Kafé- och konditoribiträden jobb i Umeå

Hitta lediga jobb som Kafé- och konditoribiträden i Umeå. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Umeå från den arbetsgivaren.

Cafébiträde Café Victoria

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Feb 14
Vi på Café Victoria söker en ny medarbetare till vårt team!
Vi är ett familjärt företag som sedan 1995 drivit Cafe Victoria med fokus på personlig service, ett brett utbud och en stämning utöver det vanliga.
Vi söker dig som trivs i en ansvarstagande roll som ser till företagets bästa, som har kassa vana, lätt att möta kunder på professionellt och trevligt sätt och som har lätt för att arbeta i högt tempo. En genuin kandidat som ser en framtid med oss.
Du kan jobba självständigt men också i grupp och har god samarbetsförmåga.
Tjänsten är på 70% veckodagar och varannan helg.
Tidigare branschvana är meritande.
Startdatum: 24/6-2024
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Ansök nu

Waynes Coffee Store Manager/Barista

Konditoribiträde
Läs mer Jul 3
Vi söker en driven, glad och social medarbetare som brinner för service och förstår vikten av fint gästbemötande
Tjänst 50-75 %
Vi söker en Store Manager och en Barista

Ansök nu

Café biträde

Konditoribiträde
Läs mer Maj 31
Vi behöver ännu en medarbetare i vårt mysiga Cafe Victoria. Vi söker dig som trivs med ett högt tempo och som gillar att jobba i ett härligt arbetslag. Du är glad, har mycket energi och har du jobbat i branschen tidigare är det en stor merit. Körkort är också ett plus. Service och god kundkontakt är något som är naturligt för dig. Tjänsten är 80% och varannan helg ingår. Startdatum är 20/6-2023.
Maila oss på victoriahomeumea@hotmail.com

Ansök nu

Waynes Coffee

Konditoribiträde
Läs mer Maj 2
Barista/Store Manager
Vi söker en driven, glad och social medarbetare som brinner för service och förstår vikten av fint gästbemötande.
Ålder: 18 år och äldre
tjänst 50-75 %
Meriterande erfarenhet: Barista utbildad sen tidigare

Ansök nu

Är du en Cafe-värd som bryr dej på riktigt?

Konditoribiträde
Läs mer Nov 1
Är du student o sugen på att vara med i Cafe-gänget i Sveriges grönaste livsstilkoncept? Har du förmågan att sprida glädje o ge energi till såväl kollegor så som gäster? Vill du vara med i världens bästa gäng bygga vidare på Ab Småland? Då behöver vi att du: - Är en person med hjärtat på rätta stället och en person som lätt skapar god stämning runt omkring dig. - Kan engagera dej i varje gästs behov och supporta dina kollegor :- Tycker att det är en självklarhet att arbeta ekologiskt . - Är mån om att skapa en unik kundupplevelse i vårt ständigt föränderliga koncept. Ab Småland är en butik och mötesplats med alla sina delar såsom kafé, växter, heminteriör, mode, presentartiklar och workshops. Vi älskar när det händer mycket och vill ständigt leverera nya upplevelser. Tjänsten är en heltidstjänst och du som söker har flera års erfarenhet som ledare inom handel. Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med ansökan och frågor till bruno@absmaland.com
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Är du en Cafe-värd som bryr dej på riktigt?

Konditoribiträde
Läs mer Okt 17
Är du sugen på att vara med i Cafe-gänget i Sveriges grönaste livsstilkoncept? Har du förmågan att sprida glädje o ge energi till såväl kollegor så som gäster? Vill du vara med i världens bästa gäng bygga vidare på Ab Småland? Då behöver vi att du: - Är en person med hjärtat på rätta stället och en person som lätt skapar god stämning runt omkring dig. - Kan engagera dej i varje gästs behov och supporta dina kollegor :- Tycker att det är en självklarhet att arbeta ekologiskt . - Är mån om att skapa en unik kundupplevelse i vårt ständigt föränderliga koncept. Ab Småland är en butik och mötesplats med alla sina delar såsom kafé, växter, heminteriör, mode, presentartiklar och workshops. Vi älskar när det händer mycket och vill ständigt leverera nya upplevelser. Tjänsten är en heltidstjänst och du som söker har flera års erfarenhet som ledare inom handel. Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med ansökan och frågor till bruno@absmaland.com
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Cafépersonal, Skellefteå lasarett

Konditoribiträde
Läs mer Sep 9
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Intern Service i Skellefteå är en enhet som ingår i Region Västerbottens Serviceorganisation. Här jobbar cirka 38 medarbetare med ansvar för lokalvård, personalbostäder och Café.

