Målare jobb i Umeå

Hitta lediga jobb som Målare i Umeå. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Umeå från den arbetsgivaren.

Erfaren målare sökes till Umeå

Målare
Läs mer Jan 4
Vi söker nu målare som kan hjälpa en av våra större företagskunder inför potentiellt samarbete under våren. Vår kund arbetar med ommålning och renovering av broar och infrastruktur i Sverige. Välkommen med din ansökan!


OM ARBETET
Vi söker nu nya medarbetare som kan hjälpa en av våra större företagskunder som är verksamma inom bland annat blästring, målning och renovering av infrastruktur. Till infrastruktur räknas anläggningar och strukturer i samhället som till exempel broar. Samarbetet med den nya kunden är under uppbyggnad och flera lediga tjänster inom måleri och förbehandling förväntas tillsättas under våren 2022.
Arbetet planeras att ske till största del utomhus. I ditt arbete kommer du arbete i grupp med andra personer och delta i renoverings- och underhållsarbeten för ommålning. Arbetet innehåller alltifrån förberedande arbete såsom blästring och rengöring till ommålning med pensel och sprutmaskin samt annat kringarbete.
Vid ommålning av infrastruktur kommer du till största del arbeta utomhus och ofta nära hav och trafik. Det är viktigt att du följer samtliga säkerhetsföreskrifter så att arbetet utförs på ett kvalitativt och säkert sätt.


KVALIFIKATIONER
För att trivas i den här tjänsten behöver du ha tidigare erfarenhet av måleriarbete med både pensel och sprutmålning. Vi ser gärna att du är fullärd målare och kan arbeta med dina uppgifter självständigt såväl som att samarbeta grupp.
Svenska eller engelska är starkt meriterande för tjänsten men inget krav.
Som standard krävs alltid att du genomfört utbildning Safe Construction Training som tillhandahålls av Byggbranschens Utbildningscenter (BUC). Om du inte har genomfört utbildningen är du välkommen att kontakta oss så bokar vi in dig för utbildning så snart som möjligt.


OM CONSTRUCTUM
Constructum är ett svenskt rekryterings- och bemanningsföretag med verksamhet i Norden. Vi hjälper företag i Byggbranschen, Industrin, El och Installation samt Mark och Anläggning att hyra och rekrytera personal till alla typer av projekt.
Som medarbetare hos Constructum är du skyddad av svensk arbetslagstiftning och du omfattas av svenskt kollektivavtal. Vi arbetar med konsulter som vi tror på och investerar i din fortsatta karriär och utbildning i branschen.
Välkommen att bli en del av Constructum!

Ansök nu

Målare sökes

Målare
Läs mer Jun 8
Vi söker 12 självgående målare för omgående anställning.
Jobbet kommer innefatta allt som har med byggnadsmåleri att göra, allt från Rot projekt till nyproduktion.


Vi söker målare till Umeå.


Frågor samt intresseanmälan skickas via mail till kontaktperson.

Ansök nu

Målare sökes.

Målare
Läs mer Maj 11
Vi är en mindre målarfirma med över 30 års erfarenhet i branschen. Vi söker en medarbetare för en heltidsanställning. Du ska ha gymnasial utbildning inom målaryrket. Gärna ha lång erfarenhet. Du ska vara självgående, vara lyhörd och ha kvalitetstänk. B-körkort är ett krav.
Välkommen med din ansökan till: karlssons.maleri@telia.com

Ansök nu

Utbildad Målare Sökes

Målare
Läs mer Aug 4
Larssons Måleri söker utbildade målare för arbete i och omkring Umeå. Vi ser gärna att du har erfarenhet och är driven inom måleriyrket. Körkort är ett krav då arbetsplatserna skiftar.
Ring oss på 090-12 25 70 för kontakt och mer information eller mejla oss på info@larssonsmaleri.se
Vi ser fram mot din ansökan.

Ansök nu