Konsultia AB jobb i Umeå

Hitta lediga jobb hos Konsultia AB i Umeå. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Umeå.

Traktorförare till vår kund i Sävar

Traktorförare, industri
Läs mer Apr 3
Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en engagerad och noggrann hjullastar-förare till vår kund i Sävar.

Som hjullastar-förare hos vår kund är arbetsuppgifterna varierande med bl.a. tömning av spillmaterial, laddning till produktionen och annan hantering av logistik på området.

Krav:
Yrkesbevis (C2) och erfarenhet från hjullastare.
B-körkort och tillgång till bil.
Meriterande om du jobbat på sågverk tidigare.

Din profil
Vi ser gärna att du som person är social och framåt. Du är drivande i ditt arbete och besitter goda kommunikations och samarbetsförmågor.
Du har lätt att arbeta självständigt och även tillsammans med dina kollegor. Utöver detta är du strukturerad, ordningsam och jobbar på ett noggrant och säkert sätt.

Övrig information
Behovet finns redan nu och urval sker löpande, tveka inte att skicka in ditt CV!

För mer information kontakta ansvarig konsultchef, Sven Ericsson, sven@konsultia.se

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Gruppchef underhåll

Underhållschef
Läs mer Feb 1
Om kundföretaget
Detta är en direktrekrytering och du blir anställd direkt av kund.

Kunden är ett världsledande företag inom fordon/transport och arbetar aktivt för hållbara lösningar nu och i framtiden. Arbetsplatsen i Umeå genomgår en förändringsresa där mångfald och medarbetstrivsel står högt på agendan. I slutändan handlar det om att attrahera framtidens industriarbetare som kommer att bestå av en bredare palett av människor och egenskaper än vad branschen gör idag.

Dina arbetsuppgifter
Som gruppchef för underhåll ansvarar du för det förebyggande underhållet och säkerställer en hög driftsäkerhet i kundens produktionsprocesser. Du leder och utvecklar ett team om 10–20 duktiga medarbetare med olika kompetenser, optimerar underhållskostnader, förbättrar produktionsprestanda och stärker säkerhetspraxis. Du har fullt arbetsmiljöansvar för din grupp och tycker att det är spännande att arbeta med kultur och trivsel. Orsaksanalyser, ekonomisk planering och hållbarhetsfokus är delar som också ingår.

Din profil
Du är strategisk, trivs i operativ miljö och får saker att hända. Du är lösningsorienterad, gillar förändring och har ett testande förhållningssätt. Det händer otroligt mycket inom produktionsindustrin och därför är det viktigt att du är nyfiken på framtiden, nya sätt att arbeta och vilka möjligheter som exempelvis digitaliseringen för med sig.

Kvalifikationer:
Ledarerfarenhet och teknisk bakgrund inom exempelvis el, mek eller automation.
Goda kunskaper i svenska och engelska (fler språk kan vara meriterande).
Underhållserfarenhet är meriterande.

Övrig information
Kunder lägger stor vikt vid personlig lämplighet och uppmuntrar kandidater att söka, även om det finns någon enstaka tveksamhet till om du lever upp till annonskraven.

Ansvarig rekryterare för den här tjänsten är Hanna Nordahl, hanna@konsultia.se

Ansök nu

Transdev söker Arbetsledare till nattskiftet

Arbetsledare, städ/Husfru/Städledare
Läs mer Dec 22
Om kundföretaget
Transdev ger människor frihet att resa när de vill och hur de vill. Vi ingår i den internationella koncernen Transdev, som med över 100 000 medarbetare möjliggör 10 miljoner dagliga resor världen över.

I Sverige är vi en av de största operatörerna inom persontrafik, med över åttio års erfarenhet. Vår verksamhet bygger dels på långsiktiga partnerskap med trafikmyndigheter och företag, dels på kommersiell trafik som vi driver under egna varumärken. Vi utvecklar framtidens persontrafik – för en hållbar utveckling och för att ge människor frihet att resa.

Dina arbetsuppgifter
Transdev söker nu en arbetsledare för teamet som jobbar med fordonsvård under kväll- och nattetid. Som arbetsledare är du en del av teamet och kommer leda och fördela de arbetsuppgifter som ska utföras. Du kommer tillsammans med arbetslaget att städa och tvätta bussar för att säkerställa en ren och säkerhetskontrollerad fordonsflotta till nästa trafikdygn.

Arbetsuppgifter är bla. att:
• Leda och fördela arbetet i arbetslaget
• Säkerställa att dagliga rutiner efterlevs
• Utföra tvätt och städ
• Kontrollera att säkerhetskontroll är gjord på samtliga bussar
• Tankning
• Vagnsutsättning

Din profil
För att lyckas i rollen som arbetsledare ser vi gärna att du har hög servicekänsla och god ledarförmåga. Även viktigt att du är noggrann och strukturerad samt självgående och flexibel.

Det är meriterande om du har tekniska kunskaper och har busskort men det är inget krav.

Övrig information
Arbetstiden är förlagd till kvällar/nätter och även vissa helger.

Den här rekryteringen utförs av Konsultia på uppdrag av Transdev och har du några frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sven Ericsson, sven@konsultia.se alt 070-5172979.

Vi kommer intervjua löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och rekrytering.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Affärsansvarig till Berg Kapell (del av NHC Gruppen)

Försäljningschef
Läs mer Dec 22
Om kundföretaget
Med målsättningen att vara norra Europas ledande leverantör av lösningar inom teknisk textil strävar NHC efter att vara en hållbar arbetsgivare som motiverar och engagerar medarbetare till utveckling i organisationen. Vi lever efter våra fyra värdeord; Smartness, Care, Hard Work och Trust. Vi har en vilja att alltid bli bättre, hjälpa varandra och leverera förstklassiga lösningar på utsatt tid.

Samarbete, ansvarstagande, flexibilitet och engagemang är viktiga egenskaper hos våra medarbetare och vi välkomnar dig som vill vara en del av NHC Group i form av Affärsansvarig för vår Umeå enhet; Berg Kapell.

Dina arbetsuppgifter
Berg Kapell/NHC Umeå söker en affärsansvarig som ska driva försäljningen och affärsutvecklingen vid enheten i Umeå mot lokal/regional marknad samt även nationellt i vissa nischade affärer.

I rollen som affärsansvarig arbetar du med så väl det strategiska försäljnings- och marknadsarbetet som det dagligt operativa. Du är Berg Kapells/NHCs ansikte utåt och jobbar tätt tillsammans med Plats-/produktionschef i Umeå där ni båda säkrar enhetens tillväxt och resultat.

Du rapporterar direkt till COO/Sverigechef och samarbetar även med NHC:s centrala säljorganisation

Tjänsten innebär att du bland annat
- Ansvarar för dagliga säljarbetet där fysiska besök hos kunder är en naturlig del i arbetet
- Leda det strategiska sälj- och marknadsarbetet lokalt
- Ansvarar för kalkyler och prissättningar
- Upprättar sälj-/intäktsbudget och prognoser
- Samverka med NHCs centrala säljorganisation och samverka med koncernens övriga bolag
- Sköta dokumentation/rapportering
- I förekommande fall ansvara för centrala NHC-kunder



Din profil
NHC söker en person med gedigen säljerfarenhet, gärna kompletterad med erfarenhet av säljledning eller annan chefs-/ledarroll.

Vi ser att tjänsten passar dig som trivs med högt tempo, har stort driv som varvas med god struktur. Du kommer ha fördelen att jobba med korta beslutsvägar och nära kunderna.
Du förväntas ha mycket god vana att utrycka dig i skrift, vara pedagogisk och lätt att samarbeta med alla typer av människor.

Läs mer om företaget på: www.nhc-sweden.com

Övrig information
För den här rekryteringen har NHC tagit hjälp av Konsultia och har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sven Ericsson, sven@konsultia.se alt 070-5172979.

Vi intervjuar löpande så du är varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och rekrytering.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Transdev söker Arbetsledare till nattskiftet

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Nov 20
Om kundföretaget
Transdev ger människor frihet att resa när de vill och hur de vill. Vi ingår i den internationella koncernen Transdev, som med över 100 000 medarbetare möjliggör 10 miljoner dagliga resor världen över.

I Sverige är vi en av de största operatörerna inom persontrafik, med över åttio års erfarenhet. Vår verksamhet bygger dels på långsiktiga partnerskap med trafikmyndigheter och företag, dels på kommersiell trafik som vi driver under egna varumärken. Vi utvecklar framtidens persontrafik – för en hållbar utveckling och för att ge människor frihet att resa.

Dina arbetsuppgifter
Transdev söker nu en arbetsledare för teamet som jobbar med fordonsvård under kväll- och nattetid. Som arbetsledare är du en del av teamet och kommer leda och fördela de arbetsuppgifter som ska utföras. Du kommer tillsammans med arbetslaget att städa och tvätta bussar för att säkerställa en ren och säkerhetskontrollerad fordonsflotta till nästa trafikdygn.

Arbetsuppgifter är bla. att:
• Leda och fördela arbetet i arbetslaget
• Säkerställa att dagliga rutiner efterlevs
• Utföra tvätt och städ
• Kontrollera att säkerhetskontroll är gjord på samtliga bussar
• Tankning
• Vagnsutsättning

Din profil
För att lyckas i rollen som arbetsledare ser vi gärna att du har hög servicekänsla och god ledarförmåga. Även viktigt att du är noggrann och strukturerad samt självgående och flexibel.

Det är meriterande om du har tekniska kunskaper och har busskort men det är inget krav.

Övrig information
Arbetstiden är förlagd till kvällar/nätter och även vissa helger.

Den här rekryteringen utförs av Konsultia på uppdrag av Transdev och har du några frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sven Ericsson, sven@konsultia.se alt 070-5172979.

Vi kommer intervjua löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och rekrytering.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Affärsansvarig till Berg Kapell (del av NHC Gruppen)

Försäljningschef
Läs mer Nov 22
Om kundföretaget
Med målsättningen att vara norra Europas ledande leverantör av lösningar inom teknisk textil strävar NHC efter att vara en hållbar arbetsgivare som motiverar och engagerar medarbetare till utveckling i organisationen. Vi lever efter våra fyra värdeord; Smartness, Care, Hard Work och Trust. Vi har en vilja att alltid bli bättre, hjälpa varandra och leverera förstklassiga lösningar på utsatt tid.

Samarbete, ansvarstagande, flexibilitet och engagemang är viktiga egenskaper hos våra medarbetare och vi välkomnar dig som vill vara en del av NHC Group i form av Affärsansvarig för vår Umeå enhet; Berg Kapell.

Dina arbetsuppgifter
Berg Kapell/NHC Umeå söker en affärsansvarig som ska driva försäljningen och affärsutvecklingen vid enheten i Umeå mot lokal/regional marknad samt även nationellt i vissa nischade affärer.

I rollen som affärsansvarig arbetar du med så väl det strategiska försäljnings- och marknadsarbetet som det dagligt operativa. Du är Berg Kapells/NHCs ansikte utåt och jobbar tätt tillsammans med Plats-/produktionschef i Umeå där ni båda säkrar enhetens tillväxt och resultat.

Du rapporterar direkt till COO/Sverigechef och samarbetar även med NHC:s centrala säljorganisation

Tjänsten innebär att du bland annat
- Ansvarar för dagliga säljarbetet där fysiska besök hos kunder är en naturlig del i arbetet
- Leda det strategiska sälj- och marknadsarbetet lokalt
- Ansvarar för kalkyler och prissättningar
- Upprättar sälj-/intäktsbudget och prognoser
- Samverka med NHCs centrala säljorganisation och samverka med koncernens övriga bolag
- Sköta dokumentation/rapportering
- I förekommande fall ansvara för centrala NHC-kunder



Din profil
NHC söker en person med gedigen säljerfarenhet, gärna kompletterad med erfarenhet av säljledning eller annan chefs-/ledarroll.

Vi ser att tjänsten passar dig som trivs med högt tempo, har stort driv som varvas med god struktur. Du kommer ha fördelen att jobba med korta beslutsvägar och nära kunderna.
Du förväntas ha mycket god vana att utrycka dig i skrift, vara pedagogisk och lätt att samarbeta med alla typer av människor.

Läs mer om företaget på: www.nhc-sweden.com

Övrig information
För den här rekryteringen har NHC tagit hjälp av Konsultia och har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sven Ericsson, sven@konsultia.se alt 070-5172979.

