Diskare jobb i Umeå

Hitta lediga jobb som Diskare i Umeå. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Umeå från den arbetsgivaren.

Diskare

Diskare
Läs mer Okt 19
Job Titel: Dishwasher Extraordinaire ?????

Plats: Basta Urban Italian Restaurant, Umeå

Invigningsdatum: 16 november - Ta del av den glamorösa premiären!

Hej där, diskmästare!

Vill du ha det snyggt och prydligt samtidigt som du ger ditt arbete känsla? Basta Urban Italian Restaurant rustar för sin stora debut den 16 november, och vi behöver några supercoola diskare för att ansluta sig till vårt läckra team.

Låt oss göra att diska till det häftigaste jobbet i stan! Ditt uppdrag, om du väljer att acceptera det:

Dish Dancing: Du är diskmaskinens maestro och ser till att tallrikar, glas och redskap är gnistrande rena. Vem har sagt att diska inte kan vara kul?

Golvfunk: Börja dagen med några groovy rörelser - dammsugning och moppning för att hålla våra köksgolv fläckfria.

Eco-Warrior: Spela din roll för att hålla vår planet grön genom att skaka återvinningsprocessen. Se till att den är slät och i spåret.

Ren scen: Håller vårt kök och restaurangområde snyggt och rent. Du är den hemliga ingrediensen för vår framgång!

Kvalifikationer: Inget behov av en examen, ta bara med din entusiasm och kärlek till renlighet. En passion för att hålla ordning och reda.

Kan du jonglera? Vi skojar, men förmågan att hantera en miljö med högt tempo är ett plus. Positivitet är ditt mellannamn. Vi bryr oss alla om bra vibbar!

Vad innehåller det för dig: Konkurrenskraftig lön - låt oss vara ärliga, du är värd det. En riktigt rolig, dynamisk och inkluderande arbetsmiljö. Möjligheter att ta sig uppför stegen i vår restaurang. Och naturligtvis specialrabatter på våra aptitretande italienska läckerheter! ????????

Är du redo att ta på dig förklädet och gå med i den italienska familjen Basta Urban? Var inte blyg, visa oss din personlighet! ????????

Ansök nu

Diskare / diskplockare

Diskare
Läs mer Jan 2
Novas Steakhouse i Umeå City! Precis som rubriken lyder - ett klassiskt steakhouse, bar & grill där vår ambition är att du skall få äta god mat och bli väl omhändertagen!
Vår á la carte innehåller en variation av kött, fisk och vegetariskt där vi värnar om kvalitet rakt igenom hela processen. I vår meny hittar du allt ifrån varierade BBQ rätter så som Pitmaster´s Spareribs, grillade kötträtter och smörstekt fisk – allt tillagat med omsorg!
Vi röker en hel del kött i vår egen smoker "low & slow” vilket gör att vår BBQ till någonting extra.
Novas Inn är ett familjeföretag som startade en restaurang på Holmön utanför Umeå 2016. I December 2022 valde vi att utveckla verksamheten och öppnade Novas Steakhouse i Bågenhuset vid järnvägsallén.
För oss är det viktigt att behålla den familjära känslan och hitta en medarbetare som fungerar bra i vårt team. Just därför tittar vi lite extra på vem du är som person och värderar personliga egenskaper högre än de formella kraven.
Vi letar efter dig som söker efter något extra och vill bli en del av vårat team. Just nu är arbetstiderna belägna fredag och lördag kväll. Men kan komma att utökas i framtiden.
Vi ser fram emot din ansökan.

Ansök nu

Diskare till Rapido Pizzeria

Diskare
Läs mer Nov 22
Vi söker en extra personal till disken i pizzerian Rapido i Sävar.
För att passa in i tjänsten ser vi att du är en driven och engagerad person som brinner för service. Vi ser att du har god samarbetsförmåga och bemöter kunder & medarbetare på positivt sätt. Vidare bör du trivas i en roll där du ständigt är i rörelse.
Du arbetar framför allt i disken och ser till att det är ordning och reda. Det förekommer även städning och andra arbetsuppgifter som förbereda varor mm.

