Kultur, media, design jobb i Umeå

Hitta lediga jobb som Kultur, media, design i Umeå. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Umeå från den arbetsgivaren.

Norrlandsoperans Symfoniorkester söker: VIOLA TUTTI

Musiker
Läs mer Jun 24
VIOLA Tutti, heltid (100%) 2 tjänster
Tillsvidareanställning med provår enligt överenskommelse.

Non-EU medlemmar behöver arbetstillstånd i Sverige. (ej nödvändigt till provspelningen)

Tjänstgöring:
Tjänstgöringen omfattar mellan 140–160 podiedagar (tjänstgöringsdagar på podiet per spelår), konstnärlig förberedelsetid, arbetsdagar med t.ex. programråds- och juryarbete. Det innebär vitt skilda produktioner med symfonisk-, opera- och kammarmusikrepertoar. En normal säsong omfattar mellan 10 - 12 abonnemangskonserter, 2 – 3 operaproduktioner.

Löneplan: Grupp 3.

PROVSPELNING
9 november 2024 – Norrlandsoperan, efter personlig inbjudan
Norrlandsoperans konsertsal, adress: Operaplan 5, 901 08, Umeå.

AKTUELLA DATUM
Provspelning 9 november 2024 
Senaste ansökningsdag 7 oktober 2024 ansökan via https://www.musicalchairs.info/jobs/47320

Repertoar

- Stamitz- Konsert i D-dur, sats 1 med kadens, sats 2 utan kadens eller Hoffmeister- Konsert i D-dur, sats 1 med kadens, sats 2 utan kadens
- Orkesterutdrag, ensembleprov är tillgänglig för nedladdning viahttps://www.musicalchairs.info/jobs/47320

ANSÖKAN
Ansök via https://www.musicalchairs.info/jobs/47320

Ansök nu

Kyrkomusiker till Ålidhems församling

Kantor/Kyrkomusiker
Läs mer Jun 26
Vill du vara med i arbetet att vara kyrka i en mångkulturell stadsdel där regnbågens alla färger får ta plats? 

Ålidhems församling är en av sex församlingar i Umeå pastorat.

Församlingen ligger i en expansiv del av Umeå och präglas av närheten till universitetet och Norrlands universitetssjukhus, som båda ligger i närheten av Ålidhemskyrkan. Ålidhems församling har ca 13 000 medlemmar, ett 40-tal anställda och omfattar Ålidhemskyrkan, Carlskyrkan (samarbetskyrka), Kyrkhörnan, Kyrkstugan och kyrkan på Campus. Arbetslaget präglas av mycket värme och kreativitet och arbetar för ett mer syftesdrivet och tillitsbaserat organiserande.

Om arbetet
Som kyrkomusiker i Ålidhems församling är dina huvudsakliga uppgifter: 

- Spela vid gudstjänster och kyrkliga handlingar
- Ackompanjera och/eller leda kör
- Undervisa orgelelever

I Ålidhems församling finns en tvåmanualig Magnussonorgel, två fina flyglar, en cembalo, gitarr, bad och trummor.

I ett stort pastorat har vi glädjen att kunna ta hjälp av och stärka varandra. Som kantor kommer du utföra arbete även i andra församlingar i pastoratet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har kyrkomusikerexamen, lägst nivå C. Du är trygg bakom orgeln och vi ser gärna att du även behärskar andra instrument. Talar du utöver svenska även finska är detta meriterande. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är tycker om att skapa nya kontakter, är flexibel och trygg. Vi utgår från att du delar Svenska kyrkans värdegrund och är medlem i Svenska kyrkan.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Överenskommelse om deltidsarbete kan vara möjlig. Sista ansökningsdagen är 8/9-2024.

Vi erbjuder individanpassad kompetensutveckling, förmånscykel, generöst friskvårdsbidrag och har friskvård på arbetstid.

Ansök nu

Kantor till Västerslättskyrkan

Kantor/Kyrkomusiker
Läs mer Jun 26
Beskrivning
Västerslättskyrkan, Umeå stadsförsamling

Vill du utveckla församlingslivet i Västerslättskyrkan Väst på stan i Umeå? Läs vidare!

Västerslättskyrkan ligger i en del av Umeå som kommer att expandera de närmaste åren.

Arbetslaget i Västerslättskyrkan består av sex medarbetare som arbetar utifrån fokusorden ”Kropp, Själ och Ande”. Du kommer tillsammans med präst, diakon, pedagog, vaktmästare och husmor utveckla församlingslivet i Västerslättskyrkan. 

Umeå stadsförsamling har fyra kyrkor där Västerslättskyrkan tillsammans med Umeå stads kyrka, Ersbodakyrkan och Ersmarkskyrkan, omfattar både Umeå stadskärna och bostadsområden i Umeås ytterkanter. Umeå stadsförsamling är med sina 34 000 invånare Västerbottens största församling. Umeå stadsförsamling har ungefär 40 anställda som befinner sig i starten att arbeta utifrån ett syftesdrivet och tillitsbaserat organiserande.

Om arbetet
Som kantor i Västerslättskyrkan ingår du i ett litet, tajt arbetslag som hjälps åt med dagliga arbetsuppgifter. Dina huvudsakliga uppgifter är: 

- Spela vid gudstjänster och kyrkliga handlingar
- Leda barnkör, alla-kan-sjunga-kör, samt kyrkokör
- Viss instrumentvård

I ett stort pastorat har vi glädjen att kunna ta hjälp av och stärka varandra. Som kantor kommer du utföra arbete även i andra församlingar i pastoratet.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har kantorsexamen.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är tycker om att skapa nya kontakter, är flexibel och trygg. Vi utgår från att du delar Svenska kyrkans värdegrund och är medlem i Svenska kyrkan.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Överenskommelse om deltidsarbete kan vara möjlig. Sista ansökningsdagen är 8/9-2024.

Vi erbjuder individanpassad kompetensutveckling, förmånscykel, generöst friskvårdsbidrag och har friskvård på arbetstid.

Ansök nu

Kantor till Umeå Maria och sjukhuskyrkan

Kantor/Kyrkomusiker
Läs mer Jun 27
Vi söker dig som vill arbeta med musik och med musikens läkande och stärkande egenskaper till en kombinerad tjänst som kantor i Umeå Maria församling och i sjukhuskyrkan i Umeå.

Om man är intresserad av att jobba deltid så går denna tjänst att dela i två olika tjänster, så tveka inte att söka! 

Arbetsuppgifter Mariakyrkan
Umeå Maria församling är en varm och levande församling där församlingsråd, arbetslag och ideella medarbetare arbetar för att vara kyrka på Marie-områdena. Det finns också en strävan och prioritering i vår verksamhet mot ofrivillig ensamhet och ohälsa.

Musiken är en bärande del av gudstjänstlivet och din uppgift är att tillsammans med församlingens organist ansvara för och utveckla det musikaliska uttrycket. Församlingen har varje vecka flera gudstjänster med olika inriktningar, både liturgiskt och musikaliskt. Söndagens gudstjänst firas nästan uteslutande som högmässa. Mariakyrkan har en helmekanisk orgel med två manualer, 17 stämmor, invigd 2015. Dessutom finns här två flyglar samt flera digitala pianon, både portabla och stationära. I församlingen arbetar även en organist.

Förutom gudstjänster så innebär tjänsten att leda sångstunder på äldreboende samt olika inslag i församlingens verksamhet. Du kommer, som pastoratets alla musiker, tjänstgöra vid kyrkliga handlingar i hela Umeå.

Arbetsuppgifter sjukhuskyrkan
Sjukhuskyrkan är en del av den gemensamma diakonala verksamheten i Svenska kyrkan i Umeå, med arbetet förlagt till Norrlands Universitetssjukhus. Där ser vi musiken som en del i sjukhuskyrkans själavård för patienter, anhöriga och personal på sjukhuset. I tjänsten ingår att finnas med vid avdelningsbesök, att leda sjukhuskyrkans sånggrupp och att spela vid gudstjänster och morgonböner i sjukhusets andaktsrum. Arbetet sker företrädesvis på vardagar samt vid söndagens gudstjänst. I sjukhuskyrkan finns ett digitalt piano.

Kvalifikationer
Du är utbildad kantor med god förmåga att både samarbeta med andra och driva eget utvecklingsarbete. Du är intresserad av och engagerad i de verksamheter som bedrivs och hittar ditt sätt att bidra till dessa. Du ser musiken som en del i ett diakonalt arbete som ett stärkande och läkande verktyg och har en stor musikalisk bredd. Du behärskar både orgel och piano och det är meriterande om man kan kompa på gitarr. Du bör vara van och orädd att möta människor i olika åldrar och livssituationer. Erfarenhet av församlingsverksamhet och att vara en del av ett kyrkligt arbetslag är meriterande.

Om du är intresserad av enbart tjänsten på sjukhuskyrkan så är det inget krav på att du ska vara kantor, det räcker med att behärska piano och gärna gitarr.

Villkor
Tjänsten är tillsvidare på heltid, möjlighet finns till att dela tjänsten i två deltidstjänster efter önskemål. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 8/9-2024.

Ange gärna i din ansökan om du är intresserad av både Umeå Maria och Sjukhuskyrkan eller om du söker en deltidstjänst. 

Vi erbjuder individanpassad kompetensutveckling, förmånscykel, generöst friskvårdsbidrag och har friskvård på arbetstid.

Ansök nu

Är du vår nya körledare?

Körledare
Läs mer Jun 5
Hörnefors församling söker en körledare som älskar att få människor att sjunga tillsammans. Vi har både barn- och vuxenkör som väntar på dig!
Körsången har en viktig plats i Svenska kyrkan, som en del i gudstjänstfirandet, som en musikalisk växtplats för alla åldrar och som en plats att dela glädjen och gemenskapen i sången med andra. I Hörnefors ligger kyrkan bokstavligen mitt i samhället och som församling vill vi vara en lika central och naturlig del i invånarnas dagliga liv.
I församlingen finns för närvarande barnkören Gospelkidz (åk 1-3) och vi skulle också vilja starta ytterligare en barnkör så att det finns möjlighet för lite äldre barn att få sjunga. Till din hjälp i arbetet får du en erfaren, kreativ och musikalisk pedagog.
För de vuxna finns kören Synkop!, en kör som sjunger blandad repertoar med allt från traditionell kyrkomusik till visor och gospel. Kören har i dagsläget ett 15-tal medlemmar men eftersom det är den enda vuxenkören i Hörnefors som är öppen för alla (i samhället finns också en renodlad manskör) tror vi att det finns potential för tillväxt. Synkop! hoppas på en musikalisk ledare som inspirerar och uppmuntrar till delaktighet och musikaliska utmaningar i lagom takt. Du kommer att få stor möjlighet att styra körens inrikting.
Projektanställning med möjlighet till förlängning
Tjänsten är en projektanställning på 50 procent fram till nästa sommar med möjlighet till förlängning. Till skillnad från i de flesta församlingar är det här ingen kantorstjänst, vi har redan två erfarna kantorer som bär huvudansvaret för orgelmusik, liturgi och kyrkliga handlingar vilket innebär att du kan koncentrera dig på helt på att utvecka församlingens körarbete. Funkar upplägget bra för både dig och oss kan det bli en permanent lösning.
Vi är också öppna för att dela tjänsten i två och tar emot ansökningar från körledare som vill koncentrera sig på barn eller vuxna då vi vet att det finns duktiga körledare som är specialiserade.
Musikalitet och inspirerande ledaregenskaper
Vi ser gärna att du har en musikutbildning och erfarenhet av att leda kör men det är din musikalitet och dina inspirerande ledaregenskaper som är viktigast. Vi är beredda att satsa på din utveckling som körledare genom utbildning och stöd av mentor. Självklart är du en social person som har lätt för att skapa relationer med människor i alla åldrar.
Förutom erfarenhet av att leda kör behöver du också vara en duktig pianist så att du kan ackompanjera körerna, både under övningar och i samband med uppsjungningar och konserter.
För att bli aktuell för tjänsten måste du vara medlem i Svenska kyrkan.
Utmärkande för arbetslaget i Hörnefors är att det är litet men flexibelt och alla olika yrkesgrupper jobbar tätt tillsammans och bidrar där det behövs. Korta beslutsvägar gör det enkelt att gå från idé till handling.
I Hörnefors är det nära till både hav, skog och storstad. Trots att Umeå bara är 20 minuter bort med bil (eller mindre med tåget) finns här en stark egen identitet. Hörnefors församling har drygt 4 600 invånare och omfattar förutom centralorten också omkringliggande byar som Sörmjöle, Norrmjöle och Norrbyn. Hörnefors är en bra plats att både växa och växa upp på.

Ansök nu

Product Designer for Ledigajobb.se

Designer
Läs mer Jul 2
Noor is an expansive and engaged workplace that preserves your well-being and potential. You will be integrated early into a fast-growing company, consisting of an open, warm, and welcoming team where you get to influence the development of Ledigajobb.se.


We are looking for a highly skilled and experienced product designer to join our team in Umeå. Together with the team of Ledigajobb.se, your main mission would be to use your skills in UX and UI design to reduce barriers between jobseekers and recruiters.


What you'll be up to:Responsible for the product's UX, UI, and interaction design. 
Work closely with the product owner, engineers, and marketers to explore and define customer problems and work with finding thoughtful solutions for a broad audience.
Use your strong, problem-solving mindset to find simple solutions for complex problems.
Be part of all phases of the design process including product discovery, research, prototyping, user testing, and UI design.
Be an important contributor to our product strategy by helping explore Ledigajobb.se's future.
Take complete responsibility for every last detail, every step of the way, and by that have full ownership of your work.Who are you
Extensive proven experience working on digital products, both with mobile and web applications with a good sense of interaction design in a complex product.
You are an effective communicator for explaining the vision, strategy, and decisions of your design solutions.
You are comfortable managing feedback from many different sources and have experience involving relevant people in your process through workshops or similar situations.
You have experience working with or creating design systems and maintaining design system libraries.
You can prioritize when to optimize for speed and when to seek quality and details.What we offer
We offer you a working environment that promotes ambition and creativity where you will have the possibility to influence and structure our internal work process. Because change and development are a crucial part of our company’s culture, the position can develop and change depending on your wishes and desires. This is a vital role for our business and a great opportunity for anyone looking for a chance to have an impact.
 
We’re convinced that your health and well-being are crucial to your performance. Because of that, you will have flexible working hours, one week of extra vacation, and 5000 SEK in healthcare allowance.
 
ACCESS: According to the agreement.
JOB TYPE: Full-time.
LOCATION: Umeå. 
SELECTION: Due to vacations, the first selection will take place at the beginning of August and thereafter on an ongoing basis.

 
About Noor Jobs
Noor Jobs product, Ledigajobb.se, is one of the biggest and fastest-growing job posting sites in Sweden. We already help around 1 million users to search for and find jobs every month and are now working on reducing barriers between jobseekers and recruiters.

Noor Jobs is a start-up with a growing team of 7 people. We are also a part of the digital agency, Noor Digital which makes us a total of 40 employees with offices in Umeå, Gothenburg, Stockholm, and Malmö.

Ansök nu

Museivärd vid Bildmuseet

Museiintendent
Läs mer Jun 19
Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.


Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.


Är du intresserad av att veta mer? https://www.umu.se/jobba-hos-oss/om-universitetet-som-arbetsplats/
Bildmuseet är en av Sveriges främsta konsthallar för internationell samtidskonst och det publika hjärtat på Konstnärligt campus.

I sju våningsplan med en anslående arkitektur låter vi konst och vetenskap mötas kring vår tids angelägna frågor. Bildmuseet är en plats för stimulerande möten och samtal om konst, samhälle och existens. Mer information finner du på http://www.bildmuseet.umu.se/sv/

Brinner du för konst och det mänskliga mötet? Vi söker nu en vikarierande museivärd under perioden 19 augusti 2024 (eller enligt överenskommelse) - 13 februari 2025.