Vi intervjuar löpande så du är varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och rekrytering.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Servicetekniker till Storfors Plåt i Umeå

Ventilationstekniker
Läs mer Nov 22
Om kundföretaget
Storfors Plåt har sedan 1969 försett kunder med ett brett spann av tjänster med allt från ventilation och byggplåt till service. De senaste åren har ett nytt grepp tagits om företaget. Ventilations- och byggplåtssidan har utvecklats och erbjuder numera även färdiga klimatlösningar med styr och regler samt isoleringsentreprenader.
Storfors Plåt är ett konkurrenskraftigt företag som erbjuder tjänster utförda på ett professionellt sätt, tack vare deras medarbetare och deras blandade erfarenhet och kompetens. Storfors Plåt erbjuder ett yrkesskickligt arbetslag där varje enskild medarbetare är Storfors Plåts ambassadör.


Dina arbetsuppgifter
Ditt dagliga arbete kommer att involvera planering av dina arbetsuppgifter, rutinmässig service på befintliga anläggningar, driftsättning av fläktar, aggregat och felsökning av motorer, ställdon och styrutrustning. Även genomföra riskanalyser innan arbetet påbörjas, följa uppsatta rutiner samt bemöta kunder, kollegor och entreprenörer på ett lyhört och respektfullt sätt.

Arbetet innefattar även planering i samråd med projektledare och meddela löpande hur arbetet går, du kommer att sköta kontakten med kunden fram till projektets överlämnande. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och vara involverad i både mindre samt större projekt.

Du kommer att vara anställd hos oss på Konsultia och arbeta hos vår kund Storfors Plåt i Umeå.

Din profil
Du kommer dagligen vara ett ansikte utåt för Storfors plåt. Som person bör du vara social, ha en positiv attityd och vara flexibel i ditt arbetssätt. Du är tekniskt kunnig, ordningsam, gillar problemlösning samt trivas att arbeta med kroppen och hantera diverse verktyg/maskiner. Du har ett högt säkerhetstänk och värnar om din arbetsmiljö. Du är driven som person och gillar att ta mycket eget ansvar.

Utbildning inom eller erfarenhet från VVS, el, rörmokare eller ventilation är meriterande. Utöver relevant erfarenhet inom industrin så lägger vi stor vikt vid den sociala förmågan, engagemang och intresse av att utvecklas.

* B-körkort är ett krav för tjänsten.

Övrig information
Vi intervjuar och tillsätter tjänster löpande, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef i Umeå, Sven Ericsson på 070-5172979 alt sven@konsultia.se

Du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Mora, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Gällivare och Piteå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Ventilationsmontör till Storfors Plåt i Umeå

Ventilationsmontör
Läs mer Nov 22
Om kundföretaget
Storfors Plåt har sedan 1969 försett kunder med ett brett spann av tjänster med allt från ventilation och byggplåt till service. De senaste åren har ett nytt grepp tagits om företaget. Ventilations- och byggplåtssidan har utvecklats och dom erbjuder numera även färdiga klimatlösningar med styr och regler samt isoleringsentreprenader.
Storfors Plåt är ett konkurrenskraftigt företag som erbjuder tjänster utförda på ett professionellt sätt, tack vare deras medarbetare och deras blandade erfarenhet och kompetens. De erbjuder ett yrkesskickligt arbetslag där varje enskild medarbetare är Storfors Plåts ambassadör.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Ventilationsmontör hos Storfors Plåt arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag. Du kommer att ha varierande uppgifter som kräver självständighet och teamwork där du samordnar och genomför installationer av alla typer av ventilationsmontage. Du kommer även att arbeta med underhåll, injusteringar och kontroller av ventilationssystem.

Arbetet innebär även:

- Följa uppsatta rutiner och arbetssätt
- Planera arbetet i samråd med arbetsledare/projektledare samt ha löpande kontakt under arbetets gång
- Att vara delaktig i att utbilda ny personal. praktikanter och lärlingar.

Vi söker dig som:

- Bidrar med positiv energi och har en hög arbetsmoral.
- Har förmågan att arbeta självständigt likväl som du samarbetar bra med andra och att jobba i grupp.
- Meriterande om man har erfarenhet inom industrin eller ventilation.
- Även meriterande om du har fallskydsutbildning och liftutbildning.

* B-körkort är ett krav för tjänsten.

Din profil
Du bör vara en framåt person som gillar att ta mycket eget ansvar och vara flexibel i ditt arbetssätt. Du anser dig vara händig, ordningsam, gillar problemlösning samt trivas att arbeta med kroppen och hantera diverse verktyg och maskiner. Du har ett högt säkerhetstänk och värnar om din arbetsmiljö.
Utöver passande erfarenhet inom industrin så lägger vi stor vikt vid den sociala förmågan, engagemang och intresse av att utvecklas.

Övrig information
Du kommer att vara anställd hos oss på Konsultia och arbeta hos vår kund Storfors Plåt i Umeå.

Vi intervjuar och tillsätter tjänster löpande, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef i Umeå, Sven Ericsson 070-5172979 alt sven@konsultia.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post!
Du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Mora, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Gällivare och Piteå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

ATRANS söker lastbilsmekaniker

Lastbilsmekaniker
Läs mer Okt 30
Om kundföretaget
Företaget ATRANS grundades 1968. Verksamheten bedrivs allt sedan etableringen i egna lokaler i Holmsund, beläget ca 10 km utanför Umeå. Personalstyrkan uppgår idag till ca 15 anställda. ATRANS är numera ett helägt dotterföretag till Närko, en av Nordens ledande släpfordonstillverkare. Därigenom utgör de även en naturlig servicepartner för Närkos omfattande produktsortiment.

ATRANS affärsinriktning är att tillverka kundanpassade släpfordon och lastbilspåbyggnationer specialiserade främst för transport av flis, virke och pappersrullar. Därutöver finns en välutvecklad eftermarknadsverksamhet med komplett reparationsverkstad och reservdelsförsäljning.

ATRANS är inne i ett expansivt skede och söker nu två lastbilsmekaniker/reparatörer.
Vill du jobba i en verksamhet där ingenting är omöjligt och du får mycket eget ansvar?
Har du fordonsteknisk eller liknande utbildning och/eller erfarenhet från reparationsarbeten? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Som mekaniker på ATRANS reparationsavdelning får du möjlighet att serva, felsöka och reparera chassier och alla typer av påbyggnader på lastbilar och släpvagnar.
Du jobbar med allt från mindre skador till totalhaverier vilket ger mycket omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter där du får använda din kreativitet och erfarenhet. ATRANS jobbar med alla på marknaden förekommande fabrikat och är också servicepartner för JOAB.

Vanliga arbetsuppgifter är tex byte av väggsidor, taktäckningar, felsökning/reparation,belysning, EBS eller hydraulik. Ibland förekommer svetsning och bättringsmålning av olika konstruktioner. Allt sker med kundens bästa i fokus!

Din profil
Vi söker dig som har fordonsteknisk eller liknande utbildning alternativt erfarenhet från fordons- eller maskinbranschen.
Har du även kunskaper inom svets, fordonsel, lackering och/eller hydraulik är det meriterande.

Det är viktigt att du har ett driv och intresse av att hitta lösningar samt att ha ett bra samarbete med dina kollegor.
B-körkort är ett krav.

Övrig information
Arbetet utförs dagtid i ATRANS lokaler i Holmsund.

Har du några frågor eller funderingar kan du kontakta Sven Ericsson, 070-5172979, sven@konsultia.se

Sista ansökningsdag är 10:e september och vi kommer intervjua löpande så du är välkommen med din ansökan redan nu.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Industri och lagerpersonal till kommande uppdrag i Umeå

Industrirörmontör
Läs mer Okt 12
Om kundföretaget
Just nu söker Konsultia medarbetare till framtida uppdrag hos våra kunder i Umeå. Du kommer få möjlighet att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med ett härligt gäng, du kommer också kunna knyta viktiga kontakter och skaffa dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden. Låter det spännande? Vänta inte med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna passar dig som är metodisk, självgående och noggrann. Du uppskattar ett högt tempo och har goda sociala färdigheter. För just dessa tjänster kommer din personlighet och inställning vara en stor del av det vi tar hänsyn till i rekryteringsprocessen.
Har du erfarenhet av svetsning, truck/traktorkörning eller lackering, är det meriterande? Var noga med att lyfta detta i din ansökan.

Din profil
För oss är din personlighet viktig. Vi söker dig som vill jobba utifrån våra värderingar genom att vara ansvarsfull, engagerad, kundfokuserad och utstråla arbetsglädje. Du har ett eget driv, är kreativ och nytänkande. Vidare har du en positiv attityd, är noggrann, ansvarstagande, kvalitetsmedveten och tycker om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Du ska kunna arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta bra i team tillsammans med andra.


Övrig information
Arbetstiden skiljer sig beroende på kund och uppdrag. Detta kan innebära både dagtid och skiftarbete.
Det är krav på godkända gymnasiebetyg i Matematik, Svenska och Engelska, eller likvärdig vuxen-utbildning.
B-körkort är ett krav.

Vi kommer löpande att ta kontakt med kandidater när behov uppstår då annonsen riktar sig mot framtida uppdrag.



Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

ATRANS söker lastbilsmekaniker

Lastbilsmekaniker
Läs mer Sep 19
Om kundföretaget
Företaget ATRANS grundades 1968. Verksamheten bedrivs allt sedan etableringen i egna lokaler i Holmsund, beläget ca 10 km utanför Umeå. Personalstyrkan uppgår idag till ca 15 anställda. ATRANS är numera ett helägt dotterföretag till Närko, en av Nordens ledande släpfordonstillverkare. Därigenom utgör de även en naturlig servicepartner för Närkos omfattande produktsortiment.

ATRANS affärsinriktning är att tillverka kundanpassade släpfordon och lastbilspåbyggnationer specialiserade främst för transport av flis, virke och pappersrullar. Därutöver finns en välutvecklad eftermarknadsverksamhet med komplett reparationsverkstad och reservdelsförsäljning.

ATRANS är inne i ett expansivt skede och söker nu två lastbilsmekaniker/reparatörer.
Vill du jobba i en verksamhet där ingenting är omöjligt och du får mycket eget ansvar?
Har du fordonsteknisk eller liknande utbildning och/eller erfarenhet från reparationsarbeten? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Som mekaniker på ATRANS reparationsavdelning får du möjlighet att serva, felsöka och reparera chassier och alla typer av påbyggnader på lastbilar och släpvagnar.
Du jobbar med allt från mindre skador till totalhaverier vilket ger mycket omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter där du får använda din kreativitet och erfarenhet. ATRANS jobbar med alla på marknaden förekommande fabrikat och är också servicepartner för JOAB.

Vanliga arbetsuppgifter är tex byte av väggsidor, taktäckningar, felsökning/reparation,belysning, EBS eller hydraulik. Ibland förekommer svetsning och bättringsmålning av olika konstruktioner. Allt sker med kundens bästa i fokus!

Din profil
Vi söker dig som har fordonsteknisk eller liknande utbildning alternativt erfarenhet från fordons- eller maskinbranschen.
Har du även kunskaper inom svets, fordonsel, lackering och/eller hydraulik är det meriterande.

Det är viktigt att du har ett driv och intresse av att hitta lösningar samt att ha ett bra samarbete med dina kollegor.
B-körkort är ett krav.

Övrig information
Arbetet utförs dagtid i ATRANS lokaler i Holmsund.

Har du några frågor eller funderingar kan du kontakta Sven Ericsson, 070-5172979, sven@konsultia.se

Sista ansökningsdag är 10:e september och vi kommer intervjua löpande så du är välkommen med din ansökan redan nu.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultias bemannings- och rekryteringslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Mora, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Piteå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

ATRANS söker lastbilsmekaniker

Lastbilsmekaniker
Läs mer Aug 16
Om kundföretaget
Företaget ATRANS grundades 1968. Verksamheten bedrivs allt sedan etableringen i egna lokaler i Holmsund, beläget ca 10 km utanför Umeå. Personalstyrkan uppgår idag till ca 15 anställda. ATRANS är numera ett helägt dotterföretag till Närko, en av Nordens ledande släpfordonstillverkare. Därigenom utgör de även en naturlig servicepartner för Närkos omfattande produktsortiment.

ATRANS affärsinriktning är att tillverka kundanpassade släpfordon och lastbilspåbyggnationer specialiserade främst för transport av flis, virke och pappersrullar. Därutöver finns en välutvecklad eftermarknadsverksamhet med komplett reparationsverkstad och reservdelsförsäljning.

ATRANS är inne i ett expansivt skede och söker nu två lastbilsmekaniker/reparatörer.
Vill du jobba i en verksamhet där ingenting är omöjligt och du får mycket eget ansvar?
Har du fordonsteknisk eller liknande utbildning och/eller erfarenhet från reparationsarbeten? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Som mekaniker på ATRANS reparationsavdelning får du möjlighet att serva, felsöka och reparera chassier och alla typer av påbyggnader på lastbilar och släpvagnar.
Du jobbar med allt från mindre skador till totalhaverier vilket ger mycket omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter där du får använda din kreativitet och erfarenhet. ATRANS jobbar med alla på marknaden förekommande fabrikat och är också servicepartner för JOAB.