Ansök nu

Jobbar hos oss på Brännlands Wärdshus

Diskare
Läs mer Okt 18
Julbordssäsongen närmar sig med stormsteg och vi behöver extra personal på dagtid, helger och kvällar fr.o.m mitten av november och framöver. Både kökspersonal, serveringspersonal samt disk och städ sökes. Har du erfarenhet från liknande jobb, ett stort leende, är fokuserad och inställd på att ge hög service samt jobba med mat och dryck i genuin västerbottensmiljö? Körkort är bra att ha då vi jobbar med catering.
Hör av dig till oss på info@brannlandswardshus.se

Ansök nu

Diskare sökes till Compass Group - Umeå

Diskare
Läs mer Maj 22
Vi söker dig som är arbetsvillig, lojal och har en vilja att lära dig. För rätt person finns det även möjlighet att utvecklas hos vår kund!

Om Compass Group:

Jobba hos en av världens största arbetsgivare med en fot i världens alla hörn. Compass Group är verksamma inom allt från restaurangbranschen, event verksamheter till mindre lokala enheter. Var du än befinner dig, finns Compass Group för dig! Varje dag lagar vi på Compass Group över 125 000 portioner mat som serveras till våra gäster genom våra restauranger, på sjukhus och genom catering och konferens. Compass Group driver över 450 restauranger och caféer över hela Sverige.

Arbetsuppgifter:

- Diskning

- Städning

- Kartong-/emballage- och sopslängning

- Iordningställande av allt i köket så att det är rent och snyggt vid dagens slut

Vi söker dig som:

- Är över 18 år

- Har erfarenhet av restaurangarbete och diskarbete sedan tidigare

- Är flexibel och stresstålig

- Behärskar det svenska språket i både tal och skrift

Vi erbjuder:

- Möjlighet att arbeta hos en av världens största arbetsgivare inom restaurangbranschen

- Utvecklingsmöjligheter inom företaget för rätt person

- Start: Omgående

Tjänsten är en behovsanställning och arbetstiden är förlagd till vardagar, vissa helger kan förekomma. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där du laddar upp din ansökan. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterande konsultchef på Miljonbemanning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Miljonbemanning

Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet.

Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.

Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning.

Ansök nu

Diskare deltid 40 %

Diskare
Läs mer Aug 28
Bistro Le Garage har funnits på Umedalen, utanför Umeå centrum i över 10 år Stämningen är avslappnat och högt i tak. Menyn är stadigt rotad i fransk husmanskost tillagat med lokala råvaror med inslag av spännande tavelrätter. Dryck kommer främst från våra lokala producenter och vinlistan domineras av viner från Frankrike.
Vi söker en diskare på dagtid/kvällstid och helg med start omgående.
I dina arbetsuppgifter ingår sköta disken, städa och hålla ordning i diskrummet. Vid behov, avlasta dina kollegor med diverse uppgifter.
Vi söker dig som är en teamplayer, ödmjuk, stark, stresstålig och kan hantera många bollar i luften samtidigt.
Du har goda kunskaper i svenska eller/och engelska.
Intervjuer sker löpande så hjärtligt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Extrapersonal - diskare

Diskare
Läs mer Aug 16
Vi söker nu diskare som kan förstärka vår ordinarie arbetsstyrka på
restaurang Äpplet, såväl under dag- och kvällstid som helger.
Du kommer till ett dynamiskt team med ett starkt engagemang.
Vi utgår från att du är servicemedveten, har lätt att samarbeta och gillar att
jobba i högt tempo. Vi ser även att du har goda kunskaper i svenska och/eller engelska.