Beskrivning av arbetsuppgifter

Museivärden ansvarar för värdskapet gentemot Bildmuseets besökare. I arbetet ingår att bemanna Bildmuseets reception och museishop, att svara på frågor och tillhandahålla information om utställningar och program, hålla guidade visningar för grupper på både svenska och engelska samt att ge service till museets besökare. I arbetsuppgifterna ingår även att skapa och publicera inlägg på Bildmuseets sociala medier, samt att ansvara för tillsyn av pågående utställningar och utföra larm- och säkerhetsrutiner i huset. Utöver detta kan även andra arbetsuppgifter inom verksamheten tillkomma.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot konst, pedagogik, museologi, eller annan utbildning som vi bedömer är likvärdig. Du har kunskap om och intresse för samtida konst och bildkultur samt erfarenhet av värdskap, informations- och receptionsarbete vid en större konstinstitution. Du har även erfarenhet av att hålla guidade visningar samt arbete med sociala medier. Vi söker dig som är ambitiös, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad, pedagogisk och kan formulera dig väl muntligt och skriftligt på svenska och engelska. Ytterligare krav för tjänsten är en hög grad av personlig mognad. 

Övriga upplysningar
Vi söker en museivärd, 90 % fr o m 2024-08-19 (eller enligt överenskommelse) t o m 2025-02-13. Helgtjänstgöring ingår i schemat.

För mer information, kontakta biträdande museichef Anders Jansson 070-247 75 71.

Du ansöker via vårt rekryteringssystem Varbi. Ansökan ska vara inkommen senast 2 aug och innehålla CV, personligt brev och intyg om studier. Välkommen med din ansökan!

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Museivärd vid Bildmuseet

Museiintendent
Läs mer Jun 19
Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.


Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.


Är du intresserad av att veta mer? https://www.umu.se/jobba-hos-oss/om-universitetet-som-arbetsplats/
Bildmuseet är en av Sveriges främsta konsthallar för internationell samtidskonst och det publika hjärtat på Konstnärligt campus.

I sju våningsplan med en anslående arkitektur låter vi konst och vetenskap mötas kring vår tids angelägna frågor. Bildmuseet är en plats för stimulerande möten och samtal om konst, samhälle och existens. Mer information finner du på http://www.bildmuseet.umu.se/sv/

Brinner du för konst och det mänskliga mötet? Vi söker nu en vikarierande museivärd under perioden 19 augusti (eller enligt överenskommelse) -31 oktober.

Beskrivning av arbetsuppgifter
Museivärden ansvarar för värdskapet gentemot Bildmuseets besökare. I arbetet ingår att bemanna Bildmuseets reception och museishop, att svara på frågor och tillhandahålla information om utställningar och program, hålla guidade visningar för grupper på både svenska och engelska samt att ge service till museets besökare. I arbetsuppgifterna ingår även att skapa och publicera inlägg på Bildmuseets sociala medier, samt att ansvara för tillsyn av pågående utställningar och utföra larm- och säkerhetsrutiner i huset. Utöver detta kan även andra arbetsuppgifter inom verksamheten tillkomma.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot konst, pedagogik, museologi, eller annan utbildning som vi bedömer är likvärdig. Du har kunskap om och intresse för samtida konst och bildkultur samt erfarenhet av värdskap, informations- och receptionsarbete vid en större konstinstitution. Du har även erfarenhet av att hålla guidade visningar samt arbete med sociala medier. Vi söker dig som är ambitiös, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad, pedagogisk och kan formulera dig väl muntligt och skriftligt på svenska och engelska. Ytterligare krav för tjänsten är en hög grad av personlig mognad. 

Övriga upplysningar
Vi söker en museivärd, 90 % fr o m 2024-08-19 (eller enligt överenskommelse) t o m 2024-10-31. Helgtjänstgöring ingår i schemat.

För mer information, kontakta biträdande museichef Anders Jansson 070-247 75 71.

Du ansöker via vårt rekryteringssystem Varbi. Ansökan ska vara inkommen senast 2 aug och innehålla CV, personligt brev och intyg om studier. Välkommen med din ansökan!

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Reporter/programledare till P4 Västerbotten

Journalist/Reporter
Läs mer Jul 1
Vill du jobba på en av landets mest lyssnade kanaler?
På Sveriges Radio P4 Västerbotten är lyssnaren i centrum. Vi sänder radio när det händer, vi granskar det som inte fungerar och berättar om lösningar på problem. Vi är närvarande i hela länet och lyfter olika perspektiv. Du som jobbar hos oss blir en viktig del av ett företag som värnar det fria ordet.

Är du en nyfiken journalist som gillar Västerbotten?
Vi söker en reporter/programledare för programanställning. Du behöver ha journalistisk utbildning och erfarenhet av att jobba med nyheter. Att ha jobbat med granskande journalistik är meriterande. Eftersom våra sändningar utgår från hela Västerbotten behöver du ha B-körkort. Att du har kunskap om Västerbotten och ett kontaktnät är såklart också meriterande. Som person tycker du att det är kul att jobba med nyheter och aktualiteter. Du tar initiativ och gillar att samarbeta med andra.
Är du en kreativ reporter/programledare med publiken i fokus?
Vår styrka är vår lokala förankring i vår expansiva region. Du har lätt för att växla mellan olika ämnen och kan göra svårare intervjuer för att kunna blanda med något mer lättsamt i nästa stund. Du har ett stort intresse för nyheter och trivs i direktsändning.

Ansökan och kontaktuppgifter
Vi erbjuder en programanställning på heltid under ett år med tillträde 16 september 2024 (eller enligt överenskommelse), med chans till förlängning. Placeringsort är Umeå. Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast den 31 juli 2024.

Frågor om tjänsten: Anders Bäckström, kanalchef på tel: 070-108 53 08

Fackliga frågor: Agneta Johansson, SJF eller Johannes Oscarsson, Unionen som båda nås via växeln på tel: 090- 17 17 00. Saco nås via saco@sr.se

Välkommen med din ansökan!

Företagsbeskrivning gömd på alla jobb på hela kontot. Kontakta Jobylon för att visa igen.

Ansök nu

Vikariat Visual Merchandiser till Åhléns Umeå

Butikskommunikatör/Visual merchandiser
Läs mer Jun 12
Har du känsla för färg och form, stort intresse och kunskap om mode och trender samt älskar försäljning och service? Då kanske du är den Visual Merchandiser vi söker till vårt varuhus i Umeå.

Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.

Vi erbjuder dig

Som Visual Merchandiser på Åhléns ansvarar du för varuhusets visuella säljmiljö och arbetar utifrån ett givet butikskoncept. Du skapar en atmosfär som är säljande, varierande och inspirerande för kunden. Ditt uppdrag är att leverera den bästa kundupplevelsen för alla – alltid. Du kommer bland annat att;

- Planera, genomföra och följa upp kampanj- och aktivitetsexponeringar i samverkan med varuhusets Säljare
- Medverka aktivt och påverka försäljningsarbetet i mötet med kunden
- Genom din kunskap om produkter, material och trender vara en nyckelperson för varje besökare

Du jobbar i team med Säljarna, vilka du utbildar och stöttar i det dagliga arbetet av varuexponering. Du rapporterar till vhc Jenny Nydahl.
Vi letar efter

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig:

- Några års erfarenhet från försäljning och service, gärna inom detaljhandeln
- Arbetslivserfarenhet av en liknande roll
- En utbildning som Visual Merchandiser eller har genomfört likvärdiga studier
- Ett stort intresse och känsla för mode, trender, färg och form

För att lyckas i rollen brinner du för mode och trender och ser säljmöjligheter i allt du gör. Vidare är du kreativ och analytisk samt van att ta egna initiativ inom givna ramar. Du är duktig på att kommunicera och engagera andra. Du är positiv, målinriktad och flexibel. Du bör även trivas med att arbeta i högt tempo och kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Tjänsten är ett vikariat till och med 20251231 på 100% . Och vi ser gärna att du kan börja hos oss 20240901.

Urval kan komma att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig **välkommen till Åhléns! **

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 47 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Åhléns är den naturliga mötesplatsen, som ger kunden mervärde och inspirerar till nya upptäckter och möten samt erbjuder en engagerande mix av kvalitetsvarumärken inom kläder, inredning, barnartiklar och skönhet. Åhléns omsätter 4,7 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besökare. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag.

www.ahlens.se

Ansök nu

Producer with a passion for making videogames

Game designer/Speldesigner
Läs mer Jun 30
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

At Windup Games in Umeå, we're on the lookout for a dynamic Producer to join our quest in crafting the next gaming masterpiece! Dive into the heart of game development, where you'll be the guiding star for our talented team. We need someone with boundless energy, killer soft skills, and a knack for turning ideas into reality. Picture yourself spotting risks like a pro and conjuring up plans to conquer them—all while having a blast in our office oasis!

Join us at Windup, where we're all about games, people, and fun! We're committed to fair play, offering perks like regulated hours, wellness benefits, and healthcare insurance. Ready to embark on this adventure?

We're on the lookout for someone who:

Can hoist the flag in Umeå, Sweden, ready to join our gaming stronghold.

Has battled through the production trenches, preferably shipping at least two games or navigating multiple unshipped projects.

Masters the art of production timelines like a seasoned hero.

Thrives on being hands-on, leading the charge in bringing our games to life.

Stays cool under pressure, keeping the team on track during the most intense battles.

Embraces autonomy, seizing the initiative to conquer challenges alongside the team.


Bonus points if you:

Commandeer strong soft skills

Act as the bridge between our diverse team disciplines, fostering harmony across the realm.

Possess an eye for detail and the diplomacy to navigate tough conversations like a seasoned diplomat.


Sound like your kind of adventure? This is a full-time, permanent position after probationary period.

The journey begins when you're ready—so why wait? Submit your application in Swedish or English today and join us on our quest! ????????

Ansök nu

Producer with a passion for making videogames

Game designer/Speldesigner
Läs mer Jun 25
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

At Windup Games in Umeå, we're on the lookout for a dynamic Producer to join our quest in crafting the next gaming masterpiece! Dive into the heart of game development, where you'll be the guiding star for our talented team. We need someone with boundless energy, killer soft skills, and a knack for turning ideas into reality. Picture yourself spotting risks like a pro and conjuring up plans to conquer them—all while having a blast in our office oasis!

Join us at Windup, where we're all about games, people, and fun! We're committed to fair play, offering perks like regulated hours, wellness benefits, and healthcare insurance. Ready to embark on this adventure?

We're on the lookout for someone who:

Can hoist the flag in Umeå, Sweden, ready to join our gaming stronghold.

Has battled through the production trenches, preferably shipping at least two games or navigating multiple unshipped projects.

Masters the art of production timelines like a seasoned hero.

Thrives on being hands-on, leading the charge in bringing our games to life.

Stays cool under pressure, keeping the team on track during the most intense battles.

Embraces autonomy, seizing the initiative to conquer challenges alongside the team.


Bonus points if you:

Commandeer strong soft skills

Act as the bridge between our diverse team disciplines, fostering harmony across the realm.

Possess an eye for detail and the diplomacy to navigate tough conversations like a seasoned diplomat.


Sound like your kind of adventure? This is a full-time, permanent position after probationary period.

The journey begins when you're ready—so why wait? Submit your application in Swedish or English today and join us on our quest! ????????

Ansök nu

Producer with a passion for making videogames

Game designer/Speldesigner
Läs mer Jun 20
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

At Windup Games in Umeå, we're on the lookout for a dynamic Producer to join our quest in crafting the next gaming masterpiece! Dive into the heart of game development, where you'll be the guiding star for our talented team. We need someone with boundless energy, killer soft skills, and a knack for turning ideas into reality. Picture yourself spotting risks like a pro and conjuring up plans to conquer them—all while having a blast in our office oasis!

Join us at Windup, where we're all about games, people, and fun! We're committed to fair play, offering perks like regulated hours, wellness benefits, and healthcare insurance. Ready to embark on this adventure?

We're on the lookout for someone who:

Can hoist the flag in Umeå, Sweden, ready to join our gaming stronghold.

Has battled through the production trenches, preferably shipping at least two games or navigating multiple unshipped projects.

Masters the art of production timelines like a seasoned hero.

Thrives on being hands-on, leading the charge in bringing our games to life.

Stays cool under pressure, keeping the team on track during the most intense battles.

Embraces autonomy, seizing the initiative to conquer challenges alongside the team.


Bonus points if you:

Commandeer strong soft skills

Act as the bridge between our diverse team disciplines, fostering harmony across the realm.

Possess an eye for detail and the diplomacy to navigate tough conversations like a seasoned diplomat.


Sound like your kind of adventure? This is a full-time, permanent position after probationary period.

The journey begins when you're ready—so why wait? Submit your application in Swedish or English today and join us on our quest! ????????

Ansök nu

Producer with a passion for making videogames

Game designer/Speldesigner
Läs mer Jun 15
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

At Windup Games in Umeå, we're on the lookout for a dynamic Producer to join our quest in crafting the next gaming masterpiece! Dive into the heart of game development, where you'll be the guiding star for our talented team. We need someone with boundless energy, killer soft skills, and a knack for turning ideas into reality. Picture yourself spotting risks like a pro and conjuring up plans to conquer them—all while having a blast in our office oasis!

Join us at Windup, where we're all about games, people, and fun! We're committed to fair play, offering perks like regulated hours, wellness benefits, and healthcare insurance. Ready to embark on this adventure?

We're on the lookout for someone who:

Can hoist the flag in Umeå, Sweden, ready to join our gaming stronghold.

Has battled through the production trenches, preferably shipping at least two games or navigating multiple unshipped projects.

Masters the art of production timelines like a seasoned hero.

Thrives on being hands-on, leading the charge in bringing our games to life.

Stays cool under pressure, keeping the team on track during the most intense battles.

Embraces autonomy, seizing the initiative to conquer challenges alongside the team.


Bonus points if you:

Commandeer strong soft skills

Act as the bridge between our diverse team disciplines, fostering harmony across the realm.

Possess an eye for detail and the diplomacy to navigate tough conversations like a seasoned diplomat.


Sound like your kind of adventure? This is a full-time, permanent position after probationary period.

The journey begins when you're ready—so why wait? Submit your application in Swedish or English today and join us on our quest! ????????

Ansök nu

Level Designer at Windup Games

Level designer/Leveldesigner
Läs mer Jun 6
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Our mission at Windup is to craft meaningful and memorable games set in beautiful worlds, to spark playfulness, creativity, and curiosity in our players.

We are a new studio, but our team has great pedigree and vast experience. Our previous games have been played and loved by millions around the world. Now, we’re building this beautiful brand new thing, and we want more creative people to join us on the journey!

The Role

We are looking for a Level Designer - who shares our passion for play, exploration, and inclusive design - to help us make a kind, clever, and heartfelt adventure game. We’re working with Unreal, and building something quite systemic, and physics based. We’re just wrapping up our pre-production phase, and moving on to building the full game. This is a wonderful opportunity for you to help us create something truly special!

Who You Are

Fluent in the Unreal engine.

Fond of physics, blueprints, and clever contraptions.

Enthusiastic about emotionally engaging design.

Committed to teamwork, communication, and collaboration.

Unwavering in your desire to create a positive and inclusive work culture.

Motivated and independent when possible, unafraid to ask for help when needed, and always willing to offer help.

Skilled at giving and receiving feedback, and keen on knowledge sharing.


Requirements

You need to have demonstrable professional experience as a Level Designer, working with Unreal.

We’re a hybrid remote studio, so being on-site in Umeå is not a requirement. It’s a slight plus though ????


Our Commitment to You

A people-first culture founded on respect, trust, approachability and accountability, with a high degree of autonomy.

A stable home that values your potential, deeply cares about your work-life balance, and is committed to investing in your craft and long-term career.

Competitive compensation and benefits package and support for your professional and personal development.

Ansök nu

Level Designer at Windup Games

Level designer/Leveldesigner
Läs mer Jun 1
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Our mission at Windup is to craft meaningful and memorable games set in beautiful worlds, to spark playfulness, creativity, and curiosity in our players.

We are a new studio, but our team has great pedigree and vast experience. Our previous games have been played and loved by millions around the world. Now, we’re building this beautiful brand new thing, and we want more creative people to join us on the journey!

The Role

We are looking for a Level Designer - who shares our passion for play, exploration, and inclusive design - to help us make a kind, clever, and heartfelt adventure game. We’re working with Unreal, and building something quite systemic, and physics based. We’re just wrapping up our pre-production phase, and moving on to building the full game. This is a wonderful opportunity for you to help us create something truly special!

Who You Are

Fluent in the Unreal engine.

Fond of physics, blueprints, and clever contraptions.