Vanliga arbetsuppgifter är tex byte av väggsidor, taktäckningar, felsökning/reparation,belysning, EBS eller hydraulik. Ibland förekommer svetsning och bättringsmålning av olika konstruktioner. Allt sker med kundens bästa i fokus!

Din profil
Vi söker dig som har fordonsteknisk eller liknande utbildning alternativt erfarenhet från fordons- eller maskinbranschen.
Har du även kunskaper inom svets, fordonsel, lackering och/eller hydraulik är det meriterande.

Det är viktigt att du har ett driv och intresse av att hitta lösningar samt att ha ett bra samarbete med dina kollegor.
B-körkort är ett krav.

Övrig information
Arbetet utförs dagtid i ATRANS lokaler i Holmsund.

Har du några frågor eller funderingar kan du kontakta Sven Ericsson, 070-5172979, sven@konsultia.se

Sista ansökningsdag är 10:e september och vi kommer intervjua löpande så du är välkommen med din ansökan redan nu.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultias bemannings- och rekryteringslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Mora, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Piteå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Industripersonal till världsledande företag i Umeå

Fordonsmontör
Läs mer Jun 12
Om kundföretaget
En av världens ledande lastbilstillverkare söker nu ännu fler kompetenta medarbetare med rätt inställning för framtida uppdrag. För att fortsätta leverera produkter i världsklass pågår en omställning mot en långsiktigt hållbar produktion, där mångfald och Lean står i fokus.

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker Konsultia framtida stjärnor till jobb inom produktionsavdelningen hos vår uppdragsgivare i Umeå. Här får du möjlighet att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med ett härligt gäng, du kommer också kunna knyta viktiga kontakter och skaffa dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden. Låter det spännande? Vänta inte med din ansökan!

Vad går arbetet ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos ett svenskt, globalt och stort företag där du bland annat kommer att arbeta med kontroll av kvalitet, hållfasthet och arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen i produktionen. Du kommer att arbeta på produktionsavdelningen där du och din grupp strävar mot gemensamma produktionsmål som en del av den större målsättningen. Anställningen inleds med en grundlig introduktionsutbildning där du får lära dig allt du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt – här läggs stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.

Din profil
Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna passar dig som är metodisk, självgående och noggrann. Du uppskattar ett högt tempo och har goda sociala färdigheter. För just dessa tjänster kommer din personlighet och inställning vara en stor del av det vi tar hänsyn till i rekryteringsprocessen.
Har du erfarenhet från svetsning, truckutbildning, traktorkörning eller lackering, är det meriterande. Var noga med att lyfta detta i din ansökan.

Övrig information
Arbetstiden är i dagsläget förlagd till skiftarbete. Det innebär att du arbetar ex förmiddag första veckan, eftermiddag andra veckan och natt tredje veckan.
Det är krav på godkända gymnasiebetyg i Matematik, Svenska och Engelska, eller likvärdig vuxen-utbildning.
Det är krav på körkort och alla anställda kommer genomgå hälsoundersökning med färdighetstester utifrån ergonomiska undersökningar samt drogtest.
Vi kommer löpande ta kontakt med kandidater när behov uppstår då annonsen riktar sig mot framtida uppdrag.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Robotoperatör

Industrirobotoperatör
Läs mer Maj 19
Om kundföretaget
Vi står inför en spännande tid där man ställer om mot hållbar produktion och framtidens utmaningar, med kommande produktprojekt och en allt snabbare förändringstakt. En förutsättning för att lyckas är kreativitet, ny teknik och mod att våga prova nytt!

Vi söker därför en robotoperatör som vill dela denna resa. Det här är ett utmanande och stimulerande jobb, i en resultatorienterad och teknisk avancerad miljö där vi tror på inkludering och mångfald.

Är du en metodisk, självgående och mångsidig person som drivs av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och att arbeta mot mål? Vill du vara med och bidra till vår kunds framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet?

Då kan det här uppdraget vara helt rätt för dig.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som robotoperatör kommer du arbeta med både avhjälpande och förebyggande underhåll i kundens produktionsanläggning. Du avrapporterar aktiviteter i deras underhållssystem och jobbar med analys och uppföljning. Du arbetar tvärfunktionellt via processteam och deltar i projekt.
Vid behov kommer du även at stötta samt instruera övrig personal inom underhåll vid felavhjälpning och rotorsaksanalys.

Kvalifikationer
- Teoretiska kunskaper minst motsvarande gymnasieskolans.
- God erfarenhet av arbete inom automation samt robot
- Säkerhetsutbildning i safemove (EPS)
- God erfarenhet av praktiskt arbete med felsökning och programmering i robotens styrsystem
- God kunskap i robot studio
- Erfarenhet av arbete i projekt
- God kunskap i ABB funktionspaket

Meriterande
- Erfarenhet av tillverknings- eller processindustri
- Fördjupad erfarenhet av arbete i VMMS Underhållsystem
- Kunskap i PLC-system

Om alla parter är nöjda med samarbetet kan antingen uppdraget förlängas eller så kan du bli överrekryterad direkt till kundföretaget.

Din profil
Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre, där ingen dag är den andra lik. Vi söker efter dig som är en positiv, ambitiös och driven kollega. Du ser möjligheter där andra ser hinder, är proaktiv och influerar för att bidra till positiv förändring. Ett helhetstänk och resultatorienterat mindset krävs i denna miljö, med förmåga att organisera och prioritera bland komplexa problem.

Universitetsutbildning inom relevant område är meriterande, likaså tidigare erfarenhet av liknade tjänster. Vi lägger stor vikt vid rätt person och ser den här rekryteringen som en dörröppnare med många möjligheter hos vår kund!

Vi värdesätter sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Vi önskar även att du

* behärskar det svenska språket i både tal och skrift
* har B-körkort
* har tillgång till egen bil

Övrig information
Du kommer inledningsvis att bli anställd av Konsultia och tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund.

Urval sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Truckförare för kommande uppdrag

Truckförare
Läs mer Maj 17
Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu Truckförare för kommande uppdrag i Umeå. Har du erfarenhet av truckkörning sedan tidigare? Tveka inte att söka tjänsten redan idag! Vi kommer intervjua löpande, och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Som truckförare inom industrin kommer dina arbetsuppgifter variera, men över lag kommer det bestå av att behandla och hantera ordrar, hantera inkommande och utgående gods, plocka ordrar, paketera inför leverans, förse produktionen med material, samt vara en del av den interna logistiken på kundföretaget.

Många delar av det vardagliga arbetet kommer innefatta truckkörning, och därför är truckkort ett krav för denna tjänst. Har du även kort för hjullastare är detta meriterande.


Din profil
Vi söker personer som är positiva, produktiva och driftiga i arbetet, och som kan arbeta likaväl självständigt som i grupp tillsammans med andra. Utöver detta håller du ordning och reda, och kan lägga upp ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av lagerarbete eller truckkörning sedan tidigare. Specificera gärna dina kunskaper och erfarenheter i ditt CV.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

CNC-operatör

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Maj 17
Om kundföretaget
Konsultia söker CNC-operatörer för uppdrag i Umeå med omnejd.

Är du en metodisk, självgående och mångsidig person som drivs av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och att arbeta mot mål? Vill du vara med och bidra till vår kunds framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet?

Då kan det här uppdraget vara helt rätt för dig.

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-operatör arbetar man med att sköta datorstyrda maskiner som genomför svarvning, borrning eller fräsning. Man tillverkar detaljer av metall, trä eller plast. Beroende på kompetens varierar arbetsuppgifterna från att bara rigga maskiner till att självständigt programmera och läsa ritningar.

Det är bra om du har god förståelse för och erfarenhet av att bearbeta olika material samt mekanisk bearbetning och montering. Vi förväntar oss att våra medarbetare är flexibla och kan bidra på olika förekommande arbetsuppgifter i verkstaden. I dina arbetsuppgifter ingår ett stort eget ansvar för kvalitet samt ordning och reda på arbetsplatsen.

Om alla parter är nöjda med samarbetet kan antingen uppdraget förlängas eller så kan du bli överrekryterad direkt till kundföretaget.

Din profil
Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre, där ingen dag är den andra lik. Vi söker efter dig som är en positiv, ambitiös och driven kollega.

Vi önskar även att du

* behärskar det svenska språket i både tal och skrift
* har B-körkort
* har tillgång till egen bil

Övrig information
Du kommer inledningsvis att bli anställd av Konsultia och tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund.

Urval sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Lackerare

Lackerare
Läs mer Maj 16
Om kundföretaget
Konsultia söker lackerare för uppdrag i Umeå med omnejd.

Är du en metodisk, självgående och mångsidig person som drivs av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och att arbeta mot mål? Vill du vara med och bidra till vår kunds framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet?

Då kan det här uppdraget vara helt rätt för dig.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lackering.

Det är bra om du har god förståelse för och erfarenhet av att bearbeta olika material samt mekanisk bearbetning och montering. Vi förväntar oss att våra medarbetare är flexibla och kan bidra på olika förekommande arbetsuppgifter i verkstaden. I dina arbetsuppgifter ingår ett stort eget ansvar för kvalitet samt ordning och reda på arbetsplatsen.

Om alla parter är nöjda med samarbetet kan antingen uppdraget förlängas eller så kan du bli överrekryterad direkt till kundföretaget.

Din profil
Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre, där ingen dag är den andra lik. Vi söker efter dig som är en positiv, ambitiös och driven kollega.

Vi önskar även att du

* behärskar det svenska språket i både tal och skrift
* har B-körkort
* har tillgång till egen bil

Övrig information
Du kommer inledningsvis att bli anställd av Konsultia och tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund.

Urval sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Svetsare

Svetsare, manuell
Läs mer Maj 16
Om kundföretaget
Konsultia söker Svetsare för uppdrag i Umeå med omnejd.

Är du en metodisk, självgående och mångsidig person som drivs av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och att arbeta mot mål? Vill du vara med och bidra till vår kunds framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet?

Då kan det här uppdraget vara helt rätt för dig.

Dina arbetsuppgifter
Vi ser gärna att du kan svetsa i olika sorters material som stål, rostfritt, aluminium och koppar med tillhörande tekniker. Meriterande med några års erfarenhet av att arbeta som svetsare och att du kan läsa ritningar.

Det är bra om du har god förståelse för och erfarenhet av att bearbeta olika material samt mekanisk bearbetning och montering. Vi förväntar oss att våra medarbetare är flexibla och kan bidra på olika förekommande arbetsuppgifter i verkstaden. I dina arbetsuppgifter ingår ett stort eget ansvar för kvalitet samt ordning och reda på arbetsplatsen.

Om alla parter är nöjda med samarbetet kan antingen uppdraget förlängas eller så kan du bli överrekryterad direkt till kundföretaget.

Din profil
Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre, där ingen dag är den andra lik. Vi söker efter dig som är en positiv, ambitiös och driven kollega.

Vi önskar även att du

* behärskar det svenska språket i både tal och skrift
* har B-körkort
* har tillgång till egen bil.


Övrig information
Du kommer inledningsvis att bli anställd av Konsultia och tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund.

Urval sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Truckförare till Kuehne+Nagel

Lagerarbetare
Läs mer Maj 26
Om kundföretaget
Med över 80 000 anställda på nästan 1300 platser i över 100 länder är Kuehne+Nagel Group en av världens ledande logistikföretag.
På Kuehne+Nagel är du en viktig del av denna världsledande logistikleverantören där du har möjlighet att jobba med att leverera förstklassiga lösningar för deras kunder. På Kuehne+Nagel är de alltid dedikerade till att utveckla sina medarbetare för att tillsammans nå extraordinära mål.
Kuehne+Nagel har precis etablerat sig i Umeå-området med sina lokaler i Holmsund och har en spännande resa framför sig här i Norrland.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu trevliga, engagerade och glada personer som tillsammans med ett bra och drivet team vill vara delaktiga i Kuehne+Nagels etablering i Umeå där de idag redan har upparbetade kunder.
Arbetsuppgifterna består av truckkörning och plockning av varor som levereras ut till Kuehne+Nagels kunder i framförallt Umeå.
Även lossning och sortering av inkommande gods samt packning och lastning av utgående gods är en stor del av arbetsuppgifterna.


Din profil
Vi söker dig som har truckkort och har tidigare erfarenhet av truckkörning.

