Ernst & Young AB jobb i Umeå

Hitta lediga jobb hos Ernst & Young AB i Umeå. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Umeå.

Erfaren redovisningskonsult - EY Umeå

Redovisningskonsult
Läs mer Mar 19
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Möjligheten
Vi söker nu en erfaren redovisningskonsult med placering på vårt kontor i Umeå. Marknaden för redovisningstjänster genomgår en snabb förändring, drivet av en accelererad teknikutveckling, nya konkurrenter och förändrade kundpreferenser. Som redovisningskonsult blir du specialist på ägarledda företag och arbetar med redovisningstjänster som omfattar allt från löpande bokföring till kvalificerad rådgivning i enstaka frågor.
Jobbar du på EY i Umeå kommer du att jobba med en bred variation av kunder vad gäller bransch, storlek och regelverk.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som redovisningskonsult kommer du att ha huvudansvar för ett antal kunder. Du tycker om att arbeta i team samtidigt som du bygger långsiktiga relationer med kunder. Du har sinne för affärer och har lätt för att bygga förtroende. Arbetet omfattar avstämningsarbete, upprättande av bokslut, årsredovisningar och deklarationer samt att stödja våra kunder i redovisningsfrågor. Arbetet omfattar även analys, uppföljning och rapportering samt att stödja och utveckla juniora kollegor. Arbetet sker i huvudsak i digitala processer med hjälp av digitala verktyg och plattformar.


Kvalifikationer för tjänsten
Erfarenhet av redovisning- och bokslutsarbete
Akademisk examen eller annan likvärdig utbildning
Ha stort intresse för att etablera och utveckla kontakter, i kombination med ett säljande driv
Ha god analytisk förmåga
Uppskatta ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och ansvarstagande



Vi ser också gärna att du
Har grundkunskap i skattefrågor
Idag arbetar som auktoriserad redovisningskonsult


Vad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du tycker om att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta sig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär. Om du är lättlärd med stora organisatoriska färdigheter och ett genuint intresse för redovisning och brinner för ge kunder bra service, är denna roll för dig.


Vad EY erbjuder dig
Som redovisningskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter över kunder och branscher. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte.
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.



Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på www.ey.com/sv_se/careers/karriarbloggen.

Ansökan
Vi arbetar med löpande urval varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt, dock senast den 19/4-24. Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Boström på camilla.bostrom@se.ey.com. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Jonas Sandström på jonas.sandstrom1@se.ey.com.




EY | Building a better working world


På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.


Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.


Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.


The exceptional EY experience. It’s yours to build.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.

Ansök nu

Revisionskonsulter till EY, Umeå | Augusti 2024

Revisor
Läs mer Feb 23
Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionskonsulter till vårt kontor i Umeå och riktar oss mot dig som är examinerad ekonom eller motsvarande från universitet/högskola och även dig med ett eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet.


På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Möjligheten
På EYs kontor i Umeå jobbar ca 60 anställda varav ca 30 med revision. Jobbar du på EY i Umeå kommer du att jobba med en bred variation av kunder vad gäller bransch, storlek och regelverk.


På EY sätter vi medarbetarna i centrum och genom vår tydliga och väl genomarbetade utbildningsplan får du möjlighet till ständig utveckling. Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher. Du får en spännande inblick i väletablerade företag med fokus på hur de producerar och hanterar sina finansiella rapporter och verksamheter i stort. Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns det även möjligheter till arbete utomlands och i internationella projekt.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som revisionskonsult inom Assurance kommer du att tillbringa mycket av din tid på plats ute hos våra kunder vilket innebär mycket praktisk erfarenhet från en mängd olika branscher. Din uppgift består av att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor och du kommer att ges möjlighet att arbeta över olika områden, vilket kommer att ge dig bred och branschspecifik kunskap om risker och nyckelfaktorer för framgång.


Är du vår nya kollega?
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.


Kvalifikationer för tjänsten
Universitets-/högskoleexamen som ekonom eller motsvarande
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Ett genuint intresse för att skydda de finansiella marknaderna via granskningsåtgärder inom revision


Vi ser även gärna att du har
Goda akademiska meriter
Relevant arbetslivserfarenhet
Engagemang eller aktiviteter utanför studierna, särskilt sådana som kan främja din förmåga att samarbeta som en del av ett mångsidigt team eller har en positiv inverkan på dina ekonomiska kunskaper.



Vad EY erbjuder dig
Som revisionskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på Karriär på EY | EY Sverige, i sociala medier och på Karriärbloggen | EY Sverige.


Ansökan
Sök senast den 24 mars 2024. Platserna kan tillsättas innan sista ansökningsdag så sök gärna så snart som möjligt. För frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta Julia Frejd på julia.frejd@se.ey.com.


I din ansökan vill vi att du skickar med dessa tre filer:
CV
Betyg från högskola/universitet
Personligt brev; här vill vi att du får med följande:
- Varför vill du jobba inom revision på EY?
- Vilket kontor är du intresserad av att jobba på?



När vi tagit emot din ansökan kommer du inom några dagar att motta en inbjudan till vårt rekryteringstest, att genomföra testet är första delen i processen.


Vi ser fram emot din ansökan!




EY | Building a better working world


På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.


Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.


Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.


The exceptional EY experience. It’s yours to build.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.

Ansök nu

Revisionskonsulter till EY, Umeå | Augusti 2024

Revisor
Läs mer Dec 14
Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionskonsulter till vårt kontor i Umeå och riktar oss mot dig som är examinerad ekonom eller motsvarande från universitet/högskola och även dig med ett eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet.


På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Möjligheten
På EYs kontor i Umeå jobbar ca 60 anställda varav ca 30 med revision. Jobbar du på EY i Umeå kommer du att jobba med en bred variation av kunder vad gäller bransch, storlek och regelverk.


På EY sätter vi medarbetarna i centrum och genom vår tydliga och väl genomarbetade utbildningsplan får du möjlighet till ständig utveckling. Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher. Du får en spännande inblick i väletablerade företag med fokus på hur de producerar och hanterar sina finansiella rapporter och verksamheter i stort. Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns det även möjligheter till arbete utomlands och i internationella projekt.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som revisionskonsult inom Assurance kommer du att tillbringa mycket av din tid på plats ute hos våra kunder vilket innebär mycket praktisk erfarenhet från en mängd olika branscher. Din uppgift består av att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor och du kommer att ges möjlighet att arbeta över olika områden, vilket kommer att ge dig bred och branschspecifik kunskap om risker och nyckelfaktorer för framgång.


Är du vår nya kollega?
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.


Kvalifikationer för tjänsten
Universitets-/högskoleexamen som ekonom eller motsvarande
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Ett genuint intresse för att skydda de finansiella marknaderna via granskningsåtgärder inom revision


Vi ser även gärna att du har
Goda akademiska meriter
Relevant arbetslivserfarenhet
Engagemang eller aktiviteter utanför studierna, särskilt sådana som kan främja din förmåga att samarbeta som en del av ett mångsidigt team eller har en positiv inverkan på dina ekonomiska kunskaper.



Vad EY erbjuder dig
Som revisionskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på Karriär på EY | EY Sverige, i sociala medier och på Karriärbloggen | EY Sverige.