Enthusiastic about emotionally engaging design.

Committed to teamwork, communication, and collaboration.

Unwavering in your desire to create a positive and inclusive work culture.

Motivated and independent when possible, unafraid to ask for help when needed, and always willing to offer help.

Skilled at giving and receiving feedback, and keen on knowledge sharing.


Requirements

You need to have demonstrable professional experience as a Level Designer, working with Unreal.

We’re a hybrid remote studio, so being on-site in Umeå is not a requirement. It’s a slight plus though ????


Our Commitment to You

A people-first culture founded on respect, trust, approachability and accountability, with a high degree of autonomy.

A stable home that values your potential, deeply cares about your work-life balance, and is committed to investing in your craft and long-term career.

Competitive compensation and benefits package and support for your professional and personal development.

Ansök nu

Level Designer at Windup Games

Level designer/Leveldesigner
Läs mer Maj 27
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Our mission at Windup is to craft meaningful and memorable games set in beautiful worlds, to spark playfulness, creativity, and curiosity in our players.

We are a new studio, but our team has great pedigree and vast experience. Our previous games have been played and loved by millions around the world. Now, we’re building this beautiful brand new thing, and we want more creative people to join us on the journey!

The Role

We are looking for a Level Designer - who shares our passion for play, exploration, and inclusive design - to help us make a kind, clever, and heartfelt adventure game. We’re working with Unreal, and building something quite systemic, and physics based. We’re just wrapping up our pre-production phase, and moving on to building the full game. This is a wonderful opportunity for you to help us create something truly special!

Who You Are

Fluent in the Unreal engine.

Fond of physics, blueprints, and clever contraptions.

Enthusiastic about emotionally engaging design.

Committed to teamwork, communication, and collaboration.

Unwavering in your desire to create a positive and inclusive work culture.

Motivated and independent when possible, unafraid to ask for help when needed, and always willing to offer help.

Skilled at giving and receiving feedback, and keen on knowledge sharing.


Requirements

You need to have demonstrable professional experience as a Level Designer, working with Unreal.

We’re a hybrid remote studio, so being on-site in Umeå is not a requirement. It’s a slight plus though ????


Our Commitment to You

A people-first culture founded on respect, trust, approachability and accountability, with a high degree of autonomy.

A stable home that values your potential, deeply cares about your work-life balance, and is committed to investing in your craft and long-term career.

Competitive compensation and benefits package and support for your professional and personal development.

Ansök nu

Bostadsfotograf Umeå

Fotograf
Läs mer Maj 14
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från bostad/arkitekturfotografering och/eller relevant utbildning.
Du skall ha goda kunskaper inom fotografi generellt, samt kännedom om digital bildbearbetning.
Du har god social kompetens då arbetet kräver ständig kontakt med såväl mäklare som privatpersoner.
Arbetet har stundvis hög belastning och du bör kunna hantera stress och många bollar i luften väl.
Körkort samt bil är ett absolut krav
EFKT söker fotograf för fotografering av bostäder och lokaler i Umeå.
Arbetsuppgifterna består framförallt av fotografering av lägenheter och villor och innebär mycket kundkontakt med såväl privatpersoner som mäklare.

Ansök nu

Projektkoordinator till ABF Västerbotten

Projektledare: kultur, media, film, scen
Läs mer Apr 19
ABF Västerbotten är ett distrikt som innefattar lokalavdelningarna Mitt i Lappland, Umeåregionen och Skellefteå. Vårt uppdrag är att tillsammans med våra medlemsorganisationer främja och bedriva studie-, kultur- och annan bildningsverksamhet samt stödja lokalavdelningarna i deras arbete.
Vi är partipolitiskt obundna men vår verksamhet bygger på och ska genomsyras av arbetarrörelsens grundläggande värderingar vilket inte minst syns bland våra medlemsorganisationer där bland annat Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, LO, PRO, RFSL och flera förbund inom funktionsrättsrörelsen ingår.
Om tjänsten
Vi söker nu en person med tidigare erfarenheter av arbete med projektledning (eller motsvarande) alternativt framtagande av projekt. Vi ser att du gärna har erfarenhet från idéburen verksamhet. Det är självklart att du delar våra och arbetarrörelsens värderingar, kan skriva under på ABF:s idéprogram, har hög integritet och ett medmänskligt förhållningssätt.
ABF Västerbotten och hela folkbildningen är inne i en period av stora förändringar, vilket kräver lyhördhet, initiativförmåga och kraft att förvandla en idé till konkret verksamhet. Du kommer ingå i vårt arbetslag om sex personer men arbeta nära hela vår verksamhet i länet. Det innebär regelbundna resor inom länet och övernattningar.
Arbetet kommer precis som projekt i allmänhet variera i intensitet. Och du kommer koordinera flera projekt i länet samtidigt. Därför är det av vikt att du är självgående, kreativ och har god planeringsförmåga.
Du som söker tjänsten kommer att få genomföra ett praktiskt arbetsprov kopplat till projektutveckling inom idéburen verksamhet.
Instruktioner till detta skickas till de personer vi väljer att kalla till intervju.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Ansvara för projektutveckling inom ABF Västerbotten.
Utveckling- och uppföljning av projektidéer tillsammans med lokalavdelningar och medlemsorganisationer i hela Västerbotten.
Assistans vid skapande-, genomförande- och redovisning av projekt.
Koordinering av pågående projekt och stöd till dess projektledning.
Genomförande av workshops eller liknande i hela länet för att stimulera och/eller inspirera till nya projektidéer.
Omvärldsbevakning med fokus på Västerbotten, men självklart även andra regioner och nationellt.
Samverka med övriga ABF-distrikt inom projektutveckling.

Din kompetens och bakgrund
Eftergymnasial utbildning eller motsvarande.
B-körkort och tillgång till egen bil.
God förmåga att planera och leda långsiktigt arbete.
God förmåga att använda digitala verktyg för samarbeten.
Erfarenheter av arbete inom projektledning och projektutveckling.
Erfarenhet av engagemang i idéburen verksamhet.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Anställningens omfattning: Heltid, målstyrd arbetstid. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Tillträdesdatum: 1 september, eller enligt överenskommelse.
Till din ansökan vill vi att du anger referenser samt löneanspråk. Vi hanterar alla ansökningar diskret.

Ansök nu

Guider till Curiosum, amanuenser

Museiintendent
Läs mer Maj 8
Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.


Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.


Är du intresserad av att veta mer? https://www.umu.se/jobba-hos-oss/om-universitetet-som-arbetsplats/


 
Beskrivning

Curiosum är ett science center vid Umeå universitet med målet att öka intresse och kunskaper för vetenskap och teknik hos alla men särskilt hos barn och unga.

Verksamheten inrymmer en pedagogisk mötesplats för barn, unga, studenter, lärare och forskare, ett besöksmål för allmänheten och en utvecklingsmiljö för forskning, utveckling och innovation. Under vardagar tar Curiosum emot bokade grupper, i första hand skolklasser i skolprogrammet men också andra grupper från Umeå universitet, näringsliv och andra organisationer. På helger och på skollov är Curiosum öppet för allmänheten.

Curiosum ligger vid Konstnärligt campus vid Umeå universitet. Curiosum har en domteater för spektakulära vetenskapliga visualiseringar (exempelvis planetarium) och för att visa filmproduktioner med olika teman. Dessutom finns experimentlabb för pedagogisk verksamhet, hallar för utställningar samt sofistikerade verkstäder (ett makerspace) för digital tillverkning med olika metoder och material. Verksamheten omfattar ca 17 personer och leds av en föreståndare. Styrgruppen består av representanter från Umeå universitet och Umeå kommun samt näringsliv.

Vi söker nu upp till 20 guider som i första hand kan ta hand om våra besökare i interaktiva miljöer och aktiviteter under helger och skollov. Vi söker också guider som kan utföra arbetsuppgifter i andra delar av Curiosums löpande verksamhet, t ex ta hand om skolgrupper och andra besökare, då under kontorstid.

Arbetsuppgifter

Som guide på Curiosum kommer dina arbetsuppgifter att variera och innebär bland annat att:

- guida besökare i olika aktiviteter och laborationer i verkstäder, laboratorier och utställningar
- välkomna besökare i receptionen
- visa domföreställningar
- sälja produkter i vår butik
- agera värd vid event och konferenser
- kommunicera via sociala medier
- fotografera och filma
- guida skolklasser i pedagogiska aktiviteter

Arbetsuppgifterna innebär att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

- är student på ett utbildningsprogram vid Umeå universitet
- har avklarat kurser om minst 60 högskolepoäng. Utbildningens inriktning kan vara inom olika ämnesområden inom naturvetenskap, teknik, medicin, samhällsvetenskap eller humaniora, eller, t ex lärarprogram, ingenjörsprogram eller annat relevant utbildningsprogram.
- har gått naturvetenskaplig eller teknisk utbildning på minst gymnasienivå, eller motsvarande.
- Kan uttrycka sig flytande i svenska såväl muntligt som skriftligt.

Utöver de formella kvalifikationerna söker vi också dig som har ett brinnande intresse för vetenskap och teknik, och som kan entusiasmera människor i alla åldrar, särskilt barn och unga. Stor vikt kommer därför att läggas vid ditt förhållningssätt och förmåga att hålla i programaktiviteter i olika experimentverkstäder och utställningar, och ta initiativ till möten med ett engagerande bemötande. Tidigare erfarenhet från arbete på science center eller museum är särskilt meriterande liksom tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar.

Vi ser att du förhåller dig serviceinriktat, flexibelt, strukturerat, noggrant, drivande och att du uppskattar att ta ansvar för och se till att dina arbetsuppgifter slutförs enligt planering. Ytterligare kunskaper i andra språk än svenska är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Ange gärna i din ansökan om du har speciellt intresse för eller har speciella kvalifikationer inom någon/några av de ovan angivna arbetsuppgifterna.

Villkor

Din ansökan skickas in via universitetets rekryteringssystem Varbi, och ska vara inkommen till Umeå universitet 2024-05-22. I denna rekrytering söker du enbart med ditt CV. I ansökningsformuläret kommer du att få svara på frågor om varför du söker den utlysta anställningen samt ge information om din kompetens och erfarenhet kopplat till den utlysta anställningen.

Vi söker ett flertal amanuenser med anställning som avser 10-20%. Behörig att anställas som amanuens är den student som är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå inom universitet och högskolan. För amanuensbefattningar kan anställning ske på högst ett år i taget, dock sammanlagt högst tre år. Anställningen ska fullgöras parallellt med studier. Lön utgår enligt gällande lokalt avtal om lönesättning som amanuens vid Umeå universitet och följer Curiosums lokala arbetstidsavtal för T/A-personal.

Arbetstiden är till huvudsak förlagd till helger, kvällar och skollovsdagar (höst- och jullov, samt enskilda lovdagar) men kan också vid behov vara under kontorstid vardagar.

Anställningen beräknas pågå mellan 2024-08-26 – 2025-01-19 eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Föremålsantikvarie till Västerbottens museum

Antikvarie
Läs mer Apr 12
Är du intresserad av kulturhistoriska föremål och vill bidra i arbetet med att tillgängliggöra och utveckla kulturarvet? Har du några års erfarenhet som föremålsantikvarie på museum? Sök då tjänsten som föremålsantikvarie senast den 19 maj 2024.
Västerbottens museum söker en föremålsantikvarie med ansvar för museets kulturhistoriska föremålssamlingar. Samlingen innehåller mer än 100 000 föremål som i huvudsak är använda och tillverkade i Västerbottens län. Föremålen berättar om flertalet ämnesområden; om arbete och fritid, jakt och fiske, om naturbruk, handel och kommunikationer, samisk kultur, länets sjukvård och regementshistoria. Här finns en stor skidsamling och en omfattande textil samling. Samlingarna finns i magasin på museet och magasinslokaler några mil utanför Umeå.
Tjänsten är placerad vid museets samlingsavdelning och du kommer närmast att jobba med en föremålsantikvarie och två registreringsassistenter. På avdelningen finns också fotoantikvarie, foto- och registreringsassistenter och arkivarier. Inom ramen för samlingsförvaltning finns även en konstantikvarie med ansvar för konstsamlingen och en arkeolog med ansvar för den arkeologiska samlingen.
Dina arbetsuppgifter
Rollen som föremålsantikvarie innehåller både administrativa, teoretiska och praktiska arbetsuppgifter. Du besvarar interna och externa förfrågningar och handlägger ärenden som insamling, gallring, in- och utlån. Du planerar logistik och arbetar mycket praktiskt med samlingarna med exempelvis magasinering och uppordningsarbete. Du administrerar och arbetar aktivt i museets samlingsförvaltningssystem Sofie. Du tillgängliggör samlingarna för besök av allmänhet, skolor, föreningar och forskare samt vid publika arrangemang. Du hanterar även föremål vid utställningsproduktion. Du är med och utvecklar nya rutiner och riktlinjer för samlingsarbetet och svarar för handledning och stöd för registreringspersonal. Du ingår i museets förvärv och gallringsgrupp där inkommande ärenden diskuteras och beslutas.
Din kompetens
Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi tror att du är självgående och strukturerad vilket märks genom ditt sätt att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. För att du ska trivas som föremålsantikvarie är det också viktigt att du tycker om att samarbeta vilket märks genom att du lyssnar och kommunicerar med andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Du är noggrann och jobbar på ett kvalitetsmedvetet sätt. Du har en helhetssyn, och förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
Du som söker har akademisk examen inom föremålsantikvarieprogrammet eller annan relevant akademisk examen inom det kulturhistoriska området. Du har några års yrkeslivserfarenhet som föremålsantikvarie och arbete med samlingsförvaltning på museum.
Du har god kommunikationsförmåga och mycket goda skriftliga kunskaper i svenska. Kunskaper i engelska är ett krav. Du har grundläggande datakunskaper. Erfarenhet att hantera Microsofts olika produkter är ett krav. B-körkort är ett krav.
Erfarenhet inom samlingsförvaltningssystemet Sofie eller liknande system samt kunskaper om bevarandefrågor är meriterande.
Ansökan
Din ansökan innehåller ett CV och ett kortfattat personligt brev med motivering till varför du söker anställningen. Ansökan skickas via mejl till info@vbm.se och ska vara inkommen senast 19 maj, 2024. Märk ansökan med: ”Föremålsantikvarie, dnr 117/24”. Urval till intervjuer sker löpande.
Kontakt
Låter det intressant? Tveka inte att söka! Vill du veta mer om jobbet – är du välkommen att kontakta samlingsansvarig chef; Veronica Karlsson via mejl: veronica.karlsson@vbm.se
Facklig företrädare är Annika Suomio Ulander (DIK), som du når på telefonnummer: 070-300 66 49
Inför denna rekrytering har vi redan valt annonskanaler. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande
Villkor
Anställningen är heltid, tillsvidare. Provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.
Mer om oss
Västerbottens museum är ett av landets 24 länsmuseer och bedriver verksamhet med hela Västerbottens län som arbetsfält. Vårt uppdrag är att samla, vårda, visa och levandegöra det regionala kulturarvet och länets kulturmiljöer – från förhistoriska spår och lämningar, till nutida uttryck och idéer. Dessa presenteras på flera olika kreativa sätt, bland annat i utställningar, programverksamhet och pedagogisk verksamhet.
Vi har ett välbesökt museum med utställningshallar, samlingar och arkiv, butik och kafé. På området Gammlia, utanför museibyggnaden, finns också vårt friluftsmuseum som med 40 byggnader berättar om Västerbotten förr och nu. Museet har stora samlingar av kulturhistoriska och arkeologiska föremål, konst, arkivmaterial och fotografier som utgör unika historiska spår att bevara och hämta kunskap från för framtiden. Vi är cirka 70 anställda som besitter en bred kulturarvskompentens inom många områden. Vi erbjuder en kreativ miljö för såväl besökare som för anställda.
Västerbottens museum eftersträvar mångfald och jämställdhet och vi ser därför anställda med olika bakgrund och erfarenhet som berikande för verksamheten.

Ansök nu

Uppdragsledare inom VA/Dagvatten till Sigma Civil!

Projektledare: kultur, media, film, scen
Läs mer Mar 7
Letar du efter nya utmaningar, är det dags för en nystart eller behöver dina idéer få mer utrymme och uppmärksamhet? Vi söker Uppdragsledare till Sigma Civil!