För oss är din personlighet viktig och för det här jobbet bör du vara ansvarsfull, engagerad, kundfokuserad och utstråla arbetsglädje. Vidare har du ett eget driv, en positiv attityd och är noggrann i din leverans.
Du ska kunna jobba självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter och även kunna arbeta bra i ett team tillsammans med andra.

Det är meriterande om du har god vana med datorer.

Övrig information
Arbetet på Kuehne+Nagel utförs under dagtid i Umeå Hamn i deras lokaler i Holmsund.

Vi söker flera personer och sista ansökningsdag är den 11:e juni. Vi kommer börja anställa då vi har hittat rätt personer så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Du är välkommen att höra av dig om du har några frågor till Sven Ericsson 070-5172979, sven@konsultia.se eller Alva Hörnlund, 070-5506721, alva@konsultia.se

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

ATRANS söker Montör

Fordonsmontör
Läs mer Maj 22
Om kundföretaget
Företaget ATRANS grundades 1968. Verksamheten bedrivs allt sedan etableringen i egna lokaler i Holmsund, beläget ca 10 km utanför Umeå. Personalstyrkan uppgår idag till ca 15 anställda. ATRANS är numera ett helägt dotterföretag till Närko, en av Nordens ledande släpfordonstillverkare. Därigenom utgör de även en naturlig servicepartner för Närkos omfattande produktsortiment.

ATRANS affärsinriktning är att tillverka kundanpassade släpfordon och lastbilspåbyggnationer specialiserade främst för transport av flis, virke och pappersrullar. Därutöver finns en välutvecklad eftermarknadsverksamhet med komplett reparationsverkstad och reservdelsförsäljning.

ATRANS är inne i ett expansivt skede och söker nu en montör.
Vill du jobba i en verksamhet där är ingenting är omöjligt och du får mycket eget ansvar?
Har du erfarenhet från montering eller skruva i fordon? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Som montör på ATRANS jobbar du dagligen med att montera kundanpassade påbyggnationer specialiserade för vägtransporter av skogsbaserade råvaror och produkter på kundernas lastbilar eller släpvagnar.

Påbyggnationen både monteras ihop och monteras på fordonet i ATRANS lokaler i Holmsund.

Din profil
För att passa i rollen som montör bör du ha erfarenhet från montering och/eller skruvat i lastbilar, skogsmaskiner eller liknande. Du ska kunna läsa ritningar och samarbeta med dina kollegor.
Som person ser vi gärna att du är uppfinningsrik och noggrann samt att du har ett öga för kvalitet och design då det är viktigt att kunden får en bra och snygg slutprodukt. Även att du har nyfikenhet och engagemang är viktigt.

Har du kunskaper inom svets, fordonsel, lackering och/eller hydraulik är det meriterande.

B-körkort är ett krav.

Övrig information
Arbetstid är dagtid.

För denna rekrytering har ATRANS tagit hjälp av Konsultia och har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sven Ericsson, 070-5172979, sven@konsultia.se

Sista ansökningsdag är 11:e juni och vi kommer intervjua löpande så du är välkommen med din ansökan redan nu.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultias bemannings- och rekryteringslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Mora, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Piteå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Truckförare för sommarjobb på Norrmejerier

Lagerarbetare
Läs mer Maj 26
Om kundföretaget
Med över 80 000 anställda på nästan 1300 platser i över 100 länder är Kuehne+Nagel Group en av världens ledande logistikföretag.
På Kuehne+Nagel är du en viktig del av denna världsledande logistikleverantören där du har möjlighet att jobba med att leverera förstklassiga lösningar för deras kunder. På Kuehne+Nagel är de alltid dedikerade till att utveckla sina medarbetare för att tillsammans nå extraordinära mål.
Kuehne+Nagel har precis etablerat sig i Umeå-området med sina lokaler i Holmsund och har en spännande resa framför sig här i Norrland.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu trevliga, engagerade och glada personer som tillsammans med ett bra och drivet team vill vara delaktiga i Kuehne+Nagels etablering i Umeå där de idag redan har upparbetade kunder.
Arbetsuppgifterna består av truckkörning och plockning av varor som levereras ut till Kuehne+Nagels kunder i framförallt Umeå.
Även lossning och sortering av inkommande gods samt packning och lastning av utgående gods är en stor del av arbetsuppgifterna.


Din profil
Vi söker dig som har truckkort och har tidigare erfarenhet av truckkörning.

För oss är din personlighet viktig och för det här jobbet bör du vara ansvarsfull, engagerad, kundfokuserad och utstråla arbetsglädje. Vidare har du ett eget driv, en positiv attityd och är noggrann i din leverans.
Du ska kunna jobba självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter och även kunna arbeta bra i ett team tillsammans med andra.

Det är meriterande om du har god vana med datorer.

Övrig information
Arbetet på Kuehne+Nagel utförs under dagtid i Umeå Hamn i deras lokaler i Holmsund.

Vi söker flera personer och sista ansökningsdag är den 11:e juni. Vi kommer börja anställa då vi har hittat rätt personer så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Du är välkommen att höra av dig om du har några frågor till Sven Ericsson 070-5172979, sven@konsultia.se eller Alva Hörnlund, 070-5506721, alva@konsultia.se

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Mora, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Piteå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Extrajobb torsdagar & söndagar

Truckförare
Läs mer Maj 2
Om kundföretaget
På Norrmejerier arbetar idag närmare 500 stolta medarbetare vars hjärta slår lite extra för Norrland. Norrmejerier har ett värdefullt syfte – att göra gott. För att kunna bidra till en bättre morgondag behöver de vara lönsamma idag och det är allas ansvar att bidra till de gemensamma målen. Till allas vår framtid.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu flera trevliga och glada personer som vill vara med och bidra till en god arbetsmiljö och stort driv till "Kylen" på Norrmejerier.
Med hjälp av en plocktruck plockar du ordrar från Norrmejeriers utbud som ska ut till deras kunder. Orderlistan får du direkt i dina hörlurar via ett "pick by voice"-system och tillsammans med dina kollegor förbereder ni avhämtning som levereras till mataffärer, skolor, restauranger mm.

Din profil
Vi söker dig som vill jobba extra under sommaren vid sidan av dina studier eller har annan huvudsaklig sysselsättning.
Truckkort är ett krav och lyft gärna vilka truckbehörigheter du innehar i din ansökan. Vi ser även att du är intresserad av att jobba i ett bra gäng med arbetsuppgifter som är fysiska och kräver planering.
Arbetet på Norrmejerier utförs under alla veckans dagar med olika arbetstider och som extraarbetare är det framför allt viktigt att vara tillgänglig under torsdag em, fredagar och söndagar då behovet är som störst.

För oss är din personlighet viktig och för det här jobbet bör du vara ansvarsfull, engagerad, kundfokuserad och utstråla arbetsglädje. Vidare har du ett eget driv, en positiv attityd och är noggrann i din leverans.
Du ska kunna jobba självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter och även kunna arbeta bra i ett team tillsammans med andra.

Övrig information
Ansök gärna redan idag då vi kommer börja intervjua och försöka tillsätta för tjänsterna löpande.

Du är välkommen att höra av dig om du har några frågor till Alva Hörnlund på 070-5506721, alva@konsultia.se eller Sven Ericsson 070-5172979, sven@konsultia.se

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Mora, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Piteå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Bula söker till tjänst för lagerhantering och montage

Lagerarbetare
Läs mer Apr 26
Om kundföretaget
Bula AB är ett privatägt företag som startades 1989 och drivs av Rafael Granlund med familj. De är idag sju anställda och är beläget på handelsområdet på Ersboda i Umeå. Bula jobbar i huvudsak med inredning för Butik, Lager och Kontor, såväl nytt som begagnat.

Dina arbetsuppgifter
Den här tjänsten är väldigt omväxlande och innehåller många olika moment; du ska ta emot varor och sortera dem i lagret, plocka beställningar till kund, leverera varor samt montera både ute hos kund och även i de egna lokalerna.

Produkterna som monteras är vanligtvis lagerinredning såsom pallställ och hyllställ samt kontorsmöbler och butiksinredning .

Arbetet kan vara fysiskt tungt emellanåt och en hel del truckkörning ingår.

Din profil
För att passa i tjänsten bör du vara utåtriktad och social då du är ansiktet utåt till Bulas kunder. Du ska vara lösningsfokuserad, serviceminded och inte rädd för att hugga i.

Vidare ser vi gärna att du är händig och påhittig då vissa situationer kan behöva speciella lösningar.

B-körkort är ett krav medans truckkort och skyliftkort är meriterande.

Övrig information
För den här tjänsten blir du anställd hos Konsultia och uthyrd till Bula med intention att bli direkt anställd på Bula i framtiden.

Har du några frågor eller funderingar ang tjänsten är du välkommen att kontakta Sven Ericsson, sven@konsultia.se
Sista ansökningsdag är 25:e maj och tjänsten kommer tillsättas då vi hittat rätt person så sök gärna redan idag.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Kandidatansvarig (sommar- och extrajobb för studenter)

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Maj 5
Intresserad av att arbeta i ett snabbväxande bolag där du får erfarenhet, utveckling och samtidigt bidrar till att föra svensk industri framåt? Nu söker vi studerande som vill arbeta i rollen som kandidatansvarig.

Som uppstickare i bemanningsbranschen är vi vana att tänka annorlunda - inte minst när det kommer till människor och rekrytering. Den bästa matchningen bygger sällan på ett perfekt cv, högsta betyg eller ens rätt utbildning. Grunden läggs under introduktionen, resten fångar du upp av erfarna kollegor och genom att utföra jobbet. Om du har rätt inställning och förmåga att växa med rollen vill säga. För det är precis vad vi är på jakt efter.

Vi behöver utöka vårt härliga gäng i Umeå med personer som vill jobba hos oss i sommar och sedan fortsätta jobba hos oss på en behovsanställning till hösten.

Vad jobbet går ut på

Rollen innebär främst ansvar över konsulternas rekryteringsprocess från start till mål samt administration av konsulternas tider. Du skapar och publicerar annonser, bokar och genomför intervjuer, tar referenser, sammanfattar och gör en egen bedömning av kandidaten.

Rollen kommer även innebära arbete mot våra befintliga konsulter, där du bland annat får hantera konsultnärvaro och när det skett avvikelser. Antalet konsulter ökar hela tiden och för rätt person kommer det att finnas möjlighet att kliva in i en konsultchefsroll efter en tid.

För att trivas hos oss gillar du att vi

- växer genom kundfokus, stort engagemang, eget ansvar och kul på jobbet.

- arbetar med några av Sveriges starkaste industriföretag.

- tror på att låta våra medarbetare utvecklas tillsammans med oss och internrekryterar oftast när chefstjänster ska tillsättas.

Krav
B-körkort

Startskott

Enligt överenskommelse. Ansökan vill vi ha senast den 25 maj men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så sök så snart som möjligt. Skriv några kortfattade rader om varför du söker tjänsten och länka till din LinkedIn-profil, eller bifoga CV om du föredrar det. Vi söker två-tre personer.

Frågor?

Kontakta Sven Ericsson, platschef
sven@konsultia.se

FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT
En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi både kunder och medarbetare som gör skillnad för Sverige varje dag.

Vi värdesätter en god arbetsmiljö och tror att det är en förutsättning för hållbar tillväxt och långsiktiga relationer. Vi värnar en bra balans mellan privatliv och arbetsliv där du har stora möjligheter att styra din egen arbetsdag, men också varifrån du arbetar.

Konsultia bedriver verksamhet från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret finns i Umeå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se (http://www.konsultia.se/)

Ansök nu

Truckförare för sommarjobb på Norrmejerier

Truckförare
Läs mer Apr 15
Om kundföretaget
På Norrmejerier arbetar idag närmare 500 stolta medarbetare vars hjärta slår lite extra för Norrland. Norrmejerier har ett värdefullt syfte – att göra gott. För att kunna bidra till en bättre morgondag behöver de vara lönsamma idag och det är allas ansvar att bidra till de gemensamma målen. Till allas vår framtid.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu flera trevliga och glada personer som vill sommarjobba på "Kylen" hos Norrmejerier, helst under hela perioden v 26-33.
Med hjälp av en plocktruck plockar du ordrar från Norrmejeriers utbud som ska ut till deras kunder. Orderlistan får du direkt i dina hörlurar via ett "pick by voice"-system och tillsammans med dina kollegor förbereder ni avhämtning som levereras till mataffärer, skolor, restauranger mm.

Din profil
Vi söker dig som har truckkort och är intresserad av att jobba i ett bra gäng med arbetsuppgifter som är fysiska och kräver planering.
För oss är din personlighet viktig och för det här jobbet bör du vara ansvarsfull, engagerad, kundfokuserad och utstråla arbetsglädje. Vidare har du ett eget driv, en positiv attityd och är noggrann i din leverans.
Du ska kunna jobba självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter och även kunna arbeta bra i ett team tillsammans med andra.

