dessa områden. Att vara en föregångare för att minska branschens miljöpåverkan är en roll vi med stolthet tar på oss. Hos oss blir du en viktig lagspelare och nyckelperson i vår ambition att fortsätta leverera tjänster av högsta kvalitet.
Vi lägger stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete i form av hälsofrämjande åtgärder och vi förutsätter att du, precis som vi, har ambition att vara en förebild för ett sunt arbetsklimat och en sund livsstil.
Ansökan
Vi tar emot din ansökan i form av ditt uppdaterade CV via mail till rekryteringsansvarig Kristina Hansson, kristina.hansson@lotusab.se

Ansök nu

Utbildare av anläggningsmaskinförare sökes!

Grävmaskinförare
Läs mer Jan 10
Nu behöver vi förstärka vårt lag som jobbar med utbildning av anläggningsmaskinförare i Umeå. Vi söker dig som är flexibel och gillar pedagogiska utmaningar. Du brinner för utbildning och har förmåga att anpassa ditt sätt att lära ut efter individens behov. Du är förtroendeingivande och har god förmåga att bygga och bibehålla relationer.

Arbetsbeskrivning
Som utbildare för anläggningsmaskinförare ansvarar du för att utbilda framtidens yrkesförare. Det är ett omväxlande arbete där du leder teorilektioner i klassrum och praktisk utbildning för anläggningsmaskinförare. Tillsammans med ett glatt gäng kollegor stöttar vi varandra i vårt dagliga arbete. Det finns stor möjlighet att utvecklas vidare i företaget på sikt då YrkesAkademin finns över hela Sverige.

Det övergripande målet för utbildningsuppdraget är att deltagarna når den kompetens som resulterar i utbildningsintyg och blir anställningsbara som lärlingar.

Kvalifikationer:

• Goda teoretiska och praktiska yrkeskunskaper från maskinföraryrket.
• Minst fem års yrkeserfarenhet från maskinföraryrket förvärvade inom de senaste tio åren.
• Har yrkesbevis för grävmaskin och hjullastare, har du fler förarbevis ses det som meriterande.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid 40 timmar/vecka. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta: benny.coradsson@ya.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om YrkesAkademin

YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 500 anställda fördelade på ett 60-tal orter.

Ansök nu

Grävmaskinist till CS Solutions AB

Grävmaskinförare
Läs mer Aug 19
Vi söker en grävmaskinist för omgående anställning du ska kunna hantera en större grävmaskin med rototilt (+23 ton). Jobbet är i Skellefteå.

Du som söker ska ha utbildning och erfarenhet av arbete som grävmaskinist.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev till: christian.salemark@gmail.com

Ansök nu

Driven maskinförare Till Lidström Kross AB

Grävmaskinförare
Läs mer Jul 2
Om tjänsten
Jobbar du som maskinförare och vill ha en ny utmaning? Lidström Kross finns med där det händer, vid väg/järnvägsbyggen, fabriksetableringar eller andra byggnationer som kräver närhet, snabbhet, hög kvalitet och tuffa tag. Hos Lidström Kross blir du snabbt en del av familjen och du erbjuds stor frihet i arbetet kombinerat med ett stort ansvar i att se till att anläggningen fungerar och levererar. Då anläggningarna flyttas runt och finns utplacerade på olika platser i Norrland så behöver du kunna bo borta under veckorna måndag - torsdag om så skulle krävas. 

Tjänsten: Heltid och tillsvidare
Tillsättning: Omgående när rätt kandidat dyker upp

OBS! Vi ser gärna sökande från hela Norrland 

Din profil
Du har förarbevis på hjullastare och grävmaskin och god erfarenhet av att köra liknande maskiner sedan tidigare
Det är naturligt för dig att även kliva in och ta ansvar för annat som behöver göras i den dagliga verksamheten
Du har jobbat med sten och grus tidigare, helst också i en stenkross och förstår vad det handlar om. 

Några extra plus om du:
- avhjälper enklare service på maskinerna vid behov. 
- behärskar vissa svets- och skärkunskaper.

Vi erbjuder
Lön enligt överenskommelse med traktamente
Boende vid arbetsplatsen
Friskvårdsbidrag
Stora starka fungerande maskiner
Plus mycket mer..