Ansök nu

Diskare till Blå Huset Hotell Umeå AB

Diskare
Läs mer Aug 4
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.
I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.
Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.
Nu söker vi diskare till Blå Huset!
I en spännande tid gör vi en kraftig satsning och växlar upp möten, kongresser, event och kvällsarrangemang! Därför söker vi nu en ny kollega som vill vara en del i den resan. På P5 och i Väven vill vi erbjuda de bästa förutsättningarna för ett lyckat möte, event, mingel eller fest. Hela konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är därför utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt. P5 i centrala Umeå med närhet till allt, utsikt över älven och en upplevelse utöver det vanliga.
Vi söker nu dig som vill arbeta extra hos oss på P5 samt Sävargården i disken och hjälpa till vid behov när vi har konferenser och event. Det är viktigt att du som person tycker om att arbeta i högt tempo och har en bra serviceanda. Sist men inte minst är du en person med stort lösningsfokus, alltid med ett leende på läpparna.
· Tjänsten avser arbete i disken, både findisk samt grovdisk förekommer.
· Arbetet är extra vid behov
· Arbetstiderna varierar, vi jobbar dagtid, kvällstid samt helger.
· Lön enligt avtal.
· Tillträde: omgående
Har vi träffat rätt? Då är det nu du verkligen ska ta chansen att ansluta till en spännande, utvecklande och värdeskapande arbetsplats!
Skicka in ditt cv och personliga brev till jobb@blahuset.nu, senast 31/8, märk med ”Disk extra ”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.


Vi ser fram emot att lära känna dig!

Ansök nu

Diskare/varuplockare till Sjöbris

Diskare
Läs mer Jan 26
Är du vår nya stjärna i disken?
Vi söker nu en till diskare till Sjöbris som har tidigare erfarenheter inom yrket.
- Har du minst 2 års erfarenhet av restaurangbranschen?
- Är du duktig på att hålla snyggt, rent och organiserat runt dig?
- Är du serviceinriktad och jobbar bra under stress samtidigt som du har höga kvalitetskrav?
- Är du bra på att hålla tiden?


För detta jobb krävs god fysik då det blir många lyft och mycket spring, arbetet innebär även hjälp med att bära in varor.


Jobbet är varierande tider och dagar. Dagtid, kvällstid & helger.

Ansök nu

Diskare till Restaurang Umestan i Umeå

Diskare
Läs mer Jan 23
Grovdiskare till Restaurang Umestan

Tillsvidare deltid 70%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en glad diskare till vårt team där laganda står i fokus. Du är oftast den sista våra gäster möter och därför är det viktigt att du trivs med att ge en god service.

I tjänsten ingår bland annat de dagliga rutinerna i diskrummet och övriga utrymmen, sortera och placera ut porslin och utrustning på avsedd plats, egenkontroll och viss lagerhantering.

Jobbet är 10.30-16.30 måndag till fredag i grunden, det kommer även vara kvällar och helger.

Om Restaurang Umestan

Restaurangen är beläget på umestan företagspark, gamla regementet där vi har företag och skolor runt om oss. Vi har öppet lunchserveringen 10.30-13.30 Måndag till Fredag där vi serverar lunchbuffé. Vi serverar även middagar och helger mot beställningar. vi är 17 anställda som serverar/levererar mat till skolor, försvarsmakten och andra restauranger ca 2500 portioner dagligen.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Du talar svenska
• Tidigare erfarenhet av diskarbete är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/

Ansök nu

Diskare till restaurang Sjöbris

Diskare
Läs mer Nov 28
Är du vår nya stjärna i disken?
Vi söker nu en till diskare till Sjöbris som har tidigare erfarenheter inom yrket.
- Har du minst 2 års erfarenhet av restaurangbranschen?
- Har du duktig på att hålla snyggt, rent och organiserat runt dig?
- Är du serviceinriktad och jobbar bra under stress samtidigt som du har höga kvalitetskrav?
- Är du bra på att hålla tiden?
För detta jobb krävs god fysik då det blir många lyft och mycket spring, arbetet innebär även hjälp med att bära in varor.


Jobbet är varierande tider och dagar. Dagtid, kvällstid & helger.

Ansök nu

Diskare

Diskare
Läs mer Dec 5
Vi behöver förstärkning på Gotthards i disken. Diskare sökes till Gotthards Krog. Tjänstgöring främst kvällar och helger

Ansök nu

Diskare Dagtid

Diskare
Läs mer Nov 17
Den 2 December öppnar vi Sävargårdens klassiska Julbord som serveras fram till den 22/12
Vi har öppet både dag och kvällstid och söker nu en person som kan ansvara för disken på dagtid.
Jobbet är ons - lörd under perioden.
Vi ser gärna att du haft erfarenhet från storkök alternativt restaurang. Det är både grovdisk och findisk så det ingår en del tunga lyft och tempot är delvis högt.
Besitter du glatt humör och serviceanda så kommer du trivas i teamet.