Övrig information
Arbetet på Norrmejerier utförs under olika arbetstider vecka för vecka och det förekommer även helgarbete (söndagar) men mestadels dagtid under vardagar.

Sista ansökningsdag är den 14:e maj och vi kommer börja anställa då vi har hittat rätt personer så skicka gärna in din ansökan redan idag då det finns begränsat antal platser.

Du är välkommen att höra av dig om du har några frågor till Alva Hörnlund på 070-5506721, alva@konsultia.se eller Sven Ericsson 070-5172979, sven@konsultia.se

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Mora, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Piteå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Innesäljare till Konfektyrgrossisten

Innesäljare
Läs mer Apr 5
Om kundföretaget
Konfektyrgrossisten är grossister inom godis, snacks, dryck och liknande. De kanske inte skulle hävda att godis borde vara en mänsklig rättighet, men nära på. Konfektyr, snacks, dryck, sånt älskar Konfektyrgrossisten, och deras mål är att göra det tillgängligt för så många som möjligt. Sånt som sätter guldkant på tillvaron, helt enkelt.
www.privab.se

Dina arbetsuppgifter
Nu söker Konfektyrgrossisten i Umeå en innesäljare som drivs av att kontakta och sälja till nya och framför allt befintliga kunder.

Du arbetar på ett strukturerat sätt med dina kunder för att förbättra samarbetet och öka försäljningen med nya spännande produkter.
Det är viktigt att du känner dig bekväm och dras till att söka kontakten med kunder samt känna ett ansvar av att hitta nya affärsmöjligheter tillsammans med dem.

Din profil
Till den här tjänsten söker vi dig som trivs och drivs av att skapa relationer med andra människor. Du vågar erbjuda din expertis inom ämnet och bredda samarbetet med befintliga kunder samt kontakta nya kunder och starta nya samarbeten.

Sortimentet hos Konfektyrgrossisten är brett vilket gör att analysförmåga vad kunden behöver är en viktig egenskap. Du bör även ha goda kunskaper i Excel.
För att lyckas i den här tjänsten krävs även att du är strukturerad och kan planera ditt sätt att arbeta för att hålla kontinuerlig kontakt med dina kunder.

Övrig information
Arbetet är på heltid och under vanliga kontorstider.

Den här rekryteringen utförs av Konsultia på uppdrag av Konfektyrgrossisten. Vid frågor eller funderingar kontakta vänligen ansvarig rekryteringskonsult Sven Ericsson, sven@konsultia.se, 070-5172979.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Luleå i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Truckförare

Truckförare
Läs mer Apr 5
Dina arbetsuppgifter
Som truckförare består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av truckkörning samt övrigt vanligt förkommande arbetsuppgifter inom lager/industri.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning.

Vi tror att du har en positiv attityd, hög arbetsmoral och är van vid att arbeta mot högt uppsatta mål. Vidare utför du ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang. Du ska kunna arbeta i ett högt tempo med bibehållen kvalitét samt ha god fysik, och du är givetvis mycket punktlig.

Övrig information
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Konsultia och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos en av våra kunder i Umeå området. Dina arbetsdagar kommer innehålla mycket truckkörning så truckkort är ett krav och det är meriterande om du har truckerfarenhet.

Vi kommer intervjua löpande, tveka inte att skicka in en ansökan redan idag!


Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Ansök nu

Extraarbetare till Norrmejerier

Truckförare
Läs mer Mar 3
Om kundföretaget
På Norrmejerier arbetar idag närmare 500 stolta medarbetare vars hjärta slår lite extra för Norrland. Norrmejerier har ett värdefullt syfte – att göra gott. För att kunna bidra till en bättre morgondag behöver de vara lönsamma idag och det är allas ansvar att bidra till de gemensamma målen. Till allas vår framtid.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu flera trevliga och glada personer som vill vara med och bidra till en god arbetsmiljö och stort driv till "Kylen" på Norrmejerier.
Med hjälp av en plocktruck plockar du ordrar från Norrmejeriers utbud som ska ut till deras kunder. Orderlistan får du direkt i dina hörlurar via ett "pick by voice"-system och tillsammans med dina kollegor förbereder ni avhämtning som levereras till mataffärer, skolor, restauranger mm.

Din profil
Vi söker dig som vill jobba extra vid sidan av dina studier eller har annan huvudsaklig sysselsättning.
Du ska ha truckkort och är intresserad av att jobba i ett bra gäng med arbetsuppgifter som är fysiska och kräver planering.
För oss är din personlighet viktig och för det här jobbet bör du vara ansvarsfull, engagerad, kundfokuserad och utstråla arbetsglädje. Vidare har du ett eget driv, en positiv attityd och är noggrann i din leverans.
Du ska kunna jobba självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter och även kunna arbeta bra i ett team tillsammans med andra.

Övrig information
Arbetet på Norrmejerier utförs under alla veckans dagar med olika arbetstider och som extraarbetare är det framför allt torsdagar och helger som behovet är stort.

Ansök gärna redan idag då vi kommer börja intervjua och försöka tillsätta för tjänsterna redan nu.

Du är välkommen att höra av dig om du har några frågor till Alva Hörnlund på 070-5506721, alva@konsultia.se eller Sven Ericsson 070-5172979, sven@konsultia.se

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Mora, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Piteå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Produktionstekniker till världsledande industriföretag

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Jan 11
Om kundföretaget
Vår kund står inför en spännande tid där man ställer om mot hållbar produktion och framtidens utmaningar, med kommande produktprojekt och en allt snabbare förändringstakt. En förutsättning för att lyckas är kreativitet, ny teknik och mod att våga prova nytt!

Vi söker därför en Produktionstekniker som vill dela denna resa. Det här är ett utmanande och stimulerande jobb, i en resultatorienterad och tekniskt avancerad miljö, där vi tror på inkludering och mångfald.


Dina arbetsuppgifter
I den här rollen får du möjlighet att bygga nätverk, skapa kontakter och påverka framtidens produktion.?Som Produktionstekniker stöttar du den producerande verksamheten i dagliga och framtida frågor med att:

• Kommunicera behov av industriell anpassning likväl som delaktighet i kravställan mot produkt?
• Vara en sammanhållande funktion för utredningar?
• Supportera och medverka i metodstudier och metodbeskrivningar?
• Genomföra och supportera vid produkt- och processförändringar?

Du deltar i projekt och processteam och bidrar därigenom till områdets långsiktiga lönsamhet, utveckling och konkurrensförmåga. Samarbete med andra funktioner är en naturlig del i rollen.

Uppdraget är till en början på 6 månader, med möjlighet till förlängning.

Din profil
Vi söker dig som är teknikintresserad och känner dig redo att anta en ny utmaning, med en stark vilja att ständigt fortsätta utvecklas.?Du ser möjligheter där andra ser hinder, är proaktiv och influerar för att bidra till positiv förändring. Ett helhetstänk och resultatorienterat mindset krävs denna miljö, med förmåga att organisera och prioritera bland komplexa problem. Det är också av stor vikt att du är en lagspelare som trivs med att samarbeta med kollegor från olika delar av verksamheten.

Universitetsutbildning inom relevant område är meriterande, likaså tidigare erfarenhet av liknade tjänster. Vi lägger stor vikt vid rätt person och ser den här rekryteringen som en dörröppnare med många möjligheter hos vår kund!

Vi värdesätter sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi kommer se över ansökningar löpande så hör av dig redan idag.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Industripersonal till världsledande företag i Umeå

Fordonsmontör
Läs mer Jan 4
Om kundföretaget
En av världens ledande lastbilstillverkare söker nu ännu fler kompetenta medarbetare med rätt inställning. För att fortsätta leverera produkter i världsklass pågår en omställning mot en långsiktigt hållbar produktion, där mångfald och Lean står i fokus.

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker Konsultia framtida stjärnor till jobb inom produktionsavdelningen hos vår uppdragsgivare i Umeå. Här får du möjlighet att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med ett härligt gäng, du kommer också kunna knyta viktiga kontakter och skaffa dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden. Låter det spännande? Vänta inte med din ansökan!

Vad går arbetet ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos ett svenskt, globalt och stort företag där du bland annat kommer att arbeta med kontroll av kvalitet, hållfasthet och arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen i produktionen. Du kommer att arbeta på produktionsavdelningen där du och din grupp strävar mot gemensamma produktionsmål som en del av den större målsättningen. Anställningen inleds med en grundlig introduktionsutbildning där du får lära dig allt du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt – här läggs stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.

Din profil
Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna passar dig som är metodisk, självgående och noggrann. Du uppskattar ett högt tempo och har goda sociala färdigheter. För just dessa tjänster kommer din personlighet och inställning vara en stor del av det vi tar hänsyn till i rekryteringsprocessen.
Har du erfarenhet från svetsning, truckutbildning, traktorkörning eller lackering, är det meriterande. Var noga med att lyfta detta i din ansökan.

Övrig information
Arbetstiden är i dagsläget förlagd till skiftarbete. Det innebär att du arbetar ex förmiddag första veckan, eftermiddag andra veckan och natt tredje veckan.
Det är krav på godkända gymnasiebetyg i Matematik, Svenska och Engelska, eller likvärdig vuxen-utbildning.
Det är krav på körkort och alla anställda kommer genomgå hälsoundersökning med färdighetstester utifrån ergonomiska undersökningar samt drogtest.
Vi kommer tillsätta tjänster löpande.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Konsultchef

Teamledare
Läs mer Aug 8
Dina arbetsuppgifter
Som konsultchef ansvarar du för bolagets konsulter i din region och säljer våra tjänster i samarbete med ansvarig säljare. Du bidrar till Konsultias tillväxtresa där vårt mål är att föra svensk industri framåt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
Att i samarbete med platschef och säljorganisation planera och genomföra kundbesök.
Leverera bemannings- och rekryteringslösningar till kund.
Rekrytera och introducera nya konsulter samt följa upp uppdrag.
Administration kring personal och kund.
Aktivt bidra till att nå bolagets affärsmål avseende tillväxt, lönsamhet, kund- och medarbetarnöjdhet.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse för affärer, resultat och människor. Du värdesätter kommunikation som bygger goda relationer till kunder och kollegor. Som person är du handlingskraftig, serviceinriktad och affärsmässig. Konsultia är ett värderingsstyrt bolag och våra ledord är ansvar, engagemang, kundfokus och kul på jobbet. Delar du våra värderingar har du goda möjligheter att utvecklas och vi kan se fram emot en intressant framtid tillsammans.

Det är meriterande med chefs- eller ledarerfarenhet eller liknande, där du haft ansvar för personal, kunder eller affärer. Det är en fördel om du har erfarenhet från bemanningsbranschen, tillväxtföretag eller industri. B-körkort är ett krav.

Övrig information
Startdatum enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 4 September

Vid frågor vänligen kontakta Hanna Nordahl, platschef på hanna@konsultia.se eller Sven Ericsson, platschef på sven@konsultia.se.

FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT
En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi värdesätter en god arbetsmiljö och tror att det är en förutsättning för hållbar tillväxt och långsiktiga relationer. Detta uppnår vi bland annat genom en bra balans mellan privatliv och arbetsliv där du har stora möjligheter att styra din egen arbetsdag, men också varifrån du arbetar.

Konsultia har kontor i Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se (http://www.konsultia.se/)

Ansök nu

Extraarbetare till Norrmejerier

Truckförare
Läs mer Dec 23
Om kundföretaget
På Norrmejerier arbetar idag närmare 500 stolta medarbetare vars hjärta slår lite extra för Norrland. Norrmejerier har ett värdefullt syfte – att göra gott. För att kunna bidra till en bättre morgondag behöver de vara lönsamma idag och det är allas ansvar att bidra till de gemensamma målen. Till allas vår framtid.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu flera trevliga och glada personer som vill vara med och bidra till en god arbetsmiljö och stort driv till "Kylen" på Norrmejerier.
Med hjälp av en plocktruck plockar du ordrar från Norrmejeriers utbud som ska ut till deras kunder. Orderlistan får du direkt i dina hörlurar via ett "pick by voice"-system och tillsammans med dina kollegor förbereder ni avhämtning som levereras till mataffärer, skolor, restauranger mm.

Din profil
Vi söker dig som vill jobba extra vid sidan av dina studier eller har annan huvudsaklig sysselsättning.
Du ska ha truckkort och är intresserad av att jobba i ett bra gäng med arbetsuppgifter som är fysiska och kräver planering.
För oss är din personlighet viktig och för det här jobbet bör du vara ansvarsfull, engagerad, kundfokuserad och utstråla arbetsglädje. Vidare har du ett eget driv, en positiv attityd och är noggrann i din leverans.
Du ska kunna jobba självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter och även kunna arbeta bra i ett team tillsammans med andra.