Intresserad?
Vill du veta mer om tjänsten så tveka inte att höra av dig. I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup i Umeå så vid frågor, kontakta:
Andreas Lindqvist, 073-4130611, andreas.lindqvist@onepartnergroup.se.

OBS! Lidström Kross ser fram emot att få träffa dig personligen framöver men undanbeder sig all form av kontakt under själva rekryteringsprocessen och hänvisar istället all kontakt till ansvariga på OnePartnerGroup i Umeå.

Ansök nu

Driven maskinförare Till Lidström Kross AB

Grävmaskinförare
Läs mer Maj 12
Om tjänsten
Jobbar du som maskinförare och vill ha en ny utmaning? Lidström Kross finns med där det händer, vid väg/järnvägsbyggen, fabriksetableringar eller andra byggnationer som kräver närhet, snabbhet, hög kvalitet och tuffa tag. Hos Lidström Kross blir du snabbt en del av familjen och du erbjuds stor frihet i arbetet kombinerat med ett stort ansvar i att se till att anläggningen fungerar och levererar. Då anläggningarna flyttas runt och finns utplacerade på olika platser i Norrland så behöver du kunna bo borta under veckorna måndag - torsdag om så skulle krävas. 

Tjänsten: Heltid och tillsvidare
Tillsättning: Omgående när rätt kandidat dyker upp

OBS! Vi ser gärna sökande från hela Norrland 

Din profil
Du har förarbevis på hjullastare och grävmaskin och god erfarenhet av att köra liknande maskiner sedan tidigare
Det är naturligt för dig att även kliva in och ta ansvar för annat som behöver göras i den dagliga verksamheten
Du har jobbat med sten och grus tidigare, helst också i en stenkross och förstår vad det handlar om. 

Några extra plus om du:
- avhjälper enklare service på maskinerna vid behov. 
- behärskar vissa svets- och skärkunskaper.

Vi erbjuder
Lön enligt överenskommelse med traktamente
Boende vid arbetsplatsen
Friskvårdsbidrag
Stora starka fungerande maskiner
Plus mycket mer..

Intresserad?
Vill du veta mer om tjänsten så tveka inte att höra av dig. I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup i Umeå så vid frågor, kontakta:
Andreas Lindqvist, 073-4130611, andreas.lindqvist@onepartnergroup.se.

OBS! Lidström Kross ser fram emot att få träffa dig personligen framöver men undanbeder sig all form av kontakt under själva rekryteringsprocessen och hänvisar istället all kontakt till ansvariga på OnePartnerGroup i Umeå.

Ansök nu

Ledigt jobb som Grävmaskinförare i Umeå

Grävmaskinförare
Läs mer Apr 30
Vi på Manpower söker nu en engagerad och lösningsfokuserad person till rollen som Grävmaskinförare hos vår kund i Umeå. Vill du ha en roll där du får ta stort eget ansvar och få växa in i din roll som chaufför i ett litet privatägt familjeföretag? Då tycker vi att du ska skicka in din ansökan redan idag!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar hos vår kund. Dina arbetstider är 07-16 mån-fre. Uppdraget är tänkt att starta omgående och pågår tillsvidare. Chans till övertag för rätt person.Om tjänsten

I rollen som hjulgrävare/grävmaskinförare kommer du att utgå från ditt hem och köra ut till bygget där maskinen står. Under vinterhalvåret kommer du även att få arbeta med snöplogning vid behov samt även lättare snickaruppdrag då det är lite grävning.Vem söker vi?

Till rollen som Grävmaskinförare söker vi framför allt dig som är en driven och engagerad person som motiveras av att få bli en viktig medlem i vår kunds team. Du är punktlig och självgående och tar ditt ansvar i uppdraget där du bidrar till en positiv anda. Vi tror att du utöver vanligt B-körkort även har erfarenhet av körning av hjulgrävare sedan tidigare. Vidare har du giltigt YKB och pratar och skriver svenska obehindrat. Har du också Arbete på väg är det meriterande men inget krav.Då andra arbetsuppgifter än grävning förekommer under lågsäsong ser vi det som mycket meriterande om du också är händig och kan hjälpa till med enklare snickaruppgifter. Viss snöplogning med hjullastare kan också förekomma under vinterhalvåret, så har du vana av det sedan tidigare är det ett plus.ErbjudandeRent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anette Humby via e-post: anette.humby@manpower.se. Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande rekryteringsprocess.