Ansökan
Sök senast den 24 mars 2024. Platserna kan tillsättas innan sista ansökningsdag så sök gärna så snart som möjligt. För frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta Julia Frejd på julia.frejd@se.ey.com.


I din ansökan vill vi att du skickar med dessa tre filer:
CV
Betyg från högskola/universitet
Personligt brev; här vill vi att du får med följande:
- Varför vill du jobba inom revision på EY?
- Vilket kontor är du intresserad av att jobba på?



När vi tagit emot din ansökan kommer du inom några dagar att motta en inbjudan till vårt rekryteringstest, att genomföra testet är första delen i processen.


Vi ser fram emot din ansökan!




EY | Building a better working world


På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.


Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.


Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.


The exceptional EY experience. It’s yours to build.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.

Ansök nu

Administratör - EY Umeå

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Feb 28
Vi letar efter en person som brinner för administration och service till EY’s kontor i Umeå. Trivs du i en föränderlig miljö, tycker om att jobba i team och där ingen dag är den andra lik? Då vill vi gärna att du läser vidare!


Möjligheten
Vi söker efter en administratör som ska stötta kontorschef och kundansvariga med support och samordning i våra uppdragsprocesser i våra interna system. Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde snarast.


Du kan?förvänta dig mycket variation i rollen, du bör inneha förmågan att ta egna initiativ och söka möjligheter att förbättra våra nuvarande processer.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Rollen som ABP (Assurance Business Partner) är en bred roll och det innebär att du är den som revision- och redovisningsteamet i första hand vänder sig till för att få support. Tjänsten innebär registrering av nya kunder och uppdrag samt att ta fram statistik och underlag, ge medarbetare support i våra interna processer och vara behjälplig vid fakturering och allmän administrativ support.


För att trivas i rollen behöver du
Ha ett öga för detaljer och vara noggrann
Vara kommunikativ, strukturerad, självgående och kvalitetsmedveten
Vara serviceinriktad, flexibel och effektiv
Uppskatta att konsultbranschen ofta är föränderlig och följer marknadstrender, vilket erfordrar att du är anpassningsbar och kan prioritera inkommande uppgifter
Tycka att det är roligt att ge service och support
Ha lätt för att sätta dig in i nya processer och system



Kvalifikationer för tjänsten
Tidigare erfarenhet från administrativt arbete
God förmåga att uttrycka dig väl i svenska och engelska, i både tal och skrift
En people-person med genuint intresse för människor och lätt för att samarbeta med andra



Vi ser också gärna att du är
Proaktiv, lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta med andra
Stresstålig, initiativrik och prestigelös
Har erfarenhet av att arbeta i SAP- och CRM-baserade system


Vad vi söker
Vi söker dig som trivs att arbeta med ekonomi och administration i en föränderlig miljö. Du värderar teamkänsla högt och att tillsammans med dina kollegor bidra till en bättre arbetsplats, både nu och i framtiden. Vidare är du duktig på att ta egna initiativ och skapa effektiva lösningar med service ständigt i fokus.


Vad EY erbjuder dig
EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar framgång på marknaden.
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.



Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.


Ansökan
Sista ansökningsdag är 15 mars 2024. Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare.


Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Granlund på maria.granlund@se.ey.com eller 076-137 03 06. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Vid tekniska problem kontaktar du Erica Ejnestrand på erica.ejnestrand@se.ey.com.


Varmt välkommen med din ansökan!


EY | Building a better working world


På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.


Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.


Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants.?EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.

If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us?through the?Talent Attraction and Acquisition specialist in?this advert.

Ansök nu

Kund- och uppdragsadministratör till EY, Umeå

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Jan 24
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Vi letar efter en person som brinner för administration och service. Trivs du i en föränderlig miljö, tycker om att jobba i team och där ingen dag är den andra lik? Då vill vi gärna att du läser vidare!


Möjligheten
Vi söker efter en administratör med intresse för ekonomi och det ekonomiska flödet inom ett företag, som ska stötta kontorschef och kundansvariga med support och samordning i våra uppdragsprocesser i våra interna system. Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde snarast.


Du kan?förvänta dig mycket variation i rollen, du bör inneha förmågan att ta egna initiativ och söka möjligheter att förbättra våra nuvarande processer.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Rollen som ABP (Assurance Business Partner) är en bred roll och det innebär att du är den som revision- och redovisningsteamet i första hand vänder sig till för att få support. Tjänsten innebär registrering av nya kunder och uppdrag samt att ta fram statistik och underlag, ge medarbetare support i våra interna processer och vara behjälplig vid fakturering och allmän administrativ support.


Vi önskar att du är van vid att jobba i olika system och processer. Som person är du positiv, noggrann, flexibel, energisk, aktiv och prestigelös och du tycker om att ta ansvar, ge service och att leverera arbete med kvalitet. Du är utåtriktad och har lätt att samarbeta med andra.


För att trivas i rollen behöver du
Ha ett öga för detaljer och vara noggrann
Vara kommunikativ, strukturerad, självgående och kvalitetsmedveten
Vara serviceinriktad, flexibel och effektiv
Uppskatta att konsultbranschen ofta är föränderlig och följer marknadstrender, vilket erfordrar att du är anpassningsbar och kan prioritera inkommande uppgifter
Tycka att det är roligt att ge service och support
Ha lätt för att sätta dig in i nya processer och system



Kvalifikationer för tjänsten
Avslutad ekonomisk gymnasieutbildning eller likvärdig administrationsutbildning eller några års arbetslivserfarenhet av liknande tjänster
Goda kunskaper i Excel, Outlook och Power Point
Goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt



Vi ser också gärna att du är
Proaktiv, lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta med andra
Stresstålig, initiativrik och prestigelös
Har erfarenhet av att arbeta i SAP- baserade system



Vad EY erbjuder dig
EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar framgång på marknaden.


Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.



Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.




Ansökan
Sista ansökningsdag 16 februari 2024. Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare.


Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Granlund på maria.granlund@se.ey.com eller 076-137 03 06. Vi tar ej emot ansökningar via e-post eller brev. Vid tekniska problem kontaktar du Julia Frejd på julia.frejd@se.ey.com.


Varmt välkommen med din ansökan!




EY | Building a better working world


På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.


Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.


Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.


The exceptional EY experience. It’s yours to build.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants.?EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us?through the?Talent Attraction and Acquisition specialist in?this advert.

Ansök nu

Kund- och uppdragsadministratör till EY, Umeå

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Feb 2
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Vi letar efter en person som brinner för administration och service. Trivs du i en föränderlig miljö, tycker om att jobba i team och där ingen dag är den andra lik? Då vill vi gärna att du läser vidare!


Möjligheten
Vi söker efter en administratör med intresse för ekonomi och det ekonomiska flödet inom ett företag, som ska stötta kontorschef och kundansvariga med support och samordning i våra uppdragsprocesser i våra interna system. Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde snarast.


Du kan?förvänta dig mycket variation i rollen, du bör inneha förmågan att ta egna initiativ och söka möjligheter att förbättra våra nuvarande processer.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Rollen som ABP (Assurance Business Partner) är en bred roll och det innebär att du är den som revision- och redovisningsteamet i första hand vänder sig till för att få support. Tjänsten innebär registrering av nya kunder och uppdrag samt att ta fram statistik och underlag, ge medarbetare support i våra interna processer och vara behjälplig vid fakturering och allmän administrativ support.