Sigma Civil är ett växande konsultbolag inom samhällsbyggnad med fokus på infrastruktur, utredning och projektledning. Med målsättningen att vara en av de starkaste aktörerna inom svensk samhällsbyggnad är Sigma flexibla, resurseffektiva och öppna där de hittar nya vägar att uppfylla beställarnas förväntningar.

Anledningarna till att söka sig till ett nytt jobb är många! Sigma är stolta över sin företagskultur där de tar vara på den kraft som deras medarbetare bidrar med. Därför tror vi att de kommer att kunna tillgodose många av de anledningar du har för att leta nytt jobb här. Så är du passionerad, driven, gillar att få saker gjorda och vill jobba på ett företag där målet är att skapa en bättre morgondag för kunderna, för varandra och världen runt omkring, då kan vi erbjuda dig en arbetsplats som kommer att ta vara på såväl din erfarenhet och kompetens som din passion och din ambition.

I rollen som Uppdragsledare inom VA och Dagvatten kommer du att engageras i både små och stora uppdrag genom olika faser. Din roll är omfattande och i huvudsak operativ. Där huvudfokuset för avdelningen är inriktad på projekt och utredningar relaterad till VA och Dagvatten. Din kundbas inkluderar bl.a. entreprenörer, kommuner, statliga verk och privata företag. I arbetet erbjuds du omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter där du kommer att vara en viktig roll i teamet och får arbeta med allt från dagvattenutredningar, skyfallsanalyser och VA-frågor.

Din profil
• Du har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område och har jobbat några år som uppdragsledare, teknikansvarig eller projektör alternativt att du förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt.
• Du har ett intresse för projektledning.
• Du är nyfiken och affärsmässig.
• Du är initiativrik med stor drivkraft.
• Du är duktig på att skapa relationer och bra samarbetsklimat.
• Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
• Det är en fördel om du har körkort (B).

Sigma strävar ständigt efter utveckling, vilket innebär att egenskaper som nytänkande och kreativitet värdesätts extra högt.

Urval och intervjuer sker löpande. I denna rekrytering samarbetar Sigma med StudentConsulting. För frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Elin Eklund på tfn 070 25 44 637.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Uppdragsledare inom Mark/Gata till Sigma Civil!

Projektledare: kultur, media, film, scen
Läs mer Mar 7
Letar du efter nya utmaningar, är det dags för en nystart eller behöver dina idéer få mer utrymme och uppmärksamhet? Vi söker Uppdragsledare till Sigma Civil!

Sigma Civil är ett växande konsultbolag inom samhällsbyggnad med fokus på infrastruktur, utredning och projektledning. Med målsättningen att vara en av de starkaste aktörerna inom svensk samhällsbyggnad är Sigma flexibla, resurseffektiva och öppna där de hittar nya vägar att uppfylla beställarnas förväntningar.

Anledningarna till att söka sig till ett nytt jobb är många! Sigma är stolta över sin företagskultur där de tar vara på den kraft som deras medarbetare bidrar med. Därför tror vi att de kommer att kunna tillgodose många av de anledningar du har för att leta nytt jobb här. Så är du passionerad, driven, gillar att få saker gjorda och vill jobba på ett företag där målet är att skapa en bättre morgondag för kunderna, för varandra och världen runt omkring, då kan vi erbjuda dig en arbetsplats som kommer att ta vara på såväl din erfarenhet och kompetens som din passion och din ambition.

I rollen som Uppdragsledare inom Mark och Gata kommer du att engageras i både små och stora uppdrag genom olika faser. Din roll är omfattande och i huvudsak operativ. Där huvudfokuset för avdelningen är inriktat på projektering och utredning relaterad till ombyggnationer och nybyggnationer av vägar, gator och markområden. Din kundbas inkluderar bl.a. entreprenörer, kommuner, statliga verk och privata företag.

I arbetet erbjuds du omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter där du kommer ha en viktig roll i teamet och får arbeta med allt från tidiga utredningar och förprojekteringar till framtagande av förfrågningsunderlag och bygghandlingar för väg-, gatu-, mark- och landskapsprojekt.

Din profil
• Du har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område och har jobbat några år som uppdragsledare, teknikansvarig eller projektör alternativt att du förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt.
• Du har ett intresse för projektledning.
• Du är nyfiken och affärsmässig.
• Du är initiativrik med stor drivkraft.
• Du är duktig på att skapa relationer och bra samarbetsklimat.
• Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
• Det är en fördel om du har körkort (B).

Sigma strävar ständigt efter utveckling, vilket innebär att egenskaper som nytänkande och kreativitet värdesätts extra högt.

Urval och intervjuer sker löpande. I denna rekrytering samarbetar Sigma med StudentConsulting. För frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Elin Eklund på tfn 070 25 44 637.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Vi söker fotograf i Umeåområdet till vår Fotografkår!

Fotograf
Läs mer Mar 12
Exakta Photo är en av Sveriges största skolfotoleverantörer. Vi finns över hela landet och fotograferar cirka 900 000 elever varje år. Nu söker vi dig som vill ha ett säsongsbaserat uppdrag som skolfotograf!
Vem är du?
Vi tycker om en variation av människor men för att lyckas i tjänsten behöver du:
Ha ett genuint fotointresse. Du behöver inte ha arbetat som skolfotograf men vi ser gärna att du är en redan etablerad fotograf. Detta är dock inte ett krav utan så länge du brinner för fotografering så kan du vara rätt person för oss.
Du är utåtriktad och positiv. När du står bakom kameran så påverkar du det som sker framför. Du behöver inte vara komiker, men genom att vara glad och bjuda på dig själv så kan du få andra att slappna av inför kameran.
Vara stresstålig och välorganiserad då det kan förekomma arbetsdagar med högt tempo.
God datorvana då datorn kommer att bli ett viktigt arbetsredskap vid sidan om kameran.
Ha körkort och tillgång till bil då du utför uppdragen på olika skolor och förskolor.
Kunna arbeta heltid från mitten av augusti till mitten av oktober och vill ha Sveriges roligaste jobb!
Har du arbetat med barn och ungdomar tidigare så är det en fördel, men det är inte avgörande!Vad erbjuder vi?
Utbildning sker v33 i Nyköping. Efter denna kommer du först att arbeta tillsammans med en annan fotograf så du ska känna dig trygg innan du gör ditt första jobb själv! Fram till fredag v42
Vi tillhandahåller all fotoutrustning du behöver.
Du behöver inte oroa dig för det tekniska. Vi har tagit fram fasta inställningar, mått och rutiner så vare sig du använt Nikon, Sony eller varför inte Canon tidigare så är det enda du behöver tänka på hos oss är att få fram det där lilla extra hos personerna framför dig.
Du utgår från ditt hem till angiven ort och erhåller milersättning för de sträckor du kör.
Vill du fakturera eller bli anställd? Du väljer!
Antingen har du redan ett eget bolag och skickar faktura för utförda jobb. Vi har även ett samarbete med Frilans Finans som gör det enkelt för dig att fakturera trots att du inte har ett eget bolag idag. Vi ger dig all information som behövs för detta. Om inget av ovan passar dig kan du även välja att bli säsongsanställd. Vi kör på det som passar dig och din livssituation bäst!
Vad händer nu?
Nu vill vi ha din ansökan såklart! Skicka in denna omgående via vår ansökningssida Exakta Photo AB - Jobba hos oss (exaktafoto.se).
Vi hoppas att du vill bli en del av oss och får en oförglömlig höst!
Övrigt
För att arbeta med barn och ungdomar så behöver du visa upp ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Ansök nu

Besöksvärd till Curiosum, 2 vakanser

Museiintendent
Läs mer Mar 12
Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.


Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.


Är du intresserad av att veta mer? https://www.umu.se/jobba-hos-oss/om-universitetet-som-arbetsplats/


 
Beskrivning

Här finns världens roligaste jobb! Curiosum a?r ett science center vid Umea? universitet vars ma?l a?r att stimulera till intresse och lärande kring vetenskap och teknik, hos alla, men sa?rskilt hos barn och unga.

Verksamheten inrymmer en pedagogisk mo?tesplats fo?r barn, unga, studenter, la?rare och forskare, ett beso?ksma?l fo?r allma?nheten och en utvecklingsmiljo? fo?r forskning, utveckling och innovation. Curiosum ligger vid Konstna?rligt campus vid Umea? universitet. Vid Curiosum finns en domteater (planetarium) fo?r spektakula?ra vetenskapliga visualiseringar. Dessutom finns experimentlabb fo?r pedagogisk verksamhet, hallar fo?r utsta?llningar samt verksta?der (makerspace) fo?r digital tillverkning med olika metoder och material. Vi samverkar i stor utsträckning med såväl akademi som skola, näringsliv och samhället i övrigt. Verksamheten omfattar ca 18 personer och leds av en fo?resta?ndare. Styrgruppen besta?r av representanter fra?n Umea? universitet och Umea? kommun samt na?ringsliv.

Vi so?ker nu 2 beso?ksva?rdar med omfattning 80% med uppgift att bidra till att våra besökare får en stimulerande upplevelse vid besöket på Curiosum.

Arbetsuppgifter

Rollen som beso?ksva?rd inneba?r att arbetsleda team av guider (studenter) när vi har öppet för allmänheten på skollov, helger och kvällar. Som besöksvärd arbetar du med uppgifter som t ex att:

- guida beso?kare i olika aktiviteter och workshops i verksta?der, labb och interaktiva utställningar
- visa fo?resta?llningar i domteatern
- finnas för beso?kare i receptionen och Curiosums butik
- kommunicera via sociala medier
- delta vid event och arrangemang pa? Curiosum,

Uto?ver ovan arbetsuppgifter inga?r det a?ven i rollen som beso?ksva?rd att arbeta inom na?got eller na?gra av fo?ljande omra?den:

- pedagogisk skolverksamhet – medverka vid pedagogiska temaaktiviteter med skolelever och andra grupper
- kommunikation – t ex fota och filma och kommunicera i webb och sociala medier
- administration – t ex hantera schemala?ggning och bokningar, föra statistik
- teknisk drift och underha?ll – t ex reparation och konstruktion av teknisk utrustning, hantera IT- och AV-utrustning

Du inga?r i ett team av beso?ksva?rdar som tillsammans stra?var efter att go?ra minnesva?rda upplevelser om och med vetenskap och teknik fo?r va?ra beso?kare pa? Curiosum. Arbetsuppgifterna kan komma att fo?ra?ndras o?ver tid och anpassas efter verksamhetens behov och din kompetens. Arbetsuppgifterna inneba?r att arbeta sa?va?l sja?lvsta?ndigt som i grupp.

Kvalifikationer

Vi so?ker dig som har en naturvetenskaplig eller teknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå och därtill har du avklarade högskolestudier på minst 60 hp, eller motsvarande. Särskilt meriterande är högskoleutbildning inom naturvetenskap eller teknik och/eller utbildning och erfarenhet som la?rare. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet från offentlig beso?ksverksamhet inriktad mot forskning och vetenskap, t ex museum eller science center, ga?rna i arbetsledande roll, liksom erfarenhet av administrativt arbete.

Du har ett brinnande intresse fo?r vetenskap och teknik och kan entusiasmera ma?nniskor i alla a?ldrar, sa?rskilt barn och unga. Stor vikt kommer att la?ggas vid ditt fo?rha?llningssa?tt och fo?rma?ga att ha?lla i programaktiviteter i olika experimentverksta?der och utsta?llningar, och ta initiativ till mo?ten med ett engagerande bemo?tande.

Vi ser att du fo?rha?ller dig serviceinriktat, flexibelt, strukturerat, noggrant, drivande och att du uppskattar att ta ansvar fo?r och se till att dina arbetsuppgifter slutfo?rs enligt planering. Du uttrycker dig flytande i svenska sa?va?l muntligt som skriftligt och ga?rna i na?got annat spra?k. Stor vikt kommer att la?ggas vid personlig la?mplighet och samarbetsfo?rma?ga.

Villkor

Anställningen är en tillsvidareanställning som omfattar 80% med start 2024-06-01 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Arbetstiden är schemalagd och är till viss del förlagd till helger och kvällar och skollov. Vi följer ett lokalt arbetstidsavtal för T/A-personal som omfattar Curiosum.

Ansökan

Din ansökan skickas in via universitetets rekryteringssystem Varbi, och ska vara inkommen till Umeå universitet senast 2024-04-11.  I denna rekrytering söker du enbart med ditt CV. I ansökningsformuläret kommer du att få svara på frågor om varför du söker den utlysta anställningen samt ge information om din kompetens och erfarenhet kopplat till den utlysta anställningen. 

Välkommen med din ansökan!

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Produktionstekniker till läkemedelsbranschen!

Produktionsassistent, kultur
Läs mer Mar 6
Här har du chansen att få en fot in i läkemedelsbranschen! Vi söker nu dig som stötta upp i läkemedelstillverkningen. Har du tidigare erfarenhet av arbete med läkemedelsproduktion eller liknande? Ansök redan idag, vi jobbar med löpande urval för denna tjänst.

OM TJÄNSTEN
I denna tjänst kommer du att bidra till tillverkningen av läkemedel som används för att behandla Diabetes. Du kommer arbeta på plats hos Diamyd i Umeå. I rollen kommer samarbeta tätt med andra personer i teamet och kommer att stötta upp med enklare arbetsuppgifter såsom till exempel buffertberedning eller hantering av inkommande material. I rollen kommer det stundvis vara ett högt temp då det är mycket som händer, så du kommer få möjlighet att lära dig olika delar av processen. Uppdraget sträcker sig mellan april till och med juni.

Du kommer vara anställd av Academic Work och jobba som konsult hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet av arbete inom läkemedelsproduktion eller kemi från arbete eller studier.
- Har god datavana.
- Behärskar svenska och engelska då det krävs för att tillgodogöra dig av instruktioner.

Det är meriterande om du bor på orten i dagsläget.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Noggrann
- Samarbetsinriktad
- Självgående

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Norrlandsoperans belysningsavdelning söker ny medarbetare

Belysningsmästare
Läs mer Mar 11
Beskrivning
Vi so?ker en belysningsma?stare till belysningsavdelningen.

Du kommer att ansvara fo?r och fo?retra?da avdelningen i olika arbetslag som arbetar med va?ra egna produktioner inom samtliga verksamhetsgrenar samt tar emot ga?stspel fra?n hela va?rlden.

Arbetsuppgifter
De huvudsakliga arbetsuppgifterna besta?r av att iordningsta?lla va?ra scener fo?r repetition och fo?resta?llning enligt de o?verenskommelser i produktionsarbetet som go?rs via samra?d med producent och dina medarbetare samt det konstna?rliga laget. Som belysningsma?stare a?r du en viktig person i produktionsprocessen da?r alla belysningstekniska lo?sningar ska passera dig da?r du senare ansvarar fo?r det praktiska genomfo?randet. Du planerar, leder och fo?rdelar arbetet i de tilldelade produktionerna och ga?stspelen pa? avdelningen samt ansvarar fo?r respektive budget. Under belysningsavdelningen ligger a?ven videoteknik, da?rfo?r ser vi ga?rna att du har erfarenhet fra?n arbete med detta.

Kvalifikationer
Vi so?ker dig som har dokumenterad utbildning och/eller erfarenhet av ljusteknik med arbetsledande uppgifter samt ljusbordsprogrammering och fo?resta?llningspassning, vi anva?nder grandMA2 och grandMA3. Du har grundla?ggande datakunskaper och beha?rskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du a?r en ansvarstagande, o?ppen, prestigelo?s och stressta?lig person som a?r intresserad av att jobba med produktion i olika konstformer. Arbetet inneba?r mycket sociala kontakter varfo?r det a?r av stor vikt att du trivs i mo?tet med ma?nniskor.

NorrlandsOperan vill ta tillvara de kvaliteter som ja?mn ko?nsfo?rdelning samt etnisk- och kulturell ma?ngfald kan tillfo?ra verksamheten.

Villkor
Vikariat. Tilltra?de 12 aug 2024 eller enligt o?verenskommelse. Heltid pa? dag- , kva?llstid och helger. Ansta?llning 6 ma?nader med mo?jlighet till fo?rla?ngning.
Fast lo?n. Enligt o?verenskommelse.
B-ko?rkort fordras.