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Grävmaskinist till Robertsfors

Grävmaskinförare
Läs mer Apr 15
Grävmaskinist till Robertsfors
Nu finns det möjlighet för dig att få jobba hos Ragn-sells på Fagerliden i Robertsfors. De söker en grävmaskinist som är tillgänglig för jobb inom kort. 

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid och tillsättning sker omgående när vi hittat rätt kandidat så om du är intresserad vill vi att du söker nu på studs!

Arbetet består i att hantera jordmassor och material vid en s k slutåterställning av mark vid Fagerliden. Grävmaskinen är på 30 ton och har bl a ett system med maskinstyrning för att kunna planera marken efter önskade höjder. 

Arbetet är förlagt till Robertsfors men det kan även förekomma arbetsresor till Ragn-sells anläggning utanför Piteå vid behov. 

Profil
Du har en vana av att köra grävmaskin sedan tidigare och även att jobba med s k maskinstyrning. Du är självständig i ditt sätt att arbeta och är inte rädd för att ta egna initiativ om det behövs.

Förarbevis grävmaskin
B-kort

Några ledord som ska matcha din profil är:
- effektiv
- självständig
- strukturerad

Meriterande är om du har jobbat med liknande miljöarbete sedan tidigare men det är inget krav. Har du dessutom använt s k stålsax i ditt arbete som grävmaskinist tidigare så är det ett stort plus. 

I denna tjänst blir du anställd av oss på OnePartnerGroup och uthyrd till vår kund. Målet med upplägget är att du ska trivas och även bli anställd direkt av Ragn-sells efter en tid. 

Låter det spännande?
Ansökningar hanteras löpande. Har du frågor så vänd dig till mig; Andreas Lindqvist, andreas.lindqvist@onepartnergroup.se alt 073-413 06 11. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Grävmaskinist till Robertsfors

Grävmaskinförare
Läs mer Apr 1
Grävmaskinist till Robertsfors
Nu finns det möjlighet för dig att få jobba hos Ragn-sells på Fagerliden i Robertsfors. De söker en grävmaskinist som är tillgänglig för jobb inom kort. 

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid och tillsättning sker omgående när vi hittat rätt kandidat så om du är intresserad vill vi att du söker nu på studs!

Arbetet består i att hantera jordmassor och material vid en s k slutåterställning av mark vid Fagerliden. Grävmaskinen är på 30 ton och har bl a ett system med maskinstyrning för att kunna planera marken efter önskade höjder. 

Arbetet är förlagt till Robertsfors men det kan även förekomma arbetsresor till Ragn-sells anläggning utanför Piteå vid behov. 

Profil
Du har en vana av att köra grävmaskin sedan tidigare och även att jobba med s k maskinstyrning. Du är självständig i ditt sätt att arbeta och är inte rädd för att ta egna initiativ om det behövs.

Förarbevis grävmaskin
B-kort

Några ledord som ska matcha din profil är:
- effektiv
- självständig
- strukturerad

Meriterande är om du har jobbat med liknande miljöarbete sedan tidigare men det är inget krav. Har du dessutom använt s k stålsax i ditt arbete som grävmaskinist tidigare så är det ett stort plus. 

I denna tjänst blir du anställd av oss på OnePartnerGroup och uthyrd till vår kund. Målet med upplägget är att du ska trivas och även bli anställd direkt av Ragn-sells efter en tid. 

Låter det spännande?
Ansökningar hanteras löpande. Har du frågor så vänd dig till mig; Andreas Lindqvist, andreas.lindqvist@onepartnergroup.se alt 073-413 06 11. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Driven maskinförare Till Lidström Kross AB

Grävmaskinförare
Läs mer Jan 5
Om tjänsten
Jobbar du som maskinförare och vill ha en ny utmaning? Lidström Kross finns med där det händer, vid väg/järnvägsbyggen, fabriksetableringar eller andra byggnationer som kräver närhet, snabbhet, hög kvalitet och tuffa tag. Hos Lidström Kross blir du snabbt en del av familjen och du erbjuds stor frihet i arbetet kombinerat med ett stort ansvar i att se till att anläggningen fungerar och levererar. Då anläggningarna flyttas runt och finns utplacerade på olika platser i Norrland så behöver du kunna bo borta under veckorna måndag - torsdag om så skulle krävas. 