För att trivas i rollen behöver du
Ha ett öga för detaljer och vara noggrann
Vara kommunikativ, strukturerad, självgående och kvalitetsmedveten
Vara serviceinriktad, flexibel och effektiv
Uppskatta att konsultbranschen ofta är föränderlig och följer marknadstrender, vilket erfordrar att du är anpassningsbar och kan prioritera inkommande uppgifter
Tycka att det är roligt att ge service och support
Ha lätt för att sätta dig in i nya processer och system



Kvalifikationer för tjänsten
Minst 4 års erfarenhet från administrativt arbete
God förmåga att uttrycka dig väl i svenska och engelska, i både tal och skrift
En people-person med genuint intresse för människor och lätt för att samarbeta med andra



Vi ser också gärna att du är
Proaktiv, lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta med andra
Stresstålig, initiativrik och prestigelös
Har erfarenhet av att arbeta i SAP- och CRM-baserade system


Vad vi söker
Vi söker dig som trivs att arbeta med ekonomi och administration i en föränderlig miljö. Du värderar teamkänsla högt och att tillsammans med dina kollegor bidra till en bättre arbetsplats, både nu och i framtiden. Vidare är du duktig på att ta egna initiativ och skapa effektiva lösningar med service ständigt i fokus.


Vad EY erbjuder dig
EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar framgång på marknaden.
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.



Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.


Ansökan
Sista ansökningsdag 16 februari 2024. Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare.


Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Granlund på maria.granlund@se.ey.com eller 076-137 03 06. Vi tar ej emot ansökningar via e-post eller brev. Vid tekniska problem kontaktar du Erica Ejnestrand på erica.ejnestrand@se.ey.com.


Varmt välkommen med din ansökan!




EY | Building a better working world


På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.


Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.


Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.




The exceptional EY experience. It’s yours to build.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants.?EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us?through the?Talent Attraction and Acquisition specialist in?this advert.

Ansök nu

Redovisningskonsult till EY, Umeå

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 17
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Vi söker nu en redovisningskonsult till vårt kontor i Umeå. Som redovisningskonsult blir du specialist på ägarledda företag och arbetar med redovisningstjänster som omfattar allt från löpande bokföring till kvalificerad rådgivning i enstaka frågor. Marknaden för redovisningstjänster genomgår en snabb förändring, drivet av en accelererad teknikutveckling, nya konkurrenter och förändrade kundpreferenser.


Möjligheten
Du kommer att arbeta med utvecklande arbetsuppgifter med spridning på olika branscher. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.


Huvudsakliga ansvarsområden
I rollen som redovisningskonsult kommer du ansvara för ett antal kunder i olika branscher. Två viktiga delar av arbetet består i att bygga långsiktiga relationer med kunder som bygger på affärsmässighet och utifrån erfarenhet, stötta mer juniora medarbetare i deras utveckling. Digitala och effektiva arbetssätt är centrala för hur vi jobbar och här vill vi gärna att både våra juniora och seniora konsulter ständigt är med och utmanar våra metoder.


För att lyckas och trivas i rollen behöver du
Uppskatta ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och ansvarstagande
Ha stort intresse för att etablera och utveckla kontakter, i kombination med ett säljande driv
Visa initiativkraft och kreativitet kombinerat med ett affärsmässigt tänkande
Kunna prioritera såväl kortsiktigt som långsiktigt för att nå dina mål
Vara resultatinriktad


Kvalifikationer för tjänsten
Examen från högskola eller yrkeshögskola med inriktning mot ekonomi eller liknande
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Integritet, prioriteringsförmåga och förmåga att vara anpassningsbar i en krävande och föränderlig arbetsmiljö


Meriterande om du har
Ett eller några års erfarenhet av redovisnings- och bokslutsarbete



Vad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du tycker om att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta sig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär. Om du är lättlärd med stora organisatoriska färdigheter och ett genuint intresse för redovisning och brinner för ge kunder bra service, är denna roll för dig.


Vad EY erbjuder dig
Som redovisningskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter över kunder och branscher. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte.


Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.



Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.


Ansökan


Sök senast den 7 januari, urval sker löpande. Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev, betyg från universitet och/eller annan utbildning. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Boström på camilla.boström@se.ey.com.


The exceptional EY experience. It’s yours to build.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.




EY | Building a better working world


På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.


Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.


Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Revisionskonsulter till EY, Region Norr | Augusti 2024

Revisor
Läs mer Okt 31
Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionskonsulter till våra kontor i Region Norr och riktar oss mot dig som är examinerad ekonom eller motsvarande från universitet/högskola och även dig med ett eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Se under Ansökan vilka kontor vi söker till just nu.


På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Möjligheten
På EY sätter vi medarbetarna i centrum och genom vår tydliga och väl genomarbetade utbildningsplan får du möjlighet till ständig utveckling. Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher. Du får en spännande inblick i väletablerade företag med fokus på hur de producerar och hanterar sina finansiella rapporter och verksamheter i stort. Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns det även möjligheter till arbete utomlands och i internationella projekt.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som revisionskonsult inom Assurance kommer du att tillbringa mycket av din tid på plats ute hos våra kunder vilket innebär mycket praktisk erfarenhet från en mängd olika branscher. Din uppgift består av att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor och du kommer att ges möjlighet att arbeta över olika områden, vilket kommer att ge dig bred och branschspecifik kunskap om risker och nyckelfaktorer för framgång.


Är du vår nya kollega?
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.


Kvalifikationer för tjänsten
Universitets-/högskoleexamen som ekonom eller motsvarande
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Ett genuint intresse för att skydda de finansiella marknaderna via granskningsåtgärder inom revision


Vi ser även gärna att du har
Goda akademiska meriter
Relevant arbetslivserfarenhet
Engagemang eller aktiviteter utanför studierna, särskilt sådana som kan främja din förmåga att samarbeta som en del av ett mångsidigt team eller har en positiv inverkan på dina ekonomiska kunskaper.



Vad EY erbjuder dig
Som revisionskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på Karriär på EY | EY Sverige, i sociala medier och på Karriärbloggen | EY Sverige.

Ansökan
Sök senast den 10 december 2023, vi kommer att gå igenom ansökningar och bjuda in till intervjuer löpande. För frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta Julia Frejd på julia.frejd@se.ey.com.


I din ansökan vill vi att du skickar med dessa tre filer:
CV
Betyg från högskola/universitet
Motivationsbrev (max 300 ord); här vill vi att du svarar på dessa två frågor:
- Varför vill du jobba inom revision på EY?
- Hur ser framtidens revisor ut?



Du behöver fylla i vilket kontor som du önskar arbeta på i samband med din ansökan. Fyll i det kontoret under ”EY Office Location (City) First Preference” i ansökan och förtydliga gärna detta i ditt motivationsbrev. Just nu anställer vi till följande kontor:


Region Norr
Skellefteå, Sundsvall, Umeå, Östersund.


Är du intresserad av att jobba i en annan stad? Se våra annonser här: Karriärmöjligheter för nyutexaminerade | EY Sverige


Vi ser fram emot din ansökan!