Övrig information
Arbetet på Norrmejerier utförs under alla veckans dagar med olika arbetstider och som extraarbetare är det framför allt torsdagar och helger som behovet är stort.

Ansök gärna redan idag då vi kommer börja intervjua och försöka tillsätta för tjänsterna redan nu.

Du är välkommen att höra av dig om du har några frågor till Alva Hörnlund på 070-5506721, alva@konsultia.se eller Sven Ericsson 070-5172979, sven@konsultia.se

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Mora, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Piteå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

OT-projektledare till Polarbröd

Projektledare, IT
Läs mer Dec 22
Om kundföretaget
Polarbröd är ett familjeföretag med fötterna på jorden. Vi är också en modern processindustri med blicken mot horisonten. Vi vet att vi får den framtid vi investerar i. Därför är vi inte bara snabbfotade utan även långsiktiga. Vår resa är långt ifrån klar – hos oss får du vara med och utveckla framtidens lösningar.

Dina arbetsuppgifter
Polarbröd söker nu en projektledare som ska fortsätta utveckla och ta nya initiativ för vår produktionsnära IT, s.k. OT. Du driver projekt för att öka digitalisering och ta Polarbröds produktionsanläggningar i Älvsbyn och Bredbyn till teknikens framkant.

Arbetsdagarna och dina uppgifter som OT-projektledare varierar stort och detta är några delar som du arbetar med:

• Projektleder och genomför aktiviteter och projekt inom produktionsnära IT, s.k. OT, i enlighet med övergripande vision, strategi och mål. Detta inkluderar även fastighetsautomation.

• Medverkar i vidareutveckling, förvaltning och löpande optimering av OT-området och ser till att Polarbröd nyttjar teknikens möjligheter på bästa sätt, avseende nya såväl som befintliga lösningar.

• Kravställer och upphandlar system, automation och maskiner inom OT-området samt agerar länk mellan verksamhet och leverantörer.

• Bidrar till innovation och utmanar befintliga tillvägagångssätt.

• Säkerställer att projekt bedrivs enligt Polarbröds projektmodell och inom ramen för lagar, författningar och myndigheters föreskrifter.

Din profil
För att lyckas som OT-projektledare hos Polarbröd bör du ha förståelse och erfarenhet från produktionsnära IT samt att du har ett naturligt intresse för att lära dig ny teknik och ifrågasätta gamla sanningar.
Vi ser gärna att du har universitetsutbildning eller motsvarande inom produktionsnära IT och automation. Erfarenhet av projektledning och operativt automationsarbete är särskilt meriterande.

Som person är du engagerande, resultatinriktad och har ett innovativt tänkande samt ett lösningsfokuserat arbetssätt. Samtidigt bör du vara analytisk, strukturerad och långsiktig i ditt arbete.
Genom ditt driv, dina goda relationer och ditt fokus på förbättringar är du med och leder utvecklingen framåt.

Övrig information
Vill du vara med och skapa framtidens brödmål - från Norrland till världen? Sök då tjänsten som OT-projektledare hos oss på Polarbröd!

Placeringsorten är Älvsbyn, Umeå eller Bredbyn och du kommer periodvis tillbringa tid vid våra produktionsanläggningar som bedrivs i Älvsbyn och Bredbyn.
Välkommen med din ansökan senast 15:e januari.

För denna rekrytering har Polarbröd tagit hjälp av Konsultia och har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sven Ericsson, 070-5172979, sven@konsultia.se

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultias bemannings- och rekryteringslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.
Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Atrans söker kreativa svetsare

Svetsare, manuell
Läs mer Dec 22
Om kundföretaget
Företaget ATRANS grundades 1968. Verksamheten bedrivs allt sedan etableringen i egna lokaler i Holmsund, beläget ca 10 km utanför Umeå. Personalstyrkan uppgår idag till ca 15 anställda. ATRANS är numera ett helägt dotterföretag till Närko, en av Nordens ledande släpfordonstillverkare. Därigenom utgör de även en naturlig servicepartner för Närkos omfattande produktsortiment.

ATRANS affärsinriktning är att tillverka kundanpassade släpfordon och lastbilspåbyggnationer specialiserade främst för transport av flis, virke och pappersrullar. Därutöver finns en välutvecklad eftermarknadsverksamhet med komplett reparationsverkstad och reservdelsförsäljning.

Dina arbetsuppgifter
ATRANS är inne i ett expansivt skede och söker nu svetsare för dels montering av stålkonstruktioner på lastbilar och släpvagnar och även reparationsjobb. Arbetsuppgifterna är omväxlande och stimulerande där du får använda din kreativitet och erfarenhet för att hitta den bästa lösningen.
ATRANS jobbar med alla på marknaden förekommande fabrikat och är också servicepartner för JOAB.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av MIG-svetsning och att arbeta med stora metallstrukturer. Har du även fordons- eller maskinerfarenhet är det meriterande.

Som person ser vi att du har driv och intresse för att hitta lösningar samt att ha ett bra samarbete med dina kollegor.
B-körkort är ett krav.

Så! Vill du jobba i en verksamhet där ingenting är omöjligt och du får mycket eget ansvar?
Har du erfarenhet av MIG-svetsning? Då är det dig vi söker!

Övrig information
Arbetet utförs dagtid i ATRANS lokaler i Holmsund.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sven Ericsson, 070-5172979, sven@konsultia.se

Sista ansökningsdag är 15:e januari och vi kommer intervjua löpande så du är välkommen med din ansökan redan nu.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Mora, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Piteå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

ATRANS söker lastbilsmekaniker

Lastbilsmekaniker
Läs mer Nov 15
Om kundföretaget
Företaget ATRANS grundades 1968. Verksamheten bedrivs allt sedan etableringen i egna lokaler i Holmsund, beläget ca 10 km utanför Umeå. Personalstyrkan uppgår idag till ca 15 anställda. ATRANS är numera ett helägt dotterföretag till Närko, en av Nordens ledande släpfordonstillverkare. Därigenom utgör de även en naturlig servicepartner för Närkos omfattande produktsortiment.

ATRANS affärsinriktning är att tillverka kundanpassade släpfordon och lastbilspåbyggnationer specialiserade främst för transport av flis, virke och pappersrullar. Därutöver finns en välutvecklad eftermarknadsverksamhet med komplett reparationsverkstad och reservdelsförsäljning.

ATRANS är inne i ett expansivt skede och söker nu två lastbilsmekaniker/reparatörer.
Vill du jobba i en verksamhet där ingenting är omöjligt och du får mycket eget ansvar?
Har du fordonsteknisk eller liknande utbildning och/eller erfarenhet från reparationsarbeten? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Som mekaniker på ATRANS reparationsavdelning får du möjlighet att serva, felsöka och reparera chassier och alla typer av påbyggnader på lastbilar och släpvagnar.
Du jobbar med allt från mindre skador till totalhaverier vilket ger mycket omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter där du får använda din kreativitet och erfarenhet. ATRANS jobbar med alla på marknaden förekommande fabrikat och är också servicepartner för JOAB.

Vanliga arbetsuppgifter är tex byte av väggsidor, taktäckningar, felsökning/reparation,belysning, EBS eller hydraulik. Ibland förekommer svetsning och bättringsmålning av olika konstruktioner. Allt sker med kundens bästa i fokus!

Din profil
Vi söker dig som har fordonsteknisk eller liknande utbildning alternativt erfarenhet från fordons- eller maskinbranschen.
Har du även kunskaper inom svets, fordonsel, lackering och/eller hydraulik är det meriterande.

Det är viktigt att du har ett driv och intresse av att hitta lösningar samt att ha ett bra samarbete med dina kollegor.
B-körkort är ett krav.

Övrig information
Arbetet utförs dagtid i ATRANS lokaler i Holmsund.

För denna rekrytering har ATRANS tagit hjälp av Konsultia och har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sven Ericsson, 070-5172979, sven@konsultia.se

Sista ansökningsdag är 23:e oktober och vi kommer intervjua löpande så du är välkommen med din ansökan redan nu.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultias bemannings- och rekryteringslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Mora, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Piteå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Konsultchef

Personalansvarig
Läs mer Dec 19
Har du kanske jobbat inom industrin eller i en annan bransch och har intresse för människor och affärer? I den här rollen får du kombinera affärs-, kund- och medarbetarrelationer samtidigt som du bidrar till att föra svensk industri framåt.

Som uppstickare i bemanningsbranschen är vi vana att tänka annorlunda - inte minst när det kommer till människor och rekrytering. Den bästa matchningen bygger sällan på perfekt cv, högsta betyg eller ens rätt utbildning. Grunden läggs under introduktionen, resten fångar du upp av erfarna kollegor och genom att utföra jobbet. Om du har rätt inställning och förmågan att växa med rollen vill säga. För det är det vi är på jakt efter.

Varför vi rekryterar

Vi märker av en stark efterfrågan på vår specialistkompetens inom industribemanning och expanderar nationellt - en resa för dig som gillar att bidra till att det händer saker.

Vem vi söker

Du är snabblärd, strukturerad och tycker om att bygga relationer. Du har kanske ingen tidigare erfarenhet av rollen men har andra positiva erfarenheter kopplat till exempelvis:

- Arbetsledning/personalansvar

- Arbetsmiljö med högt tempo

- Försäljning och/eller kundservice

Vad du kommer att göra

Du kommer självständigt matcha och tillsätta konsulter, följa upp uppdrag hos kund, driva rekryteringsprocesser från början till slut samt ha personalansvar för konsulterna du rekryterat. Du trivs med att skapa nätverk, bygga långsiktiga relationer samt vidareutveckla och utöka affären tillsammans med befintlig kund.

För att trivas hos oss gillar du att

- Vi växer genom kundfokus, stort engagemang, eget ansvar och kul på jobbet.

- Vi arbetar med några av Sveriges starkaste industriföretag.

- Vi tror på att låta våra medarbetare utvecklas tillsammans med oss och internrekryterar oftast när chefstjänster ska tillsättas.

B-körkort är ett krav.

Övrig information
Startdatum enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2023-01-08

Vid frågor vänligen kontakta Hanna Nordahl, platschef, hanna@konsultia.se

FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT
En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi både kunder och medarbetare som gör skillnad för Sverige varje dag.

Vi värdesätter en god arbetsmiljö och tror att det är en förutsättning för hållbar tillväxt och långsiktiga relationer. Detta uppnår vi bland annat genom en bra balans mellan privatliv och arbetsliv där du har stora möjligheter att styra din egen arbetsdag, men också varifrån du arbetar.

Konsultia har kontor i Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå och Mora. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se (http://www.konsultia.se/)

Ansök nu

Truckförare till Norrmejerier

Arbetsledare, lager
Läs mer Dec 2
Om kundföretaget
På Norrmejerier arbetar idag närmare 500 stolta medarbetare vars hjärta slår lite extra för Norrland. Norrmejerier har ett värdefullt syfte – att göra gott. För att kunna bidra till en bättre morgondag behöver de vara lönsamma idag och det är allas ansvar att bidra till de gemensamma målen. Till allas vår framtid.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu flera trevliga och glada personer som vill vara med och bidra till en god arbetsmiljö och stort driv till "Kylen" på Norrmejerier.
Med hjälp av en plocktruck plockar du ordrar från Norrmejeriers utbud som ska ut till deras kunder. Orderlistan får du direkt i dina hörlurar via ett "pick by voice"-system och tillsammans med dina kollegor förbereder ni avhämtning som levereras till mataffärer, skolor, restauranger mm.

Din profil
Vi söker dig som har truckkort och är intresserad av att jobba i ett bra gäng med arbetsuppgifter som är fysiska och kräver planering.
För oss är din personlighet viktig och för det här jobbet bör du vara ansvarsfull, engagerad, kundfokuserad och utstråla arbetsglädje. Vidare har du ett eget driv, en positiv attityd och är noggrann i din leverans.
Du ska kunna jobba självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter och även kunna arbeta bra i ett team tillsammans med andra.

Övrig information
Arbetet på Norrmejerier utförs under olika arbetstider vecka för vecka och det förekommer även helgarbete (söndagar) men mestadels dagtid under vardagar.