Tjänsten: Heltid och tillsvidare
Tillsättning: Omgående när rätt kandidat dyker upp

OBS! Vi ser gärna sökande från hela Norrland 

Din profil
Du har förarbevis på hjullastare och grävmaskin och god erfarenhet av att köra liknande maskiner sedan tidigare
Det är naturligt för dig att även kliva in och ta ansvar för annat som behöver göras i den dagliga verksamheten
Du har jobbat med sten och grus tidigare, helst också i en stenkross och förstår vad det handlar om. 

Några extra plus om du:
- avhjälper enklare service på maskinerna vid behov. 
- behärskar vissa svets- och skärkunskaper.

Vi erbjuder
Lön enligt överenskommelse med traktamente
Boende vid arbetsplatsen
Friskvårdsbidrag
Stora starka fungerande maskiner
Plus mycket mer..

Intresserad?
Vill du veta mer om tjänsten så tveka inte att höra av dig. I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup i Umeå så vid frågor, kontakta:
Andreas Lindqvist, 073-4130611, andreas.lindqvist@onepartnergroup.se.eller

OBS! Lidström Kross ser fram emot att få träffa dig personligen framöver men undanbeder sig all form av kontakt under själva rekryteringsprocessen och hänvisar med bestämdhet all kontakt till OnePartnerGroup i Umeå.

Ansök nu

Driven maskinförare Till Lidström Kross AB

Grävmaskinförare
Läs mer Dec 22
Om tjänsten
Jobbar du som maskinförare och vill ha en ny utmaning? Lidström Kross finns med där det händer, vid väg/järnvägsbyggen, fabriksetableringar eller andra byggnationer som kräver närhet, snabbhet, hög kvalitet och tuffa tag. Hos Lidström Kross blir du snabbt en del av familjen och du erbjuds stor frihet i arbetet kombinerat med ett stort ansvar i att se till att anläggningen fungerar och levererar. Då anläggningarna flyttas runt och finns utplacerade på olika platser i Norrland så behöver du kunna bo borta under veckorna måndag - torsdag om så skulle krävas. 

Tjänsten: Heltid och tillsvidare
Tillsättning: Omgående när rätt kandidat dyker upp

OBS! Vi ser gärna sökande från hela Norrland 

Din profil
Du har förarbevis på hjullastare och grävmaskin och god erfarenhet av att köra liknande maskiner sedan tidigare
Det är naturligt för dig att även kliva in och ta ansvar för annat som behöver göras i den dagliga verksamheten
Du har jobbat med sten och grus tidigare, helst också i en stenkross och förstår vad det handlar om. 

Några extra plus om du:
- avhjälper enklare service på maskinerna vid behov. 
- behärskar vissa svets- och skärkunskaper.

Vi erbjuder
Lön enligt överenskommelse med traktamente
Boende vid arbetsplatsen
Friskvårdsbidrag
Stora starka fungerande maskiner
Plus mycket mer..

Intresserad?
Vill du veta mer om tjänsten så tveka inte att höra av dig. I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup i Umeå så vid frågor, kontakta:
Andreas Lindqvist, 073-4130611, andreas.lindqvist@onepartnergroup.se.eller

OBS! Lidström Kross ser fram emot att få träffa dig personligen framöver men undanbeder sig all form av kontakt under själva rekryteringsprocessen och hänvisar med bestämdhet all kontakt till OnePartnerGroup i Umeå.

Ansök nu

Utbildare Maskinförare Umeå

Grävmaskinförare
Läs mer Nov 19
Vi behöver förstärka vårat lag som jobbar med utbildningar till anläggningsmaskinförare söker YrkesAkademin Utbildare till flera orter över hela landet. Till våran verksamhet i Umeå söker vi även personal till våran befintliga utbildning.

Vem är du?