The exceptional EY experience. It’s yours to build.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.



EY | Building a better working world


På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.


Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.


Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Revisionskonsulter till EY, Region Norr | Augusti 2024

Revisor
Läs mer Aug 14
Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionskonsulter till våra kontor i Region Norr och riktar oss mot dig som är examinerad ekonom eller motsvarande från universitet/högskola och även dig med ett eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Se under Ansökan vilka kontor vi söker till just nu.


På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Möjligheten
På EY sätter vi medarbetarna i centrum och genom vår tydliga och väl genomarbetade utbildningsplan får du möjlighet till ständig utveckling. Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher. Du får en spännande inblick i väletablerade företag med fokus på hur de producerar och hanterar sina finansiella rapporter och verksamheter i stort. Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns det även möjligheter till arbete utomlands och i internationella projekt.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som revisionskonsult inom Assurance kommer du att tillbringa mycket av din tid på plats ute hos våra kunder vilket innebär mycket praktisk erfarenhet från en mängd olika branscher. Din uppgift består av att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor och du kommer att ges möjlighet att arbeta över olika områden, vilket kommer att ge dig bred och branschspecifik kunskap om risker och nyckelfaktorer för framgång.


Är du vår nya kollega?
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.


Kvalifikationer för tjänsten
Universitets-/högskoleexamen som ekonom eller motsvarande
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Ett genuint intresse för att skydda de finansiella marknaderna via granskningsåtgärder inom revision



Vi ser även gärna att du har
Goda akademiska meriter
Relevant arbetslivserfarenhet
Engagemang eller aktiviteter utanför studierna, särskilt sådana som kan främja din förmåga att samarbeta som en del av ett mångsidigt team eller har en positiv inverkan på dina ekonomiska kunskaper.



Vad EY erbjuder dig
Som revisionskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.


Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på Karriär på EY | EY Sverige, i sociala medier och på Karriärbloggen | EY Sverige.


Ansökan
Sök senast den 15 oktober 2023, vi kommer att gå igenom ansökningar och bjuda in till intervjuer löpande. För frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta Julia Frejd på julia.frejd@se.ey.com.


I din ansökan vill vi att du skickar med dessa tre filer:
CV
Betyg från högskola/universitet
Motivationsbrev (max 300 ord); här vill vi att du svarar på dessa två frågor:
- Varför vill du jobba inom revision på EY?
- Hur ser framtidens revisor ut?



Du behöver fylla i vilket kontor som du önskar arbeta på i samband med din ansökan. Fyll i det kontoret under ”EY Office Location (City) First Preference” i ansökan och förtydliga gärna detta i ditt motivationsbrev. Just nu anställer vi till följande kontor:


Region Norr
Luleå, Skellefteå, Sundsvall, Umeå, Östersund.


Är du intresserad av att jobba i en annan stad? Se våra annonser här: Karriärmöjligheter för nyutexaminerade | EY Sverige


Vi ser fram emot din ansökan!




The exceptional EY experience. It’s yours to build.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.



EY | Building a better working world


På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.


Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.


Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Redovisningskonsult till EY, Umeå

Redovisningskonsult
Läs mer Jun 27
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Vi söker nu en redovisningskonsult till vårt kontor i Umeå. Som redovisningskonsult blir du specialist på ägarledda företag och arbetar med redovisningstjänster som omfattar allt från löpande bokföring till kvalificerad rådgivning i enstaka frågor. Marknaden för redovisningstjänster genomgår en snabb förändring, drivet av en accelererad teknikutveckling, nya konkurrenter och förändrade kundpreferenser.


Möjligheten
Du kommer att arbeta med utvecklande arbetsuppgifter med spridning på olika branscher. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.


Huvudsakliga ansvarsområden
I rollen som redovisningskonsult kommer du ansvara för ett antal kunder i olika branscher. Två viktiga delar av arbetet består i att bygga långsiktiga relationer med kunder som bygger på affärsmässighet och utifrån erfarenhet, stötta mer juniora medarbetare i deras utveckling. Digitala och effektiva arbetssätt är centrala för hur vi jobbar och här vill vi gärna att både våra juniora och seniora konsulter ständigt är med och utmanar våra metoder.


För att lyckas och trivas i rollen behöver du
Uppskatta ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och ansvarstagande
Ha stort intresse för att etablera och utveckla kontakter, i kombination med ett säljande driv
Visa initiativkraft och kreativitet kombinerat med ett affärsmässigt tänkande
Kunna prioritera såväl kortsiktigt som långsiktigt för att nå dina mål
Vara resultatinriktad



Kvalifikationer för tjänsten
Examen från högskola eller yrkeshögskola med inriktning mot ekonomi eller liknande
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Integritet, prioriteringsförmåga och förmåga att vara anpassningsbar i en krävande och föränderlig arbetsmiljö



Meriterande om du har
Ett eller några års erfarenhet av redovisnings- och bokslutsarbete



Vad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du tycker om att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta sig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär. Om du är lättlärd med stora organisatoriska färdigheter och ett genuint intresse för redovisning och brinner för ge kunder bra service, är denna roll för dig.


Vad EY erbjuder dig
Som redovisningskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter över kunder och branscher. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte.


Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.



Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.


Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.


Ansök nu
Sök senast den 21 augusti. Urval kommer ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan ska innehålla CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Boström på Camilla.Bostrom@se.ey.com. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Julia Frejd på julia.frejd@se.ey.com.




The exceptional EY experience. It’s yours to build.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.




EY | Building a better working world


På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.


Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.


Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Revisionskonsulter till EY Umeå, augusti 2023

Revisor
Läs mer Mar 23
Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionskonsulter till vårt kontor i Umeå och riktar oss mot dig som är examinerad ekonom eller motsvarande från universitet/högskola och även dig med ett eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet.


På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Möjligheten
På EY sätter vi medarbetarna i centrum och genom vår tydliga och väl genomarbetade utbildningsplan får du möjlighet till ständig utveckling. Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher. Du får en spännande inblick i väletablerade företag med fokus på hur de producerar och hanterar sina finansiella rapporter och verksamheter i stort. Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns det även möjligheter till arbete utomlands och i internationella projekt.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som revisionskonsult inom Assurance kommer du att tillbringa mycket av din tid på plats ute hos våra kunder vilket innebär mycket praktisk erfarenhet från en mängd olika branscher. Din uppgift består av att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor och du kommer att ges möjlighet att arbeta över olika områden, vilket kommer att ge dig bred och branschspecifik kunskap om risker och nyckelfaktorer för framgång.


För att lyckas i rollen behöver du
Med analytisk förmåga kunna identifiera potentiella revisionsfrågor eller ovanliga förhållanden i finansiella rapporter samt visa en hög professionalism när du som konsult bistår i revisionsfrågor mot våra kunder. Du utvecklar och upprätthåller våra kundrelationer genom att leverera revisionstjänster med hög kvalité som kunden kan förlita sig på.


Kvalifikationer för tjänsten
Universitets-/högskoleexamen som ekonom eller motsvarande
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Ett genuint intresse för att skydda de finansiella marknaderna via granskningsåtgärder inom revision
Körkort och tillgång till bil



Vi ser även gärna att du har
Goda akademiska meriter
Relevant arbetslivserfarenhet
Engagemang eller aktiviteter utanför studierna, särskilt sådana som kan främja din förmåga att samarbeta som en del av ett mångsidigt team eller har en positiv inverkan på dina ekonomiska kunskaper



Vad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.