Ansök nu

Diskare

Diskare
Läs mer Nov 7
Vi söker en viktig pusselbit till vårt team!
Gillar du fysiskt arbete i en tempofylld och social miljö? Trivs du med att jobba självständigt och är inte rädd för att hjälpa till där det behövs? Då kan du vara den vi söker!
Arbetsuppgifterna är huvudsakligen diskning och städning


Tidigare erfarenhet är meriterande, men rätt inställning och vilja att lära är meriterande

Ansök nu

Extrapersonal - diskare

Diskare
Läs mer Okt 24
Vi söker nu diskare som kan förstärka vår ordinarie arbetsstyrka på
restaurang Äpplet, såväl under dag- och kvällstid som helger.
Du kommer till ett dynamiskt team med ett starkt engagemang.
Vi utgår från att du är servicemedveten, har lätt att samarbeta och gillar att
jobba i högt tempo.

Ansök nu

Disk/städpersonal - Terminalbaren

Diskare
Läs mer Nov 8
Vi söker en ny medarbetare till våran restaurang på Västerslätt. Terminalbaren är en lunchrestaurang med högt tempo. Mellan kl. 10 - 13:30 är det full rulle då vi serverar dagens lunch och hamburgare till våra gäster och stammisar.
Som disk/städpersonal är din främsta uppgift att sköta den dagliga disken och städa serveringen efter stängning. Då vi är ett litet arbetslag är det viktigt att du är samarbetsvillig, positiv och kan ta egna initiativ. Tidigare erfarenhet är inget krav men det är meriterande om du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter.
Arbetsuppgifter:
Diska köksdisk
Ta in brickvagnar, diska och plocka in disk
Dammsuga och moppa i servering
Städa toaletten
Fylla på servetter och andra engångsvaror
Skölja och skrapa golvet i köket
Slänga sopor i slutet av dagen

Arbetstiden är måndag - fredag kl. 12-16. Lön enligt kollektivavtal. Anställning sker löpande.

Ansök nu

Diskare

Diskare
Läs mer Nov 11
Jobbet innebär att ta hand om disk och hjälpa med att ställa iordning inför vårt julbord. Viss städning förekommer också. Du jobbar i ett team med mer erfaren personal. Du utför ditt arbete med noggrannhet och struktur.
Arbetstiden är förlagd till dagtid, kvällar och helger.
Vi är kollektivavtalsanslutna. Datum för anställningens start är 21 november.
Anställningsintervjuer sker löpande.

Ansök nu

Sommarjobb 2022 - Diskare / Barback

Diskare
Läs mer Apr 29
DISKARE / BARBACK

Nu söker vi förstärkning i disken under sommarmånaderna hos oss på Guilty Pleasure Café. Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats mitt i centrala Umeå. Ingen tidigare erfarenhet krävs utan vi lär dig allt på plats hos oss.

För att passa hos oss bör du vara öppen, gilla människor, inte vara rädd för att ta i och hjälpa till där det behövs & vara stresstålig. Jobbet är förlagt mest kvällar & helger & i vissa stunder arbetar du i högt tempo.

OBS! Jobbet är en visstidsanställning under sommarmånaderna juni - augusti och vi förutsätter att du kan jobba under dessa månader.

I gengäld får du som anställd dessa förmåner hos oss:

Kollektivavtal
Goda karriärsmöjligheter
Härliga kollegor
Personalrabatt
Tillgång till kurser & utbildningar

Ansök nu

Runners & diskare på Orangeriet boule & bistro, med start i augusti!

Diskare
Läs mer Jun 9
Om oss
Vi avundas den härliga medelhavskulturen med dess avspända miljö, sena och långa middagar i vänners sällskap, kanske kryddat med en omgång boule! Därför har vi försökt flytta lite av medelhavskulturen till Umeå. Vi vill erbjuda en plats där man ska känna sig välkommen som man är, i en miljö som får en att trivas och varva ner.
Om jobbet
Vi söker nu inför hösten, två glada, stresståliga och utåtriktade personer som brinner för servisyrket och som med glädje gör det lilla extra för att få gästen att trivas hos oss.
Ålderskrav för ansökan: 20 år fyllda.
Dina huvudsakliga arbetsuppgift består av diskplock/disk samt att servera maten.
Det är viktigt att kunna arbeta snabbt och effektiv utan att tappa fokus och det glada humöret. Det krävs helt enkelt att man kan hålla många bollar i luften och samtidigt ett leende på läpparna!
Meriter
Tidigare erfarenhet från liknande yrken är meriterande men en härlig personlighet i kombination med intresse för mat och dryck kommer man långt med!