Mer information om tja?nsten la?mnas av Ha?kan Brohlin, Teknisk chef, hakan.brohlin@norrlandsoperan.se.

Facklig fo?retra?dare: Anders Nyberg, Scen och Film lokalavdelning, anders.nyberg@norrlandsoperan.se

Ansök nu

Meningsfulla semestervikariat till våra redaktioner

Journalist/Reporter
Läs mer Feb 2
Västerbottens-Kuriren är Norrlands största tidning och vk.se är regionens största nyhetssajt. För VK är det viktigt att vara först med de agendasättande nyheterna, och mycket tid läggs på fördjupning och granskning, men också de nära engagerande reportagen.Folkbladet är Västerbottens enda tidning som bevakar länets alla 15 kommuner och har redaktioner i Umeå, Skellefteå, Lycksele, Vilhelmina och Storuman. Folkbladet levererar pålitliga nyheter i ett högt tempo men vill också sätta in händelser i ett skeende och berätta om längre utvecklingstrenderVästerbottningen, Lokaltidningen, Mellanbygden, Nordsverige är de riktigt lokala tidningarna med 13 lokalredaktioner runt om i Västerbotten och Ångermanland. Lokala nyheter, fördjupningar och personporträtt är viktiga delar i reporterjobbet. Vi söker även webbredaktör som hanterar våra nyhetssajter. Vilka letar vi efter?

Vi söker dig som drivs av nyhetspulsen och vill göra skillnad i Västerbotten genom trovärdiga nyheter. Vi tror att du är nyfiken, idérik, noggrann och brinner för att ge mottagaren hela bilden. Vi är extra intresserade av dig som har tidigare relevant erfarenhet, till exempel på en redaktion, och är duktig på digital presentation. B-körkort är inget krav men ett plus. Pågående eller avslutad eftergymnasial utbildning inom journalistik är meriterande.Olika erfarenheter och bakgrunder är avgörande för att vi ska fortsätta ligga i framkant och vara relevanta. Det är många olika roller som ska tillsättas, så skicka oss en ansökan med dina tidigare erfarenheter, kompetenser och intressen så undersöker vi om det finns en passande position för just dig.Aktuella orter för respektive titel:

Västerbotten-Kuriren: Umeå, Lycksele

Folkbladet: Umeå, Lycksele

Nordsverige: Örnsköldsvik, Kramfors, Sollefteå

Västerbottningen: Umeå, Vindeln, Vännäs, Nordmaling

Mellanbygden: Robertsfors, Burträsk

Lokaltidningen: Lycksele, Åsele, Storuman, Vilhelmina, MalåSkriv gärna i din ansökan vilken/vilka orter du är intresserad av.Ansökan

Vi anställer semestervikarier löpande under våren så hör av dig redan idag. Sista ansökningsdag 31 marsAlla ansökningar hänvisas till ansök-knappen. För frågor om tjänsterna, kontakta vår administrative redaktionschef Gunnar Falck via gunnar.falck@vk.seJournalistklubbarnas representanter är Josefin Isaksson som nås via josefin.isaksson@vk.se, Elin Axelsson som nås via elin.axelsson@folkbladet.nu samt Maria Boström maria.bostrom@nordsverige.se Koncernen VK Media

VK Media är Norrlands största mediehus med en familj av varumärken, produkter och tjänster. Vi satsar stort på digital utveckling och med teknik i världsklass, passion och initiativkraft når vi över 100 000 människor i Sverige varje dag. Någonstans finns den europaledande lokala mediekoncernen. Varför inte i Umeå? Här arbetar 185 medarbetare och experter inom en mängd olika områden, som alla är avgörande i vår förflyttning till ett toppmodernt och europaledande mediehus. Bland våra varumärken finns Västerbottens-Kuriren, Folkbladet, VK Media bredband, Västerbottningen, Lokaltidningen, Västerbottens Mellanbygd, Nordsverige, Totalt Umeå, VK Media Partner, VK Media Next och Daily Print. Oavsett vilken funktion du arbetar på inom VK Media, är du en viktig faktor för att vi ska lyckas med vårt uppdrag att verka för öppenhet, demokrati och det fria ordet. Vi tror att man presterar bäst om man trivs riktigt bra på jobbet, och lägger därför stor vikt vid att tillsammans skapa ett schysst och härligt arbetsklimat. VK Medias huvudkontor är i nyrenoverade fräscha lokaler på Timotejvägen i Umeå, några minuters cykelavstånd från centrum.Vi värdesätter sökande med olika bakgrunder och erfarenheter. Vi vill ta vara på de kvaliteter som jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald kan tillföra vår verksamhet.

Ansök nu

Norrlandsoperan söker: Violin tutti

Musiker
Läs mer Feb 5
Violin Tutti
Heltid, tillsvidareanställning med provår enligt överenskommelse
Tillsvidareanställning med provår enligt överenskommelse.

Non-EU medlemmar behöver arbetstillstånd i Sverige (Behövs ej inför provspelningen).

Tjänstgöring:
Tjänstgöringen omfattar mellan 140–160 podiedagar (tjänstgöringsdagar på podiet per spelår), konstnärlig förberedelsetid, arbetsdagar med t.ex. programråds- och juryarbete. Det innebär vitt skilda produktioner med symfonisk-, opera- och kammarmusikrepertoar. En normal säsong omfattar mellan 10 - 12 orkesterproduktioner, 2 – 3 operaproduktioner.

Provspelning:
4 maj 2024 – Norrlandsoperan, efter personlig inbjudan
Norrlandsoperans konsertsal, adress: Operaplan 5, 901 08, Umeå.
Senaste ansökningsdag 28 mars 2024 ansökan via https://www.musicalchairs.info/jobs/45818

Repertoar
- W. A. Mozart: Violin concerto no.3 in G major, no. 4 in D major or no. 5 in A major,
1 movt. with cadenza.
- Violin concerto, 1 movt. with cadenza: Beethoven, Brahms, Tchaikovsky or Sibelius
- Orkesterutdrag: Tillgängliga i samband med inbjudan (Laddas ned via https://www.musicalchairs.info/jobs/45818https://www.musicalchairs.info/jobs/45638

Ansökan
Ansök via https://www.musicalchairs.info/jobs/45818
CV  utbildning och meritförteckning samt aktuella kontaktuppgifter.

Ansök nu

Konstruktör inom styr och regler

Industridesigner
Läs mer Feb 20
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
AFRY söker nu erfarna konstruktörer och handläggande konstruktörer inom styrprojektering.
Våra projekt är både roliga, utmanande och varierande då våra kunder finns inom bland annat fastigheter, industri, skolor och sjukhus. Hos oss får du följa projekten från tidigt skede till leverans och uppföljning. I tjänsten ingår att arbeta med allt från tidiga skeden till kalkyler, projektering och ritningar som projekteras i MagiCAD Autocad eller Revit samt att ta fram teknisk dokumentation och handlingar.
Som del i ett stort konsultföretag har vi möjlighet att arbeta smart och få med bred kunskap inom alla installationstekniska områden - vad projektet än kräver kan vi hjälpas åt och lösa det. Vårt arbetsklimat präglas därför av teamwork och framåtanda. Vi arbetar i en positiv och stimulerande miljö där det ständigt pågår utbyte av erfarenheter.
I rollen som konstruktör kommer du arbeta självständigt med styrprojektering. Du kommer delta på projekteringsmöten, vara delaktig i samordning med andra konsulter samt tillsammans med kollegor ta fram tekniska lösningar. Planering av din egna tid och god kommunikation ses som viktiga egenskaper.
I rollen som konstruktör kommer du ansvara för att leda uppdrag inom din disciplin vad gäller utförande, kvalitet, resursplanering, tider och ekonomi. Du tar ansvar för leveranser och ser till att framdriften i uppdragen motsvarar planeringen.
Hos oss finns både juniora och seniora kollegor, som stöttar varandra i uppdragen.
Kravspecifikation
Du har minst 7 års erfarenhet av självständigt arbete inom styr-och övervakningssystem. Under dina år inom yrket har du lärt känna relevanta aktörer och skapat långvariga relationer. Du har en relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet från branschen.
Några egenskaper som är meriterande är bland annat en bakgrund inom VVS och entreprenadbesiktning. Eventuellt har du även med dig erfarenhet av samordnad funktionsprovning.
Även om vi är ett internationellt företag, är det ett krav att du behärskar det svenska språket muntligt såväl som i skrift för att svara mot våra kunders behov.
I denna rekrytering lägger vi särskild stor vikt vid dina personliga kompetenser, vi söker dig som är kundfokuserad, har god problemlösningsförmåga, är affärsmässig och en teamplayer. Du identifierar möjligheter och löser problem med kreativitet och kommunikation både internt och hos kunden, med förmågan att bedöma genomförbarheten i entreprenadskedet. Att lyssna, förstå och arbeta för att uppfylla kundens behov samt våga föreslå alternativa lösningar när det behövs, med insikt i vår kunds affär eller uppdrag är viktigt för dig. Oavsett roll i uppdraget, ställer du tid och kostnad i relation till arvode, identifierar möjligheter för en gynnsam affär, tar mod till att diskutera ekonomi med kunder och gör realistiska kalkyler baserat på förfrågningsunderlag. Rollen kräver starkt samarbete och tekniskt integrerande av system utifrån information från olika discipliner och beställarens önskemål. Det innebär också samarbete med leverantörer, förståelse för olika fabrikat samt ofta att upprätta gränsdragningslistor mellan teknikdiscipliner och leda möten.
Ytterligare information
Sista ansökningsdag 2024-04-30. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!
Kontaktperson för frågor:
Andreas Rinnström, COO
andreas.rinnstrom@afry.com
+46 10 505 64 17
Den här rekryteringen sköts internt av oss på AFRY och vi undanber oss vänligen kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Ögonblicksteatern söker ny verksamhetsledare!

Producent: kultur, media, film, scen, dataspel
Läs mer Feb 12
Om Ögonblicksteatern:
Ögonblicksteatern är en fri scenkonstgrupp i Umeå som har funnits sedan 1974, och är därmed en av Sveriges äldsta fria teatrar. Vi har vår scen centralt nere vid älven och förutom teater sker här konserter, föreläsningar, samtal och mycket annat.
Vi spelar för alla åldrar men med fokus på barn och unga. Vi skapar scenkonst som spänner från små turnerande produktioner till fleråriga projekt baserade på långa researchprocesser. Vi har en tradition av att arbeta nära forskning, samarbetar ofta med konstnärer i experimentella produktioner och skapar normkritisk scenkonst utifrån en modig och nyfiken utgångspunkt. Vi skapar scenkonst om andra verkligheter än vi är vana att mötas av, och synliggör bilder och berättelser som hittills varit oberättade. Solidaritet och konst går hand i hand i vårt arbete.
I år firar teatern 50 stolta år! Vi går även in i en period av omorganisering och söker därför en erfaren person som med orädd och entusiastisk blick vill driva verksamheten framåt tillsammans med oss.
Om tjänsten:
I din roll som verksamhetsledare har du huvudansvar över teaterns personal, arbetsmiljö och ekonomi. Tillsammans med producenten utgör du teaterns ledningsgrupp och administrativa enhet där ni ansvarar över organisationens planering och framåtrörelse. Verksamhetens konstnärliga riktning utvecklas i dialog med övrig personal.
Du ansvarar för ansökningar och redovisningar gällande verksamhetsstöd och är kontakten gentemot våra bidragsgivare (Kulturrådet, Region Västerbotten, Umeå kommun).
I tjänsten ingår att, tillsammans med producent, sälja och turnélägga våra föreställningar till arrangörer och publik, en viktig uppgift som du arbetar löpande med under året.
Ögonblicksteatern ingår i många olika samarbeten och nätverk, har kontakt med arrangörer och bransch och möter publik i alla åldrar. Som verksamhetsledare är du ambassadör för teatern, vilket innebär att det är viktigt att du har ett intresse för normkritiska perspektiv, är lyhörd för olika behov och att du gillar att prata inför och med folk.
Ögonblicksteatern är en liten organisation på 7 personer i olika roller som driver en stor verksamhet, där ofta flera projekt eller produktioner pågår samtidigt. Det innebär att alla arbetar nära besluten och kan styra och påverka mycket av sitt arbete, men också att en kan behöva hoppa in i andra arbetsuppgifter på teatern.
Att arbeta i en frigrupp innebär att du har stora friheter i att tänka nytt och modigt samtidigt som du behöver stå stadigt på jorden och vara lösningsfokuserad. Du kommer att arbeta på en väl etablerad och spännande plats tillsammans med engagerade och kreativa personer som delar din passion för kultur!
Yrkeserfarenhet:
Administrativt arbete inom scenkonstbranschen eller den kulturella sektorn
Ekonomi och budgetansvar
Arbetsmiljöansvar
Personalansvar
Ansökningar och redovisningar
Organisationsutveckling

Meriterande:
För tjänsten relevant utbildning
Kunskap om och erfarenhet av antidiskriminerings- och funktionsrättsfrågor
Erfarenhet av eller kunskap om normkritiska perspektiv och arbetsprocesser
Nätverk/representation inom, och god kännedom om, scenkonstbranschen
Styrelsearbete
Marknadsföringsarbete
Publikarbete
Turnéläggning
Kunskap om digitala verktyg såsom bild och videoredigering, Fortnox, Excel och Google workspace

Tjänsten är tillsvidare, 100%, med start den 5 augusti. Överlämningstid från nuvarande verksamhetsledare 3-20 juni. Provanställning 6 månader.
Arbetet sker på plats.
Ansök senast 11 mars 2024. Rekrytering sker löpande.
Personligt brev (max 1 A4) samt CV skickas till: info@ogonblicksteatern.se. I ämnesrad anges: “Tjänst Verksamhetsledare”.
Kontakt: Mario Castro Sepulveda (verksamhetsledare)
mario@ogonblicksteatern.se
090 - 14 00 14 / 070 443 98 50
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Ögonblicksteatern söker ny producent/projektledare!

Producent: kultur, media, film, scen, dataspel
Läs mer Feb 12
Om Ögonblicksteatern:
Ögonblicksteatern är en fri scenkonstgrupp i Umeå som har funnits sedan 1974, och är därmed en av Sveriges äldsta fria teatrar. Vi har vår scen centralt nere vid älven och förutom teater sker här konserter, föreläsningar, samtal och mycket annat.
Vi spelar för alla åldrar men med fokus på barn och unga. Vi skapar scenkonst som spänner från små turnerande produktioner till fleråriga projekt baserade på långa researchprocesser. Vi har en tradition av att arbeta nära forskning, samarbetar ofta med konstnärer i experimentella produktioner och skapar normkritisk scenkonst utifrån en modig och nyfiken utgångspunkt. Vi skapar scenkonst om andra verkligheter än vi är vana att mötas av, och synliggör bilder och berättelser som hittills varit oberättade.
Solidaritet och konst går hand i hand i vårt arbete.
I år firar teatern 50 stolta år! Vi går även in i en period av omorganisering, och söker därför en erfaren person som med orädd och entusiastisk blick vill driva verksamheten framåt tillsammans med oss.
Om tjänsten:
I din roll som producent har du huvudansvar över verksamhetens produktioner, projekt och arrangemang. Det innebär bland annat att det är du som gör föreställningarnas produktionsplanering, ser till att deadlines och budget följs och att processen flyter på. Du har kontakt med referensgrupper, publik och samarbetspartners. I dialog med regissör ror ni föreställningen i land.
Du ansvarar för ansökningar och redovisningar gällande produktioner, projekt och arrangemang. Du behöver tänka kreativt kring dess utveckling på både kort och lång sikt och alltid ligga långt i förväg i din planering.
I tjänsten ingår att, tillsammans med verksamhetsledare, sälja och turnélägga våra föreställningar till arrangörer och publik samt att närvara vid utbudsdagar, en viktig uppgift som du arbetar löpande med under året.
Du driver press och marknadsföringsarbetet för produktioner och projekt samt sköter marknadsföringen av verksamheten i stort, i teaterns sociala medier, på hemsidan och genom andra kanaler.
Som producent är du ambassadör för teatern, vilket innebär att det är viktigt att du har ett intresse för normkritiska perspektiv, är lyhörd för olika behov och att du gillar att prata inför och med folk.
Tillsammans med verksamhetsledaren utgör du teaterns ledningsgrupp och administrativa enhet där ni ansvarar över organisationens planering och framåtrörelse. Verksamhetens konstnärliga riktning utvecklas i dialog med övrig personal.
Ögonblicksteatern är en liten organisation på 7 personer i olika roller som driver en stor verksamhet, där ofta flera projekt eller produktioner pågår samtidigt. Det innebär att alla arbetar nära besluten och kan styra och påverka mycket av sitt arbete, men också att en kan behöva hoppa in i andra arbetsuppgifter på teatern.
Att arbeta i en frigrupp innebär att du har stora friheter i att tänka nytt och modigt samtidigt som du behöver stå stadigt på jorden och vara lösningsfokuserad. Du kommer att arbeta på en i scenkonstsverige väl etablerad och spännande plats, tillsammans med engagerade och kreativa personer som delar din passion för kultur!
Yrkeserfarenhet:
Projektledning inom scenkonstbranschen eller den kulturella sektorn
Budgetansvar
Ansökningar och redovisningar
Projekt och organisationsutveckling
Marknadsföringsarbete
Kunskap om digitala verktyg såsom bild och videoredigering, webbpublicering

Meriterande:
För tjänsten relevant utbildning
Arbete inom scenkonstbranschen
Erfarenhet av eller kunskap om antidiskriminerings- och funktionsrättsfrågor
Erfarenhet av eller kunskap om normkritiska perspektiv och arbetsprocesser
Nätverk/representation inom, och god kännedom om, scenkonstbranschen
Publikarbete
Säljarbete och turnéläggning
Kunskap om digitala verktyg såsom Excel och Google workspace
B-körkort

Tjänsten är ett vikariat på 80%, fr.o.m. 2024-08-05 (eller enligt överenskommelse) t.o.m. 2026-02-06 (med möjlighet till förlängning).
Arbetet sker på plats.
Ansök senast 11 mars 2024. Rekrytering sker löpande.
Personligt brev (max 1 A4) samt CV skickas till: info@ogonblicksteatern.se. I ämnesrad anges: “Tjänst Producent”.
Kontakt: Mario Castro Sepulveda (verksamhetsledare) mario@ogonblicksteatern.se
090 - 14 00 14 / 070 443 98 50
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Museivärdar på Bildmuseet i sommar

Museiintendent
Läs mer Feb 8
Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.


Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.


Är du intresserad av att veta mer? https://www.umu.se/jobba-hos-oss/om-universitetet-som-arbetsplats/


 
Bildmuseet är en kreativ arbetsplats med ett tjugotal anställda.

Tillsammans bedriver vi en publik utställnings- och programverksamhet med internationell samtidskonst som huvudsaklig inriktning. Vi producerar och visar utställningar av högsta kvalitet i samarbete med konstnärer och konstmuseer runt om i världen. Mer information finner du på https://www.bildmuseet.umu.se.

Huvudsakliga arbetsuppgifter 
Museivärden ansvarar för värdskapet gentemot Bildmuseets besökare. I arbetet ingår att bemanna Bildmuseets reception och museishop, att svara på frågor och tillhandahålla information om utställningar och program, hålla guidade visningar för grupper på både svenska och engelska samt att ge service till museets besökare. I arbetsuppgifterna ingår även att skapa och publicera inlägg på Bildmuseets sociala medier, samt att ansvara för tillsyn av pågående utställningar och utföra larm- och säkerhetsrutiner i huset. Utöver detta kan även andra arbetsuppgifter inom verksamheten tillkomma. 

Kompetenskrav 
Vi söker dig som bedriver eller har avslutat högskoleutbildning med konstvetenskaplig eller konstpedagogisk inriktning eller motsvarande utbildning. Du har kunskap om och intresse för samtida konst och bildkultur samt erfarenhet av värdskap, informations- och receptionsarbete vid en större konstinstitution. Du har även erfarenhet av att hålla guidade visningar samt arbete med sociala medier. Vi söker dig som är ambitiös, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad, pedagogisk och kan formulera dig väl muntligt och skriftligt på svenska och engelska. Ytterligare krav för tjänsten är en hög grad av personlig mognad.  

Övriga upplysningar 
Vi söker fyra museivärdar under perioden 240610-240811 (sommarvikariat). Anställningens omfattning är 65%, och helgtjänstgöring ingår i schemat. 
 
Du ansöker via vårt rekryteringssystem Varbi. Ansökan ska vara inkommen senast 1 mars 2024 och ska innehålla CV, personligt brev och intyg över avklarade studier. Beskriv gärna alla dina arbetslivserfarenheter och eventuella förtroendeuppdrag eller liknande i ditt CV.  

För mer information, kontakta administrativ samordnare Maja Sandow: 090-786 67 08 eller maja.sandow@umu.se. 

Välkommen med din ansökan! 

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Uppdragsledare inom VA/Dagvatten till Sigma!

Projektledare: kultur, media, film, scen
Läs mer Jan 11
Letar du efter nya utmaningar, är det dags för en nystart, behöver dina idéer få mer utrymme och uppmärksamhet? Då är du på rätt ställe. Vi söker Uppdragsledare/Teknikansvarig till Sigma Civil!

Sigma Civil är ett växande konsultbolag inom samhällsbyggnad med fokus på infrastruktur, utredning och projektledning. Med målsättningen att vara en av de starkaste aktörerna inom svensk samhällsbyggnad är Sigma flexibla, resurseffektiva och öppna där de hittar nya vägar att uppfylla beställarnas förväntningar.

Anledningarna till att söka sig till ett nytt jobb är många! Sigma är stolta över sin företagskultur där de tar vara på den kraft som deras medarbetare bidrar med. Därför tror vi att de kommer att kunna tillgodose många av de anledningar du har för att leta nytt jobb här. Så är du passionerad, driven, gillar att få saker gjorda och vill jobba på ett företag där målet är att skapa en bättre morgondag för kunderna, för varandra och världen runt omkring, då kan vi erbjuda dig en arbetsplats som kommer att ta vara på såväl din erfarenhet och kompetens som din passion och din ambition.

I rollen som Uppdragsledare/Teknikansvarig inom VA och Dagvatten kommer du att engageras i både små och stora uppdrag genom olika faser. Din roll är omfattande och i huvudsak operativ. Där huvudfokuset för avdelningen är inriktad på projekt och utredningar relaterad till VA och Dagvatten. Din kundbas inkluderar bl.a. entreprenörer, kommuner, statliga verk och privata företag. I arbetet erbjuds du omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter där du kommer att vara en viktig roll i teamet och får arbeta med allt från dagvattenutredningar, skyfallsanalyser och VA-frågor.

Din profil
• Du har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område och har jobbat några år som uppdragsledare, teknikansvarig eller projektör alternativt att du förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt.
• Du har ett intresse för projektledning.
• Du är nyfiken och affärsmässig.
• Du är initiativrik med stor drivkraft.
• Du är duktig på att skapa relationer och bra samarbetsklimat.
• Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
• Det är en fördel om du har körkort (B).

Sigma strävar ständigt efter utveckling, vilket innebär att egenskaper som nytänkande och kreativitet värdesätts extra högt.

Urval och intervjuer sker löpande. I denna rekrytering samarbetar Sigma med StudentConsulting. För frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Elin Eklund på tfn 070 25 44 637.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Uppdragsledare inom Mark/Gata till Sigma!

Projektledare: kultur, media, film, scen
Läs mer Jan 11
Letar du efter nya utmaningar, är det dags för en nystart, behöver dina idéer få mer utrymme och uppmärksamhet? Då är du på rätt ställe. Vi söker Uppdragsledare/Teknikansvarig till Sigma Civil!

Sigma Civil är ett växande konsultbolag inom samhällsbyggnad med fokus på infrastruktur, utredning och projektledning. Med målsättningen att vara en av de starkaste aktörerna inom svensk samhällsbyggnad är Sigma flexibla, resurseffektiva och öppna där de hittar nya vägar att uppfylla beställarnas förväntningar.

Anledningarna till att söka sig till ett nytt jobb är många! Sigma är stolta över sin företagskultur där de tar vara på den kraft som deras medarbetare bidrar med. Därför tror vi att de kommer att kunna tillgodose många av de anledningar du har för att leta nytt jobb här. Så är du passionerad, driven, gillar att få saker gjorda och vill jobba på ett företag där målet är att skapa en bättre morgondag för kunderna, för varandra och världen runt omkring, då kan vi erbjuda dig en arbetsplats som kommer att ta vara på såväl din erfarenhet och kompetens som din passion och din ambition.

I rollen som Uppdragsledare/Teknikansvarig inom Mark och Gata kommer du att engageras i både små och stora uppdrag genom olika faser. Din roll är omfattande och i huvudsak operativ. Där huvudfokuset för avdelningen är inriktat på projektering och utredning relaterad till ombyggnationer och nybyggnationer av vägar, gator och markområden. Din kundbas inkluderar bl.a. entreprenörer, kommuner, statliga verk och privata företag.

I arbetet erbjuds du omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter där du kommer ha en viktig roll i teamet och får arbeta med allt från tidiga utredningar och förprojekteringar till framtagande av förfrågningsunderlag och bygghandlingar för väg-, gatu-, mark- och landskapsprojekt.

Din profil
• Du har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område och har jobbat några år som uppdragsledare, teknikansvarig eller projektör alternativt att du förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt.
• Du har ett intresse för projektledning.
• Du är nyfiken och affärsmässig.
• Du är initiativrik med stor drivkraft.
• Du är duktig på att skapa relationer och bra samarbetsklimat.
• Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
• Det är en fördel om du har körkort (B).

Sigma strävar ständigt efter utveckling, vilket innebär att egenskaper som nytänkande och kreativitet värdesätts extra högt.

Urval och intervjuer sker löpande. I denna rekrytering samarbetar Sigma med StudentConsulting. För frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Elin Eklund på tfn 070 25 44 637.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Teckenspråks- och dövblindtolk till Tolkcentralen, Hjälpmedel Västerbotten

Teckenspråkstolk/Dövblindtolk
Läs mer Feb 2
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Hjälpmedel Västerbotten är en specialistfunktion inom hjälpmedels- och tolkområdet. Vårt uppdrag är att stödja kunder i deras arbete att tillgodose brukares behov av hjälpmedel och ge tolktjänst till tolkanvändare. Vi är verksamma i hela länet och finns representerade i Umeå, Skellefteå och Lycksele. Verksamheten har ca 100 medarbetare i Umeå, Lycksele och Skellefteå.

Vi på Tolkcentralen erbjuder tolkservice till invånare i Västerbottens län samt till andra uppdragsgivare. Våra tolkanvändare är döva, hörselskadade och personer med dövblindhet. Verksamheten utför tolkning i livets alla situationer. Vi är verksamma i hela länet och finns representerade i Skellefteå och Umeå. Totalt är vi 21 medarbetare på Tolkcentralen och vårt arbete genomsyras av vår värdegrund Ständigt bättre - Tolkanvändaren alltid först!

Arbetstiden är månadsarbetstid och förläggs på dag, kväll och helg. Beredskapstjänstgöring ingår även i anställningen. Din placeringsort är Umeå.

Du kommer till en hälsocertifierad arbetsplats som sätter vårt gemensamma uppdrag, samarbete och trivsel högt. Nya digitala lösningar har möjliggjort att tolktjänster bedrivs både på distans och på plats hos tolkanvändaren.


ARBETSUPPGIFTER
Som Teckenspråks- och dövblindtolk hos oss bidrar du med kunskap och engagemang som får människor att känna sig trygga.

Rollen innebär att utföra tolkuppdrag genom förberedelser, tolkning och efterarbete. I uppgifterna ingår även administration i form av exempelvis återrapportering av uppdrag och lönerapportering. I ditt uppdrag ingår också att delta i utveckling av vår verksamhet i enlighet med vår värdegrund.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha godkänd teckenspråks/dövblindtolkutbildning samt några års erfarenhet av att arbeta som tolk. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och färdigheter som exempelvis god samarbetsförmåga, flexibilitet och självständighet.

Vi är en hälsocertifierad arbetsplats vilket innebär att vi arbetar väldigt medvetet för en god arbetsmiljö och ett gott arbetsklimat. Vi förutsätter därför att du också är beredd att aktivt delta i det arbetet.

B-körkort fordras då vi arbetar på uppdrag i hela Västerbotten.


ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om du har skyddad identitet och vill ansöka så kontaktar du rekryterande chef och skickar sedan in dina ansökningshandlingar via post.

Ansök nu

Uppdragsledare inom Mark/Gata till Sigma!

Projektledare: kultur, media, film, scen
Läs mer Jan 24
Letar du efter nya utmaningar, är det dags för en nystart, behöver dina idéer få mer utrymme och uppmärksamhet? Då är du på rätt ställe. Vi söker Uppdragsledare/Teknikansvarig till Sigma Civil!

Sigma Civil är ett växande konsultbolag inom samhällsbyggnad med fokus på infrastruktur, utredning och projektledning. Med målsättningen att vara en av de starkaste aktörerna inom svensk samhällsbyggnad är Sigma flexibla, resurseffektiva och öppna där de hittar nya vägar att uppfylla beställarnas förväntningar.

Anledningarna till att söka sig till ett nytt jobb är många! Sigma är stolta över sin företagskultur där de tar vara på den kraft som deras medarbetare bidrar med. Därför tror vi att de kommer att kunna tillgodose många av de anledningar du har för att leta nytt jobb här. Så är du passionerad, driven, gillar att få saker gjorda och vill jobba på ett företag där målet är att skapa en bättre morgondag för kunderna, för varandra och världen runt omkring, då kan vi erbjuda dig en arbetsplats som kommer att ta vara på såväl din erfarenhet och kompetens som din passion och din ambition.

I rollen som Uppdragsledare/Teknikansvarig inom Mark och Gata kommer du att engageras i både små och stora uppdrag genom olika faser. Din roll är omfattande och i huvudsak operativ. Där huvudfokuset för avdelningen är inriktat på projektering och utredning relaterad till ombyggnationer och nybyggnationer av vägar, gator och markområden. Din kundbas inkluderar bl.a. entreprenörer, kommuner, statliga verk och privata företag.

I arbetet erbjuds du omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter där du kommer ha en viktig roll i teamet och får arbeta med allt från tidiga utredningar och förprojekteringar till framtagande av förfrågningsunderlag och bygghandlingar för väg-, gatu-, mark- och landskapsprojekt.

Din profil
• Du har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område och har jobbat några år som uppdragsledare, teknikansvarig eller projektör alternativt att du förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt.
• Du har ett intresse för projektledning.
• Du är nyfiken och affärsmässig.
• Du är initiativrik med stor drivkraft.
• Du är duktig på att skapa relationer och bra samarbetsklimat.
• Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
• Det är en fördel om du har körkort (B).

Sigma strävar ständigt efter utveckling, vilket innebär att egenskaper som nytänkande och kreativitet värdesätts extra högt.

Urval och intervjuer sker löpande. I denna rekrytering samarbetar Sigma med StudentConsulting. För frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Elin Eklund på tfn 070 25 44 637.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Uppdragsledare inom VA/Dagvatten till Sigma!

Projektledare: kultur, media, film, scen
Läs mer Jan 24
Letar du efter nya utmaningar, är det dags för en nystart, behöver dina idéer få mer utrymme och uppmärksamhet? Då är du på rätt ställe. Vi söker Uppdragsledare/Teknikansvarig till Sigma Civil!

Sigma Civil är ett växande konsultbolag inom samhällsbyggnad med fokus på infrastruktur, utredning och projektledning. Med målsättningen att vara en av de starkaste aktörerna inom svensk samhällsbyggnad är Sigma flexibla, resurseffektiva och öppna där de hittar nya vägar att uppfylla beställarnas förväntningar.

Anledningarna till att söka sig till ett nytt jobb är många! Sigma är stolta över sin företagskultur där de tar vara på den kraft som deras medarbetare bidrar med. Därför tror vi att de kommer att kunna tillgodose många av de anledningar du har för att leta nytt jobb här. Så är du passionerad, driven, gillar att få saker gjorda och vill jobba på ett företag där målet är att skapa en bättre morgondag för kunderna, för varandra och världen runt omkring, då kan vi erbjuda dig en arbetsplats som kommer att ta vara på såväl din erfarenhet och kompetens som din passion och din ambition.