Som cafébiträde hos oss ger du viktig service och möjliggör insatser som påverkar många i vardagen. Du blir en viktig person för våra vårdavdelningar, Skellefteå lasaretts personal samt patienter och besökare. Vår arbetsplats präglas starkt av kundfokus, samarbete och arbetsglädje.

Vi söker nu en medarbetare som vill jobba i vårt café.

ARBETSUPPGIFTER
Som cafébiträde hos oss har du ett genuint intresse för mat och service samt har kunskap och passion för att ge patienten, personal och besökare ett bra bemötande. Vi arbetar för helheten i uppdraget med att servera säker, god, hållbar och näringsriktig kost.

Du jobbar med alla förekommande uppgifter i ett kök (rotation tillämpas på arbetsplatsen). Arbetsuppgifterna varierar från lättare tillredning av mat, disk, städ, varumottagning och varupaketering till våra kunder. Viss administration förkommer också då vi hanterar beställning mm. Vi arbetar vardagar och helg. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet genom måltiden och vår service är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till Café Pulsen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som brinner för service. Erfarenheter från arbete i kök eller inom caféverksamhet är meriterande, men inget krav.

Som person är du ansvarstagande och har förmåga att vara flexibel och leverera bra kvalité i högt tempo. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp samt vara serviceinriktad. Viss datavana krävs.

Att tala, läsa och skriva på svenska är nödvändigt. Arbetet präglas av många kontaktytor i sjukhusmiljö och då ställs stora krav på att vara serviceinriktad och flexibel. I ditt arbete tar du eget ansvar och har förmågan att organisera och prioritera ditt arbete.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Ansök nu

Cafébiträde/barista till Kulturbageriet

Konditoribiträde
Läs mer Mar 17
Är du vår nya stjärna som delar vår passion för hållbarhet och gott kaffe/mathantverk? Vi behöver en ny, härlig kollega i caféet som kommer att jobba 75%. Vi har öppet alla dagar i veckan.
Du kommer att representera vårt varumärke genom att vara ansiktet utåt mot kund och vi söker dig som är social och genuin i ditt förhållningssätt och vill erbjuda våra gäster en minnesvärd upplevelse.
För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du är ansvarstagande, har god prioriteringsförmåga och uppskattar fartfyllda arbetsdagar. Att ge god service och brinna för våra gäster är för dig en självklarhet.
Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.
Stämmer beskrivningen in på dig, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, men allra senast den 31/3.
Urval och intervjuer sker löpande, vilket betyder att tjänsterna kan komma att tillsättas innan 31/3 så vänta inte med din ansökan!
Kulturbageriet tillhör koncernen Blå Huset Hotell, så vi är en stor arbetsgivare med flera varumärken som drivs i Umeå, så för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora.

Ansök nu

Cafebiträde i vårt mysiga Cafe Victoria

Konditoribiträde
Läs mer Dec 26
Vi söker ett cafebiträde till vårt mysiga Cafe Victoria. Tjänsten är heltid inkl. varannan helg . Du är pigg o glad. Du trivs när det är full rulle och uppskattar att vara en del i vår duktiga personalgrupp . Erfarenhet från restaurang / Cafe är ett stort plus . Du är 25-40år. Anställningen börjar under första delen av januari .

Ansök nu

Cafe biträde

Konditoribiträde
Läs mer Okt 11
Vi söker personal till vårt mysiga Cafe Victoria i Umeå.
Vi bakar, serverar maträtter, gör våra omåttligt populära räkmackor och en massa andra godsaker.
Du ska också servera våra gäster och stå i kassan.
Tjänsten är ett vikariat på ca 70%med möjlighet till tills vidare anställning.
Du trivs i ett högt arbetstempo tillsammans med vår duktiga och vänliga personal. Du som dom är en positiv och utåtriktad person.
I höst firar Cafe Victoria 26 år och det skulle vara jättekul om du vill vara en del av oss.
Du behöver inte ha tidigare erfarenhet från restaurangbranschen men det är ett plus om du har det.
Skicka in din ansökan till victoriahomeumea@hotmail.com
Hoppas vi ses!
/Med vänlig hälsning, Victoria & Inger

Ansök nu

Cafémedarbetare

Konditoribiträde
Läs mer Jul 1
Vi driver ett antal restauranger, caféer, butiker och skolmatsalar runt om i Umeå. Vi har verksamhet både på dag- och kvällstid på vardagar och helger.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi nästan 600 000 kollegor!

I Sverige har vi cirka 250 verksamheter runt om i landet med ungefär 1500 kollegor, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss.

Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension samt andra erbjudanden i vår förmånsportal.

Compass Group i Sverige drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.
Varför ska du välja oss?

- Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
- Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
- Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
- Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en cafémedarbetare som med glädje och positivitet vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med entusiasm levererar du enastående service till caféets alla gäster.