Ansök nu

Diskare/Städ

Diskare
Läs mer Aug 16
Zynca söker för kunds räkning en diskare till deras pub, tjänsten är på deltid cirka 30h/v och innefattar kväll/natt/helg.
Vår kund har serverat nöjda gäster sedan 1996. På deras pubar ska alla ha råd med en matbit och något att dricka. De strävar alltid efter att erbjuda god mat och ett brett utbud av drycker till bästa möjliga pris. I en avslappnad miljö får deras gäster en skön upplevelse där glädje och humor är självklara inslag.
Vi söker dig som har ett naturligt kundfokus, du är serviceminded och driven. Vi söker dig som vill bli en del av ett litet sammansvetsat team, du är inte rädd för att hugga i där det behövs.
Om Zynca:
Vi är Sveriges digitala Jobbförmedling!?
Med Zyncas digitala plattform kopplar vi samman arbetsgivare med arbetssökande. Allt på en och samma plats!?
____________________________________________________________________
Har du rätt till nystartsjobb? Skriv det gärna i ansökan.
Låter detta som dig? Tveka inte, du är varmt välkommen att skicka in ditt CV till juliet@zynca.se och märk din ansökan med Diskare Umeå.
Vi kommer att kontakta de kandidater som är aktuella för nästa steg.
Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Diskare deltid 20 % dagtid

Diskare
Läs mer Jun 30
Bistro Le Garage har funnits på Umedalen, utanför Umeå centrum i över 10 år Stämningen är avslappnat och högt i tak. Menyn är stadigt rotad i fransk husmanskost tillagat med lokala råvaror med inslag av spännande tavelrätter. Dryck kommer främst från våra lokala producenter och vinlistan domineras av viner från Frankrike.
Vi söker en diskare på dagtid/kvällstid och helg från den 16 augusti 2022.
I dina arbetsuppgifter ingår sköta disken, städa och hålla ordning i diskrummet. Vid behov, avlasta dina kollegor med diverse uppgifter.
Vi söker dig som är en teamplayer, ödmjuk, stark, stresstålig och kan hantera många bollar i luften samtidigt.
Du har goda kunskaper i svenska eller/och engelska.
Intervjuer sker löpande så hjärtligt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Diskare

Diskare
Läs mer Jul 7
Zynca söker för kunds räkning en diskare till deras pub, tjänsten är på deltid cirka 30h/v och innefattar kväll/natt/helg.
Vår kund har serverat nöjda gäster sedan 1996. På deras pubar ska alla ha råd med en matbit och något att dricka. De strävar alltid efter att erbjuda god mat och ett brett utbud av drycker till bästa möjliga pris. I en avslappnad miljö får deras gäster en skön upplevelse där glädje och humor är självklara inslag.
Vi söker dig som har ett naturligt kundfokus, du är serviceminded och driven. Vi söker dig som vill bli en del av ett litet sammansvetsat team, du är inte rädd för att hugga i där det behövs.
Om Zynca:
Vi är Sveriges digitala Jobbförmedling!?
Med Zyncas digitala plattform kopplar vi samman arbetsgivare med arbetssökande. Allt på en och samma plats!?
____________________________________________________________________
Låter detta som dig? Tveka inte, du är varmt välkommen att skicka in dig ansökan med ett CV och en bild till juliet@zynca.se och märk din ansökan med Diskare Umeå.
Har du rätt till nystartsjobb? Skriv gärna det i din ansökan
Vi kommer att kontakta de kandidater som är aktuella för nästa steg.
Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Diskare till restaurang Sjöbris

Diskare
Läs mer Mar 2
Är du vår nya stjärna i disken?
Vi söker nu fler diskare till Sjöbris som har tidigare erfarenheter inom yrket.
- Har du minst 2 års erfarenhet av restaurangbranschen?
- Har du duktig på att hålla snyggt, rent och organiserat runt dig?
- Är du serviceinriktad och jobbar bra under stress samtidigt som du har höga kvalitetskrav?
- Är du bra på att hålla tiden?
För detta jobb krävs god fysik då det blir många lyft och mycket spring, arbetet innebär även hjälp med att bära in varor.