Vi söker dig som är flexibel och gillar pedagogiska utmaningar. Du brinner för utbildning och förmågan att anpassa ditt sätt att lära ut efter individens behov. Du har stort behov och förmåga att skapa relationer samt inger förtroende.

Arbetsbeskrivning

Som utbildare för anläggningsmaskinförare ansvarar du för att utbilda framtidens yrkesförare. Det är ett omväxlande arbete där du leder teorilektioner i klassrum och praktisk utbildning för anläggningsmaskinförare. Tillsamans med ett glatt gäng kollegor stöttar vi varandra i vårt dagliga arbete. Det finns stor möjlighet att utvecklas vidare i företaget på sikt då YrkesAkademin finns över hela Sverige.

Det övergripande målet för utbildningsuppdraget är att deltagarna når den kompetens som resulterar i utbildningsintyg och blir anställningsbara som lärlingar.

Kvalifikationer:

• Goda teoretiska och praktiska yrkeskunskaper
• Minst fem års yrkeserfarenhet förvärvade inom de senaste tio åren
• Har yrkesbevis för de maskiner som utbildningen avser

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid 40 timmar/vecka. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Vi ser gärna fler kvinnliga sökande.

Placering

Personal söks till Umeå.

Ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Annika Lind 076-6352458 annika.lind@ya.se, eller Morgan Rönnqvist 023-58 470, morgan.ronnqvist@ya.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om YrkesAkademin

YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.

Ansök nu

Grävmaskinister till CS Solutions AB

Grävmaskinförare
Läs mer Okt 13
Vi söker två grävmaskinister för omgående anställning (from vecka 43) du ska kunna hantera en större grävmaskin med rototilt (+23 ton). Jobbet är i Piteå och du arbetar varannan vecka.

Du som söker ska ha utbildning och erfarenhet av arbete som grävmaskinist.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev till: christian.salemark@gmail.com

Ansök nu

Grävmaskinister till CS Solutions AB

Grävmaskinförare
Läs mer Jul 16
Vi söker två grävmaskinister för omgående anställning (from vecka 32) du ska kunna hantera en större grävmaskin med rototilt (+23 ton)

Du som söker ska ha utbildning och erfarenhet av arbete som grävmaskinist.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev till: christian.salemark@gmail.com

Ansök nu

Erfaren grävmaskinist

Grävmaskinförare
Läs mer Jan 10
Inför säsongen 2019 söker vi en driven och erfaren grävmaskinist. Det är viktig att du är en flexibel person som är framsynt och hugger in där det behövs. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är arbetsvillig, tar eget ansvar, har god initiativförmåga och lätt för att samarbeta. Du trivs med ett varierande arbete och har lösningsorienterat förhållningssätt.


Umeå Mark & VA AB är ett expanderande företag som utför uppdrag inom Umeåregionen. Våra kunder utgörs av offentliga beställare, företag och privatpersoner. I vårt arbete har vi kundfokus och värnar om att ha goda relationer till våra kunder genom dialog under projekttiden och väl utförda arbeten.

Vi ser våra anställda som vår viktigaste resurs. För att uppnå bra verksamhet krävs engagerad och kompetent personal. Vi tror att delaktighet skapar engagemang. Genom att uppmuntra till egna initiativ i arbetet och ha korta beslutsvägar inom företaget ges våra anställda möjlighet att påverka såväl den dagliga produktionen, sin egen kompetensutveckling samt utvecklingen av företaget.

Vi erbjuder ett varierat arbete med stimulerande arbetsuppgifter där vi tillsammans genom stort engagemang för verksamheten utvecklar företaget vidare.

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök nu

Maskinförare

Grävmaskinförare
Läs mer Apr 27
Till avdelningen i Umeåsöker vi nu maskinförare. Vi söker dig, både tjej och kille, som har erfarenhet som förare avolika typer av maskiner.Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en växande och utvecklande organisation som tar ansvar genom att sätta arbetsmiljö, miljö och säkerhet högst på agendan.

Dina arbetsuppgifter:

Arbetet innebär att med olika maskiner såsom grävmaskin, hjullastare, Brokkarutföra rivnings-, schakt- ochmarkarbeten i större och mindre projekt. Det kan även förekomma visst arbete utanför maskin.Resjobb förekommer.