I tjänsten ingår bland annat förberedelse och servering av mat och dryck, kassahantering samt hålla arbetsplatsen och caféet rent och fint. Ibland kan även inventering och beställning av varor förekomma.

Vem är du?

- Du är över 18 år
- Du ser en glädje i att arbeta aktivt med merförsäljning
- Du har inga problem med att arbeta självständigt så väl som i grupp
- Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
- God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
- Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
- Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
- Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
- Du talar och skriver svenska
- Tidigare erfarenhet av arbete i café är ett plus

Varmt välkommen med din ansökan!      

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Roger Pettersson via mail: roger.pettersson@eurest.se

Ansök nu

Bagare och konditor

Konditoribiträde
Läs mer Feb 24
Vem älskar inte doften av nybakat bröd på morgonen?! Det gör vi och det gör alla våra gäster - därför bakar vi allt vårt bröd själva. Inte nog med det så är vi kända för vårt hembakade fika som vi serveraralla våra konferensgäster, för att inte tala om vår brunch som vi dukar upp varje lördag med godsaker som kanske just du har skapat?!

Då vår bagare och konditor ska vara ledig i ca. ett år så erbjuder vi nu ett vikariat på 85% där du känner att du får jobba i en perfekt kombination av kreativt skapande, planering och produktion.

Du ska vilja skapa något unikt, med hög kvalité där gästens upplevelse alltid är i centrum. Du ska känna stolthet iskapandet, känna glädjen i attarbeta tillsammans med andra och med nyfikenhet utmana och utmanas av nya idéer.

Vi söker dig som har erfarenhet som bagare eller konditor och som vill utvecklas inom detta.Vi har ett härligt team där samarbete och kreativitet värderas högt, vi vill lära och utmanas av varandra och därför vill vi komplettera med just din kunskap. Som del i vårt team kommer du arbeta i en inspirerande miljö, nära kollegor både i kök, servering, på konferens och i reception. Du arbetar morgon, dag och kväll samt med servering i alla möjliga former, vår miljö innebär också att du arbetar i ett öppet kök.

I den här tjänsten ser vi möjligheten för dig att mer självständigt få driva upplägg av produktion och smarta arbetssätt, vi förutsätter att du kontinuerligt utvärderar och förnyar våra olika produkter som du är del i - allt för att varje dag känna den där stoltheten över den gästupplevelse vi skapat tillsammans.

Som person är du ansvarstagande, engagerad och nyfiken. Vi arbetar tillsammans och vi har alltid en struktur och plan för att kunna stå redo när våra gäster kommer till oss. Du behöver därför vara strukturerad, effektiv och noggrann i ditt arbete. Du har en fallenhet för att lyfta blicken och planera för (minst) hela veckan, du är duktig på att värdera och prioritera bland dina uppgifter och vidare insiktsfull så att du ber om hjälp när detta behövs.

Vi vill alla lära i vårt arbete - så även när det kommer till dinspecialistkunskap, därför är detviktigt att du är nyfiken,pedagogisk i din kommunikation ochatt du både är ivrig och duktig på att lära ut.

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning.

Praktikaliteter:

- Arbetstider: Varierande
- Omfattning: 85%
- Start: 2019-05-01 eller tidigare
- Lön: Enligt avtal
- För frågor om tjänstenkontakta: Fredrik Gidlund
- Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Ansök nu

KAFÉBITRÄDE

Konditoribiträde
Läs mer Jan 18
Västerbottens museum - ett av länets mest populära besöksmål söker nu personal till sitt kafé. Museet erbjuder trevlig atmosfär, härbakt fika och goda luncher.

• Arbetsuppgifter
Du ska planera och utföra sedvanliga arbetsuppgifter i kaféet, vilket bl a innebär att sälja till kund, bereda kaféets hela utbud till både den vanlige kafébesökaren och externa och interna grupper. Vi bakar allt på plats och bereder det mesta av maten själva. Du ska även informera besökare om museets verksamhet och vara väl insatt i aktuella utställningar, program osv. Vid behov ska du kunna ersätta kaféföreståndaren i dennes frånvaro, vilket innebär bl a arbetsledning, viss schemaläggning, utföra beställningar och skriva ordrar. Tjänsten är placerad på museets avdelning Besöksmålet.

• Kvalifikationer
Du bör vara utbildad inom kafé/restaurang eller ha god erfarenhet inom liknande arbete med både beredning och servering av kaféutbud med viss matservering. Du har vana av att leda arbete eftersom vissa delar av bemanningen består av timanställda.