Jobbet är varierande tider och dagar. Dagtid, kvällstid & helger.

Ansök nu

Diskare deltid 20 % dagtid

Diskare
Läs mer Feb 23
Bistro Le Garage har funnits på Umedalen, utanför Umeå centrum i över 10 år Stämningen är avslappnat och högt i tak. Menyn är stadigt rotad i fransk husmanskost tillagat med lokala råvaror med inslag av spännande tavelrätter. Dryck kommer främst från våra lokala producenter och vinlistan domineras av viner från Frankrike.
Vi söker en diskare på dagtid. Schemalagd onsdag-fredag kl 11-14.
I dina arbetsuppgifter ingår sköta disken, städa och hålla ordning i diskrummet. Vid behov, avlasta dina kollegor med diverse uppgifter.
Vi söker dig som är en teamplayer, ödmjuk, stark, stresstålig och kan hantera många bollar i luften samtidigt.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
Intervjuer sker löpande så hjärtligt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Diskare deltid 20 % dagtid

Diskare
Läs mer Jan 5
Bistro Le Garage har funnits på Umedalen, utanför Umeå centrum i över 10 år Stämningen är avslappnat och högt i tak. Menyn är stadigt rotad i fransk husmanskost tillagat med lokala råvaror med inslag av spännande tavelrätter. Dryck kommer främst från våra lokala producenter och vinlistan domineras av viner från Frankrike.
Vi söker en diskare på dagtid. Schemalagd onsdag-fredag kl 11-14.
I dina arbetsuppgifter ingår sköta disken, städa och hålla ordning i diskrummet. Vid behov, avlasta dina kollegor med diverse uppgifter.
Vi söker dig som är en teamplayer, ödmjuk, stark, stresstålig och kan hantera många bollar i luften samtidigt.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
Intervjuer sker löpande så hjärtligt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Diskare till Restaurang Universum, Umeå

Diskare
Läs mer Nov 22
Diskare till Restaurang Universum

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en glad diskare till vårt team där laganda står i fokus. Du är oftast den sista våra gäster möter och därför är det viktigt att du trivs med att ge en god service.

I tjänsten ingår bland annat de dagliga rutinerna i diskrummet och övriga utrymmen, sortera och placera ut porslin och utrustning på avsedd plats, egenkontroll och viss lagerhantering.

Restaurang Universum är beläget på Umeå Universitets campusområde. Vi serverar dagligen lunch för 300-400 lunchgäster vi driver även Caféverksamheter och håller i banketter och större events på kvällar och helger. Vi jobbar mestadels dagtid men kvällar och helger förekommer.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Du talar svenska
• Tidigare erfarenhet av diskarbete är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Ansök nu

Diskare deltid 85%

Diskare
Läs mer Okt 5
Bistro Le Garage har funnits på Umedalen, utanför Umeå centrum i över 10 år Stämningen är avslappnat och högt i tak. Menyn är stadigt rotad i fransk husmanskost tillagat med lokala råvaror med inslag av spännande tavelrätter. Dryck kommer främst från våra lokala producenter och vinlistan domineras av viner från Frankrike.
Vi söker en diskare på deltid som kan jobba dag, kväll och helg.
I dina arbetsuppgifter ingår sköta disken, städa och hålla ordning i diskrummet. Vid behov, avlasta dina kollegor med diverse uppgifter.
Vi söker dig som är en teamplayer, ödmjuk, stark, stresstålig och kan hantera många bollar i luften samtidigt.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
Intervjuer sker löpande så hjärtligt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Diskare

Diskare
Läs mer Sep 28
Vi behöver förstärkning på Gotthards i disken. Diskare sökes till Gotthards Krog. Tjänstgöring främst kvällar och helger

Ansök nu

Diskare till restaurang Sjöbris

Diskare
Läs mer Jun 8
Om företaget:
Sjöbris är en av båtarna nere vid kajen som är belägen just nedanför Scandic plaza, mellan Hamnmagasinet och Tullkammaren. Båten byggdes år 1897 och har varit en stillastående restaurang sedan år 1994.. Nytt för i år är att vi bygger ihop hela Sjöbris och Vita Björn med med en stor uteservering utanför båtarna.