Vad EY erbjuder dig
Som revisionskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin

Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.


Ansök nu
Välkommen med din ansökan där du bifogar CV, personligt brev samt betyg från högskola/universitet. Du kommer inom ett par dagar motta ett online-test som vi ser att du genomför snarast. Efter testet sker urval och inbjudande till intervjuer löpande. Under rekryteringsprocessen kommer vi att vara nyfikna på att veta mer om dig, varför du har valt att söka dig till EY och du kommer få lära känna oss. Läs mer om vår rekryteringsprocess på Karriärmöjligheter för nyutexaminerade (ey.com).


Urval och intervjuer sker löpande och vi ser därför gärna att du ansöker snarast, dock senast 2023-04-30. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Nordgren på sofie.nordgren@se.ey.com. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du rekryterare Julia Frejd på julia.frejd@se.ey.com.


The exceptional EY experience. It’s yours to build.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.


EY | Building a better working world
På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.
Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.
Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Revisionskonsulter till EY Umeå, augusti 2023

Revisor
Läs mer Sep 6
Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionskonsulter till vårt kontor i Umeå och riktar oss mot dig som är examinerad ekonom eller motsvarande från universitet/högskola och även dig med ett eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet.


På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Möjligheten
På EY sätter vi medarbetarna i centrum och genom vår tydliga och väl genomarbetade utbildningsplan får du möjlighet till ständig utveckling. Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher. Du får en spännande inblick i väletablerade företag med fokus på hur de producerar och hanterar sina finansiella rapporter och verksamheter i stort. Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns det även möjligheter till arbete utomlands och i internationella projekt.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som revisionskonsult inom Assurance kommer du att tillbringa mycket av din tid på plats ute hos våra kunder vilket innebär mycket praktisk erfarenhet från en mängd olika branscher. Din uppgift består av att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor och du kommer att ges möjlighet att arbeta över olika områden, vilket kommer att ge dig bred och branschspecifik kunskap om risker och nyckelfaktorer för framgång.


För att lyckas i rollen behöver du
Med analytisk förmåga kunna identifiera potentiella revisionsfrågor eller ovanliga förhållanden i finansiella rapporter samt visa en hög professionalism när du som konsult bistår i revisionsfrågor mot våra kunder. Du utvecklar och upprätthåller våra kundrelationer genom att leverera revisionstjänster med hög kvalité som kunden kan förlita sig på.


Kvalifikationer för tjänsten
Universitets-/högskoleexamen som ekonom eller motsvarande
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Ett genuint intresse för att skydda de finansiella marknaderna via granskningsåtgärder inom revision
Körkort och tillgång till bil


Vi ser även gärna att du har
Goda akademiska meriter
Relevant arbetslivserfarenhet
Engagemang eller aktiviteter utanför studierna, särskilt sådana som kan främja din förmåga att samarbeta som en del av ett mångsidigt team eller har en positiv inverkan på dina ekonomiska kunskaper


Vad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.


Vad EY erbjuder dig
Som revisionskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.


Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin



Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.


Ansök nu
Välkommen med din ansökan där du bifogar CV, personligt brev samt betyg från högskola/universitet. Du kommer inom ett par dagar motta ett online-test som vi ser att du genomför snarast. Efter testet sker urval och inbjudande till intervjuer löpande. Under rekryteringsprocessen kommer vi att vara nyfikna på att veta mer om dig, varför du har valt att söka dig till EY och du kommer få lära känna oss. Läs mer om vår rekryteringsprocess på Karriärmöjligheter för nyutexaminerade (ey.com).


Urval och intervjuer sker löpande och vi ser därför gärna att du ansöker snarast, dock senast 2022-12-22. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Åström på joakim.astrom@se.ey.com. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du rekryterare Julia Frejd på julia.frejd@se.ey.com.


The exceptional EY experience. It’s yours to build.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.
If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.

Ansök nu

Redovisningskonsult med eller utan erfarenhet till EY, Umeå

Revisor
Läs mer Aug 16
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Vi söker nu redovisningskonsulter till vårt kontor i Umeå. Som redovisningskonsult blir du specialist på ägarledda företag och arbetar med redovisningstjänster som omfattar allt från löpande bokföring till kvalificerad rådgivning i enstaka frågor. Marknaden för redovisningstjänster genomgår en snabb förändring, drivet av en accelererad teknikutveckling, nya konkurrenter och förändrade kundpreferenser.


Möjligheten
Du kommer att arbeta med utvecklande arbetsuppgifter med spridning på olika branscher. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.


Huvudsakliga ansvarsområden
Arbetet omfattar framför allt löpande redovisning; vi kallar hellre denna tjänst löpande analys och insiktsrapportering. Detta för att vi vill skapa ett mervärde för våra kunder genom löpande analys av mer frekvent och uppdaterad redovisning. Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar bland annat löpande analys/bokföring, kund- och leverantörsreskontrahantering, avstämningar och förberedande bokslutsarbete. Ditt arbete sker i huvudsak i digitala processer med hjälp av digitala verktyg och plattformar.


För att lyckas och trivas i rollen behöver du
Ha stort intresse för att etablera och utveckla kontakter, i kombination med ett säljande driv
Uppskatta ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och ansvarstagande
Vara resultatinriktad



Kvalifikationer för tjänsten
För att vara kvalificerad för denna tjänst bör du uppvisa
Examen från högskola eller yrkeshögskola med inriktning mot ekonomi eller liknande
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Integritet, prioriteringsförmåga och förmåga att vara anpassningsbar i en krävande och föränderlig arbetsmiljö



Meriterande om du har
Ett eller några års erfarenhet av redovisnings- och bokslutsarbete
Har som mål att så småningom bli auktoriserad redovisningskonsult
Visar initiativkraft och kreativitet kombinerat med ett affärsmässigt tänkande
Du har god förmåga att uttrycka dig i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift



Vad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du tycker om att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta sig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär. Om du är lättlärd med stora organisatoriska färdigheter och ett genuint intresse för redovisning är denna roll för dig.


Vad EY erbjuder dig
Som redovisningskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter över kunder och branscher. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte.


Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.



Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.


Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.


Ansök nu.


Sök senast den 18 september, urval sker löpande. Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carola Strandberg på carola.strandberg@se.ey.com. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Julia Frejd på julia.frejd@se.ey.com.




EY | Building a better working world


På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.


Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.


Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Redovisningskonsult med eller utan erfarenhet till EY, Umeå

Revisor
Läs mer Maj 9
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Vi söker nu redovisningskonsulter till vårt kontor i Umeå. Som redovisningskonsult blir du specialist på ägarledda företag och arbetar med redovisningstjänster som omfattar allt från löpande bokföring till kvalificerad rådgivning i enstaka frågor. Marknaden för redovisningstjänster genomgår en snabb förändring, drivet av en accelererad teknikutveckling, nya konkurrenter och förändrade kundpreferenser.


Möjligheten
Du kommer att arbeta med utvecklande arbetsuppgifter med spridning på olika branscher. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.


