Golvläggare jobb i Umeå

Hitta lediga jobb som Golvläggare i Umeå. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Umeå från den arbetsgivaren.

Framtida arbetsledare som vill bygga en ny bransch för golvhantering.

Golvläggare
Läs mer Jun 20
VILKA ÄR VI PÅ HÅLLBAR TEKNIK?
Hållbar Teknik är inte ett vanligt golvföretag – vi utmanar traditionell golvhantering genom att erbjuda något mer innovativt och hållbart. Vi jobbar med renovering av golv i offentlig miljö, kika gärna på vår LinkedIn för att se exempel på olika typer av projekt som vi gör https://www.linkedin.com/company/22337035/admin/page-posts/published/.
Vi växer ständigt och söker nu ledarkaraktärer till framgångståget! Du ska bli vår framtida arbetsledare i teamet av golvtekniker för att bryta ny mark i Stockholmsregionen. Våra tekniker jobbar tillsammans i team ute hos olika kunder inom offentlig och privat sektor. Den vanligaste typen av golv som vi renoverar är linoleum, plast, trä och sportgolv.
Inom Hållbar Teknik går vi inte bara till jobbet – vi vill vara någonting mer, och strävar efter att behålla vår plats längst fram i ledet genom att utveckla både oss själva och golvbranschen.
Vi ställer höga krav på varandra, men erbjuder också möjlighet till utveckling & självständigt arbete, arbetsglädje & gemenskap. Sist men inte minst, såklart också härliga och stöttande kollegor!
VI SÖKER DIG SOM
Har erfarenhet från måleri, mattläggning eller trägolvslipning
Är villig att resa och övernatta på annan ort
Har B-körkort
Kan hantera press och oväntade problem
Presterar för att möta höga förväntningar
Trivs i självständiga team där du kan stärka dina kollegorVi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och karaktär.
Vi söker, endast, dig som har ett driv och kan bidra med engagemang & energi i både snabb utveckling och krävande uppdrag! Intervjuer och urval sker löpande så välkommen med din ansökan idag!

Ansök nu

Utbildad golvläggare/mattläggare

Golvläggare
Läs mer Mar 30
Vi söker dig med utbildning, kunskap och som gärna har flera års erfarenhet inom golvläggaryrket, specifikt plastmatta i badrum. Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och med hög kvalitet? Då har du alla möjligheter för att lyckas inom Cattic AB.
Om oss
Cattic är ett byggentreprenadföretag som grundades 2007 i Umeå och har idag uppdrag över hela Sverige med framförallt större fastighetsägare som kunder. Vi kan erbjuda våra kunder totalentreprenad med allt från ritbordet till färdig fastighet, stora som små, till företag eller privatpersoner. Vi som byggföretag har kompetens så vi kan utföra renoveringar, tillbyggnader och nyproduktion, från mindre arbeten till större och mer komplexa projekt.


Vi söker dig som har:
Utbildad Golvläggare/Mattläggare
Du har några års relevant arbetslivserfarenhet
Erfarenhet av att lägga plastmatta i badrum
Du har goda kunskaper i det svenska språket och kan föra dig väl i både tal och skrift.
Yrkesbevis
Meriterande om du även har kunskap inom plattsättning
B körkortSom person ser vi att du har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Det är viktigt att du är noggrann och förstår vikten av god kommunikation.


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Plattsättare eller mattläggare till BN Måleri & Golv!

Golvläggare
Läs mer Okt 23
Vill du bli en del av ett gediget företag som sätter personalen i fokus och levererar kvalitet till sina kunder? Har du erfarenhet som plattsättare eller mattläggare och vill bidra med just din erfarenhet?

Ta då chansen att bli en del av BN Måleri & Golv!


Information om tjänsten
Professionals Nord söker för BNs räkning en plattsättare eller mattläggare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos BN under 6 månader. Intentionen är att du därefter ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

BN Måleri & Golv är ett familjeföretag som startade 1976. De levererar alltid en hög standard på sina arbeten och värnar om sina medarbetare. Nu fortsätter deras expansion och därför söker vi just dig, som vill bidra med din erfarenhet som plattsättare eller mattläggare hos BN.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och BNs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!


Arbetsuppgifter
Som plattsättare hos BN har du möjlighet att utgå från hemmet då du själv planerar dina dagar hos kund. Är du bosatt i Umeå eller utanför Örnsköldsvik finns möjlighet att pendla och att arbeta flexibla arbetstider där du kan arbeta in en eller två dagar/veckan. Du har tillgång till servicebil på plats i Örnsköldsvik. BN vill alltid utvecklas och är därför nyfiken på just dina kunskaper. BNs kunder är allt ifrån privatpersoner, kommun, landsting och företag. Du erbjuds därigenom ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som
Har minst tre års arbetslivserfarenhet som mattläggare eller plattsättare med yrkesbevis. Vi ser även att du talar och skriver flytande svenska då BNs kunder kräver det samt har körkort B.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos BN.

Du är social, självgående och möter BNs kunder på bästa sätt, vidare ser vi att du har ett driv att alltid utvecklas och nå nya höjder i ditt arbete. BN är nyfikna på dina tidigare erfarenheter och alltid öppna för nya idéer.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström, 073 - 800 26 58

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
BN Måleri & Golv är familjeföretaget som startade för mer än 40 år sedan i Örnsköldsvik. Idag består deras verksamhetsområden av måleri, golvbeläggning, fastighetsförvaltning och restaurang.

Med välutrustade bilar och bussar kan de erbjuda snabb service utan att ge avkall på kvalitet. Vill du veta mer?

Besök deras hemsida: bn-maleri-golv.se

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland!

Läs mer om oss på www.professionalsnord.se

Ansök nu