Vi har restaurangen öppen alla dagar under hela sommaren!


- Har du minst 2 års erfarenhet av restaurangbranschen?
- Har du duktig på att hålla snyggt, rent och organiserat runt dig?
- Är du serviceinriktad och jobbar bra under stress?
- Är du bra på att hålla tiden?
- Är du flexibel och ställer alltid upp för dina kamrater samt kan hoppa in och arbeta där det behövs?
- Är du van att jobba under hög stress samtidigt som du har höga kvalitetskrav?
Vi söker nu fler diskare till Sjöbris som har tidigare erfarenheter inom yrket. Hålla undan disken från köket & restaurangen.

Ansök nu

Diskare

Diskare
Läs mer Maj 31
GP´s - Guilty Pleasure Café är ett nytt, spännande restaurangkoncept som kommer öppna i centrala Umeå i sommar. Här skapar vi cravings för alla vi känner, där enkelt och vällagat står i fokus. På GP´s kommer det serveras frukost, brunch & middag för både hotellgäster och Umeåbor. Restaurangen kommer vara öppen sju dagar i veckan och här är alla välkomna.
Som diskare på GP´s skapar du tillsammans men dina kollegor, de bästa förutsättningarna för våra gäster att få ett oförglömligt besök på er restaurang.
Det är du som diskare som ser till att alla redskap, bestick, serveringsplankor, glas, m.m. är rent och fräscht, vilket är en förutsättning för att ge gästen ett bra besök.
Du erbjuds varierade öppettider mitt i centrala Umeå och får samtidigt vara med i början av GP´s spännande resa.

Ansök nu

Disk, städ, mat och sallad förberedelser!!

Diskare
Läs mer Jun 29
Om jobbet
Disk , städ, förberedelse av sallad i första hand men det kan förekomma även andra uppgifter exempelvis som köksbiträde m.m.


Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön


Omfattning: , deltid


Anställningsform: deltid eller tidsbegränsad anställning
Den sökande bör ha rätt till instegsbidrag /lönebidrag från arbetsförmedlingen för att vara aktuell för tjänsten.
Gärna börjar med lite praktik till och början.

Ansök nu

Diskare / köksbiträde , Scandic Plaza , Umeå , deltid

Diskare
Läs mer Mar 4
Diskare/köksbiträde – med ett öga för detaljer och ordning

Varje dag samlas vi i köket för att tillsammans leverera service och upplevelser i världsklass till våra gäster. Alla i köket är självgående men har samtidigt ett gott samarbete med varandra, vi är ett team.

Som diskare är dina arbetsuppgifter att

- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket
- Bidra till att din avdelning når uppsatta mål
- Säkerställa att köket jobbar i enlighet med Scandics standard och koncept
- Disk städ och enklare prepp

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som diskare hos oss är du en del av vårt team i köket och arbetar för att förhöja upplevelsen för våra gäster. Därför söker vi dig som är positiv, noggrann, självgående och att samarbeta med teamet i köket ser du som en självklarhet.

Erfarenheter du delar med oss

- En härlig inställning!
- Tidigare arbetat inom disk i liknande verksamhet
- Goda kunskaper i svenska eller engelska

Information om tjänsten:

Det här är en tillsvidareanställning på deltid. Vi tillämpar provanställning. Platsen omfattar dagskift och nattskift under vardagar och helger.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Plaza, Umeå.


På de 130 destinationer där våra 280 hotell finns, skapar vi enastående upplevelser för de många människorna att njuta av, inklusive oss själva.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas.

Ansök nu

Diskare , Scandic Plaza , Umeå , deltid

Diskare
Läs mer Feb 18
Diskare – med ett öga för detaljer och ordning

Som diskare hos oss är du en del av vårt team i restaurangen och arbetar för att förhöja upplevelsen för våra gäster. Därför söker vi dig som är positiv, noggrann, och har ett öga för ordning.