Sista ansökningsdag är den 23:e december och vi kommer börja anställa då vi har hittat rätt personer så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Du är välkommen att höra av dig om du har några frågor till Alva Hörnlund på 070-5506721, alva@konsultia.se eller Sven Ericsson 070-5172979, sven@konsultia.se

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Mora, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Piteå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Vi söker Svetsare till Fordonsindustrin

Svetsare, manuell
Läs mer Sep 21
Dina arbetsuppgifter
Just nu söker Konsultia framtida stjärnor till jobb inom produktionsavdelningen hos vår uppdragsgivare i Umeå. Här får du möjlighet att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med ett härligt gäng, du kommer också kunna knyta viktiga kontakter och skaffa dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden. Låter det spännande? Vänta inte med din ansökan!

Vad går arbetet ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos ett svenskt, globalt och stort företag där du bland annat kommer att arbeta med kontroll av kvalitet, hållfasthet och arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen i produktionen. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del bestå av svetsning av tunn plåt, från 0,8-3 mm. Vi ser därför gärna att du besitter egenskaper som finess och noggrannhet. Erfarenhet av MAG-svetsning är ett krav och några års erfarenheter av svetsning ses som meriterande. Anställningen inleds med en grundlig introduktionsutbildning där du får lära dig allt du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt – här läggs stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.

Din profil
Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna passar dig som är metodisk, självgående och noggrann. Du uppskattar ett högt tempo och har goda sociala färdigheter. För just dessa tjänster kommer din personlighet och inställning vara en stor del av det vi tar hänsyn till i rekryteringsprocessen. Det är meriterande med truckkort TLP-10 och truckvana.

Övrig information
Arbetstiden varierar i dagsläget från dagtid, 3-skiftsarbete till 5-skiftsarbete.
Det är krav på godkända gymnasiebetyg i Matematik, Svenska och Engelska, eller likvärdig vuxen-utbildning.
Det är krav på körkort och alla anställda kommer genomgå hälsoundersökning med färdighetstester utifrån ergonomiska undersökningar samt drogtest.
Tillsättning sker löpande så sök gärna redan idag!

I Umeå-området har vi många kunder och genom denna ansökan är du aktuell för flera tjänster hos olika företag som vi kontaktar dig om det blir aktuellt.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

ATRANS söker lastbilsmekaniker

Lastbilsmekaniker
Läs mer Sep 26
Om kundföretaget
Företaget ATRANS grundades 1968. Verksamheten bedrivs allt sedan etableringen i egna lokaler i Holmsund, beläget ca 10 km utanför Umeå. Personalstyrkan uppgår idag till ca 15 anställda. ATRANS är numera ett helägt dotterföretag till Närko, en av Nordens ledande släpfordonstillverkare. Därigenom utgör de även en naturlig servicepartner för Närkos omfattande produktsortiment.

ATRANS affärsinriktning är att tillverka kundanpassade släpfordon och lastbilspåbyggnationer specialiserade främst för transport av flis, virke och pappersrullar. Därutöver finns en välutvecklad eftermarknadsverksamhet med komplett reparationsverkstad och reservdelsförsäljning.

ATRANS är inne i ett expansivt skede och söker nu två lastbilsmekaniker/reparatörer.
Vill du jobba i en verksamhet där ingenting är omöjligt och du får mycket eget ansvar?
Har du fordonsteknisk eller liknande utbildning och/eller erfarenhet från reparationsarbeten? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Som mekaniker på ATRANS reparationsavdelning får du möjlighet att serva, felsöka och reparera chassier och alla typer av påbyggnader på lastbilar och släpvagnar.
Du jobbar med allt från mindre skador till totalhaverier vilket ger mycket omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter där du får använda din kreativitet och erfarenhet. ATRANS jobbar med alla på marknaden förekommande fabrikat och är också servicepartner för JOAB.

Vanliga arbetsuppgifter är tex byte av väggsidor, taktäckningar, felsökning/reparation,belysning, EBS eller hydraulik. Ibland förekommer svetsning och bättringsmålning av olika konstruktioner. Allt sker med kundens bästa i fokus!

Din profil
Vi söker dig som har fordonsteknisk eller liknande utbildning alternativt erfarenhet från fordons- eller maskinbranschen.
Har du även kunskaper inom svets, fordonsel, lackering och/eller hydraulik är det meriterande.

Det är viktigt att du har ett driv och intresse av att hitta lösningar samt att ha ett bra samarbete med dina kollegor.
B-körkort är ett krav.

Övrig information
Arbetet utförs dagtid i ATRANS lokaler i Holmsund.

För denna rekrytering har ATRANS tagit hjälp av Konsultia och har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sven Ericsson, 070-5172979, sven@konsultia.se

Sista ansökningsdag är 23:e oktober och vi kommer intervjua löpande så du är välkommen med din ansökan redan nu.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultias bemannings- och rekryteringslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Mora, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Piteå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

ATRANS söker Mekanisk Montör

Lastbilsmekaniker
Läs mer Sep 26
Om kundföretaget
Företaget ATRANS grundades 1968. Verksamheten bedrivs allt sedan etableringen i egna lokaler i Holmsund, beläget ca 10 km utanför Umeå. Personalstyrkan uppgår idag till ca 15 anställda. ATRANS är numera ett helägt dotterföretag till Närko, en av Nordens ledande släpfordonstillverkare. Därigenom utgör de även en naturlig servicepartner för Närkos omfattande produktsortiment.

ATRANS affärsinriktning är att tillverka kundanpassade släpfordon och lastbilspåbyggnationer specialiserade främst för transport av flis, virke och pappersrullar. Därutöver finns en välutvecklad eftermarknadsverksamhet med komplett reparationsverkstad och reservdelsförsäljning.

ATRANS är inne i ett expansivt skede och söker nu mekaniska montörer.
Vill du jobba i en verksamhet där är ingenting är omöjligt och du får mycket eget ansvar?
Har du erfarenhet från montering eller skruva i fordon? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Som mekanisk montör på ATRANS jobbar du dagligen med att montera kundanpassade påbyggnationer specialiserade för vägtransporter av skogsbaserade råvaror och produkter på kundernas lastbilar eller släpvagnar.

Påbyggnationen både monteras ihop och monteras på fordonet i ATRANS lokaler i Holmsund.

Din profil
För att passa i rollen som mekanisk montör bör du ha erfarenhet från montering och/eller skruvat i lastbilar, skogsmaskiner eller liknande. Du ska kunna läsa ritningar och samarbeta med dina kollegor.
Som person ser vi gärna att du är uppfinningsrik och noggrann samt att du har ett öga för kvalitet och design då det är viktigt att kunden får en bra och snygg slutprodukt.

Har du kunskaper inom svets, fordonsel, lackering och/eller hydraulik är det meriterande.

B-körkort är ett krav.

Övrig information
Arbetstid är dagtid.

För denna rekrytering har ATRANS tagit hjälp av Konsultia och har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sven Ericsson, 070-5172979, sven@konsultia.se

Sista ansökningsdag är 23:e oktober och vi kommer intervjua löpande så du är välkommen med din ansökan redan nu.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultias bemannings- och rekryteringslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Mora, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Piteå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Truckförare till världsledande företag i Umeå

Truckförare
Läs mer Sep 21
Om kundföretaget
En av världens ledande lastbilstillverkare söker nu ännu fler kompetenta medarbetare med rätt inställning. För att fortsätta leverera produkter i världsklass pågår en omställning mot en långsiktigt hållbar produktion, där mångfald och Lean står i fokus.

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker Konsultia framtida stjärnor till jobb inom lageravdelningen hos vår uppdragsgivare i Umeå. Här får du möjlighet att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med ett härligt gäng, du kommer också kunna knyta viktiga kontakter och skaffa dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden. Låter det spännande? Vänta inte med din ansökan!

Vad går arbetet ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos ett svenskt, globalt och stort företag där du bland annat kommer att arbeta med kontroll av kvalitet, hållfasthet och arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen i produktionen. Du kommer att arbeta med truckkörning där du och din grupp strävar mot gemensamma produktionsmål som en del av den större målsättningen. Anställningen inleds med en grundlig introduktionsutbildning där du får lära dig allt du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt – här läggs stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.

Din profil
Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna passar dig som är metodisk, självgående och noggrann. Du uppskattar ett högt tempo och har goda sociala färdigheter. För just dessa tjänster kommer din personlighet och inställning vara en stor del av det vi tar hänsyn till i rekryteringsprocessen.
Krav för tjänsten är att du har truckkort och gärna erfarenhet av truckkörning. Det är även meriterande om du har hjullastarkort samt om du jobbat med godshantering. Var noga med att lyfta detta i din ansökan.

Övrig information
Arbetstiden är i dagsläget förlagd till skiftarbete. Det innebär att du arbetar t.ex. förmiddag första veckan, eftermiddag andra veckan och natt tredje veckan.
Det är krav på godkända gymnasiebetyg i Matematik, Svenska och Engelska, eller likvärdig vux-utbildning.
Det är krav på körkort och alla anställda kommer genomgå hälsoundersökning med färdighetstester utifrån ergonomiska undersökningar samt drogtest.
Vi kommer tillsätta tjänster löpande.
I Umeå-området har vi många kunder och i och med din ansökan till den här annonsen kan du även bli aktuell för andra uppdrag.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Industripersonal till världsledande företag i Umeå

Montör, metallprodukter
Läs mer Jul 12
Om kundföretaget
En av världens ledande lastbilstillverkare söker nu ännu fler kompetenta medarbetare med rätt inställning. För att fortsätta leverera produkter i världsklass pågår en omställning mot en långsiktigt hållbar produktion, där mångfald och Lean står i fokus.

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker Konsultia framtida stjärnor till jobb inom produktionsavdelningen hos vår uppdragsgivare i Umeå. Här får du möjlighet att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med ett härligt gäng, du kommer också kunna knyta viktiga kontakter och skaffa dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden. Låter det spännande? Vänta inte med din ansökan!

Vad går arbetet ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos ett svenskt, globalt och stort företag där du bland annat kommer att arbeta med kontroll av kvalitet, hållfasthet och arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen i produktionen. Du kommer att arbeta på produktionsavdelningen där du och din grupp strävar mot gemensamma produktionsmål som en del av den större målsättningen. Anställningen inleds med en grundlig introduktionsutbildning där du får lära dig allt du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt – här läggs stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.

Din profil
Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna passar dig som är metodisk, självgående och noggrann. Du uppskattar ett högt tempo och har goda sociala färdigheter. För just dessa tjänster kommer din personlighet och inställning vara en stor del av det vi tar hänsyn till i rekryteringsprocessen.
Har du erfarenhet från svetsning, truckutbildning, traktorkörning eller lackering, är det meriterande. Var noga med att lyfta detta i din ansökan.

Övrig information
Arbetstiden är i dagsläget förlagd till skiftarbete. Det innebär att du arbetar ex förmiddag första veckan, eftermiddag andra veckan och natt tredje veckan.
Det är krav på godkända gymnasiebetyg i Matematik, Svenska och Engelska, eller likvärdig vuxen-utbildning.
Det är krav på körkort och alla anställda kommer genomgå hälsoundersökning med färdighetstester utifrån ergonomiska undersökningar samt drogtest.
Vi kommer tillsätta tjänster löpande.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Hjulastförare för lastning och lossning av gods

Hjullastarförare, godshantering
Läs mer Maj 24
Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu maskinförare för kommande uppdrag till vår kund i Sävar.

Som maskinförare kommer dina arbetsuppgifter innefatta lastning av gods på lastbilar. Detta görs med hjullastare utomhus. Viktigt är att du har vana att köra hjullastare och i dagsläget söker vi främst en förare med vana att lasta gods på lastbilar.

• Yrkesbevis och erfarenhet från hjullastare är ett krav
• Meriterande är om du jobbat inom sågverksamhet tidigare.


Din profil
Vi ser att du som person är social och framåt. Du är drivande i ditt arbete och samarbetsvillig. Du har lätt att arbeta självständigt, men även tillsammans med dina kollegor. Utöver detta är du strukturerad, ordningsam och jobbar på ett nogrannt och säkert sätt.

Övrig information
Behovet finns redan nu och urval sker löpande, tveka inte att skicka in ditt CV!

För mer information kontakta ansvarig Konsultchef Daniel Isaksson

Kontakt: daniel@konsultia.se 0725172625

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss

FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Jobba som truckförare via Konsultia

Truckförare
Läs mer Maj 9
Om kundföretaget
Vi på Konsultia AB söker alltid nya talanger med rätt kompetens till uppdrag hos våra kunder. Just nu letar vi efter ansvarsfulla personer till rollen som Truckförare för att genomföra uppdrag hos vår kund i Umeå.



Dina arbetsuppgifter
Här får du möjlighet att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med ett härligt gäng, du kommer också kunna knyta viktiga kontakter och skaffa dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden. Låter det spännande? Vänta inte med din ansökan!