I rollen som Uppdragsledare/Teknikansvarig inom VA och Dagvatten kommer du att engageras i både små och stora uppdrag genom olika faser. Din roll är omfattande och i huvudsak operativ. Där huvudfokuset för avdelningen är inriktad på projekt och utredningar relaterad till VA och Dagvatten. Din kundbas inkluderar bl.a. entreprenörer, kommuner, statliga verk och privata företag. I arbetet erbjuds du omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter där du kommer att vara en viktig roll i teamet och får arbeta med allt från dagvattenutredningar, skyfallsanalyser och VA-frågor.

Din profil
• Du har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område och har jobbat några år som uppdragsledare, teknikansvarig eller projektör alternativt att du förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt.
• Du har ett intresse för projektledning.
• Du är nyfiken och affärsmässig.
• Du är initiativrik med stor drivkraft.
• Du är duktig på att skapa relationer och bra samarbetsklimat.
• Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
• Det är en fördel om du har körkort (B).

Sigma strävar ständigt efter utveckling, vilket innebär att egenskaper som nytänkande och kreativitet värdesätts extra högt.

Urval och intervjuer sker löpande. I denna rekrytering samarbetar Sigma med StudentConsulting. För frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Elin Eklund på tfn 070 25 44 637.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Tekniker- Aula Nordica

Ljudtekniker
Läs mer Dec 21
Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.


Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.


Är du intresserad av att veta mer? https://www.umu.se/jobba-hos-oss/om-universitetet-som-arbetsplats/


 
Beskrivning
Universitetsservice är Umeå universitets serviceorganisation som förenklar vardagen på campus för anställda, studenter och besökare.

Nu utökar vi med 2-3 tekniker för Aula Nordica. 

Universitetsservice uppdrag innebär bland annat att sköta bokningsbara undervisningslokaler och mötesrum. Lokalvård, paket-, post- och godshantering, passerkort/UmU-kort, telefonväxel och säkra tentamina. Vi erbjuder även tjänster inom tryck, labbdisk och pentrytjänst. 

Arbetsuppgifter
Som tekniker arbetar du i Aula Nordica och i universitetets övriga lokaler där evenemang genomförs med planering och riggning av utrustning inför evenemang, ljus-, ljud-, bildhantering vid föreställningar, föreläsningar och presentationer. Du arbetar även med support och genomför akut felsökning under pågående föreställningar.. Även andra servicetjänster som vår organisation tillhandahåller såsom stöd till undervisningen med AV teknik, intern postdistribution, service och stöd i lokaler kommer att ingå i dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

- Gymnasiekompetens
- Utbildning inom ljus & ljud eller bred erfarenhet av ljus- och ljudteknik som arbetsgivaren anser likvärdig
- Goda kunskaper i svenska (tala, läsa, skriva) samt engelska (tal)
- God digital förmåga

Meriterande 

Har erfarenhet/utbildning av exempelvis:

- Ljud/ljus/AV teknik
- Konferens
- Serviceyrken
- Vaktmästeri
- Utbildningsmiljö

Personliga egenskaper 
Du är serviceinriktad och trivs med att möta många nya människor. Du har en förmåga att skapa en bra stämning på arbetsplatsen. Som person är du hjälpsam, positiv, utför dina arbetsuppgifter med kvalité och känner stolthet i din yrkesroll. Du kan arbeta självständigt och i grupp. Du känner dig trygg med att ta personlig kontakt men också kan avgöra när och hur du lämpligast gör det. Du är flexibel och kan prioritera själv eller tillsammans med arbetsgrupp.

Vad erbjuder vi dig? 

- Att arbeta med kollegor som planerar sin arbetsdag tillsammans och hjälps åt att lösa uppgifterna
- Friskvårdsbidrag och friskvårdstimme
- Bra villkor gällande arbetstid och semester

Villkor
Anställningen avser två till tre tillsvidareanställning på 100%. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2024-01-19!

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Norrlandsoperan söker Orkesterchef

Orkesterledare
Läs mer Dec 20
Norrlandsoperan söker Orkesterchef

Vill du vara med och utveckla Norrlandsoperan till Sveriges modigaste operahus?

Norrlandsoperan i Umeå är norra Sveriges största scenkonsthus med symfoniorkester, opera, dans, musik, konst samt verkstäder och ateljéer.

Utifrån visionen Norrlandsoperan – Sveriges ledande spelplats för nyskapande scenkonst ska Norrlandsoperan söka och öppna nya konstnärliga vägar, nå nya publikgrupper, väcka engagemang och vara en del av samtidsdebatten.

I vårt uppdrag ingår att producera, främja, stärka och utveckla opera, musikteater, musik, dans, performance och konst i hela regionen.

Norrlandsoperan arbetar strategiskt med att stärka sin internationella profil genom samproduktioner med andra europeiska operahus, nätverk och organisationer. Norrlandsoperan har förutom Symfoniorkester avdelningar för opera, musik, dans och konst. Symfoniorkestern och dess konsertprogram präglar till stor del Norrlandsoperans musikverksamhet och är en viktig resurs i operaproduktionerna och i det regionala arbetet. Hög kvalité kännetecknar verksamheten oavsett produktionernas art, storlek eller arena.

Förutom de konstnärliga avdelningarna finns tillverkande avdelningar som består av ateljéer och verkstäder samt avdelningar för scenteknik, HR, IT samt ekonomi. Det regionala uppdraget tillsammans med uppdraget att nå ut till barn och unga är dessutom två prioriterade områden. Norrlandsoperans ägare är Region Västerbotten och Umeå kommun.

Ditt uppdrag

Som orkesterchef för Norrlandsoperans Symfoniorkester får du en central roll i att forma och leda orkestern mot framgång och konstnärlig excellens. Ditt övergripande ansvar omfattar strategisk planering och produktion, du arbetar nära Norrlandsoperans chefsdirigent som också är konstnärligt ansvarig för orkestern och ansvarig för programläggningen. I nära samarbete med biträdande orkesterchef säkerställer du en effektiv och välbalanserad bemanning.

Övergripande ansvarsområden

Du har personalansvar för orkestern delat med biträdande orkesterchef. Du är tillsammans med biträdande orkesterchef ansvarig för att säkerställa optimal bemanning för orkesterns olika projekt. Du har tillsammans med biträdande orkesterchef ansvar för rekrytering av musiker till Norrlandsoperans Symfoniorkester Du ansvarar för effektiv planering och samordning av orkesterns schema för konserter och produktioner. Du har ett övergripande budgetansvar att förvalta och hålla budget för orkesterns produktioner. Du leder förhandlingar med agenter, solister och dirigenter för att säkra högkvalitativa samarbeten. Du är aktiv i att söka och förvalta extern finansiering samt etablera samarbeten för att stärka orkesterns position. Du deltar i den regional planeringen för att integrera orkestern i det lokala och regionala kulturlivet. Du är ansvarig för att driva och leda arbetet i programråd för att säkerställa varierande och konstnärligt intressanta konserter. Du ingår i Norrlandsoperans strategiska ledningsgrupp och är delaktighet i att forma och implementera övergripande visioner och mål.

Den vi söker

För att lyckas i rollen ser vi det som avgörande att du har:

- uppnått en trygghet i ledarrollen. Du bottnar i dig själv och de beslut du fattar, samtidigt som du är trygg i att erkänna misstag.
- stor erfarenhet och kunskap av hur en orkester fungerar samt om den symfoniska repertoaren – både den klassiska repertoaren och den nutida musiken.
- en utbildning och bakgrund som orkestermusiker eller inom musikområdet – eller motsvarande kunskaper som du har tillgodogjort dig på annat sätt.
- en god förmåga att identifiera och implementera strategier, och att förhålla dig till komplexitet.
- erfarenhet av budgetarbete och uppföljning/ budgetansvar.
- erfarenhet av att leda en större personalgrupp.

Personliga egenskaper vi tror är viktiga är:

- att du är social, kommunikativ, tydlig och lösningsorienterad.
- att du kan arbeta mål- och resultatinriktat och se till att få saker att hända omkring dig.
- att du har lätt för att bygga relationer, tror på andra människors potential och är lyhörd.
- att du gillar att samarbeta och arbeta i team.
- att du är strukturerad - du trivs bra med att planera, följa upp och organisera arbetet för en verksamhet.
- att du har personlig mognad, självkännedom och integritet

Ansökan

Skicka din ansökan innehållande CV (utbildning, meritförteckning) och kontaktinformation senast den 15 januari 2024

Vi tycker att det är viktigt att Norrlandsoperan speglar samhället och vi värdesätter medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter. Vi vill ta vara de kvaliteter som jämn könsfördelning samt etnisk- och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Frågor om tjänsten besvaras av

VD: Erik Mikael Karlsson, erik_mikael.karlsson@norrlandsoperan.se +46 (0)73 – 073 99 72 HR-chef: Gunilla Hägglund Sjöström, gunilla.h.sjostrom@norrlandsoperan.se +46 (0)70-384 88 24

Arbetstid/varaktighet Heltid tillsvidareanställning. Fast lön. Enligt överenskommelse

Fackliga företrädare

Scen & Film: Susanna Levonen, susanna.levonen@norrlandsoperan.se

DIK: Peter Lindqvist, peter.lindqvist@norrlandsoperan.se

SYMF: Ester Forsberg, ester.forsberg@norrlandsoperan.se

Ansök nu

Byggnadsantikvarie

Bebyggelseantikvarie
Läs mer Nov 30
Om arbetsplatsen 
Med tanke på kulturmiljöerna, bidragshantering och hållbar utveckling i hela länet.

Vi söker dig som vill bidra i rollen som byggnadsantikvarie på Länsstyrelsen Västerbotten. Hos oss kännetecknas arbetsmiljön av hjälpsamhet och villkoren av livspusselvänlighet. Vår gemensamma uppgift är att skapa samhällsnytta.

Tjänsten är placerad vid Enheten för samhällsutveckling inom sakområdet kulturmiljö och du kommer att jobba nära kollegor med byggnadsantikvarisk och arkeologisk kompetens. Vi arbetar tvärsektoriellt i nära samverkan med ett flertal olika sakområden inom Länsstyrelsen. Vårt arbete omfattar bland annat tillstånds- och tillsynsärenden avseende fornlämningar, byggnadsminnen, kyrkliga kulturminnen och kulturreservat samt fördelning av statliga bidrag till förvaltning av värdefulla kulturmiljöer. Kulturmiljölagen, plan- och bygglagstiftningen, väg- och järnvägslagstiftningen ger de huvudsakliga ramarna för verksamheten.

Som statligt anställd hos Länsstyrelsen erbjuder vi särskilda förmåner kring friskvård, föräldralön, pension etc. Läs gärna mer på vår hemsida.

Arbetsuppgifter
Som byggnadsantikvarie vid Länsstyrelsen Västerbotten erbjuds du ett stimulerande arbete med stort eget ansvar och meningsfulla arbetsuppgifter. Vår verksamhet är en betydelsefull del i utvecklingen av framtidens Västerbotten.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

- Handlägga ärenden om bidrag till kulturmiljövård
- Handlägga ärenden om tillstånd och tillsyn avseende byggnadsminnen och kyrkliga kulturminnen
- Samverka med och ge råd till länets kommuner, statliga myndigheter, organisationer verksamhetsutövare och medborgare
- Svara på internremisser från övriga verksamhetsområden inom Länsstyrelsen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som: 

- Har akademisk utbildning med byggnads-/bebyggelseantikvarisk inriktning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- Har erfarenhet av arbete med byggnadsantikvariska frågor
- Har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Vi ser det som meriterande om du även har:

- Erfarenhet av arbete med byggnadsantikvariska frågor vid länsstyrelse, annan statlig myndighet, kommun eller museum
- Erfarenhet och kunskap om tillämpningen av kulturmiljölagen
- Erfarenhet och kunskap om tillämpningen av plan- och bygglagen
- Arbetslivserfarenhet inom samhällsplaneringsområdet
- B-körkort, då resor i länet kan förekomma.

Vi söker dig som har ett strukturerat arbetssätt och förmåga att självständigt planera och prioritera dina arbetsuppgifter och se helheten framför detaljerna. Du bör ha en förmåga att sätta in kulturmiljöfrågor och byggnadsvård i ett vidare samhällsperspektiv.  Du är också utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Tjänsten är en särskild visstidsanställning på omkring tolv månader utifrån överenskommelse och tillträdesdatum. 

Om Länsstyrelsen Västerbotten

Länsstyrelsen Västerbotten är en kunskapsmyndighet. Genom helhetsperspektiv med engagemang för samverkan och den enskilda invånaren gör vi hållbar utveckling möjlig i hela länet. Vi utgår från Västerbotten och tar avstamp i allt som händer, både inom länets gränser och utanför. För oss är det lika naturligt att samarbeta med offentliga aktörer som andra statliga myndigheter, regioner och kommuner som näringsliv och civilsamhälle.Hos oss jobbar cirka 300 medarbetare i ett 80-tal olika yrkesroller. Våra specialistkompetenser finns inom en bredd av områden som är viktiga byggstenar för att vårt samhälle ska fungera för alla invånare och för ekologisk, ekonomisk och social utveckling.Länsstyrelsen är regional krishanterings- och totalförsvarsmyndighet och du kan i händelse av samhällskris eller krig få arbeta med andra uppgifter än de du anställts för.När du skickar in din ansökan blir den en offentlig handling.Så här behandlar vi dina personuppgifter: www.lansstyrelsen.se/dataskyddVid denna rekrytering har vi redan valt annonskanaler.

Ansök nu

Umeå universitetsbibliotek söker en projektassistent

Arkivarie
Läs mer Nov 30
Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.


Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.


Är du intresserad av att veta mer? https://www.umu.se/jobba-hos-oss/om-universitetet-som-arbetsplats/


 
Umeå universitetsbibliotek är med sina ca 110 anställda och breda verksamhet ett av Sveriges större forskningsbibliotek och en central strategisk resurs för all forskning och utbildning vid Umeå universitet.

Biblioteket består av huvudbiblioteket, Medicinska biblioteket och biblioteket vid Konstnärligt campus. Det servar i första hand universitetets studenter, lärare och forskare, men är även öppet för allmänheten. Framtiden för Universitetsbiblioteket innebär spännande utmaningar på flera områden så som undervisning, forskarstöd, utveckling av den fysiska studiemiljön och satsningar på att göra våra samlingar och digitala resurser allt mer öppna och lättillgängliga.

 

Vi erbjuder dig:

Umeå universitetsbibliotek och Avdelningen för arkiv och specialsamlingar är en inspirerande miljö fylld av erfarenhet, kompetens och nyfikenhet. Vi försöker driva på utvecklingen i Sverige kring digitalisering genom att arbeta aktivt med att göra vårt material lättillgängligt för våra forskare, studenter och den breda allmänheten. Vid vår arbetsplats är det möjligt att kombinera stimulerande arbetsuppgifter med en livssituation i balans. Läs mer om våra förmåner https://www.umu.se/jobba-hos-oss/formaner/

Vi söker nu en projektassistent till två projekt som kopplar till digitalisering av material framför allt från vårt arkiv men även material från de tryckta samlingarna. Anställningen är tio månader med tillträde 8 januari 2024 eller enligt överenskommelse. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att arbeta med planeringen och genomförandet av skanningen av fotografier och arkivmaterial. Detta innebär att du ingår i vår arbetsgrupp för digitalisering samt samarbetar med olika delar av verksamheten. Då omfattande ombyggnationer pågår vid biblioteket kommer du eventuellt också att delta i arbetet med att flytta samlingarna. I detta arbete kan det också förekomma mindre projekt kopplade till genomgångar och undersökningar av äldre tryckt material. 

 

Vi söker dig som har:

- Examen riktad mot i biblioteks- och informationsvetenskap, arkivkunskap, systemvetenskap eller motsvarande akademisk examen. 
- Tidigare erfarenhet av storskalig digital skanning.
- Tidigare erfarenhet av publiceringsplattform.
 

Du är dessutom noggrann och ansvarstagande samt har erfarenhet av att arbeta med projekt. Du kan arbeta självständigt och kan ta egna initiativ för att driva arbetet framåt. Du har dokumenterad god kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

 

Det är meriterade om du har:                                                                                                            

- Erfarenhet av bildbearbetning.
- Erfarenhet av att förteckna arkiv.