Huvudsakliga ansvarsområden
Arbetet omfattar framför allt löpande redovisning; vi kallar hellre denna tjänst löpande analys och insiktsrapportering. Detta för att vi vill skapa ett mervärde för våra kunder genom löpande analys av mer frekvent och uppdaterad redovisning. Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar bland annat löpande analys/bokföring, kund- och leverantörsreskontrahantering, avstämningar och förberedande bokslutsarbete. Ditt arbete sker i huvudsak i digitala processer med hjälp av digitala verktyg och plattformar.


För att lyckas och trivas i rollen behöver du
Ha stort intresse för att etablera och utveckla kontakter, i kombination med ett säljande driv
Uppskatta ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och ansvarstagande
Vara resultatinriktad


Kvalifikationer för tjänsten
För att vara kvalificerad för denna tjänst bör du uppvisa
Examen från högskola eller yrkeshögskola med inriktning mot ekonomi eller liknande
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Integritet, prioriteringsförmåga och förmåga att vara anpassningsbar i en krävande och föränderlig arbetsmiljö



Meriterande om du har
Ett eller några års erfarenhet av redovisnings- och bokslutsarbete
Har som mål att så småningom bli auktoriserad redovisningskonsult
Visar initiativkraft och kreativitet kombinerat med ett affärsmässigt tänkande
Du har god förmåga att uttrycka dig i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift


Vad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du tycker om att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta sig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär. Om du är lättlärd med stora organisatoriska färdigheter och ett genuint intresse för redovisning är denna roll för dig.


Vad EY erbjuder dig
Som redovisningskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter över kunder och branscher. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte.


Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.



Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com
Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.


Ansök nu.


Sök senast den 31 maj, urval sker löpande. Din ansökan ska innehålla CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carola Strandberg på carola.strandberg@se.ey.com. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Julia Frejd på julia.frejd@se.ey.com.




EY | Building a better working world

På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.


Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.


Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Praktik riktad mot offentlig sektor hos EY hösten 2022, Umeå

Granskare, revision
Läs mer Jan 19
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.

Möjligheten
Höstterminen 2022 erbjuder EY:s kontor i Umeå en terminspraktik för dig som studerar till samhällsvetare. På kontoret finns specialister med inriktning mot offentlig verksamhet. Vi utvecklar offentlig sektor i Sverige!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig uppgifter inom varierande typer av uppdrag inom verksamhetsrevision och kvalificerad rådgivning. Uppdragen berör alla delar av kommunernas och regionernas verksamhet såsom förskola/skola, äldreomsorg, samhällsbyggnad, teknik, socialtjänst och hälso- och sjukvård. I viss mån förekommer även uppdrag i den statliga sektorn.
Som praktikant hos oss får du vara delaktig i alla steg i en granskningsprocess. Det innebär att göra research, förbereda och vara med på intervjuer samt vara delaktig i analysarbete och rapportskrivning samt presentation för uppdragsgivaren.

För att lyckas behöver du
Vi söker dig som har ett stort intresse för politiskt styrda organisationer. Som person är du utåtriktad och kan bygga goda relationer. Som praktikant inom verksamhetsrevisionen söker vi dig som har en god analytisk förmåga och har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Vidare har du vana och god förmåga att skriva kortare och längre texter, såsom PM och rapporter.

Kvalifikationer för tjänsten
Du studerar på en samhällsvetenskaplig högskoleutbildning, gärna på masternivå.
Det är meriterande med erfarenheter från den kommunala sektorn, genom exempelvis sommarjobb, uppsatsskrivande eller liknande.


Vad EY erbjuder dig
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Ansök nu.
Sök senast den 30 april 2022. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV samt betyg från din utbildning. Vid frågor om praktiken är du välkommen att kontakta Petter Frizén på petter.frizen@se.ey.com.

Söker du till mer än ett EY-kontor vill vi att du nämner detta i din ansökan. Vi tillämpar löpande rekrytering, varför det är en god idé att söka till oss redan innan sista ansökningsdatum.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.


EY | Building a better working world
EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets.
Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate.
Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.

Ansök nu

Revisionsmedarbetare till EY Umeå, augusti 2022

Revisor
Läs mer Okt 14
Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionsmedarbetare till vårt kontor i Umeå och riktar oss mot dig som är examinerad ekonom eller motsvarande från universitet/högskola och även dig med ett eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet.

Möjligheten
På EY sätter vi medarbetarna i centrum och genom vår tydliga och väl genomarbetade utbildningsplan får du möjlighet till ständig utveckling. Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher. Du får en spännande inblick i väletablerade företag med fokus på hur de producerar och hanterar sina finansiella rapporter och verksamheter i stort. Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns det även möjligheter till arbete utomlands och i internationella projekt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som revisionsmedarbetare inom Assurance kommer du att tillbringa mycket av din tid på plats ute hos våra kunder vilket innebär mycket praktisk erfarenhet från en mängd olika branscher. Din uppgift består av att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor och du kommer att ges möjlighet att arbeta över olika områden, vilket kommer att ge dig bred och branschspecifik kunskap om risker och nyckelfaktorer för framgång.

För att lyckas i rollen behöver du
Med analytisk förmåga kunna identifiera potentiella revisionsfrågor eller ovanliga förhållanden i finansiella rapporter samt visa en hög professionalism när du som konsult bistår i revisionsfrågor mot våra kunder. Du utvecklar och upprätthåller våra kundrelationer genom att leverera revisionstjänster med hög kvalité som kunden kan förlita sig på.

Kvalifikationer för tjänsten
För att vara kvalificerad för denna tjänst bör du uppvisa
Universitets-/högskoleexamen som ekonom eller motsvarande
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Ett genuint intresse för att skydda de finansiella marknaderna via granskningsåtgärder inom revision
Körkort och tillgång till bil


Vi ser även gärna att du har
Goda akademiska meriter
Relevant arbetslivserfarenhet
Engagemang eller aktiviteter utanför studierna, särskilt sådana som kan främja din förmåga att samarbeta som en del av ett mångsidigt team eller har en positiv inverkan på dina ekonomiska kunskaper.


Vad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.

Vad EY erbjuder dig
Som revisionsmedarbetare hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Ansök nu.

Sök senast den 30 november. Din ansökan ska innehålla CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Åström på joakim.astrom@se.ey.com. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Emma Unger på emma.unger@se.ey.com.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

EY | Building a better working world

På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.

Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.

Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Revisionsmedarbetare till EY, Umeå

Revisor
Läs mer Sep 6
Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionsmedarbetare till vårt kontor i Umeå och riktar oss mot dig som är examinerad ekonom eller motsvarande från universitet/högskola och även dig med ett eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet.

Möjligheten
På EY sätter vi medarbetarna i centrum och genom vår tydliga och väl genomarbetade utbildningsplan får du möjlighet till ständig utveckling. Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher. Du får en spännande inblick i väletablerade företag med fokus på hur de producerar och hanterar sina finansiella rapporter och verksamheter i stort. Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns det även möjligheter till arbete utomlands och i internationella projekt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som revisionsmedarbetare inom Assurance kommer du att tillbringa mycket av din tid på plats ute hos våra kunder vilket innebär mycket praktisk erfarenhet från en mängd olika branscher. Din uppgift består av att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor och du kommer att ges möjlighet att arbeta över olika områden, vilket kommer att ge dig bred och branschspecifik kunskap om risker och nyckelfaktorer för framgång.