Din erfarenhet och dina egenskaper:

Vi söker maskinförare som gärna har några år i yrket. Du har så klart förarbevis för grävmaskin och om du även har för hjullastare är det ett plus.Vi söker någon som är ansvarsfull och som kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi ger stor frihet och förväntar oss att du tar ansvar för ditt uppdrag.

B-körkort är ett krav.

Vill du få mer information om tjänsten kontakta vår platschef Christer Norrman, christer.norrman@delete.se

Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Urval sker löpande. Försök göra din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Maskinförare till Lidström Kross

Grävmaskinförare
Läs mer Jul 6
Köra maskiner, frisk luft och en varierad roll - låter det som en bra kombination för dig? Vill du dessutom tillhöra ett familjärt företag som är underleverantör till välkända samarbetspartners? Då kan tjänsten som maskinförare hos Lidström Kross vara något för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Lidström Kross räkning maskinförare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Lidström Kross. Intentionen är att du efter 6 månader ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Lidström Kross är ett familjeföretag med ett gott rykte i branschen. De har väletablerade samarbetspartners och är underleverantör till bland annat Skanska och NCC. Det går bra för Lidström Kross och det är stor efterfrågan på deras tjänster. De behöver därför fler medarbetare och söker dig som inte har några problem med att resa och sova borta i tjänsten beroende på vart deras projekt befinner sig.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Lidström Kross önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokalkännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter
I rollen som maskinförare hos Lidström Kross får du en varierad vardag och ett arbete utomhus. I arbetet ingår bland annat att lasta i krossen med grävmaskin och bära till upplag med hjullastare. Lidström Kross kör 30–40 tons hjullastare och 50–60 tons grävmaskiner. Även allmänt underhåll av maskinerna och vara ansiktet utåt utgör en del av arbetet.

Vi söker dig som
har förarbevis för hjullastare och grävare samt erfarenhet av tunga maskiner (se antal ton ovan). Det är meriterande om du har Heta arbeten sedan tidigare, men det är inget krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Lidström Kross. Därför ser vi att du tycker om att arbeta, vilket du visar genom att vara driven, engagerad och initiativtagande för få arbetet att flyta på. Du har inga problem med att resa och sova borta i tjänsten. Vidare är du positiv och ansvarsfull då du kommer att vara ansiktet utåt och arbetsuppgifterna förutsätter det.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Linda Svedin

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget
Lidström Kross är ett familjeföretag som har funnits i drygt 40 år. De utför krossning av bergmaterial med mobila och transportabla krossläggningar. Deras maskinpark består bland annat av två dubbelkrossverk, hjullastare, grävmaskiner, sorteringsverk och förkross.

Läs gärna mer om Lidström Kross på deras hemsida: http://www.lidstromkross.se/

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Ansök nu

Demonstratör Umeå

Grävmaskinförare
Läs mer Feb 22
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland.
Med ca 500 anställda och 41 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak.
Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 3,3 miljarder kr (2016).Swecon befinner sig i en expansiv fas och vi behöver förstärka organisationen med en demonstratör till norra Sverige. Tjänsten utgår från vår anläggning i Umeå

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
-  utföra leveransinstruktion i samband med maskinleverans
-  utföra maskindemonstrationer
-  utbilda kunder på Swecons produkter, både enskilt och i grupp
-  medverka vid marknadsaktiviteter, såsom kundkvällar, utställningar och mässor
-  besiktning av inbytesmaskiner

Resor ingår i tjänsten.

Dina kvalifikationer/kompetenser är:
- Det är av stor vikt att man under en längre tid varit yrkesförare av grävmaskin/hjullastare och är en duktig förare.
- Lätt att prata inför både större och mindre grupper
- Skapa och upprätthålla goda kundkontakter
- Positiv och vill utvecklas
- God kännedom om entreprenadbranschen
- Van att arbeta självständigt och ta ansvar
- Kunskaper i engelska
- PC-vana

Det är viktigt att du trivs i en kundorienterad självständig roll.

För mer information om tjänsten
Ove Meander, försäljningschef region Norr, 070-610 16 41
Ingela Wass, fackligt ombud Unionen, 010-556 17 35

Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan nu men dock senast den 18 mars 2018.

Ansök nu