Din profil
Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna passar dig som är metodisk, självgående och noggrann. Du uppskattar ett högt tempo och har goda sociala färdigheter. För just dessa tjänster krävs att du har utbildningsbevis på truckkort A1-A4, B1och B2 Din personlighet och inställning är något vi tar stor hänsyn till i rekryteringsprocessen.

Övrig information
Tjänsten är initalt under sommaren men har goda möjligheter att förlängas i höst.
Vi kommer tillsätta tjänster löpande.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Sommarpersonal till Världsledande fordonstillverkare

Montör, metallprodukter
Läs mer Maj 3
Dina arbetsuppgifter
Just nu söker Konsultia sommarens stjärnor till jobb inom produktionsavdelningen hos vår uppdragsgivare i Umeå. Här får du möjlighet att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med ett härligt gäng, du kommer också kunna knyta viktiga kontakter och skaffa dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden. Låter det spännande? Vänta inte med din ansökan!

Vad går arbetet ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos ett svenskt, globalt och stort företag där du bland annat kommer att arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen i produktionen. Du kommer att arbeta på produktionsavdelningen där du och din grupp strävar mot gemensamma produktionsmål som en del av den större målsättningen. Anställningen inleds med en grundlig introduktionsutbildning där du får lära dig allt du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt – här läggs stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.

Din profil
Är du den vi söker?
Vi söker dig som vill jobba från och med början av juni till slutet av augusti, med en sammanhängande ledighet mellan veckorna 29-32.

Arbetsuppgifterna passar dig som är metodisk, självgående och noggrann. Du uppskattar ett högt tempo och har goda sociala färdigheter. För just dessa tjänster kommer din personlighet och inställning vara en stor del av det vi tar hänsyn till i rekryteringsprocessen.




Övrig information
Arbetstiden varierar i dagsläget från 3-skiftsarbete till 5-skiftsarbete. Det innebär att du arbetar ex förmiddag första veckan, eftermiddag andra veckan och natt tredje veckan.
Det är krav på godkända gymnasiebetyg i Matematik, Svenska och Engelska, eller likvärdig vux-utbildning.
Det är krav på körkort och alla anställda kommer genomföra drogtest.
Vi kommer tillsätta tjänster omgående så vänta inte med din ansökan!

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Industripersonal till världsledande företag i Umeå

Montör, metallprodukter
Läs mer Apr 21
Om kundföretaget
En av världens ledande lastbilstillverkare söker nu ännu fler kompetenta medarbetare med rätt inställning. För att fortsätta leverera produkter i världsklass pågår en omställning mot en långsiktigt hållbar produktion, där mångfald och Lean står i fokus.

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker Konsultia framtida stjärnor till jobb inom produktionsavdelningen hos vår uppdragsgivare i Umeå. Här får du möjlighet att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med ett härligt gäng, du kommer också kunna knyta viktiga kontakter och skaffa dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden. Låter det spännande? Vänta inte med din ansökan!

Vad går arbetet ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos ett svenskt, globalt och stort företag där du bland annat kommer att arbeta med kontroll av kvalitet, hållfasthet och arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen i produktionen. Du kommer att arbeta på produktionsavdelningen där du och din grupp strävar mot gemensamma produktionsmål som en del av den större målsättningen. Anställningen inleds med en grundlig introduktionsutbildning där du får lära dig allt du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt – här läggs stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.

Din profil
Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna passar dig som är metodisk, självgående och noggrann. Du uppskattar ett högt tempo och har goda sociala färdigheter. För just dessa tjänster kommer din personlighet och inställning vara en stor del av det vi tar hänsyn till i rekryteringsprocessen.
Har du erfarenhet från svetsning, truckutbildning, traktorkörning eller lackering, är det meriterande. Var noga med att lyfta detta i din ansökan.

Övrig information
Arbetstiden är i dagsläget förlagd till skiftarbete. Det innebär att du arbetar ex förmiddag första veckan, eftermiddag andra veckan och natt tredje veckan.
Det är krav på godkända gymnasiebetyg i Matematik, Svenska och Engelska, eller likvärdig vuxen-utbildning.
Det är krav på körkort och alla anställda kommer genomgå hälsoundersökning med färdighetstester utifrån ergonomiska undersökningar samt drogtest.
Vi kommer tillsätta tjänster löpande.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Truckförare till världsledande företag i Umeå

Truckförare
Läs mer Apr 21
Om kundföretaget
En av världens ledande lastbilstillverkare söker nu ännu fler kompetenta medarbetare med rätt inställning. För att fortsätta leverera produkter i världsklass pågår en omställning mot en långsiktigt hållbar produktion, där mångfald och Lean står i fokus.

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker Konsultia framtida stjärnor till jobb inom lageravdelningen hos vår uppdragsgivare i Umeå. Här får du möjlighet att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med ett härligt gäng, du kommer också kunna knyta viktiga kontakter och skaffa dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden. Låter det spännande? Vänta inte med din ansökan!

Vad går arbetet ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos ett svenskt, globalt och stort företag där du bland annat kommer att arbeta med kontroll av kvalitet, hållfasthet och arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen i produktionen. Du kommer att arbeta med truckkörning där du och din grupp strävar mot gemensamma produktionsmål som en del av den större målsättningen. Anställningen inleds med en grundlig introduktionsutbildning där du får lära dig allt du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt – här läggs stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.

Din profil
Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna passar dig som är metodisk, självgående och noggrann. Du uppskattar ett högt tempo och har goda sociala färdigheter. För just dessa tjänster kommer din personlighet och inställning vara en stor del av det vi tar hänsyn till i rekryteringsprocessen.
Krav för tjänsten är att du har truckkort och gärna erfarenhet av truckkörning. Det är även meriterande om du har hjullastarkort samt om du jobbat med godshantering. Var noga med att lyfta detta i din ansökan.

Övrig information
Arbetstiden är i dagsläget förlagd till skiftarbete. Det innebär att du arbetar t.ex. förmiddag första veckan, eftermiddag andra veckan och natt tredje veckan.
Det är krav på godkända gymnasiebetyg i Matematik, Svenska och Engelska, eller likvärdig vux-utbildning.
Det är krav på körkort och alla anställda kommer genomgå hälsoundersökning med färdighetstester utifrån ergonomiska undersökningar samt drogtest.
Vi kommer tillsätta tjänster löpande.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Norra Timber söker Brandvakter till Sävar Såg

Underhållsarbetare
Läs mer Apr 20
Om kundföretaget
Norra Skog är ett medlemsägt klimatföretag i en växande bioekonomi. Föreningen ägs av 27 000 medlemmar i norra Sverige. Grunden för dem är glädje, nytänkande, värdeskapande, kommunikation och mod. Med utgångspunkt i deras värdegrund skapar de tillsammans en jämställd- och hållbar framtidsorganisation där medlemmar, skog, industri och tjänstepersoner ingår. Koncernen omsätter ca fyra miljarder kronor, driver tre sågverk i världsklass, 4 förädlingsenheter och en unik stolpfabrik. Inom Norra Skogs koncern arbetar ungefär 600 personer. Om du vill anta en viktig roll i skogsbranschen, samtidigt som du är med och bidrar till ett fossilfritt samhälle - bli en del av Norra Skog!

Sävar sågverk är specialiserat mot produktion av gran- och furuvaror av hög kvalitet. Anläggningen har stor kapacitet för kundanpassning genom bland annat nedtorkning, hyvling och fingerskarvning. Ökad efterfrågan på hög produktkvalitet, hög leveranssäkerhet och korta ledtider har bidragit till vår utveckling. Sågverket har därför de senaste fyra åren gradvis byggts om till en unik rak bandsåglinje som utrustats med en CT scanner som huvudkomponent för att styra sågprocessen, vilket innebär att Sävar sågverk har världens modernaste såglinje!

Dina arbetsuppgifter
Nu söker Norra Timber brandvakter till Sävar Sågverk under två veckor i sommar. Arbetstiderna är 2-skift.

Norra Timber bygger en ny lokal på Sävar Sågverk och det är i den lokalen som arbetet till största del kommer utföras. Du ska bevaka och förebygga brandrisk när heta arbeten utförs och under efterbevakningstiden samt hjälpa till att sopa/skotta träflis, damm mm.



Din profil
Krav för denna tjänst är att du har genomfört utbildningen "Heta Arbeten" och har giltigt certifikat.

Som person är det viktigt att du är ansvarstagande, noggrann och att du tar för dig och hittar arbete när det är lugna perioder.

Övrig information
Sävar Sågverk har ett kontinuerligt behov av brandvakter och det finns viss möjlighet att fortsätta jobba som brandvakt efter detta uppdrag.

Vill du veta mer om tjänsten? Mejla till Daniel Isaksson, daniel@konsultia.se

För detta uppdrag samarbetar Norra Timber med Konsultia och du kommer bli anställd av Konsultia och uthyrd till Norra Timber för att jobba på Sävar Sågverk.

Vi kommer börja intervjua och eventuellt slutföra rekryteringen redan innan sommaren så skicka in din ansökan redan idag.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18 001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Ansök nu

Montörer till Cytiva i Umeå

Industrirörmontör
Läs mer Apr 8
Om kundföretaget
Just nu söker vi på Konsultia talangfulla personer till ett uppdrag hos Cytiva. Som anställd hos oss är det lätt att trivas och utvecklas, och vi söker framför allt dig som vill fylla på erfarenhetsbanken inom montering av medicinteknisk utrustning. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
I ditt arbete kommer du ansvara för din del av produktionskedjan, här ställs krav på noggrannhet och samarbetsförmåga. Arbetet är tekniskt och intressant för den som vill lära sig någonting nytt. I huvudsak kommer du montera detaljer för medicintekniska maskiner.

Din profil
Vi söker dig som tidigare jobbat med montering och gillar att arbeta med händerna. Har du även erfarenhet från finmontering och finmekanik är det meriterande samt om du jobbat med el montage eller har andra el kunskaper.


För oss är din personlighet viktig. Vi söker dig som vill jobba utifrån våra värderingar genom att vara ansvarsfull, engagerad, kundfokuserad och utstråla arbetsglädje. Du har ett eget driv, är kreativ och nytänkande. Vidare har du en positiv attityd, är noggrann, ansvarstagande, kvalitetsmedveten och tycker om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Du ska kunna arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta bra i team tillsammans med andra.


Övrig information
Arbetstiden är dagtid måndag-fredag, skift kan förekomma på vissa positioner.

Vi kommer kalla sökande på intervjuer löpande. Vi tillsätter även tjänsterna löpande så möjligheten till arbete ökar om du snabbt kommer in med ansökan.



Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Ansök nu

Lackerare till världsledande företag i Umeå

Industrilackerare
Läs mer Apr 4
Om kundföretaget
En av världens ledande lastbilstillverkare i Umeå söker nu ännu fler kompetenta medarbetare med rätt inställning. För att fortsätta leverera produkter i världsklass pågår en omställning mot en långsiktigt hållbar produktion, där mångfald och Lean står i fokus.

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi på Konsultia framtida stjärnor till jobb inom måleriavdelningen hos vår uppdragsgivare i Umeå. Här får du inte bara möjligheten att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med ett härligt gäng, du kommer också att få möjlighet att knyta viktiga kontakter och skaffa dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden. Låter det spännande? Vänta inte med din ansökan!  

Vad går arbetet ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos ett svenskt, globalt och stort företag där du bland annat kommer att arbeta på måleriets avdelning med delar av tillverkningsprocessen i produktionen. Du kommer att arbeta på produktionsavdelningen där du och din grupp strävar mot gemensamma produktionsmål som en del av den större målsättningen. Anställningen inleds med en grundlig introduktionsutbildning där du får lära dig allt du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt – här läggs stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.

Din profil
Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är noggrann, självgående och fingerfärdig. Du uppskattar ett högt tempo och har goda sociala kunskaper.
För just dessa tjänster söker vi dig som har erfarenhet från sprutmålning och/eller lackering av plåt och plastdetaljer. Kunskaperna kan du förvärvat i skola eller privat.

Har du truckkort är det meriterande, ange gärna i ditt CV vilka behörigheter du har isf.

För fler tjänster kopplat till detta uppdrag ber vi dig besöka www.konsultia.se för att läsa mer



Övrig information
Arbetstiden är i dagsläget förlagd till 3-skiftsarbete. Det innebär att du arbetar ex förmiddag första veckan, eftermiddag andra veckan och natt tredje veckan.
Det är krav på godkända gymnasiebetyg i Matematik, Svenska och Engelska, eller likvärdig vuxen-utbildning.
Det är krav på B-körkort och alla anställda kommer genomgå hälsoundersökning med färdighetstester utifrån ergonomiska undersökningar samt drogtest.
Vi kommer tillsätta tjänsterna omgående så sök gärna redan idag.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Ansök nu