 

Närmare upplysningar lämnas av: 

Ulf Sandqvist, ulf.sandqvist@umu.se, tel. 090-786 53 66

Har du frågor kring rekryteringsprocessen kan du kontakta:

HR-specialist Emma Moström, emma.mostrom@umu.se, tel. 090-786 75 23. 

Facklig information lämnas av:

SACO Stefan Fleig, stefan.fleig@umu.se, tel. 090-786 59 98

OFR-S Anders Lennver, anders.lennver@umu.se, tel. 090-786 95 96 

SEKO 090-786 52 96

 

Din ansökan ska vara inkommen till Umeå universitet senast 2023-12-21. 

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Umeå universitetsbibliotek söker en bibliotekarie

Bibliotekarie
Läs mer Dec 1
Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.


Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.


Är du intresserad av att veta mer? https://www.umu.se/jobba-hos-oss/om-universitetet-som-arbetsplats/


 
Umeå universitet, Umeå universitetsbibliotek

Välkommen till Umeå universitetsbibliotek, en central strategisk resurs för all forskning och utbildning vid Umeå universitet.

Med över 110 medarbetare är vi ett av Sveriges större forskningsbibliotek, bestående av Universitetsbiblioteket (UB), Medicinska biblioteket, och biblioteket vid Konstnärligt campus. 

Biblioteket vid Konstnärligt campus är beläget i hjärtat av campusområdet vid Umeälvens strand, i närheten av besöksmål som Bildmuséet och Curiosum. Biblioteket invigdes 2012 och har sedan dess fungerat som närbibliotek till Konst-, Design- och Arkitekturhögskolorna vid Umeå universitet, samt centrumbildningen UmArts. Här arbetar ett engagerat team med mångårig erfarenhet av service till forskare, lärare och studenter. 2023 nyöppnade biblioteket i nya, större lokaler som bland annat erbjuder möjlighet för högskolorna att bedriva undervisning och programverksamhet i biblioteket. Organisatoriskt är biblioteket knutet till avdelningen Media på UB.

Vi söker en bibliotekarie till Umeå universitetsbibliotek avdelning Media, med placering på biblioteket på Konstnärligt campus. 

 

Vi erbjuder dig

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet där det är möjligt att kombinera stimulerande arbetsuppgifter med en livssituation i balans. Läs mer om våra förmåner https://www.umu.se/jobba-hos-oss/formaner/

Din roll är att samordna teamet och verksamheten på biblioteket. Du ansvarar för att tillsammans med dina kollegor driva verksamheten framåt i enlighet med universitetsbibliotekets verksamhetsplan och riktlinjer. Du fungerar som spindeln i nätet genom dina kontakter med högskolorna och andra aktörer vid universitetet, faciliterar deras nyttjande av biblioteket samt fångar upp önskemål och behov från forskare, lärare och studenter och omsätter dem i praktisk biblioteksverksamhet. Till stöd i ditt arbete har du regelbundna avstämningar med ansvarig chef.

Passtjänstgöring och andra på biblioteket förekommande uppgifter ingår i tjänsten. Inriktning och ansvarsområden kan i viss mån anpassas efter dina kompetenser och tidigare erfarenheter.

 

Vi söker dig som har:

- Examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande.
- Arbetslivserfarenhet från ett akademiskt eller konstnärligt bibliotek.
- Intresse för att samordna personal och verksamhet med våra intressenter på Konstnärligt campus, samt erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.
 

För tjänsten behöver du ha en hög serviceanda, god initiativförmåga och fallenhet för utåtriktat arbete. Du trivs med att jobba tillsammans med andra och en god teamkänsla är en självklarhet för dig, samtidigt som du också kan arbeta självständigt. Du har blick för helheten och har en mycket god förmåga att prioritera, samt är van vid att uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du lyhörd, social och nyfiken. 

Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. 

 

Vi ser det som meriterande om du har: 

- Erfarenhet av ledarskap.
- Kännedom om och erfarenhet av agilt förhållningssätt och metoder.
- Studerat konst, arkitektur eller design. 
 

Närmare upplysningar lämnas av: 

Avdelningschef Petra Svanborg, petra.svanborg@umu.se, tel 090-786 88 14.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen kan du kontakta:

HR-specialist Emma Moström, emma.mostrom@umu.se, tel. 090-786 75 23. 

Facklig information lämnas av:

SACO Stefan Fleig, stefan.fleig@umu.se, tel. 090-786 59 98 
OFR-S Anders Lennver, anders.lennver@umu.se, tel. 090-786 95 96 

SEKO 090-786 52 96

 

Din ansökan ska vara inkommen till Umeå universitet senast 2023-12-18.

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Vikariat, bibliotekarie vid Umeå Universitetsbibliotek

Bibliotekarie
Läs mer Nov 24
Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.


Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.


Är du intresserad av att veta mer? https://www.umu.se/jobba-hos-oss/om-universitetet-som-arbetsplats/


 
Vi erbjuder dig

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet där det är möjligt att kombinera stimulerande arbetsuppgifter med en livssituation i balans.

Läs mer om våra förmåner https://www.umu.se/jobba-hos-oss/formaner/

Vi söker en bibliotekarie till avdelningen Media. Anställningen är ett vikariat till och med 30 juni 2024, med tillträdesdatum snarast.

Som bibliotekarie vid Umeå universitetsbibliotek kommer du att arbeta med:

- Att ge vägledning och stöd till bibliotekets användare i informationsdisk samt via telefon och chatt.
- Passtjänstgöring i informationsdisk sker enligt schema och kan förläggas till ett eller flera av våra bibliotek.
- Förvärv och katalogisering.
- Uppackning, sortering och urval av pliktlevererat material.

Andra på avdelningen förekommande uppgifter kan också bli aktuella. 

Vi söker dig som har:

- Examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande
- Intresse för att arbeta i nära kontakt med bibliotekets interna och externa kunder

Du har en hög serviceanda och fallenhet för utåtriktat arbete då du kommer att stödja studenter och anställda vid Umeå Universitet i ditt dagliga arbete. Att trivas med att jobba med andra människor är en självklarhet för dig och en god teamkänsla är självklar samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du har en god initiativförmåga är noggrann, flexibel och ansvarstagande. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och på engelska. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Vi ser det som meriterande om du har:

- Erfarenhet av passtjänstgöring vid ett högskole- eller universitetsbibliotek
- Erfarenhet av förvärv och/eller katalogisering
- Kunskaper i något av de officiella minoritetsspråken i Sverige 

Umeå universitetsbibliotek är med sina ca 110 anställda och breda verksamhet ett av Sveriges större forskningsbibliotek och en central strategisk resurs för all forskning och utbildning vid Umeå universitet. Biblioteket består av huvudbiblioteket, Medicinska biblioteket och biblioteket vid Konstnärligt campus. Det servar i första hand universitetets studenter, lärare och forskare, men är även öppet för allmänheten. Framtiden för Universitetsbiblioteket innebär spännande utmaningar på flera områden så som undervisning, forskarstöd, utveckling av den fysiska studiemiljön och satsningar på att göra våra samlingar och digitala resurser allt mer öppna och lättillgängliga.

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Norrlandsoperan söker: Stämledare Cello

Musiker, populärmusik
Läs mer Sep 30
Stämledare Cello
Heltid, tillsvidareanställning med provår enligt överenskommelse
Tillsvidareanställning med provår enligt överenskommelse.

Non-EU medlemmar behöver arbetstillstånd i Sverige (Behövs ej inför provspelningen).

Tjänstgöring:
Tjänstgöringen omfattar mellan 140–160 podiedagar (tjänstgöringsdagar på podiet per spelår), konstnärlig förberedelsetid, arbetsdagar med t.ex. programråds- och juryarbete. Det innebär vitt skilda produktioner med symfonisk-, opera- och kammarmusikrepertoar. En normal säsong omfattar mellan 10 - 12 orkesterproduktioner, 2 – 3 operaproduktioner.

Provspelningsdatum:
20 januari 2024 – Norrlandsoperan, efter personlig inbjudan
Norrlandsoperans konsertsal, adress: Operaplan 5, 901 08, Umeå.
Senaste ansökningsdag 10 december 2023 ansökan via https://www.musicalchairs.info/jobs/44502

Repertoar
- Haydn Cellokonsert i D-dur, sats 1 med kadens (Gendron)
- Bach Solosvit nr 6 Allemande
- Sats 1 ur en av följande konserter:
Dvorak Cellokonsert i h-moll eller Schumann Cellokonsert i a-moll
- Orkesterutdrag: Meddelas vid inbjudan viahttps://www.musicalchairs.info/jobs/44502

Ansökan
Ansök via https://www.musicalchairs.info/jobs/44502
CV innehållande utbildning och meritförteckning samt aktuella kontaktuppgifter.

Ansök nu

Senior Level Designer at Windup Games

Designer
Läs mer Nov 16
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

 

Our mission at Windup is to craft meaningful and memorable games set in beautiful worlds, to spark playfulness, creativity, and curiosity in our players.

We are a new studio, but our team has great pedigree and vast experience. Our previous games have been played and loved by millions around the world. Now, we’re building this beautiful brand new thing, and we want more creative people to join us on the journey!

The Role

We are looking for a Senior Level Designer - who shares our passion for play, exploration, and inclusive design - to help us make a kind, clever, and heartfelt adventure game. We’re working with Unreal, and building something quite systemic, and physics based. We’re still fairly early in our process, hard at work prototyping, researching, and innovating. This is a wonderful opportunity for you to help us create something truly special!

Who You Are

Fluent in the Unreal engine.

Fond of physics, blueprints, and clever contraptions.

Enthusiastic about emotionally engaging design.

Committed to teamwork, communication, and collaboration.

Unwavering in your desire to create a positive and inclusive work culture.

Motivated and independent when possible, unafraid to ask for help when needed, and always willing to offer help.

Skilled at giving and receiving feedback, and keen on knowledge sharing.


Requirements

This is a Senior role, so you need to have demonstrable professional experience as a Level Designer, working with Unreal.


Our Commitment to You

A people-first culture founded on respect, trust, approachability, and accountability, with a high degree of autonomy.

A stable home that values your potential, deeply cares about your work-life balance, and is committed to investing in your craft and long-term career.

Competitive compensation and benefits package and support for your professional and personal development.

Ansök nu

Senior Level Designer at Windup Games

Designer
Läs mer Nov 1
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

 

Our mission at Windup is to craft meaningful and memorable games set in beautiful worlds, to spark playfulness, creativity, and curiosity in our players.

We are a new studio, but our team has great pedigree and vast experience. Our previous games have been played and loved by millions around the world. Now, we’re building this beautiful brand new thing, and we want more creative people to join us on the journey!

The Role

We are looking for a Senior Level Designer - who shares our passion for play, exploration, and inclusive design - to help us make a kind, clever, and heartfelt adventure game. We’re working with Unreal, and building something quite systemic, and physics based. We’re still fairly early in our process, hard at work prototyping, researching, and innovating. This is a wonderful opportunity for you to help us create something truly special!

Who You Are

Fluent in the Unreal engine.

Fond of physics, blueprints, and clever contraptions.

Enthusiastic about emotionally engaging design.

Committed to teamwork, communication, and collaboration.

Unwavering in your desire to create a positive and inclusive work culture.

Motivated and independent when possible, unafraid to ask for help when needed, and always willing to offer help.

Skilled at giving and receiving feedback, and keen on knowledge sharing.


Requirements

This is a Senior role, so you need to have demonstrable professional experience as a Level Designer, working with Unreal.


Our Commitment to You

A people-first culture founded on respect, trust, approachability, and accountability, with a high degree of autonomy.

A stable home that values your potential, deeply cares about your work-life balance, and is committed to investing in your craft and long-term career.

Competitive compensation and benefits package and support for your professional and personal development.

Ansök nu

Senior Level Designer at Windup Games

Designer
Läs mer Nov 6
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

 

Our mission at Windup is to craft meaningful and memorable games set in beautiful worlds, to spark playfulness, creativity, and curiosity in our players.

We are a new studio, but our team has great pedigree and vast experience. Our previous games have been played and loved by millions around the world. Now, we’re building this beautiful brand new thing, and we want more creative people to join us on the journey!

The Role

We are looking for a Senior Level Designer - who shares our passion for play, exploration, and inclusive design - to help us make a kind, clever, and heartfelt adventure game. We’re working with Unreal, and building something quite systemic, and physics based. We’re still fairly early in our process, hard at work prototyping, researching, and innovating. This is a wonderful opportunity for you to help us create something truly special!

Who You Are

Fluent in the Unreal engine.

Fond of physics, blueprints, and clever contraptions.

Enthusiastic about emotionally engaging design.

Committed to teamwork, communication, and collaboration.

Unwavering in your desire to create a positive and inclusive work culture.

Motivated and independent when possible, unafraid to ask for help when needed, and always willing to offer help.

Skilled at giving and receiving feedback, and keen on knowledge sharing.


Requirements

This is a Senior role, so you need to have demonstrable professional experience as a Level Designer, working with Unreal.


Our Commitment to You

A people-first culture founded on respect, trust, approachability, and accountability, with a high degree of autonomy.

A stable home that values your potential, deeply cares about your work-life balance, and is committed to investing in your craft and long-term career.

Competitive compensation and benefits package and support for your professional and personal development.

Ansök nu

Senior Level Designer at Windup Games

Designer
Läs mer Nov 13
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

 

Our mission at Windup is to craft meaningful and memorable games set in beautiful worlds, to spark playfulness, creativity, and curiosity in our players.

We are a new studio, but our team has great pedigree and vast experience. Our previous games have been played and loved by millions around the world. Now, we’re building this beautiful brand new thing, and we want more creative people to join us on the journey!

The Role

We are looking for a Senior Level Designer - who shares our passion for play, exploration, and inclusive design - to help us make a kind, clever, and heartfelt adventure game. We’re working with Unreal, and building something quite systemic, and physics based. We’re still fairly early in our process, hard at work prototyping, researching, and innovating. This is a wonderful opportunity for you to help us create something truly special!

Who You Are

Fluent in the Unreal engine.

Fond of physics, blueprints, and clever contraptions.

Enthusiastic about emotionally engaging design.

Committed to teamwork, communication, and collaboration.

Unwavering in your desire to create a positive and inclusive work culture.

Motivated and independent when possible, unafraid to ask for help when needed, and always willing to offer help.

Skilled at giving and receiving feedback, and keen on knowledge sharing.


Requirements

This is a Senior role, so you need to have demonstrable professional experience as a Level Designer, working with Unreal.


Our Commitment to You

A people-first culture founded on respect, trust, approachability, and accountability, with a high degree of autonomy.

A stable home that values your potential, deeply cares about your work-life balance, and is committed to investing in your craft and long-term career.

Competitive compensation and benefits package and support for your professional and personal development.

Ansök nu

Senior Level Designer at Windup Games

Designer
Läs mer Nov 21
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

 

Our mission at Windup is to craft meaningful and memorable games set in beautiful worlds, to spark playfulness, creativity, and curiosity in our players.

We are a new studio, but our team has great pedigree and vast experience. Our previous games have been played and loved by millions around the world. Now, we’re building this beautiful brand new thing, and we want more creative people to join us on the journey!

The Role

We are looking for a Senior Level Designer - who shares our passion for play, exploration, and inclusive design - to help us make a kind, clever, and heartfelt adventure game. We’re working with Unreal, and building something quite systemic, and physics based. We’re still fairly early in our process, hard at work prototyping, researching, and innovating. This is a wonderful opportunity for you to help us create something truly special!

Who You Are

Fluent in the Unreal engine.

Fond of physics, blueprints, and clever contraptions.

Enthusiastic about emotionally engaging design.

Committed to teamwork, communication, and collaboration.

Unwavering in your desire to create a positive and inclusive work culture.

Motivated and independent when possible, unafraid to ask for help when needed, and always willing to offer help.

Skilled at giving and receiving feedback, and keen on knowledge sharing.


Requirements

This is a Senior role, so you need to have demonstrable professional experience as a Level Designer, working with Unreal.


Our Commitment to You

A people-first culture founded on respect, trust, approachability, and accountability, with a high degree of autonomy.

A stable home that values your potential, deeply cares about your work-life balance, and is committed to investing in your craft and long-term career.

Competitive compensation and benefits package and support for your professional and personal development.

Ansök nu