Erfarenheter du delar med oss****
•En härlig inställning!
•Tidigare arbetat inom disk i liknande verksamhet
•Goda kunskaper i svenska eller engelska

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.
Information om tjänsten:

Det här är en tillsvidareanställning på deltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Plaza, Umeå.

På de 130 destinationer där våra 280 hotell finns, skapar vi enastående upplevelser för de många människorna att njuta av, inklusive oss själva.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas.

Ansök nu

Cinco söker Diskare

Diskare
Läs mer Jan 2
Cinco söker en Diskare. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta. Högt tempo och erfarenhet från restaurang är ett stort plus.

Du skall vara snabb, effektiv och ha lätt för att samarbeta. Arbetet innebär mycket helg och kvällsarbete. Erfarenhet av att ha jobbat nattklubb med högt tempo.

Cinco är en nystartad restaurang med nattklubb. Syd- och centralamerikansk soul food hela vägen.

Ansök nu

Diskare , Scandic Umeå Syd , deltid

Diskare
Läs mer Nov 19
Diskare

I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster. Du kommer att hjälpa till med alla förekommande arbetsuppgifter inom disken i ett restaurangkök. Vi ser att du har erfarenhet sen tidigare och kan arbeta under eget ansvar på ett effektivt och noggrant sätt.

Vi förväntar oss att:

- Du brinner för service
- Trivs att jobba under högt tempo
- Ser till att Scandics standard och koncept följs.
- Du har ett öga för detaljer och behärskar både fin- och grovdisk.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.
Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Tidigare erfarenhet av arbete inom disk.
- Kan tala engelska eller ett skandinaviskt språk

Information om tjänsten

Det här är en visstidsanställning på deltid för perioden 2018.12.01 - 2018.12.23 med chans till förlängning.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team hos Scandic Umeå Syd!

På de 130 destinationer där våra 280 hotell finns, skapar vi enastående upplevelser för de många människorna att njuta av, inklusive oss själva.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas.

Ansök nu

Disk / Diskplockare sökes till NO

Diskare
Läs mer Jul 2
Vi vill att du diskar findisk och grovdisk samt tar hand om en del städning. Även vissa enklare arbetsuppgifter i kök och matsal kommer att förekomma.
Tillträde, mitten till slutet av september.

Du som söker denna tjänst skall vara pålitlig, arbetsvillig, ha klipp i steget och ha en vilja att lära dig restaurangbranschen.

Vi ska nu starta upp Restaurangen i Norrlandsoperan, Umeå, igen efter att det har stått tomt i två år.
Det finns ett enormt sug efter en bra restaurang i huset både från personal och gäster.
Våran ambition är att lokalerna ska fyllas med en salig blandning av gäster. Folk som har sett en föreställning, kompisgänget som vill umgås, resande säljaren som vill ha en god bit mat. Alla ska känna sig välkomna.
Verksamheten kommer att bestå av ett bistro, en matsal och en bar.

Ansök nu

Diskare till restaurang Sjöbris

Diskare
Läs mer Mar 2
Vi söker nu fler diskare till "nya Sjöbris" som har tidigare erfarenheter inom yrket. Hålla undan disken från köket, restaurangen och hjälpa serveringspersonalen att plocka disk från borden.

- Har du minst 2 års erfarenhet av restaurangbranschen?
- Har du duktig på att hålla snyggt, rent och organiserat runt dig?
- Är du serviceinriktad och jobbar bra under stress?
- Är du bra på att hålla tiden?
- Är du flexibel och ställer alltid upp för dina kamrater samt kan hoppa in och arbeta där det behövs?
- Är du van att jobba under hög stress samtidigt som du har höga kvalitetskrav?


Om företaget:
Sjöbris är en av båtarna nere vid kajen som är belägen just nedanför Scandic plaza, mellan Hamnmagasinet och Tullkammaren. Båten byggdes år 1897 och har varit en stillastående restaurang sedan år 1994.. Nytt för i år är att vi bygger ihop hela Sjöbris och Vita Björn med med en stor uteservering utanför båtarna.

Vi har restaurangen öppen alla dagar under hela sommaren!

Ansök nu