För att lyckas i rollen behöver du
Med analytisk förmåga kunna identifiera potentiella revisionsfrågor eller ovanliga förhållanden i finansiella rapporter samt visa en hög professionalism när du som konsult bistår i revisionsfrågor mot våra kunder. Du utvecklar och upprätthåller våra kundrelationer genom att leverera revisionstjänster med hög kvalité som kunden kan förlita sig på.

Kvalifikationer för tjänsten
För att vara kvalificerad för denna tjänst bör du uppvisa
Universitets-/högskoleexamen som ekonom eller motsvarande
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Ett genuint intresse för att skydda de finansiella marknaderna via granskningsåtgärder inom revision

Vi ser även gärna att du har
Goda akademiska meriter
Relevant arbetslivserfarenhet
Engagemang eller aktiviteter utanför studierna, särskilt sådana som kan främja din förmåga att samarbeta som en del av ett mångsidigt team eller har en positiv inverkan på dina ekonomiska kunskaper.


Vad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.

Vad EY erbjuder dig
Som revisionsmedarbetare hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.

Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Ansök nu.

Sök senast den 31 oktober 2021. Din ansökan ska innehålla CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Nordgren på sofie.nordgren@se.ey.com. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Emma Unger på emma.unger@se.ey.com.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

EY | Building a better working world

På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.

Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.

Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Praktik riktad mot offentlig sektor hos EY våren 2022, Umeå

Granskare, revision
Läs mer Sep 24
EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.

Möjligheten
Vårterminen 2022 erbjuder EY:s kontor i Umeå en terminspraktik för dig som studerar till samhällsvetare. På kontoret finns specialister med inriktning mot offentlig verksamhet. Vi utvecklar offentlig sektor i Sverige!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig uppgifter inom varierande typer av uppdrag inom verksamhetsrevision och kvalificerad rådgivning. Uppdragen berör alla delar av kommunernas och regionernas verksamhet såsom förskola/skola, äldreomsorg, samhällsbyggnad, teknik, socialtjänst och hälso- och sjukvård. I viss mån förekommer även uppdrag i den statliga sektorn.
Som praktikant hos oss får du vara delaktig i alla steg i en granskningsprocess. Det innebär att göra research, förbereda och vara med på intervjuer samt vara delaktig i analysarbete och rapportskrivning samt presentation för uppdragsgivaren.

För att lyckas behöver du
Vi söker dig som har ett stort intresse för politiskt styrda organisationer. Som person är du utåtriktad och kan bygga goda relationer. Som praktikant inom verksamhetsrevisionen söker vi dig som har en god analytisk förmåga och har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Vidare har du vana och god förmåga att skriva kortare och längre texter, såsom PM och rapporter.

Kvalifikationer för tjänsten
Du studerar på en samhällsvetenskaplig högskoleutbildning, gärna på masternivå.
Det är meriterande med erfarenheter från den kommunala sektorn, genom exempelvis sommarjobb, uppsatsskrivande eller liknande.


Vad EY erbjuder dig
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Ansök nu.

Sök senast den 31 oktober 2021. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV samt betyg från din utbildning. Vid frågor om praktiken är du välkommen att kontakta Petter Frizén på petter.frizen@se.ey.com.

Söker du till mer än ett EY-kontor vill vi att du nämner detta i din ansökan. Vi tillämpar löpande rekrytering, varför det är en god idé att söka till oss redan innan sista ansökningsdatum.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

EY | Building a better working world

EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets.

Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate.

Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.

Ansök nu

Junior redovisningskonsult till EY, Umeå

Revisor
Läs mer Jun 1
Junior redovisningskonsult till EY, Umeå
Inom vår ägarledda verksamhet arbetar redovisningskonsulter, affärsrådgivare och revisorer tillsammans för att skapa en bättre vardag för våra kunder. Vi erbjuder en omväxlande och stimulerande arbetsmiljö med stora utvecklingsmöjligheter. Vill du bli en av oss?
Som redovisningskonsult blir du specialist på ägarledda företag och arbetar med redovisningstjänster som omfattar allt från löpande bokföring till månadsrapportering. Vårt kontor i Umeå är framgångsrikt och växer varför vi nu söker redovisningskonsult med tillträde enligt överenskommelse, urval sker löpande.


Möjligheten
Du kommer att arbeta med utvecklande arbetsuppgifter med spridning på olika branscher. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.


Huvudsakliga ansvarsområden
Arbetet omfattar framför allt löpande redovisning. Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar bland annat löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontrahantering, avstämningar och förberedande bokslutsarbete. Ditt arbete sker i huvudsak i digitala processer med hjälp av digitala verktyg och plattformar.


För att lyckas och trivas i rollen
Behöver du
ha stort intresse för att etablera och utveckla kontakter, i kombination med ett säljande driv
uppskatta ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och ansvarstagande
vara resultatinriktad



Kvalifikationer för tjänsten
För att vara kvalificerad för denna tjänst bör du uppvisa
examen från högskola eller yrkeshögskola med inriktning mot ekonomi/liknande
gärna erfarenhet av redovisnings- och bokslutsarbete
kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
integritet, prioriteringsförmåga och förmåga att vara anpassningsbar i en krävande och föränderlig arbetsmiljö


Vi ser även gärna att du
visar initiativkraft och kreativitet kombinerat med ett affärsmässigt tänkande
du har god förmåga att uttrycka dig i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift



Vad vi söker
Vi er intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du tycker om att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta sig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär. Om du är lättlärd med stora organisatoriska färdigheter och ett genuint intresse för redovisning är denna roll för dig.


Vad EY erbjuder dig
Som redovisningskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter över kunder och branscher. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte.
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.



Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.
Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.
The exceptional EY experience. It’s yours to build.


Ansök nu.
Sök senast den 21 juni 2021. Din ansökan ska innehålla CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carola Strandberg på carola.strandberg@se.ey.com. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Emma Unger på emma.unger@se.ey.com.


EY | Building a better working world
På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.
Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.
Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Skattekonsult, Umeå

Juristassistent/Paralegal
Läs mer Mar 12
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Är du resultatinriktad, ambitiös och noggrann med ett stort intresse för skatterätt? Vill du bygga en framgångsrik karriär inom företagsbeskattning? Vi söker nu en skattekonsult till EY’s kontor i Umeå. Du kan vara nyutexaminerad eller ha ett par års erfarenhet från t.ex. förvaltningsrätt, revisionsbyrå, advokatbyrå, Skatteverket.


Möjligheten

I rollen som skattekonsult på EY finns det stora utvecklingsmöjligheter och du kommer att få utmanande och utvecklande uppdrag inom olika branscher och storlek på företag. Vi erbjuder en möjlighet att vidareutvecklas och du kommer att bredda dina kunskaper för att kunna ta nästa steg i din karriär.