• Personliga egenskaper
Du har ett brinnande intresse för kaféverksamhet. Vi arbetar hela tiden med att variera utbudet och i möjligaste mån förhålla det till det arbetsfält vilket museet verkar inom, vilket kräver flexibilitet och idérikedom. Som kafébiträde arbetar du ibland självständigt och måste även kunna agera utifrån det.
På Västerbottens museum värdesätter vi jämställdhet och mångfald.

• Omfattning
50 procent tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt. God möjlighet till extra arbetstimmar. Tjänsteinnehavaren är schemalagd på veckans alla dagar.

Lön enligt överenskommelse.

Ansökan märkt ”Kafébiträde, dnr 42/19 ” samt CV och referenser ska vara Västerbottens museum tillhanda senast den 17 februari 2019.

Ansökan skickas enbart till info@vbm.se eller med papperspost till:
Västerbottens museum, Box 3183, 903 04 UMEÅ


Inför denna rekrytering har vi redan valt annonskanaler. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Cafébiträde

Konditoribiträde
Läs mer Jul 9
Vi söker dig som är social, pålitlig och inte är rädd för att ta tag i det som behöver göras.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta på ett café, detta är inte ett krav , utan är du rätt person kan vi lära upp dig på plats!


* att du tidigare har hanterat en espressomaskin
* är minst 18 år då arbetet innebär hantering av kassa
* att du talar god svenska då arbetet innebär mycket kundkontakter
Detta är inte ett krav, är du rätt person kan vi lär upp dig på plats

Inget hinder om du är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning.

bageri, Konditori, café sedan 1950 talet.
Vi säljer vår egen produkt över disken och har stor servering .

Ansök nu

Västerbottens museum söker kafébiträde

Konditoribiträde
Läs mer Maj 9
Västerbottens museum har ansvar för hela länets kulturhistoria. Museet har ett 60-tal medarbetare, och består av förvaltande bolaget Västerbottens museum AB och Stiftelsen Västerbottens museums samlingar. Museet arbetar med dokumentation, vård, förmedling och forskning av länets kulturhistoria inom bland annat arkeologi, etnologi och konst. Genom vår kunskapsbank och erfarenhet strävar vi efter att hålla kunskapen tillgänglig, vara ett länsmuseum i tiden, med ökad delaktighet och i dialog med medborgarna.

Västerbottens museums kafé är en uppskattad och viktig del av museet där vi erbjuder vi fika och luncher som på olika sätt relaterar till museets arbetsfält och lokala utbud.


Arbetsuppgifter
Du ska planera och utföra sedvanliga arbetsuppgifter i kaféet, vilket bl a innebär att sälja till kund, bereda kaféets hela utbud till både den vanlige kafébesökaren och externa och interna grupper. Vi bakar allt på plats och bereder det mesta av maten själva. Du ska även informera besökare om museets verksamhet och vara väl insatt i aktuella utställningar, program osv. Vid behov ska du kunna ersätta kaféföreståndaren i dennes frånvaro, vilket innebär bl a arbetsledning, viss schemaläggning, utföra beställningar och skriva ordrar. Tjänsten är placerad på museets avdelning för Information & Kommunikation.

Kvalifikationer
Du bör vara utbildad inom kafé/restaurang eller ha god erfarenhet inom liknande arbete med både beredning och servering av kaféutbud med viss matservering. Du har vana av att leda arbete eftersom vissa delar av bemanningen består av timanställda. Du har kännedom och kunskap om lokala livsmedelsleverantörers utbud samt vana att arbeta med dess varor.

Personliga egenskaper
Du har ett brinnande intresse för kaféverksamhet. Vi arbetar hela tiden med att variera utbudet och i möjligaste mån förhålla det till det arbetsfält museet verkar inom vilket kräver flexibilitet och idérikedom. Som kafébiträde arbetar du ibland självständigt och måste även kunna agera utifrån det.

På Västerbottens museum värdesätter vi jämställdhet och mångfald.

Omfattning
50 procent tillsvidareanställning med tillträde 1 sep 2018. Möjlighet till ytterligare arbetstimmar kan finnas. Tjänsteinnehavaren är schemalagd på veckans alla dagar.

Lön
Lön enligt överenskommelse.

Kontakt
Ytterligare information lämnas av avdelningschef Urban Gelfgren, 090-163952 eller via mail: urban.gelfgren@vbm.se
Facklig företrädare är Stina Molin (Kommunal) och nås via museets växel, 090-16 39 00.

Inför denna rekrytering har vi redan valt annonskanaler. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan
Ansökan märkt ”Kafébiträde, dnr 395/18 ” samt CV och referenser ska vara Västerbottens museum tillhanda senast den 1 juni 2018.
Ansökan skickas till info@vbm.se eller med post till:
Västerbottens museum, Box 3183,903 04 UMEÅ

Ansök nu