För att lyckas behöver du

Vi ser att du är en nyfiken person med genuint intresse för företagsbeskattning och en vilja att utvecklas i en affärsorienterad organisation med multikulturell miljö. Du har hög social kompetens och positiv attityd, med god förmåga att samarbeta både i större och mindre grupper. Att visa professionalism och ge exceptionell service faller sig naturligt för dig. Vidare har du god analytisk förmåga, uppskattar ett högt tempo och trivs i en roll där du får arbeta brett med flera olika arbetsuppgifter samtidigt.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Vi är intresserade av dig som vill ha ett omväxlande arbete inom skatt. Som junior skattekonsult hos EY är vardagen fylld av både operativa och administrativa uppgifter. Du kommer att arbeta som "allmänpraktiserande" skattekonsult med både större, medelstora och små bolag med frågor såsom företagsöverlåtelser, omstruktureringar, internationella skattefrågor, 3:12 frågor, generationsskiften och andra typer av beskattningsfrågor och enklare momsfrågor. Tjänsten innebär mycket kundkontakt i form av kundmöten och seminarier. Vidare kommer du få arbeta med upprättande av inkomstdeklarationer och skatteberäkningar samt göra rättsutredningar och upprätta PM.


Kvalifikationer för tjänsten


Relevant examen från Juridikprogram, affärsjuridiskt program eller ekonomiprogram
Gärna specialisering inom företagsbeskattning/internationell företagsbeskattning inom ramen för utbildningen
God förmåga att kommunicera i både tal och skrift på svenska och engelska
Utvecklad analytisk förmåga, problemlösningsorienterad och god känsla för detaljer



Vi ser också gärna att du har


Relevant erfarenhet från annan revisionsbyrå, advokatbyrå, Skatteverket eller liknande är meriterande
Intresse av att stötta mindre och medelstora företag i deras skattefrågor
Är intresserad av, eller har kunskap om, digitala verktyg



Vad EY erbjuder dig

Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.



Läs gärna mer om EY och vad våra kollegor säger om sin vardag på EY Careers, Karriärbloggen, och i sociala medier.


Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.


Ansök nu.

Intervjuer och urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 11-04-2021. I din ansökan vill vi att du bifogar CV, personligt brev samt betyg från högskola/universitet. Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontaktar du Erica Ejnestrand, erica.ejnestrand@se.ey.com


The exceptional EY experience. It’s yours to build.


EY | Building a better working world

På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.

Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.

Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Redovisningskonsult till EY, Umeå

Redovisningskonsult
Läs mer Jan 25
Inom vår ägarledda verksamhet arbetar redovisningskonsulter, affärsrådgivare och revisorer tillsammans för att skapa en bättre vardag för våra kunder. Vi erbjuder en omväxlande och stimulerande arbetsmiljö med stora utvecklingsmöjligheter. Vill du bli en av oss?
Som redovisningskonsult blir du specialist på ägarledda företag och arbetar med redovisningstjänster som omfattar allt från löpande bokföring till månadsrapportering. Vårt kontor i Umeå är framgångsrikt och växer varför vi nu söker redovisningskonsult med tillträde enligt överenskommelse, urval sker löpande.


Möjligheten
Du kommer att arbeta med utvecklande arbetsuppgifter med spridning på olika branscher. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.


Huvudsakliga ansvarsområden
Arbetet omfattar framför allt löpande bokföring, avstämningsarbete, månadsrapportering samt upprättande av bokslut. Du kommer att ha kontinuerlig kontakt med kunder genom rapportering till dem varje månad, vilket innebär att du skall kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.


För att lyckas och trivas i rollen
Behöver du
ha stort intresse för att etablera och utveckla kontakter, i kombination med ett säljande driv
uppskatta ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och ansvarstagande
vara resultatinriktad



Kvalifikationer för tjänsten
För att vara kvalificerad för denna tjänst bör du uppvisa
examen från högskola eller yrkeshögskola med inriktning mot ekonomi/liknande
gärna ett eller några års erfarenhet av redovisnings- och bokslutsarbete
kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
integritet, prioriteringsförmåga och förmåga att vara anpassningsbar i en krävande och föränderlig arbetsmiljö


Vi ser även gärna att du
visar initiativkraft och kreativitet kombinerat med ett affärsmässigt tänkande
du har god förmåga att uttrycka dig i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift



Vad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du tycker om att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta sig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär. Om du är lättlärd med stora organisatoriska färdigheter och ett genuint intresse för redovisning är denna roll för dig.


Vad EY erbjuder dig
Som redovisningskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter över kunder och branscher. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte.

Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.



Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

Ansök nu.

Sök senast den 18 februari 2021 men gärna så snart som möjligt då vi har intervjuer löpande. Din ansökan ska innehålla CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carola Strandberg på carola.strandberg@se.ey.com. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Emma Unger på emma.unger@se.ey.com.


EY | Building a better working world

På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.
Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.
Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Administrativ assistent, EY Tax

Juristassistent/Paralegal
Läs mer Dec 15
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.
Tycker du om att hålla ett högt tempo och ha många bollar i luften samtidigt? Är du resultatinriktad, ambitiös, driven och noggrann? EY söker nya medarbetare till vårt affärsområde Tax till vårt kontor i Umeå. Vi söker dig som antingen är nyutexaminerad eller har ett par års erfarenhet.

Möjligheten
Du kommer att arbeta tillsammans med våra konsulter inom skatteområdet och får möjlighet att utveckla din kompetens och erfarenhet. Vi befinner oss i en tillväxtfas och implementerar ett nytt afärssystem vilket bl.a. innebär att du snabbt kommer att få ta ansvar men det ställer också krav på din tekniska skicklighet och koordinationsförmåga.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Rollen är omväxlande och innebär ett nära samarbete med konsulter inom vår skatteavdelning där du kommer att vara navet i vår avdelning. Tjänsten innefattar att vara behjälplig med administration av våra events, kundhantering, göra presentationer, ärendehantering samt att hjälpa till vid interna regelverk i samband med risk & quality. Till din hjälp kommer du att arbeta i flertalet IT-system. . Inom EY finns det stora utvecklingsmöjligheter och du kommer att få utmanande och utvecklande arbetsuppgifter.

För att lyckas behöver du
Vara positiv, energisk, engagerad, nyfiken och proaktiv
Tycka om att ge service och leverera hög kvalitet
Ha hög integritet och trivas med både självständigt arbete och samarbete i grupp
Ha god förmåga att prioritera då rollen kräver flexibilitet


Kvalifikationer för tjänsten
Gymnasieexamen
Mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift på svenska och engelska
Mycket goda datorkunskaper och van att arbeta i olika system


Vi ser också gärna att du
Annan högre utbildning än gymnasiet
Tidigare erfarenhet som ekonomiskt/paralegal/ juridisk/administrativ assistent eller av liknande arbetsuppgifter


Vad vi söker
Vi söker dig som är resultatinriktad, ambitiös och noggrann samt har ett stort intresse för administration och vill bygga en framgångsrik karriär. Utöver dina tekniska färdigheter är du flexibel som person med en stark drivkraft och förmåga att bygga relationer internt samt att driva eget arbete. Du besitter en hög social kompetens och ett positivt sätt, med god förmåga att samarbeta både i större och mindre grupper.

Vad EY erbjuder dig
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om EY och vad våra kollegor säger om sin vardag på EY Careers, Karriärbloggen, och i sociala medier.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.


Ansök nu.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.


EY | Building a better working world
EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets.
Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate.
Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.

Ansök nu